Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A karácsony a te öröklétedről szól
  2017-12-31 13:02:34, vasárnap
 
  "De mindazokat, akik hittek benne és befogadták őt, feljogosította arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek." (János 1:12, NLT fordítás).



Ha most karácsonykor bekapcsolod a televíziót, vagy böngészgetsz az interneten, mindenféle karácsonyi üzenettel találkozhatsz. Ám az Egyedülálló számára, aki kitalálta a karácsonyt, csak egyetlen üzenete van, amely igazán számít.

Isten az örökkévalóságot szeretné megosztani veled.

Ebben áll a karácsony valódi mibenléte. Nem azért lettél teremtve, hogy csupán 80-90 évet leélj a Földön, aztán meghalj. Isten számára sokkal értékesebb vagy ennél. Istennek távlati tervei vannak veled kapcsolatban, és azért alkotott, hogy örök életed legyen.

Egy nap majd megáll a szíved. De majd csak a szíved szűnik meg tovább dobogni, nem neked lesz véged. Te mindörökké élni fogsz - trillió évekig! Isten pedig családtagjaként szeretne üdvözölni téged.

Elküldte Jézust csecsemőként a Földre, hogy egy nap meghalhasson a te bűneidért, és aztán vele tölthesd az örökkévalóságot.

Ez a karácsony csodálatos üzenete, mely mindenkihez szól. A Biblia így ír Jézusról: "De mindazokat, akik hittek benne és befogadták őt, feljogosította arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek" (János 1:12, NLT fordítás).

Isten veled szeretné tölteni az örökkévalóságot, ezért "akadálymentesítette" a hozzá vezető utad azzal, hogy: hiszed és befogadod. Hiszed, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneidért, és befogadod őt az életedbe. Isten 2017 évvel ezelőtt elküldte Fiát a Földre, hogy meghaljon érted. Ez Isten legelső karácsonyi ajándéka, melyet már évezredekkel azelőtt elkészített neked, hogy egyáltalán megszülettél volna.

Szavamra mondom, megünnepelni a karácsonyt, és nem elfogadni a legfőbb ajándékot, melyet Isten adományoz neked, nagy botorságra vall. Ha így teszel, akkor valóban nem érted a lényeget. Az Apostolok cselekedetei 10:35
így fogalmaz: "Nem számít, ki vagy, illetve honnan jöttél - ha vágyódsz Isten után, és kész vagy parancsai szerint cselekedni, az ajtó nyitva áll" (The Message fordítás).

Mindegy, mit tettél, vagy merre jártál, Isten örökkévaló családjában elő van készítve számodra egy hely, mely csak rád vár. Az oda nyíló kapu szélesre van tárva. Csak higgy benne, és fogadd el.

Készen állsz? Akkor kezdetnek íme egy imádság, amellyel elindulhatsz:

"Drága Atyám! Tudom, hogy amikor meghalok, színed előtt fogok számot adni életemről. Megvallom, nem vettem rólad tudomást. Tudatában vagyok, hogy vétettem ellened, és a magam elgondolása szerint éltem, nem a te terved szerint. Változtatni szeretnék ezen, most azonnal. Bűneimet magam mögött hagyva feléd szeretnék fordulni.

Köszönöm, hogy elküldted Jézust, aki életét áldozta mindazért, amit rosszul tettem, hogy ne nekem kelljen kifizetnem az értük járó büntetést. Jól tudom, hogy nem érdemlem meg a megbocsátásodat. Tudom, hogy egyes-egyedül a te kegyelmed válthat meg, Uram. Én a saját erőmből soha nem lehetnék eléggé jó, hogy bebiztosítsam magam egy tökéletes helyre.

Jézus, köszönöm, hogy annyira szeretsz, hogy minden bűnömet magadra vetted, és elfogadhatóvá tettél a menny számára; alázatosan kérlek, szabadíts meg. Kérlek, szabadíts meg a bűnöktől és azoktól a szokásoktól, melyek most még felbolygatják életemet. Hiszek benned, Jézus. Azt is hiszem, hogy be fogod tartani ígéreted, és tőled kapott személyes megváltásom azonnali, teljes bizonyságú, maradéktalan és örökre szóló. Jézus nevében: Ámen."

Segítő kérdések elmélkedéshez, beszélgetéshez:

Elfogadtad most karácsonykor Isten neked szóló, legfőbb ajándékát? Ha nem, akkor mire vársz?
Ha Isten elküldte Jézust a Földre, hogy életét adja érted, akkor ez mit árul el arról, hogy milyen értéket képviselsz a szemében?
Gondold végig karácsonyi terveidet. Mit tehetsz azért, hogy nyomatékosítsd családtagjaidban és barátaidban, hogy Isten legfőbb ajándéka az volt, hogy elküldte Fiát, hogy meghaljon értük?

Napi remény * Daily Hope by Rick Warren (2017.12.24)
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Címkék: családtagjaidban, örökkévalóságot, megbocsátásodat, családtagjaként, feljogosította, beszélgetéshez, nyomatékosítsd, felbolygatják, bebiztosítsam, elmélkedéshez, elfogadhatóvá, találkozhatsz, meghalhasson, megszülettél, karácsonykor, cselekedetei, böngészgetsz, csecsemőként, elindulhatsz, maradéktalan, kapcsolatban, évezredekkel, megünnepelni, változtatni, gyermekeivé, megváltásom, mindenkihez, családjában, barátaidban, elgondolása, szokásoktól, egyedülálló, bekapcsolod, elkészített, mindazokat, karácsonyt, örökkévalóságot szeretné, karácsony valódi, szíved szűnik, karácsony csodálatos, hozzá vezető, legfőbb ajándékot, ajtó nyitva, magam elgondolása, értük járó, saját erőmből, tökéletes helyre, menny számára, Elküldte Jézust, Jézus Krisztus, Drága Atyám, Daily Hope, Rick Warren,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Png rózsa csokor  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sose bánj semmit  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Bounty krémes  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Szívem  Szép álmokat!  Szép estét  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einstein gondolata  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nevem  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nem méltó hozzád  képre írva  Png csokor  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Tanuld meg ezt a versemet  Erdőn  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  Egy lelki imádság  A Megváltó szolgálatában  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png kutya  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  A másik dolog,  Esti kép  Elköszönt  Németh László tollából  képre írva  Albert Einstein gondolata  Sokan azt tartják  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Png lepke  Nem számIt  Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód... 
Bejegyzés Címkék
örökkévalóságot szeretné, karácsony valódi, szíved szűnik, karácsony csodálatos, hozzá vezető, legfőbb ajándékot, ajtó nyitva, magam elgondolása, értük járó, saját erőmből, tökéletes helyre, menny számára, családtagjaidban, örökkévalóságot, megbocsátásodat, családtagjaként, feljogosította, beszélgetéshez, nyomatékosítsd, felbolygatják, bebiztosítsam, elmélkedéshez, elfogadhatóvá, találkozhatsz, meghalhasson, megszülettél, karácsonykor, cselekedetei, böngészgetsz, csecsemőként, elindulhatsz, maradéktalan, kapcsolatban, évezredekkel, megünnepelni, változtatni, gyermekeivé, megváltásom, mindenkihez, családjában, barátaidban, elgondolása, szokásoktól, egyedülálló, bekapcsolod, elkészített, mindazokat, karácsonyt, csodálatos, bizonyságú, értékesebb, kifizetnem, karácsonyi, befogadták, cselekedni, alázatosan, mindörökké, megosztani, örökkévaló, egyáltalán, televíziót, botorságra, mindenféle, képviselsz, interneten, elfogadtad, befogadod, szabadíts, parancsai, bűneidért, kegyelmed, mindazért, üdvözölni, tökéletes, kezdetnek, elküldted, karácsony, adományoz, üzenettel, kitalálta, ajándékát, életemről, ajándékot, elfogadni, meghaljon, tudatában, terveidet, mibenléte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 935
  • e Hónap: 11988
  • e Év: 73289
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.