Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Csajozasi Tanacsok I.
  2015-06-02 19:13:06, kedd
 
  Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám pasinak, olyan gyönyörű barátnője? Mi a fenéért vannak azok a jó csajok ilyen pasikkal?

És az nem hihetetlen számodra, hogy mennyi időt töltünk különböző dolgok megtanulásával, de azon még csak nem is gondolkozunk el, hogy megtanuljuk, hogyan kell egy nőt elcsábítani? Pedig ez a tudás is, mint minden más, megtanulható! Nekünk pedig pont ez a célunk, hogy megtanítsuk neked, hogyan kell elcsábítani a nőket!

Ahhoz, hogy sikered legyen a nőknél, nem kell, hogy jóképű legyél, sem az, hogy sok pénzed legyen. (Ezek persze nyilván segítenek, de egyáltalán nem ezek a legfontosabbak!)
Amire szükséged van, az nem más, mint néhány alapvető információ arról, mit is keres egy nő egy férfiben, mit kell tegyél ahhoz, hogy a nők vonzódjanak hozzád!

Először is tudnod kell, hogy a nők teljesen máshogy működnek, mint a férfiak. Oké, ezt eddig is tudtad, de amibe talán még nem gondoltál bele, az hogy a nők tényleg NAGYON máshogy működnek...

A legtöbb férfi valahogy úgy képzeli el álmai randiját, hogy egy bombanő "elkapja" és olyan fantasztikus szexben részesíti, amit eddig elképzelni sem bírt. Ha a nő intelligens, kedves, elragadó a személyisége, stb. az jó, de egyáltalán nem ez a legfontosabb, nem igaz? :-)

Nos, a legtöbb lány esetében ez teljesen máshogy van! Ők olyan férfivel szeretnének randizni, aki bókol nekik, szereti őket, és aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Elég régimódinak hangzik, de ez az igazság. Persze a nőknek is számít a kinézet és a szex is, de sokkal, sokkal kevésbé, mint nálunk, férfiaknál. Sokkal inkább vannak egy olyan férfivel, aki kedves hozzájuk, szereti őket.

A legfontosabb dolog a csajozásnál az, hogy megadd a nőnek, amire vágyik!
(Ne pedig azt, amire csak te hiszed, hogy vágyik.)CsajozasiTanacsok.hu

 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Mit keresnek a nők egy férfiben?
  2015-06-02 19:12:21, kedd
 
  Mit keresnek a nők egy férfiben?

- Őszinteség
- Humorérzék
- Szemkontaktus
- Mosoly
- Személyiség
- Önbizalom
- Érettség
- Kinézet (Igen, csak itt a lista legvégén!)

Biztosan te is észrevetted már, milyen mélységesen felháborodott tud lenni egy nő, ha rájön, hogy hazudtál neki. Még a legkisebb hülyeség miatt is teljesen kiakadnak. Ez azért van, mert az őszinteség nagyon, nagyon fontos egy nő számára!
Legyél hát mindig teljesen őszinte a lányokkal szemben! Még akkor is, ha az ösztöneid azt súgják, jobb lenne itt kicsit hazudni, ferdíteni az igazságon.
A nők észreveszik, és igen nagyra értékelik, ha igazat mondasz nekik olyan helyzetekben is, ahol a férfiak 90% hazudna, nem lenne őszinte!

A jó humorérzék iszonyúan vonzó tud lenni a legtöbb nő számára! Olyan férfit akarnak, aki megnevetteti őket, akivel jó együtt lenni. Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, már jó úton jársz...
Ha jó a humorod, használd ki minden lehetséges helyzetben.
Ha nem, dolgozz rajta, hogy az legyen! Figyeld meg, hogy csinálják mások, és válaszd ki a személyiségednek leginkább megfelelőt.

A szemkontaktus kialakítása az egyik legfontosabb dolog a sikerhez vezető úton, ezért mindig figyelj rá oda, hogy ha beszélsz egy nővel, nézz mélyen a szemébe, és ne pedig balra-jobbra, vagy ami még rosszabb, a lábaira, melleire bámulj :-)

Az erős egyéniség szintén vonzó egy nő számára. Szeretik, ha egy férfi olyan, amilyen, és nem hagyja magát befolyásolni a tömeg által.

A nők számára ugyanilyen fontos, hogy egy férfi magabiztos, öntudatos, és határozott legyen, ne habozzon, és ne gondolkozzon sokat egy döntési helyzetben. Ha te nem ilyen vagy, akkor is mutasd magad magabiztosnak, és kezdd el megtanulni, hogy nőtársaságban nem gondolkodhatsz sokat mielőtt meghozol egy döntést!

Az érett férfiak mindig beindítják a nőket. Ez az egyik oka annak, hogy a nők gyakran keresik idősebb férfiak társaságát. Ha egy bulin annyi sört iszol, hogy a végén már a füleden folyik ki, és teljes részeg mámorban úszva hülyéskedsz, az jó móka lehet, ha a haverokkal vagy, de egy nőt egyáltalán nem vonz.

Ha egy férfi jóképű és jó a teste, az csak a nagyon sokadik szempont egy nő számára. Ez egymagában még nem tud beindítani egy nőt (nem úgy, mint egy bombanő a férfiakat).
Ezért aztán, ha a kinézeted miatt aggódsz, ne tedd! Persze mindig legyél ápolt, de a testi adottságok nem számítanak! Koncentrálj inkább a fenti dolgokra, és biztos lehetsz a "győzelemben"!

Sok sikert!
A CsajozasiTanacsok.hu csapata

 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Hogyan is kell leszólítani egy nőt?
  2015-06-02 19:11:40, kedd
 
  Hogyan is kell leszólítani egy nőt?


Szóval, ha meglátsz egy bombanőt az utcán, odamész hozzá, és azt mondod:
TE: - Helló!
Ő: - Szia.
TE: Öööö... gyakran jársz errefele?
Ő: - Nem.
TE: Öööö... éértem...

Hmm... Hogy őszinték legyünk, a nők leszólítása nem is olyan könnyű. Kínos, és nehéz dolog csak úgy odamenni egy ismeretlen nőhöz. De mint minden dolog az életben, ez is gyakorolható, és kis tanulással nagyon jó lehetsz benne!

Amikor egy nőt leszólítasz, 3 dologra kell nagyon odafigyelned:
- Tedd számára fesztelenné a helyzetet.
- Tegyél rá jó benyomást.
- Szerezd meg a telefonszámát.

1) Tedd számára fesztelenné a helyzetet. Miért is olyan fontos ez? Nos, el sem hinnéd, egy nőt mennyi dilis fazon, és perverz alak szólít le nap mint nap. Ezért aztán a nők automatikusan védekező állásba kapcsolnak, ha egy férfi le akarja szólítani őket.

Legyél tehát barátságos, mosolyogj, vedd könnyedre a hangnemet. Ha ideges vagy, feszengsz, tudni fogja, hogy csak fel akarod szedni, és megpróbál majd lerázni.

Ja igen, NE PRÓBÁLD MEG felszedni! Csak beszélgess vele, viccelődj, és ne félj ellentmondani neki! Kezeld úgy, mint ahogy bárki mással is beszélnél, és ne próbálj görcsösen tetszeni neki.
Csak keltsd fel a figyelmét, tegyél rá gyorsan jó benyomást, és szerezd meg a telefonszámát. Most még SEMMIKÉPP ne akard felszedni, ne akarj vele randit megbeszélni, semmi ilyesmi!

2) Tegyél rá jó benyomást. Amikor végül majd elkéred a telefonszámát, el fog gondolkozni rajta, vajon akarja-e hogy felhívd majd. És az alapján fogja ezt eldönteni, hogy mennyire kedvelt meg téged. Ha egy férfi nem tett rá jó benyomást, el lesz utasítva, aki viszont igen, az megkapja az áhított telefonszámot!

És, hogy hogyan tudsz rá jó benyomást tenni?
Ez kicsit furán fog hangzani, de a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy hagyod saját magáról beszélni! Hagyd, hogy ő irányítsa a beszélgetést, és hogy az lehetőleg csak róla szóljon. Ezzel eléred, hogy nem fogod untatni, megtudsz róla egy csomó dolgot, és legalább amíg ő beszél, te addig sem mondasz semmi hülyeséget :-)

Ne kövesd el azt a hibát, hogy saját magadról kezdesz beszélni. Ez egyszerűen nem működik! Ezenkívül ne hagyd, hogy nagyon elhúzódjon a beszélgetés. Csak keltsd fel az érdeklődését, és igyekezz lelépni. Ha még nem tud rólad túl sokat, lesz oka rá, hogy újra találkozzon veled.

Következő levelünkben egy remek módszert írunk neked a telefonszám elkérésére, de addig is egy segítség, ami egy nő leszólításakor nagyon jól jön:

Fújj magadra egy kis Feromon parfümöt!
(Ez a szer kémiai úton olyan vegyi jeleket küld a nő agyi receptorai felé, amelyek pozitív érzéseket, ellenállhatatlan vonzalmat váltanak ki benne irántad!)
Ezzel a szerrel biztosra mehetsz, és sokkal, sokkal könnyebb dolgod lesz, mint hinnéd! Ha még nem hallottál a feromon alapú készítményekről, kattints ide, és mindenképp olvass el többet a Feromon parfümről!

Végezetül egy jó ismerkedő szöveg:
- Szia, megkérdezhetem miért nézel ki ilyen szomorúnak / miért vagy ilyen boldog?
(Persze attól függően, hogy milyennek látszik.)

Mondd ezt neki magabiztosan, mosolyogva, a szemébe nézve, és hidd el, működni fog, mégpedig két okból is:
Egyrészt mert kérdés, amire válaszolnia kell, másrész mert nem válaszolhat egy egyszerű IGEN / NEM -el. Szóval elkezd majd magáról beszélni, és közben újabb és újabb kérdéseket tehetsz fel neki az előbbi válaszától függően...

Üdvözlettel:
A CsajozasiTanacsok.hu csapata


 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Hogyan szerezd meg egy nő telefonszámát?
  2015-06-02 19:11:06, kedd
 
  Hogyan szerezd meg egy nő telefonszámát?


Érdekes kérdés, a válasz viszont elég egyszerű! Ahelyett, hogy a telefonszámát kérnéd, kérd el inkább az e-mail címét!

A kinézett hölgy e-mail címének megszerzése nem csak egyszerűbb, de jobb lehetőséget is ad a későbbi ismerkedésre, hiszen a telefonálással ellentétben az e-mail megírására több időd van, jobb kigondolhatod, megfogalmazhatod, mit akarsz beleírni.

Nos, nézzük akkor, hogyan is megy az e-mail cím beszerzés:

Amikor már beszélgettél a lánnyal pár percet, és rátérnél a telefonszám megszerzésére, ehelyett inkább kérdezd meg tőle, van-e e-mail címe. Mivel nem azt kértük, hogy mondja is meg nekünk, nem fog rajta gondolkozni, hogy vajon kiadja-e nekünk, csak rávágja, hogy persze, van!
(Ha meg nincs neki, az ciki, de hát mégiscsak a 21. században élünk szóval erre nem túl sok az esély...)

Szóval ha már tudjuk, hogy van neki, vegyünk elő egy papírt, tollat, adjuk oda neki, és kérjük meg rá, hogy írja fel nekünk.

Ekkor már feloldódott benne a dolog valamelyest, ráadásul ezen a ponton nem is "mer" ellenkezni, és sokkal szívesebben lát neki leírni a címet.
Ráadásul az ember sokkal szívesebben adja meg valakinek az e-mail címét, mint a telefonszámát, hiszen kevésbé személyes adat számára.

Amikor pedig az írás vége fele tart, még mindig hozzátehetjük:
- Akkor már írd oda a telefonszámodat is alá...

Mivel írás közben van, és már "személyes adat kiadási módba" van kapcsolva az agya, simán odaírja a telefonszámát is és tadammm!

Ha pedig azt mondja, hogy nincs e-mail címe, akkor sem kell feladni! Valami ilyesmi válasz megteszi, hátha:
- Oké, hát az e-mail-t jobban szeretem, de ha nincs, akkor a telefonszámod is megteszi...

Megjegyzés: Nem árt, ha valami jó minőségű, szép tollat adunk a kezébe, nem pedig egy ócska műanyag reklámtollat...

Jó e-mail gyűjtést!
A CsajozasiTanacsok.hu csapata
 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Élmények
  2015-06-02 19:10:31, kedd
 
  CsajozasiTanacsok

Egy lelkes olvasónk, Dombovári Zoltán írta be nekünk ezt a remek csajozási módszert, melyet úgy döntöttünk, veled is megosztunk.
Lássuk hát Zoltán nekünk írt levelét:

"Van egy nagyon jól bevált csajozási módszerem, és gondoltam megosztom veletek:

Mindig jókat mosolyogtam rajta, amikor a srácok egy kocsiból kiszólva olyanokat kiáltoztak ismeretlen nőkhöz, hogy "Gyere, elviszlek egy körre", meg "Szállj be hozzánk bébi, kocsikázzunk kicsit"...

Elég nevetséges, és igazából még soha nem hallottam olyat, hogy ez valakinek bejött volna.

Aztán elgondolkoztam rajta, hogy lehetne ebből a helyzetből kihozni valami értelmeset, és végül eljutottam egy olyan módszerhez, amit már régóta használok a csajozáshoz, és nálam általában beválik.
Ez pedig a következő:

Ha kocsival vagy, és meglátsz egy jó csajt a buszmegállóban, állj meg (de rendesen, parkolj le a megállóban, vagy mellette az útpadkára), szállj ki, és menj oda a nőhöz. (Véletlenül se a kocsiból kiabálj ki!).

Aztán mondj neki mosolyogva, a szemébe nézve valami ilyesmit:
- "Hello, a ...-es buszra vársz?" - Ez egy jó kérdés, mert egyből tudja rá a választ, nem kell gondolkoznia rajta, és azon sem, hogy egyáltalán szóba álljon-e veled, hanem reflexből rávágja, hogy:
- "Igen, arra várok!"

Itt jön a csali, mégpedig a következő remek történet formájában:
- "Hát, rossz hírem van, pár megállóval ezelőtt lerobbant, leszállították az utasokat is, meg minden."

Aztán várd meg a reakciót... Valamit biztos reagál rá, jó esetben valami olyasmit, hogy "A fenébe, el fogok késni", vagy "Ez jellemző a BKV-re", de persze lehet, hogy nem hisz neked, és kétkedve szól vissza, hogy "Igen? Hm, és azért jöttél ide, hogy ezt elmondd nekem?"

Mindenesetre a célodat már elérted, hiszen beszélgetni kezdett veled, ráadásul gondolkodhat valamin, miszerint nem jön a busz, mit tegyen most? És itt jössz szóba te, mint megoldás a problémájára! Vesd fel neki a következőt:
- "Tudod mit, úgyis erre megyek haza a busz vonalán, elviszlek egy darabon. Gyere..." - majd lépj a kocsihoz, és nyisd ki neki az ajtót.

A világért se kérdezd meg, hogy "Elvihetlek egy darabon?" vagy ilyesmi, mindenképpen felszólító módot használj! Egy ilyen kérdéssel csak azt érnéd el, hogy a nő gondolkozni kezdene a válaszon, "Hogyan döntsek? - beszálljak, vagy ne?".

Ez pedig neked baromira nem jó, tehát maradj a felszólításnál, az ajtónyitásnál, és ne adj neki lehetőséget rá, hogy ő döntsön!
Te már döntöttél, elvisszed őt, neki csak be kell szállnia, és meg van oldva a problémája, nem kell várnia a buszra, hamarabb odaér, ahová akart.

Ha pedig már beszállt, és elindultatok, folytathatod a beszélgetést egy csomó témával. Merre megy, hova vigyed helyileg? Mi van ott, ahova megy, miért megy oda? Ha éppen hazafelé megy, hol volt eddig, honnan jön?

Biztos lehetsz benne, hogy nem fog szótlanul ücsörögni melletted, hanem ő is fel fog tenni kérdéseket, beszélget majd veled.
Segítségképp nem árt, ha már előre elhelyezel valamit a jobb első ülés elé, egy könyvet, amit nemrég olvastál, vagy bármit, amire rákérdezhet, hogy mi az, és tudsz rá valami jó sztorival válaszolni.

Nagyon fontos, hogy ne vezess úgy, mint az állatok, csak szépen, nyugodtan, normálisan! A nők szeretik biztonságban érezni magukat a férfi mellett, szóval add meg neki, amit akar! Ha nekiállsz vele vagizni, hogy milyen vagányul vezetsz, azzal csak azt éred el, hogy félni kezd, pedig te azt szeretnéd, hogy jól érezze magát.
Szóval vezess óvatosan, és lassan (de persze azért ne olyan nagyon totoja módon :-)

...
Itt álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el rajta kicsit, mi is történt eddig?
Mi lettünk a nő számára a MEGOLDÁS a busz problémára, a "megmentő herceg", valamint egy olyan férfi, akivel kellemesen elbeszélgetett, és biztonságban érezte magát mellette.

Egész jó, ahhoz képest, hogy csak pár perce ismer téged nem igaz?
Innentől már csak rajtad múlik minden, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor nyertél! Az út végén már beszélhetitek is meg a következő találkozásotok időpontját, és adhatjátok meg egymásnak a telefonszámotokat.

És ennél a pontnál jön az, amit én a CsajozasiTanacsok.hu-nak köszönhetek:
Itt hallottam ugyanis először a Feromon parfümről, amivel kiegészítve ezt a módszert, iszonyú nagy sikereket értem el!

Ezelőtt általában olyan 10 esetből 2-3 alkalommal sikerült csak az út végére bevágódjak annyira a csajnál, hogy utána randizzon velem, a többi esetben csak megköszönték a fuvart, és soha többet nem láttam őket.

Mióta viszont a Feromon parfümöt használom, MINDEN alkalommal randi lett a dolog vége, sőt, a legutóbb már a kocsiban rám mászott a csaj :-)
(Aki nem ismerné, ez a szer, melyet csak magadra kell fújnod, kémiai úton olyan vegyi jeleket küld a nő agyi receptorai felé, amelyek pozitív érzéseket, ellenállhatatlan vonzalmat váltanak ki benne irántad! - A szerk.)

Visszatérve a módszerhez, van még egy két apróság, amit megemlítenék vele kapcsolatban:
- Mindenképpen olyan buszmegállót válassz, amelyik busznak ismered az útvonalát, hogy tudjad, merre kell majd menjél.
- Nem árt, ha a buszmegállóban csak egy féle busz áll meg, hiszen akkor biztos lehetsz benne, hogy a csaj tényleg arra a buszra vár, amelyikről azt mondod neki, hogy lerobbant.
- A legjobb buszvonal talán valamelyik távolsági (sárga) buszé, mivel azok baromira ritkán járnak, tehát igazán nagy gáz, ha kimarad egy járat.
Nem beszélve arról, hogy míg kocsival 20 perc alatt pesten vagytok mondjuk Dunaharasztiból, távolsági busszal ez csaknem másfél óra! Egy nő sem buszozik szivesen ennyit, vagy vár órákat egy megállóban, sokkal szívesebben száll be inkább melléd a kocsiba!

Sok sikert a csajozáshoz!
Dombovári Zoltán


 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Technikák a kínos csend elkerülésére
  2015-06-02 19:09:52, kedd
 
  Technikák a kínos csend elkerülésére

Amikor egy gyönyörű nővel beszélgetsz, előfordulhat, hogy a lány egy kérdésedre adott válasza után csendben marad, és neked sem jut eszedbe semmi, amit mondhatnál. Az ilyen esetekben közétek ereszkedő kínos csend gyakorlatilag megöli az egész társalgást, és biztos lehetsz benne, hogy ha többször is előfordul, a nő hamarosan odébbáll.

Nézzünk néhány példát, mire is gondolunk:

Te: Szóval, gyakran jársz ide?
Ő: Igen.
(... Kínos csend.)

Te: Te is szereted ezt a zenekart?
Ő: Nem igazán.
(... Kínos csend.)

Ez bizony nagyon nem jó, pedig igazán egyszerűen el lehetne kerülni ezeket a pillanatokat. Nézzük, hogyan:

1. Technika - Tegyél fel nyílt kérdéseket

Vannak zárt és nyílt kérdések. A zárt kérdések azok, melyekre igen/nem válasz adható, a nyílt kérdések pedig, melyekre jellegükből adódóan nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni. Szinte minden kérdést fel lehet tenni mindkét féle módon, tehát ha kérdezel valamit egy nőtől, figyelj oda rá, hogy mindig nyílt kérdéseket tegyél fel neki!

Példa zárt kérdésre: - Szoktad nézni a Barátok köztet? (Válasz: Igen/Nem)

Példa nyílt kérdésre: - Mit gondolsz a Barátok közt sorozatról? (Válasz: Szerintem jó, mert... blablabla...)

A nők szeretnek sokat beszélni, és ha nem vezetjük őket direkt egy egyszerű válaszhoz (igen / nem), akkor részletesen ki fogják fejteni álláspontjukat, és beszélni fognak hozzánk.

A nyílt kérdés további előnyei ráadásul, hogy egyrészt azt jelzi a nő felé, hogy érdekel minket a véleménye, másrészt a rá adott hosszabb válaszban biztos találunk majd valami olyan pontot, mire később rákérdezhetünk, tovább folytatva a beszélgetést.

2. Technika: Aktív hallgatás

Mint már mondtuk, a nők szeretnek beszélni. De ha úgy érzik, nem érdekel téged a mondanivalójuk, akkor persze ők is el fognak hallgatni. És ha valami olyan dologról mesél neked épp álmaid nője, ami igazán érdekel téged, de te csak hallgatod őt, némán csüngsz minden szaván, akkor bizony hamar azt fogja hinni, hogy nem érdekel, amit mond neked.

Ki kell mutatnod, hogy érdekel, amiről beszél, és mindig vissza kell jelezned neki, hogy figyelsz rá, várod a folytatást. Mondj néha valamit, pl. "Aha", "Nahát, ez érdekes", "Szerintem is!", "És aztán mi történt?", "Csak nem?" meg ilyenek. Bólogass közben, és ne csak ülj ott és nézd őt bambán!

Persze ez még nem minden...

Az Elcsábítás MesterProgram "Hogyan kell elcsábítani a nőket?" című könyvében egy teljes fejezetet szenteltünk arra, hogy a férfi és nő közti sikeres, érdekfeszítő beszélgetés minden részletével megismertessünk Téged.

Olyan fontos, és hihetetlenül hasznos információk ezek, melyek Téged is hozzá fognak segíteni, hogy bármilyen helyzetben kellemesen el tudj beszélgetni a legjobb nőkkel is, és a beszélgetés végén valami még jobb következhessen...

forrás: csajozásitanácsok.hu
 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
8 remek beszédtéma - arra az esetre, ha elakadna a beszélget
  2015-06-02 19:09:19, kedd
 
 
8 remek beszédtéma - arra az esetre, ha elakadna a beszélgetés

Itt van pár olyan kérdés, amit mindig bevethetsz, ha egy lánnyal való beszélgetés éppen megakad, mert már nem jut eszedbe semmi, amiről beszélgethetnétek.

Hogy miért jók ezek a kérdések? Mert olyanok, melyekről mindenki szívesen mesél, és amelyek érzelmeket váltanak ki az emberekből. Ha a beszélgetésetek ezen témák mentén halad, biztos lehetsz benne, hogy a lány később szívesen emlékszik majd vissza a veled való beszélgetésre, és így sokszorosára nőnek az esélyeid a lány meghódítására!

Lássuk tehát, melyek is ezek a kérdések:

1) Mi volt a legőrültebb dolog, amit életedben csináltál?
2) Ha te lehetnél az egyik szereplő egy filmből, melyik szereplő lennél, melyik filmből?
3) Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az?
4) Miket szerettél csinálni, amikor még kisgyerek voltál?
5) Mi szerettél volna lenni kisgyerekként, ha majd felnősz?
6) Kiskorodban jó kisgyerek voltál, vagy rossz?
7) És most jó kislány vagy, vagy rossz kislány? :-)
8) Mi az a dolog, amit szeretnél még kipróbálni az életben?

+ Bónusz tipp - És erről van is egy teljes cikkünk, itt tudod elolvasni:
- Ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne, mit csinálnál vele?
 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Első randi
  2015-06-02 19:08:39, kedd
 
  Ahogyan egy randinak kezdődnie kell

Mindig figyelj rá oda, amikor randit beszélsz meg egy lánnyal, hogy a találkozó lehetőleg a randi helyszínétől kb. 5-10 percnyire legyen. Semmiképpen ne durr bele módon az étteremben, moziban, stb. találkozzatok, hanem mindig már előtte valahol!

Ami viszont még fontosabb, hogy semmiképpen ne menj a lány elé a világ végére! Azzal csak azt mutatod ki felé, hogy egy papucs vagy, aki annyira éhezik már egy barátnőre, hogy mindent megtesz érte, hogy "elbűvölje". Egy hosszú közös utazás alatt ráadásul teljesen kellemetlen környezetben töltitek el az első fél órát egymással, ami semmi jóra nem vezet. Lehetőleg a célhoz közeli villamos / busz / metró megállónál találkozzatok, ahonnan már csak gyalogolni kell. Egy rövid séta kettesben jobb bevezető, mint mondjuk egy fél órás zötykölődés a hangos, koszos, sötét metrón.

Amikor a találkozó helyszínén meglátod a csajt, nézz a szemébe már távolról, mosolyogj rá, köszönj neki, és adj neki puszit. Ezután egy határozott mozdulattal fogd meg a kezét, és kézenfogva kezdjetek el sétálni.

Ha rögtön az első pillanatban nem teszed egyértelművé számára, hogy ez egy randi, és vagy annyira magabiztos, hogy megfogod a kezét, akkor könnyen azt hiheti, hogy 1) vagy egy gyáva, félénk alak vagy, aki még a kezét sem meri megfogni vagy 2) Nem is randira hívtad valójában, hanem csak barátkozni akarsz vele, és ehhez mérten végig barátként tekint majd rád.

Lehet, hogy az első pillanatban furcsának fogja találni a dolgot, és megpróbál szabadulni valami átlátszó indokkal (orrot fúj, benyúl a táskájába valamiért, stb.) de ez ne tántorítson el! Amint újra felszabadult a keze, fogd meg újra, és sétáljatok kézenfogva! Hidd el, értékelni fogja, és teljesen oda lesz tőle!

Az úton persze végig beszélgessetek valamiről, mindenképpen kerüld el a kínos csendet (lásd. a technikák a kínos csend elkerülésére című cikket).

Ha alkalmazod ezt az egyszerű módszert, akkor mire megérkeztek a randi helyszínére, már elő lesz készítve a helyzet, és sokkal felszabadultabban tudtok ellenni, és kezdeni valamit egymással.

Tipp: A találkozáskor nagyon fontos a pozitív első benyomás! A mosoly, a határozott fellépés, a puszi az arcra és a kéz megfogása ezt segítik elő, de ha a találkozás előtt egy kis feromon parfümmel is befújtad magad, nem lesz olyan nő, aki ellen tudna állni neked!
 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Ha piros a lámpa
  2015-06-02 19:08:05, kedd
 
 
Ha egy lánynál piros a lámpa

A nők néha nagyon össze tudják zavarni az embert azzal, hogy ellentétes érzelmeket mutatnak. Egyszer még úgy tűnik, mintha szabad lenne az út feléjük, máskor meg teljesen hidegek és érzéketlenek irántad.

De mit is kell tenni, ha ez történik veled? Nos, semmiképpen nem szabad megtorpanni, hanem tovább kell nyomulnod, hogy kiderítsd, mi is a helyzet.

Olyan ez, mint a lámpa az utakon. Amikor a nő "zöld jelzést ad", egyértelmű, hogy szabad a pálya, tovább kell nyomulni.

Amikor a nő egyértelmű "piros jelzést ad", nincs mese, le kell állni, vagy esetleg megpróbálni találni valami kerülő utat.

Amikor sárga a lámpa, akkor viszont gázt kell adni teljes erőből, mert ha lassítunk, akkor biztos, hogy hamarosan pirosra vált a jelzés.

Ezt a hasonlatot használva talán könnyebben megérted, miért nem szabad megtorpanni az első nem egyértelmű jelzéstől. A nők nem szeretik a totoja alakokat, akik megtorpannak, és visszavonulót fújnak egy ilyen helyzetben.

Ha tehát például egy lány gyakran keresi a társaságod, jókat beszélgettek, mosolyog és tetszel neki, de közben azt emlegeti, hogy milyen jó barát vagy, vagy néha felhozza, hogy neki amúgy van barátja, és nem is akar igazán tőled semmit, akkor ne torpanj meg!

Ha behúzod füled-farkad biztos hamar elmegy tőled a kedve, ha viszont mindezt elereszted a füled mellett, és tovább nyomulsz felé, akkor nagyon gyorsan át fogsz slisszanni azon a sárga lámpán... 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
Ki mit keres?
  2015-06-02 19:07:22, kedd
 
  Title: CsajozasiTanacsok


Mit keresnek a nők egy férfiben?

- Őszinteség
- Humorérzék
- Szemkontaktus
- Mosoly
- Személyiség
- Önbizalom
- Érettség
- Kinézet (Igen, csak itt a lista legvégén!)

Biztosan te is észrevetted már, milyen mélységesen felháborodott tud lenni egy nő, ha rájön, hogy hazudtál neki. Még a legkisebb hülyeség miatt is teljesen kiakadnak. Ez azért van, mert az őszinteség nagyon, nagyon fontos egy nő számára!
Legyél hát mindig teljesen őszinte a lányokkal szemben! Még akkor is, ha az ösztöneid azt súgják, jobb lenne itt kicsit hazudni, ferdíteni az igazságon.
A nők észreveszik, és igen nagyra értékelik, ha igazat mondasz nekik olyan helyzetekben is, ahol a férfiak 90% hazudna, nem lenne őszinte!

A jó humorérzék iszonyúan vonzó tud lenni a legtöbb nő számára! Olyan férfit akarnak, aki megnevetteti őket, akivel jó együtt lenni. Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, már jó úton jársz...
Ha jó a humorod, használd ki minden lehetséges helyzetben.
Ha nem, dolgozz rajta, hogy az legyen! Figyeld meg, hogy csinálják mások, és válaszd ki a személyiségednek leginkább megfelelőt.

A szemkontaktus kialakítása az egyik legfontosabb dolog a sikerhez vezető úton, ezért mindig figyelj rá oda, hogy ha beszélsz egy nővel, nézz mélyen a szemébe, és ne pedig balra-jobbra, vagy ami még rosszabb, a lábaira, melleire bámulj :-)

Az erős egyéniség szintén vonzó egy nő számára. Szeretik, ha egy férfi olyan, amilyen, és nem hagyja magát befolyásolni a tömeg által.

A nők számára ugyanilyen fontos, hogy egy férfi magabiztos, öntudatos, és határozott legyen, ne habozzon, és ne gondolkozzon sokat egy döntési helyzetben. Ha te nem ilyen vagy, akkor is mutasd magad magabiztosnak, és kezdd el megtanulni, hogy nőtársaságban nem gondolkodhatsz sokat mielőtt meghozol egy döntést!

Az érett férfiak mindig beindítják a nőket. Ez az egyik oka annak, hogy a nők gyakran keresik idősebb férfiak társaságát. Ha egy bulin annyi sört iszol, hogy a végén már a füleden folyik ki, és teljes részeg mámorban úszva hülyéskedsz, az jó móka lehet, ha a haverokkal vagy, de egy nőt egyáltalán nem vonz.

Ha egy férfi jóképű és jó a teste, az csak a nagyon sokadik szempont egy nő számára. Ez egymagában még nem tud beindítani egy nőt (nem úgy, mint egy bombanő a férfiakat).
Ezért aztán, ha a kinézeted miatt aggódsz, ne tedd! Persze mindig legyél ápolt, de a testi adottságok nem számítanak! Koncentrálj inkább a fenti dolgokra, és biztos lehetsz a "győzelemben"!

Sok sikert!
A CsajozasiTanacsok.hu csapata


 
 
0 komment , kategória:  Csajozási tanácsok mindenkinek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 78922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1302
  • e Hét: 4115
  • e Hónap: 61473
  • e Év: 61473
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.