Belépés
azenujsagom.blog.xfree.hu
Az én újságom 1956-ról - tedd meg életed érettünk - Simon Zsuzsanna
1966.02.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vendégkönyvi bejegyzések az Anne Frank kiállításunkról
  2019-02-22 05:18:12, péntek
 
   
  Vendégkönyvi bejegyzések az Anne Frank - Történelem a mának c. kiállításról 2019. február 4-21 között

Köszönöm szépen a kollégiumnak, hogy helyet adott a kiállításnak, s Simon Zsuzsának a rendezést.

Gratulálok a kiállításhoz, a szervezéshez! Szép volt a fiatalok előadása, megható volt, illett a kiállítás hangulatához. Örülök, hogy képekben láthattam a könyv megírt sorait.

Gratulálok a kiállításhoz. Méltó emléket állít az elhurcoltaknak. Külön köszönet a belé fektetett energiához, munkához, lelkesedéshez.

Gratulálunk a kiállításhoz, nagyon megható. Szomorú kornak állít emléket. Bízunk benne, hogy a kiállítás eléri célját és a borzalom csak történelem marad.

Köszönöm, hogy kollégista lehetek és részt vehetek ezen a kiállításon.

Köszönjük a szervezőknek és a közreműködőknek, hogy Mosonmagyaróváron is lehetővé tették ezt a kiállítást. Maradandó élményt sikerült létrehozni.

Köszönöm a kiállítást, felkavaró élmény volt.

Köszönöm, remek volt a kiállítás, többször kell legyen ilyen jellegű kiállítás.

Köszönet a kiállításért, mely méltó emléket állít a múltnak, figyelmeztetve ezzel a mai fiatalokat.

Köszönjük a kiállítást, nagyon várjuk a tárlatvezetést.

Megköszönjük a kiállítók fáradságos munkáját, küldetésükhöz sok sikert kívánunk!

Nehéz feladat; nehéz kérdéseket nehéz, őrülten komoly témát bemutatni. Tudjuk a történelmet, de az emlékeztetés és a felidézés hihetetlenül fontos. Érthető, lélekig hatoló a kiállítás. Köszönöm.

Megrendítő élményben volt részünk. Nagyon jól sikerült, közérthető a kiállítás anyaga.

Köszönjük szépen a kiállítást. Több olyan tény is volt, amit most olvastam először.

Szia Zsuzsa! Tegnap megnéztük az Anne Frank kiállítást. Kár lett volna kihagyni! Köszönjük, hogy elhoztátok ide és megteremtettétek a lehetőséget. ( facebook üzenet 02.11.)

Köszönjük a szervezőknek, hogy megtekinthettük ezt a kiállítást. Anne Frank naplóját sok-sok évvel ezelőtt olvastam, ami nagyon nagy nyomot hagyott bennem a mai napig. Újra átéltem a tragédiát, amit a zsidó néppel tettek.

Először is köszönjük Császár Dominik tárlatvezetését. Nem nagyon ismertük, csak hallottunk Anne Frankról. De a kiállítás részletesen bemutatta történetét, s Dominik sok érdekes részlettel is szolgált.

Nagyon megrendítő, elgondolkodtató, tanulságos volt számunkra. Reméljük, hogy soha többet nem kerül sor ilyen üldöztetésre!

Köszönöm, hogy végignézhettem a tárlatot és felkeltették az érdeklődésem Anne Frank naplója iránt. Most már ideje elolvasnom. Nem is értem miért nem tettem eddig ...

Köszönjük, hogy itt lehettünk és láthattuk a kiállítást. A tárlatvezetés is remek volt.

Köszönjük a tárlatvezetést, nagyon érdekes és informatív volt.

Köszönet a kiállításért, a színvonalas megnyitóhoz gratulálok! Alig várom, hogy el tudjam olvasni a könyvet!

Nagyon jól felépített és megrázó kiállítás. Mindenkinek meg kéne nézni, hogy többé ne forduljon elő az ilyesmi.

Köszönöm szépen a tárlatvezetést, sok információval szolgált számomra és talán most fogtam fel igazán,hogy milyen szörnyűségek történetek a múltban. Nem utolsósorban büszke vagyok és örömmel tölt el, hogy a kollégiumban, ahol a mindennapjaimat töltöm, megrendezhette ezt a kiállítást, ezzel is színesítve a mindennapokat. Remélem, hogy minden kollégiumi társamnak és idelátogatónak tanító jellegű és tanulságos volt/lesz ez a kiállítás!

Köszönöm szépen ezt a kiállítást. Én már hallottam ezelőtt Anne Frank történetéről, szóval nem sok újat hallottam, de így is volt benne tanulság. Nagyon aranyosak, hogy ennyit fáradoznak ezért a kiállításért. Nagyon szörnyű élete volt a kislánynak és az egész családjának is, de én kicsit sajnálom, hogy Anne meghalt és így nem tudhatta meg, hogy valójában milyen jó könyv lett a naplójából. Mindenesetre nagyon köszönöm ezt a szép színvonalas vezetést.
.
Tetszett az előadás,élmény volt, hogy ilyen sok információt megtudhattunk. Köszönjük. Nagyon örülök, hogy a Gulyás Lajos Kollégiumban látható a kiállítás.

Szomorú ,, élmény" volt. Köszönjük.

Köszönjük a maradandó élményt.

De vajon tanultunk-e bármit is? Szuper kiállítás, szuper kezdeményezés!

Köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon. Rendkívül megrendítő és elgondolkodtató volt. Mindannyian nagy figyelemmel hallgattuk.

Először is köszönjük Császár Dominik tárlatvezetését. Nem nagyon ismertük, csak hallottunk Anne Frankról. De a kiállítás részletesen bemutatta a történetét, s Dominik sok érdekes részlettel is szolgált. Nagyon megrendítő, elgondolkodtató, tanulságos volt számunkra. Reméljük, hogy soha többet nem kerül sor ilyen üldöztetésre!

Így, közvetlenül az előadás után még szavakat sem találok arra, hogy megfelelően megfogalmazzam a véleményemet arról, amit ma láttam és hallottam, de egyet már most biztosan tudok, ezt a tudást és érzelmeket, amiket itt megszereztem, egy életen át hordozni fogok. Remegő kézzel írom, állítom azt, hogy teljesen más fejjel állok hozzá a világháborúk pusztításához és az emberek ott átélt szenvedéseihez. Nagyon sokra értékelem azt, amit ma kaptam. Régen volt szerencsém ehhez hasonló, intenzív és egyben ( a témától függetlenül) szórakoztató tárlatvezetéshez. Le vagyok nyűgözve tőle és köszönettel tartozok mindenkinek, aki tett azért, hogy ez a kiállítás megszülessen.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk a kiállításnak. Fantasztikus volt a tárlatvezetés, nagyon részletes és érdekes volt. Megrázó, de egyben szép, hogy milyen nehéz volt az élete akkor a zsidóságnak. gratulálok a szervezőknek, nagyszerű kiállítás.

Köszönjük a tárlatvezetést, a kiállítás nagyon tetszett, érdekes és megrázó, de tanulságos a történet a zsidóságról.

Döbbenetes hangulatú a kiállítási anyag. Megkapó az előadás-tárlatvezetés. Köszönjük Zsuzsának az előadást, a felkavaró élményt. Soha többé ilyen politikát!

Köszönöm ezt az érdekes és igen maradandó tárlatvezetést. A téma nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

Köszönet az informatív és magas színvonalú tárlatvezetést, illetve a megdöbbentő kiállítást. Fantasztikus és egyben elszomorító volt.

Hatalmas és felejthetetlen élmény volt látni a kiállítást. Valójában érdekes módon, mindig közel éreztem magamhoz Anne Frankot és az Ő történetét. Lehetséges, hogy azért, mert a naplót olvasva, sok közös tulajdonságot, érzést fedeztem fel Anne és köztem. Az egész világnak kincs az, amit Ő itt hagyott az embereknek. Biztosan állíthatom, hogy ez a lány, egy híres írónő lett volna. Sajnálom, hogy Ő már nem tudhatja mit adott rengeteg embernek, s mekkora ,,hírnévre" tett szert. Ugyanis Anne sokszor félt, senkit se fog érdekelni a műve. Bevallom, nehezen írom most ezeket a sorokat, valamint a megfogalmazásom se tökéletes, de remélem, hogy minden esetre érezni azt, nekem mennyit jelentettek az itt töltött percek. Köszönök mindent!

Köszönjük a szépen a részletes és átfogó tárlatvezetést. Azt gondolom, Mindenki számára hasznos volt látni a kiállítást.

Köszönöm a tartalmas, megrendítő tárlatvezetést. Remélem, hogy soha nem ismétlődik meg ez a szörnyű kor! Ezért is jó, hogy láthattuk ezt a vándorkiállítást. Mindenki számára hasznos lenne látni, átérezni. Köszönjük!

Kedves Zsuzsa!
Gratulálok ehhez a nagyon tartalmas és színvonalas kiállításhoz! Szinte hihetetlen, hogy három generációval ezelőtt milyen világ volt. Köszönöm, hogy elhoztad ezt a vándorkiállítást és akiket érdekel, még a szűkebb hazánk múltbeli dolgaiba is betekintést kapott. További sok érdeklődő látogatót kívánok Neked és a Kollégiumnak pedig további sikereket és eredményes munkát kívánok!

Érdekes kiállítás volt, jó volt a tárlatvezetés.

Köszönöm ezt az érdekes tárlatvezetést.

Szomorú és megrendítő világ tárult elém. ,, Földi pokol" - látványa a mához beszél. Köszönöm az elgondolkodtató kiállítást. Igazolva látom az írás hatalmát.

Fontos kiállítás! Nyissa fel az ember szemét, hogy szörnyű tettekre képes az emberi faj. Értékelem a kiállítást.

Sok dolgot tudtam meg a 20.szd. elején uralkodó viszonyokról.

Gratulálok az Anne Frank Ház magyarországi utazó kiállításához! Nagyon tartalmas és színvonalas, ismeretterjesztő kiállítás. Különösen hasznosnak tartom az iskolai bemutatását. További sok új helyszínt kívánok a kiállítás szervezőinek, sok látogatóval!

Köszönjük ezt a megrendítő kiállítást és azt kívánjuk, hogy sohase forduljon elő a világban bárhol ilyen kegyetlenség! Jó munkát kívánunk!

A Kossuth Lajos Gimnázium 9. b osztálya megrendülve hallgatta Anne Frank történetét. Köszönjük a színvonalas tárlatvezetést!

A Dunaszigeti iskolából jöttünk. Az előadás szuper volt, jó megfogalmazású, érthető, tartalmas előadás. Köszönjük!

Köszönjük a lehetőséget, hogy megtekinthettük a vándorkiállítást. Több, mint 70 évvel a történetek után is, sajnos sok helyen a világban még most sincs béke és igazi szabadság. Reménykedjünk, hogy az az időszak soha többé nem fog megismétlődni! Anne Frank naplóját minden gyereknek el kellene olvasni, ezzel is segítve történelem ,,élményüket".

A Kossuth Lajos Gimnázium 10. b osztálya nagy érdeklődéssel és megrendülve tekintette meg a kiállítást.

Nagyon érdekes volt ez a szomorú kiállítás. Pontos és kedves volt a tárlatvezető, dicséretes, hogy fáradtságos munkával megteremtették ezt a kiállítást. Sok-sok látogatót kívánunk!

Köszönjük, hogy elhozták a városunkba ezt az érdekes kiállítást. A hölgyek tárlatvezetése csak fokozta az élményt. Bízunk benne, hogy a történelem ,,nem ismétli meg önmagát!"

Nagyon örülök, hogy részese lehettem és megnézhettem, nagyon megrendítő élmény volt számomra!

Nagyon jó volt az előadás, élvezetes, jó megfogalmazású. Köszönjük.

Köszönjük szépen a kiállítást! Én nagy élménnyel éltem meg, egyrészt, mert volt lehetőségem elmenni az auschwitzi táborba még 2006-ban. Mindig is érdekelt a II. világháború és Németország akkori formája...

Nagyon tetszett és érdekes volt.

Köszönöm a részletes tárlatvezetést. Megrendítő élmény volt számomra. Remélhetőleg ez a kor nem ismétlődik meg!

Köszönjük ezt a megrendítő kiállítást és azt kívánjuk, hogy sohase forduljon elő a világban bárhol ilyen kegyetlenség! Jó munkát kívánunk!

A Kossuth Lajos Gimnázium 9. b osztálya megrendülve hallgatta Anne Frank történetét. Köszönjük a színvonalas tárlatvezetést!

A Dunaszigeti iskolából jöttünk. Az előadás szuper volt, jó megfogalmazású, érthető, tartalmas előadás. Köszönjük!

Köszönjük a lehetőséget, hogy megtekinthettük a vándorkiállítást. Több, mint 70 évvel a történetek után is, sajnos sok helyen a világban még most sincs béke és igazi szabadság. Reménykedjünk, hogy az az időszak soha többé nem fog megismétlődni! Anne Frank naplóját minden gyereknek el kellene olvasni, ezzel is segítve történelem ,,élményüket".

A Kossuth Lajos Gimnázium 10. b osztálya nagy érdeklődéssel és megrendülve tekintette meg a kiállítást.

Nagyon érdekes volt ez a szomorú kiállítás. Pontos és kedves volt a tárlatvezető, dicséretes, hogy fáradtságos munkával megteremtették ezt a kiállítást. Sok-sok látogatót kívánunk!

Köszönjük, hogy elhozták a városunkba ezt az érdekes kiállítást. A hölgyek tárlatvezetése csak fokozta az élményt. Bízunk benne, hogy a történelem ,,nem ismétli meg önmagát!"

Nagyon örülök, hogy részese lehettem és megnézhettem, nagyon megrendítő élmény volt számomra!

Nagyon jó volt az előadás, élvezetes, jó megfogalmazású. Köszönjük.

Köszönjük szépen a kiállítást! Én nagy élménnyel éltem meg, egyrészt, mert volt lehetőségem elmenni az auschwitzi táborba még 2006-ban. Mindig is érdekelt a II. világháború és Németország akkori formája...

Nagyon tetszett és érdekes volt.

Köszönöm a részletes tárlatvezetést. Megrendítő élmény volt számomra. Remélhetőleg ez a kor nem ismétlődik meg!

Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt! Megdöbbentő és hasznos volt úgy vélem mindenki számára. Nem szabad elfelejteni őket, akik értünk szenvedtek és haltak meg. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem.

Köszönjük a részletes vezetést. Számos új információval gazdagodtunk, amelyek azt hiszem mindannyiunkat egy kis megállásra, emlékezésre sarkallnak. Egy élmény volt.
Nagyon szépen köszönjük az érdekes tárlatvezetést, sok hasznos információt kaptunk.

Köszönjük ezt a megrendítő kiállítást és azt kívánjuk, hogy sohase forduljon elő a világban bárhol ilyen kegyetlenség! Jó munkát kívánunk!

A Kossuth Lajos Gimnázium 9. b osztálya megrendülve hallgatta Anne Frank történetét. Köszönjük a színvonalas tárlatvezetést!

A Dunaszigeti iskolából jöttünk. Az előadás szuper volt, jó megfogalmazású, érthető, tartalmas előadás. Köszönjük!

Köszönjük a lehetőséget, hogy megtekinthettük a vándorkiállítást. Több, mint 70 évvel a történetek után is, sajnos sok helyen a világban még most sincs béke és igazi szabadság. Reménykedjünk, hogy az az időszak soha többé nem fog megismétlődni! Anne Frank naplóját minden gyereknek el kellene olvasni, ezzel is segítve történelem ,,élményüket".

A Kossuth Lajos Gimnázium 10. b osztálya nagy érdeklődéssel és megrendülve tekintette meg a kiállítást.

Nagyon érdekes volt ez a szomorú kiállítás. Pontos és kedves volt a tárlatvezető, dicséretes, hogy fáradtságos munkával megteremtették ezt a kiállítást. Sok-sok látogatót kívánunk!

Köszönjük, hogy elhozták a városunkba ezt az érdekes kiállítást. A hölgyek tárlatvezetése csak fokozta az élményt. Bízunk benne, hogy a történelem ,,nem ismétli meg önmagát!"

Nagyon örülök, hogy részese lehettem és megnézhettem, nagyon megrendítő élmény volt számomra!

Nagyon jó volt az előadás, élvezetes, jó megfogalmazású. Köszönjük.

Köszönjük szépen a kiállítást! Én nagy élménnyel éltem meg, egyrészt, mert volt lehetőségem elmenni az auschwitzi táborba még 2006-ban. Mindig is érdekelt a II. világháború és Németország akkori formája...

Nagyon tetszett és érdekes volt.

Köszönöm a részletes tárlatvezetést. Megrendítő élmény volt számomra. Remélhetőleg ez a kor nem ismétlődik meg!

Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt! Megdöbbentő és hasznos volt úgy vélem mindenki számára. Nem szabad elfelejteni őket, akik értünk szenvedtek és haltak meg. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem.

Köszönjük a részletes vezetést. Számos új információval gazdagodtunk, amelyek azt hiszem mindannyiunkat egy kis megállásra, emlékezésre sarkallnak. Egy élmény volt.

Nagyon szépen köszönjük az érdekes tárlatvezetést, sok hasznos információt kaptunk.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ugyan felkavaró, de átfogó bepillantást kaptunk az akkori világról. Mindenkinek látnia kellene, hogy értékeljük jobban a jelent!

Köszönjük szépen! Hogy tanulunk-e bármiből is? Csak remélni tudom.

Köszönjük szépen! Pár hónapja olvastuk a könyvet, még él bennünk. Anne, mindig élnek a gondolataid!

Köszönjük a lehetőséget, hogy bepillantást nyerhettünk a múltba, amely elgondolkodtató és felkavaró, de főként hiteles képet nyújtott a kiállítás által.

Köszönjük, hogy láthattuk a kiállítást. Megrendítő. Anne gondolatai, érzései továbbélnek.

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy bepillantást kaphattunk Anne és családja életébe!

Köszönjük a lehetőséget, hogy a múltba bepillantást nyerhettünk, mindenképp elgondolkodtató és megrendítő, egyúttal hiteles volt.

Köszönjük, hogy a kiállítás által bepillantást nyerhettünk a történelem eme szörnyű fejezetébe.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vándorkiállítást, ismeretterjesztő, tárlatvezetéshez, megteremtettétek, megtekinthettük, megfogalmazásom, mindennapjaimat, elgondolkodtató, közreműködőknek, tárlatvezetését, megteremtették, figyelmeztetve, tárlatvezetést, végignézhettem, mindannyiunkat, tárlatvezetése, felejthetetlen, megfogalmazású, megrendezhette, megfogalmazzam, érdeklődésemet, szenvedéseihez, idelátogatónak, elhurcoltaknak, megtudhattunk, megismétlődni, érdeklődéssel, kezdeményezés, reménykedjünk, információval, lelkesedéshez, mindennapokat, tulajdonságot, kiállításához, tárlatvezetés, küldetésükhöz, fiatalok előadása, kiállítás hangulatához, könyv megírt, belé fektetett, kiállítás eléri, borzalom csak, kiállítók fáradságos, felidézés hihetetlenül, zsidó néppel, kiállítás részletesen, érdeklődésem Anne, színvonalas megnyitóhoz, mindennapjaimat töltöm, egész családjának, szép színvonalas, maradandó élményt, Anne Frank, Simon Zsuzsának, Szia Zsuzsa, Császár Dominik, Anne Frankról, Gulyás Lajos Kollégiumban, Köszönjük Zsuzsának, Anne Frankot, Ugyanis Anne, Kedves Zsuzsa, Anne Frank Ház, Kossuth Lajos Gimnázium,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Talentumok Mt25,14-30  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát!  Beléndek  Szineváltó kutyatej  Bojtorján  A vörös táplálékok valóban has...  Tavaszi keresztfű  Facebookon kaptam  Mezei sóska  Zászlós csűdfű  Jó Henry király növény  Őszi keret  Őszi kép  Nagyon szép.......  Piros gólyaorr  Igéző szemek  Nagyvirágú méhfű  Png csokor  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Fehér libatop  A dal ereje  Tavaszi keresztfű  Mezei sóska  Százszorszép  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Png bögre  Szeretettel Mindenkinek !  Facebookon kaptam  Aranyvesszőfű  Százszorszép  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Zászlós csűdfű  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Aranka növény  Aranyvesszőfű  Angolperje  Amikor sem a múltat, sem a jöv...  "Harangozom..."  Png nő  Facebookon kaptam  Panamától Lisszabonig  Ragyogj úgy, mint egy gyertya!  Png nő  Facebookon kaptam  Ne csüggedj el  Azt tartják  Esernyő  Menhelyi gyerekek  Maradj még, ne menj!  Budapesten is vörös fénybe ölt...  Pásztortáska  Titanic  Facebookon kaptam  Harmónia......  Sarkvirág  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Png rózsa  Facebookon kaptam  Online Mozart és Csajkovszkij ...  Urai Annamari gondolatai a jár...  Hótekercs - Hólabda újragondol...  Bizalom  A Szűzanya 2020. november 25-i...  Hóesésben  Nyuszi csokorral  Facebookon kaptam  Pásztortáska  Harmónia......  Facebookon kaptam  Szeretettel köszöntöm a Katali...  Áramszünet  Budapesten is vörös fénybe ölt...  Bürök  Szent Katalin  Aranka növény  Urai Annamari gondolatai a jár...  Puskás-díjat érhet Szoboszlai ...  Földi szeder  Png nő  "Harangozom..."  Png rózsa  A cukorbetegség megelőzése  Esernyő  Harmónia......  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alexandriai Szent Katalin szűz...  Nagyon szép.......  Szent Katalin  Emlékezés Képekkel Diego Mara...  Kerek repkény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fiatalok előadása, kiállítás hangulatához, könyv megírt, belé fektetett, kiállítás eléri, borzalom csak, kiállítók fáradságos, felidézés hihetetlenül, zsidó néppel, kiállítás részletesen, érdeklődésem Anne, színvonalas megnyitóhoz, mindennapjaimat töltöm, egész családjának, szép színvonalas, maradandó élményt, előadás után, véleményemet arról, világháborúk pusztításához, témától függetlenül, kiállítás megszülessen, élete akkor, kiállítás nagyon, kiállítási anyag, felkavaró élményt, téma nagyon, megdöbbentő kiállítást, naplót olvasva, egész világnak, híres írónő, nagyon tartalmas, szűkebb hazánk, érdekes tárlatvezetést, mához beszél, elgondolkodtató kiállítást, írás hatalmát, ember szemét, iskolai bemutatását, kiállítás szervezőinek, megrendítő kiállítást, világban bárhol, színvonalas tárlatvezetést, előadás szuper, történetek után, szomorú kiállítás, érdekes kiállítást, hölgyek tárlatvezetése, történelem &#8222, auschwitzi táborba, részletes tárlatvezetést, felejthetetlen élményt, részletes vezetést, élmény volt, akkori világról, kiállítás által, múltba bepillantást, vándorkiállítást, ismeretterjesztő, tárlatvezetéshez, megteremtettétek, megtekinthettük, megfogalmazásom, mindennapjaimat, elgondolkodtató, közreműködőknek, tárlatvezetését, megteremtették, figyelmeztetve, tárlatvezetést, végignézhettem, mindannyiunkat, tárlatvezetése, felejthetetlen, megfogalmazású, megrendezhette, megfogalmazzam, érdeklődésemet, szenvedéseihez, , ,
2020.10 2020. November 2020.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 212 db bejegyzés
Összes: 2731 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 224
  • e Hét: 3444
  • e Hónap: 15487
  • e Év: 215800
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.