Belépés
astropapa58.blog.xfree.hu
Ahogy idősödöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol. Gyarmati Miklós
1958.06.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Paudits Béla: Nálam kezdett Zámbó Jimmy
  2012-02-20 08:55:08, hétfő
 
  Jóformán senki nem keresi, nem látogatja, magába zárkózva él macskájával és madaraival, néha telefonon perlekedik az önkormányzat szociális osztályával. A közönséggel már nem keresi a kontaktust, fellépni nem akar, és az interjút sem szerette volna, de azért egy órán át adomázott. Paudits Béla hosszasan mesélt a hazai színjátszás nagyjairól, egy legendás bárról, a torontói disszidálási szándékról, és 1956-ról, amikor rálépett véletlenül egy halott kezére. Zámbó Jimmyt előbb nőnek nézte, utána megszerette, és állítja, hogy akkoriban még nem pisztollyal mászkált a pesti éjszakában.

Amikor a színész egészségi állapota felől érdeklődünk, elmondja, hogy nincs jól, 47-48 kiló, és nem szívesen fogad látogatókat. Interjút sem szívesen adna, de végül csak megnyílik. "Arra nem gondoltam, hogy ilyen mocskosul kell végeznem" - dünnyögi. "A rossz táplálkozás az oka mindennek. Gerincproblémám gyógyíthatatlan, Torontóban is kezelték, mikor ordító fájdalmaim voltak. Vastagbél-repedéssel, állandó hasmenéssel küzdöttem, kihordtam két infarktust, de emelt fővel kellett viselni mindent. Megmondták, hogy így lesz" - magyarázza.

"Azért nagyon nehéz volt levarázsolni a mosolyt az arcomról. Régen is tudtam a színházban, ki az, aki disznó velem, tudtam az intrikákról, de én soha nem tudtam ellenségeskedni. Azért néha felidegesítem magam, ma például a II. kerület szociális osztályával beszéltem telefonon, érdeklődtem, jár-e még nekem 'közgyógy', de nem tudtak választ adni. Már orvoshoz sem nagyon tudok elmenni, a gerincem miatt. Bot nem kell, valahogy eltotyogok. Kerekes székbe viszont nem fogok ülni, és ez nem hiúsági kérdés" - mondja. Kimondott halálvágy nincs benne, de bevallja, hogy néha "tényleg van egy elvágyódása."
Egyedül él egy kis lakásban, egy házaspár viseli néha gondját. "Mindig egyedül éltem, és ezért minden furcsa jelzővel elláttak engem - semmi nem igaz ezekből. A Bodrogi Gyuszi mondta egyszer, vigyázzak arra, ha egy bárban meghívnak egy italra, mert vissza kell hívni utána az embert, és az ilyennek nem lesz jó vége. Volt olyan, hogy egy ismeretlen meghívott egy piára, én őt vissza, majd ő újra, és a vége az lett, hogy menjek a 'buzeráns kurva anyámba'. Vigyázni kell az emberi kapcsolatokkal" - állapítja meg.

Szinte senki nem keresi, nem hívja. A pályatársak közül senkivel nem tartja a kapcsolatot, aki fontos volt neki, az meghalt: "Bár tegnap épp felhívott Latabár unokája Pécsről, korábban valamilyen műsorba őt ajánlottam. Nagyon aranyos volt. Senki nem keres, legfeljebb a színészszakszervezet, hogy kiadhatja-e a számomat. Ha meg hív valaki, legfeljebb azért, hogy még inkább belém rúgjon. Ez a pálya nem olyan, ahol örök szeretet alakul ki: látványos barátság csak akkor van, ha érdek is van. Én meg nem tudom, hova merről fúj a szél."

Tévét ritkán néz, rádiót hallgat: "Nemrég tizenöt csatornát vettek el tőlem, maradt vagy harminc. Kedvencem egy állatos tévéadó, amúgy is vannak madaraim, van cicám. A hűtőm üres, legfeljebb a macskának kell tejföl, de nem járok bevásárolni, mert nincs miből." Mint mondja, 50 400 volt eddig, most emelték valamennyivel a nyugdíját, állítólag Jakupcsek Gabriella egy műsorban "elájult" a szerény összeg hallatán.
Amikor a múltról kérdezzük, egészen távolról kezdi: "Hároméves koromig állítólag meg sem szólaltam. Amikor megszülettem, anyám nem vette észre, hogy a tejének alig van tartalma, kevés tápanyag jutott hozzám, a gyomrom kicsi maradt. Nagyapám temetkezési vállalkozó, asztalos volt, én meg kemény parasztlegények közt nőttem fel, nem is hitte senki, hogy felvesznek a főiskolára! Anyám azt mondta, hogy színész ne legyek, az nem egy pálya. Később pofonnal verték belém a szakmát." Úgy emlékszik, egyszer Kibédy Ervin járt náluk, ő kérdezte Béla szüleitől, hogy: "Nem lesz ebből a nyuszifülből színész?"

Mint meséli, volt olyan időszak, hogy az iskolát is kerülte, mert nem jött ki a tanárral, ennek megfelelően félévkor mindenből megbukott. Nem butaságból, inkább léhaság miatt. A memóriája jó volt, versenyeztek, ki tanulja meg előbb a Toldi-t. "Egy faipari szakiskolába jártam gyerekként, akkoriban az Oktogonnál laktunk, 56-ot is ott éltem végig, ott láttam felakasztva rángatózó embert. Egyszer lementem kenyérért, épp akkor dobtak le egy férfit az ablakból. Később majdnem agyonlőttek, nagyanyám kapott el. Arra is emlékszem, hogy halottak hevertek, fűrészporral leszórva, én meg véletlenül ráléptem az egyiknek a kezére. Kisgyerek voltam, fogalmam nem volt, mi zajlik. A szüleim, nem is tudom hogyan, optimisták tudtak maradni minden szörnyűség ellenére."

Pályája elejére világosan emlékezik. "Prózai szakra vettek fel, nem akármilyen osztályba, de biztos epizódszínésznek szántak, mert ronda voltam. Igazából eszembe sem jutott, hogy felvehetnek! Hatvankilenc nyarán aztán olyan csapatba kerültem, ami a Csillag születik-ben sem jön össze! Koncz Zsuzsa, Zalatnay Cini, Aradszky volt a mezőnyben, én meg a Futok a pénzem után című dallal bekerültem a döntőbe. Másnap kiléptem az utcára, és nem tudtam, hogy mindenki felismer. Már egy tantuszt sem kérhettem senkitől."

Ezzel a lendülettel be is dobták a musicalek világába. "Tudtam, hogy nem mindenki fog szeretni, és ez nem nyugdíjas állás. Mondták a szüleim, hogy át kell menni a vendéglátóiparba, mert az legalább egy rendes munka. Proli fiú voltam, furcsa volt, hogy ismernek, néznek" - emlékezett. A művészvilág beszippantotta, sok éven át a Madách közönsége láthatta őt.

A régi nagyokkal volt színpadon

Molnár Ferenc egyik darabjában kezdte, még a táncdalfesztivál előtt, Gobbi Hilda alakította a feleséget, Pauditsnak Feleki Kamillt kellett megborotválnia, úgy, hogy életében nem volt színpadon. "Én a világ csodáival dolgoztam. Mezey Mária nagy kedvencem volt, kérdeztem is tőle, hogy miért nem írja meg A bujdosó lány című könyvet. Az igazat nem adják ki, hazudni pedig nem tudok, válaszolta nekem. Amikor találkoztunk, felidéztem az összes nótáját, ismertem minden dalát, darabját, rajongóként közeledtem hozzá. Volt szerencsém az összes nagy művésszel megismerkedni, Gobbi Hilda fantasztikus volt, Feleki Kamill bácsi sokat segített, Dajka Margit pedig megőrült tőlem! Kiss Manyi, akiről elterjedt, hogy megközelíthetetlen... de hadd nem mondjam! Márkus Lászlóról mindent mondtak, durva dolgokat, de semmi nem volt igaz ebből. Molnár Ferenc egy darabja előtt egy óra alatt kellett Márkusnak belőlem nemest csinálnia, és sikerült is neki. Mellettem lakott, amikor először beteg lett... Psota Irénnel is dolgoztam együtt, imádtam, akárcsak Pécsi Ildikót, akivel a Csongor és Tündé-ben szerepeltem sokat" - emlékezett.

Bajor Imre nála gyakori vendég volt, ingyen ivott, Gálvölgyit is kedvelte. "Garas Dezső? Nem akarta felénekelni az Egy ananász-t Psota Irénnel, ott kellett ülni mellette a stúdióban, győzködni kellett. Psota pedig a szerelmem, ő is tudja, mennyire rajongok érte. A Kabaré-ban én voltam a konferanszié, imádtam nézni a játékát, ő egy igazi vadmacska volt, egy zseni" - lelkesedett.
Egyszer merült fel benne, hogy disszidál, de akkor is csak pár napig kacérkodott a gondolattal. "Mindenhol jártam a világban. Moszkva persze akkoriban kötelező volt, de megfordultam Ausztráliában, Amerikában is. Torontóban felmerült bennem, hogy ott maradok, a Sheraton Szállóban kellett volna fellépnem, akkor ott félházakkal mentek drámai darabok. Furcsa volt az ajánlat, mert abszolút nincs nyelvérzékem" - magyarázta.

Jimmy nála kezdett

Volt időszak, amikor vendéglátózott. "A Fészek Klubba járt sok művész, én is voltam ott vezető. Hazugságok miatt rúgtak ki onnan, azt állították, hogy kuplerájt csináltam a helyből. Ismertem Zámbó Jimmyt akkor, amikor még nem volt sztár, sőt, igazából én fedeztem fel. A Lenin körút és a Majakovszkij utca sarkán üzemeltettem egy bárt, oda kellett egy zenekar. Adtak egy tippet, hogy menjek a Népstadion mellé egy kocsmába, ott van egy félelmetesen jó banda. Tetszett, meghívtam őket hozzánk, a Halló bárba, de közben a nejem is hozott egy együttest. 'Ki ez a nő?' - kérdeztem, a furcsán kinéző Jimmyre pillantván. Én se voltam egy szépfiú, tegyük hozzá. 'Ez nem nő, ez egy férfi' - mondta a feleségem."
Miután meghallották Zámbó Jimmy énekhangját, megállapodtak, hogy az együttese nem kell, de rá szükség van a bárban. Paudits szerint Zámbónak nagy sikere volt, imádták, amikor egymaga zongorázott és énekelt, akkor szinte nem akarták elengedni a vendégek. Amikor meghívta valaki egy konyakra (ami minden este többször előfordult), akkor Jimmy "kamuba" kapta meg, azaz teát vittek ki neki, míg a vendégnek kiszámlázták a drága italt. Zámbó ezért is kapta a legmagasabb gázsit a helyen. Paudits szerint a későbbi, pisztollyal járó, alvilági imidzs akkor még nem volt jellemző Jimmyre. "Csodálatos dolgokat művelt, de a nővére elvitte később máshová zenélni. Aranyos fickónak ismertem meg, aki imádta a feleségét, családját. Halála után persze mindenki azzal dicsekedett, hogy jó barátja volt!" - tette hozzá.

Elvesztette szüleit, munkáját

Paudits akkor omlott össze, amikor elvesztette a családját. "Amikor a szüleim meghaltak, nem volt könnyű elviselni. Elhunyt a nagymamán, az anyukám, az apám, én meg sokáig nem tudtam felfogni, hogy nincsenek. Anyám műtéti hiba miatt halt meg, egy fiatal doktor belevágott a májába. Apám elkezdett inni, a nagyi meg... ő egy kis galamb volt, aki sokáig Amerikában élt, de szerencsétlenségére hazajött" - emlékezett.

Legutóbb 2005-ben volt színpadon, amikor Szirtes Tamás a gyér érdeklődésre, a gyenge jegyeladásra hivatkozva elbocsátotta: "Akkor a Madách stúdiószínházában léptem fel, de nem mondta senki, hogy meg akarják szüntetni a darabot. Semmiféle reklámot nem kapott, talán ezért nem fogytak jól a jegyek. A színészetért én megtettem mindent, a Madách Színházban hét bordámat törtem egyszer, egy premier előtt - olyan rettentő hidegben, hogy a Szirtes úr bundában ült a nézőtéren. Sérülten nem tudtam játszani, azzal biztattak, hogy ősszel majd felléphetek. Szeptemberben viszont már nem kellettem, addigra megbukott a darab."

Állítja, hogy lett volna munka az elmúlt években is, de az országot járni már nem tudja, fizikailag nem bírná. Állni sem tudna hosszan, és mivel maximalistának mondja magát, zavarná, ha nem kiváló produkciót kapnának a nézők. "Soha nem tudtam elképzelni, hogy engem egyedül is elfogadnak a nézők. Miután csak zenében, zenés darabokban dolgoztattak, sokan azt hitték rólam, hogy csak ehhez értek, de én igazából prózában tudom magam kifejezni. Mindig tettem többet egy-egy versbe. Ha nem tapsoltak, akkor megijedtem, pedig csak arról volt szó néha, hogy nem tudtak tapsolni, annyira el voltak varázsolva. Mert a nézők nem tudták, hogy én valójában prózai színész vagyok" - mondta.

A fellépéseket nem erőlteti: "Amit én mondanék, ahogy én mondanám, az már nem jó. Arthur Rimbaud Kenyérlesők című verse például. Emellett, amit az ember nem használ, az elkopik, akár a lába között, akár az agyban. Nincs már inspirációm. A fájdalom mögött viszont mosolyognom kell: annyi szépséget kaptam az életben, hogy nem akartam elhinni, hogy nekem még ez jár. Minek vonszoljam magam? Nem szeretném magam már mutogatni, mondtam ezt már többször, de mégiscsak kirángattak. Tele vagyunk fiatal csillagokkal, és tényleg jók az új énekesek. Rengeteg fiatal színész van, zseniálisak, de látom, hogy milyen nehéz nekik, miközben színházak szűnnek meg. Nekik kell a hely, nem nekem."


Forrás: Origo.hu Link

Paudits Béla - Futok a pénzem után
PAUDITS BÉLA - FUTOK A PÉNZEM UTÁN Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-08-20 19:25:33
feltöltő: astropapa58
nézettség: 960
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: PAUDITS, BÉLA, FUTOK, PÉNZEM, UTÁN,
kategória: felnőtt
leírás:

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!Megtetszettél.Amíg ezt eldöntöttem
Voltunk itt-ott, egy százast elköltöttem.
Eltüntettél két vacsorát,
No de ez még nem is bánt.

Névnap, nőnap volt néhány félév óta.
Rózsát vettem, úgy mint ha nyár lett volna.
Tönkretettél, ez nem vitás.
ez után nem jöhet más:

(Mérgemben)
Futok a pénzem után, utol is érem talán.
Valahogy megkapom, van is egy alkalom,
Ha veled elveszem én.

Melleted én könnyelmű ember lettem.
Később azután, hogy pénzem megmenthessem,
Megtartottuk a kézfogót.
Micsoda dáridó volt.

példaképpen még azt is elmondhatnám,
Tűzoltókkal játszattad kedvenc nótám.
Nekem fujta a trombitás
de Meg is volt a hatás.

(Ész nélkül)
Futok a pénzem után, utol is érem talán.
Valahogy megkapom, van is egy alkalom,
Ha veled elveszem fogom és elviszem,
Ha van egy csöpp eszem.

És hozzá azok a gyönyörű, formás kamatlábak!
(ész nélkűl)

futok a pénzem után, útol is érem talán
Valahogy megkapom van is egy alkalom
ha veled elveszem, jövök és elviszem
Nálam ez elvi szem...pont.Paudits Béla
- slágerei a YouTube-on Link
- dalszövegei Link
- az interneten Link


Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
Hajléktalanból lett popsztár
  2011-09-14 10:58:15, szerda
 
  Pécs - Pár hónapja még hajléktalanként küzdött a túlélésért Varga János (47), mára viszont bárki megnézheti az elszánt férfi első videoklipjét.

János idén márciusban, a legnagyobb reménytelenség kellős közepén határozta el, hogy azt fogja csinálni, amit a szíve diktál, s amihez tehetsége van, s az utcáról bekopogott egy stúdióba.

- Több mint 20 éven át dolgoztam a vendéglátásban, majd egy betegség és családi konfliktusok miatt az utcára kerültem. Három évig bolyongtam anélkül, hogy fedél lett volna a fejem felett. A kilátástalanságban végül úgy döntöttem, véget vetek az eddigi életemnek, s minden bátorságomat összeszedve bekopogtam egy pécsi stúdióba - emlékezett vissza János, akinek azóta szinte fénysebességgel ível felfelé a karrierje.
Vannak, akiknek évekbe telik, amíg elkészíthetnek egy videoklipet. János néhány hónap alatt már túl van az elsőn. A pár perces zenés mozit a mára ikonikussá vált pécsi magasházban forgatták.
Varga János szinte azonnal profiként dolgozott a studóiban
- A dal üzenete roppant egyszerű: soha nem szabad elveszíteni a reményt. Nekem igazán hihetnek, megjártam a legmélyét - folytatta a hajléktalansorból kitört férfi.
A klip a legismertebb videomegosztó oldalakon is megtekinthető, s percről percre nő a nézettsége.
- Nem volt ez annyira tudatos dolog, egyszerűen csak fantáziát láttunk egymásban, s csináltuk, amit jónak láttunk. Jánosnak jó hangja van, bár volt mit csiszolni a tudásán. Mindennek ellenére mindkettőnk szeme elkerekedett, amikor megláttuk, mekkora érdeklődés kíséri a klipet - mondta a hajléktalant felkaroló stúdió vezetője, Gábor.

Cs. Á.

Forrás: Blikk.hu Link


Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
A Sztár Világ hírei
  2011-08-20 20:13:06, szombat
 
  A szülinapos Paudits Béla

Paudits Béla, aki Augusztus 19-én lett 62. éves, nyurga fiúként kezdte a pályát.
Boldog Születésnapot!

Nem akart musicalszínész lenni

A Jászai-díjas színművész akkoriban 25 éves volt, lágy vonásokkal, dús szemöldökkel és rövidre nyírt hajjal.
Ez idő tájt még drámai színésznek készült, később aztán a musicalek világában kötött ki.
A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1971-ben végezte el, a diploma megszerzése után a József Attila Színházhoz szerződött, majd négy évig a Madách Színház tagja volt.
A művész egy interjúban elmondta, eredetileg nem musicalszínésznek készült, végül mégis a zenés darabok népszerű sztárja lett.

Mozifilmekben is feltűnt

A karakteres komikus, Paudits Béla olyan darabokban nyújtott felejthetetlen alakítást, mint a Charlie nénje, a Macskák vagy a Kabaré.
A nyolcvanas-kilencvenes években két lemeze jelent meg, egy időben pedig önálló showműsorával szórakoztatta a közönséget.
Emellett számos tévéfilmben szerepelt, sőt, az utóbbi években olyan mozifilmekben is felbukkant, mint a Sorstalanság vagy a De kik azok a Lumnitzer nővérek?. Legutóbb a Szabó Magda regénye alapján készült, 2006-os Régimódi történetben láthattuk.

További képek és VIDEÓ ...az alábbi oldalon... Forrás: Femina.hu Link

Paudits Béla a világhálón ...

Wikipédia Link
az Interneten Link
a YouTube-on Link
...
- Futok a pénzem után
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
YouTube Link

Paudits Béla -Elmondani jaj de nehéz, -Szívbajok ellen, -Késő a bánat
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
YouTube Link


Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
Geszti Péter a Szigetfesztivál
  2011-08-07 19:13:23, vasárnap
 
  Geszti Péter a Szigetfesztiválon

Szertefoszlott illúziók - Geszti Péter zenéről és az ország állapotáról

,,Sosem a negatív kritika érint érzékenyen, hanem az, hogyha még ráadásul igaza is van a kritikusnak" - mondja Geszti Péter dalszövegíró, előadó, reklámszakember, egyebek mellett a Rapülők, a Jazz+Az és a Nemzeti Vágta megálmodója. Régi együttesei mellett új zenekarával, a Gringo Sztárral hétfőn este, a Sziget mínusz egyedik napján lép fel a nagyszínpadon. Ennek apropóján kérdeztük zenéről, reklámról, médiáról, a harmincéves projektről meg a rosszul szabott zöld trapéznadrágokról.

.........

< A teljes cikk az alábbi oldalon olvasható > Link

Gringó sztár - Télen-nyáron nyár
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
László Attila családi albuma
  2011-06-03 06:24:39, péntek
 
  Így néz ki László Attila családi albuma

Mesébe illő történet László Attiláé (14). A kézdivásárhelyi fiú fantasztikus hangjával azonnal belopta az emberek szívébe magát.

De vajon ki ez a kisfiú, és milyen áldozatokat hozott azért, hogy részt vehessen a mostani Csillag születiken? A Blikk időutazást tett Attilával és családjával, hogy bemutathassuk az erdélyi srác eddigi életét és a szeretteit.Attila pici kora óta korcsolyázik. Ez a kép 2002-ben készült, 5 évesen

- Attila nagyon mozgékony baba volt. Egyéves korában már a függönykarnison húzódzkodott. Állandóan pukli volt a fején. A férjem beszegezte az ablakokat, mert attól féltünk, hogy kinyitja, és kiesik - nevetett Éva, Attila édesanyja, majd elővette a családi fotóalbumot.Ez a kép 2002 augusztusában készült. Constanta mellett, a Fekete-tengernél nyaraltak, azóta is ide járnak anyukájával és apukájával

Amikor az atyai szigor szóba kerül, a tehetséges énekes és az édesanyja is a családfőre néz. A fiú szemlesütve, az asszony mosolyogva várja a feleletet. - Nálunk nem lehetett nem szót fogadni, de ezért is jutott idáig - veszi át a szót az édesapa. - Három és fél évesen már hibátlanul énekelte a ,,Megy a gőzöst". Az iskolai énekkarba azonban csak zenélni vették fel, zongorán vagy szintetizátoron kísérte az énekeseket. A fiam sokat szenvedett azért, hogy idáig jusson. Falunapokra, templomokba hordtam.Unokatestvéreimmel, nagyszüleimmel és a család bárányával. Attila fehér pulóverben van

Énekelt, zongorázott, furulyázott, de rengeteget játszott szintetizátoron és orgonán is. 12 évesen már a helyi Rózsa vendéglőben 50 főnek zenélt. Amikor megjelent, azt mondták: ezt nem kellett volna meghívni. Aztán amikor elkezdett játszani és énekelni, elállt a lélegzetük. Futott a híre. Később a Nők Egyesülete is őt hívta el énekelni egy buliba.László Attila a hangjával azonnal belopta az emberek szívébe magát

A fiúcska odaadó szeretettel beszél a tengerparti családi nyaralásokról és csak mosolyog, amikor arról faggatjuk, hogy miért nem a szép akcentusával énekel. - Nem tudok úgy énekelni, ahogy beszélek. Még az énektanárom is meglepődött, amikor az Erdély hangja vetélkedőn meghallotta a hangomat- mondta Attila.

Forrás: Blikk.hu Link

László Attila - Most élsz
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!


Egyéb Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk:

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
A Sztár Világ hírei
  2011-05-31 12:17:30, kedd
 
  Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
Sztárok - hírek
  2011-05-29 17:21:45, vasárnap
 
  Kedvelt webldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
Hírek Sztárokról
  2011-05-28 17:39:00, szombat
 
  Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
Hírek a Sztárok Világából
  2011-05-24 13:06:46, kedd
 
  Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
A Sztár Világ hírei
  2011-05-23 16:45:52, hétfő
 
  Oldalak, ahol Sztárokról olvashatunk

Sztár hírek Link
Habostorta Link
Kiskegyed Link
Sztár info Link
Glamour Link
 
 
0 komment , kategória:  A Sztár Világ hírei  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 27503 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1468
  • e Hét: 4394
  • e Hónap: 69642
  • e Év: 1560566
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.