Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 93 
Szombati angyalkártya: Adni és kapni
  2016-06-18 08:07:08, szombat
 
  A mai angyalkártya a világ működésének ősi ritmusára hívja fel a figyelmedet: Ez az adás és a kapás ritmusa, épp olyan, mint az ár és az apály ritmusa. Az egyiket mindig a másiknak kell követnie, hogy megőrizhesd az egyensúlyt.
Az emberi egó szereti felborítani ezt a kényes egyensúlyt. Néhány egó azt gondolja, hogy neki csak kapnia kell. Más egók pedig abban a tévhitben vannak, hogy nekik csak adniuk kell. Mindkettő hatalmas tévedés, és mindkettő ugyanúgy felborítja az életünk kényes egyensúlyát.
Talán vannak olyanok a környezetedben, akik csak kapni akarnak (talán te magad is szívesebben kapsz, mint adsz). Ha megfigyeled az ő életüket, észreveheted, hogy ezek az emberek egy idő után boldogtalanok lesznek, és hiába kapnak rengeteget az élettől, hiába kapnak rengeteget a körülöttük lévőktől, valahogy sohasem tudnak megelégedettek lenni, valahogy sohasem tudnak szívből örülni annak, amijük van.
Talán ismersz olyanokat is, akik mindig csak adnak másoknak (Talán te magad is könnyebben adsz, mint kapsz). Ha megfigyeled azok életét, akik mindig csak kapnak, azt veheted észre, hogy ők sem kiegyensúlyozottak, és nem is boldogok. Ők hiába kapnak bármit is az élettől, vagy másoktól, azt vagy nem fogadják el, vagy ha el is fogadják azonnal továbbadják azt, mert abban a tévedésben vannak, hogy ők nem érdemlik meg ezt.Talán egy kicsit nehezebb észrevenni azt, hogy hol hibáznak azok akik mindig csak adnak, és sohasem kapnak. Pedig a helyzet igen egyértelmű: Adni csak akkor lehet, ha van miből. Ha mindenedet elosztogattad már, akkor annak az az eredménye, hogy már neked sincs semmid, és már adni sem tudsz senkinek.
Természetesen olyanok is vannak, akik megértették már az adás és a kapás ritmusának fontosságát. A spiritualitás útját járva megértheted, hogy milyen fontos annyit elfogadni amennyit kapsz, és annyit adni, amennyit elfogadsz.
Ugyanúgy, mint az ár és apály ritmusában, a valóságban is fontos, hogy az adást elfogadást kövesse, az elfogadást pedig adás. Ha ezt megtanulod, azt figyelheted meg hogy az életedben helyreáll az egyensúly, helyreáll a rend, és az egész teremtett valóságodat a szeretet és a bőség kezdi kitölteni.
Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt, amely segít visszahelyezkedned az adás és a kapás harmonikus ritmusába. Keress egy nyugodt és csendes helyet, gyújts meg egy gyertyát, párologtass kellemes illóolajat, vagy használj jó illatú füstölőt. (Ne felejtsd el, ezek csak külsőségek, ami igazán fontos, az a meditációra szánt idő.) Hunyd le a szemed, lazulj el és jelenítsd meg magad előtt a következő meditációs képet:
Egy tengerparton sétálsz az Őrangyaloddal. Őrangyalodból ragyogó fehérarany fény árad, és mindent betölt körülöttetek a békesség. Könnyen lehet, hogy a tengerpart, a homok, a tenger, a pálmafák, az egzotikus virágok és minden más is fehérarany fényből vannak itt. Most leültök őrangyaloddal a homokba, úgy, hogy a lábad a vízbe ér. Érezheted, ahogy az arany fénytenger hűvös nyugalommal simogatja a lábadat. Amikor a hullámok előreszaladnak a térdedig érnek, azután visszahúzódnak. Ismét jön egy hullám, amely talán a combodig ér, és csak a bokádig húzódik vissza. A következő hullám a csípődet nyaldossa, és a bokádig húzódik vissza. A játékos fényhullámok épp addig borítanak be, ameddig jólesik, és épp annyiszor, ahányszor jól esik. Miközben a fénytenger hullámai a testedet nyaldossák Őrangyalod megmutatja neked, hogy ez a hullámzás az adás és a kapás természetes ritmusa. Őrangyalod segít neked, hogy ez a hullámzás visszahelyezhessen az adás és az elfogadás ritmusába és az univerzum bőségáradatába.
Addig maradhatsz a fénytenger partján, ameddig jólesik. Majd helyezd vissza tudatodat a testedbe, és érkezz meg a fizikai valóságodban az itt és most pillanatába.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Az angyalok azt üzenik neked....gif
  2016-06-05 11:57:06, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Az angyalok azt üzenik Neked, hogy védelmeznek a nehéz helyz
  2016-04-06 16:10:33, szerda
 
 

Az angyalok azt üzenik Neked, hogy védelmeznek a nehéz helyzetekben, és begyógyítják a szíved, ha kéred. Tarts ki, a tisztulás nagyobbik részén már túl vagy!
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Az angyalok azt üzenik Neked, hogy lelkitársad vár Téged,
  2016-04-06 16:06:14, szerda
 
  Az angyalok azt üzenik Neked, hogy lelkitársad vár Téged, de meg kell tisztulniuk elmúlt életeiteknek. Neked kell felkszülnöd a befogadásra.

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Rózsahegyi Anita: Angyali üzenet
  2016-04-02 13:48:17, szombat
 
 

Rózsahegyi Anita: Angyali üzenet

Elnézem az életed
nem éled csak kergeted.
Apró szárnyam elkopott

Bárhová mész ott vagyok.

Éjjel mikor hallgatod
mit füledbe suttogok
azt hiszed csak álmodod

Nem látsz, de én itt vagyok.

Minden könnycsepp arcodon
egy újabb seb a szárnyamon.
Csendben őrzöm lelkedet

Mit tegyek, hogy észre vedd?

Tedd már le a láncaid
hagyd szárnyalni vágyaid.
Legyünk együtt boldogok

Halld már meg, hogy itt vagyok!!

Poet.hu
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Mihály Arkangyal üzenete
  2016-02-18 17:54:45, csütörtök
 
 
Mihály Arkangyal üzenete: a fèlelmeid helyett a vàgyaidra összpontosíts! Koncentràlj arra, ami Benned van - A Szeretetre! Töltsd fel vele sejtjeidet ès adj belőle Màsoknak is! -

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
A vasárnapi nap Angyal üzenete – Öröm
  2016-02-07 09:28:33, vasárnap
 
 

Az öröm a legerőteljesebb energia mind között. Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges. Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.

Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen:erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.

A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna.

Doreen Virtue Angyalkártya
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
A szombati nap Angyal üzenete – Fontossági sorrend
  2016-02-06 08:23:19, szombat
 
 

"A számodra legértékesebb dolgokra összpontosíts. Segítek a szervezésben, és ösztökéllek."

"Mire érzel elhivatottságot? Mi örvendezteti meg a lelkedet? Amikor az életedet e területek köré csoportosítod, fokozódik az örömenergiád, és ez mindenki számára üdvös. Gondosan nézd át teendőid listáját, és szánj több időt a szívedhez közel álló dolgokra és tevékenységekre. Úgy alakítsd ki a feladataidat, hogy mindig tartsd tiszteletben a számodra legfontosabb területeket, és ez szolgálni fogja élethivatásodat."


Metatron az egyik olyan arkangyal, aki egykor földi halandóként élt közöttünk (a másik Sandalphon). Ő volt Énok próféta, az írnok, aki példás élete Után a mennybe emelkedett, ahol továbbra is krónikásként és jegyzőkönyvvezetőként foglalatoskodik. És természetesen az embereknek is segít kifejleszteni a szervezési és jegyzetelési képességeiket. Ha hozzá folyamodunk, arra fog sarkallni, hogy keressünk időt és helyet az elsőbbséget élvező dolgainknak.

Doreen Virtue AngyalkártyaKártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
A pénteki nap Angyal üzenete - Ez a helyzet már megoldódott
  2016-02-05 12:34:22, péntek
 
 

Minden aggodalmat, gondot és kétséget átadok neked, hogy cserébe valódi lelki békét nyerjek. Köszönöm, hogy megoldottad ezt a gondot (itt leírhatjuk a konkrét helyzetet), méghozzá isteni tökéletességgel.

Ez a lap annak a jele, hogy a kérdéses helyzet jó irányt vett, és megoldódott.

A színfalak mögött az angyalok serényen munkálkodtak, hogy megszüntessék az aggodalmaid forrását. Lehet, hogy te még ezt nem látod, de hidd el, hogy a helyzet már rendeződött.Tehát ne aggódj, mert minden a legnagyobb rendben van.

Doreen Virtue Angyalkártya

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
A szerdai nap Angyal üzenete – Tisztítsd meg magad!
  2016-02-03 14:12:49, szerda
 
 

Kérd az angyalokat, hogy engedjenek el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál.

Ez a kártya azért érkezik hozzád, mert az angyalok látják, hogy bizonyos alsóbb rendű energiákat hordozol.

Lehetséges, hogy nagyfokú érzékenységed és részvéted miatt ezt a negatívitást más emberek félelmeiből szívtad magadba. Ezek a mérgező energiák a saját, múltbéli félelmeidből is eredhetnek.Az anyagi forrásukra való tekintet nélkül az angyalaid segíteni akarnak energiameződ megtisztításában.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, amikor durva helyzeteket élsz át, amelyekben vitatkozás, heves versengés, erőszak vagy pszichoaktív szer használata fordult elő.

Érzékeny fényküldöttként időnként mások fájdalmas energiáját hordozod, tudtodon kívül, attól a jó szándékú vágytól vezérelve, hogy hasznos légy, de kérd meg az angyalokat, hogy ettől fogva ők vállalják ezt a fájdalmat, mivel ők el vannak látva olyan módszerekkel, amelyekkel kezelni tudják ezt a radioaktív mérgezést anélkül, hogy kárt tennének magukban.

Doreen Virtue AngyalkártyaSándor Judit Angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 93 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 78922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3611
  • e Hét: 17774
  • e Hónap: 49755
  • e Év: 49755
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.