Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Asztrológia - a bolygók hatása az asztrológiában
  2019-01-15 09:02:47, kedd
 
   
  Nap: Az egót írja le és azt amilyennek a világ minket lát, ez a legfontosabb az emberek életében. A Nap bizonyos állásakor a saját tulajdonságaival ruházza fel az embereket, akikre hatást gyakorol, ezek közül a legfontosabbak a méltóság, az erő, az uralkodási vágy, a stabilitás, a bőkezűség és az optimizmus. Azon a helyen, ahol a Nap található a születési horoszkópban, ott találhatóak az emberek kilátásai is az életre, amelyekben az illető kitűnik és amelyekre nagyobb figyelem fordul. A legfontosabb ismertetőjegyeit és a viselkedésmódját képviseli, valamint azokat a tevékenységeket, amikkel foglalkozik és a másokhoz való viszonyát. A bölcsesség és az optimizmus jelképeként ez a fénylő pont egy jótevő az univerzumban, ami jóindulatúan szemléli a világot és segít az embereknek a helyes út kiválasztásában. A férfiasság megszemélyesítője, az apához való viszonyról is árulkodik. Fennhatósága alá tartozik a Kos, az Oroszlán és részben a Bika.

Kos (Március 21 - Április 20.)

Uralkodó bolygója a Kos, otthona az első ház: Én, személyes egzisztencia.
A Kos a kezdet, az indítás, a lendület, az akarat, az ősi erő, a kiszabadulás, a kitörés, az agresszió szimbóluma. Minek tagadni, a Kos hajlamos fejetlenül, öntörvényűen, sőt agresszíven viselkedni. Ugyanakkor ez a néha túlburjánzó erő az, ami előbbre viszi az életben. A Kos produkálni akar, pörög, mindig az élen akar járni. Óriási lendülettel, gyermeki lelkesedéssel vág bele mindenbe, ám hiányzik belőle a kitartás, a stabilitás. Kétes áldás megátalkodott makacssága. A cél az, hogy energiáit helyesen kösse le, s megtalálja az utat az önérvényesítéshez. Ehhez rengeteg energiát kap uralkodó bolygójától, a Marstól, a kérdés csak az, hogy helyesen tudja-e felhasználni. Nagyszerű üzletemberek kerülnek ki közülük.

Oroszlán (Július 23 - Augusztus 23)

Uralkodó bolygója a Nap, otthona az ötödik ház: gyermekek, önkipróbálás, kreativitás.
Az Oroszlán az élet királya, a nemes, az úr, aki óriási szívével és határozott fellépésével mindenkit levesz a lábáról. Imád a figyelem középpontjában lenni, s ha társasága valaki mást tüntet ki figyelmével, lehangolódik, sértődött lesz. Az Oroszlán tüzes jegy, hatalmas benne az élniakarás, olyasvalaki ő, aki igazán tudja élvezni az élet napos oldalát. Alkotószellem hajtja, nem elégszik meg a majdnem jóval, amit teremt, annak tökéletesnek kell lennie. Lehengerlő nagyvonalúsága és jószívűsége - ember nem látott még garasoskodó Oroszlánt. Irányít, intéz, kiosztja a feladatokat, hogy aztán bársonyfoteléből elégedetten szemlélje a "szorgos kis hangyákat". Ám a vezetői képesség valóban az Oroszlán legfőbb erénye, erre termett, hagyni kell, hogy csinálja, egészen addig, míg el nem uralkodik rajta a hatalomvágy és a zsarnoki gőg. Nem könnyű feladat drámázás nélkül lehűteni, ezért neki kell megtalálnia azt a határvonalat, mely az irányítás és a basáskodás között húzódik.

Hold: A hangulatért és az érzésekért felelős az asztrológia tudományában. A bensőségesebb környezetet és a családot képviseli. Azokban a horoszkópokban, amelyekben a Hold más bolygókkal együttesen hat, kifejezésre jut a romantika, az érzékiség, a család iránti szeretet és a családcetrikusság. A Hold elhelyezkedése a születési horoszkópban meghatározza azokat az életszakaszokat, amelyekre az érzelmi hullámvölgyek a jellemzőek. Egyidejűleg meghatározza a várt partner jellegét (például, a Skorpió nőt, akire hatással van a Hold, a vízjegyek vonzanak, függetlenül az uralkodó jegytől). A Hold kihatással van a tudatalattira, a rejtett érzésekre és a családhoz fűződő érzésekre. Az álmodozás, a képzelgés és az állandó idealizmus jelképe. A bonyolultság, a rejtélyesség, a művészetek iránt tanúsított hajlam és az okkultizmus, az alapvető jellemzői. A Hold jelenti az anyához és az utódokhoz kapcsolódó viszonyt is. A nőiesség megszemélyesítője és a Rák uralkodója.

Rák (Június 22 - Július 22.)

Uralkodó bolygója a Hold, otthona a negyedik ház: származás, eredet, család.
A Rák az egyik legérzékenyebb, legnőiesebb (ura a nőt és az anyát jelképező Hold) alakja a zodiákusnak. Gondoskodó, védelmező, befogadó jellege az anyatípus megtestesítője, az egész Állatöv legtermékenyebb jegye. A Rák számára rettenetesen fontos az otthon, a család és a gyökerek. Kifejezetten intuitív alkat, ugyanakkor rendkívül aggályoskodó és változékony tud lenni. Kedves és együtt érző, de lehet hangulatember, egyetlen apró kis dolog is teljesen fel tudja dobni - vagy éppen lehangolni. Figyelemreméltó a memóriája, ami a "megbocsátok, de nem felejtek" mentalitásban is tetten érhető. A Rák lakása otthonos és meleg, maga rendezgeti. A Rák melegszívű anya, védelmező, szeretteit bármi áron megvédi, akkor is, ha a harc reménytelen. Minden olyan munkakörben megállja a helyét, mely a múlttal foglalkozik, de alkalmas ápolónői, oktatói feladatokra is.

Merkúr: A logika és az értelem, valamint a társalgási mód és a társadalmi érintkezés jelképe. A logikus gondolkodásmódot, az értemet, az észt és az észlelést irányítja. Azokban a munkákban hat, amelyekben az ábrándra, az ügyességre, energiára és gyakorlatiasságra van szükség. A hely, amelyikben a Merkúr található a születési horoszkópban, az érdeklődési körünket mutatja meg, valamint azt a módot, ahogyan mi azt megközelítjük. A rosszul aspektált Merkúr negatív szellemmel bír, csalásra ösztökél, a legkülönfélébb hazugságokhoz és csalásokhoz vezet. Kíváncsiságra, mozgásigényre, változásokra, utazásokra, testvérekre, gyerekekre utal. A Merkúr hatása alá tartozik az Ikrek, a Szűz és a Vízöntő. A görög Hermész, az istenek hírnökének a megfelelője.

Ikrek (Május 21 - Június 21.)

Uralkodó bolygója a Merkúr, otthona a harmadik ház: tanulás, utazás, kommunikáció, kereskedelem.
Az Ikrek uralkodója a gondolatközlés bolygója, a Merkúr. Az Ikrek ír, beszél, közvetít - kommunikál. Rendkívül éles eszű, gondolkodása logikus. Érdeklődése változatos, személyisége dinamikus, talán kissé szétszórt is. Gyakran ugrál témáról témára, s alig hogy belekezd egy dologba, máris valami egészen másra irányul a figyelme. Hajlamos a felületességre, a szétforgácsolódásra, így célja az kell, hogy legyen, hogy ezerfelé szárnyaló elméjét képes legyen fókuszálni. Rendszerint sokat beszél, ezer forrásból szerzett információkkal rendelkezik Kritikus természet, de véleményének inkább viccesen, mint bántón ad hangot. Az Ikrek kettős jegy, egy nappali, tudatos, szavakkal kifejezhető, s egy éjszakai, tudattalan, belső lelki életet élő lény lakozik benne. Ez a kettősség gyakran tetten érhető gyermekkorban, amikor még kevéssé tudják szétválasztani az álmot és a valóságot, így előfordul, hogy megtörtént eseményként adja elő képzeletbeli élményeit. Remek munkaerőnek bizonyul a médiában, kereskedelemben.

Szűz (Augusztus 24 - Szeptember 23.)

Uralkodó bolygója a Merkur, otthona a hatodik ház: tevékenyen végzett munka, szolgálat, egészség.
A Szűz szereti a rendet, de nem igaz, hogy a pedantéria jellemző rá - saját rendszere van: áttekinthetővé tesz mindent, még akkor is, ha tevékenysége nem ésszerű másoknak. A legjellemzőbb jegy az alkímia világában, hatalmas rendszereket képes szintézisben látni: asztrológia, gyógyítás, gondoskodás a természetes képességei. A Szűz ura a Merkúr, a gondolatközlés, az értelem bolygója. Ebből fakadóan a gyakorlatias Szűz a racionalitást, az ésszerűséget megkövetelő munkakörben érzi jól magát. A tömegkommunikációban és íróként is érvényesülhet, köszönhetően rendkívül fejlett kritikai érzékének. Ezt az adottságát nagyon meg kell tanulnia kordában tartani, hiszen sokszor kicsit bántón ad hangot véleményének. Ha már mindenképpen ki akarja oktatni az embereket, meg kell tanulnia szeretettel csinálni. Nagyon jó kritikus, író, matematikus, tanár vagy kutató válhat belőle.

Vénusz: A szerelem bolygójaként, amellett, hogy az érzések kifejezéséről árulkodik, az együttérzésre és a mások iránti gyengédségre hat. A születési horoszkópban azokra a dolgokra utal, amelyekben örömet lelünk és ezeknek a kifejezésmódjára, művészi és romantikus törekvéseinkre, arra amit mások iránt érzünk, és amit mások éreznek irántunk. Szerelmi életünk szintén a Vénusz bolygó hatása alatt van.Ez a bolygó az érzelmi alapú kapcsolatainkat határozza meg, az erkölcsünket, a házasságunkat és a különféle szövetségeinket. A művészi képességeket, a kreativitást és az esztétikát mutatja meg. Női bolygóként tartják számon és kis szerencsének is nevezik. Uralja az érzéseinket, a barátságainkat és az élet szép dolgait ápolja. Fennhatása alá tartozik a Bika, a Mérleg és részben a Vízöntő. Afrodité, a szerelem istennője a megszemélyesítője a görög mitológiában.

Bika (Április 21 - Május 20.)

Uralkodó bolygója a Vénusz, otthona a második ház: birtoklás, anyagi javak, tehetségek.
A Bika gyakorlatiassága, szilárdsága, földhözragadtsága maga a megtestesült biztonság, imádja a komfortot. Uralkodó bolygója, a Vénusz az érzelmek, a harmónia, a növekedés jelképe. A Bika jegyének szülötte szereti a finom ételeket, a jó borokat, a kényelmes lakást, a Bika ezért dolgozik életében. A birtoklásvágy ebben a jegyben a legerősebb, s a Bika mindent meg is akar tartani, amit megszerzett. Szemléletmódja rendkívül realisztikus, csakis olyan célokat tűz ki maga elé, amelyeket képes lesz megvalósítani. Sikereit elősegíti a külsejében, viselkedésében megjelenő természetes báj, visszafogott, biztonságot sugalló személyisége pedig bizalmat kelt az emberekben. Szereti a biztonságos, fix jövedelemmel járó nyugdíjas állásokat, s anyagias szemléletének köszönhetően remekül teljesít a pénzzel kapcsolatos munkakörökben.

Mérleg (Szeptember 24 - Október 23.)

Uralkodó bolygója a Vénusz, hetedik ház: társkapcsolat, partnerség.
Ebben a jegyben sokkal művészibben fejeződik ki a Vénusz hatása, mint a Bikában. A Mérleget nem hajtja birtoklási vágy, ő a szépet önmagáért szereti, élvezi. A Mérlegek között rengeteg művészt, zenészt, divattervezőt találunk, hiszen a szépség minden formája elbűvöli. A Mérleg jegye mutatja azt a pillanatot, amikor az ember belép a társadalomba. Ő a tökéletes társasági lény, barátságos, népszerű, közkedvelt személy. Ha a Mérleget el akarjuk képzelni az életben, elég, ha egy rendkívül ízlésesen kialakított házban tartott estélyre gondolunk, ahol ő a legkellemesebb megjelenésű vendég. Csinos, harmóniát sugároz, s mindenkihez van néhány kedves szava. Nem erőssége a cselekvés és a döntés, s állandóan küzd tetszeni vágyásával. Be kell látnia, hogy nem kedvelheti mindenki, de törekedhet arra, hogy - kihasználva harmonikus kisugárzását - megpróbáljon közelebb hozni egymáshoz eltérő véleményű embereket. Ebben tökéletes, ő a zodiákus diplomatája, s hivatását is célszerű eme képességét kihasználva választania.

Mars: Az aktivitást, az önbizalmat, a győzelem iránti vágyat és az érvényesülési képességet jelenti. Rossz természetű bolygóként ismerik, a tűz uraként, a háború isteneként és katonák védelmezőjeként. Ezért az önmegsemmisítés, brutalitás és a destruktív ötletek jellemzik. Erős temperamentumú bolygó, agresszív természete bizonyos kellemetlenségeket, nehézségeket és megterheléseket eredményez. Kifejezi azt a módot ahogyan harcolunk és ellenállunk egyes dolgoknak. Állati ösztönökkel, vágyakkal és szexuális energiával bír. A Mars a születési horoszkópban azt a részt képviseli, amelyikre a legtöbb erőnket fordítjuk, valamint vágyainkat és eltökéltségünket céljaink megvalósításáért. A Kost és a Skorpiót uralja. A görög mitológiában Árésznak, a háború istenének felel meg.

Kos (Március 21 - Április 20.)

Uralkodó bolygója a Kos, otthona az első ház: Én, személyes egzisztencia.
A Kos a kezdet, az indítás, a lendület, az akarat, az ősi erő, a kiszabadulás, a kitörés, az agresszió szimbóluma. Minek tagadni, a Kos hajlamos fejetlenül, öntörvényűen, sőt agresszíven viselkedni. Ugyanakkor ez a néha túlburjánzó erő az, ami előbbre viszi az életben. A Kos produkálni akar, pörög, mindig az élen akar járni. Óriási lendülettel, gyermeki lelkesedéssel vág bele mindenbe, ám hiányzik belőle a kitartás, a stabilitás. Kétes áldás megátalkodott makacssága. A cél az, hogy energiáit helyesen kösse le, s megtalálja az utat az önérvényesítéshez. Ehhez rengeteg energiát kap uralkodó bolygójától, a Marstól, a kérdés csak az, hogy helyesen tudja-e felhasználni. Nagyszerű üzletemberek kerülnek ki közülük.

Jupiter: Szorosan összefügg a bölcsességgel, tudással és a hittel kapcsolatos témákkal. A legszerencsésebb bolygónak tartják. Kitartást hoz a legnehezebb helyzetekben, jóllétet biztosít és a sikerhez szükséges feltételeket. A Jupiter az optimista hozzáállás képviselője és lehetőséget ad a győzelemre. A jó aspektusú Jupiter jóindulatot eredményez, munkahelyi és házassági sikereket, azonban a rossz aspektus nyughatatlanságot, a tehetség megkopását eredményezi. A Jupiter egy pozitív bolygó, amely elősegíti az ember nemes és előkelő oldalának megnyilvánulását, aki az igaz dolgokért küzd és ugyanakkor az e világi élvezeteket keresi. Az asztrológiában a nagy szerencse szinonimája. A Nyilast és a Halakat uralja. A görög mitológiában a főisten, Zeusz képében jelenik meg.

Nyilas (November 23 - December 21.)

Uralkodó bolygója a Jupiter, otthona a kilencedik ház: hit, életszemlélet, szellemiség, filozófia.
A Nyilas a zodiákus jogásza, az örök igazságkereső, az élet törvényein filozofálgató, a társadalmi szellem magasságaiba szárnyaló örökifjú agglegény. A Nyilas önzetlensége, nagyvonalúsága s (gyakran szalmaláng típusú) lelkesedése vonzza az embereket. Azonban ha közelebb kerülünk hozzá, időről-időre visszatérő kishitűségi rohamok tanúi lehetünk. A Nyilas feladata, hogy képes legyen ezen felülemelkedni, s energiáit tudásvágya kiaknázására, s intellektusának a köz érdekébe állítására kell fordítania, hiszen ő is csak így érzi magát teljesnek. A Nyilas is kettős jegy, éppúgy, mint az Ikrek, így általában sokoldalú, széles érdeklődési körű személyiség. Ám ügyelnie kell arra, hogy amibe belekezd, azt be is fejezze, mert becsülete úgysem hagyja addig nyugodni. A Nyilas jegyének toleráns, széles látókörű szülöttje sokat tehet egy szabadabb, igazságosabb életért. Nem szabad azonban elfelednie, hogy tudása és intellektusa csak akkor lehet hasznos, ha azt gondosan megosztja másokkal is.

Halak (Február 20 - Március 20.)

Uralkodó bolygója a Jupiter és a Neptunusz, otthona a tizenkettedik ház: feloldódás, elkülönülés, elválás.
A Halak jegye erősen kötődik Jézus Krisztushoz és a kereszténységhez a nyugati világ felfogása szerint, hiszen a Halak krisztusi jellege itt nem a hagyományos értelemben mutatkozik meg, hiszen hívhatnánk buddhainak, mohamedinek, krisnainak, stb. A lényeg a megvilágosodás, a teljes feloldódás, az önzetlen szeretet, a legtökéletesebb értelemben vett elszállás .A Halak az együttérzés bajnoka, a jószívű, önfeláldozó barát legjobb példája. Sajnos azonban ez az éteriség nem könnyíti meg számára a földi létet. Hagyja, hogy sodorja az élet, s inkább belső világával, érzéseivel, álmaival van elfoglalva. Fantáziája határtalan, alkotóerejét kihasználatlanul hagyni bűn. Persze ehhez szüksége van valakire, aki noszogatja, bátorítja és ösztönzi. Néha olyan szinten menekül a valóságtól, hogy gyakran nyúl alkoholhoz vagy drogokhoz, jobb esetben elkötelezett híve az ezotériának. A Halak az ámító, az idealista: hajlamos becsapni nem csak környezetét, de önmagát is. Igen sok Halak jegyű színészt, költőt és képzőművészt ismerünk.

Szaturnusz: A fegyelmezettségre, felelősségre és a befektetett erőfeszítésekre utal. Ez a sápadt és lassú bolygó a kárhozat, a halál és az árulás jelképe, a Mars bolygóval közösen a rossz természetűekhez sorolandó. Másik neve a Nagy Tanító, és egyidejűleg a karma és a tartozás szimbóluma is. Az elhelyezkedése a születési horoszkópban korlátozza a szabad választást és az életnek azt az aspektusát tükrözi, amelyikben a legbizonytalanabbnak érezzük magunkat, és igyekszünk megtalálni a megtérítés módját. Ugyanakkor ez a bolygó a kísértés bolygója is, szembeállít a félelmeinkkel és a gyenge pontjainkkal. Ravasz, magányos, ugyanakkor bátor és harcias. A Bakot, a Vízöntőt és a Szüzet uralja. A görög mitológiában Kronosz a megfelelője, aki az idő istene és Titánusz, a Föld és az Ég fiának a vezetője.

Bak (December 22 - Január 20.)

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, otthona a tizedik ház: saját vágyak, célok, karrier.
A Bak jegyének szülötte racionális gondolkodású, kitartó, céljai megvalósításához ragaszkodik. Életében központi szerepet tölt be az anyagi javak megszerzése: csakis így tudja igazán élvezni az életet. Becsvágya óriási, képes falakat ledönteni, de nem ám úgy, ahogy a meggondolatlan Kos tenné (fejjel neki), hanem módszeresen, akár téglánként képes lenne lebontani. S ha mögötte találna egy másik falat, annak is nekilátna. Gyakran hallani, hogy a Bak hajlamos kihasználni másokat, s mindenki érdeke elébe helyezi sajátját. Ez nagyjából így is van, ám szó sincs arról, hogy eme jellemvonását képtelenség lenne kordában tartani. Ha megtanulja a kölcsönösség fontosságát, meglátja, mennyivel gyümölcsözőbb és kellemesebb lehet az együttműködés másokkal, mint amikor egyedül vág neki tervei megvalósításának. Legfőbb erényei a kitartás, a türelem és az éleslátás: senki sem áll annyira két lábon a földön, mint ő. Ugyanakkor a Bakra jellemző egyfajta csípős humor, melyet nem értékel mindenki ugyanúgy, mégis az egyik legkülönlegesebb humorérzékkel rendelkező szülött.

Uránusz: Azokra az élethelyzetekre utal, amelyekben váratlan reakciók és az elfogadott normáktól eltérések történnek, a szokásostól elütő események, valamint a szabadságot jelképezi. A szimbóluma a diffúzió. A forradalmi ötletek hordozója, valamint a régi világ lerombolása és egy új kialakítása. Robbanékony és eredeti, hatáskörébe tartozik a tudomány, az asztrológia és az okkultizmus. Ez egy futurisztikus, humánus, intellektuális és utópiai bolygó. Az alkotásvágyra , az individualizációra és a lázadásra is utal. Az Uránusz a születési horoszkópban azt az elemet határozza meg, ahol valami szokatlant szeretnénk tenni és valahogy máshogy. Fennhatósága alá tartozik a Vízöntő és részben a Mérleg. A görög mitológiában az Uránosznak, az Ég istenének felel meg, aki az istenek első nemzedékéhez tartozik.

Neptunusz: Az Uránuszhoz hasonlóan, a Neptunusz sem tiszteli a előírásokat, de szabálysértés helyett megoldatlanul hagyja őket, ezért is a a csalás szimbóluma. Hatalmas ösztönös megérzéseket, különösen fejlett képzelőerőt, titokzatosságot, túlérzékenységet és médiumi képességeket biztosít. Az ábránd, a fantázia és a lelki világ bolygójaként a sebezhetőségünkre utal, valamint a belső törekvéseinkre és aggodalmainkra. A Neptunusz elhelyezkedése a születési horoszkópban minden olyasmit jelent, amit nem szeretnénk látni és ami miatt színlelünk. A Halakat uralja. A görög mitológiában Poszeidónhoz, a tenger istenéhez köthetjük.

Vízöntő (Január 21 - Február 19.)

Uralkodó bolygója a Szaturnusz és az Uránusz, otthona a tizenegyedik ház.
A Vízöntő korát éljük. A Vízöntő a függetlenség, az eredetiség, az önérdek nélküli fejlődés, a globalizáció jegye. Minden szempontból különc, légyen szó külcsínről vagy elvekről. Öltözködésével, szokásaival, furcsa elgondolásaival rendre meglepi embertársait - azokat, akikért él. A zodiákus leghumánusabb jegye csakis kerek egészben gondolkodik. Nem dob aprópénzt a koldus kalapjába - őt csakis az egész probléma felszámolása foglalkoztatja, az egész világot meg szeretné jobbítani, humanista és karitatív. Meglepően érzéketlennek tud mutatkozni, ha egyéni problémával találkozik, ugyanakkor szívét-lelkét kiteszi az egész emberiséget érintő gondok megoldásáért. A Vízöntő öntörvényű, szerencsétlen esetben basáskodó, ám céljai nemesek, s ha felismeri, hogy egy társkapcsolat nem egyéniségének szétzúzását jelenti, boldogsága maradéktalan lesz.

Plútó: A változás, az átformálás erejére utal és az élet azon területén hat, amelyek a legnagyobb változásoknak vannak kitéve. Rossz természetű bolygóként tartják számon, és sok asztrológus véleménye szerint az emberiség sötét oldalát képviseli. A születési horoszkópban azt a helyet jelöli, amelyik az összetettséget jelenti, ahol egyedül, segítség nélkül kell problémákat megoldanunk. Az alvilágot uralja, valamint az elnyomott és tudatalatti ,,ént". A fóbiákat, megszállottságot, a születést és a halált fejezi ki. Feltár mindent, ami titokban alakult, a hatása lassú, de elkerülhetetlen. Fennhatósága alá a Skorpió és az Oroszlán tartozik. A görög mitológiában Hadész, az alvilág istene a megfelelője.

Skorpió (Október 24 - November 22.)

Uralkodó bolygója a Mars és a Plutó, otthona a nyolcadik ház: elválás, átváltozás, okkult spiritualitás.
A Skorpió a nagyon mély érzelmek embere, s megközelíteni is csak érzelmein keresztül lehet. Ám mégis úgy érezzük, sose fogjuk igazán megismerni, megérteni pedig egyszerűen képtelenség. A Skorpió nem törődik vele, hogy hány ellensége van, s lelkiismeret furdalás nélkül használja mások energiáit saját céljai elérése érdekében. Eszköze a lelki ráhatás, az érzelmi megindítás, főleg közvetlen környezetében. Elhíresült erősen szexuális beállítottsága: ez talán egyik legfőbb örömforrása. A Skorpió a zodiákus legszorgalmasabb, a dolgok mélyére hatoló jegye. Mindig elfoglalja magát valamilyen hasznos tevékenységgel, s bár hajlamos túlhajszolni magát, a betegség rendre elkerüli, hiszen a legszívósabb jegy valamennyi közül, elemi regenerálódó erővel. A Skorpió óriási adományt kapott az élettől, mégpedig a képességet a megújulásra. Érzelmei olyan intenzitással sodorják a spirituális megismeréshez vezető utakra, hogy a késztetés, hogy felülemelkedjen korábbi önmagán, szinte elsődleges az életében. Remek kutató válik belőle, de üzletemberként, üzletasszonyként is sikeres lehet.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvalósításához, legszorgalmasabb, gondolkodásmódot, ismertetőjegyeit, kihasználatlanul, kereszténységhez, bársonyfoteléből, gyakorlatiassága, viselkedésmódját, megszállottságot, kifejezésmódjára, legkülönlegesebb, megvalósításáért, megnyilvánulását, legszerencsésebb, eltökéltségünket, megvalósításának, túlérzékenységet, tulajdonságaival, üzletasszonyként, természetűekhez, felülemelkedjen, kereskedelemben, elkerülhetetlen, életszakaszokat, intellektusának, legtermékenyebb, kiválasztásában, figyelemreméltó, elgondolásaival, erőfeszítésekre, legtökéletesebb, élethelyzetekre, kapcsolatainkat, védelmezőjeként, önmegsemmisítés, egót írja, világ minket, emberek életében, saját tulajdonságaival, uralkodási vágy, születési horoszkópban, emberek kilátásai, illető kitűnik, legfontosabb ismertetőjegyeit, viselkedésmódját képviseli, másokhoz való, optimizmus jelképeként, fénylő pont, férfiasság megszemélyesítője, apához való, agresszió szimbóluma, Jézus Krisztushoz, Nagy Tanító,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Havas fák  Zalaegerszeg - Mária Magdolna ...  Világosság! Letört a béklyó, l...  Márton napi liba napok országs...  Mi volt ez  Őszi kép  Facebookon kaptam  A magánytól kísértetiesen ride...  Facebookon kaptam  Őszi levelek  Szép estét  Füstkép  Őszi levelek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Álmos cica  Réce , ruca , vadliba  Szèp estét kedves látogat...  Mókus  Őszi levelek  Facebookon kaptam  Dorosné, Éva őszi kép 11.11  Szent Imre-búcsú Budapesten  A fiatalok figyelmébe  Őszi kép  A fiatalok figyelmébe  Mi volt ez  Álmos cica  Piros rózsa  Vasárnapi gondolatok a napi ev...  Facebookon kaptam  Kellemes új hetet  Őszi dekoráció  Kölyök kutyák  Álmos cica  Őszi kép  Major Gabriella versei  Naplemente  Uborka tánc  Útravaló – 2019. novembe...  Facebookon kaptam  Csend van mindenfelé...  Kellemes új hetet  Napraforgók  Márton napja a néphagyományban  Orchidea  Cumizó cica  Úttörők útja  Őszi kép  Facebookon kaptam  Szép új hetet  Szèp estét  Útravaló – 2019. novembe...  Szép új hetet  Szőlők vödörben  Szép estét  Őszi kép  Őszi levelek  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Őszi kép  Cumizó cica  Őszi képek 11.11 - ma fotóztam  Szép estét  Facebookon kaptam  Kislány esernyővel  Hit  Őszi levél  Őszi dekoráció  Őszi csendélet  Piros rózsa  Szeretem a Családomat  Egészségedre  Szent Imre-búcsú Budapesten  Lila virágok  Png cica  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őszi virágok  Vízcseppes rózsa  Mai harmónia kártyám  Naplemente  Egészségedre  Egészségedre  Őszi kép  Kislány libával  Havas téli kép  Cumizó cica  Őszi kép  Őszi csendélet  Az eső szerelme . . .  Dorosné, Éva őszi kép 11.11  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Szép új hetet  Őszi png  Virág és maci  Réce , ruca , vadliba  Havas fák  Liba finomságok 
Bejegyzés Címkék
egót írja, világ minket, emberek életében, saját tulajdonságaival, uralkodási vágy, születési horoszkópban, emberek kilátásai, illető kitűnik, legfontosabb ismertetőjegyeit, viselkedésmódját képviseli, másokhoz való, optimizmus jelképeként, fénylő pont, férfiasság megszemélyesítője, apához való, agresszió szimbóluma, néha túlburjánzó, élen akar, kérdés csak, élet királya, figyelem középpontjában, élet napos, majdnem jóval, vezetői képesség, basáskodás között, érzésekért felelős, asztrológia tudományában, bensőségesebb környezetet, családot képviseli, család iránti, érzelmi hullámvölgyek, várt partner, vízjegyek vonzanak, uralkodó jegytől, rejtett érzésekre, családhoz fűződő, állandó idealizmus, művészetek iránt, alapvető jellemzői, utódokhoz kapcsolódó, nőiesség megszemélyesítője, egyik legérzékenyebb, anyát jelképező, anyatípus megtestesítője, egész Állatöv, harc reménytelen, múlttal foglalkozik, társadalmi érintkezés, logikus gondolkodásmódot, észlelést irányítja, érdeklődési körünket, rosszul aspektált, legkülönfélébb hazugságokhoz, görög Hermész, istenek hírnökének, gondolatközlés bolygója, kettősség gyakran, pedantéria jellemző, legjellemzőbb jegy, alkímia világában, természetes képességei, értelem bolygója, gyakorlatias Szűz, ésszerűséget megkövetelő, adottságát nagyon, szerelem bolygójaként, érzések kifejezéséről, mások iránti, dolgokra utal, érzelmi alapú, különféle szövetségeinket, művészi képességeket, esztétikát mutatja, élet szép, szerelem istennője, görög mitológiában, megtestesült biztonság, növekedés jelképe, finom ételeket, kényelmes lakást, birtoklásvágy ebben, pénzzel kapcsolatos, jegyben sokkal, szépet önmagáért, szépség minden, ember belép, tökéletes társasági, rendkívül ízlésesen, legkellemesebb megjelenésű, zodiákus diplomatája, győzelem iránti, érvényesülési képességet, háború isteneként, destruktív ötletek, módot ahogyan, részt képviseli, legtöbb erőnket, háború istenének, hittel kapcsolatos, legszerencsésebb bolygónak, legnehezebb helyzetekben, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 869 db bejegyzés
Összes: 869 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 375
  • e Hét: 997
  • e Hónap: 3649
  • e Év: 107941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.