Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Nehéz napok.....
  2017-04-26 21:55:13, szerda
 
  Sok gondolat gyötri a fejem, a szüleimnél jártunk ma..... úgy szeretem őket és úgy szeretnék nekik segíteni.....de mit tudnék segíteni, hogy boldog perceket adhassak nekik minden napra? A gyerekeket szinte minden nap emlékeztetem, ha szeretnének telefonáljanak a nagymamáknak, nagypapáknak,és persze egyből szaladnak a telefonhoz..... kellenek a nagyszülők..... Az én nagymamám oly sokat adott nekem, és most tudom milyen sokat jelent nekik is a gyerek, az unoka....
Nem sokat tudtam ma segíteni, de talán egy kicsit könnyebbé tettem egy két dolgot, hiszen ha csak annyit is, hogy kivittem a hamut, vittünk le fát, és egy kis gyújtóst, ezt azt felsepertem....nem sok, tudom...de talán egy kicsit könnyebb....
Hazafelé jártak a gondolataim......
ANnyi minden történik velem, körülöttem, és csodálkozom a napok szaladnak, és telis teli vannak teendőkkel folyamatosan és sosem jut mindenre idő..... A hegedűt ma nem tudtam elővenni....viszont a szoba egy része elkészült. Lehet még nem is írtam, de a dolgozó szobát kicsit élhetőbbé, dolgozósabbá, múzsaszobává varázsoljuk. Fehérek lettek a székek, az ágy....fehérek lettek a képkeretek....még nem mindegyik személyes, de lassan arra is jut idő....kidobáltam sok sok emléket, amik már nem kívánatosak, a régmúlt papírdarabjai.....viszont lett sok sok hely, és rend a szobában. Egy kis provansz , egy kis vintage ..... már oly rég óta szeretnék egy ilyen zugot magamnak is, ahol kellemes eltölteni sok sok órát és időt. A gyerekeknek csináltunk fent egy olvasó sarkot, ami nagyon szuper, rózsás kanapé, térkép, levendulák...stb..... de most valahogy rá tudtam az én uramat venni, hogy fessen és segítsen, fúrjon, faragjon....egy igazi kis ezermester <3
Lehet ez a közelgő házassági évfordulónk miatt van, hiszen holnap leszünk 15 éves házasok. Olyan boldog vagyok! Nagyon szeretem őt! Olyan fontos nekem <3 Csodás vele a világ, vele van értelme minden pillanatnak, és olyan kedves...persze hogy vannak súrlódások, de elképzelni sem tudnám nélküle az életemet!
A szombati kastélylátogatáskor is olyan mosolygós volt. Ezen a hétvégén is szeretnék velük lenni, de nekem mennem kell, bár lesz ám időm!!!!! Vasárnap a BALATONRA megyek énekelni, és aznap valószínűleg lesz egy kis családi meglepi. Persze a holnap este is szupernek ígérkezik! De majd eldől. Most is megvár engem, ugye milyen cuki :-) Pedig fáradtak vagyunk, hiszen egész nap meg sem álltunk, ráadásul olyan sok minden van minden nap!
Holnap is korán indul a nap, hiszen Dorothyval megcsináljuk a zenéket gyorsan és indulás Pestre, majd szerződéskötés, majd majd majd egy megbeszélés,,,,,csak utána lehetek a kincskémé és a családomé..... holnap lesz idő a hegedűre? JAaaaaajjjj, ma is lehetne rádiózás után, de akkor holnap olyan lennék, mint...... Tegnap vacsoravendégeink voltak, és bizony éjfél felé jutottunk el a hálószoba felé..... Reggel pedig hajnalban kelni kell :-) DE a kincseim megérik a koránkelést!
Robikát felvették abba suliba ahová annyira szeretett volna menni.... Megijedtem, mert amikor jelentkezett 20-24 tervezett felvétel volt abba az osztályba, majd mikor kiadták a ponthatárt, már csak 9 fő felvételét láttam. Majd másnap megjött a levél.....felvették ! Egyből írtam neki, hogy ne idegeskedjen tovább, de úgy örült a kis szívem ..... Apukám nem annyira örül, hiszen neki más elképzelései vannak, de muszáj hagyni a gyerkőcöket az útjukat megtalálni, hiszen csak úgy lesznek boldogok ha megtalálják amiben ki tudnak majd teljesedni, és ha neki a grafikus gimi tetszik, és a művészet, akkor ebben kell őt támogatni, csak boldog legyen !
Jaj nemsokára végzek a rádióműsorral. ÍGy megyek is majd lassan, hiszen vár az uram.....
Csodás estét és jó éjszakát! Puszi :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fordult a kocka
  2017-04-23 00:46:55, vasárnap
 
  Ma valami történt!
Máshogy csatoltam az övem, máshogy indult a nap, és lassan minden jól sült el.....
Korán indult a napom, hiszen igyekeztem mindennel végezni, mielőtt indultunk volna, egy csodás szülinapi buliba. Smink, sapi felszerelés, indulás...... Nagyon aranyosak és mosolygósak voltak a gyerekek....és végig bírták szusszal :-D
Majd hazafelé kitárgyaltuk a reklám felhívást, hol, mikor, mi legyen. Sok fontos dolgunk lett mostanában, csak nézünk, mennyi mindent kell, és szabályosan megcsinálnunk időre. nos, nem unatkozunk, de vidáman oldunk meg mindent. Hazaérve gyors ebéd, egy pici pihi, és irány a tóra....hogy miért? Új műsorunk és egy szuper fellépéssorozat kedvéért. hideg volt, fújt a szél...de Dorothy családja éppen horgászott, és kapóra jött a helyszín. Hát még a hatalmas ponty :-) amit Zsolt fogott ki. Szóval sikerült megírnunk a szöveget, és felvennünk, amit nemrég szerkesztettem meg és fejeztem be, hogy szinte tökéletes legyen a mi kis hibáinkkal együtt.. Kis munka, kis kikapcsolódás. Már oly régóta vágytam a gödöllői kastélyba, és ma elmentünk. Hihetetlen élmény volt. A kerttel kezdtük, d csak fél óránk volt rá, mert a Horthy bunkert is szerettük volna megnézni, és 16 órakkor mi voltunk a sorosak. Következett egy kis kávé szünet, a gyerekeknek forrócsoki....és kezdődhetett a tárlat, a csoda. Fantasztikus volt minden, és az, hogy néhány éve Robival Bécsben jártunk a kastélyban és sok sok hasonlóságot és már ismert dolgokat is felfedeztünk. Persze nem csak Sissi, hanem a magyar nagyurak és grófnék is hagytak ránk emlékeket. Mindenki nagyon jól érezte magát. Feltöltődve indultunk hazafelé. Kis vásárlás még a Kastély ajándék boltjában, és csüccs a kocsiba. Vásárlás, haza, és vacsiiiiii....már nagyon éhes voltam. Megmarkoltunk egy Nyakast, egy sört és a likőrt, hiszen ajándékot is illik vinni.....majd indultunk Dorothyékhoz. Sajnos az eső nagyon rákezdett, de a halászlé, a kifogott hatalmas pontyból nagyon finom volt. Nem maradtunk túl sokáig,hiszen még várt rám még sok minden, ez a kis munka, a fürdő és az én drága lányaim....DE most már fekszem, kicsit későre jár és nemsokára kelnem kell. Jó éjt! Csodás álmokat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hóesésre ébredt ma az ország....
  2017-04-19 11:02:31, szerda
 
  Hallottam már , többen említették a napokban, jön a havazás....jó, gondoltam, esik egy pár hópehely, megcsodáljuk, és folytatódik minden tovább. AHA! közel 6-8 cm hótakaró lapul odakint a virágba borult gyümölcsfákon. Megőrülök! Tavasz, virágzás, kis gyümölcsök...soha ennyi cseresznyevirág .....stb nem volt.....mi lesz itt.....és csak havazik havazik. és szirénáznak a mentők....hülye aki hóesésben nyári-gumival indul.....ja csak az a helyzet, hogy ki a franc gondolta volna, hogy közel 20-25 fokos melegek után hirtelen 0 alá süllyed a hőmérő, és megfagyunk.....és minden csupa hó!
Á.....és csak szakad, és zuhog, és ömlik az égből!

Legalább nincs kedvem a kertbe menni, és dolgozhatok ezerrel.....van mit csinálni....
Ribizliéket kiengedtem a hóba. Spooky is lesett egyet, Eby-t nagyon nem zavarta, de Ribizli nem mert rálépni, majd egy kis idő múlva teljes izgalomban futott át a havon. Nem sokáig voltak kint....nagyon hideg van, és a jó melegből kimenni.....csak óvatosan!
ma szundi lesz nekik, mindig ez van, ha ilyen komor az időjárás!

A kocsi már alig látszik.......hazaérve, mert reggel a gyerekeket vittük a suliba....hazafelé már láttuk a kocsi ma szunyókálni fog...de ahogy csak esik az eső és nem akar alább hagyni...... VALAKI MONDJA MEG NEKIK? HOGY NEM JÓ HELYEN JÁR, ITT MÁR TAVASZ VAN, SŐT A NYARAT VÁRJUK! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy csodás időszak
  2017-04-18 14:48:33, kedd
 
  Nagyon szép volt az elmúlt hét. A szüleinkkel tudtunk találkozni, többször is, a gyerekek nagyszülőknél,volt egymásra időnk. Sétáltunk, kirándultunk, utaztunk, pihentünk, filmeztünk, ünnepeltünk, barátokkal találkoztunk, együtt volt a család, sütiztünk egy új és különleges helyen, olyan helyeken is jártunk ahol még sosem, és felfedeztünk új élményeket. Fantasztikus volt. Csodás idő is volt / néha/, bár mostanra beköszöntött egy komorabb időjárás, és ez a cserepes növénykéinket kicsit megviselte, így ma visszaköltöznek a lakásba egy kis időre.
Tudom, hogy hanyagoltam a blog írást, de annyira pihentető és jó dolgok történtek, és olyan nagyon későn értünk sokszor haza, hogy ez kimaradt kicsit.
Ma találkoztam egy új barátnőmmel. Fantasztikus nő, anya,és csodás természete van. Hihetetlen, hogy így egymásra találtunk. Nagyon aranyos gyerkőcei vannak, és olyan jó, hogy ő is azokat a dolgokat értékeket képviseli, mint én. Vácon beszéltük meg a főtéren. hideg volt, így beültünk egy cukiba. Nem volt kellemetlen vagy fura, vagy bármi, hogy először találkozunk, hiszen az instán már egy jó ideje beszélgetünk. Nem először találkoztam így valakivel, hiszen egyre több embert ismerek meg a neten. Na de....majd miután elköszöntünk egymástól, a családom is megérkezett, kicsit göriztek, rollereztek, majd beültünk a cukiba :-D Egy olyan desszert költeményt ettem, szinte elvarázsolt a formája, az íze...és a mi a legszuperebb, hogy gluténmentes, tejmentes, cukor mentes sütik is sorakoztak egy külön polcon.
Hazafelé még egy Duna parti séta fért bele, és itthon neki is kezdtem a főzéshez, a gyerekek tésztája és szósza gyorsan elkészült, de a mién még sül, hiszen egy olyan új ízt szeretnék kipróbálni a cannelloni tésztához, kíváncsi vagyok a reakciókra :-) Nincs most benne sem hús, sem kolbász, de van benne répa, zeller, paprika, lecsó, paradicsom, citrom, hagyma , fokhagyma, cukor, bors, zöld fűszerek és rengeteg sajt......már nagyon várjuk, hogy elkészüljön!
Feltöltődős időszak volt ez nekem. Rengeteg kalácsot sütöttem a héten, és vittük a barátainknak, húsvéti kalácsnak. Toncsiékhoz még egy kalács került tegnap este, és bizony megint ott maradtunk. Megkóstoltam egy számomra új, de ízletes kávét. Elvarázsolt a másfajta íz, és a készítés módja. Azonnal kaptam egy zacskóval. Na tessék mi lesz ha erre is rászokok :-D Szóltam Dorothynak, jöjjön el ma du, és megmutatom neki, ő is nagy kávés lett. Annyira szeretjük őket....nem tudom hogy sikerült ilyen jó kapcsolatnak kialakulnia a két család között, de nagyon örülök, hogy így alakult. Meghívtam őket a héten egy vacsira, amikor ráérnek. Még ma beszéljük le, mikor lesz alkalmas nekik, hiszen Gabika van, hogy sokáig rendel.
Szóval jó későn értünk haza, tényleg nagyon későn :-) De még befűtöttem, és bizony nagyon jó volt, hiszen éjjel már lehűlt az idő.
Most ki ki sütöget a nap,de hűvös van és még hidegebb lesz valószínűleg.
A mai nap már rendezem a soraimat és ismét elkezdődik a munka, kicsit másképpen.pihentem, így sok új és hasznos ötlet szaladt és gyűlt össze bennem. Így meg kell valósítani, illetve kivitelezni a tuti ötleteket, vagy nem tuti? Majd elválik!
Egyre jobban díjazom ezt a szemüveget, nagyon szeretek vele dogozni, annyira jó a szememnek.
Húsvét volt. Ilyen ünnepeken a templomi orgona játék fontosabbá válik számomra, értékeket képvisel, családi hagyományok elevenednek fel, és meghittebbé teszik számomra is az ünnepet.
Nagypéntek és a vasárnap ,hétfő...... persze locsolóink is voltak, és bizony a fiúk sem hanyagolták ezt a tevékenységet,és a sonka....mindig imádom, de bekavar a rendszerbe nálam rendesen, így megint a fagyasztóban végezi a fele, mert olyannyira eltelítődünk, hogy lefagyasztom egy részét, és egy kis idő múlva ismét örülhetünk ennek a finomságnak.
Jaj szól a music fm, és nem tudom most miért, de felpörgetett a kóla és azthiszem ma nem is fogok leállni. Akkor munkára fel! CSodás, tevékeny napot kívánok mindenkinek! :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
szerda van ma???
  2017-04-12 21:10:55, szerda
 
  Bizony, én meg csak kapkodom a fejem, hogy megint szaladnak a napok a percek, az órák....
Ma reggel voltunk edzésen, utána stúdióba mentünk, annyi gondolkodás, és talán sikerült olyanra varázsolni, ami tetszik nekünk. Holnap már adom is Andinak, hiszen erre fognak a kis balettosok táncolni :-) És ....de ez még legyen titok :-)
A vidám munka után bementem a szüleimhez. Fáradtak, és olyan jó volna ha rá tudnám venni őket egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. Féltem őket!
Hazafelé nem siettünk, a visszapillantóban figyeltem a kedvesem, Moncsika elaludt mellette :-) Dudus velem jött.....de jó volt hazaérni, reggel korán elmentünk itthonról...a kis drágáim csak úgy rohantak hozzám! Ribizli olyan édesen szalad felém, a fülei csak úgy lobognak....nem tudom hogy jött ez a nagy szerelem, Spookyn látom sokszor féltékeny is! DE hát az én szívem oly nagy <3 Imádom őket!
Egy kis pihenés egy film erejéig és indult a rádió, retró műsor, szeretem!
www.dinomdanom.eu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ajjajjajjjj
  2017-04-10 18:20:50, hétfő
 
  Hát csak telik az idő, telik, és rohannak a napok.
Persze nem eseménytelenül, hiszen folyamatosan megyünk, jövünk. A hétvégénk fantasztikus volt. Énekeltünk is, de szombaton délután annyira elfáradtam, hogy nem tudtam sehová se menni, bár a drágám kicsalogatott a kertbe, olyan jó idő volt, és annyi mindent meg tudtunk csinálni. Vasárnap is munka volt, majd kimentünk a kis családdal a construmára, utána pedig az IKEA következett, mire hazaértünk, mindenki elfáradt. Olyan finomakat ettünk, és láttunk, és és és....szuper volt.
Ma is munkával kezdtük a napot, majd kezdődhetett a rohangálás, intézkedés. Hazaérve Jankáztunk kicsit, ma délutánra megkaptuk, remélem többször is lesz ilyen alkalom, majd sütöttem a lányoknak, Toncsinak és a kedvesemnek, Gabikának is viszek belőle...de csak azután tudom elvinni mindenkinek a sütiket, ha SPookyval elmentünk Bombonhoz, mert Spooky be tudja szabályozni kis főnökösködőt :-) Amúgy nagyon cuki <3
JAj a bukta ,.....kisebb láng!
Szóval nem eseménytelenek a napok. Holnap Költészet napjára megyünk, olyan aranyos műsort állítottunk össze a gyerekeknek, kíváncsi vagyok mit fognak szólni hozzá! DE előte fodrászhoz megyek , dejóóóó... :-)
Megint rászoktam, nincs kedvem , időm már rá, és az az igazság sajnálom az alvásidőből elvenni.
Szerda sem lesz eseménytelen, reggel Ádámnál kezdünk :-) Közben haladnak a dolgaink is....és mennyi felkérést kapunk most is, de nagyon jó helyekről, egyre többen úgy keresnek meg minket , hogy nagyon megtetszett amit csinálunk, és hogy nem láttak még ehhez hasonlót :-) Ma olyan oviban voltunk, ahol a gyerekek már nagyon jól ismernek minket, és hangos köszöntek nekünk...jaj mennem kell...majd jövök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Napok, kuponok
  2017-04-06 22:20:06, csütörtök
 
  Mindenki a Glamour kuponokkal rohangál a napokban. Teljes őrületes láz van....rászoktatják az embereket a költekezésre. Na jó, én sem vagyok mindig kivétel, na de nem minden áron!
Miért is vásároljuk magunkat tele? Szépek akarunk lenni? Tetszeni akarunk ? Nem fogadjuk el magunkat olyannak amilyenek vagyunk? Ez baj? Vagy jó? Attól függ honnan nézzük, azért egy egészséges önkritikával kellene rendelkeznünk és nem belenyugodni mindenbe. Na de a túl lihegés sem megoldás. Kellenek új göncök, és a divatot is jó néha szemmel tartani és követni, de ami nem áll jól nekünk, vagy a 100. már a ruhatárunkba, amit egyébként sem fogunk hordani, trófeának minek? Mert jó áron volt?????
Ilyenkor mikor jönnek a jobb idők én is elcsábulok egy szexi fehérnemű, egy -egy blúz, kiskabát vagy nadrág ügyében, na de kérem napról napra, hétről hétre???? Próbáljunk megálljt parancsolni költekező énünknek, és költsük valami jó dologra, ami segít kicsit egészségesebbé, vagy jobbá, "okosabbá" varázsolni minket. A mai estét rádiózással töltöttem. Olyan jó volt megállni, és leülni két órára a mikrofon mögé, és csak hallgatni a zenéket...barátokkal csetelni....
előtte rohangálós nap volt, szervezéssel, intézkedésekkel.....majd belefeledkeztem a hegedűmbe :-D
Valahogy elvarázsol megint mostanában! Egyik nap gitár is volt e kezemben, egy új vágy, hogy újra tanuljak gitározni, középiskolában játszottam néhány akkordot, és most ismét felém fújt a szél egy lehetőséget.
Közben hidegre fordultak a napok, és csak a jövő héttől várható a jó idő, így a zenével és munkával telik a nap nagyobb része. Hogy lesz e alvás ma este nem tudom....majd kiderül :-) Szép estét kívánok! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bocsi
  2017-04-03 22:49:20, hétfő
 
  Minden fontosabb most!
Nem mentünk Erdélybe, elhalasztottuk. Viszont minden fontosabb most....
Nemrég értünk haza a barátainktól....egy pillanatra besz..tam, hiszen leesett a székről Toncsi....ekkora móka mestert! Rendesen megijedtem! Mi van???? Gabika nem hitt neki, ő már évek óta vele él, ismeri...de kiderült ilyet még nem csinált! Ne már! Megígértetem vele, hogy többé nem tesz ilyet amikor én ott vagyok! Szeretem őket, nem akarom átélni....egyszer úgyis muszáj lesz :-(((( Jaj ne már....de szeretem őket ...<3
Szóval! Napok teltek, így is , úgy is.....tavaszi fesztivál megnyitó...meg miegymás.....és kijutottunk a kertbe. DEJÓ!
Imádom a jó időt. Szinte égetett a nap!
Holnaptól ehülést és borongós időt jósoltak.....de ma! Eljutottunk gyógytornára, én addig beszaladtam a kormányablakba intézni a dolgaimat. Majd minden féle ügyintézés után hazaérve nekiláttam az ebédnek! Majd a kert következett, és a vacsi! Bográcsgulyást csináltunk. Nagyon szeretek Robival főzőcskézni. Annyi lett, hogy Toncsiéhoz is átszalogyladtunk Veresre két adaggal, egy kis vacsi gyanánt....de ott ragadtunk. Meg is egyeztem vele néhány dologba. DE szeretem őket...Istenem, mint ha csak a szívem egy része lenne ott. Nem is tudom elmondani,amit érzek irántuk! Gabika....Ő a minden! Bár nem látszik, hiszen háttérbe A legszebb dolog ! Szeretem őket!
Jaj bocsánat!
Ott ragadtunk és előkerült egy régi régi hegedű, és egy gitár, egy kotta....TONCSI! Mi még játszunk együtt! Meglásd!
Szaladtunk haza, és a lányok elpakoltak, elmosogattak a konyhában, már aludtak....a kisfiam..... Milyen jó gyerekek.....Szeretem őket, az én kicsi drágáim! A kutyóimat is megnézetem, és szaladtam fel. Még vár a kád, a forró víz... Ma felbontottam a Chianti t , és az eper bort. Gabika néhány pohár rozét is öntött, azt hiszem kettőt.....lazítóssá vált ez az este! KEll! Nagyon kellett! Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 1618 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 582
  • e Hónap: 7181
  • e Év: 28297
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.