Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Felnőttkori szám - SZÜLETÉSED NAPJA
  2017-12-07 21:58:24, csütörtök
 
 A felnőttkori számból megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk életünk leghosszabb szakaszában, a párkapcsolatunkban és az anyagiak terén. Megmutatja azt is, hogy melyik az a foglalkozás, amihez tehetségünk van.

Numerológiai értelemben a felnőttkorunk, a 25. születésnapunkhoz legközelebb eső 9 éves periódus első évével kezdődik és körülbelül 63 éves korunkig tart. Ez életünk leghosszabb időszaka. A felnőttkori szám, vagyis a születésünk napja mutatja meg, hogy mi várható ránk ez idő alatt.

ÍGY SZÁMOLJ!

Ha születésed napja kétjegyű szám, összeadással egyszerűsítsd egy számjeggyé.

Például: ha 17-én születtél

1+7= 8

A 8-as számhoz tartozó leírást olvasd el!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 1

Energikus, erős egyéniség vagy. Igazi küzdőszellem. Mindent elkövetsz céljaid elérése érdekében. Te szeretsz dominálni az élet minden területén, így a magánéletben is. Ha férfi vagy, akkor ez azért sokkal kisebb gondot okoz, ám, ha nőként vagy ennyire akaratos, az konfliktusokat szülhet a pároddal. A férfiak nehezen viselik, ha irányítani akarják őket. Meg kell tanulnod kicsit engedékenyebbnek, rugalmasabbnak lenni!

Ambiciózus vagy, nagyon jó, újító ötleteid támadnak, igazán sikeres tudsz lenni a munkádban. Fontos számodra az anyagi biztonság megteremtése. Nagyok az elvárásaid a külvilággal és önmagaddal szemben is. Az érzelmeidet nehezen mutatod ki, úgy gondolod, hogy ha ezt megteszed, akkor sebezhetővé, támadhatóvá válsz. A párkapcsolatban is elvárod a tiszteletet, az elismerést, csakúgy, mint a munkában. Nem könnyű veled együtt dolgozni, mert precizitást, pontosságot és teherbírást követelsz a környezetedtől. Odafigyelsz a megjelenésedre, küllemed figyelemfelkeltő, attraktív.

Vezetésre termettél, de azt mindig tudnod kell, toleranciával, kedvességgel, sokkal többre mész az életben, mint keménységgel. A legmegfelelőbb hivatások számodra: menedzser, kereskedő, újságíró, rendezvényszervező, divattervező, üzletvezető, vezető tervező, rendező. Számos szakmában, vezető pozícióban képes vagy megállni a helyedet, ha teret és időt kapsz a kreativitásod kiteljesítésére. Rendkívül fontos számodra a munkán túl, hogy a családodat anyagi és érzelmi biztonságban tudd. Mindent meg is teszel ezek hátterének biztosítására.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 2

Nagyon érzelmes és érzékeny ember vagy. Hamar képes vagy bárkire ráhangolódni, szívesen segítesz másoknak. Az érzelmi stabilitás a legfontosabb az életedben, nem szereted a konfliktusokat, bele sem mégy a konfliktusos helyzetekbe. Nem mersz kockáztatni, sem anyagilag, sem a párkapcsolatban. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, akkor sem mondod ki a végső szót, mert félsz tőle, hogy egyedül maradsz. Szükséged van egy társ folyamatos jelenlétére és érzelmi megerősítéseire. Harmonikus otthonra, nyugodt légkörre törekszel. A gyermekeidért bármire képes vagy.

Mivel kiválóan meg tudod nyitni az embereket, és segíteni próbálsz a bajban lévőknek, ezt többen kihasználhatják. Meg kell tanulnod néha nemet mondani és a saját boldogulásodat, igényeidet is nézni.

A munka világában olyan területek a megfelelők neked, ahol ki tudod élni segítő szándékodat. Kiteljesedhetsz ápoló, orvos, pszichológus, eladó, ügyintéző, felszolgáló, portás, postás, ingatlanügynök és minden emberekkel közeli kapcsolatban lévő, segítő szakmában. Igazi csapatember tudsz lenni, akivel jó együtt dolgozni.

Van benned egy bizonytalanság és kisebbrendűségi érzés, nehezen hiszed el magadról, hogy valóban jó vagy, szerethető és fontos. Várod a külvilágtól a folyamatos megerősítéseket. Erősítened kell az önbizalmadat, nem szabad folyton azon morfondírozni, ki, mit gondol rólad!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 3

Érdeklődő, kedves, megnyerő személyiség vagy. Kiváló a kommunikációs készséged. Lételemed mások felvidítása, szórakoztatása. Jó a humorod, igazi közösségi ember vagy. Szomjazod a népszerűséget, társaságban mindent meg is teszel azért, hogy rövid idő alatt te légy a középpontban. Mozgékonyságod nem ismer határokat, beszéded gyorsabb tempójú, mert annyi gondolat, közlendő kavarog a fejedben, hogy mindent szeretnél minél gyorsabban elmondani. Szeretsz utazni, sportolni, összejövetelekre járni. Kellemes külsővel rendelkezel és igényes vagy az öltözetedre, az ápoltságodra is. Népszerű vagy az ellenkező nem körében. A párkapcsolatban csodálatra vágysz, addig maradsz csak benne egy kapcsolatban, amíg ezt megkapod. Egy-egy szakításon nem drámázol túl sokat, könnyen túl tudsz lépni. Az érzelmeidet nem tudod kimutatni, hosszú idő kell ahhoz, hogy valakit igazán a bizalmadba fogadj. Azt a képet akarod mutatni magadról, hogy nálad mindig minden rendben van.

Szórakoztatásra, kommunikációra, pezsgésre születtél. A legmegfelelőbb szakmák, amikben igazán kiteljesedhetsz: színész, zenész, előadóművész egyéb területeken, mediátor, tanár, óvodapedagógus, sportoló, rendezvényszervező, tolmács, taxis, üzletkötő.

Szánj több időt a számodra fontos emberekre, és ne félj kimutatni az irántuk érzett szeretetedet. Sikereidet oszd meg a környezeteddel, mert nélkülük nem lennél az, ami

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 4

Megbízható, teherbíró és munkamániás ember vagy. Bármit nyugodt lélekkel rád lehet bízni, mert semmit nem adsz ki a kezedből befejezetlenül, vagy pontatlanul. Nem vagy bőbeszédű, sem barátkozós típus. Az embereket nehezen engeded magadhoz közel, minden energiádat a munkádra összpontosítod. Nem szereted a nagy társaságot, szívesebben vonulsz el zenét hallgatni vagy olvasni. Kemény vagy, maximalista, nagyok az elvárásaid magaddal és másokkal szemben is. Abban hiszel, ami kézzel fogható, megtapasztalható, vagyis a racionális dolgokban. Nem vonz az ezotéria, a vallási nézetek. A családodról maximálisan gondoskodsz, a praktikusságra törekszel a háztartásban, rendmániás vagy. Fontos számodra egy stabil anyagi háttér megteremtése, a minőséget is lényegesnek tartod. Semmi nem hullik az öledbe, mindenért keménye meg kell dolgoznod, amid van. Nehezen tudsz lazítani, pedig meg kell próbálnod, az élet nem csak munkából és megfelelésből áll. Élvezd néha az életet, mozdulj ki!

Kiváló hivatások számodra: könyvelő, adóellenőr, informatikus, építőipari munkás, gazdálkodó, adminisztrátor, ingatlanos.

Legyél empatikusabb és rugalmasabb, ne ítéld el azokat, akik hibáznak, nem kell mindig a tökéletességre törekedni!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 5

Valódi életművész vagy, szabadságra törekvő, függetlenséget másoknak is megadó típus. Nem szereted a korlátokat, nem viseled el se a munkában, se a magánéletben. Nem vagy társfüggő, sőt, kiválóan elvagy egyedül is. Szeretsz mozgásban lenni, új dolgokat felfedezni. Optimista vagy, gondok esetén is talpra állsz, számodra az sem okoz gondot, ha egy ideig sodródnod kell, kíváncsian várod, mit hoz az élet. Az érzelmek kevésbé fontosak, mint az izgalmak. Nem igazán mutatod ki a másik felé a benned megbúvó érzéseket, sőt, nagyfokú szabadságot adsz a párodnak. Ennek megvan az a veszélye, hogy túlzottan eltávolodtok egymástól és véget érhet a kapcsolat. Bárhol megtalálod a helyed a világban, lételemed az utazás, az idegen kultúrák megismerése. Sportosan elegánsan szeretsz öltözködni, küllemed és pozitív kisugárzásod vonzó a másik nem számára. Jó a humorérzéked, bárhol percek alatt a társaság középpontja leszel. Mesterien csavarod a szavakat, kiváló média ember lehet belőled. Alkalmas hivatások még: diplomata, idegenvezető, színész, zenész, kereskedő, humorista, ügyvéd, kamionos, reklámszakember.

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan élhess, meg kell tanulnod odafigyelni a környezetedre. Fontos, hogy a szeretteidnek ki tudd mutatni az érzéseidet, és nyitottabb tudj lenni feléjük. Ettől nem veszíted el az önállóságodat, viszont a kapcsolataid harmonikusabbak lesznek.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 6

Békeszerető, kompromisszumkész, kedves ember vagy. Vonzódsz a szépséghez, a harmóniához, kiváló a művészi érzéked. Az otthonodat jó ízléssel rendezed be, szeretsz elegánsan öltözködni, odafigyelsz a külsődre. Átlagon felüli vonzerőd miatt népszerű vagy a másik nem körében. Anyagi biztonságra törekszel, nem igazán tudsz nehezebb körülmények között élni, ha mégis kénytelen vagy így élni, az boldogtalanná tesz. Életedben a legfontosabb szerepet a párkapcsolat tölti be. Fontos, hogy mindig legyen melletted valaki. Nem szeretsz döntési helyzetbe kerülni, a felelősség felvállalását a másikra hárítod. Alkalmazottként tudod a legjobban megállni a helyedet, s mivel megbízható vagy, a főnököd számíthat rád. Megfelelő szakmák számodra: ékszerész, divattervező, fodrász, kozmetikus, eladó, lakberendező, díszlettervező, házvezető, adminisztrátor. Szeretsz belelátni, olykor beleszólni mások életébe. Ez sokakat nagyon zavar egy idő után. Ne adj kéretlen tanácsokat!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 7

Tanulni vágyó, széles érdeklődési körű, intelligens ember vagy, aki vonzódik a misztikához, a vallási kérdésekhez. Szellemi vezető lehet belőled. Nagyon érzékeny vagy, ezért csigaház mögé bújsz. Nehezen fogadsz a bizalmadba valakit. Az érzelmeidről nem szeretsz beszélni, pedig néha szükség van erre, hogy a szeretteid ne csak a gesztusaidból tudják, mennyit jelentenek neked. Ha munkáról van szó, nagyon szigorú vagy magadhoz, mindenben a maximumra törekszel. Nem könnyű a sorsod, sok nehézséget állít eléd az élet a munkádban és a magánéletben is. Foggal-körömmel meg kell küzdened mindenért. Szívós vagy és kitartó, át is küzdöd magad ezeken a nehézségeken. Takarékosan élsz, szereted a csendet, az elvonulást. Nem vagy kibékülve magaddal, folyton az zakatol az agyadban, hogy nem vagy elég jó. Meg kell tanulnod szeretni magad, ez a kiegyensúlyozott lelki élet kulcsa. Próbálj kitörni a belső elszigeteltségedből, járj többet emberek közé, merj megnyílni és máris jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Kiváló szakmák számodra: tanár, természetgyógyász, orvos, pszichológus, filozófus, újságíró, kutató.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 8

Hihetetlen teherbírással rendelkező ember vagy. A nehézségekből, betegségekből főnixként tudsz újjászületni. Óriási energiáid vannak, sokszor kell küzdened felnőtt életed során. Akár egy munkáért, akár egy társért, akár egy házért. Mindig egy cél lebeg a szemed előtt, addig mégy, míg el nem éred. Vonzódsz a spirituális tanokhoz. Óriási szenvedéllyel éled az életed, az érzelmek mindennél fontosabbak. Egy párkapcsolat is addig motivál, míg van benne tűz és cél. Meghatározó számodra a szex.

Mindig mindenre kész terved van, és zseniális a problémamegoldó készséged. Szeretsz irányítani, és a jég hátán is megélsz. Anyagi stabilitásra törekszel, akkor vagy nyugodt, ha biztos tartalékaid vannak. A végletek embere vagy. Vigyázz, mert amilyen magasra tudsz jutni, olyan nagyot eshetsz!

Nem szereted a mellébeszélést, kimondod a véleményed, kiállsz az igazadért. Sokan tartanak tőled, mert szúrós a tekinteted és olykor távolságtartónak, megközelíthetetlennek tűnsz.

A munkában kitartó vagy, szeretnek a főnökeid. A kollégákkal már nehezebb lehet, mert nehezen viselhetik a túlzott határozottságodat vagy szókimondásodat. Kiváló szakmák számodra: bróker, pénzügyi tanácsadó, adminisztrátor, sportoló, rendőr, kereskedő, tűzoltó, ingatlanos, orvos.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 9

Kedves, segítőkész ember vagy. Túlzott bizalommal fordulsz mindenki felé, mindig a saját jobbító szándékodból indulsz ki, nem feltételezel rosszat másokról, ezért sokszor kihasználnak. Sokkal fontosabbak számodra az érzelmek, mint az anyagiak. Szeretsz álmodozni, vonzódsz a spirituális tanokhoz. Kiválóan tudsz mások problémáival azonosulni, ezért mindenféle segítő szakmában ki tudsz teljesedni. Ezek lehetnek például: óvónő, tanár, orvos, ápoló, pszichológus, természetgyógyász, asztrológus, kertész, erdész.

Békére és harmóniára törekszel, nehezen fogadod el, hogy a világ nem tökéletes. A kritikákat nehezen viseled, napokig tudsz rajtuk rágódni. Képes vagy kedvességeddel megnyitni az embereket, gyakran olyan magánéleti gondokat is elmondanak neked a környeztedben élők, amit másoknak soha. Vigyázz, mert jóindulatodat könnyen kihasználhatják!

Nem tudsz egyedül élni, kell melléd egy társ, aki néha visszarángat a földre és stabil hátteret biztosít.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Kínai asztrológia
  2016-01-03 16:27:42, vasárnap
 
  Akit érdekel ez a téma, az alábbi honlapon böngészhet:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni!
  2015-12-31 18:18:44, csütörtök
 
  2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni! Nézd meg mire számíthatsz!

A 2016-os esztendőt a 9-es szám vibrációja fogja meghatározni. A 2+1+6=9 eredmény alapján a 9-esnek kifejezetten maszkulin, mély, összetett vibrációja van. A 3×3-as szorzás szerint a három szentség érvényesül. Ami pedig a 9-es energiáit illeti, 2016-ban a hangsúly az önzetlenségre, az univerzális szerelemre, az intuícióra, a spirituális képességekre, és a kozmikus természettel való kapcsolat fontosságára kerül.


A 9-es szám direkt módon kapcsolódik a világegyetemhez és az emberi lélekhez, olyan dolgok tanulmányozásra sarkal, ami a természetfeletti erőkkel, a szellemvilággal kapcsolatos, ugyanakkor felütheti fejét az arrogancia, az ingerlékenység, a nyugtalanság.A kimondott szavaknak nagy erejük lesz ebben az új évben,és konfliktusokra is számíthatunk. Felébred az igazságérzetünk, amely minden rosszindulatot, rossz bánásmódot, viselkedést a felszínre hoz, így kénytelenek leszünk felemelni szavunkat az igazságtalansággal szemben.

A 9-es energiája 2016-ban új megvalósítások elkezdését, a régiek befejezését segíti.Egyszerűen nem tudunk elbújni ezen erős vibráció elől, ami nagytakarítást fog végezni az életünkben, ha akarjuk, ha nem.

Ez a vibráció minden ember életére másként hat, de egy biztos:azok a dolgok az életünkben, amelyek fölöslegesek teljes mértékben meg fognak szűnni, el fognak tűnni.

2016-ban érzékenyebbek, de ugyanakkor intuitívabbak leszünk,
és ami lényeges, hogy a pozitív gondolatoknak nagy erejük, hatásuk lesz a következő évben.2016-ban bátraknak kell lennünk, be kell fejeznünk az elkezdett munkálatainkat, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy egyes elvárásainknak nem felelhetünk meg, így azokkal fel kell hagynunk. A szükséges újításokat, változtatásokat 2016-ban meg kell tennünk, hogy nyugodtan továbbélhessük az életünket. Ez érvényes úgy a családi, mint a szakmai életünkre is. 2016 az újraértékelés éve lesz, amit minden 9 év elteltével érdemes elvégezni.

2016-ban lehetnek anyagi nehézségeink, vigyáznunk kell az egészségünkre, de az emberi kapcsolatainkra is oda kell figyelnünk.
Fékezzük az indulatainkat, és igyekezzünk kiiktatni azokat a tényezőket az életünkből, amelyek gondot, kellemetlenséget okozhatnak. Ha megérdemeljük, 2016-ban gondviselésben, törődésben is részünk lehet.

A 9-es szám arra ösztökél, hogy bízzunk, higgyünk teljes mértékben magunkban. Meg kell értenünk, hogy semmi sem történik ok nélkül, minden előre meg van írva.

2016-ban ne az újdonságokra fektessünk a hangsúlyt, hanem a megtisztulásra,
hogy a lelkünk békére leljen, és az életünk a jó irány fele haladjon. Legyünk türelmesek, szeretettel telik, megértőek, megbocsátók, toleránsok, önmagunkkal, családtagjainkkal, és mindenkivel szemben.

Bocsássunk meg,és menjünk tovább az utunkon, ez könnyíteni fog az életünkön, a karmánkon is. Akinek a születési számában szerepel a 9-es, részesülni fog ezekből a pozitív energiákból.

Legyünk jószívűek, egész évben!


Link


2016-as Kínai Horoszkóp - A Majom Éve

2016. február 8-án a kínai horoszkóp szerint belépünk a Majom évébe, és ezen belül is a Tűz-Majom esztendeje lesz a jövő évi. Ezen csillagjegy energiái a kreativitásunkra, a belső erőnkre, a jó tulajdonságainkra, a lelki fejlődésünkre lesznek pozitív hatással.

A Tűz-Majom hatására a 2016-os évre a kiszámíthatatlanság is jellemező lesz. A kitűzött célokat sikerülhet megvalósítani, de jelentős erőfeszítések árán. A politikai, a társadalmi csoportosulások terén nem kell jelentős változásokra számítani.

Ez a szemtelen kis állat egy érzelmileg túláradó, motivációval teli, tempós évet hoz magával. Hangsúly kap a kommunikáció, a humor, az eszesség, amelyek a stresszes helyzeteken fognak átsegíteni. A vállalkozások sikeresek lehetnek, mivel a Majom éve remek alkalom, hogy olyan szokatlan megoldásokat találjunk, amelyek gyógyírt jelenthetnek a régi problémákra.

2016-ban arra is számíthatunk, hogy a figyelem középpontjában találjuk magunkat, mert arra vágyunk a lelkünk mélyén, hogy kiemeljük értékeinket,hogy megmutathassuk: különlegesek vagyunk. Ebben az évben a saját identitásunkat is kutatni fogjuk, és arra vágyunk, hogy mások is elismerjenek, becsüljenek.

A Majom éve a szellemi felvilágosodásunkra is hatással lesz, így a következő 12 hónap remek alkalom, hogy nyitottak, befogadók legyünk, elsősorban a kultúra, a történelem, a vallás, a politika és a spiritualitás iránt.

Ismét elkezdünk foglalkozni a helyes táplálkozás, a testmozgás és az egészséges életmód témaköreivel.
Egy ilyen izgő-mozgó állat évében ezért oda fogunk majd figyelni a testünkre is, a mozgásra, a sportolásra. Ez nagyszerű módja a stressz, a feszültségek levezetésének, így iratkozzunk be fitnesz terembe, járjunk aerobikra, vagy próbáljunk ki valamilyen küzdő sportot.

2016-ban a figyelmünk a stílusra, a divatra, a dinamikusságra fog összpontosulni.

Ami az üzletkötéseket illeti, gondolkodjunk ésszerűen, ne kapkodjuk el a dolgokat, hiszen a következő év nem alkalmas arra, hogy érzelmeink befolyása mentén pénzügyi kérdésekben döntsünk.

2016 remek év arra, hogy bátrak, találékonyak legyünk,
és a siker ízére is ráérezhetünk majd.

A magánéletünkben is legyünk merészek, bátrak, és nyitottak az új dolgok iránt.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Milyen rejtett bölcsességgel érkezett a Földre a gyermeked?
  2015-12-10 19:49:39, csütörtök
 
  Milyen rejtett bölcsességgel érkezett a Földre a gyermeked? Életszáma elárulja

Gyermeked valamilyen tudás birtokában érkezhetett erre a világra, amelyet élete során nektek és másoknak át fog adni.
Hogy mi ez a rejtett bölcsesség az ő esetében, életszáma elárulja.

Számold ki életszámát!

Nem kell mást tenned, mint összeadnod születési dátumának számjegyeit, majd az összeg számjegyeit is, addig ismételve ezt, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz.

Például egy 2015. 01. 01. születésű gyerek esetében: 2+0+1+5+1+1=10, 1+0=1.

1-es

Gyermeked azzal a képességgel születhetett, hogy képes a dolgok mélyére látni, megtalálni ok-okozati kapcsolatokat, összefüggéseket, miérteket. Bölcsességét, vagyis a világról, a világ dolgairól összeszedett tudását, világlátását egyszerűen szavakkal, de akár művészet által is átadhatja majd.

2-es

Ha életszáma a 2-es, a gyermeked egész életében sokat segíthet másoknak, mégpedig azzal a bölcs látásmódjával, amely által képes olyan helyzetekben is hideg fejjel gondolkodni és tiszta képet alkotni, amelyekben mások a zavartól, a kétségbeeséstől, a pániktól nem látnak jól. Ezt a bölcsességét próbálja majd átadni.

3-as

3-as életszámával gyermeketek örökvidám természet lehet, aminek a forrása az a belső bölcsessége, hogy az életben mindig van miben megtalálni az örömforrást. Arra taníthat majd benneteket és tágabb környezetét, hogy ti is úgy lássátok a világot, mint ő, és ezáltal boldogabbak lehessetek.

4-es

Szorgalmas, tevékeny, cseppet sem lusta felnőtt ember válhat majd belőle, és már gyerekként is kiemelkedhet társai közül az iskolában akaraterejével, küzdőszellemével. Rejtett bölcsessége, hogy az előbbre jutásért küzdeni, dolgozni kell. Amíg csak él, pozitív példaként áll majd környezete előtt.

5-ös

Kalandvágyó ember lehet a gyermeketek, szeret jönni-menni, megismerni a világot. Rejtett bölcsessége az, ahogy az életét éli. A mindennapok során ő nem a stresszelést, inkább az élj a mának elvét követheti, persze csak ésszerű kereteken belül. Arra taníthat benneteket, hogy ne aggódjátok túl a dolgokat, legyetek spontánok.

6-os

Gyermeked számára fontos a harmónia, amit úgy élhet meg, ha megtalálja az egyensúlyt a szeretteivel töltött idő és a saját magára fordított idő közt. Sikerül neki, életében ezt a megszerzett bölcsességégét adja át másoknak. Megtanít arra, milyen fontos az embernek magával is törődni, hogy másoknak ott lehessen.

7-es

Gyermeketek érdeklődő, okos, eszes lehet, szívesen kérdez, és figyel is a válaszokra. A tudás nagy kincs - ezt egész életében tudni fogja, és olyan példát mutat másoknak és majdani gyerekeinek, amelyből megtanulhatják ezt. Ez az ő rejtett bölcsessége, amely az idők során kibontakozik.

8-as

Gyermeked feltalálhatja magát, olyan ember lehet mindig, aki - ahogy mondani szokták - a jég hátán is megél, és aki egyből kettőt képes csinálni könnyűszerrel. Sikeres ember lehet, de tudását, ami idáig eljuttatja, nem tartja meg magának: mindig azon lehet, hogy megmutassa a sikerre vivő utat és gondolkodást.

9-es

Rejtett bölcsessége, hogy ismeri a módját, hogyan érhető el a teljes lelki harmónia. Kiválóan játszhat az élet szőtte fonalakkal, remekül beilleszkedik a saját élete nyújtotta helyzetbe. Ő mindig megtalálhatja a módját, hogy adott helyzetben a legboldogabb legyen. E tudását örökítheti majd másokra.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Két eltitkolt beavató csillagkép: az Orion és a Kígyótartó
  2015-12-10 19:23:37, csütörtök
 
  Sok asztrológus számára is csak mostanában kezd világossá válni, hogy a jelenleg horoszkóp rendszerrel valami nem stimmel. Ez a kis valami pedig nem más, mint két eltitkolt csillagkép...

A horoszkópban, amit ma leginkább számítógépesen nyomtatnak ki, mintsem kézzel megalkotnak, megjelenik 12 állatövi jel. Tévesen ,,csillagjegyeknek" nevezik őket, holott ezek az ekliptika körének 2500 évvel ezelőtti 12 egyenlő részre való felosztása. A12x30 fokra való osztás során a kapott szeletkéket bár csillagképekről nevezték el, valójában épp a csillagok elfedése, kiiktatása volt a cél. Mi célból történt mindez? Már ősidők óta ismeretes, hogy a tudás hatalom, az asztrológia is az. Ha az emberek ennek a legősibb tudásnak a birtokában vannak, ha ismerik a csillagképek szimbolikus tanításait, akkor nem lehet őket többé manipulálni. Nem véletlen, hogy épp a két beavató csillagkép került ki annak idején az asztrológiai körből.

Az égi tudás meghamisítása

Krisztus születése előtt 500 körül Babilonban a kor tudósai az ekliptika körét a tavaszponttól indulva 12 egyenlő részre osztották fel, a jegyeket pedig többé-kevésbé a mögöttük látható csillagképekről nevezték el. Pedig a csillagképek nem véletlenül nem egyenlő nagyságúak. Mindegyik csillagkép más és más nagyságú az égbolton. Nem lehet őket ,,méretre szabva", szabványosítva megjeleníteni a horoszkópban. Ez hatalmas tévedés, illetve az emberiség ellen elkövetett bűn. Ettől kezdve az asztrológusok már nem a planéták valódi égi helyzetét vizsgálták, hanem belehelyezték azokat valamelyik jelbe. Mindenkit megtévesztettek, hogy a valódi tudás csakis keveseké legyen. Az asztrológia a fekete mágia martalékává vált.

Egy másik magyarázat

A tudás cenzúrázására nem egy példát ismerhetünk a történelemből. Az asztrológia is kerülhetett rossz kezekbe, a hatalom birtoklása céljából, azonban van egy másik elmélet is. Az asztrológiai tudás nem véletlenül titkos. Amíg a lélek nem kezd el fejlődni, nem kezdi el tisztítani a testét, érzelmek és a tudat belső birodalmait is, addig nem méltó az ősi bölcsesség megismerésére. Csakis becsületes, tiszta, szeretetet sugárzó életet élve juthatunk az ősi csillagtitkok birtokába. Ezen elmélet szerint mindenki megkapja a valódi tudást, a beavatást, amikor eljött annak az ideje. Éppen ezért lett összezavarva az ekliptika, hogy csak azok lássanak tisztán, akik valóban megértek rá.

A beavató csillagképek

A Kígyótartó egy úgynevezett ,,beavató" csillagkép, ami a Tejútra, azaz az Istenek Útjára vezet fel. Akik ebben az időszakban születnek, nagy lehetőséget kapnak arra, hogy karmájukat végleg teljesítsék, és kilépjenek az örök körforgásból, és akaratuktól függően átléphetnek a nirvánába. A Kígyótartó jegyében születettek birtokolják a gyógyítás ősi tudását, és ha életük során képesek az alsó és felső energiákat kézben tartani, akkor igazi gyógyítóvá válhatnak. A Kígyótartók arra hivatottak, hogy a tudást és az ösztönerőt egyszerre tudják kézben tartani, ami képessé teszi őket magasabb minőségek megismerésére, a ,,beavatásra". A Kígyótartók nagy empátiával rendelkeznek, fogékonyabbak a testi-lelki gyógyító munkára. Ez az egyetlen csillagkép, amely valós személyt jelöl: Imhotepet, az orvost és főpapot, akit az egyiptomi kultúrában úgy tiszteltek, mint aki a gyógyítás bölcsességét hozta az embereknek. Mitológiai megfelelője Aszklépiosz, a gyógyító, aki még a holtakat is fel tudta támasztani.

Kígyótartó mellett létezik egy másik beavató csillagkép is, ez a 14. csillagkép ugyanis valójában mind a felső égbolton 7-7 csillagkép van.
A másik eltitkolt csillagkép az Orion, magyar nevén Nimród.

Orion, a 14. csillagkép
,,A világosság győzelme"

Az Orion csillagkép, magyar nevén, Nimród, szintén egy magas szintű ,,beavató" csillagkép, ám ez a belső beavató képességet jelképezi, amikor az ember felfedezi önmagában a terméketlenné vált, lehúzó erőket, elengedi a régi, vélt vagy valós sérelmeit, és így indul el az önlegyőzés útján, befelé és felfelé. A nyári napforduló pontja most is itt található. Ez a fordulat képviseli azt a lehetőséget, amikor a külső és a belső világosság a lehető legmagasabb fokra érkezik, tehát a világosság teljes győzelme válik valósággá. Nimród csillagképe az égen a fény győzelmét szimbolizálja. A gyakorlati életben szintemelkedést beavatásában részesülhetünk, ha képesek vagyunk önmagunkat legyőzni.

Nimród, az Égi Vadász a magyarság történetében többször is felbukkan szakrális alakként, mint Hunor és Magor, vagyis a hunok és magyarok apja, (a magyarok ősapja) ezért úgy tartják ennek a csillagképnek a magyarság sorsában is van jelentősége.

A 14 csillagkép

Talán meglepő lesz, de az alábbi táblázatban a megadott dátumok gyakran egymással átfedésben, vannak, ezért előfordulhat, hogy valaki több csillagképhez is tartozik, de van egy-két olyan dátum is, amely pedig nem található meg a táblázatban.

Mivel az égen a csillagképek összefonódnak, így egyszerre több, akár három is befolyással lehet ránk. Ha például a születésapunk dátuma olyan napra esik, amikor a csillagképek egymással átfedésben vannak, abban az esetben mindkét, illetve mindhárom csillagkép hatással van életünkre és személyiségünkre. A Karácsonykor születettekre például a Nyilas és a Kígyótartó csillagkép egyformán hatással van.

Mivel nem csillagjegyekről, hanem csillagképekről beszélünk, az is előfordulhat, hogy épp két csillagjegy között halad el a Nap, így olyan is akad, aki nem találja meg születésnapját a táblázatban. Ilyenkor, illetve ha valaki határnapon született, a szomszédos csillagképek hordoznak számára fontos üzenetet.

A csillagképek (nem csillagjegyek) és az időszak, amikor uralják az égboltot:

Kos: április 22.-május 9.
Bika: május 9.-június 16.
Nimród (Orion): június 2.-június 23.
Ikrek: június 24.-július 18.
Rák: július 25.-augusztus 7.
Oroszlán: augusztus 11.-szeptember 16.
Szűz: szeptember 20.-október 21.
Mérleg: november 7.-november 22.
Skorpió: november 25.-december 19.
Kígyótartó: november 8.- január 4.
Nyilas: december 19.-január 19.
Bak: január 21.-február 13.
Vízöntő: január 31.-március 8.
Halak: március 10.-április 21.


Mindez azonban csak része az egésznek, hiszen nem csak a Nap útja fontos, mindnyájunknak ott a másik kilenc égitest is a képletében. Ezek arányai és bonyolult viszonyrendszerei egyedi mintával ruházzák fel az embert születése pillanatában.

A cikk Paksi Zoltán - Fénybe forduló című könyve alapján készült.

magyarno.com


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 31891
  • e Év: 78046
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.