Belépés
venci76.blog.xfree.hu
A ruha teszi az embert - a gyűjtemény a gyűjtőt. Szalvéta Gyűjtő
1976.04.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Kézműves nap lesz a debreceni Roncsbárban !!!
  2014-08-03 22:10:04, vasárnap
 
  Kézműves nap van szervezés alatt a debreceni Roncsbárban, mely eseménynek én vagyok az egyik szervezője. A téma ötlete a szalvéták és a dekupázsolás révén merült fel, ez lett kibővítve egy egész , minden témát felölelő kézműves nappá, melyre sok szeretettel várunk minden kézművest, legyen ő fafaragó, vesszőfonó,foltvarrással- szövéssel- fonással- és egyéb textilmunkával foglalkozó ember, üvegműves....stb.. aki szívesen bemutatná az akár hobbi szinten készített tárgyait is, és esetleg ott a helyszínen egy kis bemutatót is tartana az oda betérő közönségnek, hogyan is készülnek az ő tárgyai az ő keze által. Magánembereket várunk ide elsősorban erre az alkalomra, nem pedig profi kézműveseket és kereskedőket, a magánembereknek szeretnénk elsősorban bemutatkozási lehetőséget adni, hogy ezzel kicsit ők is teret nyerhessenek , bemutatkozhassanak és más hasonló hobbinak hódoló emberekkel megismerkedhessenek, tapasztalatokat cserélhessenek, kinek mi a technikája, és mindezt közönség előtt, ahol kis megmérettetés lehet mindez egyben nekik. Aki szeretne erre a kézművesnapra jelentkezni, elég ügyesnek és bátornak érzi magát ara, hogy a hobbiját mások előtt a gyakorlatban is megmutassa, és eddig készített termékeit itt személyesen bemutassa, megmérettesse esetleg magát,kérem keressen meg ezen oldalam e-mail címén, vagy az ujnearanyibarbara@gmail.com címen.Megfelelő számú jelentkező esetén lesz ez a kézműves nap fixen egy vasárnapi napon megtartva, aki erre jelentkezik nálam, azt az embert majd értesítem a konkrét dátumról, a vasárnapi nap ami biztos, ez lett megbeszélve eddig a Roncs bárral. Kérem aki szeretne ezen részt venni, bármilyen területével is foglalkozik a kézművességnek, keressen meg a megadott e-mail címeken.A helyszín ingyenesen lesz biztosítva.

Köszönöm előre is ha valaki megkeres,akár mint lehetséges aktív résztvevő, akár mint érdeklődőként résztvevő ember, mindenkit szívesen várunk erre a kézműves napra.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Ma volt az idei harmadik Debreceni Régiségvásár
  2014-04-13 21:43:07, vasárnap
 
  Ma volt az idei 3. Debreceni Régiségvásár. Ma kevesebb szalvétát sikerült eladnom, mint az első kettőn, de amiket vittek, azok közül a húsvéti, a fűmintás és az apróvirágmintás szalvéták voltak a legsikeresebbek, illetve a Budapestet mintázó szalvéták. Sokan megnézték őket, és sokan emlegették, hogy nekik is van gyűjteményük, és büszkén emlegették, hogy nekik már 1000 darab szalvétájuk van, szerencsére azért szeret mindenki beszélni a hobbijáról, a szalvétáiról. Találkoztam ma kártyanaptár- és képeslapgyűjtőkkel is, ők is nagy elhivatottjai a hobbijuknak, jó olykor ilyen emberekkel találkozni, akik nem csak elteszegetnek egy-egy darabot az adott gyűjtendő dologból, hanem élnek is más lehetőségekkel , lelkesednek is a dologért, aktívan tartanak ki hobbijuk mellett, és közösségekbe is járnak.LinkLinkLinkLink

Legközelebb április 27-én lesz Debrecenben régiségvásár , ha valakinek kedve lesz akkor épp Debrecenbe látogatni, és esetleg velem találkozni,látogasson Debrecenbe ezen a napon.
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Ma volt az idei második régiségvásár Debrecenben :
  2014-03-23 16:44:15, vasárnap
 
  Ma volt az idei második Régiségvásár Debrecenben, amelyen mi is kint voltunk árulni, és egyik fő profilunk a papírszalvéta volt, sokat elvittek szerencsére belőlük, akivel árultam , az is már ezt emlegeti, hogy a szalvétákban nem lehet csalódni, abból mindig fogynak.

Most is például ma nem csak gyűjtők vettek szalvétát tőlem, hanem egy olyan úr is vett egy csomag levendulamintás szalvétát tőlem, akinek egy ismerőse egy Levendula nevű gyógynövényboltot működtet, és ő ezzel a csomag szalvétával akar kedveskedni neki, anélkül, hogy tulajdonképp a szalvétáknak valami konkrét feladata lenne, tehát nincs is gyűjtésről, dekupázsolásról szó itt egyáltalán, csak a név adta lehetőség volt ez, hogy ha az üzletnek Levendula a neve, akkor az úr egy csomag levendulamintás szalvétát ad ajándékba a vezetőknek, egy egyedi ötlettől vezérelve:
Link

Voltak akik csak gyűjtők voltak, vagy megtetszett nekik pusztán egy -egy darab szalvéta, ezek főleg hölgyek voltak, közöttük a szívmintás szalvéták voltak a legkelendőbbek:LinkLinkLink

Volt viszont egy másik úr, akinek viszont kiderült, hogy neki porcelánboltja van, és ő a szalvétáimból azért vett meg 15 darabot, hogy a porcelánjaihoz oda tudja őket tenni dekorációknak, és a boltjában a porcelánok így mutatósabbak, kelendőbbek legyenek. Ötletes volt ez is, ez az úr sem a klasszikus szalvétás felhasználási lehetőségek miatt állt meg nálam, és nem azok miatt vett tőlem szalvétákat , hanem teljesen más céllal, de jogosan, ötletesen.

Ő például ezekből a szalvétákból vett tőlem több darabokat is:
LinkLinkLinkLinkLink

Régiségvásár Debrecenben - vagy.hu Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-03-23 18:53:13
feltöltő: venci76
nézettség: 2116
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: debrecen, régiség, vásár, tesco, parkoló,
kategória: hírek/bulvár
leírás: Kapcsolódó anyag: http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/4566_regisegvasar_debrecenben

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá! 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Ma volt az első idei régiségvásár Debrecenben :
  2014-03-09 18:58:03, vasárnap
 
  Ma volt az idei első régiségvásár Debrecenben, legközelebb március 23-án lesz.Link

Mi is részt vettünk most rajta, mint árusok, sok szép szalvétát kivittem , és sikere is volt, sokan vettek belőlük. Vettek belőlük gyűjtők, dekupázsolók, és valaki csak ajándékba vitt másnak belőle, mert tudta, hogy akinek vinni fogja, kedveli azt a mintát, ami a szalvétán látható, és emiatt gondolta, hogy meglepi ezzel a kis ajándékkal az illetőt.

A dekupázsolók ezt a koktélszalvétát és az ehhez hasonló rózsamintásokat kedvelték legjobban. Ez a koktélszalvétám emiatt most el is fogyott:
Link

A gyűjtők pedig ezeket a szalvétákat kedvelték legjobban, a normál és a nagy méretűek közül vitték a legtöbb szalvétát:LinkLinkLinkLinkLinkLinkLinkLink

Természetesen más szalvéták is kelendőek voltak, de a tájmintás , az állatmintás, és a különlegesebb , textilhatású, nagy szalvéták voltak a legkelendőbbek.

Ha valakit érdekelnek a vásárok, különösképp a régiségvásárok, esetleg a szalvéták, vagy csak szeretne valaki ezen az eseményen találkozni velem személyesen, szeretettel invitálom akkor erre az eseményre most ,ebben a bejegyzésemben.
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
A JerseyNaps szalvétákról:
  2014-02-06 20:16:33, csütörtök
 
  Ezeket a szalvétákat az Amerikai Egyesült Államokban gyártják, 100 % -ban újrahasznosított papírból.Élénk színek jellemzik ezeket a szalvétákat, és a teríték díszítéseként állva kell őket az asztalra helyezni.Egy csomagban 8 darab szalvéta van csak ezekből a szalvétákból.

JerseyNaps Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-06 19:57:56
feltöltő: venci76
nézettség: 1789
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Napkins, Tailgating, College, Football, Basketball,
kategória: reklám
leírás: So whether you' re an individual looking to spice up your next party or a brand manager seeking an innovative way to activate a sponsorship, JerseyNaps are pr...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
******

JerseyNaps Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-06 20:02:34
feltöltő: venci76
nézettség: 1814
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Jersey, Napkins, football, napkins, sports,
kategória: hírek/bulvár
leírás: See JerseyNaps on Fox News

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
A szalvétákhoz egyéb kiegészítők is vásárolhatóak, ezen a linken nézhetőek meg:LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Szalvétahajtogató gépek:
  2014-02-06 19:48:25, csütörtök
 
 
Napkin Folding Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-06 19:44:14
feltöltő: venci76
nézettség: 1673
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: commercial, laundry, philadelphia, jersey,
kategória: tudomány/technika
leírás: Our state of he art machines fold all napkins uniformly.

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß

folding and staking napkins Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-06 19:45:43
feltöltő: venci76
nézettség: 974
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: commercial, laundry, philadelphia, jersey,
kategória: tudomány/technika
leírás: A behind the scenes video of our pressing and folding machines in process.

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Munka  
A szalvéta(The Napkin)-a Your Filmfestivalra készített film:
  2014-01-30 08:17:57, csütörtök
 
 
The Napkin - Your Film Festival Entry Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-01-30 07:59:35
feltöltő: venci76
nézettség: 1849
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: your, film, festival, contestant, romantic,
kategória: felnőtt
leírás: This is the updated version of my napkin video up for the your film festival contest. A lonely love sick guy hopes to find love and finally meets a girl who ...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!

Ez egy szalvétás történet, ami a Your Filmfestivalra készült. A Your Filmfestivalt a YouTube és az Emirates Airline légitársaság hozta létre. Pályázatként rövidfilmeket lehet beküldeni, amik maximum 15 percesek.A tíz legjobb alkotást a velencei filmfesztiválon is be fogják mutatni, a győztes pedig félmillió dollárból készíthet filmet Ridley Scott segítségével..A döntőbe kerülő ötven pályaművet a Scott Free Productions, Ridley és Tony Scott közös cége fogja kiválasztani, ezek kerülnek majd fel a http://www.youtube.com/yourfilmfestival címen elérhető csatorna oldalára. A Velencei Filmfesztiválra a 10 legjobb alkotás létrehozóit az Emirates Airlines szállítja.

A felhasználók arról szavazhatnak, hogy az ötven alkotásból melyik tízet mutassák be a velencei filmszemlén augusztusban. A legjobb alkotást kereső zsűrit pedig Ridley Scott vezeti majd. A győztes pályamű alkotója 500 ezer dollár (117 millió forint) értékű támogatást kap majd egy következő film elkészítésére, amelynek producere a Scott Free lesz.

A Google videomegosztójának nem a mostani az első nagy akciója. Tavaly arra kérték a felhasználókat, hogy életük egy jellemző pillanatáról töltsenek fel egy rövid klipet. A százezrek által beküldött anyagból Ridley Scott készített dokumentumfilmet. Az oldalnak saját szimfonikus zenekara is van, amelyet szintén feltöltött pályázati videók alapján válogattak össze.

A Te Filmfesztiválod mindenki előtt nyitva áll, ám a szervezők elsősorban azt várják, hogy fiatal filmesek és producerek nevezzenek. A Youtube a Sundance filmfesztiválon és a South By Southwest filmes eseményein is népszerűsíteni fogja új versenyét.

(A blogomban idéztem a következő oldalon található cikkből:www.origo.hu/techbazis/internet/20120119-felmillio-dollart-nyerhet-a-legj obb-video-feltoltoje-a-youtubetol.html

Nem teljes egészében onnan átvett a szöveg a blogomban, de javarészt onnan szerepel.
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Ház dizájnjának tervezése koktélszalvétán:
  2014-01-30 05:54:03, csütörtök
 
  Ez a cég,akinek a reklámfelvételét most láthatjuk, azt vállalja be , hogy egy koktélszalvétára ha valaki felrajzolja, hogy milyen kinézetű házat szeretne magának, ő az alapján a terveket elkészíti, megvalósítja álmainkat, erre alapozva készült ez a reklámfelvétel:

M& J Contractors - " Cocktail Nap Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-01-30 05:46:11
feltöltő: venci76
nézettség: 819
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: commercial, advertisement, bowling, green, wbko,
kategória: reklám
leírás: M& J Contractors - " Cocktail Napkin"

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Egy szalvétahajtogatással is foglalkozó oldal reklámja:
  2013-10-05 20:04:54, szombat
 
  Van humoruk van a téma kapcsán, de az oldalt jónak tartom.Link


Az oldal a linkre kattintva tekinthető meg, pár szalvétahajtogatási technika is elleshető az oldalról:Link
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Holnap lesz Debrecenben a Nemzetközi Régiségvásár
  2013-08-19 13:45:14, hétfő
 
  Augusztus 20. alkalmából holnap ismét megrendezésre kerül a Nemzetközi Régiségvásár. Én is részt szeretnék rajta venni, mint eladó, egy kedves ismerősömmel összefogva. Ha valaki Debrecenben járna ezen ünnepünk alkalmából, a virágkarnevál eseménye előtt vagy után szívesen látjuk a régiségvásárban is, mint látogatót. Sok árus, érdekes régi használati- és dísztárgyak kavalkádja várja a kedve kilátogatókat. Én javarészt papírszalvétákkal veszek részt a vásárban, de ezen felül nálam is lesznek más érdekes dolgok. Egyik árustársam ,aki érméket árul és nyomdája van mellette, már azon viccelődik, ha meglát, hogy " Na itt nemsokára beindul a nagy szalvétabiznisz kérem!" Ugyanis mindig sokan körülveszik a dobozaimat, és sokan vásárolgatnak tőlem. Az érmék értékesebbek az tény és való, mint a szalvéták , de én is megkeresem a magam pénzét ezeken a kedves gyűjteni való és valakiknek pusztán érdekességből megvásárolandó papírtárgyakon egy-egy ilyen régiségvásár alkalmával. Sokan körülállnak olykor, így mások olykor csodálkozva néznek oda hozzám, "Mi ez? Csak nem egy aranybányát találtak itt a vevők? " Így persze a mellettem áruló éremárus is olykor megjegyzi, ezt a már megszokott megjegyzését, főleg látva, hogy valóban érdemes kijönni a szalvétákkal is ide, még ha nem is bírnak olyan értékkel, mint az ő árui. Már most a legjobban kelendő szalvétamintáim láttán komolyan el is kezdett gondolkodni azon, hogy ő is elkezdi őket a nyomdájában nyomtatni, mert úgy látja, hogy van benne üzlet, tehát nem csak gúny már nála ez a szokásos megjegyzés, hanem inkább elismerésbe megy ez át, és lehet látni, hogy megmozgatja ez olykor az ő agyát is, mert lát a gyártásában ő is fantáziát. Nem pont ugyanazt a mintát gyártaná, a maga nemében egyedit szeretne, de mivel a másik hasonló három minta nagyon keresett, így ő is elő szeretne majd rukkolni egy negyedik új mintával. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog ez alakulni, lesz e belőle valami. Emiatt is jó a régiségvásárba olykor kijárni.....!!  
 
0 komment , kategória:  Munka  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 3343 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 58
  • e Hét: 1990
  • e Hónap: 4972
  • e Év: 4972
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.