Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
sexy csaj
  2015-10-03 10:21:12, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
sexy csajok
  2015-10-03 09:52:00, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Erotikus álmok
  2015-06-11 12:14:59, csütörtök
 
 

Szeretkezett ön már vonaton? Csónakban? Hogyan hordta közben a haját: feltűzve vagy kibontva? És meztelenkedett-e nyilvános helyen? Mármint álmában. Mert ott kevésbé tart vissza az illem és a gátlás, és éppen ezért beszédesebbek a képek. Néhány álomfejtési tipp felnőtteknek.Nem ritka jelenség

Alvásunk nagyjából 90 perces ciklusokban zajlik, melyekben a mélyalvás és a gyors szemmozgásos alvás (REM) követi egymást. Az utóbbiak alatt álmodunk.

Az erotikus álmok a legtöbb ember életében előbukkannak, legtöbbször a fiatal felnőttek tapasztalják, de a jelenség később sem ritka.

Honnan jönnek az erotikus álmok?

A pszichológusok egyetértenek, hogy ezek az álmok nem véletlenül érkeznek, hanem a mindennapi vágyaink kifejezései. Például ha napközben valaki nagy hatással van önre, ez az élmény jó eséllyel felbukkan valahogy az álomban is.Mi a céljuk?Az erotikus álmok mindenekelőtt azt mutatják, hogy az illetőnek működik a szexuális fantáziája. Mivel álmunkban nem kötnek gúzsba bennünket gátlások és erkölcsi megfontolások, ezek az álmok valódi - sokszor mélyen eltemetett vágyainkat - mutatják meg, a romantikus andalgásoktól kezdve a fülledt szexen át az a bizarr erotikáig. Nem sokat beszélünk róluk, ami érthető, hiszen sok közülük zavarba ejtő, de mégis megéri figyelni kell rájuk, mert sokat elmesélnek szexuális életünk rejtett zugairól, és segítenek a napközbeni életben való eligazodáshoz.

Nyilván nem véletlen, ha álmunkban vadul szeretkezünk azzal a kollegánkkal, akit napközben módfelett unszimpatikusnak találunk, mint ahogy az sem, ha egy frigid nő álmában hatalmas orgazmusokat él meg. Ez utóbbi eset például azt jelzi, szorong a szituáció miatt, így jobban tenné, ha szakértő segítségét kérné.

Kell-e aggódni miattuk?

Nem. A szexuális álmok nem betegséget, hanem a lelki egészséget jelzik. Az álmok amúgy csak álmok, nem keverendők össze a valósággal, így teljesen értelmetlen bűntudatot érezni egy-egy szokatlan, ne adj isten perverz álom után.

Hogyan kell értelmezni őket?

A pszichológusok az alapjelentés szerint két nagy csoportra osztják az erotikus álmokat. Ezek szerint az álombéli szexuális egyesülés valamiféle kielégületlenséget jelez, míg a gyengédebb testi érintkezések (simogatás, csók) azt sejtetetik, az illető úgy általában jól érzi magát a bőrében.

Az erotikus álmokban megjelenő néhány szimbólum egységes jelentéssel bír férfiak és nők számára egyaránt.SzeretőkSokszor az álombéli szeretkezés körülményei - lásd később - többet elárulnak a vágyainkról, mint az álombéli szerető, akit közel sem biztos, hogy valóban kívánjuk testileg, hiszen álmaink döntően mi magunkról rólunk szólnak. Ha álmunkban szexuális kalandba keveredünk egy színes, kreatív személyiségű kollegával, az azt is jelentheti, hogy mi is szeretnénk olyanok lenni a valóságban, mint ő.Tárgyak és helyszínekHa valaki álmában vonaton szeretkezik, azt jelenti, hogy a társkapcsolata jó úton van. Ha a vonat kisiklik, a kapcsolatot valami veszély fenyegeti.

Tűzhely vagy kandalló közelében szexelni azt jelenti, a kapcsolatunk szenvedélyes és kielégítő, és bővében vagyunk nemi vágyaknak.

Álmunkban vízen, csónakban szeretkezni szintén örömteli dolog, hiszen azt jelzi, tökéletes szexuális harmóniában vagyunk partnerünkkel.

Főleg nők esetében van különös jelentése a hajviseletnek. Felkötött, felcsatolt hajjal szeretkezni ugyanis azt jelenti, hogy félünk a szextől. A kibontott haj az érzéki féktelenség szimbóluma.Szeretkezni állatok jelenlétébenA macska a gyengédség, a szenvedély és a függetlenség szimbóluma, nagyjából az, amit a nők szeretnének egy férfitől egy kapcsolat kezdetén.

A kutya magáról a kapcsolatról árulkodik. Ha az állat boldogan csóválja a farkát, akkor a kapcsolatban a hűség az úr, ha a kutya megmutatja a tépőfogát, akkor a pár egyik tagja megcsalja a másikat.MeztelenségHa álmunkban meztelenül mutatkozunk nyilvános helyen, annak két üzenete lehet. Vagy rejtett exhibicionizmusunk tör a felszínre, vagy szeretnénk szabadabb utat engedni szexuális életünknek.

(A Sofeminine.co.uk nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Havi fix
  2015-04-27 17:53:56, hétfő
 
  Egy öreg néni csoszog az utcán két kezében két szatyorral..
Az egyik lyukas, és néhány lépésenként kihullik belőle egy
húszdolláros
bankjegy.
Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából húszdollárosok hullanak.
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még
megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van egy stadion,
és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat.
Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a
virágaimat, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok:
-Azonnal fizess 20 dollárt vagy lenyisszantom! -
Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Veszélyes szenvedély
  2015-04-27 17:53:15, hétfő
 
  A spermiumok versengenek egymással. Ez akkor is így van, ha két férfi ondója kerül be a nő szaporító szerveibe. A spermiumok akár hét napig is életképesek maradhatnak - nem pedig csupán egy-két napig, mint azt a kutatók korábban feltételezték. Sőt, munkatársaim azt is felfedezték, hogy a nők hüvelyének falában "kamrák" százai rejtőznek, melyekben a nők elraktározzák a hímivarsejteket, majd néhány nap múlva útnak indítják őket, mint maratoni futókat, petesejtjük felé. Ha egy nő két férfival szeretkezik egyetlen hét leforgása alatt, akkor a két férfi spermái versengeni és küzdeni kezdenek egymással: a győztes jutalmul megtermékenyítheti a petét. A spermaversennyel kapcsolatos kutatások azt mutatják, hogy a férfiak spermamennyisége - a testsúlyukhoz viszonyítva - kétszer annyi, mint más, monogámként számon tartott főemlősöké. [...] Ráadásul az emberi spermium többféle alakban létezik (polimorf), különféle funkciók ellátására. A legnagyobb számban az úgynevezett "petefogók" fordulnak elő; voltaképpen ők a főállású spermiumok: csúcsos fejűek, hosszú farkúak, született gyorsúszók, a spermavilág Mark Spitzei. A hímivarsejtek kisebb, de még mindig népes csoportja viszont a bunkós farkú: ezek az úgy nevezett "kamikaze"-spermák. Nem valami remek gyorsúszók, de nem is ez a dolguk. Amikor a női test laboratóriumában két férfi hímivarsejtjei kavarognak, akkor a kamikaze-spermák rávetik magukat az idegen petefogókra, és megsemmisítik őket, miközben ők maguk is elpusztulnak. Ezek az élettani megfigyelések hosszú evolúciós történet titkát tárják fel: a férfiak a szó legszorosabb értelmében küzdöttek egymással, még a nők testében is, hogy eljuthassanak a lényeghez: a petesejthez, amelynek oly nagy szerepe van a gének átörökítésében. (Veszélyes szenvedély)


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Vicces
  2015-04-27 17:49:35, hétfő
 
  Géza már hetek óta levelezgetett Henivel a Randivonalon. Kölcsönösen szimpatikusak voltak egymásnak, szinte az egész napjukat azzal töltötték, hogy a másik levelét várták. Géza aztán egyszer csak feldobta: találkozzunk. Ki is találták, szombaton reggel a vasútállomáson találkozó, aztán közösen felmennek az állatkertbe és körbenéznek kicsit a fővárosban. Mindketten Pécsen éltek és hát jó ötletnek tűnt egy pesti kirándulás.
Eljött a szombat reggel. Géza már olyan ideges volt a randi miatt. Pedig az orvos is megmondta neki: ne idegeskedjen, mert azt az emésztőrendszere fogja bánni. A lány is megérkezett, majd felültek az IC-re. Géza nem is reggelizett, mert az izgalom elvette az éhségérzetét, egy kávét bedobott a büfében és igyekezett egy hófehér herceg körvonalait mutatni. Vonat becsapódott a Déliben, onnan metro, busz és villamos keverékével irány az állatkert. A sétát egy idő után felváltotta az ötlet: menjünk a Westendbe. Géza úgy gondolta, meghívja álmai nőjét egy ebédre, de körülnéz egy kicsit a butikokban is, legalább valami jó cuccot vesz, hadd lássa a lány, hogy az ő ízlése is 10 pontos.
Géza gyomra addigra üveghangon pörgött, de Géza úgy döntött, ezt akkor is túléli. Pedig az izgalom már nem volt akkora, mint reggel, gondolta is Géza, nagy baj már itt nem lehet. Megebédeltek, majd az egyik butikban Géza elkezdett nadrágot és pulóvert nézegetni. Közben Géza nézett egy sálat, egy nadrágot, egy inget és egy pulóvert magának. Anyukája ekkor felhívta, hogy mi is a helyzet. Géza, kihasználva a lány pillanatnyi hatósugaron kívüli helyzetét, gyorsan elkezdte ecsetelni a nap történéseit. Eközben az eladó jelbeszéddel kommunikált Gézával, aki igyekezett ezt dekódolni és visszamutogatni, miszerint az inget és a sálat köszöni, de mégse kéri. Géza letette a telefont, mosolyogva átvette a szatyrot a becsomagolt holmikkal és fizetett, majd elköszönt.
Kimentek a lánnyal a Délibe majd felültek a Pécsre tartó IC-re. Géza gyomra ekkor már hasonlított a kitörés előtt álló Crakatau vulkánra, legalábbis a hangok alapján. Géza gyorsan bekapott egy szendvicset, majd leült a lánnyal szemben. Próbált vele beszélgetni, de a hangok már jól hallhatóak voltak. Úgy érezte, hogy talán azok a fránya szelek bántják ismét. Próbált segíteni magán és csendesen elengedni egy halk galambocskát, ezzel is segítve vulkánként viselkedő emésztőrendszerén. Csakhogy a sors Gézát már nem szerette. Géza ugyanis érezte, hogy ez nem az volt, amire ő gondolt. A langyos meleg szétáradt nadrágjában. Géza egy eléggé ijedt és gondterhelt arcot vágott, majd megpróbálta felmérni a helyzetet, hogy melyik irányba is kellene távoznia az utasfülkéből a mellékhelyiségre. Fogta a butikba vásárolt holmikat és arra gondolt, hogy még szerencse, hogy vett nadrágot, most meg van mentve. Óvatosan felállt és tolatva elindult az ajtó felé míg az értetlenül néző lánynak magyarázott, hogy ő most kicsit kimegy levegőzni, mert ez a szendvics kisebb szédülést okozott. Betoppant a wc-be, bezárta az ajtót és letolta a nadrágját. Az rendesen elázott, a hasmenés nem volt kíméletes. Fogta, kinyitotta az ablakot és az alsónadrágjával együtt kidobta a robogó vonatból. Letakarította magát wc-papírral és kinyitotta a szatyrot. Ekkor döbbent le Géza. A szatyorban egy ing és két sál volt csak. A jelbeszéd nem volt tökéletes, az eladó lány a nadrágot mégsem csomagolta be. Géza szorult helyzetéről és a randi eredményéről nem szól a fáma, de kitalálhatod..


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Potencia növelés
  2015-04-27 17:49:01, hétfő
 
 
Az idei orvosi Nobel díj nyertesének kijelentése:

"A mai világban ötször többet költenek a férfi potenciát növelő gyógyszerekre
és a női mellekbe való szilikonra, mint az Alzheimer kór gyógyítására.
Következésképpen néhány év múlva nagy mellű idős nők és kemény péniszű
idős férfiak lesznek.

Csakhogy egyikük sem fog emlékezni, ezek mire szolgálnak."


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Bomba jó vicc
  2015-04-27 17:48:29, hétfő
 
  Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz
és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még
közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér.
Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja:
- Te vagy itt a főnök?
A csapos nagyot nyelve válaszolja:
- Sajnos, nem! De segíthetek valamiben?
A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól:
- Akkor kérlek hívd ide a főnöködet, édes!
A csaposunk már izzad, mire kinyögi:
- Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi.
És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja
minden ujját, és erotikusan végig szopogattatja a csapossal. A csapos,
miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat
nyel:
- És mond csak édes, mit mondjak a főnöknek????
- Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő.


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
Szeress
  2015-04-27 17:47:55, hétfő
 
 
15 évi házasság után, a pszichológusnál:

Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy mi a gond, a nő egy hosszadalmas,
szenvedélyes és szívtépő listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes
létező problémájáról. Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya,
üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített
érzelmi igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

A szakember miután végighallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd
egy hatalmas, szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.
A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült.
A pszichológus a férjhez fordult és így szólt:

- Látja, erre van szüksége a feleségének,
hetente legalább háromszor!
Meg tudja tenni?

A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt:

- Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként,
de péntekenként horgászni megyek.


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
A sikló halála
  2015-04-27 17:47:11, hétfő
 
  A kis Johnny hét éves volt, és mint más korabeli fiúk, nagyon kíváncsi.

Más fiúktól sokat hallott már az udvarlásról, és érdekelte, hogy ez mit is jelent, és hogyan is folyik. Egy nap megkérdezte az édesanyját, aki ahelyett, hogy elmagyarázta volna, arra kérte a fiát, hogy egy este bújjon el a függöny mögött, és maga nézze meg, hogy hogyan udvarolnak a nővérének.

Johnny el is bújt, másnap pedig elmesélte, hogy mit látott:
- A nővérem, és a fiú egymás mellett ültek, és csendben beszélgettek, aztán egyszer csak lekapcsolták a villanyt. A fiú megölelte és megcsókolta a nővérem, amitől ő rosszul lett, mert elég furcsán nézett ki az arca. Ezt biztosan a fiú is észrevette, mert benyúlt a nővérem blúza alá, hogy megkeresse a szívét, úgy mint az orvosok szokták.
O persze nem volt olyan ügyes, mert sokáig kereste, és csak nagy nehezen találta meg. O is biztosan rosszul lett, mert mindketten nyöszörögni kezdtek, meg nagyokat sóhajtozni.
A fiú másik keze annyira fázott a rosszulléttől, hogy azt is bedugta a nővérem blúza alá, és mindketten elterültek az ágyon. Remegtek a láztól, amit onnan tudok, hogy láz volt, hogy a nővérem azt mondta a fiúnak:
- Ez nagyon meleg!
És ekkor rájöttem, hogy mitől lettek hirtelen ilyen rosszul!
Valahogy egy nagy sikló került a fiú nadrágjába, ami kiugrott, és kinyújtózott teljes hosszára. A fiú erosen megmarkolta, hogy távol tartsa mindentől, és nehogy elszabaduljon. Amikor a novérem meglátta, egy kicsit megrémült, kikerekedett a szeme, eltátotta a száját, és azt mondta:
- Oh Istenem!
Lehet, hogy segítenem kellett volna neki, mert nekem már volt ilyennel dolgom lent a folyónál. Aztán erőt vett magán, legyőzte a félelmét, és megpróbálta megölni a siklót. Le akarta harapni a fejét, de halkan felsikoltott, biztosan mert az megharapta őt. Aztán gyorsan mindkét kezével megragadta, és erősen tartotta, amíg a fiú elővett egy szájkosarat a zsebéből, és ráhúzta a siklóra, hogy még egyszer ne haraphasson meg senkit.
A nővérem lefeküdt, széttárta a lábait, aztán erősen a combjai közé szorította, úgy mintha egy ollóval akarná megölni. A sikló azonban ellenállt, erősen mozgott és ficánkolt, de a nővérem nem engedte el. Nyögött, és sikoltozott, de persze nem bírt vele. Az meg mintha ki akart volna jönni, a fiú is alig bírta rajta tartani a szájkosarat. Szerintem úgy akarták megölni, hogy egyszerűen maguk között összelapítják.
Néhány perc múlva aztán már nem mozogtak tovább, és csak nagyokat sóhajtoztak. Amikor a fiú felült, megbizonyosodhattam, hogy a sikló megdöglött, mert csak úgy erőtlenül lógott rajta, és még a bele is kifolyt.
A nővérem és az udvarlója persze nagyon kifáradtak ebben a csatában.
A fiú újra megcsókolta és megölelte a nővérem, összebújtak, amikor kiderült, hogy a sikló nem halt meg!
Újra életre kelt, és tovább harcolt! Szerintem ezek a siklók olyanok lehetnek, mint a macskák, mert nekik is több életük van. Most a nővérem taktikát változtatott, és teljes súlyával ráült, hogy agyonnyomja. A sikló persze megint ellenállt, le-föl mozgott, néha előjött, máskor elbújt. Lehet, hogy egy fél órába is beletelt, mire biztosan megölték. Azt, hogy meghalt onnan tudom, hogy a fiú a végén letépte a nyálkás borét, bedobta a vécébe, és le is húzta.

És az anyuka elájult....

 
 
0 komment , kategória:  18 éven felüli  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 78922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2864
  • e Hét: 20947
  • e Hónap: 52928
  • e Év: 52928
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.