Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
13 ma is működő magyar szerelmi babona és mágia
  2015-06-11 12:12:04, csütörtök
 
 

Ősi magyar népi szerelmi kötés, oldás, babona és mágia.

Fiúknak, lányoknak! Eredeti néprajzi forrásból, Kiss József gyűjtése nyomán.

6 ma is működő magyar szerelmi babona lányoknak:

1.Keress egy olyan almát aminek 9 magja van. Tedd egy óvatlan pillanatban a fiú zsebébe a 9 magot. Szerelmes lesz tőle. (Csak akkor működik, ha magad etted meg az egész almát!)


2.Főzz töltött káposztát, vagy más töltikés ételt. A végén számold meg a gombócokat.


3.Ha páros számú, akkor könnyen tudsz magadnak párt találni, ha azonban páratlan, akkor nehezebben - olyankor az segít, ha egy tölteléket 13 darabra vágsz s megeteted a fekete macskával. Akkor a macska elviszi tőled a rossz szerencsét - a fazekadban pedig a páros számú gombóc marad.


4.Madárral álmodni csalfa férjet jelent, sárga csikóval álmodni forró szeretőt jelent, nyúllal, macskával álmodni nagy gyermekáldást jelet.


5.Soha ne hagyd az alábbiakat, hogy hamar társat találj, férjhez mehess:
- Ne ülj az asztal sarkára, mert vénlány maradsz.
- Ne engedd, hogy körbesöpörjenek.
- Ne edd ki az edény aljáról a kaparékot, mert mindig csak a maradék fiúkból válogatsz majd.
- Ne törd el a tükröt, mert ahány felé törik, annyi évig nem mész férjhez!


6.Kérdezd meg édesanyádtól, ki volt az első férfi, aki megcsókolt téged baba korodban de nem családtag! Olyan embert keress férjnek, mert az a csók szerelmi pecsét!


7.Ha nem tudod eldönteni, ki szerelmes beléd, készíts 3 pálcika bábot, a középső légy te, A két fiút jelképező bábokat tedd mellé, el is nevezheted őket. Gyújtsd meg a középső bábot, amerre dől, s amelyik mellette álló baba lángot kap, az a fiú lángol érted. Ha egyik sem fog tüzet, egyik sem szeret, ha mindkettő tüzet kap, akkor mindkét fiú odavan érted.

6 ma is működő szerelmi babona fiúknak:

1.Kérj a lánytól tüzet - ha a tűz könnyen fellobban a kezében, dühös, lobbanékony, veszekedős természetű, de ha nehezen, akkor nyugodt, kedves.


2.Gyújts meg egy szál gyufát - amelyik irányba dől, onnan várhatod a szeretődet.


3.Csenj a lánytól egy hajszálat, kösd a ruhád belsejébe. A lány beléd szeret, mielőt a Hold megtelik.


4.Csak akkor kóstolj lány kezéből ételt, ha a szerelmét is elfogadod. A lány kezéből jött étel - pláne, ha maga készítette - ugyanis szerelmi csalétek.


5.Amelyik lány szereti a macskákat, abból jó feleség válik. (Ám az a lány, aki a vak macskakölyköt megsimogatja, abban az évben nem kap férjet - lányok erre figyeljetek!) Ha a lányos háznál a macska hozzádörgölődzik a fiúhoz, akkor a fiú elveszi a lányt felségül. Egyúttal ez azt is jelzi, hogy a fiú jóképű, mert a macskák ezt különös érzékkel ki tudják választani!


6.Ha azt akarod, hogy a lányok szerelmi babonája, kötése, rontása ne legyen rád hatással, hozz a templomból szentelt vizet. Egy égő parazsat dobj egy kanna vízbe, abba tedd a szentelt vizet, mondd el hétszer a miatyánkot, miközben az imára kulcsolt kezdet hétszer megmártod a vízben. Majd anélkül, hogy a kezedet szétvennéd, az utolsó Ámenkor borítsd a fejedre a vizet. (Ha édesanyád teszi, még hatásosabb!) Soha semmilyen rontás nem érhet a nyomodba!


Ha azt akarjátok, hogy ne szakadjon meg a szerelmetek, akkor fonjátok össze kettőtök haját egy fonattá, majd égessétek el, ezt süssétek pogácsába és egyétek meg félbetörve azt a pogácsát. Soha nem váltok el egymástól.

Írta: Novákné Anikó

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Az átok MINDEN ESETBEN visszaszáll!!!
  2015-06-08 13:43:39, hétfő
 
  Az átok MINDEN ESETBEN visszaszáll!!! ... és ha csináltatta az illető, és nem ő csinálta, mossa kezeit, AKKOR IS, őrá is!!! A SZÁNDÉK az elindító...


Kissé lehet, egyszerűnek látszik az alábbi ima, viszont döbbenetes erőpontjai hatnak, nem is akárhogy... Gyújts meg három gyertyát - háromszög alakban - és hangosan mondd el ezt az imát háromszor...

Szent Benedek imája

_**Szentkereszt legyen fényem,*
*ne az ördög a vezérem!*
*Gonosz lélek hordd el magad,*
*ne tukmáld rám hívságodat!*
*Ne tedd elém étkedet,*
*magad edd meg mérgedet!

Ez az ima a Szent Benedek érem hátoldalán olvasható, használd egészséggel!
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ha úgy érzed, minden bezárult előtted
  2015-06-08 13:43:06, hétfő
 
  Minden reggel mondd el, a Változást nagyon gyorsan észre fogod venni... :

Istenre gondolok, és az Ő szeretetére... Éber vagyok és élénk, nagy reményekkel és érdeklődéssel nézek az új nap eseményei elé...
Isten Szent Jelenlétének ajánlom önmagamat, a terveimet, ötleteimet, egész Életemet ezen a csodálatos, Isten Áldotta, gyönyörűséges mai napomon...
A Magasságbéli titkos Helyén (a Szívem Teremtő Terében) lakozom, az Ő Jelenléte vigyáz rám, gondoskodik rólam, Családomról, Szeretteimről, munkámról, egészségemről, pénzügyeimről, és minden engem érintő dologról...
Isten beszél és cselekszik most és itt rajtam keresztül, és bárhová megyek, az Ő Szeretete kísér Utamon...
Isten elősegíti boldogulásomat minden vállalkozásomban.
Az Ő gazdagsága szabadon és végtelenül árad most hozzám számtalan forrásból és tapasztalatként nyilvánul meg Életemben itt és most...
Egyetlen pillanatban sem szűnök meg dicsőíteni Atyámat, Anyámat...
Csodálatos, és ez így van... Bőséget élvezek Életem minden területén...
Hála Néked érte Istenem, köszönöm Miatyánk, Mianyánk, Spirituális Családom!
Úgy legyen!
Úgy legyen! Köszönöm...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A hetedik te magad légy
  2015-06-08 13:42:32, hétfő
 
  Milyen a 7-es évünk? Mit érdemes ilyenkor csinálnunk? Hogyan alkalmazkodjunk ehhez a rezgéshez, hogy a legjobban jöjjünk ki belőle? Miért is mondom ezt?
A 7-es szám a Szaturnusz bolygót képviseli. (Bak jegyűek jól ismerik, mivel első sorban az ő bolygójuk ) A Szaturnusz bolygó mindig tanít, korlátokat állít, így a legjobb, ha elébe megyünk a dolgoknak és mi magunk állítunk magunknak korlátokat, magyarul önként vállalunk áldozatot. Ez kb. olyan, mintha nem várjuk meg, hogy ránk csukják az ajtót, inkább mi zárjuk be magunkat. Ebben az a szép, hogy mindig van választási lehetőségünk.Miről is szól a 7-es év? Mivel érdemes ilyenkor foglalkoznunk?

Tudatos áldozatvállalásra, áldozathozatalra kell készülni. Érdemes tudomásul venni, hogy ez az időszak üzleti tevékenység megkezdésére, kibővítésére nem alkalmas. Ennek az évnek kicsi az anyagi rezgése. Vigasztalásul mondom, hogy bár anyagiakkal nem érdemes foglalkozni, még is hozhat váratlan pénzt, amiért nem dolgoztunk meg- pl. örökség, nagyobb ajándék formájában. Hosszú távra azért lehetséges tervezni, vállalkozást beindítani, de még biztosan nem lesz sikeres, nem sokat hoz a konyhára. Vonuljunk félre a világ zajától. Elmélkedésre, otthon maradásra,önelemzésre alkalmas periódus- képességeink, lehetőségeink felmérése, újraértékelése ilyenkor hasznos időtöltés, meg lesz később a jutalma.

Tudományos munkára,, kutatásra, tanulásra, továbbképzésre, alkotói tevékenységre kiváló. Visszavonulni, elfordulni az anyagi világtól, egyfajta szellemi áldozathozatalként akár jól is megélhetjük a Szaturnusz bolygó hatását. a 7-es év lassú, zűrzavaros és akadályokkal teli, főleg, akinek nem 7-es a sorsmissziós száma, hanem a pörgős 1-es, 3-as vagy 5-ös. Ők még nehezebben élhetik meg. Alkalmas ez az időszak fogyásra, böjtre, egészséggel való foglalkozásra, de betegség is jelentkezhet vagy baleset is bekövetkezhet, az előző évek következményeként. Ha önvizsgálatot tartunk, megbocsájtunk magunknak és a környezetünkben élő embereknek is, az tudatos áldozathozatalnak, alázatnak, szolgálatnak minősül(het), így nem kéri a "Sors" a fizetséget eddigi bűneinkért. Létrejöhetnek párkapcsolatok is, de inkább a lelki vagy szellemi társunkat találjuk meg, nem egy szenvedélyes párkapcsolatot.Röviden összefoglalva a lényeget, ilyenkor érdemes visszavonulnunk, befelé figyelnünk. Ez a felejtés-megbocsájtás megtanulásának időszaka- ne vigyük tovább sérelmeinket.

Nem érdemes elkeseredni, mert minden ÉRTÜNK és nem ellenünk van, mi TANULNI születtünk ide le a Földre!

Ibránszki Bea
Önismereti személyiségfejlesztő
www.regeneral.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A mágia három törvénye
  2015-06-08 13:41:51, hétfő
 
  Manapság ezoterikus divattá vált, hogy ,,bevonzunk" az életünkbe a sikert, pénzt, csillogást - a nők pasit, a férfiak nőt, valamint szeretetet, áldást és fényt ,,küldjünk" annak, akit legszívesebben egy kanál vízben megfojtanánk.


A szavak szintjén igaz, hogy valami elindul, de a hatás a legtöbb esetben vagy elmarad, vagy lesz ugyan, de nem az, amit szerettünk volna. A nem látható világban ugyanúgy működnek a törvények, mint a fizikai világban, és ha nem megfelelően alkalmazzuk ezeket a törvényeket, az eredmény sem lesz megfelelő.

Volt egy időszak, amikor én is aktívan kísérleteztem, próbálkoztam ,,bevonzani" mindazt, amit szerettem volna. Nem sikerült, sőt! Azért nem sikerült, mert nem voltam tisztában azzal, hogy pontosan mit is csinálok.

Ha úgy akarunk például tévét szerelni, hogy nem értünk az elektronikához, akkor a legjobb, ami történhet, hogy nem ráz meg az áram. Annak meglehetősen kicsi az esélye, hogy a tévé pusztán a jó akaratú beavatkozásunktól működni fog.
Ilyesmi a mágia - a Teremtő Erő használata is!

Tulajdonképpen minden pillanatban mágusok vagyunk - még ha ennek nem is vagyunk a tudatában -, mert gondolatainkkal, érzéseinkkel, szavainkkal, és természetesen tetteinkkel állandóan teremtünk: a gondolatok, az érzelmek és a megnyilvánult dolgok birodalmában.

I. A bevésődés törvénye

Ez az első törvény, és azt mondja ki, hogy minden, amit teszünk, gondolunk, érzünk, mondunk, beleíródik a Világegyetem Nagykönyvébe. Ezt hívják Akasha Krónikának, és higgyük el, hogy minden, ami valaha a világon történt (még a legapróbb esemény is), ebben megtalálható.
Ha a világ egy hatalmas számítógép volna - mint ahogy nem az -, akkor a gigantikus vincseszterén lévő napló-fájlba íródna ki automatikusan minden ,,folyamat", ami a számítógépen (= a világban) történik. És ha már itt tartunk, meg kell, hogy említsem a múlt század legnagyobb elektronikai-villamossági zsenijét: Nicola Teslát is, aki kísérleteivel igazolta, hogy a világon mindenütt jelenlévő, formanélküli, finom-anyagi éter ugyanaz, mint amit a beavatási hagyomány Akasha Krónikának hív.
De tekinthetünk az Akashára úgy is, hogy ez a karma napló-főkönyve egy egyénre ,,lekérdezve", amelyben tételesen szerepel a kiadási és bevételi oldalon mindaz, amit mi tettünk ill. ami velünk történt egy adott életünkben. És amikor jön az évzárás (= a Nagy Kapu átlépése), az égi főkönyvelő, Thot (= Hermész Triszmegisztosz = Merkúr) fogja áttanulmányozni a listánkat, hogy összesítve pozitív-e a mérlegünk.
Ha nem az, akkor egy kis regenerálódás (és némi purgatórium) után megyünk le a következő körre...

Ezt az aktust ábrázolja gyönyörűen az egyiptomi Halottak Könyvének - Rú nú peret em herú, aminek eredeti fordítása ,,A fénybe való kilépés könyve" - szív-mérlegelése is (az íbisz fejű Thotot ott látod a mérleg jobb oldalán, amint szorgosan könyvel)

Mindennapi hatása, következményei

A bevésődés törvényét tetten érhetjük mindennapi életünkben is. Valószínűleg mindenkinek volt már olyan tapasztalata, hogy belépett egy idegen házba/lakásba és ott egy nyomasztó légkör fogadta. Ilyenkor, mégha nincs is senki a lakásban, akkor is menekülni szeretnénk. Azoknak a lakóknak, akik ott laktak, a tetteik, beszédük és kisugárzásuk, aurájuk, érzelmeik beleivódtak a falakba, a bútorokba, az egész lakásba. A tárgyak magukba szívták mindazt, amit az ottlakók magukból kiárasztottak.

Ugyanígy az igazi szent helyek, amit a zarándokok nemes, emelkedett érzései, gondolatai folyamatosan táplálnak, hasonlóan őrzik a beléjük vésett emlékeket. Ezért is kell(ene) mindig tisztán belépni egy szent helyre, egy templomba - a sintó hívőknél vagy a muzulmánoknál máig megmaradt a rituális tisztálkodás szokása mecsetbe, szent helyre való lépés előtt.

Ne feledjük, hogy csak azt tudjuk magunkból kiárasztani és ezzel a környezetünket megpecsételni, amit mi már magunkba szívtunk, ami a lényünk szerves részévé vált. Ezek - legyenek jó tulajdonságaink vagy rossz szokásaink - már belénk vésődtek, és mágikus adó-vevőként szolgálnak: lényünk jellegét kisugározzák (adó) és ezzel olyan hatást fejtenek ki, ami odavonza ennek a rezgésnek megfelelő embereket, de a láthatatlan lények garmadáját is, amiket bár lehet, hogy tudatlanul, de érzékelünk (vevő).

Emiatt talán már érthető, hogy miért nem tudunk pl. pénzt, gazdagságot hipp-hopp magunkhoz vonzani - még akkor sem, amikor a tranzit Jupiter trigont vet a 2. házunkra. Ha a “bevonzást" azzal a gondolattal akarjuk elérni, hogy minél gazdagabbak legyünk, és ehhez még a kapzsiság, nagyravágyás, hatalomvágy érzése is társul, bizonyára nem a pénzt, a jólétet, hanem a kapzsisággal együtt rezgő entitásokat fogjuk magunkhoz csődíteni - ezeknek pedig nem az a céljuk, hogy mi legyünk gazdagok, hanem hogy a saját kapzsiságuk kielégüljön - táplálék gyanánt pedig a mi kapzsiságunk szolgál.

Vannak ugyan olyan praktikák, amikor megfelelő képzettséggel, szilárd, erős akarattal ezeket a nemlátható lényeket a szolgálatunkba tudjuk állítani, akik lehet, hogy azon fognak dolgozni, hogy gazdagok legyünk, ám ezt nem a saját akaratukból, hanem a mágus erősebb akaratának hatására teszik. Ez már a fekete mágia határmezsgyéje... erre láthatunk kiváló példákat a nagyszerű Harry Potter sorozatból.

Továbbá érdemes még figyelembe venni, hogy ezek a lények nem ,,ingyen" dolgoznak, hanem munkájuk végeztével benyújtják a számlájukat, ami ugyanúgy szerepelni fog az égi könyvelésünkben.
szerző: Kárpáti Gábor Csaba

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Az átok, az ima és a szerelmi mágia
  2015-06-08 13:41:11, hétfő
 
 
Amikor bajba kerül az ember, akkor is imádkozni kezd, ha ateista, amikor pedig dühös, úgy szalad ki száján az átok, hogy eszébe sem jut, szavai valójában negatív imák, és könnyen valóra válhatnak. Mert az átok és az ima egy tőről fakadnak. Akárcsak a szerelmi mágia.


Mottó: Ha meg akarjuk ismerni a látszat mögött rejtőző valóságot, meg kell tanulnunk energiákban gondolkodni. (Kurt Tepperwein)


Ugyan, ki ne gondolt volna már arra, hogy ,,de jó volna varázsolni". Nem kell ahhoz parapszichológusnak, boszorkánynak vagy varázslónak lenni, hogy átvigyük az akaratunkat másokra, vagy egyszerűen az akarat erejével elérjük azt, amit szeretnénk. Elég nagyon erősen akarni, és megtörténik.

,,Akarom - mindenáron!" - tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller. Amióta ez a kis könyv elindult hódító útjára, egyre többen határozzák el: igenis élni fognak a bennük rejlő varázserővel, az akarattal, és elérik legrejtettebb vágyaikat is. És egyre többen tapasztalják azt, hogy ,,működik". Mégsem árt az óvatosság.

Egy fiatal lány nagyon-nagyon vágyott már arra, hogy végre a maga ura legyen, ne kelljen a szüleitől függnie. Ne a papától kelljen elkunyerálni az autót, ha kirándulni akar a barátnőjével, vagy egyedül. Sétái közben mindig megállt a domboldalon egy ház előtt, és arra gondolt: ,,én is ilyen szép házat szeretnék!"

Minden este úgy hajtotta álomra a fejét, hogy elképzelte: sok pénze van, autója, övé a domboldali ház? ,,Nekem ez kell! Bármi áron!" És egy év múlva minden kívánsága teljesült.

Mégsem tudott örülni a megvalósulásnak. Mert nagy árat fizetett érte. A szüleit egy őrült kamionos lesodorta az autópályáról, a kocsijuk felgyulladt, mindketten azonnal meghaltak. A lány örökölt mindent: házat, autót, bankbetétet? A maga ura lehetett. A szónak akkor van mágikus ereje, ha felruházzák vele. Ha a kívánsággal negatív energiát (áldás esetében pozitív energiát) sugároznak magukból, maguk köré. Angol és amerikai egyetemi kutatók sok vizsgálódás után hivatalosan is publikálták: ,,a hit nem csupán az örök kárhozattól véd, de a földi életet is meghosszabbítja".

Mielőtt ezt kijelentették, több ezer betegre kiterjedő felmérést végeztek, ami során egészséges emberek, profi imádkozók, papok, szerzetesek, apácák (imádkoztak egy-egy számukra ismeretlen infarktus utáni állapotban lévő betegért. A kontrollcsoportba pedig ugyanolyan betegek százait sorolták, akikért senki nem imádkozott. És kiderült, hogy lényegesen kevesebben haltak meg azok közül, akikért imádkoztak. A skót egyetemi klinikán részben olyan idős embereket vizsgáltak, akik soha nem jártak templomba, a kontrollcsoportban azokat figyelték, akik legalább hetente egyszer elmentek imádkozni a misére. És kiderült, hogy a templomba járó vallásos öregek szervezetének ellenálló képessége a fertőzésekkel szemben magasabb volt, mint a nem imádkozóké.

Mi az ima?


A jól megfogalmazott ima valójában pozitív jókívánság. És itt valójában minden szón hangsúly van. Azt ugyanis már tudományos kísérletekkel is sikerült alátámasztani, hogy az akarat ereje csodákra képes. Az ima pedig valójában a koncentrálás egyik nagyon erős formája, amikor csak egy dolog lebeg az imádkozó szeme előtt: az óhajtott cél. Ezt a célt meditálással, erős koncentrálással a nem hívők is elérhetik. A pozitív energia gerjesztése és másokra történő átvitele ugyanis nekik is segít. A tudósok az ima gyógyító ereje (a ma már mérhető) pozitív energia gerjesztésében rejlik.

Az imádkozik helyesen, aki az elérendő célt nagyon pontosan megfogalmazza. ,,Istenem, add, hogy meggyógyuljak?" Vagy ,,Meg kell gyógyulnom? segít a terápia, segítenek az orvosok, segít az akaraterőm, segítenek az égiek?" Viszont aligha hoz gyógyulást, ha valaki azért imádkozik, hogy ,,Istenem, add, hogy ne haljak meg?" Nem halhatok meg?" A ,,nem"-szó negatív töltete ugyanis kioltja a pozitív energiákat, ahogy a halál gondolata is. Amerikai tudósok egyetemi hallgatók körében végeztek felmérést, és kiderült, hogy akik a tétel kihúzása előtt nagyon erősen arra koncentráltak, hogy melyik tételt nem szeretnék kihúzni, mert azt nem igazán tudják - szinte majdnem mindnyájan épp a rettegett tételért nyúltak.

Sokkal jobban jártak volna, ha arra koncentrálnak, amit tudnak, és azt akarták volna kihúzni. Vajon aki egy nős férfiba szerelmes, és azért imádkozik, hogy kedvese hagyja ott a családját a kedvéért, csak a saját boldogságára gondol, eszébe sem jut, hogy ezzel másokat tesz tönkre. Azt pedig elképzelni sem tudja, hogy egyszer majd tőle is ,,elimádkozza" valaki a végre megszerzett kedvest. Vagy ami talán rosszabb: az egykori feleség átka teszi boldogtalanná az együtt töltött éveket.


Mi az átok?


Nem egyszerűen rossz kívánság. Több annál. Fegyver, amely akár ölni is tud. Alighanem jóval régebbi, mint az ima. Talán mert a rossz szándék is gyakoribb, mint a jó. A kimondott szónak évezredek óta súlya van. A kiszolgáltatott ember csupán a szavak erejében bízhatott. Az átok arra szolgált, hogy félelmet ébresszen és visszatartson valakit egy bizonyos cselekvéstől, viselkedéstől, s ha mégis megteszi, hát maga hívja ki önmaga ellen a sorsot, utoléri az átok. Az amerikaiak szerint a Kennedy családon például átok ül.

Alighanem a hatalomvágya és gátlástalansága miatt mondhatták ki az egyik ősre, s attól kezdve annyi baj érte az utódokat, hogy azt már aligha lehet a véletlennel magyarázni. S különösképpen azokon teljesedett be az átok, akik valami módon kapcsolatba kerültek a hatalommal. Átkozni lehet szemtől szemben, de lehet úgy is, hogy a rontást adó nem is találkozik ,,áldozatával". Ősrégi keleti módszer, hogy az ellenfél viaszból öntött figuráját több helyen is átszúrják tűvel, hogy az elátkozottnak azon a testtájon fájjon.

Ma is gyakran használják jósok és mágusok a ,,fényképes" módszert, amikor az ,,áldozat" fényképét egy sajátságos oltárra tűzik, és hét egymást követő napon azonos időpontban hét-hét percig meggyújtanak előtte hét fekete gyertyát. Ha az átok működik, akkor a megátkozott akár bele is halhat a frissen szerzett bajába. Az orvostudomány sok olyan esetet feljegyzett, amikor valaki teljesen egészségesen és minden tudományosan értelmezhető ok nélkül ágynak esett, és meghalt.

A boncolás sem mutatott ki szervi bajt, viszont az elhunyt környezetében élők tudták: átok ült rajta. De van ellenpélda is: a pozitív gondolkodás, az erős akarat, az ima fel tudja oldani az átkot. Az észak-amerikai navajo indiánok a még beszélni sem tudó gyermekeiket arra tanítják: ,,gondolkozz szépen", ,,beszélj szépen", azaz mindig a jót fogalmazd meg, a rosszat szavakban is kerüld. A kutatók mindenesetre elámultak azon, hogy az orvos által végzetesnek diagnosztizált betegségből is képesek meggyógyulni, ha azt az orvos feltételes módban közli velük, ha hagy egy halvány reménysugárt a gyógyulásra.

Amikor azt mondta az elég előrehaladott rákos betegnek, hogy ,,talán még nincs minden veszve? Mindent megteszek, hogy meggyógyuljon!" - a beteg tényleg jobban lett, és az élete évekkel meghosszabbodott. Viszont halálos kimenetele volt olyan betegségeknek, amikből könnyedén meg lehetett volna gyógyulni, csak az orvos rosszul ,,tálalta": ,,a vakbélműtét rutin dolog, de olykor abba is bele lehet halni!" A szerelmi mágia erősen hasonlít az átok, a rontás rítusához, hiszen egy tőről fakadnak. Fekete mágia ez is, az is. Hiszen beavatkozunk valakinek az energia-rendszerébe és érzelemvilágába, és valami olyanra ,,kényszerítjük" akaratunkkal, amit ő nem kíván, nem szeretne.

A szerelmi kötésnél is szükség van az imádkozáshoz hasonló nagyon erős koncentrálásra, de kell még valami olyan apróság is, ami a vágyott embertől származik. Ez lehet hajszál, körömdarab, egy naponta viselt ruha, vagy kedvenc tárgy. És kell hozzá gyertya is. A láng ugyanis részben elsimítja a csapongó gondolatokat, és segít a koncentrálásban, másrészt felerősíti a rezgéseket. A másik emberre ugyanis csak úgy lehet hatni, ha a saját rezgéseinkkel szinkronba hozzuk az övét.

Mivel a vörös a szenvedély és a vágy színe, szerelmi mágiához leginkább piros gyertyát kell gyújtani. Ha már nem ,,megszerző", hanem ,,megtartó" mágiára van szükség, akkor érdemes inkább sárga vagy rózsaszín gyertya mellett meditálni. Aki kellőképpen erős, határozott egyéniség, arra nem nagyon hat az efféle praktika. A pszichológusok pszichés nyomással magyarázzák az átok és a szerelmi praktikák hatásmechanizmusát.

A parapszichológusok a negatív energiák hatásáról beszélnek. Az átok mágikus cselekvés, és többnyire rossz szándékon, rossz akaraton alapul. De sok esetben lehet öntudatlanul is átkozódni. Az átok-kutatók szerint a negatív energia nemcsak a tudatunkban rombolhat, hanem bizonyos tárgyak által is.

A tárgy ugyanis magába szívja a rosszat, a félelmet, a betegséget, és továbbadja azoknak, akik érintkeznek vele. Lehet, hogy a tárgy eredeti tulajdonosa nem akarattal ruházta fel ártó energiával kedves tárgyát, csupán annyi szenvedése, kínja tapad hozzá, hogy az töltötte fel negatív energiával. (Ezért nem szabad utcán talált ékszert, pénzt azonnal használni. Meg kell előbb "tisztítani" a negatív hatásoktól, azaz le kell venni róla az esetleges átkot).

Védelmező amulettek


Mindennek a fordítottja is működik, azaz vannak tárgyak, amik elhárítják az átkot. Ilyen a legtöbb amulett vagy talizmán. Ezek hatásfoka éppen olyan vitatott, mint az elátkozott tárgyaké. Hiszen nem zárható ki a véletlen szerepe. Ma már egyáltalán nem meglepő, hogyha egy sötét öltönyös, arany szemüveges menedzser egyik karján méregdrága svájci órát hord, a másikon meg citrinből vagy tigrisszemből készült karláncot, hogy a negatív hatásokat távol tartsa magától. A talizmánok Indiából jutottak először a perzsákhoz, aztán évszázadok során az egész világon elterjed a használatuk.

A talizmánnal a jóindulatú, kedvező energiákat lehet magunkhoz vonzani. Az amulettel pedig (ami a talizmánból fejlődött ki, és elsősorban a védelmező istenség képét, jelképét ábrázolja) a negatív energiát lehet távol tartani. De a talizmánokat, amuletteket is ,,meg kell tisztítani", ha valaki nem saját maga készíti, ugyanis nem tudhatja, hogy mielőtt hozzá került, milyen energiákkal töltődött fel. A legegyszerűbb tisztítási módszer: hideg folyó víz alatt kell tartani, majd törlés nélkül ki kell tenni teliholdkor vagy újholdkor az ablakpárkányra, és két nap, két éjjel ott hagyni úgy, hogy a holdfény is, a napfény is érhesse.

Akinek fontos a testi-lelki egészsége, annak meg kell tanulnia a Föld és az Univerzum energiájának felvételét és kiegyenlítését. Erre már évezredekkel ezelőtt rájöttek a kínai bölcsek. Hétezer éve alakult ki a csikung, és ebből az energiagyűjtő módszerből nőtt ki a kung fu, a tajcsi, de a 21. század "modern terápiájának" számító relaxációs módszerek többsége is. A lényege mindnek: a külső-belső harmónia megteremtése, a pozitív gondolkodás. Akinek ez sikerül, annak "imája meghallgattatik", s nem fog rajta sem átok, sem rontás.

Amulett készítésére, illetve a különféle mágiákra a legalkalmasabb az a nap, amelyben a születési bolygónk uralkodik, vagy amikor a Hold épp a születési jegyünkön vonul át. Csillagjegy Bolygó Nap Kos Mars kedd Bika Vénusz péntek Ikrek Merkúr szerda Rák Hold hétfő Oroszlán Nap vasárnap Szűz Merkúr szerda Mérleg Vénusz péntek Skorpió Plútó kedd Nyilas Jupiter csütörtök Bak Szaturnusz szombat Vízöntő Uránusz szombat Halak Neptunusz csütörtök (Részletes holdnaptár a negyedévenként megjelenő Kiskegyed Horoszkóp című kiadványban található.)
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ezotéria...
  2015-05-15 22:49:26, péntek
 
 

KEDVES LÁTOGATÓIM! MA, A HUSZONEGYEDIK SZÁZADBAN NEM
RITKA ÉLMÉNY, HOGY A " HOLTAKKAL"- VAGYIS AZOKKAL, AKIK
TESTÜKET LEVETVE VISSZATÉRNEK A SZELLEMHAZÁBŐL, ÚJRA
TALÁLKOZNI LEHET.... A MAI LÉLEKIDEGEN ÉLET AZ ILYESMIT
LEHETETLENNEK TARTJA, ÖNÁLTATÁSNAK MINŐSÍTI, "DE NEM AZ"!!!
MEGDÖBBENNÉNEK, HA VALAKI KIMUTATNÁ, HÁNYAN TALÁLKOZNAK MANAPSÁG,
ELTÁVOZOTT SZERETTEIKKEL ÁLOMBAN ÉS FÉLÁLOMBAN, SEJTELEMBEN, ÉRZÉSBEN
ÉS NÉHA EGÉSZEN VILÁGOS, ÜZENET ÉRTÉKÚ JELEK ÁLTAL......
SZINTE ALIG VAN EMBER, AKI A GYÁSZ KATARTIKUS IDŐSZAKÁBAN NE VÁLNA,
HA CSAK NAGYON SZERÉNY MÉRTÉKBEN IS, LÁTÓVÁ ÉS HALLÓVÁ........
ILYENKOR MÉG A LEGKOMOLYABB MATERIALISTA IS KAP ÜZENETEKET,,
"A MÁSIK VILÁGBÓL"!!!


Ha vesztettél el olyan embereket, akiket szerettél,megvan rá az esélye,hogy ők ,mióta eltávoztak az élők sorából,veled vannak.Végülis az angyalok,arkangyalok,felemelkedett mesterek mellett velünk vannak a szeretteink közül is néhányan,és segítenek,támogatnak bennünket. Olyan rokonok lehetnek ők,akik a születésed előtt meghaltak,akikhez szoros kötelék fűzött,vagy olyanok a múltból,akik valami lényeges képességre tanítottak meg életcélod érdekében. Azt az elhunyt embert, aki folyamatosan veled marad,spirituális vezetőnek nevezzük. Általában egy vagy két leki vezetőnk van.Amikor egy ember meghal, megkapja azt a lehetőséget, hogy szolgáljon, hogy spirituálisan fejlődjön és másokat segítsen. Néhány ember vállalkozik arra, hogy élő szerettei mellett legyen lelki vezető. Általában azt választják, hogy az élő ember haláláig mellette maradnak. Az időt másképp mérik a mennyekben, tehát ha esetleg kilencven évig élsz,az sokkal rövidebb időnek tűnik a lelki vezetőid számára.A lelki vezetők veled vannak, mert szeretnek és gondoskodnak rólad. Ráadásul lehet, hogy életcélod hasonló a melletted maradt elhunytéhoz. Ha veled van, az egy lehetőség számára, másodkézből teljesítse be életcélját, ha nem tette meg amíg élt.Ha a kedves elhunyt Anett nénikéd után kaptad a nevedet, van rá esély, hogy ő a lelki vezetőd.A névrokonaink általában mindig velünk maradnak. Talán azért neveztek el bennünket ugyanúgy, mert szüleink ösztönösen rájöttek lélek-utunk hasonlóságaira. Tehát amikor Anett nénikéd eldönti, hogy spirituális vezetőd lesz, először át kell esnie a ,,spirituális vezető" kiképző programon. Abban a mennyei iskolában Anett nénikéd megtanulja, hogyan tud úgy támogatni téged, hogy közben nem avatkozik be a szabad akaratodba. Megtanulja, hogyan utazzon az asztrális síkon, és mégis halló távolságban maradjon, ha esetleg segítségért kiáltanál. Anett néni megtanulja, hogyan kommunikáljon veled a legerősebb spirituális csatornádon keresztül, mint például az álmaidon, belső hangodon, ösztönös megérzéseiden vagy intellektuális rálátásaidon keresztül. Időbe telik, hogy lelki vezetővé váljon valaki. Ezért van az, hogy a mostanában eltávozott szeretteink nincsenek velünk folyamatosan. Csak egy olyan valaki lehet velünk éjjel és nappal, aki már átesett ezen a tréningen.Tegyük fel, hogy Anett néni egy nagyon sikeres újságíró volt, te pedig egy feltörekvő író. Valójában az írás életcélod részét képezi. Tehát amikor Mennyeket kérded, hogy"Mi a küldetésem?"Anett nénikéd telepatikusan arra bíztat, hogy írj. Természetesen a nénikéd csak azért teszi ezt, mert tudja, hogy mi isten küldetése a számodra.Néha az emberek azt kérdezik tőlem, hogy helyes-e halottakkal beszélni. Esetleg a Tórából idéznek, mely óva int bennünket a halottakkal és médiumokkal való beszélgetéstől. Meg tudom érteni ezeket, a figyelmeztetéseket, mivel hiba az életünket elhunyt szeretteimre bízni, ugyanúgy, ahogy hiba az is, ha életünket élő szeretteinkre bízzuk.A Teremtővel együtt, felettes énünk az, akire rá akarjuk bízni az életünket. Elhunyt szeretteink biztosan tudnak nekünk segíteni, de attól még nem válnak automatikusan szentekké, angyalokká vagy médiumokká, csak, mert átkerültek a másik oldalra. Ennek ellenére együtt tudunk működni Istennel, a Szent Lélekkel, a felemelkedett mesterekkel és az angyalokkal, hogy segítsenek teljesíteni Isten akaratát (mely egy magasabb rendű énünk akaratával). Azt gondolom, hogy elhunyt hozzátartozóinkkal való kapcsolatba lépésünk azért az extra segítségért történik, amivel szolgálni tudnak, amellett, hogy elmélyítsük és meggyógyítsuk a velük való kapcsolatunkat.

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ezotéria...A szexuális energiákról
  2015-05-15 22:47:49, péntek
 
 

Minden embert foglalkoztatnak szexuális gondolatok, érzelmek, életkortól és nemtől függetlenül. A testiség a legkényesebb beszédtémák egyike, ugyan akkor a legnyilvánvalóbb igényünk húzódik meg mögötte; szexuális vágyaink léteznek függetlenül attól, hogy van, aki ezt illedelmességből, vagy éppen álszent módon, önmagának is hazudva tagadja. De miként is tekinthet erre a kérdésre az, aki spirituális fejlődési útján már tudatosan lépked?Aki tisztában van a lelki-szellemi, fizikai szemmel nem érzékelhető - de belső látásunkkal, érzékelésünkkel megtapasztalható - világok létezésével, miként is viseltesség a testi vágyai iránt? Mondhatjuk, hogy ez ,,túlságosan földi" volna, vagy épp úgy hozzá tartozik az életünkhöz, mint az, hogy levegőt veszünk?
Mindenki másként éli meg életében a szexuális vonzalmat, és szexuális vágyaink beteljesülése is igen eltérő, egyben nagyon összetett érzésvilágot rejt. A testi vonzalom olyannyira velünk születik, hogy egész életünkben keressük a másik felünket (igen, még azok is, akik fennhangon hirdetik egyedülállóságukat, függetlenségüket, sőt, azok keresik csak igazán!), ha pedig vagyunk olyan szerencsések, hogy megtaláltuk, vele együtt érezzük magunkat igazán teljesnek. Ez az ősi vágy nem más, mint az eredendő egységtudatunk fizikai megnyilvánulása. A férfi és a nő, a maszkulin és feminin érzelemvilág lényünk születésekor, az eredendő EGY-től (akit lehet akár Teremtőnek, Istennek, Mindenhatónak, vagy tetszés szerint másként nevezni) való leválásakor alakult ki, ezzel is megteremtve a tapasztalásokhoz szükséges dualitást. Ez egy fájdalmas elválás volt, de tudtuk, hogy ennek köszönhetjük majd érdekes, izgalmas, élményekkel teli különleges utazásunkat (amit inkarnációk sorában élünk meg), amiből igazán megtapasztalhatjuk magunkat. Az utazásunk végső célja az újraegyesülés, eggyé válás, de már tapasztalatokkal és egy olyan ismeretanyaggal a hátunk mögött, ami további fejlődés lehetőségeit rejti magában

Éppen ezért mindenkiben ott van a végtelen vágy eggyé válni igazi lelki társával, és ennek egy fizikai megnyilvánulása a szexuális vonzalom, beteljesülése pedig a szexuális aktus. Hogy kinek milyen társ jut az életében, ki az, aki fejvesztve keresi társát, vagy esetlegesen a mennyiségre, trófeákra törekedve egyik partnerét cseréli a másik után, már valóban spirituális fejlettség kérdése. Minél kiegyensúlyozottabb valakinek a lelki világa, minél jobban megérti, az életében mi miért történik, minél többet lát meg valódi lényéből, annál kiegyensúlyozottabb lesz a párkapcsolata, és annál izgalmasabb és kielégítőbb lesz szexuális élete is. Minél jobban megismeri valaki önmagát, lebontja saját korlátait, megszabadul saját visszahúzó tulajdonságaitól, annál közelebb kerül a fent említette egység-érzéshez, aminek részét képezi az ellentétes nemű lelki társ megtalálása, a vele való egyesülés megvalósulása is lelki, szellemi és fizikai szinten egyaránt.
Hogy ki mennyire tartja kielégítőnek, ideálisnak szexuális életét, attól is függ, hogy milyen érzésekre, milyen lelki-szellemi megélésekre épül párkapcsolata. Másként éli meg a szexuális kielégülést az, akit valódi szerelem köti társához, és ismét másként az, aki inkább egyfajta egós birtoklási vágyból, vagy épp féltékenységgel és állandó bizonytalansággal keveredett, kétségbe esett ragaszkodással kötődik aktuális társához.
Egyes ezoterikus tanítók szerint a szexuális energiák igen jelentős erőt képviselnek, éppen ezért azoknak az érdekkörök, akik a szellemi-lelki síkokon is igyekeznek hatni az emberekre, különböző módszerekkel manipulálni azokat, különösen kiemelt figyelmet fordítanak a szexuális vágyak, energiák befolyásolására. Nem kell messzire mennünk, hogy erre példát is találjunk: a szexuális vágyak általi befolyásolás egyik fellegvára a média; például ha valamit szeretnének eladni, egyik leghatékonyabb módja, hogy erotikus köntösbe csomagolják az adott terméket. Tudat alatt rengeteg ember manipulálható ezekkel a módszerekkel, a terméket abban a burkolt reményben vásárolják meg, hogy a reklám által közvetített szexuális kisugárzást ők maguk is birtokolhatják majd az adott tárgy által, vagy éppen egy (vagy több) szexuális élményt élhetnek majd át általa. Ha a híreket vesszük górcső alá, ott is biztos siker a sajtó számára, és garantált érdeklődést biztosít egy-egy szexuális témájú cikk.
Másik különleges módja a szexuális energiák befolyásolásának, amikor a szexualitáshoz való viszony manipulálására törekednek. Ilyenek például egyes szélsőséges vallási nézetek, melyek szerint a szexualitás megélése már-már bűnös fogalomnak minősül, és megvetendő az, aki örömét leli a másik felével való testi egyesülésben. Ez a fajta manipuláció is zavarokat okoz a szexuális energiák szabad áramlásában, így célt érhetnek vele azok, akiknek nem érdeke az emberek egyre tudatosabb létezése, a lét teljességének megtapasztalása.
A változás azonban folyamatos; senki nem marad mindig ugyan azon a spirituális tudati szinten. A lét végtelenében előbb-utóbb mindenki megtapasztalja az igazi lelki társával való egyesülést, ahogyan a teljes EGY-hez való visszatérést is. Engedjük, hogy sodorjon minket az áramlás, és közben mindig nyitott szívvel tanuljunk magunkról és a világról, hogy belső harmóniánkat megteremtve az külső világunkba is megnyilvánulhasson.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ezotéria...Társ-bevonzó, párkapcsolat harmonizáló kövek
  2015-05-15 22:44:26, péntek
 
 

Én is egy kicsit kétkedve fogadom, ha látszólag összefüggés nélküli dolgok között keresnek kapcsolatot. Mi köze a nyakamban lógó medálnak a lelki állapotomhoz, a velem történő dolgokhoz? Látszólag semmi. Voltaképpen meg a védikus korban ennek nagy jelentőséget tulajdonítottak, ma meg már elfeledkeztünk róla; mint ahogy az összefüggések kereséséről is.
Most felelevenítjük az ősi tudást, haladjunk csillagjegyek szerint! Ékszert általában hordunk, miért ne viseljünk olyat, ami még a boldogulásunkat is szolgálja?

A nő kövei a rózsakvarc és a gyöngy, a férfié pedig a gránát és borostyán. Ez idáig nagyon egyszerű is lenne, ha mindannyian Mérlegek, Rákok illetve Kosok és Oroszlánok lennénk...
gyanítom, ez nincs így. És lépjünk tovább a nő=ezüst, férfi=arany-sztereotípián is. Menjünk inkább sorban, hogy mindenki rátaláljon a maga harmonizáló-bevonzó kövére.

A Kosok vitalitását felesleges hangsúlyozni. Jól mutat rajtuk a rubin, ami az erőt, a kezdeményezést és a cselekvést szimbolizálja.

A Bika ékköve a jade: visszafogott, de élettel teli, hangsúlyos és felejthetetlen.

Az Ikreknek a jáspis ajánlható, minél több színből áll, annál hatásosabb! Ő maga is színes egyéniség.

A Rákok a klasszikus női szerep egyik megtestesítője: érzékeny, finom, romantikus. Számukra a legjobb választás a gyöngy, lehetőleg valódi, apró, áttetsző, színjátszó gyönyörűség. A holdkő pedig a Rákok sejtelmességére hívja föl a figyelmet.

Az Oroszlánok ékszerezését nem lehet máshonnan kezdeni, mint a gyémánttól, az az ő szintjük. Ha mégsem valósulhatna meg (bár az Oroszlán megérdemli!) jöhet a borostyán is, ami Nap-szimbólum, letűnt korok aranyát idézi. Sűrű és mézes, nagyon attraktív ékszereket lehet készíteni belőle.


A Szűz az egyszerűséget, letisztultságot kedveli, jól kifejezi a személyiségét az achát: tisztít, rendez, kiegyensúlyoz. Nem feltűnő, de egyszerűségében szép.

A Mérleg művészi, bájos-sármos jelenségéhez a rózsakvarc illik leginkább. Színe miatt ez inkább női ékszer, a férfiaknak az opál javasolható.

A Skorpiónak nem kell ékszer, annyira erős a kisugárzása, hogy észre fogja venni, főként az ellenkező nem! Ha ebben valamiért mégsem bízna, vagy megerősítésre vágyik, viseljen gránátot, semmi nem fejezi ki jobban a szenvedélyességét!

A Nyilas ékköve a topáz: rávilágít a célokra, segít megtalálni az utat, támogat a lehetőségek megragadásában.

A Bak nem igazán rajong az ékszerekért. Nem árt azonban, ha az ónixszal megbarátkozik, mert segíti a fejlődését, egyengeti a rögös utat előtte.

A Vízöntő számára a legjobb választás a zafír. Bonyolult kő, tele energiával, játékossággal. Egyszerű forma, összetett tartalom.

Végül a Halak: az övék az akvamarin: megszilárdít, bátorít és nem utolsó sorban kifejezi a kő látványa mindazt a belső, impulzív sokszínűséget, amit a Halak sosem mutatnak meg a külvilágnak.

Ezeket a köveket a legtöbb ásványboltban megveheted, nem is kerülnek sokba. Használatuk erősíti a személyiséget és segít megvalósítani a vágyaidat, elérni a céljaidat.
Ha nem szeretnél ékszert viselni, de a hatásukról sem akarsz lemondani, tedd egy kancsóba a követ (többet is választhatsz, az aktuális fejlődési igényed szerint) és önts rá ivóvizet. Néhány óra múlva elkészült a személyes, energetizáló ásványvized, amit fogyaszthatsz bármikor, amikor megszomjazol a pozitív energiákra.
Egészségedre!

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ezoterikus ...Színek és szex--Tudni akarod milyen szerető v
  2015-05-15 22:41:44, péntek
 
 

Azt a színt válaszd, amely a legközelebb áll hozzád. A színek ugyanis erősen meghatározzák, hogy milyenek vagyunk, mit szeretünk, és jó szeretők vagyunk-e.

A ruhák, amiket hordasz, a bútoraid, az autód, mind jele a szexuális személyiségednek. A kulcs a szín: milyen színeket szeretsz birtokolni. A legtöbb ember azt mondja, nincs is kedvenc színe. De nézz csak körül, és meglátod, mégis csak van valami ,,minta", főleg, ha végigböngészed a ruháidat, végignézel a lakásodon. A jellemző szín az, ami a leggyakrabban bukkan elő: és ez a szexualitásodra jellemző.

Kép Aki a pirosat szereti, olyan, mint a tigris a zsákban. Könnyen felizgul, és élvezi a szexet, bárhol és bármikor. És ha egyszer felébredt benne a vágy, az akár órákig is kitart. Igazi vérmes teremtés, akinek a szex létfontosságú az életben. Kiváló szerető, mindent belead egy aktusba, és mindenre képes saját gyönyöre elérése érdekében. Emellett partnerére is odafigyel, és mindent képes megadni neki, bármit is kér tőle. Ha két piros kerül egymás közelébe, ajjaj...

A pirosat kedvelők dominánsak a többi színekkel szemben. Mindegy, hogy milyen színnel kerül össze, akkor is ő lesz az erősebb a szexuális aktusban. A lagymatag szeretőkkel nem jönnek ki.

Kép Ha a sárgát kedveled, összetettek a szexuális vágyaid, és alkalmazkodó is vagy. Rendszerint passzívan adod meg magad mások vágyainak. Sohasem élvezed ki teljességgel a szexet, de nem hagysz ki egy ,,meghívást" sem olyantól, akit élvezel, vagy csodálsz. A sárga szín kedvelői általában partnerük gyönyörére törekednek, és ezmellett eltörpülhet saját szexuális kielégülésük.

Fontos, hogy a kívánt partnernek mindent magadjanak, amit csak kíván, gyakorlatilag bármire rávehetőek, még akkor is, ha saját maguknak nem lenne fontos az az adott dolog.Kép A rózsaszínt kedvelők, mintha sohasem nőnének fel igazán. A nők csábítanak, többet ígérnek, mint amit aztán hajlandók is megadni. Néha megcsillogtatják nőiességüket - de titokban utálják a férfiakat, és valami megmagyarázhatatlan dolog miatt meg is vetik őket. Sokat csalódnak, és általában csak kihasználják őket. Talán pont azért, mert kívülről nagyon jó szerető hatását keltik, amikor aztán szexuális aktusra kerül a sor, nem nyújtanak semmit. Mintha nekik maguknak sem lenne fontos, hogy kellőképpen kielégüljenek. Sokszor képesek arra, hogy fadarabként feküdjenek partnerük alatt.A rózsaszínt kedvelő férfiak csapongóak. Ők azok, akik három randit is megbeszélnek egyugyanazon estére, aztán egyikre sem mennek el, inkább beülnek valahova egyedül vacsorázni.

Kép A bordót kedvelők úgy tartják magukról, ők túl kifinomultak egy hirtelen jött kalandhoz. A nők féltik a frizurájukat, félnek, hogy elkenődik a sminkjük hancúrozás közben. Általában csak nagyon nehezen képesek magukat elengedni, és ha sikerül is az "elengedés", akkor sem tökéletesen. CSak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak el a csúcsra. Két bordót kedvelő partner összekerülése nem igazán szerencsés.A férfiak, mint egy üzleti tárgyalást, úgy kezelik a szexet. És mindig sokkal fontosabb a saját élvezetük, mint a partneré.Kép Azok, akik a zöld színt kedvelik, üdék és ártatlanok, ha a szexről van szó. A zöldet imádó nők, mintha egész életükben szüzek lennének (újra és újra). A zöld szeretők finomak, de nem szenvedélyesek. Nem szeretik a vad, intenzív szexet. Általában szendék, és szerényen állnak a dolgokhoz. Mindig képesek újat tanulni, és minden aktus alkalmával képesek úgy viselkedni, mintha most történne először. Nem nevezhetők belevaló szeretőnek, és nem jellemző rájuk, hogy akármire rá lehetne venni őket. Általában a megszokott, jól bevált pozitúrákat szeretik alkalmazni.A férfi meg kicsit ügyetlenke, és zavarban van. Ha ilyen a párod, a hűtlenségétől sosem kell tartanod.Kép A narancsszín kedvelői élvezik a szexuális fantáziákat. Számukra a szex egy drámai színdarab, amiben ők a főszereplők. Az előjáték is olyan fontos, mint maga a szex. Édes kis semmiségeket suttognak partnerük fülébe, úgy érzik, ez is a szerepükhöz tartozik. Gyakran nem érnek el az orgazmusig, de nagyon jól el tudják azt játszani. Imádják eljátszani a vad szexet, még akkor is, ha csak imitálni kell szerepüket. Már az élvezettel tölti el őket, ha csak játékról van szó csupán.A férfiak a párjuk hajába kapaszkodnak, a nők szeretnek vörös csíkokat hagyni a hapsi hátán. Szexuális együttlétüknek általában fontos kelléke a harisnyatartó, a magassarkú cipő, és a bilincs, illetve bármilyen alkalmatosság, amivel kikötözhetik partnerüket.Kép Ha a barna színt szereted, igazi kincs vagy egy megfelelő partner számára. A barna szerető melegszívű és mélyen szeret, megérzi partnere vágyait. A szex számára 24 órás dolog. Ahol nem lehet elégszer mondani, hogy ,,szeretlek". A kandalló mellet üldögélni, esőben sétálni, hópelyheket elkapkodni, mindegy: a barna szeretőt ez is beindítja.A jó szeretkezéshez rengeteg időre és intimitásra van szükségük. Megadják a módját a szexuális aktusnak. A gyors, vad aktusokat nem kedvelik, sokkal inkább az érzéki, kényeztető szeretkezéseket. De egy durva szó - és vége a kapcsolatnak.

Kép A szürkét a határozatlan emberek kedvelik. Semmin nem izgulnak (fel) - még a színeken sem -, ezért választanak ilyen semlegest. A szürke férfiak számára a szex csak a feszültség levezetésének egy formája, nem több, és nem kevesebb. A nők nem szeretkeznek, nemi kapcsolatot létesítenek. És csak két okból: hogy kielégítsék a partnerüket, vagy hogy teherbe essenek. Aktus közben pedig a plafonon bámulják a repedéseket. A szürke típus hivatkozik minden este fejfájásra, fáradtságra, hiszen még csak indíttatást sem érez a szexuális aktus iránt. Csak akkor adja be végre a derekát, amikor már végképp nem tud magyarázatot adni partnerének, miért is nincs kedve megint szeretkezni.

Ha más színnel kerülnek össze, annak hűtlensége áldás a számukra. Ha két szürke kerül össze: az maga a mennyország.Kép A kéket szeretők csodálatos szexuális partnerek. Érzékenyek és kedvesek. Számukra a szex művészet, elegánsan állnak tehát hozzá. A kéket szerető férfiak, mint a hangverseny zongoristák, úgy játszanak kedvesük testén. A nők teljességgel kiélvezik a szexet. Izgató partnerek, szenvedélyük inkább, mint az árhullám, nem pedig a tüzes vadság. Szeretik ha őket kényeztetik, de egyaránt megadnak mindent kedvesüknek is. Nem jellemzőek rájuk az "egyéjszakás" kalandok, hiszen a jó szexhez számukra elengedhetetlenek az érzelmek.

A férfiak és a nők is élvezik az előjátékot, (no meg az utójátékot is), legalább annyira, mint magát a szexet. A házasságban a kék csodás társ - sosem keres kívül érdekes

Kép Ha a fehér bűvöl el, számodra lehet, hogy a szex mocskos dolog. Általában is puritán. A francia csók obszcén, és hogy napfénynél is lehet szeretkezni, az egyenesen elképzelhetetlen. A nő a takaró alatt vetkőzik csak le, de legalábbis sötétben. A hapsi előtte és utána is zuhanyozni fog. A fehér szeretőnek egyáltalán nem lételeme a szex, általában nem is merik kimutatni vágyaikat, és azt sem adják a partner tudtára, ha valami nagyon jól esik nekik. Éppen ezért nagyon nehéz őket kielégíteni, hiszen ők maguk is szégyellik örömüket.

Nagyon nehezen, vagy talán soha nem képesek elengedni magukat. Nemi szerveiket még mindig ,,fütyinek" és ,,*****nak" hívják. Önkielégítés során viszont kiválóan tudják maguknak
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 78922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1899
  • e Hét: 1899
  • e Hónap: 59257
  • e Év: 59257
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.