Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Einstein megrendítő levele kislányához * SZERETET-BOMBA
  2015-08-20 23:32:05, csütörtök
 
  Einstein megrendítő levele kislányához

A Jeruzsálemi Héber Egyetem birtokában levő Albert Einstein Archívum körülbelül 55.000 dokumentumot tartalmaz, melynek teljes egészéről - emellett a szerzői jogról és képének használatáról - Einstein végrendeletében úgy rendelkezett, hogy az egyetem tulajdonába bocsájtja. 2012 márciusában az egyetem bejelentette, hogy az archívum teljes egészét digitalizálták és online elérhetővé tették mindenki számára - írja a Charon Institute honlapja.

A gyűjtemény tartalmazza több személyes jegyzetét, kutatási eredményeit, szerelmes leveleit, és általa soha nem látott lányának, Lieserlnek írt leveleit is. Az 1901-ben született Lieserl teljes neve és későbbi sorsa homályos, egyesek szerint korán meghalt, mások szerint pedig rokonai nevelték.

A levél:

"Amikor a relativitás elméletét indítványoztam, nagyon kevesen értettek csak meg, amit pedig most felfedek az emberiség előtt, az ugyancsak a világ félreértéseibe és előítéleteibe fog ütközni.

Kérlek, addig őrizd meg ezeket a leveleket, ameddig csak szükséges, évekig, évtizedekig, ameddig a társadalom eléggé fejlett nem lesz ahhoz, hogy el tudja fogadni azt, amit alább kifejtek.

Létezik egy rendkívüli erő, amelyre, legalábbis máig, a tudomány nem talált formális magyarázatot. Ez az az erő, amely mindent magába foglal és irányít, ami az Univerzum minden egyes jelensége mögött áll, és amit még nem azonosítottunk. Ez az Univerzális erő a szeretet.

Amikor a tudósok az Univerzum egyesítő elméletét megfogalmazták, megfeledkeztek a legerősebb láthatatlan erőről. A szeretet a fény, amely bevilágítja azokat, akik adják, és azokat, akik kapják. A szeretet gravitáció, mert az embereket egymáshoz vonzza. A szeretet erő, mert megsokszorozza a jót, és esélyt ad az emberiségnek arra, hogy ne pusztuljon bele saját vak önzőségébe. A szeretet kibontakozik és megnyilvánul. A szeretetért élünk és halunk meg. A szeretet Isten és Isten a szeretet.

Ez az erő mindent megmagyaráz és értelmet ad az életnek. Ez az a változó, amelyet túl sok ideje megtagadtunk, lehet, hogy azért, mert félünk a szeretettől, mert ez az Univerzum egyetlen energiája, amelyet az emberi lény még nem tanult meg kénye kedve szerint irányítani.

A szeretet leírására egy egyszerű helyettesítést alkottam meg, az egyik leghíresebb egyenletemben. Ha az helyett elfogadjuk azt, hogy a világot meggyógyító energia kifejezhető a szeretet és fénysebesség négyzetének szorzatával, akkor arra következtethetünk, hogy a szeretet a létező legerősebb erő, mert nincsenek határai.

Az emberiség azon kudarca után, hogy irányította és felhasználta az Univerzum többi forrásait, amelyek végül ellene fordultak, igen sürgető lenne egy másfajta energiaforrásból töltekezni...

Ha azt akarjuk, hogy fajunk túléljen, ha fel akarjuk fedezni az élet értelmét, ha meg akarjuk menteni a világot annak minden tudatos élőlényével, akkor a szeretet az egyetlen válasz.

Talán nem vagyunk még készek szeretetbombát létrehozni, egy elég erős szerkezetet, ami elpusztíthatná a bolygót romboló gyűlöletet, hiúságot és kapzsiságot.

Mindezek ellenére, minden egyén magában hordoz egy kicsi, de erős szeretetgenerátort, amely energiája arra vár, hogy kiszabadítsák.

Amikor megtanuljuk felajánlani és elfogadni ezt az Univerzális energiát, drága Lieselr, akkor ki fogjuk tudni jelenteni, hogy a szeretet mindent legyőz, hogy bármit túlél, mert a szeretet az élet esszenciája.

Mélységesen bánom, hogy nem tudtam kifejezni mindazt, ami a szívemben van, ami egész életemben csendesen dobogott érted. Talán túl késő bocsánatot kérni, de mivel az idő relatív, szükségét érzem elmondani neked, hogy Szeretlek, és te juttattál el a végső válaszhoz!"

Édesapád; Albert Einstein

Békevár Webkikötő
Link



 
 
1 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Címkék: energiaforrásból, végrendeletében, megsokszorozza, megfeledkeztek, helyettesítést, digitalizálták, megfogalmazták, félreértéseibe, indítványoztam, elpusztíthatná, azonosítottunk, szeretetbombát, egyenletemben, előítéleteibe, kiszabadítsák, használatáról, bejelentette, rendelkezett, emberiségnek, magyarázatot, kibontakozik, megtagadtunk, felhasználta, megnyilvánul, fénysebesség, dokumentumot, leghíresebb, felajánlani, irányította, szeretettől, négyzetének, jeruzsálemi, kapzsiságot, tartalmazza, megmagyaráz, kislányához, szerzői jogról, egyetem tulajdonába, egyetem bejelentette, archívum teljes, gyűjtemény tartalmazza, 1901-ben született, relativitás elméletét, emberiség előtt, világ félreértéseibe, társadalom eléggé, legerősebb láthatatlan, szeretet gravitáció, embereket egymáshoz, emberiségnek arra, szeretet kibontakozik, szeretetért élünk, Jeruzsálemi Héber Egyetem, Albert Einstein Archívum, Charon Institute, Albert Einstein, Békevár Webkikötő,
Guti Tünde (#1)   2015-08-21 12:35:32
Hát igen... Sok tudós döbben rá élete végén, hogy az élő Isten a Teremtő! Örülök, hogy közzé tették Enstein levelét!
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Németh László tollából  Nem tudhatod  Éretlen vers  Irgalom és ítélet  Kaffka_Margit  George Byron - Ahogy itt jár -...  Esti kép  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon különös  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Fehér virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Adakozás  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kellemes délutánt kívánok  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Minden harmadik...  A kételkedés kezelése  A Megváltó szolgálatában  Akarat  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogy lehet megtartani  Ne kapaszkodj magasabbra,  Egy bizonyos határt  Kerüld el az evangélium örömén...  Soha ne kedvezz...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Lóhere  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Radikális szeretet  Nem méltó hozzád  Albert Einstein gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png kislány  Tanuld meg ezt a versemet  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Radikális szeretet  Leonardo da Vinci gondolata  Png rózsa csokor  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogy lehet megtartani  Makszim Gorkij gondolata  Png nő  Png férfi  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Png telefon  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin... 
Bejegyzés Címkék
szerzői jogról, egyetem tulajdonába, egyetem bejelentette, archívum teljes, gyűjtemény tartalmazza, 1901-ben született, relativitás elméletét, emberiség előtt, világ félreértéseibe, társadalom eléggé, legerősebb láthatatlan, szeretet gravitáció, embereket egymáshoz, emberiségnek arra, szeretet kibontakozik, szeretetért élünk, szeretet Isten, emberi lény, szeretet leírására, egyszerű helyettesítést, egyik leghíresebb, helyett elfogadjuk, világot meggyógyító, létező legerősebb, emberiség azon, másfajta energiaforrásból, élet értelmét, világot annak, egyetlen válasz, elég erős, bolygót romboló, szeretet mindent, élet esszenciája, végső válaszhoz, energiaforrásból, végrendeletében, megsokszorozza, megfeledkeztek, helyettesítést, digitalizálták, megfogalmazták, félreértéseibe, indítványoztam, elpusztíthatná, azonosítottunk, szeretetbombát, egyenletemben, előítéleteibe, kiszabadítsák, használatáról, bejelentette, rendelkezett, emberiségnek, magyarázatot, kibontakozik, megtagadtunk, felhasználta, megnyilvánul, fénysebesség, dokumentumot, leghíresebb, felajánlani, irányította, szeretettől, négyzetének, jeruzsálemi, kapzsiságot, tartalmazza, megmagyaráz, kislányához, univerzális, szorzatával, relativitás, kifejezhető, szeretetért, eredményeit, élőlényével, láthatatlan, szerkezetet, bevilágítja, tulajdonába, megtanuljuk, esszenciája, meggyógyító, mélységesen, évtizedekig, márciusában, körülbelül, bocsánatot, birtokában, legerősebb, gravitáció, elfogadjuk, pusztuljon, lieserlnek, önzőségébe, létrehozni, gyűjtemény, legalábbis, töltekezni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1265
  • e Hét: 3425
  • e Hónap: 14478
  • e Év: 75779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.