Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Coelho idézetek......
  2014-10-01 10:16:56, szerda
 
   
  Az élet titka

"Az élet titka, hogyha elesel hétszer, állj fel nyolcszor."

A világ legnagyobb hazugsága

"Egy bizonyos pillanatban elveszítjük uralmunkat életünk fölött, amely így a sors kezébe kerül. Ez a legnagyobb hazugság a világon."

A hit hatalma

"Ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy elérd."

Élj a jelenben

"Minden nap egyformának tűnik, ami azért van, mert az emberek már föl sem fogják, mi minden jót mutat
meg az élet, mialatt a nap az útját járja az égen."

"A titok a jelenben rejtőzik; ha a jelenre összpontosítasz, meg tudod jobbítani. És ha jobbá tetted a jelent, akkor az is, ami utána következik jobb lesz."

A világ nyelve, melyet mindenki megért

"A lelkesedés nyelve, a szeretettel és kedvvel végzett olyan munkáé, melynek célja valami, amire vágyunk, vagy amiben hiszünk."

Miért nem kellene félned az ismeretlentől?

"Az emberek nem az ismeretlentől félnek, mert minden ember képes mindent elérni, amit akar és amire szüksége van."

"Attól félünk csak, hogy elveszítjük, amink van, legyen az az életünk vagy a földünk. De a félelmünk elmúlik, mihelyt megértjük, hogy a mi történetünket és a világ történetét ugyanaz a Kéz írta."

A világ természete

"A föld szakadatlanul átalakul, mivel a Föld él, és lelke van. Részei vagyunk ennek a Léleknek, s csak ritkán érzékeljük, hogy ez a lélek a mi érdekünkben jár el."

"A földön minden ember, függetlenül attól, mit csinál, mindig főszerepet játszik a Világ Történetében. És rendszerint nem tud róla."

Mi történik, amikor a szeretteink meghalnak?

"Azok, akik nem térnek vissza, tovább élnek a felhőkben, amelyekből nem esik az eső, az állatokban, melyek ott rejtőznek a kövek között, a vízben, amely bőven tör föl a földből. Mindennek a részévé válnak, a Világlélek része lesznek."

Miért nem látjuk a jövőt?

"A jövő Istené, aki csak rendkívüli körülmények között szokta felfedni."

Találd meg az életed célját

"Ne felejtsd el, hogy a szíved ott van, ahol a kincsed."

A tanulás egyetlen módja

"Csak egy mód létezik, ahogyan meg lehet tanulni valamit. Mégpedig cselekvéssel. Mindenre megtanított az út, amit tudnod kell."

Szerelem magyarázata

"A Szerelem erő, amely megváltoztatja és jobbá teszi a Világlelket."

Mi teszi az életet érdekessé?

"Az életben épp az az érdekes, hogy egy-egy álmot valóra lehet váltani."

A dolog, ami megöli az álmaidat

"Csupán egyvalami választhat el az álmodtól: a kudarctól való félelem."

Az egyszerűségben szépség van

"A legegyszerűbb dolgok a legszokatlanabbak, és csak a bölcsek láthatják meg őket."

Miért nem szabad megítélni másokat?

"Soha nem tudjuk megítélni mások életét, mert minden ember csak a saját fájdalmát és lemondását ismeri. Egy dolog azt érezni, hogy a helyes úton jársz, de más dolog azt gondolni, hogy a tiéd az egyetlen út."

3 dolog, amit megtanulhatunk a gyerekektől

"Egy gyermek három dolgot taníthat meg egy felnőttnek: ok nélkül boldognak lenni, mindig elfoglaltnak lenni valamivel, és tudni, hogyan követelje minden erejével azt, amire vágyik."

A nyitottság fontossága

"Kockázatot kell vállalni. Csak akkor fogjuk megérteni teljesen az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen."

Minden okkal történik

"Amikor a legkevésbé számítasz rá, az élet kihívás elé állít, hogy próbára tegye a bátorságodat és hajlandóságodat a változtatásra; egy ilyen pillanatban nincs értelme úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, vagy azt mondani, hogy nem állsz készen. A kihívás nem fog várni. Az élet nem néz hátra."

"Vannak pillanatok, amikor a bajok belépnek az életünkbe, és mi semmit sem tehetünk, hogy elkerüljük őket. De okkal vannak ott. Csak amikor már legyőztük őket, akkor értjük meg, hogy miért voltak ott."






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összpontosítasz, hajlandóságodat, megtanulhatunk, egyszerűségben, megváltoztatja, ismeretlentől, legegyszerűbb, szakadatlanul, történetünket, változtatásra, megtörténjen, cselekvéssel, történetében, bátorságodat, elfoglaltnak, függetlenül, megtanított, pillanatban, rendszerint, szeretteink, szeretettel, egyformának, körülmények, világlelket, elveszítjük, gyerekektől, érdekünkben, magyarázata, választhat, történetét, legkevésbé, nyitottság, következik, fontossága, kockázatot, felnőttnek, élet titka, világ legnagyobb, bizonyos pillanatban, sors kezébe, legnagyobb hazugság, egész Mindenség, útját járja, jelenben rejtőzik, jelenre összpontosítasz, világ nyelve, lelkesedés nyelve, ismeretlentől félnek, félelmünk elmúlik, világ történetét, világ természete, föld szakadatlanul, Világ Történetében,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
ajándék, mellyel meglepem  Szép estét  Horváth Szilvia tollából  Csend  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Vannak emberek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Különleges  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Reményik Sándor: Pierrot &...  Esterházy Péter: Harmonia c...  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Egy párkányon  Minden tavaszból őrizz..  Gebhardt Nóra versei II.  Annyira tisztelem a szabadságo...  A sorsod  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Walter Chrysler mondta  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  40 felett  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  A sorsod  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jan Twardowski - Siessünk  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szívek  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  A sorsod  különleges  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Kertem  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  ajándék, mellyel meglepem  A Magyar Költészet napja alkal...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Egy tavasz  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Kertem  Az ember emlékekből áll  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Alvó cica  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szabó T. Anna - Pitypang  A Magyar Költészet napja alkal...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Az ember emlékekből áll  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanácsok egy pszichológustól  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egy párkányon  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul David Tripp Április 15  Ott van 
Bejegyzés Címkék
élet titka, világ legnagyobb, bizonyos pillanatban, sors kezébe, legnagyobb hazugság, egész Mindenség, útját járja, jelenben rejtőzik, jelenre összpontosítasz, világ nyelve, lelkesedés nyelve, ismeretlentől félnek, félelmünk elmúlik, világ történetét, világ természete, föld szakadatlanul, földön minden, szeretteink meghalnak, kövek között, részévé válnak, jövő Istené, életed célját, tanulás egyetlen, életet érdekessé, kudarctól való, egyszerűségben szépség, legegyszerűbb dolgok, bölcsek láthatják, saját fájdalmát, helyes úton, gyermek három, nyitottság fontossága, élet csodáját, váratlan megtörténjen, legkevésbé számítasz, élet kihívás, ilyen pillanatban, bajok belépnek, összpontosítasz, hajlandóságodat, megtanulhatunk, egyszerűségben, megváltoztatja, ismeretlentől, legegyszerűbb, szakadatlanul, történetünket, változtatásra, megtörténjen, cselekvéssel, történetében, bátorságodat, elfoglaltnak, függetlenül, megtanított, pillanatban, rendszerint, szeretteink, szeretettel, egyformának, körülmények, világlelket, elveszítjük, gyerekektől, érdekünkben, magyarázata, választhat, történetét, legkevésbé, nyitottság, következik, fontossága, kockázatot, felnőttnek, lelkesedés, lemondását, természete, legnagyobb, főszerepet, pillanatok, elkerüljük, amelyekből, világlélek, rendkívüli, állatokban, uralmunkat, érzékeljük, megérteni, felhőkben, nyolcszor, érdekessé, hazugsága, egyvalami, meghalnak, boldognak, rejtőznek, valamivel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 5668
  • e Hónap: 7802
  • e Év: 60360
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.