Regisztráció  Belépés
bossi.blog.xfree.hu
Kút fejemből születtek ezek az írások. Mottóm: "Vedd a kezedbe ezt a könyvet, ha elolvasod, meglásd, hogy a lelked mennyivel lesz könnyebb." ... Bossányi Kálmán Miklós
1954.10.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Zárt osztály
  2016-08-26 20:42:27, péntek
 
  27. fejezet.

Mikor a Dokival összefutottam csodálkozott, hogy ismét itt vagyok. Vállamra tette kezét, és felvitt az irodájába. Keze finom szorítása olyan volt, mint egy markolóé. Erőss.

- Foglalj helyet, és meséld el, hogy kerültél ismét ide. Van időm, tehát kezd el. Szívesen meghallgatlak, mert érdekel. Ha, jól tudom, akkor nem volt olyan komoly viszály köztetek. Lám mégis itt vagy: Visszajöttél. Bocsánat, majdnem elfelejtettem, megkínálhatlak valamivel? Egy kis Russia Vodkát, vagy Heineken sört kérsz?
- Maradjunk a Vodkánál, és utána jöhet a sör is.
- Ez, a beszéd.

Doki, hozta poharakat, leültek a tárgyaló asztalhoz, töltött.

- Mesélj!

Elkezdtem, mesélni attól a perctől kezdve, miután elhagytuk a Doki szobáját, Nóra, Apor, és én.
Észrevettem, amikor mondtam a történteket, doki, csodálkozó arccal figyelt. Időnként, úgy csinált, mintha nem értette volna az egészet. Visszakérdezet. Persze igyekeztem, az eseményeket tényszerűen elmeségi. Nem hitte el a történteket. Leült az íróasztalához, hosszan nézet felém, majd kinyitotta a szivaros dobozát, rám tekintett, s megkérdezte, kérsz?

90. oldal.


Mielőtt megszólaltam volna, belefújt a levegőbe. Nagy tömény füst keletkezet közte, és köztem.

- S, Te mit tettél volna, Doki, ebben a helyzetben.
- Őszintén, nem tudom. Tán, elbeszélgettem volna, vagy tudtára adtam volna, hogy Nóra a legjobb Nő a Világon. Ezt választottam volna a helyedben. S nem itt lennék a többiek között. Tudom, hogy itt van Inez, a volt szerelmed, s Hilda Nővér, (akinek szimpatikus vagy), és a Büfés lány, is. Aki oda van érted. Nagy kópé vagy Csaba. Kint van egy szép Hölgy, akitől eljöttél, itt bent pedig három Hölgy rajong érted. Ezt, hogy csinálod? Áruld el. Nekem csak egy Nő jött be az évek során, a jelenlegi feleségem Tália. Ő, a mindenem, erre Te Kedves barátom habzsolod a Hölgyeket. No, mindegy erre iszunk, hogy itt vagy. Addig maradsz a szobádban, amíg csak akarsz. Kulcsot nem kell leadnod, magádnál tarthatott.
- Köszönöm, Doki. Nagyon Kedves, és jó vagy Velem szemben. Mivel érdemeltem ki ezt a jóságot?
- Sok mindennel. Dalárdával, kinti helyezéssel, összefogtad a betegeket, erőt, és hitet adtál nekik, hogy amit elkezdtek azt végig csinálják, és még sorolhatnám. Rájöttem az együttműködésünk során, hogy Te Csaba egy nagyszerű Ember vagy.
- Köszönöm még egyszer az elismerő szavaidat.
- Ja, bocsáss meg töltők.
- Egészségedre, Csabi.
- Egészségedre Doki.

91. oldal.


Dokitól elköszönve, lefelé mentem a lépcsőn, kiértem az udvarra velem szembe jött Tímár. Meglátott, és átölelt. Elmagyarázta, hogy látót, egy tavat halakkal, s elindult, hogy megmutassa a helyét. Követtem, mert tudtam, hogy ha ott hagyom, akkor depresszióba esik. Megnéztük közösen a tavat, boldog volt, hogy megmutatta.
Már délután Két óra volt. Megéheztem. Tímártól elköszöntem, és mondtam neki, hogy ne idegeskedjen, mert itt bent fogok lakni. Megnyugodott, hogy láthat minden nap.
Büféhez siettem. Nem a csinos Büfés lány volt a pult mögött, hanem egy idősebb Hölgy.

- Kézcsókom, Terike?
- Ja, Teri! Beteg. Elkapott egy vírust, ami mostanság minden napos. Nem csodálom ennyi Ember között, beesik egy rossz vírus.
- Miért van jó, is?
- Fiatalember ne vicceljen, ez nem vicc, ez komoly dolog. Itt bent.
- Bocsánat, tudom, és köszönöm, de fel akartam vidítani, egy kicsit.
- Jó, nincs semmi baj. Mivel szolgálhatok?
- Szeretnék ebédet rendelni minden napra.
- Persze, megtudjuk oldani, a menü az lesz, mint a Intézmény Vezetőinek. Ha, így megfelel.
- Köszönöm, megfelel.
Elköszöntem, és sétáltam a Parkban, néztem a jó öreg gesztenyefát.

93. oldal.
 
 
0 komment , kategória:  Zárt osztály  
Zárt osztály
  2016-08-25 22:17:31, csütörtök
 
  26. fejezet.

Reggel vidáman ébredtem, emlékezetem élt, hogy még ilyenkor nincs nyitva a Büfé. Így, hát Nescafét ittam. Ez mindig van nálam. Lementem a Parkba, s nézegettem a virágokat. Láttam, hogy az Intézmény fejlődött, mert volt egy halas tavuk is. Ezt, úgy kell elképzelni, hogy a tóban apró kisharcsák úsztak. Mindenkép érdekes. Nem tudtam, hogy a Dokinak evvel mi a célja. Harcsák egy Intézmény tavában. Hm.
Érdekes, és szép látvány. De, miért kisharcsákat, tettek be, miért nem díszhalakat? Ezen tűnődött Csaba, mikor látta messziről Doki közeledését.

...... ........... .......

Nóra, felkeléskor izgatott volt. Eszébe jutott, hogy mit tett. Csak azt nem tudta, hogy helyesen cselekedet, vagy sem. Elküldte Csabát. Most nincs senki akihez, ha hazajön, szóljon. Ja, itt van a kiskutyája, de ő nem Ember, hanem állat. Tudta, hogy az állatok mindent megéreznek, de még is. Azért Csabi, ha nem is volt olyan Ember, de jó volt hozzá bújni, jó volt az ölelése. kiment a konyhába főzőt, kávét, és kivette a hűtőszekrényből a tejet is. Tomi, a kutya gazdája előtt ült, és picit nyüszített, de csak annyira, hogy észrevegye.
Nóra lehajolt, és megsimogatta Tomit.
Tudom, hogy te is itt vagy. Nem feledkeztem meg rólad. mindjárt hozom a reggelit. Közben még egyszer megsimogatta. Könny csordult ki a szeméből. Sajnálom, ne haragudj, de így kellett döntenem.

87. oldal.

Ő, jó Ember volt, de ha sokat ivott, -ritkán- akkor nem lehetett vele bírni. Ezért küldtem el. Megleszünk mi ketten, hidd el.
Adom, már.
Nóra, kivette a kutyus tálját a mosogatóból, és a konzervet bele tette. Tessék, egyél szépen. Nekem, most el kell mennem, de hamarosan visszajövők hozzád.
Sietve becsukta az ajtót, s bezárta. Kiskutya, még egy keveset nyüszített, majd érzékelte, hogy gazdája nincs mellette lefeküdt a helyére.
Nóra, felszáll a buszra, és ment két megállót, hogy találkozzon egy fiatal férfival. Negyven évesen érezte teste minden porcikájába, hogy számára boldogságot, egy fiatal férfi adja meg. Pechére e férfiú Csaba öccse Apor. Amikor találkoztak a lakásban, akkor döntötte el Nóra, hogy megfogja magának a férfit. Nagyon összejöttek pár perc alatt, mikor ketten kint a konyhában együtt voltak. Tulajdonképpen nem volt semmi köztük, de lehetett érezni, hogy Ők, itt, és most egymásra találtak.
Még benne volt, hogy netán Csabi figyeli, és ezért ment busszal. Elfelejtette, hogy elküldte.
Megállóban látta Aport, nem szállt le, de jelezte, hogy tovább megy egy megállót.
Apor elindult a következő megálló felé. S, ott látta Nórát. Boldog volt. Átölelte, megcsókolták egymást. Szintem már ebben a pillanatban érezték egymást. Nem is látszott a korkülönbség kettőjük közt. Nóra megfiatalodott. Gyönyörű volt. Tovább sétáltak, kéz a kézben. Járókelők megnézték Őket, annyira összeillettek. Felmentek a Gellért hegyre. Sokáig voltak ott, bejárták. lenéztek a Dunára. Megállapították, hogy a Világ legszebb Parlamentje van a túlsó parton.

88. oldal.

Szinte eljátszottak a gondolattal, hogy bent ülnek az ülésteremben, és döntéseket hoznak.
Esteledet, lassan komótosan haladtak lefelé. Apor kihasználta a szabad kártyáját, és Taxit hívott.
Haza szállítatta magát, és Nórát. Sokat nem kellet várni, hogy most már nyugodt körülmények között egymásra találjanak. Szép éjszakájuk volt.
Mikor felkeltek, Boldogságot lehetett látni rajtuk.
Zuhany alatt, ismét eljátszották azt a jelenetet, amikor a Nő, megismeri a Férfi testét.
Mikor befejezték a zuhanyzást, Apor kiment a konyhába, és főzőt, kávét.

- Kedvesem, kérsz kávét?
- Igen, ha megcsinálod. Két cu...
- Ne, fojtasd tovább, tudom, hogy iszod.

Nóra, elmosolyodott. {Milyen jó fej. két hónapja jártak nálunk, és tudja, hogy iszom a kávét.}
(Tesztelnem kéne, hogy még mit tud rólam, de most ezt kihagyom. Inkább nézem a srácot, és boldog vagyok, ha Ő itt van velem. Élvezem a jelenlétét. Kihasználom, elkényeztetetem magam egy kicsit. Jár nekem. Hagy pattogjon a srác, szolgáljon csak ki. Meg engedem, mert élvezem, ha Ő kiszolgál.)
Így gondolkodott Nóra, mikor törülte a testét.

89. oldal.


 
 
0 komment , kategória:  Zárt osztály  
Zárt osztály
  2016-08-25 22:15:21, csütörtök
 
 
25. fejezet.

Aporral boldogan sétáltunk hazafelé, közben megbeszéltük a történteket. Az egész kint létünket átbeszéltük. Boldog voltam, hogy egy ilyen betegekből álló énekkarral milyen eredményt értünk el. Közben betértünk egy - egy kiszolgáló helyiségbe, s megittunk fejenként két korsóval. Utána mentünk tovább. Így, mire haza értem már elég késő volt. Úgy 23 óra lehetett. Persze, Kedvesem ezt szóvá, is tette.
- Mikor jöttetek meg?
- Délután 17 órakor érkeztünk az Intézménybe. - feleltem
- Akkor merre voltál?
- Intézményben megünnepeltük a sikerünket, utána Aporral jöttünk haza gyalog. De, nem voltunk sehol. Miért Kérdet?
- Csak úgy, kíváncsi voltam, hogy mit mondasz. Mert az első emeletről Béla bácsi elmondta, hogy találkozott Veletek a ,,Kék Fogadó" kiszolgáló helyiségben. Te, nem ismerted fel, de, Ő igen.
- Nagyszerű, és hiszel neki. Nórám? Kérlek, NE kezd el, mert fogom magam és elmegyek.
- Csabi, akkor fogd a holmikat, amit hoztál, és menj el. De, most azonnal. Ne, is lássalak többé.

Nóra, bevágta a szobaajtót. Kis idő múlva, kidobta az utazótáskámat az össze holmimmal együtt.
Lehajoltam, és csak úgy pakoltam, gyűrtem be a cuccaimat a táskába. Bementem, és ittam még egy jóízű kávét. Lakáskulcsot letettem az asztalra. Pár sort írtam az ott lévő papírra.

,,Nórám, kár, hogy véget ért, köszönök mindent. Csabi"

84. oldal.


Nem volt mit tennem, sétáltam a Körúton. Szerencsére az időjárás nekem kedvezet, eső nem eset. Pedig a Meteorológia azt jósolta, hogy zápor-zivatar, Északnyugati erős szél is lesz ebben, esti órákban. Úgy látszik a szerencsétlen embert is megsajnálta az időjós.

Pár óra eltelt, mire visszakerültem arra a helyre, ahonnét elindultam. Az Intézménybe.

Becsöngettem.

Biztonsági őr, nyitotta az ajtót. Meg is lepődött!

- Ön, itt? Mit keres itt?
- Ez, most hosszú lenne elmagyaráznom, beenged?
- Természetesen.
- Kérem, ha reggel találkozik a Dokival, mondja meg, hogy visszatértem. Most megyek, és megkeresem a Főnővért, hátha van egy szabad ágya.
- Persze, megmondjuk, átadom a kollégámnak a hírt. Legyen nyugodt.
- Köszönöm. Jó, éjt!

Elindultam megkeresni a szobát, ahol nem rég voltam. Úgy négy éve! Bíztam benne, hogy még van hely a szobában, mert a bent lévők a kórtermet szobának nevezték. Megtaláltam, de már egy beteg volt az ágyamban. Gondoltam, hogy megnézem a Nővér szobát. folyóson Jánossal az ápolóval találkoztam.

- János, nem tudja, hogy Helén merre van?
- Most a másik szárnyban van dolga, de hamarosan vissza fog jönni. Miért kérdi?
- Szeretnék vele beszélni.

85. oldal.


- Rendben, mindjárt hívom.
- Ráér, nem sürgős. {Mire ezt kimondtam, János már el is tűnt a folyóson}

Pár per c múlva, sietve jön felém Helén.

- Mi baj van Szárnyasló? Bocsánat Csaba. Tudja, nehéz ezt megszokni, hogy itt bent Valakit a nevén neveznek.
- Semmi gond, elmeséltem, hogy mi a helyzet, és kértem, hogy segítsen.
- Természetesen, van megoldás. Még mindig ott van az üres szoba, az épület nyugati szárnyában. Teljesen kulturált, oda el tudom helyezni. De, valamennyit fizetni kell érte.
- Persze, nem kérem ingyen, de ezt megbeszélem a Dokival is.
- Jöjjön, megmutatom, és hozom a kulcsot is. Habár, ezt a helyiséget ismeri már, ha jól sejtem.
- Igen, kedves, hogy törődik velem, és köszönöm.

Mikor mentünk a kiadó szoba felé, Helén kacér mosollyal jelezte, hogy törődik velem, és Ne feledjem el. Mert ennek oka van, hogy most megkaphatom az üres helyiséget.

- Meddig szeretne nálunk lenni, Csabi?
- Azt még nem tudom, de sokáig, ha Doki engedi.
- Az, jó lenne, találkozunk még Csabi. {S, puha kezét, végig húzta az arcomon, és bájosan rám mosolygót}

Csaba! Mondtam magamba, most bejöttél a csőbe! Itt van, Helén a Főnővér, a szomszéd szobában, lakik, itt van Inez, a gyönyörű leány testvér, és Jonatán, a Büfés nő. Igaz, hogy megbeszélted, Inezzel, hogy csak testvéri a kapcsolat, de Ő nem vértestvéred. Így semmi akadály nincsen, hogy...
Evvel a gondolatmenettel hajtottam álomra fejem.

86. oldal.
 
 
0 komment , kategória:  Zárt osztály  
Zárt osztály
  2016-08-25 22:13:23, csütörtök
 
 
24. fejezet

Reggel találkoztam Öcsémmel, az este megbeszéltük, hogy bemegyünk az Intézetbe.
Ugyanis említettem neki, hogy az Országos dalárda versenyen, II. helyezést ért az általam vezetett kórus. Pénz díj mellett kaptunk egy külföldi meghívást Vatikánba. Mivel, repülővel nem lehet vinni a kórustagokat, mert veszélyes, így marad a szárazföldi szállítás. Apornak van összeköttetése, ott dolgozik a Taxi vállalatnál, ő szívesen kivinne Minket a találkozóra.
Ezt, kell megbeszélni a Dokival.
Igaz, az Intézmény kicsit messze volt, de gyalog mentünk, mert jó idő van, s hazafelé meginnánk egy sört valamelyik,,kultúrházban", ahogy mi a Sörözőket neveztük.
Telefon megszólalt Apor zsebébe. Hirtelen nem tudta, hogy reagáljon rá.
Össze-visszakapkodott, nem tudta, hogy melyik zsebében van. Kénytelen voltam rászólni.

- Apor! Vedd fel azt a telefont.
- Veszem, de ki hívott, azt nem tudom.
- Hát, nézd meg! Ilyen egyszerű.

Megnézte, majd rám, nézett, s félre vonult. Később visszajött.

78. oldal


- Megkérdezhetem, hogy ki volt? Ha, bár semmi közöm nincs hozzá, de furdal a kíváncsiság.
- Apor, kissé elgondolkodott, majd kinyögte, hogy Villő a barátnőm.

Egyből levettem, hogy nem az volt, akit mondott. Sejtettem, hogy Nóra volt a vonal túlsó oldalán, csak nem mondta meg. Nem piszkáltam, ráhagytam. Teljesen mindegy, hogy ki volt, de most már sietnünk kell a Dokihoz.

Úton, még beszélgettünk mindenről. Elmeséltem, hogy kerültem be az Intézetben, és bent mit csináltam, megemlítettem azokat az eseményeket, amíg érdekes módon nem velem, történtek, hanem hallottam őket.
Majd, a Doki személyét is bemutattam, hogy testvérem, ha találkozunk, ne lepődjön meg a viselkedésén. Elég érdekes figura, azt meg kell említeni.
Bejutottunk az Intézetbe. Itt, nagyon sok ismerősöm van, mondtam Apornak. Véletlenül a húgival is találkoztunk. Kacsintott, és mosolygót rám. Ezt szerencsére a tesó nem vette észre.
Felmentünk az I. emeletre, kopogtam, s benyitottam. Csak az ápoló volt bent, pakolt valamit.

- Józsi, Doki merre van?
- Kiment a parkba, mindjárt jön vissza.
- Köszi.

79. oldal.

Kis idő múlva, hallottam a Doki komótos, lassú lépteit.
Mikor bejött a szobájába, már beszélgettünk Aporral.

- Doki, bemutatom testvéremet Tersánzki Aport.
- Üdvözlőm, én vagyok e nemes Intézménynek a vezető Főorvosa.
- Igen, hallottam Önről, sok jót.
- Ennek örülők.
- Na, oké, megtörtént a bemutatkozás, így rátérhetünk a tárgyra. Azért jöttünk, hogy elmondjam, Apor tud szerezni egy nagyobb kocsit, azaz, egy buszt, és Ő fog kivinni a versenyre.
- Figyeljetek, el kell mondanom, hogy az énekkar tagjai között vannak erősen vallásosak is. Tehát, ha kimegyünk Vatikánba, akkor fel kell készülnünk az ilyen tagokból is.
- Rendben, ez nekem nem okoz semmi gondod, mert kicsit én, is gyakorlom a vallást, de nem annyira. - válaszolta Apor.
- Ha, nem jelent problémát, hogy be tudna tenni egy vallás tartalmú CD-t.
- Nem.
- Busz, útiköltség, Ön bére, mennyire nyúljunk be a kasszába?
- Doki, ha hívhatom így.

Nem szólt semmit, csak bólintott.

80. oldal.


- Következő a helyzet: Busz, ingyen van, mivel én kérem ki a Taxi Vállalattól, hogy az én bérem az útra, mivel segítek, így egy jelképes összeget kérek öntől Tízezer Ft-ot, tankolást az Intézmény állja. Mivel a legújabb technikájú Busszal megyünk, sokkal olcsóbb lesz, mint gondolná.
Busz környezet barát ,,Elektromos" meghajtású. Csak ott tudunk ,,tankolni" hazai környezetben, ahol ki van építve az erre rendszeresített töltő állomás.
Határ előtt feltankolunk, és határon túl, már minden Benzinkútnál lehet feltölteni. Ezt, megúszhatjuk úgy Ötven Euróba, kint. Mostani árak mellett. Evvel tudok segíteni Önöknek. - fejezte be, Apor.
- Köszönjük, evvel megkötöttük az egyességet.

Mikor, kiértünk, ismét rákérdeztem, hogy ki hívta. Mert izgatott. Mert tudjam, hogy mikor haza megyek Nórához, mi vár rám.

- Lenne, egy kérdésem Apor.
- Tedd fel.
- Ki hívott?
- Ezt már megkérdezted, és válaszoltam is rá. Nem?
- De. Azért újból felteszem a kérdést. Ki hívott?
- Villő. Most, jó.
- Az, ki?
- Barátnőm, ha tudni szeretnéd.

81. oldal

Belenyugodtam a válaszába. Hála, hogy nem Nórámat mondta, mert akkor nem is tudom, hogy mi lett volna.

...... ............

Nóra, megfőzte a vacsorát, mire haza megyek, tudjunk együtt enni.
Izgatott volt, mikor beléptem.

- Mi történt?
- Semmi, csak kicsit izgulok, hogy fogod fogadni.
- Mit?
- Hát,....

Azt gyanítottam, hogy ki fogja mondani a testvérem nevét.

- Mond már meg, hogy miért vagy ilyen? Tán, más van a léktérben, mással kel megosztanom az ágyat?
- Mos, ez hogy jön ide?
- Nóra! Te, hoztál fel valamit, és nem árulod el, hogy mi az!
- Jól van.

Most figyelj!

82. oldal.
- Tomi!
- Ő, ki? Ki, a Tomi?

Szobából, egy aranyos kiskutya fut elő, csahol, és csóválta a farkát. Jobban megnéztem, barátkoztam vele. Tényleg aranyos. Most, már hárman vagyunk. Mivel nincs gyermekünk, így Nóra egy kiskutyával lepett meg. Nem bántam, mert tényleg szép.
83. oldal
 
 
0 komment , kategória:  Zárt osztály  
Egy szépségnek
  2016-08-18 20:22:49, csütörtök
 
 
Ismerek egy szépséget.
Egy két lábon járó Csodás Nőt.
Egy, olyan Tündért, aki mindig mosolyog.
Egy, bűbájos, csillogó szemű, szeretetteljes,
aranyos, szépséges egyszerű Nőt.
Kegyedet.

Köszönöm, hogy ismerhetem.
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
Vízesés
  2016-08-17 18:45:22, szerda
 
 
Lába mohaszőnyeg nem éri el.
Bársonyos testén a vízesés cseppjei látszanak.
Lecsurgó víztömeggel játszik.
Meztelen testét párafelhő takarja.
Messziről nézem Kegyedet.
Gyönyörű alakja játszik a Nap fényével.
Csillámport terít szerte széjjel.
Boldogan énekli a szerelem dalát.
S, a felcsapódó víz színes gömbökké alakul.
Így várja, Kedvesét a lecsurgó víztömeg mögött
láthatatlanul.
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
Elkéstem
  2016-08-16 14:02:34, kedd
 
 
Bocsánat.
Nem voltam jelen.
Külhonba voltam tárgyalásom.
Tárgyaláson magamba filmet forgattam.
Filmembe egy Csodálatos Nőt láttam.
Egy, Gyönyörűséget, Kegyedet.
Egy Nőt, kinek mosolya gyönyörűséges,
teste,gyengéd, és finom, bőre bársonyos,
hosszú combja kívánatos.
Imádom e Hölgyet, a termetét, s a szépségét.
Filmet leforgattam.
Film után a tárgyalást abba hagytam.
Sittem Kegyedhez, hogy lássak egy
Csodálatos, Szép, Nőt!
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
Tópart mellett
  2016-08-12 14:12:00, péntek
 
  Csillog a haja a hold fényében.
Tóparton áll egy szál ingben.
Kegyed, bimbói jelzik az időjárást.
Picit hűvös van, teste is fázik.
Kezeivel átöleli magát.
Várva vár.
Kedvesére vár.
Ki jő, és megmenti.

Ott, is termet, átölelte, és felmelegítette.
Forró csókját, át is adta.
Viszonzásul többször vissza kapta.
Tóparton összeborulva, együtt voltak
a szerelemnek hódolva.
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
Kicsit zord idő van
  2016-08-11 13:05:15, csütörtök
 
 
Kicsit fázik Kegyed.
Szobámba beengedem,
testét fehér csokival bekenem,
és testén kezemmel elkenem,
hogy érezze a szeretetem.
Majd, a csokit finoman leveszem.
Kegyedet, Szerelemmel felmelegítem.
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
Csak egy kérés
  2016-08-10 13:39:43, szerda
 
 
Szeretném megfogni selymes orcáját.
Szeretném hosszan csókolni, csókra termő pici száját.
Szeretném kezembe tenni dolgos kis kezét.
Szeretném érinteni, majd magamhoz ölelni,
Csodálatos testét, hogy érezze egy hódolója szeretet.

Szeretnék két gyönyörű szemébe nézni,
s mosolyát Kegyednek eltenni.
Mert, ha bús lenne a napom
mosolyát előveszem.

Szeretném látni csillogó, lenge ruhába,
hogy szeretetemet fejtsem ki az éjszakába.
Szeretném ezt többször ismételni, mert
Kegyednek szeretetemet így fejteném ki.
 
 
0 komment , kategória:  Gabi  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 109 db bejegyzés
Összes: 1004 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 106
  • e Hét: 1338
  • e Hónap: 6652
  • e Év: 87409
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.