Belépés
kaszas32.blog.xfree.hu
A barátok olyan emberek akik jól ismernek , mégis szeretnek ! Kaszás Gyula
1962.05.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
A nők
  2014-05-10 08:43:35, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
A többség
  2014-02-28 11:26:55, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Óvd a földet
  2014-02-11 07:47:15, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
A bölcs atya
  2014-02-01 17:40:13, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Verébszámlálás
  2013-08-19 00:03:00, hétfő
 
  Ezen csak nevetni lehet, de sajnos igaz...
Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik.
Verébszámláló...

Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett. Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete
"dolgozott" a drága gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert
"kannázik" egy cigányzenekarban.

Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól, ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást hozott erről. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelős. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart
panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8ált.) és a fizikumának megfelelő (kb 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki.

Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülő verebeket az udvaron statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyenli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem:
- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?
- Nem tudom!
- Miért nem számoltad meg őket?
- Mer' amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!!
- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.
- Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.
Egy Á betűt sem írt ma.

Na, ezeknek fizetünk mi segélyt
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
a hajlam
  2013-04-02 17:48:27, kedd
 
  "Nem a tett az igazi bűn, hanem a hajlam. Mert a hajlam a lélek valósága. Olyan, mint egy mag: újra és újra kihajt.
Hiába "bocsátod meg" valakinek az ellened elkövetett tettét, azzal csak annyit intéztél el, hogy neked könnyebb. Nem foglalkozol vele. Nem bánt. Elengeded a tartozását. Nem is gondolsz rá. Elfelejted. Részedről a dolog valóban rendben van, de attól ő a rossztól nem szabadult meg, mert a hajlam tovább él benne. Nincs "csírátlanítva", ilyen vagy olyan formában, de újra kihajt benne.
Bibliai értelemben a megbocsátás szó "elengedést" jelent. Te elengeded, mint egy léggömb zsinórját: nem szorítja már az ujjad végét. Menjen! Neked már jó, de attól ő még nem változott meg! Ő csak akkor változik meg, ha átírja cselekvésének kódjait. Ha megöli tetteinek csíráit, akkor többé már nem követi el őket.
Azt kérded, hogyan tudja ezt megtenni? Csakis szembesüléssel."/ ismeretlen szerző/
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
A magyar valóság alternatívái
  2013-03-17 08:08:58, vasárnap
 
  A magyar valóság alternatívái

Orwell abszurdnak szánt jóslata napjainkra elvesztette abszurditását, és megvalósulni látszik a társadalom totális agykontrollja: immár tilos nem tiltani. Ne dohányozzunk: tüdőrák. Ne igyunk: májzsugor. Ne paráználkodjunk: AIDS. Ne együnk: génmódosított élelmiszerek. Ne mozduljunk ki otthonról: terrorista merényletek. Ne beszéljünk a zsidókról: elítélnek antiszemitizmusért. Ne karikírozzuk Mohamedet: elvágják a torkunkat. Ne cikizzük a buzikat: kiközösítenek a ,,jobb társaságból". Ne mondjunk igazat a cigányokról: rasszistának bélyegeznek.

Lassan visszajutunk a Szent Inkvizíció korszakába, amikor mindenről lehetett beszélni - feltéve, hogy nem beszéltek semmiről. Többé már nincs szükség cenzorokra, az ollók közvetlenül a fejekben működnek. A globalizáció és az Európai Unió valójában azokat a nemzeti politikusokat is béna kacsává degradálta, akik úgy tesznek, mintha szorosan kézben tartanák a kormányrudat. Ötven évnyi kitartó konformizmus és opportunizmus árán az európai vezetők sikeresen hibernálták Európát.

Az Egyesült Nemzetek Szövetségét azért hozták létre, hogy megakadályozza a diktátorokat szomszédjaik lerohanásában. Legalábbis elvileg. Nem sokkal a születése után ugyanis megszavazta Palesztina felosztását a megszálló cionisták és az évezredek óta őshonos palesztinok között, azóta pedig nemcsak tétlenül, hanem tevőlegesen asszisztál a régióban zajló etnikai tisztogatáshoz és népének kisemmizéséhez. Aktívan részt vett Irak blokádjában is, amely valaha a Közel-Kelet legfejlettebb, szekuláris állama volt, mára viszont a teljes szétesés állapotába juttatta a vallási viszály. Ugyanez áll a NATO-ra is, amelynek a védőszárnyai alatt Afganisztán vált a világ egyik legnagyobb drogtermelőjévé. Ott állítják elő az Európának szánt heroin többségét.

De félresiklott az európai építkezés folyamata is. Az 1957-es római szerződés erőssé tehette volna Európát, és főleg függetleníthette volna a manhattani bankszterektől és tőzsdecápáktól, akik az 1929-es világgazdasági válságot okozták. Az Egyesült Államok ,,trójai falovaként" működő Egyesült Királyság belépését követő későbbi paktumok azonban a Wall Street-et és a Cityt uraló nemzetközi spekulánsok szabad vadászterületévé tették az európai országokat. Az ,,értékek megfordításának" általános jelensége az európai kormányokat is sújtja. Évezredekbe telt, mire az európai civilizáció felépült, de fél évszázad is elég lesz a lerombolásához. Kormányzóink kiszolgáltatják az európai hadseregeket USraelnek, amely két évtized alatt a világ leggyűlöltebb terrorista államává vált, és az európai országok is osztozni fognak a sorsában, mivel képtelenek lesznek megvédeni magukat e kontraproduktív szövetség előrelátható következményeitől. Ma nagyon könnyű megbénítani bármelyik országot egy terrorista merénylettel. Ha a USraeli titkosszolgálatok akarják, bármilyen tömegpusztító fegyvert behozhatnak bármelyik európai fővárosba, sőt egyszerre mindegyikbe, és utána az elkövetők kilétét is kedvükre sminkelhetik a vazallusmédia jóvoltából, ahogyan 9/11 esetében is tették.

Ideje lenne már felismerni az európai vezetőknek, hogy - amint azt Jean Baudrillard írja - ,,az Egyesült Államok egy olyan társadalmat képvisel, amely elviselhetetlennek ítélhető együgyűséggel arra az eszmére épül, hogy ő mindannak a megvalósulása, amiről a többiek álmodtak". Ilyen körülmények között nem csoda, hogy az USA által a nemzetközi porondon begyűjtött minden kudarc annak az elképzelésére irányuló teljes képtelenségéből ered, hogy más népek tőle eltérően gondolkodhatnak. 1989 márciusában az American Health magazin imigyen definiálta az aktuális ,,amerikai álom" mibenlétét: ,,Be loved, think positive, eat light, stay fit, enrich your mind ... and save the world." Ehhez képest két évtizeddel később Amerika általános közutálatnak örvend világszerte, legalább annyira, mint a vietnami háború idején, miközben a fejlett államok között élenjár a különböző lelki defektusok elterjedtsége, a kóros elhízottság és vele összefüggésben a szív- és érrendszeri betegségek, valamint az írástudatlanság aránya tekintetében, olyannyira, hogy nemhogy a világot, de hovatovább már saját magát sem képes megmenteni. Sokkal inkább tőle kellene megmenteni a világot.

Igaza van Alain de Benoist-nak, amikor azt írja, hogy ,,egyetlen ország sincs, amelynek a nemzeti mentalitásán ilyen mély nyomot hagyna egy hisztérikus komponens. Amerika a nagy kollektív pszichózisok országa, ahol elájulnak a mozikban a rémfilmek vetítésekor, és ahol a popsztárok halála valóságos öngyilkossági járványokat gerjeszt; ahol rendszeresen eszelősök szabadulnak ki, tömegmészárlásokat rendezve a szupermarketekben és az iskolákban; ahol prédikátorok jelennek meg a televízióban, hogy sírva meggyónják bűneiket és dollármilliókat kunyeráljanak a nézőktől; ahol bárki egyházat alapíthat és levelezés útján végezhet 'vallásgyakorlást'; ahol nem ritka, hogy feltüntetik a jövedelmet a névjegykártyán; ahol 'bibliai maratonokat' rendeznek, amelyek abból állnak, hogy ájulásig kántálják a Szentírást..."

Hollywood minden erőfeszítése dacára ez a neuraszténiás monstrum valóban követendő példa lehet Európa számára? Az európai mezőgazdászoknak, munkásoknak, funkcionáriusoknak, orvosoknak, tanároknak, kutatóknak, bankároknak és végül, de nem utolsó sorban az európai kormányoknak meg persze a brüsszeli Bizottságnak elsősorban az európaiakért kellene dolgozniuk, ahogyan a kínaiak is elsősorban Kínáért és önmagukért dolgoznak, nem pedig az amerikai spekulatív alapokért, amelyek kezdésképpen éppen most teszik tönkre a saját országukat.

És hogy mit tehetnek a Nietzsche által vizionált ,,jó európaiak"? Talán nem sokat, de a semminél mindenképpen többet. Annyi bizonyos, hogy ha az országok életét jelenleg uraló rendszer-kompatibilis váltópártoknak szavaznak bizalmat, ezzel rosszabbat tesznek, mintha nem tennének semmit, mert így aktív részeseivé válnak nemzeteik lerombolásának. Egyetlen alternatíva a nemzeti ellenállás lehet. Azokat kell tehát támogatniuk, akik így vagy úgy, de ellenállnak az Európa múltját megtagadó, jelenét megrontó és jövőjét fenyegető atlantista-cionista gőzhengernek. Sapienti sat. MD
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
A magyar valóság alternatívái
  2013-03-04 08:10:01, hétfő
 
  A magyar valóság alternatívái


Orwell abszurdnak szánt jóslata napjainkra elvesztette abszurditását, és megvalósulni látszik a társadalom totális agykontrollja: immár tilos nem tiltani. Ne dohányozzunk: tüdőrák. Ne igyunk: májzsugor. Ne paráználkodjunk: AIDS. Ne együnk: génmódosított élelmiszerek. Ne mozduljunk ki otthonról: terrorista merényletek. Ne beszéljünk a zsidókról: elítélnek antiszemitizmusért. Ne karikírozzuk Mohamedet: elvágják a torkunkat. Ne cikizzük a buzikat: kiközösítenek a ,,jobb társaságból". Ne mondjunk igazat a cigányokról: rasszistának bélyegeznek.

Lassan visszajutunk a Szent Inkvizíció korszakába, amikor mindenről lehetett beszélni - feltéve, hogy nem beszéltek semmiről. Többé már nincs szükség cenzorokra, az ollók közvetlenül a fejekben működnek. A globalizáció és az Európai Unió valójában azokat a nemzeti politikusokat is béna kacsává degradálta, akik úgy tesznek, mintha szorosan kézben tartanák a kormányrudat. Ötven évnyi kitartó konformizmus és opportunizmus árán az európai vezetők sikeresen hibernálták Európát.

Az Egyesült Nemzetek Szövetségét azért hozták létre, hogy megakadályozza a diktátorokat szomszédjaik lerohanásában. Legalábbis elvileg. Nem sokkal a születése után ugyanis megszavazta Palesztina felosztását a megszálló cionisták és az évezredek óta őshonos palesztinok között, azóta pedig nemcsak tétlenül, hanem tevőlegesen asszisztál a régióban zajló etnikai tisztogatáshoz és népének kisemmizéséhez. Aktívan részt vett Irak blokádjában is, amely valaha a Közel-Kelet legfejlettebb, szekuláris állama volt, mára viszont a teljes szétesés állapotába juttatta a vallási viszály. Ugyanez áll a NATO-ra is, amelynek a védőszárnyai alatt Afganisztán vált a világ egyik legnagyobb drogtermelőjévé. Ott állítják elő az Európának szánt heroin többségét.

De félresiklott az európai építkezés folyamata is. Az 1957-es római szerződés erőssé tehette volna Európát, és főleg függetleníthette volna a manhattani bankszterektől és tőzsdecápáktól, akik az 1929-es világgazdasági válságot okozták. Az Egyesült Államok ,,trójai falovaként" működő Egyesült Királyság belépését követő későbbi paktumok azonban a Wall Street-et és a Cityt uraló nemzetközi spekulánsok szabad vadászterületévé tették az európai országokat. Az ,,értékek megfordításának" általános jelensége az európai kormányokat is sújtja. Évezredekbe telt, mire az európai civilizáció felépült, de fél évszázad is elég lesz a lerombolásához. Kormányzóink kiszolgáltatják az európai hadseregeket USraelnek, amely két évtized alatt a világ leggyűlöltebb terrorista államává vált, és az európai országok is osztozni fognak a sorsában, mivel képtelenek lesznek megvédeni magukat e kontraproduktív szövetség előrelátható következményeitől. Ma nagyon könnyű megbénítani bármelyik országot egy terrorista merénylettel. Ha a USraeli titkosszolgálatok akarják, bármilyen tömegpusztító fegyvert behozhatnak bármelyik európai fővárosba, sőt egyszerre mindegyikbe, és utána az elkövetők kilétét is kedvükre sminkelhetik a vazallusmédia jóvoltából, ahogyan 9/11 esetében is tették.

Ideje lenne már felismerni az európai vezetőknek, hogy - amint azt Jean Baudrillard írja - ,,az Egyesült Államok egy olyan társadalmat képvisel, amely elviselhetetlennek ítélhető együgyűséggel arra az eszmére épül, hogy ő mindannak a megvalósulása, amiről a többiek álmodtak". Ilyen körülmények között nem csoda, hogy az USA által a nemzetközi porondon begyűjtött minden kudarc annak az elképzelésére irányuló teljes képtelenségéből ered, hogy más népek tőle eltérően gondolkodhatnak. 1989 márciusában az American Health magazin imigyen definiálta az aktuális ,,amerikai álom" mibenlétét: ,,Be loved, think positive, eat light, stay fit, enrich your mind ... and save the world." Ehhez képest két évtizeddel később Amerika általános közutálatnak örvend világszerte, legalább annyira, mint a vietnami háború idején, miközben a fejlett államok között élenjár a különböző lelki defektusok elterjedtsége, a kóros elhízottság és vele összefüggésben a szív- és érrendszeri betegségek, valamint az írástudatlanság aránya tekintetében, olyannyira, hogy nemhogy a világot, de hovatovább már saját magát sem képes megmenteni. Sokkal inkább tőle kellene megmenteni a világot.

Igaza van Alain de Benoist-nak, amikor azt írja, hogy ,,egyetlen ország sincs, amelynek a nemzeti mentalitásán ilyen mély nyomot hagyna egy hisztérikus komponens. Amerika a nagy kollektív pszichózisok országa, ahol elájulnak a mozikban a rémfilmek vetítésekor, és ahol a popsztárok halála valóságos öngyilkossági járványokat gerjeszt; ahol rendszeresen eszelősök szabadulnak ki, tömegmészárlásokat rendezve a szupermarketekben és az iskolákban; ahol prédikátorok jelennek meg a televízióban, hogy sírva meggyónják bűneiket és dollármilliókat kunyeráljanak a nézőktől; ahol bárki egyházat alapíthat és levelezés útján végezhet 'vallásgyakorlást'; ahol nem ritka, hogy feltüntetik a jövedelmet a névjegykártyán; ahol 'bibliai maratonokat' rendeznek, amelyek abból állnak, hogy ájulásig kántálják a Szentírást..."

Hollywood minden erőfeszítése dacára ez a neuraszténiás monstrum valóban követendő példa lehet Európa számára? Az európai mezőgazdászoknak, munkásoknak, funkcionáriusoknak, orvosoknak, tanároknak, kutatóknak, bankároknak és végül, de nem utolsó sorban az európai kormányoknak meg persze a brüsszeli Bizottságnak elsősorban az európaiakért kellene dolgozniuk, ahogyan a kínaiak is elsősorban Kínáért és önmagukért dolgoznak, nem pedig az amerikai spekulatív alapokért, amelyek kezdésképpen éppen most teszik tönkre a saját országukat.

És hogy mit tehetnek a Nietzsche által vizionált ,,jó európaiak"? Talán nem sokat, de a semminél mindenképpen többet. Annyi bizonyos, hogy ha az országok életét jelenleg uraló rendszer-kompatibilis váltópártoknak szavaznak bizalmat, ezzel rosszabbat tesznek, mintha nem tennének semmit, mert így aktív részeseivé válnak nemzeteik lerombolásának. Egyetlen alternatíva a nemzeti ellenállás lehet. Azokat kell tehát támogatniuk, akik így vagy úgy, de ellenállnak az Európa múltját megtagadó, jelenét megrontó és jövőjét fenyegető atlantista-cionista gőzhengernek. Sapienti sat. MD
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Nézzük meg hová jutottunk mivé lettünk !
  2013-03-04 08:02:59, hétfő
 
  Nézzük meg hová jutottunk mivé lettünk !

Egy kis adalék a gondolkodáshoz...191o- ben a" Russzisen Invaliden " című galíciai zsidó lapban a következő szöveg jelent meg és bejárta a világsajtót. Erre senki nem mondta azt, hogy hamisítvány . Kis jelentéktelen lapban jelent meg jidis nyelven és hamarosan napirendre tértek fölötte. Aki azonban azt feltételezi, hogy a közreadók és a világ zsidósága is elfelejtette , az nagyon téved ..
" Testvérek Hittestvérek !


Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindéképpen mienknek kell lennie , mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények . Ti zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon,hogy mindkét országot teljesen birtokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek,és teljesen úrrá legyetek . Törekedjetek, hogy mindent ami ott még a keresztények birtokoltak , teljesen kezetekbe vegyetek . Ha erre nem volna elegendő eszközötök, párizsi szövetségünk minden erőnkkel segíteni fog benneteket. Erre a célra szövetségünk máris gyüjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciaiak és a magyarok kezéből a hatalmat kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézbe kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek "


A fogalmazáson érződik a helyi jelleg , az istenhátamögöttiség és a Galíciái szegénység, de hogy mégis prófécia azt bizonyítja, hogy kilencvennyolc év múlva megérkezett Magyarországra az ígért összeg , "25 milliárd euró és most ott van a magyar pénz- kahal a Monetáris Tanács kezében. !

Az idézet a szélsőséges magyar Forumból való amit se megemlíteni se olvasni nem ajánlott ...Csak hogy
van itt valami amire oda kell figyelni. Mintha ugyan ez hangzott volna el nemrég a volt izraeli miniszterelnök szájából .
És erről beszél Posta Imre is ... És még néhányan külföldön . Bizonyára ők is szélsőségesek

Míderről az a véleményem, hogy a nagy magyar elit pontosan tudja mi fog bekövetkezni . A hideg kirázza őket attól, hogy kiesnek majd a hatalomból , mert kiesnek! Legfeljebb végrehajtók lehetnek majdan ...
S most várják a " szélsőségeseket " hogy kikaparják a gesztenyét . Aztán majd el lehet őket ítélni , el határolódni s ha kell :lehet ütni , Jó szokás szerint. Erről az árulásról szól több száz éve a történelmünk .

Most húsz éve van hatalmon ez az elit ! Nézzük meg hová jutottunk mivé lettünk !
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Titkok és összefüggések : Szakrális Kárpát-medence
  2013-03-04 07:57:24, hétfő
 
  Titkok és összefüggések : Szakrális Kárpát-medence

2009. január 24. szombat, 10:22

Titkok és összefüggések


Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell! A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa közepét.

A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva! Az energiaközpont: A Nasa kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben(Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az u ra az egész világnak." Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura.
Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe. A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagy mennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló. A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik! Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének búsás hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A Pilisb en akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt. A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem kerül a privatizáció kala pácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok szerzik meg a föld jelzálog terhelésével. Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból, mindezt az UE kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket, melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát. Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006-os termést (amit az állam és az EU 2500 ft-ért vásárolt fel és tárolt be) feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 eze r forintért el tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 ft-os gabona erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!
Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves árbevételtől és csődbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni. Ez egy újabb olyan trauma a földtulajd onosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet. A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik, az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós pénzbírságra is számíthat. Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni, nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett élelmiszerekről (70%-ban felelős az emberi szervezetben lerakódott mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!), a génkezelt szójáról, a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról, melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberis ég, ideértve a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket, dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket naponta, folyamatosan, hatalmas összegeket áldozva reklámozzák, kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő, abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta végig ennek katasztrofális következményeit!
Holnap-holnapután a térképek idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!Szakrális Kárpát-medence
Sorsszerű, hogy kihez milyen könyvek kerülnek - mondta nekem Szepes Mária írónő néhány hete. Hogy ez mennyire igaz!Öt éve vettem egy érdekesnek tűnő könyvet. Királygyilkosságok. Írta Grandpierre K. Endre. Engem - műszaki végzettségű lévén, addig nem érintett meg a történelem forgószínpadának szele, de amit ebben a műben olvastam, az (nem tudok rá jobb szót) ütött! Árpád-házi királyaink halálának történetét ismerteti. Bebizonyítja, hogy I. Istvántól kezdve királyaink többsége nem természetes halállal halt meg, általában orgyilkosok, méregkeverők végeztek velük... A tényeket, adatokat az író a Képes Krónikából és más történelmi forrásokból meríti - ugyanonnan, ahonnan a történettudomány, a történészek generációi táplálkoztak, táplálkoznak. De akkor ezek a tények miért nem szerepelnek a történelemkönyvekben?!

Miért csak egy embernek tűnik fel az, hogy évszázadokon át rejtélyes körülmények között haltak királyaink?!
Néhány hete egy nagyszerű fiatalember - Born Gergely történelemtanár előadására vezetett a sors. Tudom, nem véletlenül. Közel egy órán át mesélt - hol máshol, mint egy Múzeumfalu magtárában a mag-ságról, azaz a magyarságról, a Szent Koronáról, Atilláról, és az őt követő szent királyokról. Nem voltunk sokan, kint dörgött, villámlott, szakadt az eső, de mindenkit magával ragadott - amit mondott és ahogy mondta... Az előadás után megkérdeztük, hogyan jutott mindezen tudás birtokába. Merthogy olyan könyv, amiben "ilyeneket" olvashat nemigen létezik. Vannak írott források, meg nagytudású tanítók - mondta. És egyre többen, akik ezt hallgatva magukévá teszik, aztán tovább fűzik. (Mindenesetre irigylésre méltóak azok a békéscsabai diákok, akiknek ilyen történelem tanár adatik.)
- A Kárpát-medencében szakrális erők működnek. A Kárpát-medence - a világ kicsiben.
És a nép, amely itt élt és itt él a mai napig, a magyar - mag - a mag, a teljességet képviseli.
A Kárpáti magyar haza koronás haza. Örök királyság.
- A Földről tudni kell, hogy él. És mint élő szervezet, rendelkezik energiaközpontokkal. A legfontosabb energiaközpontja a szív-csakrája, melynek helye a Pilis, még pontosabban Dobogókő. A neve sem véletlen. (megj.: A Nasa kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy földünk élőlény, amelynek a szív-csakrája a Kárpát-medencében van.)
Van még egy érdekessége a pilis szónak. A régi nyelvekben fejtetőt jelentett. A fejtetőhöz köthető a korona-csakra. Ugye tudják, hogy a Pilisben volt Árpád-házi királyaink szent koronázási helye?!
- A Föld energia-csomópontjait nevezik szent helyeknek. Nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek a helyek állandóan változnak. Van két vallási alakulat, mely konokul ragaszkodik a szent helyeihez. Ez a szemellenzős hozzáállás az egész közel-keleti konfliktus oka. Ez a két vallás a mohamedán hit és a zsidó vallás.

- Azt tanították velünk, hogy első királyunk István, aki koronát kapott II. Szilveszter pápától - holott ennek semmiféle bizonyítéka nem lelhető fel. A magyar Szent Korona nem Szent Istvántól, hanem Atillától származik. Nagyon fontos Atilla.
Hármas koporsójának története talán sokak számára ismert. A 3 a számmisztikában a család száma - na meg a feltámadásé. Harmadnapra halottaiból... A koporsó három rétege a következő: kívül vas - a vas a Mars féme. Középen ezüst - mely a Hold féme, belül pedig arany: Nap féme. A három égitest: ideje - Szent Benedek napja - március 21.
- A monda szerint Atilla újra testet ölt, mégpedig háromszor a történelemben, és egyszer csillagserege élén. Ez lesz Csaba királyfi. Hogy hol tartunk most a történelemben? A három alak már bevégezte földi uralkodását - Szent László király, Mátyás király és II. Rákóczi Ferenc. A negyedik még nem jött el. De közel van, már elindult felénk...
- Atillát olyan szinten ki akarták iktatni a magyar nép gondolatvilágából, hogy II. József a Szent Koronáról is levetette az Atillát ábrázoló képet. Most Konstantin van ugyanott. A legmodernebb technikák azonban segítenek a régi rajzolat rekonstruálásában. De Atilla nem csak a koronán adta át a helyét a bizánci uralkodónak. A régi naptárakban május 21-e volt Atilla névnap. Ugye kitalálják, hogy most melyik név kötődik ehhez a dátumhoz? Igen, Konstantin. Hát ennyire fontos volt a csere. Ilyen szinten hamisították a történelmet.
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 170
  • e Hónap: 2621
  • e Év: 266838
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.