Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Szerveződik az életem....
  2017-01-17 11:08:44, kedd
 
  Februári naptárunk kezd megtelni, a RépaRetekMogyoró megint kifulladásig farsangol, és a végén hatalmas bulira készülünk, nagy durranással!
Már elkészültek a kiegészítőink, a tavaszi dalunkhoz is. fantasztikusak lettek a dalok, Ha lesz időnk azonnal stúdióba megyünk. Természetesen az edzést folytatjuk , hogy az állóképességünk szuper legyen, a sok ugrálás és tánc ne rontsa az ének és a dalok minőségét! Dóri fantasztikusan néz ki! Egyre szebb lesz és csinosabb! Remélem én is jó úton haladok :-) Bár én sosem vagyok önmagammal elégedett :-) Lehet egyszer csak elismerem majd a sok edzés és kitartó munka eredményét magamon is.
Ma is munkával telik a nap, már szerveződünk javában, hiszen jövő héten már farsangolunk, de igazán a rákövetkező héten lendülünk bele . Annyira várom már :-D
Ma már csinibe nyomom :-) Hiszen zajlik az élet :-) Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma este élőben!
  2017-01-16 15:17:38, hétfő
 
  Ma 8-tól Zsuzsi bár műsorom lesz hallható a Dínom dánom mulatós rádióban. Minden ami rólam, velem kapcsolatos, dalok, zenék....kis finomságok :-)
Az egész nap rohanós. Volt ma edzés is, egyre keményebbek a feladatok, viszont a lábaim , a karjaim is egyre keményebbek, nem ajánlatos már velem kikezdeni :-D
Na de félre téve a tréfát, ismeretségi köreim egyre csak bővülnek, de az időm nem sokasodik. A tegnapi pihenő megtette hatását. Mivel a farsangi műsor nagyjából már áll, hiszen 9 új dallal rukkolunk elő, azaz még többel, mert kiadtunk a szövegírónknak is kettőt, azt hiszem, és már készülnek az új kiegészítőink is, jaj nagyon aranyos lesz :-) És a táncok!!!!!! Már izgatottan várjuk, mi lesz a reakció. Szóval a műsor már kész, és lassan telik a naptárunk is, de még hogy, kicsit rá kellene feküdnünk, és megdöntjük a decemberi hajtást. Nem is lenne baj, hiszen a farsangi időszak egy teljes hónapot ölel nekünk fel. Farsang farkán hatalmas buliban veszünk ismét részt, de most az egész családom velem lesz, nagy nagy meglepire készülünk :-) A gyerekek nem is tudják :-D Miért kellene ráfeküdni, mert még csak szinte minket hívtak, és van akikkel mi is szeretnénk még beszélni. Persze vannak olyan helyek akik ragaszkodnak bizonyos időpontokhoz, és szomorúan tesznek le rólunk. Szívesen ajánlanék nekik magunk helyett valakit, de kit ajánlhatok, aki hasonló bulit tud a gyerkőcöknek tartani? Na de, megint hideg lett, és a hatalmas hó is megmaradt. Szupi farsang várható. Ma palacsintát sütöttem, de hamarosan jöhetnek a fánkocskák. Sajnos a sok palacsinta és csoki meglátszik rajtam, de nem hagyom magamat el, csak szerintem a keményebb edzések több kalóriát igényeltek, és engedtem a csábításnak. Ráadásul egy kis pihenést is engedtem magamnak, így nem csoda, ha elkényelmesedtek a napjaim és a pocakom :-D
Este jövök még, de most muszáj valamit elintéznem, ráadásul este találkozunk valakivel, akit sokan ismernek és szeretnek, kíváncsi vagyok mire jutunk ma este :-) Azután sietek haza, mert jöhet a buliiiiiii :-) Cupp


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kis aji....
  2017-01-15 22:34:50, vasárnap
 
  Szeretem az ajándékokat, de melyik nő nem szereti? Pénteken vásárolni voltunk a kedvesemmel a Városban. Beültünk a Costába egy hatalmas adag kávéra, csak hogy jól induljon a reggel. Majd Yves Rocher, boltok következtek, míg nem elmentünk a Mark&Spencer üzlet előtt. Nem is tudtam, hogy a Duna Plazában is van. Nos nem sokáig kellett nézelődnöm, míg ráleltem két csodás formájú melltartóra. Imádtam az első pillanattól, és felvéve még csodásabb. DE Jesszusom! Kisebb lettem? Úgy látszik igen. A fogyás. Bár ezen a hétvégén dömping volt a kajában.
nos a melltartók a kosárban landoltak, és még néhány apróság is. Még valahová bementünk,vetünk inget a kis-srácnak, és apának pólókat, na én sem maradtam ám ki. Így a péntek csupa finomság és szépség, na meg ajándék volt :-) Délután pót-szilveszterre mentünk, én énekelni. Egy kedves barátom hívott el. Nem szoktam vacsorázni,de most annyira kedvesen invitáltak, és a drágám is velem volt, hát akkor miért ne. Hatalmas adag, megijetem tőle, de annyira fantasztikusan finom volt, hogy az egész húst betoltam. A vasárnapi ebédnél viszont megcsináltam, hasonló lett, hát persze , hogy nem pont olyan, hiszen hogy is versenghetnék egy éteremmel :) De a gyerekek mind megették :-) Virágcsokor, rózsákkal leptek meg , és a sok kedves szó, az elismerés, és egy kedves "fiatalember" visszaemlékezése is megérintett. Elénekeltem a Sose fájjon a fejed...című Harangozó Teri dalt, és elmondta nekem, hogy ők egy helyről származtak, és udvarolt is neki. Könnyek szöktek a szemébe, és később is láttam, hogy a szíve még mindig néha neki dobog.
Szuper ajik-kal zárult a hét, és a hétvége pedig pihenéssel. Bár a vasárnap reggeli fejfájás nem igazán volt jó, de délutánra egy algoflex feledtette a fájdalmat.
Lassan aludni kellene, hiszen holnap egy újabb hét kezdődik, sok kihívással, és elmaradt dolgok befejezésével. Csak legyen mindenre idő!
Jó éjt! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szabad hétvége nekem :-)
  2017-01-15 19:21:08, vasárnap
 
  Ezek a napok ajándékok nekem. Végre magamra találtam. Pénteken egy szuper tótszilveszteren vettem részt, fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és máris meghívtak egy következő rendezvényre is. Nagyon jó volt, hogy Robival együtt tudtuk tölteni az estét. Majd elvittük a kocsit szerelőhöz. Az este nyugiban telt, így kezdtem kicsit lelassulni, ami jól jött már, ideje. Későn feküdtem le a plusz meló várt rám még. Majd mielőtt beájultam volna az ágyamba, benéztem a srácokhoz. Robika alig bírt megszólalni. Jaj ne! Szegénykém! Most nem betegedhet le!!!!! Forró tea, algopirin, tantumverde.... és ágy!
Aludtam, de éjjel is várt rám egy kis anyai ébrenlét. Reggel a drágám kelt fel, így kicsit aludhattam még.
Reggelire terülj-terülj asztalkámat varázsoltam a konyhába,palacsinta, pirítós, főtt tojás....stb... majd Moncsit apa balettra, Robit orvoshoz vitte, Dudus nekilátott a karácsonyfa leamortizálásához, én pedig az ebédhez. Fantasztikus lett a pulyka leves, és a kifordított hús. Jesszusom, ezt mindig csinálnom kell, a gyerekek odáig voltak tőle!
Sokáig tartott az ebéd, mert közben mostam, és porszívóztam, de mire megebédeltünk minden rendben volt, így le tudtunk ülni közösen egy filmre. Kezdtem lenyugodni, és olyan jól esett a pihenés. A gyerekek a film után felmentek hétfőre készülni, bepakolni, már melegszik a vacsi nekik. Nekem maradt a pihi. A hétvégén minden kabátot cipőt, csizmát sikerült kimosnom és rendbe tennem. És a lakásban is csili villi minden. Szeretem, ha a környezetem tiszta. Lenne most sok munkám, de valahogy muszáj pihennem is kicsit, legalábbis olyan sokan mondták, így rábeszéltem magamat a lassításra.
Nem vártam sosem a karácsonyfa eltűnését a lakásból, de most valahogy tágasabb és világosabb lett a lakás, hiszen idén hatalmas fát vettünk...imádtam ezt a fát, és szuper sokáig bírta :-)
Szóval visszatért a lakás is a mindennapokba. De a napsütés jól jött ma! Fantasztikus a kert a hatalmas hóval és a két csodálatos hóemberrel, amit a srácaim építettek :-)
Mivel felszabadult az estém, így elővettem a fogfehérítő készletemet és rászántam magamat ismét, remélem a kólát is vissza tudom kicsit szorítani :-) mert ilyenkor nem igazán jó a színes kaja. Szóval, mivel sikerült eljutnom fodrászhoz, és az edzések is jól mennek, így rászántam magam, hogy januárban kicsit magamra szánom az időt :-)
Ma még ha sikerül bejutnom a szoliba, akkor lesz igazán jó a pihenő napom.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan találok magamra...
  2017-01-11 22:52:47, szerda
 
  Ez az év káoszként tört rám. Nem tudom hogyan szedjem össze a gondolataimat. A kapcsolatunk is új hullámon kezd működni, a gyermekeimre nézve eszembe jut hogy rohan az idő.
Reggel kómásan , nehezen keltem fel. Hahó, hol a frissesség? hol a, hű de kialudtam magam érzés? Ezek a jeges , hűvös napok kiveszik az energiát belőlem. Nem dolgozok kevesebbet,csak valahogy szétszórtabbak a gondolataim és a tetteim. Hol van a rendszer, a státusz, az időbeosztás? Ja és hol a pihentető januári "semmit tevés" ?
Próbáltam összerakni a reggelt,de pizsamában ért a dél is. Dorothynak mondtam, bocsi egyszerűen így alakult ez a nap. Próbáltunk, énekeljük az új dalokat. Hű nagyon ütősek lesznek! Imádom már most a farsangot! Készülnek a kiegészítőink, holnap este van egy találkánk egy Férfi istennel :-) de ez legyen még titok! A telefon csörög...upsz, jut eszembe, elfelejtettem valamit megcsinálni ma, de sebaj, holnap igyekszem jobban kicsit odafigyelni. Estére már lebeszéltük a nagy-sárkánnyal a találkozást, megszerezte a programot a kisembernek, és jön valaki aki segít neki, és okít kicsit hozzá. Én pedig sütök egy hatalmas finomságot cserébe :-) Ma sikerült beszélni vele, de nem sok idő volt rá, rohantak a színházba. imádom, hogy ilyen kultúréletet élnek a sok munka mellett.
Bibó ugat egyfolytában,lehet egeret érez? Nem tudom....... Szegénykém. Az előbb lementem hozzá, de megint rákezdte.
A mai este forralt-borozással telt, a szomszédokkal. Nagyon lájtosan készült, de hogy milyen finom volt!!! HMMMMMM...... jó volt kicsit beszélgetni velük, olyan ritkán jut időm tartani velük is a kapcsolatot. Na meg Zsanival, kiesnek a napok a pillanatok a fejemből. Pedig mennyit gondolok rájuk egész nap, csak nincs pár percem sem, hogy csörögjek. DE ha hív, akkor mindenféleképpen beszélünk. Imádom őt! Egy csodás ember, egy angyal, egy barát, mint testvér...az életem része lett!
NA de! Ma elmentünk a szalonba és beültünk mind az 5-en a kinézett autókba. Gondolkodunk, nagyon nagyon gondolkodunk mi legyen,mikor, vagy éppen melyiket válasszuk. Persze nem egyezik a véleményünk, de előbb , utóbb csak közös nevezőre jutunk, mire oda kerül a sor.
Ma sikerült eljutni az Ofotért be is. szemüvegem lesz.....nem lesz olcsó, de túl drága sem,ha úgy nézzük. Ráadásul lehet még egy napszemcsi is mellé kerül a kupon jóvoltából. ki vannak a szemeim.
Ó, és eljutottunk a chorizóshoz is. Renegeteg chorizo és sonka, cheddar sajt, meg pecorino ...nem is sorolom, egy kisebb vagyont hagytunk ott. Akartam venni parmezánt is, de arany árban volt, így a legközelebbi vásárlásra hagytam. Így is kiütött, hogy lesz szemüvegem. Igaz csak olvasáshoz és a monitorhoz, bár javasolták az állandót, de még szeretnék barátkozni a tudattal. Szegény jobb szemem van így leterhelve. Nekem minden a bal felemmel van. Az az erősebb, az van jobban leterhelve, a bal szemem a rosszabb.....jaaaaaj :-D
Na de muszáj egy kicsit pihennem, mert ma nem alszom túl sokat. Szép estét, igyekszem összealakulni. Ráadásul már a stúdióba is el kellene menni végleges formátumba hozni a dalokat, na meg a Tomi is várja az időpontot mikor esek be hozzá ......és Janohoz is menni kellene. De itthon is annyi minden vár még rám....ó.
A kisember ma volt fodrásznál. Nagyon vagány lett a haja. Ez a fodrász egy Istennő! Mindent úgy vág, ahogy azt a fiam megálmodja. Kis helyes pofiját, olyan jól kihozza ez a frizura <3 Jaj hát imádom őt is. A lányoknak lassan a derekáig ér a hajuk. Emlékszem én nem növeszthettem meg ekkorára, mindig ez a bilifrizurám volt, majd 8-ban lett formája. Na akkor voltam igazán csajszis :-) Hol vannak azok az idők. Ki hitte volna, hogy ilyen is lesz :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkezdődött az év és :-(
  2017-01-07 23:35:00, szombat
 
  Szomorú napok vannak mögöttünk. Elment egy jó ember, akit nagyon szeretett az egész család. Hirtelen történt és a kórházban sem volt sok ideje. Annak viszont nagyon örülök, hogy a párom el tudott menni, mert másnap reggelre elaludt. Fel sem fogható, hogyan mehet el ilyen hirtelen valaki.
A gyerekeknek nem mertük elmondani csak péntek délután, amikor hazajöttek. Fontos volt elmondani,mert ma mentünk a temetésre. Megszakadt a szívem, és tudom, hogy kell néhány nap nekik is, hogy kicsit megnyugodjanak. De nagyon fáj látni a fájdalmukat,amit a szeretett személy hiánya okoz nekik.
Ma volt a temetés. Mindenki nagyon felöltözött, mert az éjjel -21 volt, és nem volt várható a plusz fokokra. -10 fokban volt a temetés. Nem járok sűrűn temetésre, mert a lelkem nem bírja elfogadni azt a hatalmas fájdalmat.
A szertartás nagyon szép volt, de látni a sok szomorú arcot, és hallani, ahogy búcsút vesz a pap tőle....és ahogy igyekszünk mi is búcsút venni de nekünk nem megy még.....
A könnycseppek végiggördültek az arcokon, a hideg csípős fájdalommal éreztette a könnycseppek útját. Leperegtek az arcokon, és gyöngyöző fagyott csíkocskákká fagytak az éj-fekete kabátokon. Fehér ragyogás, a sötétben.
Csak néha tért magához az ember a kábult fájdalomból, amikor a kántor énekelt. Majd vele énekeltek a gyászolók. Aztán megint magamba roskadtam. néztem a gyermekeim szenvedését, a férjem fájó szívét tükröző szemeit, a koporsót, a virágokat és a pap szinte már monotonon elmondott szavait. Ő hiszi? Vagy hinni akarja?
Majd elindultunk az utolsó útra vele, utána....csikorgott a fagyott hó a lábak alatt. Belekaroltam a fiamba, és a lábamat bámulva éreztem hogy belenyilall valami. Vékony a talpa a csizmámnak, pedig vastag zokni, harisnya van rajtam. Kizökkentett a hideg lelki traumámból.
Megérkeztünk a sírhoz, és a családom mellé állva fojtottam vissza könnyeimet. Éreztem lefagytak az ujjaim, és a lábamat nem érzem.... Bedobtuk a fehér rózsát elköszönve tőle. Ettől még rosszabb lett. Az utolsó amit adhatunk neki.....
A karácsonyfája alatt még azok az ajándékok lapultak, amiket tőlünk kapott. Édes Istenem! Mit ér a sok ajándék, a sok tárgy? A szeretet, az együtt töltött idő! Az amire emlékezhetünk és kapaszkodhatunk az emlékeibe.
Betemették. Szörnyű kopogó hangot adott a fagyott föld, szinte már dübörgött.... mindenki zokogott. Nem látjuk többé.
Véget ért a szertartás, részvétet nyilvánítottak a jelenlévők, elköszöntek a rokonok, és kiürült a temető. Ránéztem a sírra, nem akartam látni, nem akartam elhinni , felfogni, hogy mi történt.
Menjünk, menjünk...csak ezt éreztem, és láttam a zokogó gyermekeimet. Menni kell!
Beültünk a kocsiba és nem mozdultak a lábujjaim. Hazaérve már alig tudtam bemenni. Levettem a csizmát és a zoknit és nem értettem azt a fájdalmat. Lefagyott ? Próbáltam felengedni a meleg radiátornál,és akkor láttam, hogy vörösek lettek a lábujjaim. Megfagytak odakint a vékony csizmában. arra gondoltam most már mindent megteszek, hogy találjak igazi téli csizmát,,,de ekkora lábra? 33? Nem akarom elhinni néha, hogy csak ekkorára nőttek.
Azután minden kiment a fejemből, mert elkezdtünk beszélgetni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Telnek a napok, elkedzdődnek a fogadalmak?
  2017-01-03 19:51:08, kedd
 
  Sok sok gondolat kavarog a fejemben, és elvárás, na meg hogy mik a teendőim. Amit minden éve elején elkezdek azt szerintem most is, hogy szeretnék csinos és szép és és és.....Tercsitől kérdeztem, hogy csinálja, hogy mindig ilyen csinos? Adott néhány jó tanácsot, és azt ajánlotta, ha úgysem dolgozom agyon magamat mostanság akkor engedjek egy kis időt magamnak magamra. Így mára bejelentkeztem fodrászhoz. Hajni A minden, ő mindig nagyon jól nyírta a hajamat. Mivel tegnap a történtek miatt nem volt sem idő, sem kedvem befesteni, így szóltam neki, hogy ha beleférne, akkor.....és belefért. Mivel már untam az eddig megszokott festéket, így most egy újabb fajtát vásároltam, na nem a legolcsóbbat természetesen, de csoki ez is :-) Rákente mindkettőt a hajamra, ültem és beszélgetünk, majd lemosta és elkezdődött a csoda. Mire készen lett, nem győztem csodálni "szépségemet" , na jó azért nem, de a hajam! Tökéletes lett! Csodás, és fényes, és nem is tudom.....tényleg nagyon látszik! Mondta talán nem évente kellene elmennem hozzá, ha ennyire odáig vagyok. Elmondtam, hogy a tavalyi év , főleg a vége, megállás nélkül telt. Kérdezte, hogy azért lett-e kevesebb hajam? Hát igen, sokáig hullt, hiszen a nem alvás, az alig evés, a rengeteg munka, fizikai és lelki terhelés megviselt, de eljutottam odáig, hogy most már tudok figyelni és gyümölcsöt enni, sok zöldséget, barna kenyeret...stb. És néha még vitamint is szedek :-)
Nos látszik, hogy elkezdtek nőni a "hajaim" , hiszen rengeteg kis hajszál kandikált a fejem tetején, ami jó jel ám! A kevés alváson is igyekszem változtatni, és az bizony olyan jó...ma a drágám segítségével aludtam RENGETEGET. 7 órát, nem egyben, de ez már nem is számít, csak az, hogy teljesen energikusan ébredtem, és mire indultam a fodrászhoz, az ebéd már majdnem készen volt, és a lakás kitakarítva....mosás, mosogatás....stb.
Szóval nem kicsit számít. Holnap Ádámhoz is megyünk, és este Rádiózni is fogok, így az időmet nagyon be kell majd osztani. Ráadásul annyi levelezésem van, és nem kevés angolul is, hogy lassan egészen jól megy már az angol írás :-)
Fogadalmak? Persze mindig vannak, és nem januártól. Elszaladt velem a szilveszter és feljött egy kis felesleg, de megyek edzésre a héten 2x is. Már holnap is, nagyon várom! És tervben van még pár dolog, hogy kicsit áldozzak a szépülés oltárán...meglátjuk mi jön össze belőle. Minden megvan hozzá, csak rá kell szánnom az időt. Ráadásul hamarosan vége a pihenésnek is!
Csodás estét!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
új év, új lehetőségek, új barátok, új kihívások!
  2017-01-02 12:04:19, hétfő
 
  Az elmúlt nap már lazábban telt. Este adásoltam a rádióban, és a "kisfőnökünk" szólt, hogy szépen bevonzottam a hallgatókat. Igyekeztem pörgős dalokat választani, és bár nem szoktam, de a saját dalaimból is volt benne rendesen.
A szilveszteri nap elég sok teendővel indult, de délutánra annyi kaja, koktél és minden féle került az asztalra, hogy öröm volt nézni. Nos azóta folyamatosan teli vagyok :-D Nem mertem a mérlegre állni, a tegnapi és a reggeli lakoma után :-DDDDDD Jöhet a megtorlás. Reggel még a csoki-kókuszos-rumos golyócskák nasiztattak, de most már jöhet a böjt. Ma már a sali és a tonhal kap főszerepet. Szerintem holnap már Ádámhoz is megyünk :-)
Szóval szilveszter, Fantasztikus volt Zsaniékkal, Janka levet a lábamról. Nem nagyon voltam képben, szükségem volt a semmittevésre pár órán át, és RObi lehetővé tette nekem, és a drága barátnőim, hogy semmi ne vegye el a bulizás jó kedvét. Zsani szegénykém, nehezen bírta az estét már. Annyira várom már, hogy láthassam a kis Lizát, de csakis időben! Janka egy kis angyal! Még videót is csináltunk a kacagásáról!
Janival Gin-tonikkokkal koccintottunk, Tercsivel a tequilát részesítettük előnyben, de mojitót sem vetettük meg. Éjfélkor meg egy üveg finom pezsi pukkant! viszont senki nem lett másnapos,ráadásul én már az éjszakát munkával töltöttem, de Robi mostanában olyan figyelmes velem, és annyit segít nekem, hogy a 3-4 alvás sem készít ki annyira. Szegénykém éjszakás volt, és csak két órát tudott aludni. Most durmol. Hát én is hagyom, had pihenjen. Nekem mennek kell a kisfiamért. Már nagyon hiányzik, két napja ment el, de már nagyon várom hogy megöleljem!
Puszi És BUÉK!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 8 db bejegyzés
Összes: 1572 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 402
  • e Hónap: 3138
  • e Év: 3138
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.