Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 65 
Törő István: Korsóid kiürültek
  2013-10-05 08:07:49, szombat
 
  Szél zörgeti a bábakalácsot,
új év jön, imbolygó, bozontos
gyertyafények tündöklik be az útját,
Istennek tetsző korsóid kiürültek,
csak az emberé van még megtöltögetve,
és mennyi érzelem lapul benne,
üzensz a karácsonyi madárral,
híreszteled az áldott beiglik ízét,
s neked potyogtatja az ég
a sápadt fagyöngyöket,
s szeretők sóhaját, ahogy égnek benned
fel a lelkedig - nyerít a télalkony,
mint a madársírás a kopjafákon
messze repül, s minden hideget
lehell e szigorú számadásban,
minden új lesz, minden csak
születő, a hó, az álomi jászol,
legendák a kincsről, s a rózsafákról:
most is megjöttek a napkeleti bölcsek -
istennek tetsző korsóid kiürültek,
helyébe gyűl a kárhozat, akik
ma nótára kényszerülnek, hamisan
énekelnek, arcukra tűz
a közelgő ünnep fénye,
s mesére adják fejüket,
végtelen, üres, hosszú mesére.



1995-től 1998-ig darabokra esett a Biblia, vagyis elméletben megszünt valamennyi belőle létrehozott vallás, az emberek megáldozásával, míg az egyházak tartósították magukat. Ha nem olvastam a Bibliát, ütögetni kezdte valami alulról felfelé a kezemben, hatalmas hidegség és misztikus láthatatlan világ vett körbe, a börtön. Mentek végig valamennyi könyvön villámgyorsan, álmoskönyvemen, megmentve az addigi szerepjátékosokat még egyszer, akik maguk helyett engem áldoztak meg születésem óta. Míg a könyvekben és bibliában szereplőket mentették, egyházakat hoztak létre, addig az egészségügy engem fanatikusnak és rendetlennek nyilvánított. Ebből is a média új műsorokat tűzött ki, míg a rendetleneket tisztította, sőt Amerikában és itt is lakásokat, házakat újított, míg nekem 1998-ra mindenemet összezúzta.

1998. óta kezdődott a fizikai kínzás Zoltán Erika puffadásának folytatásával, méhem kihalatásával, valamennyi nyomorult emelésével, cigánysággal együtt. 1998-tól 2004-ig meséltem, végtelen mesére gyűltek a királyköszöntők, ezt a verset ismételték az Észak-Magyarországból. Természetesen nem úgy, mint az elmebetegek szoktak, hanem hatalmas erővel szúrkálva a szívemet, ahonnan az embereknek a hangjuk ered beszéltettek, közben mentek végig a legsúlyosabb elmebetegségeken, mint amit Liptai Klaudia bemutatott, a brazil mókus megszállottságán, a média dobált az ágyon hatalmas erejével a suttogójának. A média és a nyomorultak, miután így kivívták az ország feletti hatalmukat, halálra szántak, nem kímélték sem az egészségemet, sem az életemet, folytatták a régi barátaim, örökbe fogadóim, s mindenki megölését, aki valaha is szeretett engem.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Cseh Károly: Fehér nesz K-nak
  2013-10-04 09:04:29, péntek
 
  Felriadtál. A zizegő, fehér nesz,
mintha jövendő havak angyalszárnya,
arcul legyintett a szűrt, gyenge fényben,
és tekinteted megint rezgőnyárfa.

Mert virraszt egyre rezzenéseidben
a testetlenül kísértő félelem -,
homlokodon most a fény is kietlen:
elhúzó madárnak álmodtad kezem.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
A maja kortól is elpöröltek, 1998 óta ismétli a média
  2012-12-22 12:51:42, szombat
 
 



A maja indián nép emelését a börtön a Fejezetek a szexualitás története alapján kezdte el áldozással, mint az utópista szocializmust, a szocializmust, az arabok, izraeli egykori nép élete alapján a mostanit 1967-ben, , a viktóriánust, valamennyi indián, néger termékenységi törzs, japán szexuális népekét, jungizmust, freudizmust Forgószél részeként. Három margarétával festettek meg engem a fejemen, amit a maja indián törzs leányai viseltek, de történelmi kora sokkal régebbi, Ervin Jaekle Súlytalan a kegyelem című Észak-Magyarországban megjelent egyik kornál keresendő. Nekem van végem egyedül, valamennyi kortól engem pörölnek születésem óta visszamenve időben a kezdetekig. Nem a világ vége jön el, hanem az embereké, az enyém, hiszen a mostani népeiket megmentették áldozással.






Ervin Jaeckle: Súlytalan a kegyelem

Hajamba tűzve fehér virág.
Senki sem látja, mégis ámul,
S rám mosolyog a hold
Újjászülető zöldje előtt.

Könnyűek lépteim,
A hullámok szőke nyájai
Völgybe futnak
Égkulcsok elől menekülve.

Hallásodhoz mezitlábas szó
Zarándokol, míg szempilláim
Sátra alatt a súlytalan kegyelem
Ünnepivé válik.

Az elmeosztály a Föld-anya ünnepet a fenti kép megfestése óta rendezi az országban.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Miskolcról kimentett leértékelése
  2012-06-12 06:53:30, kedd
 
  Tegnap írtam a Szegénységben nem jó élni című verset, feltettem egy irodalmi portálra. Lájkolta egy volt miskolci Tóth nevű nő, megköszöntem neki. Erre azt írta, hogy nem azért lájkolta, mert tetszik, met iösszegzése nincs az életnek, hogy van, akinek csak rossz judott, s örül annak, hogy én és a hozzám hasonló nők egyáltalán felnevelték a gyerekeiket, ennyi jót tettek az életben.

A Benkőkkel együtt kezdték a Tótok a magyar nyelv és ének miatti apokalipszist, majd a menhely, amelyik kegyetlen láthatatlan kísérettel van a lakásokban - itt is - folytatta 1995-ben összegezve őket ismétlésben Tóth atyafiakként. Én az ő sorsukat éltem, én helyettük szenvedtem egész életemben és leértékel engem, miközben Miskolc emberek megáldozásával ment szét szerte a világban, az egész megyéjével együtt, melyet mai napig titokban tartanak. Tehát Tóth szerint vannak hozzám hasonló emberek is, gondolom, alacsonyabb rétegnek gondol. engem és a hozzám hasonlókat.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Miskolc volt polgármestere Káli, Indiát képviseli
  2012-06-09 16:44:17, szombat
 
  Káli, indiai démon névvel neve megtalálható Várkonyi Syriat oszlopa című könyvben együtt a Bosch-sal és nagyobb cégekkel a világban, mint a Golf-fal.

Káli az Árnyékoskert szülöttje. A nyolcvanas években kommunikációs iskolába küldték Ororszországba, már akkor én jártam kapualjakban kapaszkodva sorsát megváltoztatva helyette, nekem kellett szégyellnem magam. Neki nincs szégyenérzete, Operafesztivált adott városának. Míg én énekeltem a nyomorultak, punkok főnixes búcsúdalát ezelőtt nyolc évvel, ő ismételten emelkedett, kommunikációs kultúra központjává tette az állandó ember támadásokkal megmaradt és a világ minden részébe szétszéledt, kimentett lakosainak városát. A szőke egykori történelem alapján létrehozott képviselőnőket az Unióba juttatta dolgozni, egyikükre úgy nézett, mintha szerelmes volna belé, Gaál Ildikóba, aki még a haját is befestette feketére. Villámgyorsan ismételték a könyveket, valamennyin végighaladtak születésem óta, beleértve az orvosi lexikonokat, könyveket. Várkonyi így került többszörös kitermeléssel a médiába.

Tehát nemcsak Izraelt emelték a kommunista elmeosztályok 1967-ben kötött szerződés szerint, különösen a barakkosokat, hanem Izrael rokonait, mint az új-barzilokat a cigisekkel, valamennyi Izraelben illetékes rokonságával Keletnek, így Indiát is, lévén az ő könyve lett volna a Depresszió.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Szűcs Judit és Gilbert Beko ember áldozásból
  2012-06-09 08:38:59, szombat
 
  Szűcs Juditnak a neve a Forgószeleket rendező Borsod megyei Bertalan utcába került berendezésre, a Ki Mit Tud-os börtön karmások között került kitermelésre a hatvanas években. Még szerencse, hogy a szája formáját nem hajtották végre torzításképpen. Az elmeosztály médiája pátyolgatja a már korosodó énekesnőt, aki társaival együtt 1967 óta hordoztatja el karmikus sorsát, megváltoztatva életét, ami járt volna neki.

Gilbert Beko a Borsod megyei szövetséggel Vas megyei Szombathelyre került berendezésre. Vas-forgószelet a börtön hajt végre folyamatosan Fenyő zöldüléssel, világ-Magyarország névtárával.

A Gilbertek közül többen papnak mentek, egyikőjük mondta nem rég, hogy most elvételik tőlem minden, a kilencvenes években Miskolra kerültek.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Miért nem szeret senki sem?
  2012-05-20 21:45:53, vasárnap
 
  1995-től, lassan húsz esztendeje történik a fertelmesek általi kínzásom, valamint a menhelyi elmeosztályok részéről.

1995-ben értek el az Időjelek hosszabbításához, ismétléséhez, együtt valamennyi szerepjátékoshoz, akiket nagyrészt kitűntettek, a többinek diiplomát adtak a kezébe.

A tompalátás a börtöntől elvette a lányomat. Talmudos és Rákóczi téri kommunista ismétlés kezdődött el.A szomszédnak adott barna gyereket valamilyen hatalom elmondása szerint, így születtem én, ezért kaptam annak idején én is gyerekeket - a nagyobbikat Nagy Anna megváltásaként karmájától -. Hatalmas emelkedésbe kezdtek, a megmentett multik üzleteket nyitottak. Az Időjelekben árnyék-szerű testenyészetek kerültek létrehozásra, a Rákóczi téri, Talmudos börtönnel frigyet kötők hosszabbítását 1971 óta folytatták, oda mentek vissza időben, valamint a barakkos és Rákóczi téri nyomorultakhoz, 1967-be, így rendezték be forgószelek ismétlése miatt a Bertalan és Révész utcákat.
A tompalátás illusztrációját az utcába rendezett névvel Urbán rajzolta meg, Evolúció címen írta meg Varga Erzsébet az Időjelekben 1992-ben. Mikor festeni kezdtem a szemem, annak az volt az oka, hogy nem tudtam szembe nézni a vakítóan csillogó zöld szemeimmel a tükörben, el akartam tüntetni a tisztaságát, mert már akkorra szenvedés volt túlérzékeny életem a börtön és elmeosztályok, a cigányság Pszichografológikus emelése miatt. A homokot reggeltől estig hordtad, a várad minden este összedőlt, ...mennyi minden nem vagyok, ...de az arcom nem lett ismerős. Súlyos szavai ezek a börtönnek, mennyi mindennek készültem és mennyi minden nem lettem, miközben ők megmenekültek a rendőrségtől, bár nem fenyegette nagy veszély őket, sem az elmeosztályt az orvosoktól, ahogyan Müller Péter Sziámi kiabálta nekik, hogy megfizetnek a bőréért.
Az arcom torzítása tehát 1972-ben kezdődött el, az öcsémé szintúgy, már akkor a kommunista Kiss Tábornok utca deformációit hajtotta végre az elmeosztály. Egyszer figyeltem fel arra, hogy az Észak-Magyarországban vádolták valamivel a Kiss Tábornok utca kommunista lakosságát, de már pontosan nem emlékszem, mirőlk volt szó. Tény, hogy fekete ez a testenyészeti világ, melyet Bródy kezdett el a magyar pöttyös ruhás hintás kislánnyal, vagyis velem 1962-ben az ébredő játszótér egyházaival.

A tompalátás, mikor mondtam, hogy az ő népének rontását kaptam a bal szemembe, lányommal együtt bevitt a kórházba, ahol leinjekcióztak és többé nem tudtam magamról, Így kezdődött a kommunista hidegháborúsok ismétlése. Iszonyatokon mentem végig, senki sem segített, miközben ismételték az összes írásomat valamennyi kiadott, lefordított könyvvel, bibliával.

A kommunista kezdetet, a sakk-kártyát az Időjelek zsidó Babija hozta, melyről akkor még semmit sem tudtam. Vele kezdődött az elmeosztályok sorsának elhordoztatása, az allkoholistákkal, majd jöttek a füvesek, fertelmesek,leszbik és buzik, az Időjelek és a Hunnia börtön egyházainak emelésével. Babi népe szintén az Időjelekben szerepel, a szemeim dudorát felül helyettük kaptam valamikor a hetvenes évek végén.

Megromlott a kapcsolatom a vőmmel, 1998 óta hallgattam arról, hogy honnan ered, tűrtem a hisztijeit, a kinevetéseit akkor, amikor kommunikációs bénításon mentem keresztül az értelmiség legyőzők miatt. Zöld szemeket kapott, mint amilyenek nekem voltak, kislányként védve, oltalmazva nőtt fel folytatva az én emberi életemet, míg én szenvedtem, éheztem heyette és társai helyett. Azután következtek a cigányság, elmeosztályok cigisei és kávésai a kávéfőzőim szelepjeinek hetente történő kiégésével Szelep kezdetével, az egészségügyi reformjukkal együtt, én lettem a koldusa a városnak havi tízezer forint szociális járadékból. Még embert úgy nem aláztak meg, ahogyan engem. Koldulásból éltem, még a kanálisok népeit is rajtam tisztították. Átcserélték véglegesen az életünket, a családunkat kihalatták. méhembe is kaptam valamit, ami egyre nő benne 1995 óta. Simon Ilona bolond lánya és a Puskák és galambokra átírt kutyás történelme miatt az orvosok csapásainak már a gyerek amúgy is tönkre volt téve, s már írtam, hogy az egészségügy elvette tőlem a gyerekeimet, akik az erkölcstelen csapásaik miatt engem nem néztek semmibe 1986 óta fokozatosan.

Egész Szirmabesenyő sorsát megváltották ember áldozással, amit kezdtek a férjhez adásomkor csapásaik ismétlésével, a Kalinákat már a nyolcvanas évek végén kihozták onnan, erkölcstelenségeik miatt is én lettem a felelős. Borsod és Vas megye lett berendezve a kerékbetöréshez a forgószelek végrehajtásához.

Mindenkim meghalt gyorsan egymás után, aki szeretett engem.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
A kórházi jelzőtábla - Nyírő Gyula a kendős rugdosó kutyákka
  2012-04-30 14:28:30, hétfő
 
  Ez egy találó tábla, az igazi betegségek okai rejtőznek mögötte. A lélek a pszichológusokat jelenti, a szex a freudista elmeosztályokat, pszichiátriákat, a család az összes többi testrészekre szedett osztályt betegségeivel együtt. A munka nem tartozik a kórházhoz, legfeljebb a sivárság, a munkaképtelenség, a hivatástudat leértékelése mellett a csökkentértékűség létrehozása saját médiája és elmebetegei, azok felett álló irányítóik által.



Cikket lehetne írni arról, hogyan építenek le embereket előbb anyagilag, mint ahogyan a börtön teszi ezt, dicsekedvén azzal, milyen jól élnek.



Nekem 2001-ben azt írta az egyik általam addig nem ismert Rákóczi téri bűnöző interneten:

- Meghívlak téged egy vacsorára.



1967. óta vagyunk Nyomorultak, amióta éhezünk. A cigányság hangosan járt fel-alá a családi ház előtt, ahol laktunk, sorolva kiabálva, miket főznek, s vásárolnak a boltokban, húst hússal esznek. A pesti kórházban azt mondták a nővérek, akik felmondtak később:

- Azt mondta a kórház vezetősége, engem csak cigányoknak lehet kiszolgálni, nem lehet szalvétával adni a reggelit és vacsorát sem. Hatalmas nagy kuczik lett a számon, ami soha nem múlott el, illetve a helye. A nővérek azt énekelték: mindenki másképp csinálja.



Már semmin sem lehet csodálkozni, mert a menhelyiek kezdték az emberek lecsökkentését, megalázását, mert nekik nem voltak szüleik. Saját vallással, bibliával rendelkeznek. A megyeszékhelyen is ők alapították az első televíziót, rádiót, mely mozgalomhoz csatlakoztak később az egyetemisták is. Mivel diplomájuk van, nem kell félteni ezeket, ha elhagyják az országot, a várost, mint a többiek, el tudnak helyezkedni, még a nyelvi tudásukkal is dicsekszenek. Mi az oka vajon ennek? Kiket gátoltak meg benne, hogy dicsekvésre kerülhetett sor?



Az utazásaikkal dicsekednek. Nekem a Chiromantika szerint rengeteg hosszú utazásom lett volna. Már a gimiben is egyik sánta tanár külföldi útjaiból tartotta az órákat együtt K. nevezetű tanárral, amelyiknek a fia fiatal leányokat rontott meg leitatva őket a hetvenes években.

Kezdte a média, amelyik mint írtam és megtaláltam az elmeosztályokról van a fogai mutogatásával, majd folytatta a nyelvi dicsekvésekkel, diplomával, pénzzel való dicsekvéssel, utazással való dicsekvéssel, majd áttért arra, hogy kitörtek a cigányok innen, mint akik végett fehér embereket hurcoltak meg, s mentek húst enni külföldre.



Tehát a Média képviselőinek kellett volna kiesni a fogainak, mint ahogyan N. Róbertnél be is mutatták, hogy kirepült a protézise a kocsi ablakán. Így hagynak jeleket vérrel, tűzzel, vassal - írták -, hogy történelmet "csinálhassanak", hogy észrevegyék őket iszonyatos tetteikkel együtt.



Egy munkahelyi vezető, igazgató fejétől bűzlik a légy, szól a mondás, vagyis, amilyen a felettes, olyanok a beosztottak.

A munkahelyi vezetők mindenkori fizetésük felével kötelesek biztosítani baj esetén a munkahely biztonságát. Ez vonatkozik a parlamenti képviselőkre, s a börtönből, elméről kikerültekre is.



Kun könyve szerint, mely 1990-ben jelent meg a borsodi bűnözők központjában egy kis holt tengeri tekerccsel, ceruza rajz figurával kihalatásra ítélték a népeket, s a régi kommunista vezetők már a hetvenes években saját repülővel, saját birtokkal rendelkeztek Afrikában, mint Szűrös Mátyás. Kun könyvében Szaddam Husszeinről és Tőkésről is írt, valamint az új-Barbárokról.





Tudom, ezt a honlapot nem sokan olvassák, s nem tudják megakadályozni, hogy a bűnözők véglegesen elhagyják a székhelyeiket, de el kellett volna vinni egy normális hatalomnak innen az embereket időben, hogy védjék a jövőt, azt a jövőt, akiben egyedül reménykedhetnek, mint tisztességben és tökéletességben, szavahihetőségben, megbízhatóságban, nem belekeverni őket az elme-börtönkarmába, belelökni a gödreikbe, s rájuk aggatni saját keresztjeiket.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Azt hittem, hogy a maga nevén vannak a gyerekek - Miskolc bé
  2012-04-30 14:26:12, hétfő
 
  Éppen Szombathelyen ment végig a város forgószélben, egy ottani V. Piros nevű halak szülöttet emelt ki, s tette diplomássá, sikeressé gyerekeit. Vas megye bevonását Borsod négy világtáj névtárába a vasfeszületeseket jelentette, Inry, Jézus sorozatokat gyalázattal.







Mikor a megyeszékhelyre költöztünk albérletbe, első dolgunk volt bérletet vásárolni, készíttetni, hogy bejárhassunk a szürke, felhős várost és környékét.



Elmentünk a színjátszó város Adyról elnevezett hídjának bérlet árusához, ahol hosszú sor állt. Odaadtam a gyerekek és saját fotómat a személyi igazolványommal együtt, melyet nemrég lecseréltek, s az új amerikai tipusun úgy nézek ki, mint anyámnak az édesanyja.

A régi sértette a személyiségi jogait a börtön bűnözőknek, a nem tisztességes egyedeknek, mert bele volt írva a munkahely, családi állapot, a gyerekek mellett a munkahely, az állandó és ideiglenes lakás, szakma és foglalkozás. Nagyon szerettem a régi igazolványomat.

1986. óta több munkahely került bele, bár 13 éves korom óta dolgozom, azóta van munkakönyvem is, amit szintén megszűntettek, mindaddig egy helyen tevékenykedtem különféle munkakörökben.

Lehetne írni arról, hogy az ország másik végén elkérték az én igazolványom fénymásolatát ahhoz, hogy a harminc éves gyerekem vásárolhasson televíziót, a munkahelyek oldalát is lemásolták, hogy miért tették,s miért utasították el az egyik nagy kereskedelmi üzletközpontnál, s hogy mennyire nevettek, amikor személyit újíttattam -bár volt még egy fényképhely benne - azon a tanácsi dolgozók, milyen iszonyatos betegségek vannak itt.

Ilyeneket alkalmaznak.



Ekkora kitérő után visszatérek a bérletkészítéshoz, tény az,hogy a bérletárus elkészítette, érvényesítette, becsomagolta a bérleteket, kifizettem az árát, s akkor vettem észre, hogy az én nevemre állította ki a gyerekek vezetéknevét. Kértem, hogy kezdje újra, ekkor azt felelte:

- Azt hittem, hogy a maga nevén vannak a gyerekei!
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Elnöknő, Telefongyár- zöld szemű boszorkány helyett...
  2012-04-30 14:22:34, hétfő
 
  A KTSZ nem járult hozzá, hogy továbbtanulhassak jogi egyetemen, vagy számvitelin, mert nem voltam káder.

Az elnöknő együtt járt iskolába anyámmal, nagyon szegény többgyermekes családból származik. Soha nem nevelte fiát, csúnyán is beszélt róla, ennek ellenére első ember volt egy nagyüzem élén.



Felmondásomat a továbbtanulás megakadályozásával indokoltam meg. A VASÚT-on megígérték, hogy ők hozzájárulnak majd a tanuláshoz, ekkor, a csernobili robbanás másnapján strumám lett, kidagadt teljesen a nyakam.

Akkoriban történt,hogy azt álmodtam a börtön bűnözők álom-szimbolikája alapján, melyekből rengeteg verset is írtam, övék a kígyó szimbólum is -, hogy fekszem az ágyon, valami belém bújik, hatalmas bűz kíséretében. Reggel már nem tudtam leszállni az ágyról. Ez 1986-ban történt. Úgy teltek napjaim, hogy a vérszegénységtől és ismeretlen csapástól reggel nehezen felkeltem, utolsó percben beértem a munkahelyre, hazamentem, s szinte eszméletlenül feküdtem.

Leforráztam a combomat forró pörkölttel, majd lehűtöttem a sebet hideg vízzel, így nem maradt nyoma és szégyelltem magam apa futballista társai előtt, s felmondtam, mert táppénzre kellett mennem odamenetelem után egy héttel.



Ezután kerültem az Elzett-be, ahol D. György elmondta, hogy már sokan dolgoztak itt, de mindenkit tönkretettek.

Az egész osztálynak stencilre kellett gépelnem, majd széthordani a rengeteg utasítást az üzemben, beszerezni a sört a főnökömnek.

Dr. Sz. Máté bőrgyógyász osztályára kerültem nem sokkal utána teljes kimerüléssel, remegéssel, hajkihulással, vérszegénységgel, mintha ninóznának a véremben a leírtak szerint az apró kis csapások, melyek szabályszerűen kiszívják a testből az életerőt. Ott mondták bőrgyógyászaton: az Elzett-ből rengeteg embert kezelnek szifiliszre. Volt ott egy pap K. faluból, ahol volt férjem lakott, római volt. Tele lett az egész teste fekélyekkel, ezt kezelte a főorvos dr. B. Andreával együtt. Diszkópapnak is nevezték, ivott és cigizett, ami nagy szó abban az országban, ahol a Szepes Mária-féle zsidó pszichografológiát követik az egészségügyben. A pap hétvégente a Borbarlangban táncolt az asztalon. A földszintes T.-né Marika járt utána, még K.-ra is kiment a miséjére, a pap rámutatott, s azt mondta:

- Ő maga a sátán!

Nem sokkal utána a fiatal pap meghalt, mint a többi főleg római pap.



A három havi próbaidő lejárta után a személyzetis megkeresett azzal, hogy másnaptól ne menjek be dolgozni, de ha jót akarok magamnak, keressem meg Sz. igazgatót, aki nem volt benn, a szomszéd Sz. István, a párttitkár szabadságra ment ekkor. Azt mondta a személyzeti osztályvezető, hogy személyes ügyből küldenek el próbaidő lejárta után. Ezt sem értettem.

Nem volt pénzem, felkerestem V.-nét a szociális osztályon, aki megkérdezte tőlem:

- Egyáltalán járnak iskolába a gyerekei? - mintha én egy bűnöző lennék.

Mint kiderült azóta, anyám az ótörök-finnugor nyelvi rokonság maradványa volt, az új magyarok - kutyák, alulról jöttek - előtt a régi történelem megszűntetése a fontos, amit meg is találtam az apokalipszis lovasai elnevezésű költők írásaiban, akik lírai karámnak nevezték el magukat.



Az Elzett-ben dolgozott Jenő bácsi, a német tolmács, akihez jártam egy ideig németet tanulni már másodszor, először ifjú természetjáró vezető tanfolyamon sajátítottam el a régi német könnyebb nyelv fontos elemeit.

Jenő bácsi mutatta a fiát, akinek egyik szeme kék, a másik zöld volt, közölve velem, hogy azért ne bántsam a gyermekeimet, amikor dührohamaim vannak, mintha velem élt volna a lakásban. Valóban ok nélküli düh öntött el, amit nem értettem - ezt megelőzően azzal fogadott, hogy jó a német akusztikám -.



Az Elzett-ben dolgozott vörös róka becenevű M. Nóra, aki rúgdosta gyermekeit az utcán, majmoknak és különböző ismeretlen anyanyelven szólítva őket. Ő rám hozott egy nőket követő fiatalembert, H. Attilát, aki lejáratott engem naponta a bérház előtt. Mivel hipnózisos állapotban voltam már ekkor - a többit nem ismerem -, a börtön csövesei is rám támadtak, bár tudták, hogy ki volt a férjem, édesapám, akit volt férjem minden g-nek elmondott, s hogy két gyermekem van, akiket imádattal neveltem, pontos időbeosztás szerint, senkit soha nem engedve az életembe, a családba.

Egyik nap a benzinkutas Nórával jöttek csövesek a bérházba, majd szétfújták a halonnal oltót a lépcsőházban.

Én tehetetlenül álltam az eseményekkel szemben,mivel a rendőrség is részt vett egy rendőr fia elmondása szerint ebben az iszonyatban, az alkoholistákat, utcalányokat, bűnözőket emelték a maguk módján.

Ezt követően mentem a Telefongyárba, melynek központja Bugyi községben van, ahol a volt osztálytársaim a gépíró iskolából nem akartak megismerni engem. Itt analitikus könyvelő voltam. Dr. B. Dániel három hónapos bújtatott létszámként alkalmazott, mintha tilos lenne engem felvenni dolgozni addig, amíg kicsit megpihenek. Nem értettem, mitől kell megpihennem. Itt zöldszemű boszorkánynak szólítottak engem.

Ők ajánlottak az Egyesített szociális otthont, amelyhez a ricsei elmeosztály és a köveshegyi szociális otthon is tartozott az öregek napközi otthona mellett. Cs.-né éppen szülésire ment.

Dr. Sz. Máté azt mondta, nekem ott nem lesz jó - a ricsei felesége is ott dolgozott, aki mondta, hogy az orvosok a k.-kat veszik el feleségül -, mert túl sok a nő. Dr. Sz. Máté nemrég halt meg végbélrákban, mint egy homokos.

Ezt követően 1987. Szilveszterkor elkészítettem a gyermekeimnek a debreceni töltött karajt a süteményekkel, s akkor börtön bűnözők támadtak rám. A gyerekeket bezárták a szobába, melynek fogták az ajtaját, s a kisszobában egyikük megerőszakolt. N. Erikának a földszinten volt tetovált, bűnöző testi társa, s minden gyereke más apától. Ekkor közölte velem: - Te tehetsz róla.

Másnap elköltöztem anyámhoz, nem mondtam meg, mert nem is tudtam elmondani, mi történt, csak sírtam hetekig egyfolytában, s albérletet kerestem másik városban.



(A Rock-évkönyben találtam meg, hogy B. Gyula színész-énekes küzd vipera módjára hegyközi birtokáért, s az alulról jött énekeseket, zenészeket.)



Így kerültem megyeszékhelyre füstölő kémények, bűnözők, alvilági személyek, cigányság, az ötágú emberszabású Dávid csillag sátánistái közé, melyek jele: fekete kereszten hét vörös rózsa kék ruhás hölggyel, Hagia Sophia néven. Ezt tanulták a freudista pszichiáterek is.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 65 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 157
  • e Hét: 315
  • e Hónap: 2674
  • e Év: 54940
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.