Regisztráció  Belépés
eposz.blog.xfree.hu
Enneagram: 5-ös (Merkúr: Szűz: Föld) 6-os 8-as (Nap: Oroszlán: Tűz) 9-es Képes vagyok rá, ura vagyok a helyzetnek. Nem vitatkozok. Lauter Szabolcs
1987.09.04
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Atlantisz - A Sötétség Krónikája - I.
  2017-06-17 17:11:16, szombat
 
   
  Miért emlékezünk?

Azzal, hogy újra végigmegyünk ezen az utazáson, nem az időben lépünk vissza, hiszen az idő nem létezik. A visszatekintésnek nem is az a célja, hogy felfedjük a múlt részleteit. Inkább azt szeretnénk általa megérteni, honnan jöttünk, és miért olyan fontos ez az időszak a Földön. Amikor tudatába kerülsz, hogy miért választottad azokat a tapasztalásokat, amiket választottál, miért éltél át bizonyos helyzeteket, kihívásokat és örömöket, akkor beléphetsz az új időbe, az Énednek - mint a Szellem egy kifejeződésének - megvalósításába. Akkor beléphetsz egy karmától, a sorstól, az idáig vezető utadtól független, szabad életbe, mert aznap egy új ébredés kezdődik.

Aznap felébredsz és ráeszmélsz, hogy a Szellem mindig is ott volt benned, és nincs határvonal, ami elválasztana téged tőle, vagy az angyali gyökereidtől. Nincs akadály, amit le kell győznöd hozzá. Nincs vizsga, amin meg kell felelned. Csupán egyetlen döntést kell meghoznod: kész vagy-e felvállalni teljes kifejeződésedet, a lényed "Én Vagyok" állapotát? Kész vagy-e lelépni a múlt ösvényéről, hogy beléphess a jövőbe, ami lehet bármilyen, amilyet csak teremtesz magadnak? Mert azt mondják, a jövő a meggyógyított múlt.

Ebben az új ébredésben a holnapod tulajdonképpen az eddig volt tegnapjaid történéseinek megértése és elfogadása. Ettől a perctől kezdve a döntéseid a szívedből és a lelkedből eredhetnek ahelyett, hogy a múltadat akarnád velük jóvátenni, és az attól való félelmedre épülnének, hogy ki is vagy valójában. A döntéseidnek nem az lesz a céljuk, hogy egy múltbéli történést orvosoljanak, mert képes leszel elfogadni mindazt, aki voltál, és mindazt, aki vagy, és így már elindulhatsz egy új úton, hogy ráébredj önmagadra.

A kezdetek előtt

Kezdetben létezett téren és időn túl a Szellem. Az Egység. Az Önmagában teljes. A Szellem Önmagán kívül nem ismert semmi mást. Egyszerűen csak létezett. Csak volt.

Ne feledd, hogy valójában nincs idő! Az angyalok és a Szellem birodalmában a tapasztalás jelöli a dolgokat. Az utazás során nyugodtan felcserélheted a lineáris idősíkot a Szellem idősíkjára, amely maga a tapasztalás. Megtapasztalások követik egymást újra és újra, egyik a másik után. A Szellem ezen keresztül ismeri az időt.

Tehát minden tapasztalás kezdetén, a Minden, Ami Volt kezdetén, volt az Egység. A Létezés, a Teljesség.

Azért ezt a kifejezést használjuk, hogy "Minden, Ami Volt", mert már nem létezik. Nem tudsz többé visszalépni az eredeti Egységbe, mert az már csupán csak egy emlék. Soha többé nem tudsz visszatérni oda, amit Otthonnak nevezünk, mert az Otthon már nagyon megváltozott. Nem tudsz megpróbálkozni a visszajutással, mert a vissza most már itt van. A Volt most már Van.

Vegyél egy mély levegőt, és érezd a Minden, Ami Volt energiáját!

Érezd a teljességben lévő Szellem energiáját!

***

Ez a teljesség emberi léptékkel mérve látszólag egy örökkévalóságig tartott, de valójában semeddig sem. Majd a tiszta ragyogás, szenvedély és szeretet egyik pillanatában az akkori Létezés megkérdezte Önmagát: "Ki vagyok én?"

Ami ekkor történt az a Minden, Ami Volt-nak és a Minden, Ami Van-nak a története. Mikor a Szellem az Egység, a Szeretet és a Teljesség feltette ezt a kérdést: "Ki vagyok én?", az energiája az Ön-szeretet és az Önmagára való rácsodálkozás hihetetlen csodájában csúcsosodott ki, valamint abban a vágyban, hogy egy addig soha nem ismert, vagy egy eddig nem szükséges módon kifejezze Önmagát.

Amikor a Szellem, az eredeti Örök Egy megkérdezte: "Ki vagyok én?", ezzel abban a pillanatban megteremtette Önmaga tükrét, hogy megláthassa benne ki is ő valójában, és megválaszolhassa az általa feltett kérdést. A tükörbe pillantva az Egység meglátta saját szívét, és beleszeretett önmagába. Szerelmes lett mindabba, ami valaha volt, és ami valaha lehet. Oly mértékben beleszeretett Önmagába, hogy létrehozta Önnön kifejeződését.

Eddig a pillanatig a Minden, Ami Volt, soha nem fejezte ki Önmagát, egyszerűen csak volt.

Soha nem gondolkodott Önmagáról, csak volt.

Soha nem vágyott rá, hogy többet tudjon Önmagáról, csupán volt.

De most, hogy a "Ki vagyok én?" kérdését feltette, megteremtette saját kifejeződését, amit ma Királynak és Királynőnek, Anya-Apa Istennek nevezünk. Az Egység megteremtette azt a hihetetlen képességét. hogy meglássa Önmagát egy Másikon keresztül, ezért is lehet most számunkra a Szellem metaforája a Király és a Királynő.

Ezzel a Minden, Ami Volt, átfordult Létezésbe.

Azzal, hogy elkezdett Önmagáról gondolkodni, és ilyen mélységesen beleszeretett Önmagába, már nem csupán volt, hanem elkezdett lenni. Kifejeződött.

A Király és a Királynő őrülten egymásba szeretett, habár az egymás is ők maguk voltak. Amikor egymás szemébe néztek, semmi mást nem láttak, mint tökéletességet és szépséget, mely egyben a saját szépségük és tökéletességük is volt. Amikor egymást szolgálták, valójában Önmagukat szolgálták. Amikor megosztottak valamit egymással, az olyan volt, mintha Önmagukkal osztanák meg. Ez volt a tökéletes kifejeződés, a bennük, lévő szeretet tökéletes tükre - és ők mélységesen szerették egymást.

Az a szeretet és szenvedély, amit egymás iránt éreztek odavezetett, hogy általa valami elkezdett növekedni és megnyílni bennük, és most már arra vágytak, hogy ezt a szeretetet megoszthassák. Ők ezt megtalálták egymásban, és élvezték minden pillanatát, minden lélegzetvételét, minden közös tapasztalását, de most már ott volt bennük a vágy, hogy másokkal is megosszák. Hiszen mi végre van a kifejeződés, a kreativitás, a szeretet, ha nem lehet megosztani másokkal?

Isten gyermekei

Egymás szeretetének - ami végső soron önmaguk szeretete volt - ezen csodálatos folyamatán keresztül megteremtették Isten gyermekeit. Ez volt a lélekkel rendelkező lények megszületésének nagy pillanata. Tudod, még a Király és a Királynő, Apa-Anya Isten sem lélekkel rendelkező lény. Ők a Minden, Ami Van, akik határtalan szeretetük és megosztás iránti vágyuk miatt úgy döntöttek, hogy teljes kifejeződést és teljes szabadságot adnak a gyermekeiknek, minden lélekkel rendelkező lénynek.

Amikor életre hívták Isten gyermekeit, sem szabályokat, sem törvényeket nem adtak nekik. Nem szabták meg a gyermekeiknek, hogy mit tegyenek, és mit ne. Még azt sem mondták nekik, hogy tisztelniük kell a Király vagy Királynőt. Egyetlen dologgal ajándékozták meg őket: szabadsággal. Szabadságot adtak nekik az önkifejezéshez, szabadságot, hogy szeressenek, szabadságot a tapasztaláshoz, szabadságot a döntéseikben, szabadságot abban, hogy úgy szeressék a Szellemet, ahogy a Szellem szereti őket - még az is szabadságukban áll, hogy hátat fordítsanak a Szellemnek, ha úgy döntenek.

Isten minden egyes gyermeke, minden lélekkel rendelkező lény megkapta a Szellem esszenciáját, tisztaságát, mélységét és fényét. Az Anya-Apa Isten így osztotta meg önmagát, mert tudta, hogy ahhoz, hogy a szeretetet és az együttérzést a legteljesebben megoszthassa, nem korlátozza annak kifejeződéseit. Vagyis egyáltalán nem szükséges kontollálnia a megnyilvánulásait. Nem kell Isten gyermekeit térdre kényszerítenie, hogy imádják, hiszen a Király és a Királynő már szereti önmagát. Nem kell semmit sem bizonyítaniuk. Az Anya-Apa Isten Semmi mást nem akart elérni, mint megosztani annak a tudásnak a szépségét, hogy egy napon minden egyes gyermekük ráébred arra, amikre ők már ráébredtek.

Minden lélekkel rendelkező lény, Isten minden gyermeke előbb-utóbb, a maga módján, egyszer csak rájön, hogy Ő is Isten. Egy ponton Isten minden gyermeke ráébred, hogy ugyanolyan teremtőerővel rendelkezik, és ezt senki nem veheti el tőle. Isten minden gyermeke megismeri a teremtés csodáját és szépségét. Aztán végül Isten minden gyermeke felismeri ugyanazt a szeretetet önmagában, amit a Király és Királynő érez önmaga iránt.

Egy nap Isten minden gyermeke ráébred, hogy ő is teljes teremtő. Nem számít, milyen tapasztalatokat szerez az odáig vezető úton, sem az, hogy milyen nehéz vagy sötét az útja, de egy napon rádöbben, hogy ő is Isten. Felismeri azt a hihetetlen szeretet és szabadságot, amellyel a Király és a Királynő rendelkezik.

Tehát így teremtettünk - törvények, szabályok és szükségletek nélkül - egyszerűen a Szellem szeretetéből és kifejeződése által.

Ahogyan haladunk előre a történetben, a saját tapasztalásaidról szóló metaforában, engedd, hogy ezt át is érezd! Végig arról az utazásról lesz szó, amely elvezetett téged az Otthontól ide a Földre, és a következő ajtóról, az átjáróról, melyen átkelve elengeded majd azt az illúziót, hogy csupán ember vagy. Megnyílsz a Szellem teljességének, tudva, hogy a választásaid olyan könnyen képesek manifesztálódni, mint ahogyan belélegzed őket a szívedbe, tudva, hogy nem ítélnek meg a múltad miatt, tudva, hogy soha sincs újabb kihívás, amin át kell még menned, hacsak úgy nem döntesz!

Búcsú az Otthontól

Így történt hát, hogy ezen a gyönyörű napon kisétáltál a kastélyból, a Király és a Királynő ölelő karjai közül. Az utolsó dolog, amit láttál az arcukon ragyogó mosoly volt, miközben búcsút intettek neked, és szívbéli jókívánságaikat küldték feléd.

A fizikális organikus test tökéletesítése

Elkezdtünk hát azzal a céllal bizonyos fajokra fókuszálni, hogy finomítsuk, alakítsuk őket, és így mégjobban tudják hordozni a Szellemi energiáinkat. Rájöttünk, hogy némelyik faj esetében könnyebb volt a fizikai érzékek használatának csiszolása, míg mások egyáltalán nem feleltek meg a célnak. Végül hét különböző biológiai szervezet prototípusát hoztuk létre, és közben ezeknek a bizonyos fajoknak a DNS-ét, sejtjeit, szerveit és agyát is átalakítottuk. Az összes többi faj (állatok, növények) egyszerűen azért van itt, hogy Gaia-t és minket szolgáljon.

Csodás idők voltak, persze korántsem tökéletesek, ahogy azt néhányan szeretitek hinni a lemúriai korról. Még mindig küszködtünk a testekben, de most már ahelyett, hogy a halált a természetes evolúciós folyamat részeként ismertük volna el, elkezdtünk neki ellenállni, ami persze még nehezebbé tette az átélését. Ráadásul eközben elfelejtettük, hogy kik is vagyunk valójában. Persze jelen volt egy bizonyos tudatosság, főleg amikor átléptünk a halál más dimenzióiba, ám egyre inkább elfeledtük, hogy kik vagyunk, és hogyan kerültünk ide.

Ennek ellenére fantasztikus idők voltak, úgyhogy arra kérlek, nyisd meg magad a lemúriai időkből származó emlékeid előtt. Ezek segítségével azt is megfogod érteni, hogy miért érzel rokonságot bizonyos állatokkal.

A madarak, akiket én annyira szeretek, varázslatos létformák. Ők az egyike annak a hét különböző létformának, melyeket kifejlesztettünk. Volt egy pont, amikor sokan azt hittük, hogy a madár lesz az a végső forma, amit majd magunkra öltünk, de mivel szerettünk volna közelebb lenni a földfelszínhez, végül azt a humanoid formát választottuk amit te is ismersz.

Egyesítési törekvések Atlantiszban

Haladjunk most előre az időben a következő korszakhoz, amit Atlantisz időszakának nevezünk. Persze nem volt közöttünk egy szigorú határvonal, azaz nem egyik napról a másikra léptünk át Lemúriából az atlantiszi korba. Valójában ezek a társadalmak több százezer évig párhuzamosan léteztek a világ különböző földrajzi pontjain.

Alapjábanvéve Atlantisz volt az első valódi közösség a Földön. Addig egyszerűen sok különböző faj létezett (pl. hüllők - dinoszauruszok). Képesek voltunk felismerni, hogy egy másik lélekkel rendelkező lény van-e egy fizikai testben, vagy állattal van dolgunk, mert lélekkel renelkező lényeket egyfajta ragyogás veszi körül. Különleges aurájuk van, így Lemúriában könnyű volt eldönteni, hogy egy bizonyos állat ha madár formája is volt, lélekkel rendelkező lény-e, vagy a Föld egyik őshonos (pl. drakonida vagy reptilián) faja! Tehát Lemúriában a közös kommunikáció és felderítés kezdeti lépései zajlottak, az első valódi közösségek azonban Atlantiszon jöttek létre.

Ezeket a közösségeket a Hapiru nevű angyali Rend hozta létre. Számos történetet mesélhetnék Hapiruról, amely egy nagyon fejlett spirituális család volt. Szerették volna, ha ez továbbra is így marad, ezért csak egymás között építettek ki kapcsolatokat, Hapiru a Hapiruval, humanoid fizikai test a fizikai testtel, és elkezdtek egy saját közösséget létrehozni. Elvándoroltak a Föld különböző pontjaira és közösségeket alkottak azzal az elsődleges céllal, hogy szabványosítsák a biológiai testeket.

Gondolom sejted, hogy Lemúriában mindenféle méretű és alakú lény élt, amelyek különböző agyi és sejtstruktúrával rendelkeztek. Hapiru, ez az igen fejlett angyali Rend elkezdett egy egységes sablont kialakítani, amit most emberi testként ismersz. Azt megelőző humanoid testeket szándékosan biológiai, tudományos, és energetikai munkával szabványosították.

Egy ideig ez a fejlesztés újabb lélekkel rendelkező lényeket is bevonzott. Azok a szellemek, akik készek voltak újjászületni, elkezdtek Atlantisz földjére érkezni, mert tetszett nekik a szabványosítás elképzelése. Végső soron az emberi testnek ez az egyesítése vezetett Lemúria eltűnéséhez. Ugyan ki akart egy öreg, nagy és kövér madár lenni, amikor lehetett olyan teste is, amilyen az atlantisziaknak volt? Ki akart dinoszaurusz lenni egy vacsora-összejövetelen, ahol mindenki más úgy nézett ki mint egy humanoid? Ezért volt tehát olyan erőteljes hajlandóság, a vonzódás az atlantiszi térségbe való inkarnálódásra.

Atlantiszon a munka kezdeti szakasza abból állt, hogy egyesítsék az emberi test magasságát és formáját, csontszerkezetét, szerveit, mindazt, amit az orvosi, illetve tudományos aspektusairól tudsz. Ezt számos különböző módon tették, gyakran úgy, hogy a megfelelő jellemzőkkel rendelkező férfi és női testeket gondosan összepárosították. Máskor energetikai változásokat idéztek elő, és ehhez kritályokat és a Föld kristályenergiáit használták az éppen kifejlődő emberi tulajdonságokra összpontosítva. Néha sebészeti úton értek el változtatásokat, de volt, hogy mágneses energiákat alkalmaztak, bár ez nem az a fajta mágnesesség, mint amit most ismersz. Sok munka és hosszú idő elteltével az emberi test egészen egységessé vált.

A következő lépés az elme szabványosítása volt. A lassan egységessé váló emberi test ellenére, még mindig, igen eltérő mentális képességekkel, és különböző nagyságú aggyal renelkeztünk, ezért elkezdtünk az emberi elme fejlesztésén dolgozni.

Ezek valóban bámulatos idők voltak. Már mélyen benne voltunk az emberi folyamatokban, és elkezdtük birtokba venni a testünket és az elménket. Közben pedig teljesen elfelejtettük az eredetünket, azt, hogy kik vagyunk, és honnan származunk.

Itt kell megjegyeznem, hogy Atlantisz és Lemúria korában nem létezett semmiféle Isten-kép. Lemúriában azzal voltunk elfoglalva, hogy biológiai testben legyünk. Atlantisz időszakában elkezdtük ugyan keresni a Forrást, mert tudtuk, hogy kell lennie valahol egy Elsődleges Energiának, de nem volt olyasféle elképzelés Istenről, mint amilyennel most rendelkeztek.

Először azt hittük, hogy ez az Elsődleges Energia maga a Föld. Kristályokat találtunk, amellyek akkoriban sokkal varázslatosabb energiákkal rendelkeztek, mint manapság. Ne feledd, a kristályokat Gaia rejtette a Földbe, hogy használatukkal megkönnyítse az emberek számára, hogy fizikai formákban legyenek jelen.

Tehát először azt gondoltuk, hogy a kristályok jelentik a forrás energiákat. Persze ez nem igaz, de valójában csodálatos energiatípusok, amelyek segítenek teljesen önmagunkra fókuszálni és hipnotikus állapotba kerülni. Ebben a hipnotikus állapotban lenyűgöző dolgokra voltunk képesek, például fel tudtunk emelni tárgyakat anélkül, hogy hozzájuk értünk volna, meg tudtuk építeni a piramisokat, ami még a mai modern mérnökeiteknek is meghökkentő teljesítménynek tűnik. A Föld kristályaiból fókuszált módon érkező, gyönyörű és intenzív energiák segítségével voltunk képesek a fizikai testünkkel véghezvinni ezeket a szenzációs dolgokat.

Elkezdtük tehát szabványosítani az agyat, hogy mindenkinek nagyjából ugyanakkora méretű legyen, körülbelül hasonló képességekkel. Ám ahogy emberi körökben az már csak lenni szokott, voltak, akik kicsit jobb testet, és kicsit nagyobb agyat szerettek volna - és ezzel egy sor emberi egyenlőtlenség vette kezdetét.

Rengeteget dolgoztunk azon, hogy a testeket hasonlóvá tegyük. Mostanra már viszonylag eléggé egyformák voltak, ami megkönnyítette, hogy a testeket gyógyítsuk és öltöztessük, és hogy egy másik emberrel összekapcsolódva utódokat hozzanak létre.

Az élet forrása utáni kutatás is tovább folytatódott. Rájöttünk, hogy az nem a kristályokban rejtőzik, ezért arra gondoltunk, hogy talán az égben, a csillagokban kell keresnünk. Már említettem, hogy ekkor még nem volt elképzelés, sem szó Istenre.

Istenek Háborúja

Atlantisz végnapjait nagyon heves és pusztító viharok jellemezték. Hónapokig tartó földrengések, hurrikánok, hatalmas villámlás és hóviharok köszöntöttek be, valamint olyan égi háborúk, amelyek megtelepedtek bizonyos területek fölött, és ott a teljes lakosságot kiirtották.

A pusztítás olyan méreteket öltött, hogy számos ember, aki Atlantisz végnapjaiban halt meg, inkább elbújt a Földközeli Birodalmakban. Visszatértek a nyugodt hátországba és elrejtőztek, mert annyira elborzadtak attól, ami a Földön zajlott, és szégyellték, hogy ők is emberek. A Földön annyira eldurvult a helyzet, hogy hosszú-hosszú ideig nem is inkarnálódtak újra.

Sötétség

Atlantisz hanyatlásának korszakában voltak olyan kisebb törzsek vagy csoportok, akik elindultak, hogy új, nyugalmasabb területeket találjanak maguknak. Legtöbbjüknek nem sikerült. Néhányuknak igen, de ők nomád életet éltek, folyamatosan vándoroltak egyik helyről a másikra. Ahogy az energetikai esszenciájuk is egy részét elveszítették, állatias jellemzőket kezdett felvenni a humanoid emberi testük és ez odáig degradálódott míg megjelent egy főemlős alaknak egy ősibb formája, amit napjainkban majom formának ismerünk.

Ez volt az a pont, amikor az állatok is elkezdtek egymás ellen harcolni, sőt, egymás húsát fogyasztani, mert energetikailag érezték, hogy az emberek is így tesznek egymással. A fajok egymás ellen fordultak, a szűlők a gyermekek ellen, a pusztítás eluralkodott az egész bolygón.

Ez egy nagyon sötét korszak volt az emberiség történetében, amelynek során nemcsak az emberi faj, hanem az állati királyság is majdhogynem eltűnt a Föld színéről.

A bánat nem csupán a Földön és a Földközeli Birodalmakban hatalmasodott el, hanem a spirituális családokban is, akik érezték, hogy mind közül a legígéretesebbnek tűnő terv nem működik. A szomorúság elért egészen a Tűz Faláig.

Azonban Otthon, az Én Vagyok Királyságában, az Anya-Apa Isten szívében, továbbra is ott volt a remény és az ígéret az utazással kapcsolatban, amelyen részt veszel. Tisztában voltak vele, hogy az egyik legsötétebb időszakon mész keresztül, tudták, hogy a kudarc és csalódottság energiái elborították az embereket, mégis reménykedtek. Még mindig tudták hogy ki vagy, és szerettek!

Ekkor néhány ember felismerte, hogy a Föld felszíne már túlságosan erőszakos hellyé vált, hiszen mindenhol háborúk, tűzvészek és viharok dúltak, ezért kisebb csoportokban elkezdtek leköltözni a földfelszín alá. Különböző célokkal már korábban, Atlantisz időszakában építettek néhány földalatti létesítményt, most pedig újabbak építésébe fogtak. Úgy alakították ki ezeket az építményeket, hogy már létező barlangokhoz, és földbe vezető járatokhoz kapcsolódjanak. A következő több ezer év során az emberek egy része elkezdett levándorolni a Föld alá.

Úgy tűnt a felszínen minden életet felemésztettek a hatalmas szelekkel kiegészült pokoli tűzviharok (atomháború), minden elpusztult és az akkori építmények romba döltek. A túlélők odalenn, a Föld gyomrában, mélyen magukba fordultak.

Így történt, hogy beköszöntött a Földre a sötétség.

Atlantiszi sérülések

Hapiru családjának eredeti csoportja, azzal, hogy Atlantiszt megalapította, tulajdonjogot is formált rá. Úgy érezték, hogy ők több elmebeli erőt érdemelnének, jobb kritályokat, amikkel dolgozhatnak, és vonzóbb, elbűvölőbb testet. Nyilvánvaló, hogy ez a hozzáállás egyenlőtlenségeket eredményezett, és ez az emberek közötti egyensúlytalanság végül Atlantisz bukását okozta. A csoportban pedig mély sérülésekhez vezetett.

A hapiruk, akik szerfelett intelligensek voltak, és remekül tudták összpontosítani az energiáikat, semmi kivetnivalót nem találtak a rabszolgatartásban, és más emberek kontrollálásában. Volt olyan időszak Atlantiszon, amikor a Hapiruk családja csupán a népesség 3%-át tette ki, mégis ők gyakorolták a hatalmat a másik 97% felett. Azt hitték, hogy jót tesznek ezzel, és nem ismerték fel, hogy a saját családjukon belül is - és a többi családban is - voltak olyanok, akik mások ellen használták ezeket a képességeket.

Mindazon dolgok következtében, amit a Hapiru család Atlantiszon elkövetett, hihetetlen csoportkarmát szerzett, amit sajátos módon sokuk még máig is nyög. Lelki szinten sokan közüllük a mai napig képtelenek voltak elfelejteni ezt az atlantiszi időszakot, és az általuk létrehozott egyensúlytalanságot. A Hapiruk tulajdonképpen a mostani zsidók, akiknek én is, és te is valamikor a tagjai közé tartoztunk.

Ez mindig is egy egyedi család volt, és sok tekintetben a mai napig a saját fejük után mennek. Intuitíven tudják, hogy egy különleges spirituális családból érkeztek (ami persze nem különlegesebb, mint a többi), de még mindig hordozzák a fent említett csoportkarma terhét, és engedik, hogy folyamatosan szenvedjenek.

Mellesleg a Hapiru család tágabb, mint csupán a mostani zsidóság. A palesztinokat, és a Közel-Kelet több más népét is felöleli, akik közül sokan máig szenvednek az atlantiszi karmától. Sok időt töltöttem a körükben, és őszíntén vágyom arra, hogy képesek legyenek ezt az ősi karmát elengedni, és hogy a megvilágosodott spirituális lények felszabadítsák őket a karmájuk terhe alól. Nem kell már többé szenvedni. Az emberiségnek nincs szüksége egy újabb holokausztra.

Kiút a sötétségből

Így történt hát, hogy a Földön és a Földközeli Birodalmakban minden elcsendesült. A Föld felszínén kisebb nomád embercsoportok vándoroltak alapvetően egyetlen céllal, hogy megmentsék az emberi fajt a kihalástól.

Befelé fordulás

Nem tudták, hogy miközben ők egyszerűen a túlélésért küzdenek, és sok szempontból visszafejlődtek egy primitívebb formába, a Föld felszíne alatt több millió ember lelt menedékre. Azok, akik emberként haltak meg a Földön, egyfajta spirituális hibernációba süllyedtek a Földközeli Birodalmakban, és hosszú-hosszú ideig nem szándékoztak visszatérni a bolygóra. Minden csendbe burkolódzott. Minden lény mélyen visszahúzódott önmagába.

A Föld felszíne alatt élők a réges-régen Gaia által odahelyezett kristályokra és kristályenergiákra voltak utalva a fény, az energia, sőt még az oxigén-előállítás tekintetében is. Ők is önön mélységeik felé fordultak, történeteket meséltek Lemúriáról és Atlantiszról az utódaiknak és azok leszármazottainak.

Meditáltak, énekeltek, és egyfajta transzállapotban létezve fenntartották a kapcsolatot a spirituális családjaikkal és más birodalmakkal.

Ezek a kis csoportok még ma is léteznek. Persze, nekik is megvan a maguk születés és halál körforgásuk, de a világ stratégiai pontjain szétszóródva, a többi ember számára szinte láthatatlanul máig léteznek. Fenntartják az eljövendő Új Föld látomását.

Körülbelül 25000 évvel ezelőtt a földfelszín alatt élők elkezdtek visszatérni a felszínre. És azt látták, hogy a természet képes volt meggyógyítani önmagát. Látták, hogy Gaia megtisztult, a tüzek kialudtak, a dühöngő viharok lecsillapodtak, az erdők ismét zölden burjánzanak otthont adva számtalan állatnak és rovarnak, az eget pedig ellepik a madarak. Azok, akik felmerészkedtek a felszínre, rájöttek, hogy a természet képes gondoskodni önmagáról, képes megtisztulni és ismét egyensúlyra lelni.

Ráébredtek, hogy az emberek is képesek meggyógyítani önmagukat. Még a legnagyobb - mentális, fizikális és akár spirituális - kihívásokkal szemben is képesek begyógyítani saját sérüléseiket. Hatalmas reménnyel töltötte el őket a bizonyosság, hogy a jövő gyógyítható a múlton keresztül. Ez azt jelenti, kedves barátaim, hogy felismertük, miképpen támogatta a növekedésünket az angyali és emberi birodalmakban megélt sok-sok tapasztalás. Rájöttünk, hogy csak segítettek ráébredni, kik is vagyunk valójában, és hogy általuk tudjuk megtalálni a választ az eredeti kérdésre: "Ki vagyok én?" Ennek megértésén keresztül a múlt sebei begyógyulnak, bölcsességgé válnak.

Amikor a múltra már nem a szomorúság és tévedés perspektívájából tekintünk, amikor már nem ítélkezünk felette, nem bélyegezzük jónak vagy rossznak, hanem megértjük, hogy része volt az általunk választott tapasztalásnak, akkor mondhatjuk, hogy a múlt meggyógyult. Ezt úgy értem, hogy már nem megvetéssel és lenézéssel szemléljük, hanem bölcsességgel és rálátással.

Amikor meggyógyítjuk a múltat, amikor elfogadjuk úgy, ahogy volt, és magunkhoz öleljük mindazt, amit adott nekünk, akkor ez megváltoztatja a jövőnket. Általánosságbanvéve az emberiség számára a jövőt a múlt határozza meg. A tegnap ősvényéből lesz a holnap útja, egészen addig, amíg a megvilágosodott ember egy pillanatra meg nem áll, hogy elfogadással, és az abból eredő bölcsesség befogadásával meggyógyítsa azt, ami volt. Ekkor a jövő útja megváltozik.

Akik szerint a világ elpusztítja önmagát, álljanak meg egy pillanatra! Ennek nem kell így történnie - és valójában nem is fog! De álljatok meg egy pillanatra a saját életutatokon! Vessetek egy pillantást az energiákra attól a percttől kezdve, hogy elhagytátok az Otthont. Figyeljétek meg őket, amikor az angyali birodalmakban és az Archék Rendjében voltatok, amikor lejöttetek a Földre, amikor tapasztalatokat gyűjtöttetek Lemúriában és Atlantiszon, vagy akár ebben a mostani létidőben.

Álljatok meg egy pillanatra! Gyógyítsátok meg a múltat! Fogadjátok el a megtapasztaltakat mindenféle ítélkezés nélkül, anélkül, hogy jónak vagy rossznak bélyegeznétek őket! Az Volt, Ami volt. Része volt a növekedéseteknek, a fejlődéseteknek, a tanulási folyamatotoknak. Fogadjátok el az általa szerzett

Semmi féle elképzelés Istenről. Akkor csupán az energia forrását keresték. Ám most, amikor az emberek ismét megjelentek a felszínen, már egy újfajta, egészen más jellegű kapcsolódásuk volt a Szellemmel.

Ezt követően, megközelítőleg 10000 évvel ezelőtt, ez emberek tömegesen is elkezdtek visszatérni a földfelszín alól. Mivel már egy újfajta megértéssel rendelkeztek, elkezdték használni az "isten" szót, hogy azon keresztül igazoljanak bizonyos jelenségeket a természetben és a kozmoszban. Hozzárendelték Isten egyik aspektusát a természethez - ami tulajdonképpen teljesen helytálló volt, hiszen a természetnek is van istene. Hozzárendeltek egy isteni minőséget a Naphoz, amely valóban rendelkezik a Szellem energiájával. Bár nem lélekkel rendelkező lény, de a Napnak is megvan a maga személyisége és identitása, valamint a saját tudatossága önmagáról, mint Napról.

Ezt követően hosszú ideig az istenek kérdése foglalkoztatta leginkább a földfelszínre visszatérő embereket. Isteni minőséget rendeltek mindenhez, amihez csak tudtak, kis szobrokhoz, fákhoz, állatokhoz, szellemekhez. Az emberiség teljesen odavolt az istenekért, imádattal fordult mindenféle istenhez vagy elképzeléshez, amivel csak találkozott, és ez jót tett a tudatosság számára. Segített megérteni, hogy sokkal többek vagyunk, mint csupán emberek, és hogy spirituális erők vesznek minket körül.

Végül a megjelenő tudatosság életre hívta a most Ábrahámként ismert lényt. Ábrahámnak nehezére esett észben tartania ennyiféle istent. A sok száz, több ezer, különféle isten létét meglehetősen zavarónak találta. Apja kegytárgyakkal kereskedett, és egy kis bódéban az elképzelhető összes isten szobrát és képét árusította a közösség meglehetősen naiv tagjai számára, hogy ezek segítségével oldják meg problémáikat, találjanak választ a kérdéseikre.

Tehát Ábrahám - aki valójában egy kollektív energia volt - így szólt: "Legyen Egyetlen Isten!" Nagyon közel jutott a valódi megértéshez, de egy kicsit még mindig el volt tájolva, mert azt állította, hogy az egyetlen Isten valahol messze odakint, a távoli mennyben lakozik. Felnézett a csillagokra, és azt mondta: "Istennek valahol ott kell lennie." Nos, igazság szerint majdnem eltalálta. Ha egy kicsit tovább ment volna, és kijelenti, hogy "Isten vagyok, ahogyan te is Isten vagy!", akkor fogalmazott volna tökéletesen. De így is elég közel jutott az igazsághoz.

Ez az Istenről alkotott elképzelésben bekövetkezett változás hihetetlenül gyorsan terjedt, és végül létrehozta a Földön ma uralkodó, egyistenhitre épülő vallásokat. Az emberek egymás között azt suttogták: "Most már csak egyetlen Isten létezik, a többit eltörölték." Bizonyos tekintetben ez igencsak sajnálatos volt, mert ezáltal kiveszett a pogány felfogás is, hogy Isten mindenben jelen van.

A Földben és a csillagokban is van egyfajta isteni energia vagy esszencia. A tengereknek és óceánoknak is megvan a maga szelleme, ahogy az erdőknek is. Ezek nem lélekkel rendelkező lények, de van tudatosságuk, és azért vannak itt, hogy téged szolgáljanak, az igazi Istent.

Forrás: Geoffrey Hoppe - Linda Hoppe: Az angyalok útja

Legépelte, néhány résznél átfogalmazta hogy érthetőbb lehessen: Eposz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sejtstruktúrával, megtapasztalások, csontszerkezetét, perspektívájából, kifejlesztettünk, transzállapotban, növekedéseteknek, kontrollálásában, megválaszolhassa, összekapcsolódva, szabványosítsák, tapasztalatokat, jókívánságaikat, megvalósításába, tapasztalásokat, teljesítménynek, szabványosítása, változtatásokat, fejlődéseteknek, tulajdonságokra, atlantisziaknak, folyamatotoknak, visszafejlődtek, kifejeződésének, megvilágosodott, örökkévalóságig, manifesztálódni, szabványosítani, kifejeződésedet, felmerészkedtek, összpontosítani, lélegzetvételét, megszületésének, kényszerítenie, dinoszauruszok, önkifejezéshez, időben lépünk, múlt részleteit, idáig vezető, angyali gyökereidtől, múlt ösvényéről, meggyógyított múlt, holnapod tulajdonképpen, eddig volt, perctől kezdve, lelkedből eredhetnek, múltadat akarnád, attól való, múltbéli történést, kezdetek előtt, tapasztalás jelöli, utazás során, Sötétség Krónikája, Szellem Önmagán, Örök Egy, Anya-Apa Istennek, Apa-Anya Isten, Anya-Apa Isten, Anya-Apa Isten Semmi, Alapjábanvéve Atlantisz, Tehát Lemúriában, Elsődleges Energiának, Elsődleges Energia, Istenek Háborúja, Földközeli Birodalmakban, Azonban Otthon, Vagyok Királyságában, Archék Rendjében, Hozzárendelték Isten, Tehát Ábrahám, Legyen Egyetlen Isten, Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.01. 08:41 Választás 2018 - Az NVB 187 megfigyelőt vett nyilvántartásba az országgyűlé...
04.01. 08:01 Választás 2018 - Egy hét múlva lesz az országgyűlési választás
04.01. 07:40 Választás 2018 - Kormányszóvivő: összehangolt megtörési kísérlet indult Mag...
04.01. 07:04 Tűz ütött ki egy szarvasi tollfeldolgozóban
04.01. 07:04 Heti makronaptár - Kevés adat jelenik meg április első hetében
04.01. 07:04 Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten
03.31. 22:33 Férfi vízilabda Eurokupa - Egygólos előnyben a Ferencváros a döntőben
03.31. 22:03 Férfi vízilabda BL - A Szolnok és az OSC is kikapott Olaszországban
03.31. 21:53 Jégkorong Erste Liga - A MAC története első diadalát aratta
03.31. 21:43 Szakértő: tárgyalásokkal meg lehetett volna előzni a katalán válságot
Tudjátok ?
Idén a méhek csak sztrájkolnak, vagy el is vándoroltak?
Hogyan tölthetö le müsor a Kossuth rádiorol?
Mi köti össze Gaspazt és Rókát?
Mi a megfejtés nr. 57 ?
Mi a megfejtés nr. 56 ?
még több kérdés
Blog Címkék
Házad több is lehet, de hazád ...  Mihályfalvi János legújabb vid...  Ki nevet a vègèn tár...  Keresztény vers - MEGNYUGVÁS  Csak egy köszöntés  Szépség sárga rózsával  Házad több is lehet, de hazád ...  Kun Magdolna  Rózsák frèziával  Nagy Isten hűsége  Kecskés Béla: Szól a tavasz ...  Sexy png nő  ***Csodálatos kép***  Szép napot !  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Hmm  Búgó csiga  Sal Ferenc: Mikor hollóban . ....  Szennyezés, mérgezés, pusztítá...  Szép dèlutánt  Csütörtök  Szomorúfűz - Szemedben a tav...  Nagy Ilona  Április 19.  Aranyosi Ervin: Kirakós játék ...  Png nő  Az igaz barát ...  Gondolatok  Szép írások  ***Csodálatos kép***  Zelk Zoltán - Csak téged  Hello  Szeszélyes Április  Te is szabadon megválaszthatod  Viràgok vàzàban  Keresztény vers - MEGNYUGVÁS  Tavasz  ***Csodálatos kép***  Látom még mindig harcolni akar...  Szép napot mindenkinek!  Kellemes, szép tavaszi napot!  Tallóztam  Tallóztam  Köszönöm szépen!  Szép írások  Tulipán mező  Tavaszi ídézetes  Tallóztam  Szép írások  Vörös rózsák és a sárga tulipá...  Rózsaszínű png rózsa csokor  Te is szabadon megválaszthatod  Dévényi Erika - MINDEZ CSAK S...  A múlt elhallgatásának fogságá...  Tőled függ  Hálás vagyok azoknak az embere...  Keresztény vers - ISTEN GYERME...  Gyöngyviràgok kosárban  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sal Ferenc: Mikor hollóban . ....  Kinn a folyó parton  Szívedre hajtom fejem  Zelk Zoltán - Csak téged  Sárkány és a szépség  Szomorúfűz - A szívemben őriz...  Dévényi Erika - MINDEZ CSAK S...  Kazettás tv játèk  Sárkány és a szépség  Tavasz  Szép reggelt, Boldog és örömte...  Csapó János: Nyári reggel.  Neubauer Margit: Vízió.  Benő Attila : (ablakok, ajtók)  Szép napot kívánok!!  Szép írások  Darált húsos-paradicsomos penn...  Donnáról kaptam  Esőben egy vörös rózsa  Donnáról kaptam  Gondolatok  Rózsaszínű png rózsa csokor  Zelk Zoltán - Csak téged  Tavasz tündére  Te is szabadon megválaszthatod  Tőled függ  Tavasz tündére  Szomorúfűz - A szívemben őriz...  Áldott szép tavaszi napot..  Kellemes tavaszi napot!  Tavaszi ídézetes  L. Burda Zsuzsanna: Emlékeimbe...  Hangulatos hálószobák...  ...hogy mi is a rossz  Tóth Endre: Legyen megáldva ! ...  A múlt elhallgatásának fogságá...  Donnáról kaptam  Kecskés Béla: Szól a tavasz ...  Gyöngyviràg  Keresztény vers - ISTEN GYERME...  Szép dèlutánt 
Bejegyzés Címkék
időben lépünk, múlt részleteit, idáig vezető, angyali gyökereidtől, múlt ösvényéről, meggyógyított múlt, holnapod tulajdonképpen, eddig volt, perctől kezdve, lelkedből eredhetnek, múltadat akarnád, attól való, múltbéli történést, kezdetek előtt, tapasztalás jelöli, utazás során, lineáris idősíkot, másik után, kifejezést használjuk, eredeti Egységbe, vissza most, mély levegőt, teljességben lévő, teljesség emberi, örökkévalóságig tartott, tiszta ragyogás, akkori Létezés, addig soha, eredeti Örök, pillanatban megteremtette, általa feltett, tükörbe pillantva, hihetetlen képességét, saját szépségük, olyan volt, tökéletes kifejeződés, szeretetet megoszthassák, lélekkel rendelkező, legteljesebben megoszthassa, napon minden, maga módján, ponton Isten, teremtés csodáját, szeretetet önmagában, odáig vezető, napon rádöbben, hihetetlen szeretet, saját tapasztalásaidról, utazásról lesz, következő ajtóról, választásaid olyan, múltad miatt, gyönyörű napon, utolsó dolog, arcukon ragyogó, fizikális organikus, céllal bizonyos, fizikai érzékek, bizonyos fajoknak, összes többi, lemúriai korról, természetes evolúciós, bizonyos tudatosság, lemúriai időkből, egyike annak, madár lesz, humanoid formát, következő korszakhoz, szigorú határvonal, másikra léptünk, atlantiszi korba, társadalmak több, világ különböző, első valódi, másik lélekkel, fizikai testben, bizonyos állat, közös kommunikáció, nagyon fejlett, fizikai testtel, saját közösséget, elsődleges céllal, biológiai testeket, igen fejlett, egységes sablont, fejlesztés újabb, szabványosítás elképzelése, emberi testnek, egyesítése vezetett, atlantisziaknak volt, atlantiszi térségbe, munka kezdeti, emberi test, megfelelő jellemzőkkel, éppen kifejlődő, következő lépés, elme szabványosítása, lassan egységessé, emberi elme, emberi folyamatokban, kristályokat Gaia, , ,
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 199 db bejegyzés
e év: 204 db bejegyzés
Összes: 445 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1299
  • e Hónap: 2822
  • e Év: 11210
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.