Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Wolf Kati életrajza
  2016-08-14 19:57:48, vasárnap
 
   
 


Link

Születési név:Wolf Katalin
Becenév :Kati, Cölöpke
Születési idő: 1974. szeptember 24.
Születési hely:Szentendre, Magyarország
Foglalkozás:énekesnő
Családi állapot:férjezett, 2 gyermek
Partner:nem pubklikus
Magasság:172 cm
Eredeti hajszín: szőkésbarna
Szemszín:kék
Csillagjegy:Mérleg
ÉLETRAJZ

Wolf Kati, magyar énekesnő, 1974. szeptember 24.-én született Szentendrén; énekesi karierre szinte garantálható volt, hisz zenész családban nőtt fel. Édesapja, Wolf Péter, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, aki több neves magyar művésznek, köztük Kovács Katinak is írt már dalt. Két bátyja van; Gábor - aki marketing szakmában dolgozik - és Dániel. Férje Ákos, jogászként dolgozik. Két gyermeke született; Janka és Luca.
"A szüleim a mai napig szeretik és megölelik egymást, ez erős érzelmi töltetet ad az embernek. A gyerek korom pedig már-már sziruposan-giccsesen szép volt. A szüleimnek köszönhetően minden stimmelt, aminek stimmelnie kellett, két báty, óriási jövés-menés, az anyukám mindennap meleg étellel várt haza. Lázadó tinédzserként szinte irigykedve néztem a világsztárokat, akik vagy Harlem legdurvább negyedében nőttek fel, vagy az utcán, ültek börtönben, drogoztak, és abból a közegből mentette ki őket a tehetségük. Volt idő, amikor egy kicsit azt kívántam, velem is történne már valami, csak egy kicsi olyan, ami nem tökéletes, de csak nem történt. Ma már tudom: úgy volt jó, ahogy volt. Egy olyan alapot hoztam magammal otthonról, amely mindent megad ahhoz, hogy boldog lehessek. Annyira idilli környezetben nőttem fel, hogy azzal foglalkozhattam, ami igazán érdekel. A zenével."
Kati több interjúban is nyilatkozott arról, hogy munkáját és magánéletét a lehető legjobban igyekszik szétválasztani. Mivel nagyon fontos számára a családja, igyekszik úgy összeállítani a napirendjét, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse velük. Délelőtt jár interjúkra és fotózásokra, amikor a gyerekei óvodában/iskolában vannak, s a legtöbb fellépését hétvégére időzíti.

"A lakás ajtón belülre semmit nem engedek be a szórakoztató iparból."
2013 szeptemberében az énekesnő hivatalosan is bejelentette, férje munkája miatt családjával Kínába költözik. Egy évvel később, 2014 nyarán visszaköltöztek Magyarországra.

Kezdetek
Kati zenei pályafutása 7 éves korában indult el, amikor is 1981-ben elénekelte a Vuk címadó dalát. Az énekesnő mai napig boldogan tekint vissza ezekre az időkre, ugyanis elmondása szerint itt kezdődött minden, ekkor szeretett bele az éneklésbe.
"Az énekléssel természetesen kifejezem magam. A gondolataimat, az indulataimat, az érzéseimet, a humoromat, a rossz napomat, a jó napomat, mindent, ami bennem van, én nem tudom elmesélni, leírni, lefesteni, elzongorázni, de elénekelni igen. Sok éve énekelek, és csak úgy tudom elképzelni a magam többi oldalát épen és egészségesen, hogy rendszeresen színpadra állok és kiénekelem magam; rengeteget kivesz belőlem, és mégis sokszorosan feltölt!"
Együttesek, amiben énekelt: A gimnáziumban tagja volt egy zenei együttesnek, a "Stúdió Dél"-nek, akikkel Kati blues dalokat adott elő. A zenekar feloszlása után egy újabb csapat tagjává vált; 1990-ben alakult "Sunny Dance Band" egyik énekese lett. Ez a zenekar nagyon fontos szerepet töltött be - és tölt be a mai napig is - Kati életében, hisz az együttes két másik énekes nője, a legjobb barátai is egyben. Elmondása szerint ezek az évek rengeteg élményt és tapasztalatot nyújtottak a számára, talán ennek is köszönhető, hogy egyéni karriere ellenére a mai napig fellép az együttessel. A következő csapat amelyhez csatlakozott, a "New Chocolate" amely egy jazztanszakos funky banda volt. Kati inkább komolyzenész volt, ennek ellenére bevették az együttesbe. Mindez nagy kaland volt számára, s ezáltal kóstolhatott bele igazán az éjszakai klubéletbe. A "New Chocolate" után az "Avocaldo" tagja lett, ami Kati szívének másik csücske; e bandának köszönhetően is új barátokat szerzett. Leginkább populáris latin zenét játszottak, s az énekesnő elmondása szerint salsa órákra is jártak. 2001-ben a Queen emlék zenekarban láthattuk énekelni Katit, majd nem sokkal később régi és új énekesbarátnőivel együtt megalapította az "Enjoy"-t, s pop slágerekkel szórakoztatták a közönséget. Az utolsó csapat amelyben Katit látni lehetett, Nagy János jazz zenekara volt; az énekes nő nagyon élvezte az itt töltött időket.

Wolf áramlat
Kati legelső lemeze 2009-ban jelent meg Wolf áramlat címmel, melyre a dalokat - s néhány szöveget is - édesapja, Wolf Péter írta. Az albumra olyan tehetséges előadók írtak számokat, mint például Gerendás Péter, Pásztor Noémi Virág és Szabó Ági. A korongon található "Tündérmesénk" című duett dalt Charlieval énekelte el. A lemez remekül tükrözi Kati zenekarokban eltöltött éveit, ugyanis a gyönyörű balladák mellett a "Avolcaldo" latinos hangzásvilágát és a "Sunny Dance Band" zenei stílusát is fel lehet benne fedezni.

Tehetségkutatók
2003-ban Kati jelentkezett - az abban az évben induló - Megasztár válogatójára, ahol be is jutott a legjobb 50 versenyző közé. Ezt követően azonban nem írta alá a szerződést, ugyanis úgy gondolta, a család alapítás sokkal fontosabb számára. Így végül visszalépett.

X-faktor: út az élő show-ig
2010-ben Magyarországon is elindult az X-faktor első szériája; Kati ekkor úgy döntött, újból szerencsét próbál, s jelentkezett a versenyre. Sikerrel is járt, így nem sokkal később már a táborban izgulhattak a nézők az énekesnő továbbjutásáért, ahol a 25 év felettiek kategóriájába került. Itt is könnyen vette az akadályokat, így végül további 5 társával együtt - Vastag Csaba, Wittmann Zsolt, Bakó Kriszta, Nádor Dávid, Szabó Mariann - eljutott a Mentorházba. Mentora, Nagy Feró lett, kinek döntése alapján Wolf Kati Vastag Csabával és Szabó Mariannal együtt bekerült az élő showba.
X-faktor; az élő show
Az X-faktor első élő adásában a versenyzők XXI. századi ikonok dalaival léptek a színpadra. Kati Sarah Connor számával, a "From Sarah with love"-val. Ez volt az egyik legsikeresebb előadása a műsorban, az énekesnő párbaj nélkül továbbjutott. A következő hét témája a "Dívák és szívtiprók" volt; Wolf Kati Donna Summer "Hot stuff" című dalát énekelte el, s ezen a héten szintén párbaj nélkül jutott tovább. A harmadik élő showban rock dalok csendültek fel; Kati erre az estére egy igen ismert számot választott, ami nem volt más, mint az Evanscene - Bring me to life című dala. Ezzel az előadásával is sikerült megnyernie a közönséget, így párbaj nélkül juthatott tovább. A következő héten a versenyzők filmzenéket adtak elő; Kati Seal "Kiss from rose" című dalát adta elő. A negyedik héten is párbaj nélkül jutott tovább. Az 5. élő show alkalmával a toplistás slágereké volt a főszerep; Kati George Michael és Mary J. Blige "As" című számával lépett a színpadra. Ezen a héten is sikerült elnyernie a közönség szeretetét, így párbaj nélkül mehetett tovább. Az élő show hatodik hetében Kati David Guetta és Kelly Rowland "When Love Takes Over" közös dalát választotta. A bulihimnuszok estéjén is párbaj nélkül jutott tovább.
2010 november 27.én, a hetedik élő show alkalmával egyslágeres előadók dalait adták elő a versenyzők; Kati Toni Braxton "Unbreak my heart" dalát adta elő. Ezen az estén Wolf Kati és Takács Nikolas kapták a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajozniuk. A párbajdalok elhangzása után a mentorok sem tudtak megegyezni. Keresztes Ildikó és Geszti Péter Wolf Katit, míg Nagy Feró és Malek Miklós Takács Nikolast küldte volna haza. Mivel az eredmény döntetlen lett, a nézői szavazatok alapján döntöttek a továbbjutókról. Így a hetedik élő showban, Wolf Katinak búcsúznia kellett a versenytől. Geszti Péter - akinek köszönhetően döntetlen helyzet alakult ki - ígéretett tett Katinak, hogy kárpótlásul írni fog neki egy dalt.

Szólókarrier
Kati X-faktroból való kiesése nagy vihart kavart, sokak szerint az énekesnő sokkal inkább megérdemelte volna a továbbjutást. Ő azonban nem szomorkodott; bár nem sikerült megnyernie a versenyt, országos hírnevet sikerült szereznie magának, aminek köszönhetően végre szólókarriere is beindulhatott. Az X-faktor után egykori versenytársaival folyamatosan koncertezett. Geszti Péter, ígéretéhez híven írt Katinak egy dalt, melynek zenéjét Rácz Gergő és Rakonczai Viktor páros szerezte. A "Szerelem, miért múlsz?" bombaként robbant be a magyar toplistákra, Kati dala a hazai rádiók egyik legtöbbet játszott száma lett. A dal megjelenése után pár hónappal az MTV bejelentette, a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválra Wolf Katit fogják küldeni. A számhoz elkészítettek egy angol-magyar verziót - "What about my dreams?", s az Eurovízió szabályai miatt 3 percre rövidítették. A pörgős slágert a külföldiek is gyorsan megszerették, Katit a dalverseny egyik legesélyesebb énekesnőjének tartották. A magyarok nagy örömére, Kati az Eurovízió elődöntőjén továbbjutott, s így a döntőben "What about my dreams?" című dalával újra a színpadra léphetett. Annak ellenére, hogy Kati dala külföldön is nagy sikert aratott, a versenyen 22. helyezést érte el. Akárcsak Kati X-faktorból való kiesése, az Eurovíziós Dalversenyen elért helyezés is nemtetszést váltott ki az emberekből, ugyanis sokan úgy gondolták, az énekesnőnek jóval előrébb kellett volna végeznie.
A dalversenynek köszönhetően Kati nevét még jobban megismerték; az X-faktor győztese, Vastag Csaba mellett, ő volt az, akinek igazán sikerült befutnia. Nem sokkal az Eurovíziós dalfesztivál után, megjelent egy újabb dala, a ,,Vár a holnap'' melyhez angol vezió is készült. Ezután már nem kellett sokat várni a második nagylemezére sem; 2011-ben megjelent a "Vár a holnap" melyen 16 szám található. A "Szerelem, miért múlsz?" és a "Vár a holnap" után 2012-ben Kati az "Az aki voltam" című dalához forgatott videóklipet, melyhez szintén készült angol verzió. Nem sokkal később jelent meg "Lángolj!" című száma. 2013-ban az énekesnő bemutatta vadonatúj dalát, a "Hívjuk elő!"-t, melynek szövegét szintén Geszti Péter írta. A zene Szűcs Norbert és Wolf Kati munkáját dícséri. A dalhoz nem sokkal később leforgatták a videóklipet is, mely július 19.-én került bemutatásra. Nem sokkal később Radics Gigivel és Oroszlán Szonjával a "Pirosban a nőkért" kampány arca lett, s közösen elénekelték a "Szív dala" című szerzeményt. Decemberben megjelent legújabb dala, a "Mesén túl", melyhez 2014 februárjában "Porcelain" címmel az angol változat is megjelent. Ez év novemberében mutatta be "Ne engedj el" című szerzeményét, melynek angol változatával jelentkezett az Eurovízió magyar válogatójára. Bekerült a TOP 30 dal közé, majd az elődöntőt is akadály nélkül vette. A következő héten, a középdöntőben is nagy sikereket ért el; összesen 44 pontot sikerült szereznie, s ezzel biztos továbbjutó lett. A döntőben a zsűri szavazatai alapján nem került be a legjobb 5 közé, így nem ő lett az, aki hazánkat képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2015-ben pedig már bekerült az elődöntőbe a Ne engedj el! c. dalával. Ezévben még a TV2 legnézettebb műsorában, a Sztárban Sztárban láthattuk vasárnaponként más-más hírességek bőrébe bújva. Kati egészen a döntőig menetelt, azonban ekkor kiesett.

Érdekességek
- 2011-ben Wolf Kati Pély Barna, Roy és Szekeres Adrien közösen énekelték a DTK show karácsonyi dalát, mely a "Karácsonyi álom" címet viseli
- nagyobbik lányát, Jankát, Mogyinak becézi
- mindig szakít időt a családjára; nem csak énekesnőként, de feleségként és édesenyaként is igyekszik a lehető legjobban helyt állni
- Wolf Kati és Malek Miklós - aki az 2010-es X-faktor egyik zsűritagja - osztálytársak voltak
- a 2011-es X-faktorban, Kati volt Nagy Feró segítője a mentorházban
- Tandi Flóra énekesnő, nagy rajongója Wolf Katinak
- az 2011-es Eurovízió idején egy német magazin a legszebb lábú énekesnőnek választotta
- csillagjegye mérleg
- Az X-faktor ideje alatt Kati nem lakott együtt a többi versenyzővel; családjával egy szállodában lakott, mivel nem szerette volna magára hagyni két kislányát.
- Imád olvasni; kedvenc könyve Alexander Dumas: Bragellone Vicomte
- A "Nevelésünk titkai" című könyvben több hazai sztár mellett Wolf Kati is nyilatkozott gyereknevelési módszereiről.
- 39-es cipőket hord
- kedvenc autómárkája a BMW
- volt egy ikertestvére, aki egy napos korában sajnos életét vesztette
- elmondása szerint a férjével folytatott beszélgetések nyugtatják meg a legjobban
- nagyon aggódó anyuka
- 2012-ben "A Dal" című műsor egyik zsűritagja volt

Díjak és elismerések
- X-faktor - bekerült a legjobb 12 előadó közé (2010)
- Dortmundi rádió Eurovíziós különdíja (2011)
- Eurovíziós Dalverseny 22. helyezése (2011)
- Gundel művészeti díj (2011)
- VIVA Comet - Legjobb női előadó (2011)
- Szenes Iván Művészeti Díj (2011)
- Transilvanian Music Awards - az év legjobb magyar disco slágere (Szerelem, miért múlsz c. dal) (2012)


DISZKOGRÁFIA


Nagylemezek


Wolf Kati - Wolf-áramlat
1. Játék
2. Válladon alszom el
3. Tündérmesénk (duett Charlie-val)
4. Adieu
5. Ha egyszer erre jársz
6. Sír a hegedű
7. Feszül a húr
8. Hadd legyél férj
9. Ő volt a jel
10. Némán szemével simogat
11. Látom az arcát
12. Két arc

Wolf Kati - Az első X - 10 dal az élő showból
1. From Sarah With Love
2. Hot Stuff
3. Bring Me To Life
4. Kiss From A Rose
5. As
6. When Love Takes Over
7. Un-Break My Heart
8. Saving All My Love For You
9. Change The World
10. Respect

Wolf Kati - Vár a holnap (album, 2011)
1. Szerelem, miért múlsz?
2. Vár a holnap
3. Angyal
4. Játék
5. Körforgás
6. Az, aki voltam
7. Mától minden máshogy lesz
8. Kéz
9. Remeg a Föld is
10. Várj még
11. Rám talált
12. Lángolj
13. From Sarah With Love
14. What about my dreams? (Eurovision Edit - Hunglish)
15. Life Goes On
16. Szerelem, miért múlsz? (DJ Dominique Remix)


Kislemezek


2011
- Szerelem, miért múlsz?
- What About My Dream

2012
- Az aki voltam / The Last Time
- Lángolj

2013
- Hívjuk elő!

2014
- A mesén túl

-Nyár van

2015

-Ne engedj el! (The Less I Care)


VIDEOGRÁFIA

2011
- Szerelem, miért múlsz? / What abouty my dreams?
- Vár a holnap / Life goes on
- Karácsonyi álom (Pély Barna, Roy, Szekeres Adrien)

2012
- Az aki voltam / The Last Time

2013
- Hivjuk elő!
- A szív dala ( Radics Gigi és Oroszlán Szonja közremüködésével )


Link

Forrás:starity.huLink
 
 
0 komment , kategória:  {Wolf Kati életrajz  
Címkék: versenytársaival, közremüködésével, visszaköltöztek, foglalkozhattam, tehetségkutatók, továbbjutásáért, gyereknevelési, hangzásvilágát, világsztárokat, továbbjutókról, szeptemberében, vasárnaponként, magyarországra, szórakoztatták, dalfesztiválon, magyarországon, dalfesztiválra, szétválasztani, gondolataimat, megalapította, jazztanszakos, bulihimnuszok, énekesnőjének, osztálytársak, dalversenynek, kategóriájába, szólókarriere, transilvanian, tapasztalatot, legsikeresebb, beszélgetések, beindulhatott, tinédzserként, összeállítani, középdöntőben, legesélyesebb, gyerek korom, szüleimnek köszönhetően, anyukám mindennap, közegből mentette, kicsi olyan, olyan alapot, lehető legjobban, lehető legtöbb, gyerekei óvodában, legtöbb fellépését, lakás ajtón, szórakoztató iparból, énekesnő hivatalosan, évvel később, énekléssel természetesen, rossz napomat, Wolf Kati, Wolf Katalin, Wolf Péter, Erkel Ferenc-díjas, Kovács Katinak, Férje Ákos, Stúdió Dél, Sunny Dance Band, Nagy János, Gerendás Péter, Pásztor Noémi Virág, Szabó Ági, Vastag Csaba, Wittmann Zsolt, Bakó Kriszta, Nádor Dávid, Szabó Mariann, Nagy Feró, Wolf Kati Vastag Csabával, Szabó Mariannal, Kati Sarah Connor, From Sarah, Wolf Kati Donna Summer, Kati Seal, Kati George Michael, Mary, Kati David Guetta, Kelly Rowland, When Love Takes Over, Kati Toni Braxton, Takács Nikolas, Keresztes Ildikó, Geszti Péter Wolf Katit, Malek Miklós Takács Nikolast, Wolf Katinak, Geszti Péter, Kati X-faktroból, Rácz Gergő, Rakonczai Viktor, Eurovíziós Dalfesztiválra Wolf Katit, Akárcsak Kati X-faktorból, Eurovíziós Dalversenyen, Szűcs Norbert, Radics Gigivel, Oroszlán Szonjával, Eurovíziós Dalfesztiválon, Sztárban Sztárban, Wolf Kati Pély Barna, Szekeres Adrien, Malek Miklós, Tandi Flóra, Alexander Dumas, Bragellone Vicomte, Eurovíziós Dalverseny, VIVA Comet, Szenes Iván Művészeti Díj, Transilvanian Music Awards, From Sarah With Love, Bring Me To Life, Kiss From Rose, Un-Break My Heart, Saving All My Love For You, Change The World, Eurovision Edit, Life Goes On, Dominique Remix, What About My Dream, Last Time, Less Care, Pély Barna, Radics Gigi, Oroszlán Szonja,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.28. 13:12 Koronavírus - Spanyolországban több mint nyolcszázan haltak meg egy nap ala...
03.28. 13:12 Koronavírus - Schanda: ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyköz...
03.28. 13:12 Koronavírus - Magosz: semmi nem akadályozza a mezőgazdasági munkákat
03.28. 13:02 Koronavírus - A Benelux államokban nőtt a vírusfertőzöttek és a betegségben...
03.28. 13:01 Koronavírus - Karácsony: az egészségügyiek tiszteletére fehér díszvilágítás...
03.28. 12:51 Az interneten nyílt meg a II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon
03.28. 12:41 A Barcelona legkevesebb 18 millióért elengedheti Braithwaite-et
03.28. 12:12 Koronavírus - MSZP: hozzon létre béralapot a kormány!
03.28. 12:11 Koronavírus - LMP: kapjanak bővebb tájékoztatást az önkormányzatok!
03.28. 12:11 NHL - A nagykövet szerint az USA hálás Oroszországnak Ovecskinért
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Budapesti tavasz.......  mit tegyünk, ha nekünk kell áp...  Te és én........  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Életvitel  Képes üzenet !  Kijárási korlátozást jelentett...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Katolikus rádió - napi evangél...  Facebookon kaptam  Paul Verlaine: Érzelmes párbes...  Facebookon kaptam  Az én Mesterem az én Istenem  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Amikor járvány idején Skype-on...  Jó kívánságom !  Harmónia......  Facebookon kaptam  Apa, fe(lel)j  Harmónia......  A Puskás Aréna nyerte az Év st...  Mosolygós , szép napot kívánok...  Ajánlat: tavaszra  Lelkiatyának Pio atya írt leve...  Kislány fest  mit tegyünk, ha nekünk kell áp...  Légy türelmes . . .  Csak , mert nem mondunk ki dol...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Pio atyától idézetek  Facebookon kaptam  Adj még Uram időt Adj még Ura...  Nő kalapban a mezőn  Harmónia......  Egy nőnek kell, hogy  Székely János: Ne feledkezzünk...  Tulipánok pillangóval  Legyen egy szép, napos napod!  Útravaló – 2020. március...  Harmónia......  Vigyázzatok magatokra ! .........  Jó éjszakát  Szép Ernő idézet  Lazítós estét  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szèp estét kedves látogat...  Lisieux-i Kis Szent Teréz imáj...  Szép Ernő idézet  Naplemente  Mosolygós , szép napot kívánok...  Írta Pénzár Miklós Csaba  Terv  Jó kívánságom !  Az élet nem mindig igazságos  Lehet-e csonka egy mise? - Na...  300-ra nőtt a beazonosított ko...  Tulipánok pillangóval  Tavasz.......  Mai harmónia kártyám  Szép Ernő idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Edzés  Facebookon kaptam  Vigyázzunk egymásra ! ......  Légy türelmes . . .  Facebookon kaptam  Liliomok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adj még Uram időt Adj még Ura...  Kellemes délutánt kívánok  Szent Rita Nagy kilenced 2020...  Rózsa csokor  Virágos csendélet  Facebookon kaptam  Tulipán csokor  Harmónia......  Szent István rádió élő adása 0...  Kék és sárga rózsa  Legyen egy szép, napos napod!  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Tavaszi virágok  Adj még Uram időt Adj még Ura...  Hittan órák - Szent István rád...  Lelkiatyának Pio atya írt leve...  Facebookon kaptam  Isten akarata  Terv  Facebookon kaptam  Ha semmi más nem segít  Orchidea 
Bejegyzés Címkék
gyerek korom, szüleimnek köszönhetően, anyukám mindennap, közegből mentette, kicsi olyan, olyan alapot, lehető legjobban, lehető legtöbb, gyerekei óvodában, legtöbb fellépését, lakás ajtón, szórakoztató iparból, énekesnő hivatalosan, évvel később, énekléssel természetesen, rossz napomat, magam többi, gimnáziumban tagja, zenei együttesnek, zenekar feloszlása, újabb csapat, zenekar nagyon, legjobb barátai, évek rengeteg, következő csapat, jazztanszakos funky, éjszakai klubéletbe, énekesnő elmondása, Queen emlék, utolsó csapat, albumra olyan, korongon található, lemez remekül, gyönyörű balladák, évben induló, család alapítás, táborban izgulhattak, énekesnő továbbjutásáért, egyik legsikeresebb, énekesnő párbaj, héten szintén, igen ismert, következő héten, versenyzők filmzenéket, negyedik héten, toplistás slágereké, közönség szeretetét, bulihimnuszok estéjén, estén Wolf, legkevesebb szavazatot, párbajdalok elhangzása, eredmény döntetlen, nézői szavazatok, énekesnő sokkal, magyar toplistákra, hazai rádiók, 2011-es Eurovíziós, számhoz elkészítettek, angol-magyar verziót, pörgős slágert, dalverseny egyik, magyarok nagy, színpadra léphetett, énekesnőnek jóval, dalversenynek köszönhetően, újabb dala, második nagylemezére, énekesnő bemutatta, zene Szűcs, angol változat, zsűri szavazatai, döntőig menetelt, 2010-es X-faktor, 2011-es X-faktorban, 2011-es Eurovízió, német magazin, legszebb lábú, többi versenyzővel, szállodában lakott, napos korában, férjével folytatott, szív dala, versenytársaival, közremüködésével, visszaköltöztek, foglalkozhattam, tehetségkutatók, továbbjutásáért, gyereknevelési, hangzásvilágát, világsztárokat, továbbjutókról, szeptemberében, vasárnaponként, magyarországra, szórakoztatták, dalfesztiválon, magyarországon, dalfesztiválra, szétválasztani, gondolataimat, , ,
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 322
  • e Hét: 3892
  • e Hónap: 10801
  • e Év: 44469
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.