Belépés
jpiros.blog.xfree.hu
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. (Ady Endre) Megyeriné Juhász Piroska
1948.08.20
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Kedvező csillagállások várnak ránk
  2013-01-03 14:07:04, csütörtök
 
  Mindenkinek hoz valami különlegeset az év. Lesznek, akiknek a szerelemben, másoknak az anyagi életükben, az egészségben vagy egyéb területen lesz szerencsés a 2013-as esztendő. Sorozatunk utolsó részében elolvashatják, mire számíthatnak.

KOS:
Jó hír a Kosoknak, hogy anyagilag kedvezően alakul a helyzetük az év elején. A cégüket vezetők üzlete már február végén fellendülhet, a dolgozók is stabil állásba kerülnek. Az anyagi életében a nyár eleje egy nagyobb bevételt lehetőségét ígéri. Az ingatlan és peres ügyek is pénzt hozhatnak, méghozzá a nyár közepén.

A szerelemben a tavasz, a nyár első fele és a szeptember hoz kedvező változást vagy a meglévő kapcsolat mélyülésével, vagy egy új partnerrel. Ezekben az időpontokban akár egy esküvő vagy egy gyermek érkezése is időszerű lehet. Akit érint, az már márciusban tapasztalhatja egészségi állapota jelentős javulását.

BIKA:
Pénzügyi élete már januárban fellendül, de tavasszal és a nyár első felében is kedvező változásokra számíthat. A vállalkozók márciusban számíthatnak egy nagyobb megrendelésre. A munkavállalók a tavasz kezdetén találnak maguknak egy új lehetőséget, de ezt nem biztos, hogy minden új állást kereső megragadja, mivel jelenlegi helyén ekkor kedvező változások, akár fizetésemelés is várható.

A szeptember, októberi időszak is meglepetéseket tartogat. Az érzelmi élete már az év elején kivirágzik, új kapcsolatok születhetnek, akár a régi, nem működő együttélés feladása árán is. A régóta betegeskedők a tavasz végén várhatják a gyógyulást.

IKREK:
Az év második feléig kell kitartani azoknak az Ikreknek, akik eddig szűkölködtek anyagilag, mert ekkor egy nagyobb fellendülés várható. Ez a bevétel lehetőség hosszú távúnak ígérkezik, így a cégüket üzemeltetők új megrendelésekre számíthatnak. A munkát keresők vagy váltani kívánóknak márciusban adódik egy remek lehetőségük, ez ismétlődik meg tavasz végén és az őszi hónapok elején.

A szerelmi életben változást hoz a február, a március és a nyár vége. A párt keresők hosszú távú kapcsolatra számíthatnak. Az egészségükre azonban egész éveben ügyelniük kell, különösen az emésztőrendszerüket kíméljék.

RÁK:
Új szerelemre és az érzelmi életük kivirágzására már január elején, a tavasz végén, júliusban, és az év utolsó három hónapjában lehet számítani. Ezek a hónapok új partnere vagy a régi kapcsolat rendeződését, mélyülését hozhatja. A pénzügyekben egészen a tavaszig egy szerencsés időszakra van kilátás, ekkor azonban érdemes spórolnia is, mivel a további kedvező periódus csak az év utolsó két hónapjában várható.

A saját céget működtetők számára már az év eleje is kedvező lesz, de az április és az év utolsó három hónapja is szerencsésen alakul. A dolgozók számára a tavasz, a nyár közepe és a december közepe jelez pozitív változásokat.

OROSZLÁN:
Anyagi életében jól indul az év és a tavasz vége is igen szerencsés lesz. Ingatlanügyekre kifejezetten alkalmas a nyár kezdete és a december. Az ősz közepétől megint csak anyagi felfutásra lehet számítani. Az állást keresők várhatóan a tavaszi hónapokban és júliusban járnak sikerrel. Az ősz eleje a kinevezést támogatja, de kedvez a változtatásnak is, ahogyan az év utolsó két hónapja is.

A vállalkozók a tavasz közepétől számíthatnak új ügyfelekre vagy megrendelésekre. Ez a kedvező időszak júliusban megismétlődik. Az érzelmek terén, az év eleje, a tavasz vége, és főként a július szerencsés, ekkor új párkapcsolat vagy békülés várható.

SZŰZ:
A jelentős ingatlanügyleteket januárra, a nyár közepére vagy decemberre érdemes időzíteni. Ekkor biztosan el tudja adni régóta hirdetett ingatlanát, vagy megtalálja álmai lakását. Az év elejétől egészen a nyár kezdetéig egy előnyös anyagi időszaknak néz elébe, ez júliusban és decemberben éri el csúcspontját. A hivatás területén a nyár hozhat nagy változást egy felfelé ívelő karrierrel vagy új munkalehetőséggel.

A céget üzemeltetőknek a tél vége, a nyár első fele, az ősz első fele és a december közepe lehet igen szerencsés. Érzelmi élete márciusban, a nyár első felében, az ősz közepén, és az év végén jelez intenzív időszakot.

MÉRLEG:
Nagy szerelem, a párt keresőknek új partner, intenzív érzelmek várják a Mérleget már márciusban, a nyár első felében, szeptemberben és decemberben. Ezek a hónapok a családalapításra és a házasságokra is kiváló. Anyagi fellendülésre márciusban, a nyár elején és a december közepén számíthat. A tavasz elején az állást keresők sikerrel járnak, a stabil helyen dolgozók pedig meglepő, de kedvező változásokra számíthatnak.

A július közepe egy nagyobb anyagi gyarapodást ígér. Aki céget szeretne alapítani, az már januárban sikerrel járhat, de kedvező lesz erre a tavasz, a nyár első fele és a szeptember is.

SKORPIÓ:
Anyagi fellendülés várható már rögtön az év elején, de a tavasz vége, a nyár első fele is kiemelkedő lesz. Az ősz eleje a cégüket működtetőknek kedvez, olyannyira, hogy az októbertől már nagyobb bevételt remélhetnek. Az állást keresők márciusban, tavasz végén, és az őszi hónapokban járnak sikerrel, többen olyan munkát találnak, ahol hosszú évekig jól érzik majd magukat.

A stabil helyen dolgozóknak a február hozza a nagyobb változást, új főnök vagy kollégák érkezhetnek a céghez, ami a szívügyekben is fellendülést hoz. A szerelemre még a nyár első felében és az őszi hónapokban is kellemes meglepetések várják.

NYILAS:
A vállalkozóknak már az év eleje is igen kedvező lesz és ez megismétlődik júliusban és novemberben. Anyagi helyzete megszilárdul és felfelé indul a tavasz kezdetekor, júliusban vagy az ősz elején. Decemberben egy nagyobb összeghez jut. Az ingatlanukat vagy nagyobb értékű tárgyat árulók az ősz végén járnak sikerrel. Munkaügyekben a tavasz második fele és a június-júliusi időszak lesz kedvező.

Ezek az időpontok álláskeresésre, -váltásra, illetve a feljebb lépésre egyaránt alkalmasak. Szerelmi életében a január, a tavasz vége, a nyár közepe és az ősz második fele mutatkozik kiegyensúlyozottnak.

BAK:
A munkát keresők és az állásban dolgozók számára az év eleji tél, a tavasz közepe, a nyár első fele és a december lesz igen kedvező időszak. Ekkor kinevezések, fizetésemelés is várható. Anyagi élet különösen jól alakul már tavasz kezdetén és a nyár első felében. Ez megismétlődik a téli hónapokban.

A vállalkozásukat működtetők számára a január, az április vagy a május lesz sorsfordító, ekkor olyan üzlettársra, megrendelésre talál, ami sokáig biztosítja cége működését. A szerelmi életben igazán intenzív időszak várja már januárban, a tavasz végén, de a nyár közepe és az október is kellemes meglepetéseket hoz.

VÍZÖNTŐ:
Pénzügyi életében fellendülés várható már az első negyedévben, a nyár első fele pedig igazán kiemelkedő lesz. Decemberben egy váratlan nagyobb bevétel teszi boldoggá az év végét. A vállalkozóknak májusig kell várniuk a nagyobb sikerre, de a tavaszi fellendülést mindent kárpótol.

Az érzelmi életben a május hoz olyan meglepetést, amire már régóta várt. A magányosok egy nagyon harmonikus kapcsolatban folytathatják életüket, a tartós kapcsolatokban is rendeződnek a régebb óta fennálló problémák. Az ősz eleje kedvez a családalapításnak és a házasságoknak. Az egészségi állapotban már februárban javulás várható.

HALAK:
A cégüket üzemeltetőknek februárig kell várniuk üzletük fellendülésére, viszont akkortól egészen a nyár közepéig élvezheti ennek áldásos hatását. Ugyanilyen kedvező előjelű a december is. Hivatása területén szerencsés változás vár a Halakra, ami egész évben kitart. A munkát keresőknek szerencsés előjelű a január és a május, valamint az év utolsó két hónapja.

Anyagi életében az év eleji tél, a nyár első fele kiemelkedő sikert ígér. Ingatlanügyekre a január vége, a július és a december kedvez. Érzelmi téren a tavasz kezdete, a nyár első fele, az ősz első fele, és a december közepe lehet emlékezetes, mindez pozitív értelemben.

Forrás: borsonline.hu
Link: Link

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Nagy pénzhoroszkóp 2013-ra
  2013-01-01 11:53:49, kedd
 
  Pénzügyi helyzetünk könnyen megváltozhat 2013-ban. Ha ez a mondat megijeszt, mert azonnal anyagi veszteségeket látsz mögé, ideje pozitívra hangolni a gondolataidat. Ha a könnyű változást rögtön úgy értetted: könnyen gyarapodhatsz, jó úton jársz ahhoz, hogy megteremtsd és megnöveld a saját bőségedet ebben az évben. A Jupiter és a Vénusz, a két pénzügyi bolygó most azt jutalmazza meg segítő energiáival, aki a kezébe meri venni a pénzügyei és a sorsa irányítását.

2013 első felében egy kicsit aggasztónak tűnhet a Kosok számára a pénzügyi helyzetük. Jó hírem van a számodra: a csillagok szerint az év eleji pénztárcád laposabb (jóval laposabb), mint az év végi. 2013 az anyagi felnőtté válás éve a Kosok számára. Felnőtté válás abban az értelemben, hogy meg kell tanulnod felelősségteljes anyagi döntéseket hoznod, és meg kell tanulnod azt is, hogy másokra is gondolj. Ha a pénzügyeidre sikerül úgy tekinteni, mint egy izgalmas kalandra, és a nehézségekre tanulnivalóként, megoldandó feladatokként gondolsz, akkor könnyedén megindulhatsz az anyagi gyarapodás és a bőség útján - legyen ez bármilyen meglepő is most a számodra.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Szánj pénzt és időt az álmaid megvalósítására, akkor is, ha ez látszólag csak növeli a kiadásaidat. Hidd el, ha a hobbidba is fektetsz pénzt (tanfolyamokra jársz, és megveszed mindazt, ami szükséges hozzá), hosszú távon mellékállássá vagy fő bevételi forrássá nőheti ki magát.

Bika

2013-ban túl kell látnod az anyagi világ illúzióján, és meg kell tapasztalnod, hogy a vagyonnál, a birtokolható tárgyaknál vannak fontosabb dolgok is az életedben. Ne értsd félre, ez nem jelenti azt, hogy elszegényedsz! Ez pusztán azt jelenti, hogy most a tudati fókuszodat fel kell emelned az anyagi síkról, és más, nemesebb, szebb célokat, értékeket kell találnod. Ezt kétféleképpen is megélheted. Ha kapaszkodsz az anyagi javaidba, ha azokat tartod életed legfontosabb eredményeinek, akkor könnyen lehet, hogy ezek közül néhányat el kell veszítened. Ha azonban tisztában vagy a saját teremtőerőddel, könnyedén teremthetsz még nagyobb létbiztonságot és még nagyobb bőséged magad köré.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: 2013-ban igen hatékony segítőket kaphatsz pénzügyi téren. Ebben az évben a szerelmed lesz a legnagyobb bőségteremtő szerencsecsillagod. A barátnőidtől és a munkatársaidtól pedig jobbnál jobb pénzügyi tippeket kaphatsz. Érdemes megfogadnod a tanácsukat, mert kívülállóként sokkal jobban látják a helyzetedet, mint ahogyan azt te értékeled.

Ikrek

Az év első részében igencsak vágysz a bőségre és a pénzügyi sikerekre. Ebben az időszakban megtapasztalhatod, hogy milyen hatalmas teremtőerő lakozik benned. Olyan pénzügyi csatornákat nyithatsz meg önmagad számára, amelyekről nem is álmodtál. Ehhez az kell, hogy szánj időt a gondolkodásra, és hallgass a megérzéseidre, mert így könnyebben felbukkannak benned az ötletek. Egyébként is igaz lesz a 2013-as pénzügyi évedre, hogy a szenvedélyeidet, az érzelmeidet, a kreativitásodat és a földhözragadtságodat kell optimális módon összemixelned. Ha a két lábadat szilárdan megveted a realitások talaján, akkor megengedheted magadnak az álmodozást és azt, hogy új utakat nyiss a bőségnek az életedben.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Ebben az évben felmerül benned a munkahelycsere és a karrierváltás gondolata. 2013 ideális ahhoz, hogy elkezdd megvalósítani a szíved mélyén megfogalmazódó életfeladataidat és új hivatást találj magadnak. Érdemes beiratkoznod spirituális tanfolyamokra is.

Rák

Egyszer fent, egyszer lent... Az anyagi helyzeted változékonynak tűnik 2013-ban. A csillagok arra kérnek, hogy tartsd észben: amilyen illékonynak tűnik a számodra most a pénz, ugyanolyan illékonyak az anyagi problémáid is. Egy-egy mélyponton érdemes tudatosítanod magadban, hogy nemsokára tovább fordul veled a sorskerék. Ez pedig csak pozitív változásokat, szerencsés fordulatokat hozhat. Kétféle időszak váltakozik 2013-ban: az egyikben alig mersz költeni, és rettenetesen szegénynek érzed magadat, a másikban pedig olyan nagylelkű vagy és olyan bőséget élsz meg, mintha te lennél Krőzus. Ugye feltűnt, hogy mindkét időszakod a megélésekről szól? Azaz mindkettő független attól, hogy épp mennyi pénz van (vagy nincs) a bankszámládon.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Fókuszálj a jótékonyságra és a bőség érzetére. Ha adakozol, azzal azt biztosítod, hogy egyre több és több pénzenergia áramolhasson be hozzád. Érdemes előre elhatároznod, hogy a fizetésedből egy meghatározott összeget minden hónapban jótékony célra fordítasz - ez segít stabilizálni az anyagi helyzetedet.

Oroszlán

Segítő energiák gyűlnek köréd 2013-ban. Ebben az évben akkor is elérheted az anyagai biztonságodat, ha eddig csak bukdácsoltál ezen a területen. Az év középső harmadában születik meg és teljesedik ki körülötted a financiális biztonság érzése. Ebben az időszakban érdemes lehet egy vállalkozásba belevágnod és olyasmikkel foglalkozni, amikre eddig sem időd, sem energiád nem jutott. Hasznos lesz számodra, ha megismered az apró lépések varázslatos erejét: ha egy cél túl messzire van tőled, akkor ne akard átugrani a távolságot, hanem bontsd azt icipici, szinte már láthatatlan lépésekre. Így minden pénzügyi célod és minden anyagi terved megvalósítható lesz 2013-ban.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: A játékosság segít abban, hogy jobban bánj a pénzzel. Egész évben dolgozz olyan pénzmanifesztáló technikákkal, amelyek játékosak. Mindegy, hogy a pénzvonzó papírpénz-hajtogatást használod-e, vagy az apródat gyűjtöd egy vidám perselybe, esetleg a lakásod pénzsarkát díszíted fel, a lényeg, hogy merj játszani a pénzteremtő módszerekkel.

Szűz

Az év első pénzügyi feladata, hogy megértsd: nincsen semmi baj. Hajlamos vagy túl sötéten látni a jövőt és a jelent az anyagi kérdésekben. Ezzel most jó, ha vigyázol, mert a csillagok szerint ebben az évben annyi pénzed lesz, amennyiről el tudod hinni, hogy a tiéd lehet. Ez pedig jelenthet nagyobb bevételeket, de néhány fillérnyi fizetéseket is. Az év második felében könnyebben teremtesz bőséget magad körül. Már az év elején érdemes hosszú távú pénzügyi terveket készítened, de nemcsak 2013 decemberéig, hanem akár nagyobb távlatokban is gondolkodhatsz. Amikor megindul az életedben a bőség áradása, és az év második szakaszában egyre több pénzed lesz, érdemes jól megnézned, hogy mire költesz.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Tisztítsd meg magadat a negatív és félelemalapú gondolatoktól! Érdemes feltérképezned, hogy milyen anyagi önmegerősítések vannak a gondolataid között. Figyeld meg a pénzhez tapadó negatív gondolataidat és írd át őket pozitív, gyarapító önmegerősítésekké.

Mérleg

Nem fog meglepni, hogy a 2013-as év a pénzügyi egyensúly megteremtéséről szól majd. Arról a pénzügyi egyensúlyról, amire régóta vágysz már, és talán néhány éve már meg is találtad, de azután ismét kilendült veled a mérleg nyelve. Fontos, hogy ebben az évben különösen nagy figyelmet fordíts a papírokra. Szerződések, dokumentumok, banki papírok, adóval kapcsolatos ügyek - minden extra nagy figyelmet és körültekintést igényel. Figyelj az iratok beadási határidejére, és arra, hogy az összes rubrikát jól töltsd ki! Az összeadásokat és az adatokat is érdemes többször ellenőrizned. Ha sikerül odafigyelned a papírokra, az segíti normalizálni az anyagi helyzetedet csakúgy, mint az, ha követed az intuícióidat.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Nem szabad kapkodnod 2013-ban, ha anyagiakról van szó. Hidd el, nincs olyan pénzügyi ajánlat, amellyel ne lehetne várni egy kicsit. Ha valaki azonnal bele akar ugrasztani egy befektetésbe vagy biztosításkötésbe, érdemes óvatosnak lenned.

Skorpió

2013 a határozott döntések és a komoly anyagi fordulatok éve lesz a Skorpiók számára. A legfontosabb, hogy fejezd be az időhúzást és a bizonytalankodást. A csillagok szerint 2012-ről átnyúló pénzügyi lehetőségeidet célszerű lenne most kihasználnod. Az egész évedre igaz lesz, hogy minél többet késlekedsz, annál többet veszíthetsz. Itt az ideje, hogy elhidd, az ösztöneid és a megszerzett tudásod egyaránt jól vezetnek a pénzügyekben, és nem kell száz szakértő véleményét kikérned, mielőtt döntesz. Igaz ez az anyagi ügyeidre ugyanúgy, mit egy állásváltoztatásra (jobb fizetésért) és az összegyűjtött pénzeddel kapcsolatos döntésekre is. Ebben az évben véget ér egy nehéz időszak az életedben, talán a tanulópénzedet sikerül visszafizetned egy ügyben, vagy lejár egy hiteled.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Rendszerezz! Abból adódnak a pénzügyi nehézségeid 2013-ban, hogy csak ímmel-ámmal akarsz foglalkozni az anyagi kérdésekkel. Addig húzod-halasztod a dolgot, amíg a körmödre égnek az ügyek. Rendszerezd a feladataidat, és minden nap szánj rá egy kis időt, hogy hálát adj mindazért, amid van.

Nyilas

2013 pénzügyi királynője te leszel. Kis túlzással (tényleg kicsivel) azt is mondhatjuk, hogy amihez nyúlsz, az arannyá változik. Briliáns ötleteid vannak, de lesznek körülötted olyanok, akik arról akarnak meggyőzni, hogy ezek valójában nem is működnek. Ahelyett, hogy hallgatnál rájuk, mutasd meg nekik, hogy az újítások új bevételi forrást teremtenek. Azzal tudod a legtöbb pénzt keresni, amihez a legjobban értesz. Érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon tényleg a munkádban használod-e ki a legjobban a képességeidet, mert a csillagok szerint már tavasszal olyan szórakoztató mellékállásod vagy pluszfeladatod születhet, amely segít stabilizálni az anyagi helyzetedet. Ha szeretnél szakmát vagy hivatást váltani, ennek is 2013-ban jön el az ideje. Ez az év ugyanis az álmaid megvalósítására lesz alkalmas.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Fontold meg, hogy kit avatsz be a terveidbe. Amíg egy-egy ötlet még csak a fejedben létezik, nem kell mindenkivel megosztanod. Vannak néhányan a közeledben, akik ellendrukkerként megpróbálnak lebeszélni az újításokról, és a legbriliánsabb ötletben is csak a nehézségeket látják meg. Az ő energiáik nehezítik, hogy megvalósítsd a bőséggel kapcsolatos terveidet.

Bak

A 2013-as évedre igaz lesz pénzügyi szempontból, hogy a vége sokkal jobb, mint a közepe, pláne az eleje. Ebben az évben szükséged lesz erőre és kitartásra az anyagi ügyekben. Lásd határozottan magad előtt a céljaidat, mert ezek nélkül a célok nélkül szétforgácsolod magadat azzal, hogy csupa olyan láthatatlan dologra költesz, amelyek csak viszik a pénzt. Ha látványos eredményeket és anyagi stabilitást szeretnél, akkor ideje meghatároznod a spórolásod ütemét és azt, hogy mikor melyik adósságodat adod vissza, vagy mikor milyen nagyobb kiadást teljesítesz. Ha elkészül a 2013-as pénzügyi terved, könnyen tartod be az abban előirányzottakat. Érdemes a váratlan kiadásokra is félretenned egy összeget.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: A szerelmedre és önmagadra számíthatsz pénzügyi téren. Mástól tanácsot és pénzt sem célszerű kérned, hiszen mindent meg tudtok oldani a saját erőtökből. A nyáron ez talán okozhat egy kis nehézséget, de az év végén nagyon is hálás leszel magatoknak azért, hogy önállóan teremtettétek meg a bőségeteket.

Vízöntő

A legtöbb pénzt szórakozásra és bulira költöd az idén. Hogy nem hiszed? Várd ki a végét! Esküvői ajándékokkal, születésnapra szánt meglepetésekkel, különféle évfordulókkal kell számolnod, és ezekre az ünneplésekre legalább annyit fogsz költeni, mint egy igazi bulizós tinédzser, akinek a szülei állják a cechet. A különbség csak annyi lesz, hogy neked a pénzt is saját magadnak kell előteremtened. Lehet, hogy költözöl az idén, és ez is felemészthet valamennyit a tartalékaidból. A csillagok szerint 2013-ban az a legbiztosabb, ha a saját kreativitásodra és teremtőerődre bízod a bőségedet. Most annyi örömteli kiadásod lesz, amelyeket nem tudsz és nem is akarsz csökkenteni, hogy célszerű lesz újabb bevételi források után nézni.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Itt az ideje, hogy elmerülj a bőségteremtés szakirodalmában. Rengeteg hasznos könyvet és tanfolyamot találhatsz, amelyek a vonzás törvényének működtetésével foglalkoznak. Ismerkedj meg ezzel a törvénnyel, mert segít bevonzani az életedbe azt a bőséget, amire szükséged lesz 2013-ban.

Halak

Ajándékba kapott pénz, idő, tárgyak és lehetőségek jellemzik 2013-at a pozitívan gondolkodó Halak számára. A jegy negatívan gondolkodó szülötteinek is felkínálja ezeket az ajándékokat az univerzum, de ők anélkül mennek el mellettük, hogy észrevennék ezeket. Már januárban és februárban is megjelenik a bőség lehetősége körülötted, és folyamatosan egyre erősebbé válik az energiája. 2013-ban érdemes hosszabb távra tervezned a pénzügyekkel. Ebben az évben nemcsak az anyagi lehetőségeid javulnak, de egy karrierváltásban is gondolkodhatsz. Lehet, hogy egy már megkezdett, csak félig meghozott döntést véglegesítesz, és egy félig megtett lépést fejezel be. Ennek azonban pénzügyi okai lesznek: egész egyszerűen rájössz, hogy ha változtatsz, akkor az anyagi helyzeted is javulhat.
Spirituális bőségtipp 2013-ra: Ne csak a fizikai síkon dolgozz meg a bőségért. Sőt! A teremtőerőd olyan nagy lesz 2013-ban, hogy szinte azonnal képes leszel megteremteni azt, amire vágysz. Érdemes bőségteremtő meditációkat keresned, és együtt dolgoznod az angyalaiddal az anyagi és spirituális jóléted megteremtésén.


Forrás: Nők Lapja Cafe / Ezo
Szerző: R. Kövér Balázs asztrológus
Link

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Mit jelent a neved? - próbáld ki, ha kíváncsi vagy rá!
  2012-09-04 12:16:13, kedd
 
 
Link 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Mit árul el az auránk?
  2011-11-28 16:16:24, hétfő
 
  Születésünkkor a megfogható anyagból álló magzatburkot felcseréljük a testünket védelmező, szabad szemmel nem látható energiamezőre, az aurára.
Már a legősibb kultúrák hittek abban, hogy testünket valamiféle finom energiamező veszi körül. Ezt bizonyítják azok a sziklarajzok, amelyek fénykörben megjelenő figurákat ábrázolnak.

Bár a fizikai testet körülvevő fénylő réteg minden kétséget kizáróan létezik, nagyon ritkán fordul elő, hogy ezt valaki szabad szemmel látja. Ezért születtek meg azok a speciális kamerák, amelyek képesek láthatóvá tenni bárki auráját. E készülékek érzékelői letapogatják az ember elektromágneses kisugárzását, majd a kapott adatokat színekké alakítják.

Az aura egy energiamező, mely körbeöleli a fizikai testet, körülbelül két méter szélességben. Az aurát mi is képesek vagyunk érzékelni, attól függetlenül, hogy nem vagyunk képesek fizikálisan látni.

Az élő dolgok (emberek, növények stb.) körüli aura idővel változik, néha nagyon is gyorsan. Az élettelen dolgok (kövek, kristályok, víz stb.) körüli aura lényegében állandó, de tudatos szándékkal tudunk rajta változtatni. Ezeket a tényeket orosz tudósok figyelték meg, akik már 50 éve tanulmányozzák az aurát.

Az egészséges aura úgy veszi körül a testet, mint egy második bőr. Nagyszerű dolog, és több funkciója is van. Az energiamező színe árulkodik aktuális lelki-testi panaszainkról. Ha a körülöttünk lévő energiamező sötét színű, biztosak lehetünk benne, hogy komoly harcok dúlnak a lelkünkben.

Az erős, ragyogó színek azt jelzik, hogy az ember teli van energiával. Ha tompák a színek, vagy matt az aura, akkor valószínűleg kevés az illető energiája, vagy valamilyen problémával küszködik.

Auránkat egyébként erősíthetjük, ha sokat tartózkodunk a természetben, vízparton, ahol a nap gyógyító fénye egyszerűen kiszippantja belőlünk a negatív gondolatokat. Ha fáradtnak, lehangoltnak érezzük magunkat, mindenképpen tartózkodjunk tehát minél több időt a természet és a fák közelében, és kerüljük el a ránk negatív hatást gyakorló emberek társaságát.

Az aura okolható azért, hogy egyes emberek társaságban feszélyezve, másokéban feloldódva érezzük magunkat, mert az emberek aurájának energiái kapcsolatba kerülnek a miénkkel.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Gondolatod valóságot teremt
  2011-09-09 10:30:06, péntek
 
 Volt egyszer egy szegény ember, aki gondterhelten bandukolt az erdő szélén. Amikor elfáradt, leült pihenni, és a hátát egy fának támasztotta. Ekkor még nem tudta, milyen fát választott. Különös, mágikus fa volt ez. Olyan fa, ami minden kívánságát teljesíti annak, aki hozzá ér.

A vándor először arra gondolt, milyen jó lenne most egy pohár víz. Hirtelen azon vette észre magát, hogy egy pohár kristálytiszta víz van a kezében. Meglepetten nézte, vizsgálgatta, még meg is szagolta. Végül úgy döntött, hogy nem lehet veszélyes, és megitta.
Aztán megéhezett, és valami ennivalót kívánt. Az étel ugyanolyan hirtelen és bámulatos módon jelent meg előtte, mint a víz.

,,Úgy látszik, teljesülnek a kívánságaim!" - gondolta meglepetten.
Most már hangosan mondta ki:
,,Akkor hát szeretnék egy gyönyörű házat!"
Az előtte lévő völgyben megjelent a ház. Arcán széles mosollyal szolgákat kívánt, akik a háznak gondját viseljék.
Amint ezek is megjelentek, úgy érezte, hihetetlen erővel áldotta meg az Úr.
Kívánt hát magának egy gyönyörű szép és rendkívül intelligens asszonyt, akivel szerencséjét megoszthatja.

Amikor ez is valóra vált, meglepődve szólt a nőhöz:
"Várj csak egy kicsit! Mi történik itt? Nekem nincs ilyen szerencsém! Ez velem nem történhet meg!"

Abban a pillanatban, hogy ezeket a szavakat kimondta, minden eltűnt.
,,Tudtam" - mondta, és megrázta a fejét.
Azután felállt, és gondterhelten bandukolt tovább az erdő szélén.

(Forrás: astronet.hu)

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Wass A.: Az angyalok tisztása
  2011-09-08 13:34:22, csütörtök
 
 Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Mihelyt a fák alá belépsz, és felrebben előtted az első rigó: akkor már tudnod kell, hogy az erdő észrevett. Ha megállsz egy pillanatra, hallani fogod a szellőt, ahogy a fák között tovaoson. Te már tudod, hogy ezt a szellőt az angyal rázta elő, köpenye ráncaiból.
Ha jól figyelsz, a manókat is hallhatod : surrannak, matatnak, itt-ott a sűrűben. Sok dolguk van, igyekezniök kell.

A virágokat is láthatod majd, és minden virág kelyhéből egy tündérke les rád. Figyelik, hogy rontó ember vagy e? Azoktól félnek.
De te látó- ember leszel, és a tündérek ezt hamar felismerik. Kiülnek a virágok szirmaira, és kedvesen reád kacagnak.

Amikor rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját a surranó vízből. Ha pedig jó füled van, és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.
De akkor a patakot is meghallod, ahogy neked mesél, csodálatos meséket az erdőről.

Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására. Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép. És megállsz.
És abban a pillanatban megnyílik a szíved és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe. A legnagyobb kincseket, amiket ember számára megteremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet, és a békességet.

Te minderről semmit sem tudsz akkor. Csak annyit hallasz, hogy a madarak nagyon szépen énekelnek körülötted, és a patak nagyon szépen mesél. Csak annyit látsz, hogy nagyon szép az erdő. A fák, a virágok, a fű, a moha, a magas kék ég és rajta az a nagy, csillogóan fehér felhő, amelyiken a Jóisten ül, bárányfelhőket pöfékel nagy kék pipájából, és jóságosan mosolyog.

Csak amikor visszatérsz újra az emberek közé, a rontó-emberek közé, és hiába gonoszak hozzád, te mégis jóval viszonozod gonoszságukat, szeretettel vagy mindenki iránt és az élet legsúlyosabb perceiben is derű és békesség van a homlokodon: csak akkor látják meg rajtad, hogy az Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem.
Wass Albert

(Forrás: astronet.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Az akarat misztikus ereje
  2011-07-06 06:19:29, szerda
 
  Az akarat misztikus ereje
Ordódy Eszter astronet.hu |

Az agy csodálatos teljesítményekre képes, gondolataink teremtő erővel bírnak. Egyesek halálos betegségekből gyógyulnak fel, mások a természet erejével dacolva túlélnek olyan helyzeteket, amelyekbe mindenki más belehalna.
Nap mint nap hallhatunk csodákról. Egy vonatszerencsétlenség egyetlen túlélője karcolás nélkül ússza meg a tragédiát. A nincstelen, árva kisfiúból milliárdos olajmágnás lesz. Az osztály legcsúnyábbnak tartott, örökösen gúnyolt leánya ünnepelt topmodellé válik, s most a legnagyobb divattervezők  versengenek a kegyeiért. A beteg, akiről lemondott az orvostudomány, egyik napról a másikra meggyógyul. A szerzetesek jeges vízben fürödnek, tüzes parázsban edzik ökleiket, sérülés vagy a megbetegedés legkisebb jele nélkül. Mások elhiszik, hogy egy napon aranyéremmel a nyakukban a dobogó tetején fognak állni, miközben a tömeg egy ütemre skandálja a nevüket. 
Vajon mi a közös ezekben az emberekben? Mi az, amitől úgy érezzük, hogy ők valamiben mások, mint mi? Nekik miért sikerül, nekünk miért nem?

Álmok és ideálok

Marilyn Monroe árvaházról árvaházra vándorolt, majd gyűlölt nevelőszülők között hánykolódott éveken át, míg társai jómódú polgárcsaládokban nevelkedve várták a biztos felemelkedést. Az akkor még szürkécske Norma Jean mindig ugyanarról álmodott: egy napon gyönyörű, ünnepelt filmsztár lesz, mindenki irigyelt bálványa. Célját elérte, de sorsa mégsem úgy alakult, mint eltervezte. Az is lehet, hogy a tragikus sorsú szőke sztár a csúcs utáni évekre, a visszavonulásra, a családra és a nyugodt, békés időskorra nem gondolt. Vagy nem is akart erre koncentrálni, annyira félt szépsége múlandóságától? Talán úgy vágyott arra, hogy fiatalsága sose múljon el, hogy az élet ezt is megadta neki. Örökre így maradt meg az emberek emlékezetében: hosszú szempilláit félig lesütve, vörös rúzzsal érzékien kifestett száját csábos mosolyra húzva. 
 
Liz Taylor, a sokszor felemelkedett, és még többször megbukott, többnyire botrányai és házasságai miatt címlapokon szereplő idősödő színésznő egyszer elmondta, hogy sikeres fogyókúráit  a következőképpen tudta véghezvinni: a hűtőszekrény ajtajára két képet ragasztott. Az egyiken az álomszép, karcsú Elizabeth, míg a másikon az alkoholtól és mértéktelen falástól felpüffedt arcú, öregedő Taylor volt látható. A színésznőnek elég volt egy pillantást vetnie fizikai teste két, merőben más megnyilvánulási formájára, és azonnal tudta, hogyan kell döntenie, hogy a lelke ismét önmagára találjon.

Arnold Swarzenegger a semmiből indult, de rendíthetetlenül hitt abban, hogy eljön az idő és híres testépítő, filmsztár, s talán egy nap még politikus is lesz belőle. Az azóta kormányzóvá lett osztrák származású színész azon kevesek közé tartozik, aki tudatos mentális tréninggel jutottak el a célig. Napjainkra az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága is felvette tanfolyamai közé az önszuggesszión alapuló "edzésmódot". Ez a következőképpen működik: a sportoló napi gyakorisággal elképzeli magát győztes pozícióban, amint épp átszakítja a célszalagot, meccsdöntő gólt rúg vagy épp egy tökéletes ütéssel eldönti az adott mérkőzés állását. Természetesen a meditatív gyakorlathoz kitartó fizikai gyakorlás is szükségeltetik, hiszen a testi-lelki önmegvalósítás csak együtt működik. Sportolók esetében különösen nagy szerepet tulajdonítanak a meditációs gyakorlatoknak, hiszen a felkészüléseknek és a versenyhelyzeteknek köszönhetően nagy stessznek vannak kitéve, amely nemcsak lelki problémákhoz, de hosszú távon az immunrendszer gyengüléséhez vezethet.

A mentális tréning működése
A pozitív gondolkodás, a meditáció és relaxáció azon módszerek közé tartoznak, amelyek segítenek abban, hogy agysejtjeink frissek, fiatalosak és terhelhetők maradjanak. Nem kell hinnünk benne ahhoz, hogy működjön, mivel a kimondott szónak és a gondolatoknak olyan ereje van, amely hitünktől függetlenül is működik. Természetesen a siker gyorsabb és nagyobb mértékű, ha akaratunk hittel párosul. Az önszuggesszió úttörőjének tartott Dr. Emile Coué (francia pszichoterapeuta) megfigyelte, hogy azok a betegek, akik minden reggel elmondták a doktor úr által előírt gyógyító mondatot, könnyebben és gyorsabban meggyógyultak, mint akik elutasították e furcsa gyógymódot. "Napról napra, minden tekintetben egyre jobban és jobban érzem magam" -szólt a gyógyító önhipnózis, és működött. Az orvos különösen nagy hangsúlyt fektetett a "minden tekintetben" kifejezésre, mely minden egyénnek a számára megfelelő jót vonzotta be, azaz vidámságot, jólétet, egészséget, boldogságot, szerelmet, békét. Az öngyógyítás híre messzire szállt, és Coué-t emberek százai keresték fel a világ minden pontjáról, hogy segítségét kérjék.
Az elmélet azóta széles körben elterjedt a világon, a pozitív gondolkodást és a különféle vizualizációs technikákat ma már iskolákban tanítják. Segítségükkel leszokhatunk a dohányzásról, lefogyhatunk, egészségesebbek, sikeresebbek, gazdagabbak, boldogabbak lehetünk.

Mágikus hőfejlesztés, avagy a tumo
A tumo a tibeti szerzetesek egyedülálló technikája, amely segítségével a lélek tüze által a testben fizikai hő keletkezik. Elsajátításához nagyon sok gyakorlás, meditáció, különleges légzéstechnika, és mint minden ilyen gyakorlathoz, tengernyi türelem kell. A tumo által az emberi test képes legyőzni a hegyvidéki éghajlat adta téli hideget, a jeges vizet vagy a hóesést anélkül, hogy megbetegedne. A gyakorlat során a szerzetesek maguk elé vetítenek egy képzeletbeli belső tüzet, amely megvédi őket a hidegtől. A vizuális technika működésének bizonyítéka a gyakorlat továbbfejlesztett változata, amikor a tanítványokat egy hideg, nyirkos napon betakarják egy jeges vízbe mártott lepedővel, amelyet mindenkinek a tumo segítségével kell megszárítania egymás után háromszor. A technika hatásfoka egyénenként változik, a lepedők így különböző gyorsasággal száradnak meg. Ez a különös agy és gondolat-edző módszer a hétköznapi ember számára talán túl keménynek tűnhet, pedig nem az. Mechanizmusát tekintve ugyanúgy működik a világ minden égtáján, nemre, fajra vagy életkorra való tekintet nélkül. A technika elsajátításához sok idő és gyakorlás kell, ami egyénenként eltérő lehet: valakinek évek, míg másoknak hosszú évtizedek sem elegendők a tökéletes belső tűz felébresztésének megtanulásához.

Szeresd a tested, hogy a lelked szeressen benne élni!
A mentális tréning azonban nem elég ahhoz, hogy versenyt fussunk az idő múlásával, hiszen sejtjeink idővel elöregednek, megfáradnak. A mozgásban gazdag életmód, a nevetés, a kreativitás, memóriánk fejlesztése és karbantartása, a kiegyensúlyozott életvitel és a természet szeretete lényegesen lassíthatják ezt a folyamatot. Fontos, hogy egészségesen táplálkozzunk, minél több friss zöldséget, gyümölcsöt, sovány fehérjéket, rostdús tápanyagokat fogyasszunk. Kiemelten fontos szerepe van az antioxidánsoknak, így a C- és E-vitaminnak, a szelénnek és a cinknek. Tévhit, hogy egy bizonyos kor után mindenkire testi és lelki leépülés vár, hiszen csak rajtunk múlik, hogy mennyit időt és energiát fordítunk önmagunkra. A legújabb kutatások szerint annak ellenére, hogy minden nap idegsejtjeink tucatjai pusztulnak el, agyunk mégis, akár 90 éves korunkban is képes arra, hogy újabb és újabb neuronokat képezzen. A szellemi frissesség és a test egészsége megőrizhető.

Sors és jövő 
Az akarat és a gondolat jövőt épít. Hinnünk kell magunkban, hogy képesek vagyunk megteremteni a vágyainkat, hiszen mindannyiunkban ott lakozik a teremtő erő. Segítségével - ha szó szerint hegyeket nem is mozgathatunk meg-, de elnyerhetjük álmaink állását, rátalálhatunk a szerelem nagy misztériumára, radikálisan változtathatunk külsőnkön, vagy elhagyhatjuk rossz szokásainkat. A gondolatok és az akarat ereje ily módon sorsfordító lehet, és új magaslatokba repíthet minket. Egyes pszichológusok szerint nagyon fontos, hogy a jövőnket olyan alapossággal építsük fel, mint egy üzleti tervet. Ha családra, gyerekekre vágyunk, képzeljünk el leendő otthonunkat a legapróbb részletekig, álmodjunk gyerekeket és házastársat magunknak. Képzeletben szabjunk magunknak egyfajta időkorlátot, miszerint mindezt 5, 10 vagy 15 év múlva szeretnénk megvalósítani. Felmérések szerint azoknak az embereknek, akik nem álmodoznak, általában nem is változik semmit az életük azokéval szemben, akik egyfajta, saját maguk számára készített "ütemterv" szerint élnek. Agyunk és testünk pszichoszomatikus kapcsolatban állnak egymással. Ez egy olyan bensőséges viszony, amelyet a tudomány a mai napig sem tudott megfejteni, de nem is tagadja a létezését. Mit tehetünk hát azért, hogy jobbá váljon életünk? Például minden reggel/este, közvetlenül ébredés után/ elalvás előtt elmondjuk: "Napról napra, minden tekintetben egyre jobban és jobban érzem magam".
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 31948 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3146
  • e Hét: 22491
  • e Hónap: 67343
  • e Év: 147926
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.