Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szellemi hierarchiák
  2019-01-17 14:07:50, csütörtök
 
  A isteni-szellemi világban az élet éppen olyan változatos mint a fizikai valóságunkban. A magasabb létsíkokon nem csak elhunyt emberek és állatok lelki-szellemi, igaz valójuk található meg, hanem olyan lények is, akik nem tartoznak a Föld fizikai fejlődéséhez.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan lények akik nem testesülnek meg mint fizikai ember, bár igazi helyük az éteri sík. Ha a Földről nézünk szellemileg "felfelé" akkor először az ún. aionokat találjuk, akik lényegében az angyalokhoz tartoznak, bár ők nem érték el teljesen az angyali tudatot. Az aionok időről-időre emberként öltenek testet. Ők, az emberiség tanítói, hiszen magasabb tudattal rendelkeznek, spirituálisan fejlettebbek. Ők az angyalok és az emberek közt található szellemi lények.

Természetesen minden hierarchikus fok között van egy ilyen "lemaradt" fok, akik különböző okok miatt maradtak le. Ők az ún. luciferi lények, akik nem gonoszak, hanem egoisták, akik épp azért luciferiek, mert nem állnak be a nagy tervbe, hanem saját útjukat járják.

Az aionok felett találhatóak a harmadik hierarchia lényei, az angyalok, arkangyalok és archék. Az angyalok (félhomály szellemei) fő feladta az egyes emberek szellemi és spirituális vezetése. Az ember életcéljának beteljesítésében segít.

Az arkangyalok (tűz fiai) ennél magasabban állnak és ők népeket, nemzeteket vezetnek. Minden népnek van egy arkangyala, aki az adott nép küldetését segíti. Ezenkívül korokat is ők vezetik, és körülbelül 600 évente cserélik egymást. Jelenleg Michael arkangyal uralkodik, aki 1899-ben váltotta Gábriel arkangyalt.

Az archék (személyiség szellemei) pedig kultúr korszakokat vezetnek.

Ezen magasabb hierarchikus lények nem rendelkeznek az emberhez hasonlóan szabad akarattal. Ők a magasabb lények utasításait teljesítik, ez alól a lázadó luciferi lények a kivételek. A harmadik hierarchia belső nem más, mint a szellemmel beötöltség. Mit jelent ez? A magasabb hierarchikus lényektől kapott szellemi impulzussal vannak betöltve.

A külső életük ezen szellemi belső kinyilatkoztatása. Azt nyilatkozzák ki, amit a magasabb lényektől kaptak.

Minden hierarchiának vannak utódai, akik szintén szellemi lények. A harmadik hierarchia utódai a természetszellemek. A víz, a levegő, a föld és a tűz szellemei.

Ha magasabbra tekintünk, akkor a második hierarchiát találjuk, az Elohákat (formaszellemek), Dünamiszokat (mozgás-szellemek), Küriotészeket (bölcsességszellemek).

A formaszellemek, mint nevük is elárulja a külső formákért felelnek. Szám szerint heten vannak, ebből hatan a Napon élnek, míg egy a holdra költözött. Természetesen szellemi értelemben. A holdon lakozó formaszellem nem más, mint Jehova. Ő innen veri vissza a Napról érkező szellemi fényt és megfékezi az ártalmas démoni holderőket.

A dünamiszok nagyobb kort kormányoznak, filozófiai és spirituális mozgalmakat inspirálnak. A buddhizmust inspiráló dünamisz (mozgásszellem) a Merkúron lakó mozgásszellem, míg az ókori Rómát inspiráló Dünamisz a Marson lakó mozgásszellem.

Tőlük eggyel magasabban vannak a Bölcsesség szellemei. Mint nevük is elárulja, tőlük ered a világban élő bölcsesség. Krisztus is a Küriotészek, a Nap bölcsességszellemén keresztül lépett be a mi kozmoszunkba. Krisztus tehát nem Küriotész, hanem rajta keresztül is közeledett a Föld felé. A küriotészek szintje volt a kapu, ahonnan Krisztus belépett a mi kozmoszunkba a hihetetlenül magas isteni szférákból.

A második hierarchia belső élete az életre keltés, a formaszellemeknek pl. olyan tudatuk van, ami négy fokkal magasabb az ember tudatánál, lény teremtő tudatuk van. Külső életük lényteremtő, saját lényük hasonmását teremtik. Ám ezen lények nem függetlenek tőlük. Ezek a lények a növények és állatok csoport-énjei. Az állatok csoport-énjei a Dünamiszok utódai, míg a növények csoport-énjei a Küriotészek utódai.

Az első hierarchia szellemei még magasabb fokon vannak. Ők a Trónok (akaratszellemek), Kerubok (Harmóniaszellemek) és a Szeráfok (szeretetszellemek). Ők olyannyira közel állnak az Istenséghez, hogy náluk végképp nincs magánélet. Az első hierarchia belső élete lény teremtés. Külső életük pedig, a világteremtés. A Szenthármasságtól kapják a világteremtéshez az inspirálást. Az ő utódaik, akiket teremtenek nem mások mint az idő szellemei, akik az idő változásáért felelnek, mint tél-nyár, este-nappal stb.

A hierarchiák felett található a Szenthármasság. A magasabb lények egy egyfajta egységet alkot, egy egységes lényt. Ennek a lénynek a legalsóbb "teste" egy formaszellem, éterteste egy Dünamisz és így tovább felfelé. Tudati-lelke pedig nem más mint egy Szeráf. Felette található eme lény magasabb testei, az Ő Manasza (Szentszelleme), Buddhija (életszelleme), Atmája (szellemembere).

Krisztus nem más, mint ez a makró-kozmikus lény Buddhija. Ő szállt le a Földre Jézus testébe fokozatosan, első lépésként a Küriotészek fokán keresztül.

A hierarchiák alatt saját valónkat találjuk. Az ember a tizedik hierarchia, mi vagyunk a szabadság szellemei.


Julianus Era 2013 11 20
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világteremtéshez, beteljesítésében, akaratszellemek, szenthármasság, formaszellemek, mozgásszellem, szentszelleme, hierarchiának, szellemembere, küriotészeket, természetesen, valóságunkban, világteremtés, spirituálisan, változásáért, formaszellem, kormányoznak, fejlődéséhez, hierarchikus, rendelkeznek, fejlettebbek, nyilatkozzák, hihetetlenül, életszelleme, kozmoszunkba, dünamiszokat, életcéljának, spirituális, inspirálást, hierarchiák, utasításait, angyalokhoz, küriotészek, arkangyalok, találhatóak, istenséghez, isteni-szellemi világban, élet éppen, fizikai valóságunkban, magasabb létsíkokon, angyalokhoz tartoznak, angyali tudatot, aionok időről-időre, emberiség tanítói, emberek közt, nagy tervbe, aionok felett, harmadik hierarchia, egyes emberek, ember életcéljának, emberhez hasonlóan, magasabb lények, Jelenleg Michael, Földre Jézus, Julianus Era,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  képre írva  Facebookon kaptam  Nem számIt  Reménység és erő Krisztustól e...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Png lepke  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Adakozás  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png csokor  Szép álmokat!  A másik dolog,  Tanuld meg ezt a versemet  Popper Péter szavai  Nagyi telefonál  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png virág  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kaffka_Margit  Bertolt Brecht -től idézet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png kislány  s immár én is felragyogva, ért...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Fehér virág  Egy maradéktalanul uralt világ  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Erdőn  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Adakozás  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  A televizió nem a kultúrát kép...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Rátalálsz  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Szép napot kívánok  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  George Byron - Ahogy itt jár -... 
Bejegyzés Címkék
isteni-szellemi világban, élet éppen, fizikai valóságunkban, magasabb létsíkokon, angyalokhoz tartoznak, angyali tudatot, aionok időről-időre, emberiség tanítói, emberek közt, nagy tervbe, aionok felett, harmadik hierarchia, egyes emberek, ember életcéljának, emberhez hasonlóan, magasabb lények, lázadó luciferi, szellemmel beötöltség, magasabb hierarchikus, külső életük, magasabb lényektől, második hierarchiát, külső formákért, holdon lakozó, ártalmas démoni, dünamiszok nagyobb, buddhizmust inspiráló, ókori Rómát, küriotészek szintje, hihetetlenül magas, második hierarchia, életre keltés, ember tudatánál, állatok csoport-énjei, növények csoport-énjei, első hierarchia, hierarchiák felett, egyfajta egységet, egységes lényt, makró-kozmikus lény, hierarchiák alatt, tizedik hierarchia, szabadság szellemei, világteremtéshez, beteljesítésében, akaratszellemek, szenthármasság, formaszellemek, mozgásszellem, szentszelleme, hierarchiának, szellemembere, küriotészeket, természetesen, valóságunkban, világteremtés, spirituálisan, változásáért, formaszellem, kormányoznak, fejlődéséhez, hierarchikus, rendelkeznek, fejlettebbek, nyilatkozzák, hihetetlenül, életszelleme, kozmoszunkba, dünamiszokat, életcéljának, spirituális, inspirálást, hierarchiák, utasításait, angyalokhoz, küriotészek, arkangyalok, találhatóak, istenséghez, személyiség, korszakokat, szellemileg, függetlenek, inspirálnak, buddhizmust, lényteremtő, mozgalmakat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 260
  • e Hét: 745
  • e Hónap: 3170
  • e Év: 14104
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.