Regisztráció  Belépés
cipello.blog.xfree.hu
Addig szeressünk, amíg élünk" "Egy embernek csak akkor van joga lenézni ... cipellő (Dunások)
1948.03.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Éves Horoszkóp - 2013 ! Astronet hu oldalról :)
  2012-12-12 14:03:04, szerda
 
   
 


Éves horoszkóp 2013 !
Link
(2012. december 11. 17:00)

A 2013-as esztendő a nagy próbatételek, a változás és az útkeresés éve lesz. Elindulunk az anyagi felemelkedés útján, felerősödik bennünk a harmónia iránti vágy, a családi kapcsolatok pedig megszilárdulnak.

Megannyi pesszimista, sőt fenyegető jóslat ellenére a csillagok nem jelzik, hogy közeledne a világvége. Annyi azonban bizonyos, hogy 2013 szinte minden csillagjegy számára óriási változásokat ígér.

Ha elégedetlen vagy a sorsoddal, az életeddel, most, a Hold évében lehetőséged lesz ezen változtatni.

Lehet, hogy ehhez fel kell forgatnod eddigi, megszokott életedet, és olyan új lehetőségek után kutatnod, amiben talán nincs még gyakorlatod, de vonzódsz hozzá.

Idővel majd kiderül, hogy nem is áll olyan messze tőled. Sőt!

2013-ban sokan találják meg a párjukat, soha nem volt még ilyen erős a vágy az emberekben, hogy szeressenek és szeretve legyenek.

Tehát a család szerepe is igen fontossá válik ebben az évben, ami nagy kibéküléseket és családalapítási kedvet egyaránt hozhat.

De nézd meg most egyenként, mit is jelent ez pontosan a 12 csillagjegynél.


KOS - Horoszkóp - 2013
(2012. december 9. 17:25)

Január a barátságról, a kapcsolatok építéséről és a szerelemről szól. Arra azért vigyázz, hogyha különös vonzalom ébred szívedben egy jó ismerősöd partnere iránt, azt nagyon mélyen rejtsd el a külvilág elől - e szerelemféle megvalósulása ugyanis nem hozná a várt boldogságot.

Tavasz eleje is új szerelemmel kecsegtet (inkább csak reménnyel), és ha házassági terveid volnának, azt is jobb kicsit későbbre halasztani. Új pénzügyi koncepciókon töröd a fejed, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várod. Ne sokat gondolkozzon, csapj le rá!

A májusi nagy bolygótorlódás a pénz házában pénzügyi spekulációkat sejtet, ám tartsd szem előtt, hogy egyelőre nem szabad semmilyen szerződést kötni, mert könnyen becsaphatnak, még ha nem is előre kigondoltan, szándékosan. Szívbéli ügyekben viszont annál nagyobb szerencséd lehet, főleg a hónap elején. Júniusban a pénzügyekben ismét kedvező időszak jön el, de ez egyben túlköltekezésre adhat alkalmat.

Nyár derekán a Vénusz növeli szerelmi kedvedet: ne töltsd hát semmiképp magányosan az estéket! Családalapításra, költözésre, felújításra alkalmas ez az időszak.

Augusztusban egy kétségtelenül fantasztikus éjszakáért, egyszer még nagy árat kell fizetned, ha megfeledkezel az óvatosságról. Munkahelyeden olyasmire akarnak rávenni, ami szöges ellentétben áll az elveiddel. Vitatkozás helyett helyesebb, ha valamilyen kompromisszumos javaslattal állsz elő.

Ősz elején jobban oda kell figyelned a kapcsolataidra: vajon te is nyújtasz-e annyit kedvesednek és szeretteidnek, mint amennyit tőlük kapsz? Az esetleges elhidegülésnek talán egy több éve elhúzódó, kizsákmányoló érzelmi hozzáállás az oka. A szeretet azonban mindenre gyógyír lehet! Munkahelyi céljaid megvalósításához most társad is maximálisan partnered lehet - mély értelmű, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelned.

Év vége felé a munkahelyeden valaki a pozíciódra törhet távollétedben. Az otthonodban viszont minden jól alakul. Decemberben az ünnepeket semmiképp se töltsd a négy fal között, attól most megőrülnél, és másokat is az őrületbe kergetnél. Pénzügyeket érintő társulások, szerződések kötésére alkalmas ez a hónap, lakásügyeket illetően is.


BIKA - Horoszkóp 2013
(2012. december 9. 20:43)

Tiltott szerelemmel, vagy kétes üzleti tervekkel kezdődik számodra a 2013-as év - a vérmérsékletedtől és korodtól függően ezek a veszélyek leselkedhetnek most rád.

A karrier házában járó Mars érleli ambícióidat, de nem nagyon válogat az eszközökben. Legyél mértéktartó és soha ne folyamodj törvénytelen eszközökhöz. Bálint napkor remekül mulathatsz kedveseddel.

Tavasz elején a barátság házában járó öt bolygó nagy változásokat hozhat, akár teljes baráti körödet lecserélheted. Ez egy új életszakasz kezdete, most másféle kihívások várnak rád, és ehhez új támaszok, új barátok kellenek.

Munkahelyeden megvan a veszélye annak, hogy szinte már mindenki helyett neked kell — ha nem is dolgoznod — de gondolkoznod.

Májusban uralkodó bolygód, a Vénusz a Bikába lép, és ez egyaránt lehetőséget teremt a szerelemre, szépülésre, társasági életre. Nyár elején lelkileg különösen megterhelő időszakot élhetsz át a hónap elején, ha netán magányos lennél.

Akkor is úrrá lehet rajtad az elkülönülés, félrevonulás utáni vágy, ha párkapcsolatban élsz. Nem csoda, hiszen frissülésre, megújulásra van most szükséged.

Nyár közepén mintha álmodoznál - legalábbis ami a karrieredet illeti. Semmiképp se dőlj be az üres ígéreteknek, vagy puszta álmoknak. Egzisztenciális váltás helyett inkább próbálj meg a nyilvános kapcsolataidon változtatni.

Augusztusban pénzügyek miatt kerülhet sor heves vitákra valamely családtagoddal, de egy kis taktikázással, és némi kedvességgel még megmentheted a kapcsolatot a végső szakítástól, amennyiben az tényleg fontos számodra.

Ősz elején szinte állandóan hadban állsz majd a feljebbvalóiddal. A harc egyébként nem teljesen értelmetlen, mert a következő vezetőváltáskor te már sokkal jobb helyzetből indulhatsz.

Valakire nagyon mély benyomást teszel a környezetedben. Talán egy új szerelem hajnala ez, de a Szaturnusz hatás miatt valószínűbb, hogy gyümölcsöző munkakapcsolat, hűséges baráti viszony alakul a dologból.

Év végén táncra, mulatságra, szerelemre és jó ételekre van kilátásod, de ne számíts könnyű időszakra, mert munka is lesz bőven. A hónap elejét használd fel bonyolultabb feladatok megoldására.


IKREK - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

Alighanem elszámítottad magad pénzügyeidet illetően, ezért most év elején a hitelezőid, vagy az adóhivatal szorongat. Érdemes épp ezért március idusáig kerülni a plázákat, hacsak nincs konkrét célod a beruházásra.

Felesleges pénzedet költsd inkább utazásra, kirándulj kedveseddel ismeretlen tájra a március közepi hosszú hétvégén!

Tavasszal a Jupiter sugárzása túlzásokra csábít: nagy tervekről álmodozol, és közben nemcsak lelkedet, de testedet is hizlalod, ráadásul a mértéktelen húsfogyasztás ízületi panaszokat okozhat. Karriered észrevétlenül alakulgat, szerencsére pozitív irányba.

Májusban minden kimondott szó és kimondatlan gondolat csak sebez, és felzaklat. Kerüld a vitát kedveseddel! Munkahelyi körülményeid ezzel szemben ideálisak, most végre olyan emberekkel dolgozhatsz, akikkel szívesen vagy együtt. Szokásos lehengerlő kinyilatkoztatásaidat azonban jó lesz egy darabig pihentetni.

Nyár elején társaddal való kapcsolatod komoly átalakuláson megy át: ha nem kellő tapintattal, és megértéssel viszonyulsz hozzá, akkor akár szakítás is lehet belőle!

Ötletességed és kitartásod végre meghozni látszik a várt eredményt: érdemes lesz előállnod újító ötleteiddel vállalkozásodat illetően. A haszon végre nem marad el.

Augusztusban a szerelemben is kezdeményező lehetsz, és romantikus érzelmeidet a hónap első napjain a jegyeden járó Hold is növeli.
Ősszel a karrieredben hirtelen váltásra lehet lehetőséged, de csak akkor tudsz előrejutni, ha veszed a fáradtságot, és már előre beletanulsz leendő szerepedbe.

Szerelmi téren nagyobb mozgolódás támadhat körülötted, de a régi a biztos! Az új kaland csak szalmaláng, aminek sajnos igen nagy lehet a füstje.

Év végén ne habozz tanácsot kérni attól, akit magadnál járatosabbnak tudsz egy témában, még akkor sem, ha az ellenséged. Sőt, ha ügyesen fűzöd a szót, egészen magad mellé állíthatod, szövetségessé teheted régi ellenfeledet. A pénz házában járó Jupiter kedvező helyzetet teremt munkabérelőleg, avagy jutalom szerzésére.RÁK - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

Év elején a társ házán áthaladó Plútó különösen magadba fordulóvá tehet, ami már-már a depresszió határát súrolhatja, ha nem vigyázol!

A Mars és a Neptunusz együttállása némi vigasztalódást hozhat kötelezettségek által nehezített életedbe: az ifjabbak a tanulásban, idősebbek szellemi fejődésükben, avagy egy távoli utazásban találják meg a boldogságot.

Mindenkinek felüdülést hozhat egy kisebb kiruccanás, és a társasági élet, amit mintha kicsit elhanyagolnál a nagy téli hidegben. Akárhány éves vagy is, ünnepeld társaddal a Bálint napot!

Tavasz elején ne engedd el a füled mellett kedvesed visszafogó tanácsait, társad ,,csak" realista, nem az ellenséged. A karrier házában található bolygóegyüttállás törekvő gondolatok szülője lehet áprilisban, ámde felhasználhatod e periódust arra is, hogy egzisztenciális létedet más módon emeld.

Tudásra szomjazol, és váratlanul felbukkan a lehetősége annak, hogy egy régi vágyadat képező tárgyban önmagadat képezhesd, vagy netán olyan helyre utazhatsz, ahová már régóta sóvárogtál.

Nyár elején nagyon fontos, a gyermekedet vagy szerelmedet érintő ügyben kell döntést hoznod. Bármennyire is tétovázó alkat vagy, most nem késlekedhetsz. Pénzügyi helyzeted elég gyatra, semmiképp ne csinálj adósságot, ha pedig tartozásod van, ne várd meg a baseball-ütős szakmunkásokat!

Júliusban minden eddiginél nagyobb hatást tudsz gyakorolni másokra, pusztán azzal, hogy nyilvános szereplést vállalsz. Pénzügyeidet végre stabilizálhatod, ha leszámolsz irreális illúzióiddal. Hódításra legjobb alkalom e hónap közepén adódik.

Egy távoli utazás komoly felismerésekre vezethet, ami önmagad jobb megértéséhez is nagy segítség lehet.

Augusztusban szerelmi szenvedélyed szenvedéssé fajulhat, ha túlzott ragaszkodásoddal az őrületbe kergeted párodat. Adj neki több szabadságot, és keress sok vigasságot, ruhatáradat pedig cseréld világos színűekre!

Ősszel a tanulásé lesz a főszerep: jól teszed, ha nem szalasztod el a kedvező alkalmat. Még ha most esetleg haszontalannak, vagy fárasztónak is érzed, utóbb biztosan nem bánod meg.

Októberben a jegyedben járó Szaturnusz a befelé fordulás szükségességét hangsúlyozza: érzed, nehéz időket élsz át, és átalakulásra van szükséged. Ha nyugalmat akarsz magadnak, ezt meg kell értetned a kedveseddel is.

Decemberben jó, ha kihasználod a kedvező lehetőségeket, és okos, hasznos dolgokba fekteted be a pénzedet. A szerelem, bár sem okos, sem hasznos, mégis olyasmi, amire bízvást áldozhatsz. Főleg, ha biztos vagy a választottadban, és akár kézfogóra is hajlandó lennél.OROSZLÁN - Horoszkóp 2013.
(2012. december 11. 17:00)

Egy külföldi utazás lehetősége most mindennél kecsegtetőbb lehet számodra, megspékelve némi szerelmi izgalommal is. Párkapcsolatodban kemény, de vidám napokat hoz a kapcsolatok házán átvonuló Mars az Uránusszal fényszögben.

Tél végén úgy érezheted, hogy a világ körülötted forog, és mindent meg is teszel azért, hogy ezt jól kiélvezd, kihasználd. Az ártatlan hazugságok még megengedhetők, ha pusztán ,,színesebbé" akarod varázsolni egyéniségedet, de önmagadnak ártasz, ha karrierizmusból csalafintáskodsz.

Tavasz eleje az új kezdetek napja is lehet. Érdemes nagy fogadalmakat tenned, új elkötelezettségeket vállalnod, mert a kitartásod hosszú időre garantálja a sikert. Pénzügyi lehetőségeid is bővülhetnek e hónapban, különösen más pénzét illetően.

Áprilisban egy régi, halódó kapcsolatod most végleg véget érhet. Májusban a Vénusz segítheti feljebb lépni a ranglétrán, de ehhez az emberi kapcsolataidat is ápolnod kell.

Júliusban kedvességgel mind az üzleti életben, mind a szerelemben sikereket érhetsz el. Gyermekvállalásra is alkalmas lehet ez a hónap! Pénzügyekben ugyan kisebb nehézségeid adódhatnak, de ez is csak arra alkalom, és ösztönző erő, hogy megnöveld későbbi lehetőségeidet, minél több forrás után kutatva. Ez ügyben cselekvésre legjobb időszak a hónap második fele lehet.

Augusztusban lehet, hogy egy szokatlan gondolkodású emberrel találkozol, aki megingatja eddig szilárdnak hitt világnézetedet. A megszokott automatizmusok, gépies reakciók helyett most valóban a gondolkodásra helyezd a hangsúlyt.

Ősz elején minden vágyad, hogy meggazdagodjon, és erre ugyancsak rákényszerítenek a körülményeid is: egy társulás vagy otthoni gondok miatt fokozott költekezésre kényszerülsz. Ha hagyatékkal, jutalékkal kapcsolatos elintézetlen ügyed van, semmiképp se halogasd tovább!

Novemberben a Nap-Szaturnusz együttállása az otthon házában sokat javíthat házaséleteden. Bizony a munka, barátok, és a lustaság miatt kicsit elhanyagoltad párodat az utóbbi időben, van hát mit bepótolnotok. Munkahelyeden most nem annyira az effektív cselekvésnek, inkább a tervezésnek és a tárgyalásoknak van itt az ideje. Várd meg, amíg minden kikristályosodik, és mindenben tisztán látsz, csak azután dönts.

Decemberben a családi élet harmóniáját egy kellemetlen esemény zavarhatja meg a hónap elején, de mindennek elejét veheted az őszinte kitárulkozással. Sajnos, nehezen viseled el, ha egy családtagod irányítani akar, most mégis úgy tűnik, az illetőnek van igaza. Ne tartsd méltóságán alulinak elfogadni a bölcs tanácsot! Pénzügyi döntést semmiképp se hozz addig, amíg egy szakértővel nem tanácskoztál!


SZŰZ - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

Január elején uralkodó bolygód kedvezőtlen fényszögbe kerül az Uránusszal, ami a szerelemben, vagy a gyermekekkel kapcsolatban okozhat galibát. Amíg pusztán akarod a jót, az nem fog az otthonodba térni.

A vágyakozás, álmodozás annál többet segíthet. Keresd a jóindulatú, pozitív kisugárzású emberek társaságát, mert lelkednek szüksége van az áthangolódásra. A munkahelyi hajsza nagy megerőltetést jelent, de az anyagi kárpótlás sem fog elmaradni.

Tavasz elején a magányos Szüzeket a Vénusz-Neptunusz kettőse lepheti meg egy hirtelen szerelem lehetőségével, de a kedvesükkel boldog kapcsolatban élők is egy rendkívül eseménydús időszakot élhetnek meg. Végre találkozhatsz álmaid asszonyával (férfijával), ám pechedre lehet, hogy épp akkor, amikor ő vagy te már elköteleztétek magatokat.

A titkos viszony pedig megfontolandó, elsősorban kötelezően szomorkás mellékíze miatt. A hirtelen elhatározás, vagy más okok miatt is a munkahelyeden viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen konspirációk áldozata lehetsz. Légy óvatos, és ne az erő, hanem a furfang módszerét alkalmazd a védekezésnél.

Nyár elején akaratosságod sok bajt hozhat a fejedre; főként a hónap második felében tartózkodj attól, hogy túlságosan követelőző, konok legyél, mert (szó szerint és átvitt értelemben is) megütheted a bokádat. Júliusban egy ellenkező nemű ismerősödre kezdhetsz kicsit másképp tekinteni, mint puszta barátra. A kezdeményezést azonban neked kell magadhoz ragadnod, ha változtatni akarsz a viszonyotokon.

Ősszel pénzügyekben kivételesen hallgass egy bölcsebb családtagodra: ha így teszel, akár még kisebb nyereségre is szert tehetsz. Hosszabb távon egy társulás jelenthet nagyobb anyagi biztonságot, efféle szerződéskötésekre a hónap közepe lesz igazán alkalmas.

Ha nem sikerül összhangba hoznod a munkádat és a családi életedet, az pénzügyi zavarokhoz vezethet. Gyors megoldásként kínálkozhat a felmondás, de ezt a lépést ajánlatosabb kihagyni. Még nem jött el az illúziók megvalósításának az ideje.

Év végén a múlton való rágódás csak egy bizonyos ideig lesz hasznos, amíg valóban van még tanulság, amit nem szűrtél le. Azon túl már csak ,,kesergés", és csupán akadálya a továbblépésnek. Tanulj meg felejteni, hogy lelked megkönnyebbüljön, az égiek már megbocsátottak neked. Szintúgy megszabadulhatsz jó néhány felesleges holmitól, amiket sikerült felhalmoznod a szekrényeid mélyében.


MÉRLEG - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

A munkahelyeden rengeteg változást kell átélned az Uránusz hatására. Jobb, ha lélekben felkészülsz a változásokra, sőt, akár magad is keresed az új utak lehetőségét, különösen, ha eddig sem voltál túlságosan elégedett munkaköröddel, sorsoddal.

Februárban megeshet veled az a csoda, hogy nemcsak a tükörbe pillantva találhatod meg hasonmásodat. Bár az illető valószínűleg inkább lelki tükörképed, de ez épp elég ahhoz, hogy szerelem, avagy mély barátság legyen a találkozásból.

Tavasz elején az Uránusz helyzete a társkapcsolat házában heves vitákat eredményezhet kedveseddel az elkövetkező időkben, a hónap végén pedig a Vénusz hozhat nyugalmat, hacsak túl mélyen bele nem nézel valaki más csábító szemébe.

Tavasszal szerelmi téren zavarba ejtő ajánlatot kaphatsz, és jókora diplomáciai érzékre lesz szükséged, ha nem akarsz az illetővel haragot tartani. Az idősebbek, vagy higgadtabbak a szerelem helyett inkább üzleti téren sütögethetik pecsenyéjüket, de nekik is óvatosan kell bánniuk a ,,nagy tranzakciókkal", különösen a más pénzét (is) érintő ügyekben. Egy váratlan üzleti út azonban szerencsével kecsegtet.

Nyár elején a közlekedésben legyél különösen óvatos, a fáradtságod most balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat. Inkább bízd másra a vezetést, vagy maradj ott, ahol van. Ha változtatni akarsz a munkádban, munkahelyeden, júliusban rengeteg támogatód akadhat ebben munkatársaid között, mindenkinek csak javára válik, ha előbbre léphetsz a ranglétrán.

Ősszel a jegyedben járó Vénusz az Uránusszal fényszögben alkalmat ad a megújulásra: az utóbbi időben kissé elhanyagoltad kapcsolatrendszeredet, talán túlságosan is visszavonultál a világtól, most ideje lenne felkeresned régi barátaidat, ismerőseidet.

Novemberben egy munkahelyi szerelem csábító kaland lehet, de semmi több. Ne vidd túlzásba! Decemberben ha szerelmedbe a számítás is belekeveredik, akkor előbb-utóbb csömör lesz a vége, s akkor a legkönnyebb lesz mindent a másikra fogni, érdemtelennek és sekélyesnek nevezni.

A baj csak az, hogy a választásod a lelkedet is tükrözi, a másik a bensőjének csak a kivetülése volt. Ha a szépet és jót látod és elismered a másikban, az önmagadat is inkább dicséri. Persze, ha csak a szakítani akarsz, akkor ürügynek bármi jó.


SKORPIÓ - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

A munkahelyeden rengeteg változást kell átélned az Uránusz hatására. Jobb, ha lélekben felkészülsz a változásokra, sőt, akár magad is keresed az új utak lehetőségét, különösen, ha eddig sem voltál túlságosan elégedett munkaköröddel, sorsoddal.

Februárban megeshet veled az a csoda, hogy nemcsak a tükörbe pillantva találhatod meg hasonmásodat. Bár az illető valószínűleg inkább lelki tükörképed, de ez épp elég ahhoz, hogy szerelem, avagy mély barátság legyen a találkozásból.

Tavasz elején az Uránusz helyzete a társkapcsolat házában heves vitákat eredményezhet kedveseddel az elkövetkező időkben, a hónap végén pedig a Vénusz hozhat nyugalmat, hacsak túl mélyen bele nem nézel valaki más csábító szemébe.

Tavasszal szerelmi téren zavarba ejtő ajánlatot kaphatsz, és jókora diplomáciai érzékre lesz szükséged, ha nem akarsz az illetővel haragot tartani. Az idősebbek, vagy higgadtabbak a szerelem helyett inkább üzleti téren sütögethetik pecsenyéjüket, de nekik is óvatosan kell bánniuk a ,,nagy tranzakciókkal", különösen a más pénzét (is) érintő ügyekben. Egy váratlan üzleti út azonban szerencsével kecsegtet.

Nyár elején a közlekedésben legyél különösen óvatos, a fáradtságod most balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat. Inkább bízd másra a vezetést, vagy maradj ott, ahol van. Ha változtatni akarsz a munkádban, munkahelyeden, júliusban rengeteg támogatód akadhat ebben munkatársaid között, mindenkinek csak javára válik, ha előbbre léphetsz a ranglétrán.

Ősszel a jegyedben járó Vénusz az Uránusszal fényszögben alkalmat ad a megújulásra: az utóbbi időben kissé elhanyagoltad kapcsolatrendszeredet, talán túlságosan is visszavonultál a világtól, most ideje lenne felkeresned régi barátaidat, ismerőseidet.

Novemberben egy munkahelyi szerelem csábító kaland lehet, de semmi több. Ne vidd túlzásba! Decemberben ha szerelmedbe a számítás is belekeveredik, akkor előbb-utóbb csömör lesz a vége, s akkor a legkönnyebb lesz mindent a másikra fogni, érdemtelennek és sekélyesnek nevezni.

A baj csak az, hogy a választásod a lelkedet is tükrözi, a másik a bensőjének csak a kivetülése volt. Ha a szépet és jót látod és elismered a másikban, az önmagadat is inkább dicséri. Persze, ha csak a szakítani akarsz, akkor ürügynek bármi jó.


NYILAS - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

Év elején szerelmi ügyek, vagy gyermekekkel kapcsolatos gondok emésztik fel az erődet. Talán még te is megdöbbensz, mennyi erő és kitartás van benned, ha a sors rákényszerít.

Februárban családi, egzisztenciális változások okoznak kavarodást életedben: úgy tűnik, eddigi életstílusod tarthatatlanná vált, változtatni vagy kénytelen megrögzött szokásaidon. Az, hogy ez szenvedést okoz-e neked, vagy könnyen veszed az akadályokat, attól függ, mennyire váltál merevvé, mennyire telítődtél előítéletekkel a világgal szemben.

Tavasz elején egyesek azzal ijesztgetnek, hogy le kellene győznöd a benned rejlő lustaságot. A szellemi-lelki lustaságon valóban felül kellene kerekedned, de a fizikai lustaság néha igen termékeny lehet. A merengés, a jövőteremtő álmodozás akkor is hasznos és kreatív tevékenység, ha közben látszólag nem történik semmi. A változások mindig belül kezdődnek.

Áprilisban pénzügyi kérdések okozhatnak családi perpatvarokat, de talán pont ez a kis ,,inspiráció" segít hozzá, hogy megtalálj egészen új lehetőségeket, pénzügyi forrásokat. Tavasz elején a munka házán átvonuló bolygók sokat lendítenek munkakedveden, míg a nyilvánosság házában járó Jupiter az élet örömeinek kedvez. E kettő együtt túlhajszoltsághoz vezethet.

Júniusban sokat költesz, vagy túlságosan adakozó leszel. Jó lenne, ha híres szociális érzékenységéből visszavennél, mielőtt kiürülnek a tartalékaid. Ráadásul, ha a pénzhiány miatt nem utazhatsz, gúzsba kötve érezed magad, kötelezettségeid fojtogatnak.

Júliusban rájössz, hogy nincs külvilág, képes vagy a lelkierőddel megváltoztatni a téged körülvevő világot. A nyolcas házban járó Jupiter okozhatja, hogy többször is megfordul fejedben a halál, és saját mulandóságodnak gondolata, de az élet ettől csak még szebb és értékesebb lesz számodra.

Augusztusban még nem késő bepótolni az elmaradt, vagy meghosszabbítani a rövidre sikeredett nyaralást. Egy hirtelen kedvező lehetőség ismét útra csábíthat. Munkahelyeden ugyanakkor viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen konspirációk áldozata lehetsz ebben a hónapban. Légy óvatos, és ne az erő, hanem a furfang módszerét alkalmazd a védekezésnél.

Ősz elején nyughatatlan lelked háborgásában már megint felrúgnál magad körül mindent, ami a biztonságot jelenti neked. Csalóka remények miatt még ne vessz össze főnökeiddel, próbálj okosan egyezségre jutni, vagy legalább keress előbb egy másik állást. Felfedhetsz egy hazugságot, de nem biztos, hogy hasznos, ha nyilvánosságra is hozod.

Ne vágyj egyszer már elveszett dolgok után. Ha a régi szerelmedet, régi munkádat, régi életedet vágyod vissza, akkor a veszteséget is visszavárod a jövőben. Legyél nyitott az új dolgokra, és ne mérd az elvesztetthez, hanem keresd saját értékeidet. Csak ez lehet a fejlődés útja, minden más önismétléshez, és önmarcangoláshoz vezet. Hamarosan felajánlhatnak egy új pozíciót, ne rettenj meg a kihívástól.

Novemberben a legtitkosabb vágyaid is valóra válhatnak a szerelemben, ámde kiderülhet, hogy nem is olyan jó az, mint ahogy elképzelted. Lehet, hogy igaza van a költőnek: álmodozás az élet megrontója?

A jegyedben járó Vénusz az év végén szokatlanul tüzessé tesz. Ez a stílus azonban már bántó is lehet az érzékenyebbeknek, kicsit vegyél vissza a hatásvadászatból, akkor sokkal sikeresebb lehet. Gyakorold szokásos nagylelkűségedet az ünnepek alatt, párod és szeretteid hálásak lesznek érte!


BAK - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

A jegyeden áthaladó bolygóstellium meddő szócsatákra sarkallhat munkahelyeden január elején. Sokkal többre mehetsz most, ha magányos munkálkodásba merülsz, mert képes vagy a pontos, részletekre is figyelő elmélyült gondolkodásra.

Februárban az üzletekkel foglalkozó Bakokat átmeneti csalódás érheti, de nincs veszve minden, csak az első lépés lehet nehéz, aztán már megy minden, mint a karikacsapás. A lényeg: ne mondj le arról soha, amit igazán akarsz.

Márciusban az otthonodat érintő sorskérdések lesznek terítéken, de ne akard azokat erőnek erejével megoldani. Adj egy kis időt családtagjaidnak újonnan felvetett ötleteid megemésztésére, és inkább a jó oldalait ecseteld a dolognak, mintsem agresszív ultimátumokkal sokkold őket.

Áprilisban a Plútó unos-untalan olyan problémákkal szembesít, amik már régóta kísértenek, de talán eddig halogattad a megoldást, vagy hitegetted magát. Utazásra, szerelemre is nagyon alkalmas ez a hónap!

Májusban az esthajnalcsillag a szerelem házába lép, és ez a fiatal Bakoknak rengeteg randevúzási lehetőséggel szolgál. Családosoknál inkább a gyermekekkel való foglalatosság kap nagyobb hangsúlyt: talán valami iskolai probléma hívja fel a figyelmedet a következetesebb törődés fontosságára!

Nyár elején érvényesülésed érdekében végre használd fel a kapcsolataidat. Júliusban a párkapcsolaton lesz a hangsúly: a mindent vagy semmit elvét követheted, de még te is kompromisszumokra kényszerülhetsz. A komoly, hosszan tartó kapcsolat érdekében valamit változtatnod kell, anyagiakat, munkahelyet is érintő változásokra kerülhet sor.

Augusztusban pénzügyekben eléggé szerencsés leszel, különösen, ha más pénzéről van szó. Hajlamos lehetsz ugyanakkor túlhajtani magad, adj némi szabadidőt magadnak, szükséged van a regenerálódásra.

Ősz elején a párkapcsolatod könnyen válságba kerülhet, ha karriervágyaidat nem tudod összeegyeztetni kedvesed igényeivel. Most könnyedén szerezhetsz sok pénzt, csak tudj megálljt parancsolni az igényeidnek.

Októberben uralkodó csillagod, a Szaturnusz kerül együttállásba a Merkúrral. Érdekes csillagászati megfigyeléseken túl, remek alkalom ez egy gondolat kidolgozásához. Szerelmi esélyeiden sokat javíthatsz egy új frizurával, és új ruhákkal.

Üzlettársaid, munkatársaid a szokásosnál magasabb követelményeket állíthatnak veled szemben. Ugyanakkor több elismerésben is lehet részed, ami viszont megint csak súrlódásokat okozhat. Decemberben vedd figyelembe a megajándékozott ízlését is! A nagymamának adott rock CD nem biztos, hogy a nemes jellem bizonyítéka.

A hónapban le kell számolnod egy illúzióval, de ez csak megkettőzi erőidet arra, hogy végre valós sikerekre törj. Társulásokra, sikeres üzleti vállalkozás létrehozására, házasodásra nem nagyon alkalmas ez az időszak!


VÍZÖNTŐ - Horoszkóp 2013
(2012. december 11. 17:00)

Uralkodó bolygód, az Uránusz immár a Kos jegyében jár, ami miatt úgy érezheted, életed új célt kapott: a baj csak az, hogy nehéz megfogalmaznod, mit is. Bízz a jó szelekben, és sodródj velük!

Ha a fészekrakással vagy elfoglalva mostanában, akkor nagy esélyed van arra, hogy megtaláld álmaid fürdőszobacsempéjét, vagy éjjeli lámpáját. A szürke hétköznapokon viszont sajnos van esélyed megszakadni. Nem gondoltál még arra, hogy a munkamánia is egyfajta szenvedélybetegség?

Tavasz elején hirtelen utazhatnékod támad, ragadd meg az alkalmat és vidd el kedvesedet egy eddig ismeretlen helyre. A hónap elején azonban még a főnökeiddel gyűlik meg a bajod, bölcsebb most mélyen hallgatni, és lenyelni az oktalan szemrehányást. Rövid távon te, hosszabb távon a főnököd húzhatja a rövidebbet. Ez azonban sovány vigasz.

Áprilisban a szokásosnál ingerültebb és akaratosabb lehetsz, mivel uralkodó bolygód folyamatosan ,,rosszban van" a Plútóval, és ez némi káoszt okozhat társas kapcsolataidban. Ha meg akarod valósítani álmaidat, akkor tavasszal az aktív álmodozáson kívül konkrét cselekedeteket is végre kell hajtanod.

Sajnos, ezek bizony nem mindig növelik népszerűségedet, de gondolj arra, hogy az emberek előbb mutatják ki rosszallásukat, mintsem szimpátiájukat mások iránt.

Júniusban lépéselőnybe kerülhetsz riválisaiddal szemben, és ez nemcsak szerelmi téren igaz. Karrieredben is jelentős előrelépést érhetsz el, ha nem vagy rest élni a lehetőségekkel. Barátok és pénzemberek támogatására egyaránt számíthatsz.

Nyár idusán rengeteg a teendőd, kötelezettséged, és ezt meglehetősen nehezen viseled el. A felesleges főfájást elkerülendő, dolgozz ki pontos munkatervet, és azt szigorúan tartsd is be! Mindehhez erőt meríthetsz, ha a hónap végén elutazol egy olyan helyre, ahol még sohasem jártál.

Augusztusban a Nap a társ házában jár, jó alkalmat teremtve arra, hogy az esetleges konfliktusokat tisztázd kedveseddel. A továbblépéshez úgy tűnik, némi változtatásra lenne szükség, de óvakodj attól, hogy egyedül dönts.

Ősszel vigyáznod kell, nehogy saját hazugságod rabjává válj! Az alakoskodást nem neked találták ki, és lehet, hogy emiatt arra fogsz előbb-utóbb megharagudni — teljesen jogtalanul —, akinek színészkedsz. A pénz házában járó Neptunusz kedvező fényszöge reményt kelt benned, hogy az anyagi téren tervezett változtatásokat, terveket hamarosan valóban realizálhatod. De addig is nagyon keményen kell dolgoznod a megvalósításon!

Októberben karrier ügyekben támogatókat jelez a Vénusz, főleg egy rámenős, kissé talán arrogánsnak mutatkozó hölgyre számíthatsz. Ha pénzügyi alkudozásokra kerül sor, akkor legjobb az ilyesmit a hónap végére időzítened.

Év végén a munka házban járó Jupiter nyitottabbá tesz a munkatársaiddal szemben. Használd fel ezt arra, hogy jobb kapcsolatra törekedj velük. Decemberben a Neptunusz a te jegyeden halad át, és ez nehézségeket okozhat helyzeted reális értékelésében.

Ez lehet oka csalódásaidnak: a pityergés most szinte elkerülhetetlen. Szív- és pénzügyek helyett sokkal érdemesebb lenne a munkahelyi dolgokkal foglalkoznod. Kicsit rámenősebbnek kéne lenned, hogy kedvezőbb lehetőségeket, több pénzt és magasabb képzettséget igénylő munkát kapj.


HALAK - Horoszkóp 2013
(2012. december 10. 17:55)

Januárban a Neptunusz a te jegyeden halad át, ezért alighanem a szokásosnál is álmodozóbb hangulatok ragadnak el. Merengésed különös vonzerővel ruház fel: használd ki, barátkozz, de ne csak szerelmi célzattal. Pénzügyi problémáidra leginkább egy külföldi személy vagy vállalat jelentheti a megoldást.

Ha a józanságot többre becsülöd az önérvényesítő erőnél, és sikerül nem bedőlnöd a túl csábítónak ígérkező üzleteknek, akkor sikeres lehetsz februárban üzleti, anyagi téren, illetve szerződéskötések terén. Az otthon házában járó Jupiter jelzi szándékai komolyságát az otthonnal, családdal kapcsolatos ügyekben.

Tavasz elején a Vénusz a te jegyedbe lép, ezért semmi sem alkalmasabb a szépülésre, megújulásra, mint ez az időszak. Áprilisban az a ritka konstelláció jelenik meg az égen, melynek hatására munkával kereshetsz nagyon sok pénzt.

A lehetőség lehet, hogy az öledbe hullik, de az is lehet, hogy nem árt a lapok hirdetéseit átböngészned, vagy alkalmasint munkaközvetítőknél érdeklődnöd utána.

Májusban azonban nem árt valamilyen fontossági sorrendet felállítania, mert fennáll az idegkimerülés veszélye. A közlekedéssel is legyél nagyon óvatos: jusson eszedbe a régi bölcs indián mondás: ha sietsz, elkésel...

Júniusban karrierügyekben a Fortuna kegyeltje lehetsz: könnyebben felfigyelnek rád, ha kicsit többet forogsz ,,felsőbb" körökben. Ne rejtsd véka alá tehetségedet, ne engedd, hogy mások arassák le munkád gyümölcsét!

Szerelem, szerelem, szerelem: ez legyen a jelszavad nyáron. Rengeteg udvarlód akadhat, hallgass a megérzéseidre, és válaszd ki közülük azt a bizonyos egyetlen egyet. Egy közös utazás aztán jó alkalom lehet arra, hogy kicsit kiismerd a másikat, és önmagadban is rengeteg új dolgot fedezhetsz fel.

Augusztusban szerelmi ügyekben számíthatsz nagy kavarodásra: egy régi kapcsolat felújítása nem biztos, hogy több puszta nosztalgiánál. Az idősebbek, vagy higgadtabbak inkább üzleti téren sütögethetik pecsenyéjüket, de nekik is óvatosan kell bánni a nagy tranzakciókkal, különösen a más pénzét érintő ügyekben.

Ősszel a társ házában járó Nap és Merkúr egy tartós kapcsolat lehetőségét hozza el a magányos Halaknak, de a párkapcsolatban élők is szebb napokat élhetnek meg kedvesükkel.

Októberben szokatlan cselekedetekre sarkall a munka házában járó Mars: rámenőssé, követelődzővé, akár zsarnokivá is válhatsz, amivel igencsak megleped munkatársaidat. Ha azonban nemcsak a saját érdekeidet nézel, hanem egy közösség ügyeit veszed a vállára, és azért harcolsz, akkor minden káros energiát jóra formálhatsz, és hamarosan kiérdemelheted a hét hőse címet.

Novemberben a nyilvánosság házán áthaladó Mars erejét érdemes lehet a kapcsolatépítésre, és ezzel egybekötve a pénzkeresésre használnod. Ha nem így teszel, akkor könnyen elemészthet egyfajta önemésztő belső tűz, és meddő szerelmi bánatnak, vagy torokgyulladásnak adod magad.

Decemberben úgy érzed, mindenki szerencsésebb nálad, és már életed párja szerencséjének sem tudsz igazán szívből örülni. Ha ezt ki is mutatod, könnyen kenyértörésre kerülhet sor kettőtök között.

Forrás - http://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/eves-horoszkop-2013-102888

"Az Astronet ott van a Facebookon is! Klikkelj ide - Link - és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és friss infókért!"
 
 
0 komment , kategória:  HOROSZKÓP  
Címkék: családalapításra, kikristályosodik, kötelezettségeid, feljebbvalóiddal, megvalósításához, szerződéskötések, meghosszabbítani, hatásvadászatból, érzékenyebbeknek, önmarcangoláshoz, családtagjaidnak, rákényszerítenek, esthajnalcsillag, balesetveszélyes, megszabadulhatsz, megkönnyebbüljön, megvalósításának, ragaszkodásoddal, nagylelkűségedet, csalafintáskodsz, karriervágyaidat, megajándékozott, követelményeket, kapcsolataidban, változtatásokat, munkatársaiddal, elkerülhetetlen, kötelezettséged, népszerűségedet, túlköltekezésre, családalapítási, megfigyeléseken, kompromisszumos, mulandóságodnak, egzisztenciális, felhasználhatod, 2013-as esztendő, nagy próbatételek, anyagi felemelkedés, harmónia iránti, családi kapcsolatok, család szerepe, kapcsolatok építéséről, szerelemről szól, külvilág elől, várt boldogságot, kedvező lehetőség, májusi nagy, pénz házában, hónap elején, pénzügyekben ismét, kétségtelenül fantasztikus, Éves Horoszkóp,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.20. 23:42 Tizenöt méteres mélységből mentettek sérültet a tűzoltók Bándnál
05.20. 23:22 A kolozsvári CFR labdarúgócsapata nyerte meg a román bajnokságot
05.20. 23:12 A texasi iskolai lövöldözés gyanúsítottja előzetes letartóztatásban van, a ...
05.20. 21:21 Olasz kormányalakítás - Sajtó: Giuseppe Conte jogász az M5S-Liga közös mini...
05.20. 21:21 BBC: "késik" a Chelsea orosz tulajdonosának új brit vízuma
05.20. 21:02 Kriszt Botond és Mátó Sára az összetett bajnok
05.20. 21:02 Labdarúgó NB II - Kilencgólos mérkőzésen győzte le a kiesőjelölt ZTE a bajn...
05.20. 20:22 Mahmúd Abbászt kórházba vitték egy héten belül harmadszor
05.20. 20:12 Női röplabda Európa Liga - Magabiztos magyar siker a nyitányon
05.20. 20:12 Steve Mnuchin: Washington és Peking szélesebb körű kereskedelmi megállapodá...
Tudjátok ?
Hová lettek a korábban feltett képeim?
Szerintetek igaz a hír?
Miért van az, hogy ahogy öregszik az ember egyre gyorsabban múlnak a napok?
Ajkán beszántották a focipályát! - Végül is, a rengeteg stadiont így is lehet hasznosítani,...
Láttál-e már duplahajtóműves UFO-t?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami bennem lélek, veletek megy  Ragyogóan szép pünkösdi hétvég...  Pünkösdi rózsa  Autozó nő  Nő virágokkal  Pünkösd  Pünkösdre készül a keresztény ...  Aranyosi Ervin: Vers és festmé...  Amikor újra felvirrad a napod ...  Titokzatos emberszobrok a törö...  A bodza  Tavasz felé...  Dapsy Gizella /Nil/: Dalok az ...  A szerelem élménye..  Reggeli gondolat  Hófehėrke ės a h...  A Sátán és a haláltól való fél...  Kellemes délutánt  Gondolatok.........  Ki megalázkodik  A kerítés  A Mont Pelée kitörése  Bazsarózsa vagy más néven pünk...  Pünkösdi rózsa  SpringtimeinGiverny  Oskar Wilde  Ha nap mint nap..  Kávézó nő  Sok minden van, amit szívesen ...  Bicigliző nő  Simon István  FalcoPeregrinus  Mai képeslapom  Ezek a napok...  Bazsarózsa vagy más néven pünk...  Az egres, ami piszke vagy kösz...  Pünkösd  A megszületni vágyó lélek mind...  Otthon lehetünk...  Simon István  Gondolatok.........  Szép szombati napot  Veletek vagyok  Nő virágokkal  Jó barátok  A Mont Pelée kitörése  Minden lehetséges  Szép délutánt  Novák László: ISTEN LELKE  Indiàn nő viràggal  Mai képeslapom  Harley-Davidson Blue Edition  Jó barátok  Pünkösdi rózsa tölcsérben  Mégis hinni kell, akarni a jót  Meghan Markle rangot kapott Er...  Harley-Davidson Blue Edition  Mit kockáztatsz az Úr népéért?  Viràgok vàzàban  Keresztény Történet- Elutasíto...  Ragyogóan szép pünkösdi hétvég...  Bagi László  Pünkösdi rózsa  Elvezet  Pünkösdi rózsa  Arany János  Dorosné Éva!  SpringtimeinGiverny  Szabadok lesztek  Pünkösdi rózsa  Kicsiny nyáj  Meghan Markle rangot kapott Er...  Paál Balázs: Tristia veris  Kérlek szépen  Lila virág  Ami bennem lélek, veletek megy  Értékek  Walter Margit: Évszakok rohaná...  Nagy Kornélia Szentlélek hívá...  BushHyrax  Kék virágok  Minden lehetséges  Budai lőporrobbanás  Pünkösdi rózsa  Pünkösdvasárnap 05.20  Mosoly  Szép hétvégét Mindenkinek!  Tavasz  A harmonikus családi kapcsolat...  Medve-szurdok  Békességem adom  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Csinos öltözékben a kinai hölg...  A vargabéles legendája  Pethes Mária: magányzóna - Kőh...  Indiàn nő viràggal  A házasságkötés..  Tavaszi kép  Walter Margit: Évszakok rohaná...  Bagi László 
Bejegyzés Címkék
2013-as esztendő, nagy próbatételek, anyagi felemelkedés, harmónia iránti, családi kapcsolatok, család szerepe, kapcsolatok építéséről, szerelemről szól, külvilág elől, várt boldogságot, kedvező lehetőség, májusi nagy, pénz házában, hónap elején, pénzügyekben ismét, kétségtelenül fantasztikus, esetleges elhidegülésnek, szeretet azonban, munkahelyeden valaki, pozíciódra törhet, otthonodban viszont, ünnepeket semmiképp, őrületbe kergetnél, veszélyek leselkedhetnek, karrier házában, barátság házában, veszélye annak, karrieredet illeti, üres ígéreteknek, nyilvános kapcsolataidon, végső szakítástól, tényleg fontos, harc egyébként, következő vezetőváltáskor, hónap elejét, adóhivatal szorongat, március közepi, mértéktelen húsfogyasztás, vitát kedveseddel, darabig pihentetni, várt eredményt, haszon végre, hónap első, jegyeden járó, karrieredben hirtelen, társ házán, depresszió határát, távoli utazásban, kisebb kiruccanás, társasági élet, nagy téli, füled mellett, lehetősége annak, régi vágyadat, gyermekedet vagy, baseball-ütős szakmunkásokat, távoli utazás, őrületbe kergeted, tanulásé lesz, kedvező alkalmat, jegyedben járó, befelé fordulás, kedvező lehetőségeket, külföldi utazás, kapcsolatok házán, világ körülötted, ártatlan hazugságok, kitartásod hosszú, emberi kapcsolataidat, üzleti életben, szerelemben sikereket, hónap második, szokatlan gondolkodású, megszokott automatizmusok, gondolkodásra helyezd, társulás vagy, otthon házában, lustaság miatt, utóbbi időben, effektív cselekvésnek, családi élet, kellemetlen esemény, őszinte kitárulkozással, családtagod irányítani, bölcs tanácsot, gyermekekkel kapcsolatban, otthonodba térni, munkahelyi hajsza, anyagi kárpótlás, magányos Szüzeket, hirtelen szerelem, kedvesükkel boldog, rendkívül eseménydús, titkos viszony, hirtelen elhatározás, munkahelyeden viharfelhők, furfang módszerét, ellenkező nemű, kezdeményezést azonban, bölcsebb családtagodra, társulás jelenthet, , ,
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 423
  • e Hét: 1607
  • e Hónap: 38699
  • e Év: 246897
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.