Regisztráció  Belépés
eposz.blog.xfree.hu
Enneagram: 5-ös (Merkúr: Szűz: Föld) 6-os 8-as (Nap: Oroszlán: Tűz) 9-es Képes vagyok rá, ura vagyok a helyzetnek. Nem vitatkozok. Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jim Marrs - Titkos Uralom
  2017-07-15 19:28:36, szombat
 
   
 


A Trilaterális Bizottságot, a szabadkőműveseket és a nagy piramisokat összekötő rejtett történelmi szálak

Szerkesztette: Galántai Dávid
Fordította:
Barabás Judit (5. rész)
Béres Endre (2. rész)
Farkasvölgyi Szabolcs (4. rész)
Fehér Gabriella (4. rész)
Lázár Anikó (1. rész)
Petraskó Judit (2. rész)
Róza Gabriella (3. rész)
Terjéki Tamás (Bevezető)
Törőcsik Eszter (3. rész)

Az 5. rész elkészítésében tanácsadóként közreműködött: Borza Attila

A fordítást az eredetivel egybevetette: Montanus
Lektorálta: Erki Edit
Tördelés és arculatterv: Fehér Zoltán
Felelős vezető: Barkó Imre

A borító Max Ernst kollázsának felhasználásával készült.

TARTALOM
BEVEZETŐ

Mit nevezünk összeesküvésnek?
Kevesek uralma
A kevesek nézőpontja

ELSŐ RÉSZ
MODERN TITKOS TÁRSASÁGOK

A Trilaterális Bizottság
A Külkapcsolatok Tanácsa
Bilderberg-csoport
A Rockefellerek
A Morgan-család
A Rothschildok
A pénz titkai és Amerika nemzeti bankrendszere
Egy birodalom születése
A Nemzetközi Ügyekkel Foglalkozó Királyi Intézet és a Kerekasztal-társaságok
Rhodes és Ruskin
A Halálfejes Rend
Adómentes alapítványok és ,,ábécé-ügynökségek"
Ami a hírekből kimarad
Megjegyzések

MÁSODIK RÉSZ
AZ ÖSSZEESKÜVÉS NYOMAI

Az Iron Mountain-jelentés
Az öböl-háború
Ki fizeti a számlát?
Vietnam
Kennedy a globalisták ellen
Veled vagyunk, Johnson! Kereskedünk az ellenséggel
Korea
A náci kultusz megjelenése
Teozofisták, thulisták és más kultuszok követői
A Vezér színre lép
Hitler támogatói
Fordul a kocka
Japánt a falhoz állítják
A II. világháború
Az üzleti élet nem áll meg
Az I. világháború
Ürügy a háborúra
Az orosz forradalom
A kommunizmus kialakulása
Megjegyzések

HARMADIK RÉSZ
LÁZADÁS ÉS FORRADALOM

Az amerikai polgárháború
Titkos társasági agitáció
Megelőző csapások
Mozgalom a szabadkőművesség ellen
A francia forradalom
Jakobinusok és jakobiták
Sir Francis Bacon és az Új Atlantisz
Az amerikai forradalom
Az illuminátusok
A szabadkőművesség
Saint-Germain grófja és más mágusok
Szabadkőműves összeesküvések
Szabadkőművesség kontra kereszténység
A rózsakeresztesek
Megjegyzések

NEGYEDIK RÉSZ
KORAI TITKOS TÁRSASÁGOK

A templomos lovagok
Az asszaszinok
Templomos bankárok és építőmesterek
A katarok
Az albigens keresztes háború
A templomosok bukása
A Sioni Rendház
A Merovingok
Szerteágazó hálózat
Megjegyzések

ÖTÖDIK RÉSZ
ŐSI MISZTÉRIUMOK

A Rómába vezető út
A Kabbala
Ősi titkok és rejtélyek
Lehet, hogy Mózes többet tudott?
Minden út Sumerba vezet
Az Anunnaki
Özönvizek és háborúk
Megjegyzések

FORRÁSOK
NÉV- ÉS TÁRGYMUTATÓ"

BEVEZETŐ

,,A világot teljesen más személyek irányítják, mint ahogy azok képzelik, akik nem látnak a színfalak mögé."

(Benjamin Disraeli)

Előre figyelmeztetem az olvasót: ha tökéletesen elégedett az emberiségről, a vallásról, a történelemről és a világról kialakult nézeteivel, akkor ne olvasson tovább.

Ha őszintén hiszi, hogy az emberiség már majdnem elérte tudományos és szellemi életének kiteljesedését, és hogy a nagyvállalati tulajdonban lévő tömegtájékoztató média elégséges mértékben tájékoztatja mindenről, akkor itt álljon meg.

Azonban ha ön is egy azon milliók közül, akik megnézik a napi híreket, és fejüket vakarva, csodálkozva kérdezik: ,,Mi folyik a világban?", vagy ha önt is foglalkoztatják az olyan kérdések, mint hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és merre tartunk, akkor most jó kis kéjutazásnak néz elébe.

Ez a könyv a kormányzás, a rejtett történelem és az elkendőzött vallás titkaival, a vagyon, a hatalom és az irányítás titkaival foglalkozik - titkokkal, amelyeket ritkán írnak le a történelemkönyvekben, és soha nem említenek a tömegmédiában. Témánk zavaró és felkavaró lehet néhányak számára; de hát soha senki nem lett még bölcsebb attól, hogy olyan anyagokat tanulmányozott, amelyek csak a saját előre megszabott gondolatait erősítették meg.

Olyan ügyekről lesz itt szó, amelyekről sokan szeretnék elhitetni velünk, hogy csupán minimális tudásanyag áll rendelkezésre velük kapcsolatban. No de milyen gyakran kerültek ilyen mellékes ügyek hirtelen a nagyfokú érdeklődés középpontjába? Idősebb olvasók talán még emlékeznek arra az idegesítő, ám látszólag jelentéktelen német radikálisra, aki az 1930-as években tett szert hatalomra Európában. Aztán ott volt az az apró konfliktus a világ túlsó felén, azon a tizedrangú helyen, amit Vietnam-nak hívnak. Vagy emlékezhetünk arra az alig figyelemreméltó 1972-es betörésre az amerikai Demokrata Párt székhelyén.

Ez a könyv összeesküvésekkel is foglalkozik. A mérvadó média régóta lekicsinylően nyilatkozik a konspirációs cselekmények jelentőségéről, annak ellenére, hogy az amerikai igazságszolgáltatás rendszeresen ítél el embereket bűnszövetkezetben történő összeesküvésért.

Tényleg léteznek titkos társaságok? Valóban van egy titkos kormány? Tényleg létezik egy világméretű összeesküvés, mely a szabadság és a demokrácia aláaknázására tör? Vagy mindez csak az ,,összeesküvés-elméletek" gyártóinak értelmetlen, összefüggéstelen halandzsázása?

A válasz attól függ, kit választunk, kire hallgatunk. És az összeesküvésről írók közül túl sokaknak megvan a saját hátsó szándékuk, be nem vallott céljuk az írással - akár elvetik, akár megerősítik az összeesküvés létezését. Itt az ideje tehát, hogy hátrébb lépjünk, és átfogóbb nézőpontból tekintsünk világunkra és történelmére.

Ahogy kezdetét veszi az új évezred, az amerikai közvélemény egyre inkább felismer egy nem is olyan titkos összeesküvést, mégpedig azt, hogy az év felében a kormánynak dolgozik. Az a pénz, amit minden évnek nagyjából az első hat hónapjában keres, adó formájában eltűnik, mielőtt a dolgozó egyáltalán megkapná fizetését. Ez a visszatartott, láthatatlan adóösszeg az oka annak, hogy az évek során a legtöbb polgár el is felejtkezett arról, mekkora adóterhet visel valójában. És akkor még nem is említettük a forgalmi, szövetségi állami, városi és más adókat, amik naponta nyíltan terhelnek minket. Ehhez képest az egyszerű brit teaadó, mely állítólag kirobbantotta az amerikai függetlenségi háborút, nevetséges összeg volt.

A tömegtájékoztatás és a politikusok elferdített statisztikái hiába biztosítanak bennünket arról, hogy a gazdaság egészséges; egyes közvélemény-kutatások szerint az emberek növekvő szorongással figyelik nemzetünk életének irányát.

Talán ezért van, hogy egyre több megfontolt ember veszi komolyan szemügyre az összeesküvéseket és az őket szövő titkos társaságokat. Az internet tele van olyan honlapokkal és chat-szobákkal, melyeken a konspiráció a kulcsszó. Egyre több és több, konspirációról szóló könyv és folyóirat jelenik meg, melyek a kereszteslovagok titkaitól kezdve a John F. Kennedy-gyilkosságon át mindennel foglalkoznak.

Ám az információs sztráda hossza és szélessége ellenére az amerikai átlagember sajnálatosan tudatlan marad. Nem mintha ostoba vagy értelmi fogyatékos volna; egyszerűen csak idáig nem szembesült a napjainkban már elérhető információkkal. Számos szakterület megfontolt, tanult művelőinek - orvosoknak, ügyvédeknek, informatikusoknak, tőzsdeügynököknek, könyvelőknek, bankároknak, kereskedőknek, tudósoknak, tanároknak stb. - a fejében teljes sötétség él rengeteg különféle témát és azok összefüggéseit illetően, melyek mind arra mutatnak rá, hogy ki is uralja valójában az Egyesült Államokat.

E tudatlanság elsődleges oka az önképzésre szánt idő hiánya mellett az, hogy túlságosan is ráhagyatkozunk a nagyvállalatok által birtokolt tömegtájékoztatásra, amely az információk legszélesebb összefüggéseit nem mutatja be. Ahogy A. J. Liebling mondta egyszer, a sajtószabadságot azoknak találták ki, akik birtokolják a sajtót- vagy éppen a rádió- és tévéállomásokat.

Honnan tudhatja tehát az ember, hogy mi igaz és mi nem? Mi lényeges és mi jelentéktelen? Kinek a kezében van valójában az irányítás? Vannak-e éppen zajló összeesküvések, amelyek mindannyiunkra hatnak? Vannak-e titkos tervek, amiket nyomon lehet követni, végig az emberiség történelmén? Mik ezek és mi a céljuk?

Ez a könyv ezekkel a kérdésekkel foglalkozik. De mielőtt válaszokat kaphatnánk, magát a konspiráció fogalmát kell tisztáznunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználásával, tömegtájékoztató, szabadkőművesség, összeesküvéseket, összefüggéstelen, sajtószabadságot, kereszteslovagok, rózsakeresztesek, foglalkoztatják, tévéállomásokat, összeesküvésnek, összeesküvésről, figyelemreméltó, összeesküvésért, nagyvállalatok, ráhagyatkozunk, konspirációról, tanulmányozott, külkapcsolatok, információkkal, összefüggéseit, elkészítésében, jelentőségéről, figyelmeztetem, kiteljesedését, összeesküvések, mindannyiunkra, kereskedőknek, bankrendszere, rendelkezésre, jelentéktelen, halandzsázása, középpontjába, visszatartott, építőmesterek, összeesküvést, nagy piramisokat, eredetivel egybevetette, kevesek nézőpontja, pénz titkai, birodalom születése, hírekből kimarad, globalisták ellen, náci kultusz, falhoz állítják, üzleti élet, orosz forradalom, kommunizmus kialakulása, amerikai polgárháború, szabadkőművesség ellen, francia forradalom, amerikai forradalom, Titkos Uralom, Trilaterális Bizottságot, Galántai Dávid, Barabás Judit, Béres Endre, Farkasvölgyi Szabolcs, Fehér Gabriella, Lázár Anikó, Petraskó Judit, Róza Gabriella, Terjéki Tamás, Törőcsik Eszter, Borza Attila, Erki Edit, Fehér Zoltán, Barkó Imre, ELSŐ RÉSZ, MODERN TITKOS TÁRSASÁGOK, Trilaterális Bizottság, Külkapcsolatok Tanácsa, Nemzetközi Ügyekkel Foglalkozó Királyi Intézet, Halálfejes Rend, MÁSODIK RÉSZ, ÖSSZEESKÜVÉS NYOMAI, Iron Mountain-jelentés, HARMADIK RÉSZ, LÁZADÁS ÉS FORRADALOM, Francis Bacon, NEGYEDIK RÉSZ, KORAI TITKOS TÁRSASÁGOK, Sioni Rendház, ÖTÖDIK RÉSZ, NÉV- ÉS TÁRGYMUTATÓ, Benjamin Disraeli, Demokrata Párt, John, Egyesült Államokat, Ahogy,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Fokhagymás hal ropogós bundában
Citrommal sült hal zöldséges körettel
Zöldséges hal
Gyümölcskenyér
Hurkával töltött krumpli
RAKOTT HURKA
Rácponty diétásan
Paradicsomos halas tészta
Busafilé kertész módra
HARCSAFASÍRT
még több recept
Véleményezd!
01.17. 22:55 Jégkorong Magyar Kupa - Döntőben az UTE
01.17. 22:25 Férfi kézilabda Eb - Dánia és Szlovénia győzelemmel zárta a csoportkört
01.17. 22:15 Női kosárlabda Euroliga - Soproni diadal Belgiumban
01.17. 22:15 Brexit - Jóváhagyta a londoni alsóház a brit EU-tagságról szóló törvény vis...
01.17. 22:05 Férfi kézilabda Eb - Csalódásként értékelte a szereplést a magyar szövetség
01.17. 21:55 Asztalitenisz World Tour - Négy magyar duó a főtáblán párosban
01.17. 21:25 Férfi kézilabda Eb - Az okos játék, az önbizalom és a tapasztalat is hiányz...
01.17. 21:15 Jövőre kezdődhet az új berlini modern művészeti múzeum építése
01.17. 21:05 A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
01.17. 21:05 Nincs komolyabb inflációs nyomás az amerikai Fed Bézs Könyve szerint
Tudjátok ?
Legyek. Mi lett a kísérlet vége?
Méhek. Mi lett a kísérlet vége?
Mi zavarja az embereket?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Gondolat tärsitäs nr. 33 ?
még több kérdés
Blog Címkék
4 isteni finom, sütőben sült f...  Dévényi Erika: Tied a nap..  Péterfai János: Kora tavasszal...  Lányi Sarolta  Kata......SZERETETTEL  LionFish  Hello  Kiszaggatott diós kifli  Téli kép!  Az igazság egy kicsit fáj....  Gyönyörű szép napot  Gyönyörű téli kép...  Szép napot kellemes szombatot!  Téli kép!  Kellemes napot kívánok!  Kata......SZERETETTEL  LionFish  Fehér rózsák  Garai Gábor: Magányos fa  Téli kép!  Márai Sándor - Az igazi ( rész...  Kata......SZERETETTEL  Az Urat dicsérik Izraelben  Milliárdokból épült betontekn...  Havazik - téli idő !  Thomas Hardy  Te pedig amikor imádkozol, men...  Füsttel íródott fel az égre...  Túrós zabpelyhes süti  Dévényi Erika: Tied a nap..  Meghallgatta az Úr a kérésemet  Január margójára  Az Urat dicsérik Izraelben  Kormányos Sándor  Szép estét  Kedves Keddet  Gyönyörű téli kép...  Téli kép!  Égi ijász  Idősek otthonában van az édesa...  Kata......SZERETETTEL  Ady Endre: SZELÍD, ESTI IMÁDSÁ...  Céklatorta egészségesen  Pecznyik Pál: Ha Krisztusba re...  Téli kèp  Png nő  Bertold Brecht  Jó reggelt kávéval  Mai képeslapom  Szép napot,kellemes hetet!  Tallóztam  Puskin: TÉLI UTAZÁS  Aranyosi Ervin: A barátság seg...  Fegyelmezett beszéd  Úgy élj, hogy Te legyél, Élete...  Tallóztam  Gyönyörű téli kép...  Szép napot,kellemes vasárnapot...  Png nő  Kata......SZERETETTEL  Pecznyik Pál: Lelki sivatagban  Emelt fővel  Szép estét,jó éjszakát!  Gyönyörű téli kép...  Cseppely Zsuzsanna: Szent Csil...  Kata......SZERETETTEL  Kellemes vasárnap estét,jó éjt...  Kata......SZERETETTEL  Png nő  Cseppely Zsuzsanna: Foganatosi...  Fegyelmezett beszéd  Sose feledd, vándor, kicsiben ...  Pecznyik Pál: Atyám: hálám fel...  4 isteni finom, sütőben sült f...  Hallanod kell a zenét!  Kellemes délutánt  Bertold Brecht  Kata......SZERETETTEL  Pecznyik Pál: Jézus csak sirig...  Szép napot  Szép keddi napot - Dana  Png nő  Ady Endre: Jönnek majd jobb na...  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Kellemes téli estét!  Egy csokor rózsa a mai Születé...  Posertube  Sárhelyi Erika: Január margójá...  A felemelkedés pillanata  Kellemes napot kívánok!  Kata......SZERETETTEL  Pecznyik Pál: Jézus csak sirig...  Emelt fővel  Pecznyik Pál: Ének  Hóember síel  Téli kép!  Valódi kuglóf  Szép napot,kellemes vasárnapot...  Ferenczy Hanna: Január  Téli kép! 
Bejegyzés Címkék
nagy piramisokat, eredetivel egybevetette, kevesek nézőpontja, pénz titkai, birodalom születése, hírekből kimarad, globalisták ellen, náci kultusz, falhoz állítják, üzleti élet, orosz forradalom, kommunizmus kialakulása, amerikai polgárháború, szabadkőművesség ellen, francia forradalom, amerikai forradalom, templomos lovagok, albigens keresztes, templomosok bukása, világot teljesen, színfalak mögé, világról kialakult, nagyvállalati tulajdonban, azon milliók, napi híreket, olyan kérdések, rejtett történelem, elkendőzött vallás, irányítás titkaival, saját előre, nagyfokú érdeklődés, 1930-as években, világ túlsó, tizedrangú helyen, alig figyelemreméltó, amerikai Demokrata, könyv összeesküvésekkel, mérvadó média, konspirációs cselekmények, titkos kormány, világméretű összeesküvés, demokrácia aláaknázására, válasz attól, összeesküvésről írók, saját hátsó, összeesküvés létezését, ideje tehát, amerikai közvélemény, kormánynak dolgozik, dolgozó egyáltalán, évek során, legtöbb polgár, egyszerű brit, amerikai függetlenségi, politikusok elferdített, gazdaság egészséges, emberek növekvő, őket szövő, internet tele, kereszteslovagok titkaitól, információs sztráda, amerikai átlagember, fejében teljes, önképzésre szánt, nagyvállalatok által, információk legszélesebb, sajtószabadságot azoknak, sajtót- vagy, emberiség történelmén, könyv ezekkel, kérdésekkel foglalkozik, konspiráció fogalmát, felhasználásával, tömegtájékoztató, szabadkőművesség, összeesküvéseket, összefüggéstelen, sajtószabadságot, kereszteslovagok, rózsakeresztesek, foglalkoztatják, tévéállomásokat, összeesküvésnek, összeesküvésről, figyelemreméltó, összeesküvésért, nagyvállalatok, ráhagyatkozunk, konspirációról, tanulmányozott, külkapcsolatok, információkkal, összefüggéseit, elkészítésében, jelentőségéről, figyelmeztetem, kiteljesedését, összeesküvések, , ,
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 417 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 75
  • e Hét: 429
  • e Hónap: 1766
  • e Év: 1766
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.