Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
  2019-01-17 21:35:43, csütörtök
 
  Az Isteni egység törvénye

Olyan világban élünk, ahol minden összefügg mindennel. Minden, amit mondunk, gondolunk és hiszünk, befolyásol minket, másokat és az univerzumot körülöttünk.

A vibráció törvénye

Az univerzumban minden él: mozog és vibrál. Ugyanez vonatkozik a gondolatainkra, érzelmeinkre, vágyainkra és kívánságainkra az éteri világban mindez energia. Mindennek, amit gondolunk és kimondunk, megvan a saját egyedi rezgése.

A tett törvénye

Cselekedeteinkkel a gondolatainkat, álmainkat, érzelmeinket, vágyainkat és szavainkat valósítjuk meg. Olyan világot teremtünk magunk körül, ami ezeknek megfelel.
Az univerzális törvény szerint mindenki problémák sorozatán kell, keresztülmenjen azért, hogy megerősítse a belső fényét. Ezeket, a próbákat mind kihívásnak kell felfognunk és a szívünkkel összhangban, arra hallgatva tudjuk ezeket a legjobban megoldani. Nehézségük viszonylagos, megérteni őket csak korábbi tetteinkből és gondolatainkból tudjuk, mert ezeknek a következményei.

Az egyezés törvénye

Az egyezés törvénye szerint Földünk alapelveinek és törvényeinek, azaz amivel a fizikai világot meg tudjuk magyarázni, megvannak a megfelelői az univerzumban is. Amint fent, úgy lent.

Ok-okozat törvénye

Az univerzumban semmi nem történik véletlenül. Minden tettnek, de minden gondolatnak, még a ki nem mondott érzelmeknek is van következménye, azaz amint vetsz, úgy aratsz.

A viszonzás törvénye

Az ok és okozat törvényének értelmében részesedhetünk áldásban és bőségben. Gondolataink/tetteink eredménye ajándékokban, pénzben, öröklésben, barátságokban és áldásban jelenik meg látható módon.

A folyamatos energia-átalakulás törvénye

Az univerzum törvényei szerint mindenkiben megvan a szükséges erő, hogy életének feltételeit átalakítsa. A magasabb vibráció magába fogadja és átalakítja az alacsonyabbat; ezért mindenki megváltoztathatja az életét azáltal, hogy megérti az univerzális törvényeket és használja ezek alapelveit, amivel elérheti a változást.

Az adás és kapás törvénye

Az univerzum az egyensúlyra törekszik. Mindenkinek annyi jut, amennyit másoknak ad. Mivel minden energia, ezért bármit is adsz, valamilyen formában visszakapod. Felismerheted, hogy a pénz is energia, csak arra jó, hogy megkapj érte valamit. Bármikor adsz, tedd jó érzéssel. És minél többet adsz, annál többet kaphatsz: ez így működik. Ugyanakkor soha ne mulaszd el felismerni, ha kapsz: akkor sem, ha az egy mosoly.

A polaritás törvénye

Az univerzális törvény szerint minden folyamatban van és mindennek van ellentéte. Átváltoztathatunk nemkívánatos gondolatokat azáltal, hogy az ellenkezőjére gondolunk. Ez a mentális vibráció törvénye. A rosszkedved egy pillanat alatt átváltozhat jókedvvé; próbáld ki, mosolyogj.

A ritmus törvénye

Az univerzális törvény szerint minden vibrál és bizonyos ritmusban mozog. A negatív és a pozitív ciklusok egyenlő arányban váltakoznak, kiegyensúlyozzák egymást. A ciklusok negatív részein úgy lehet felülemelkedni, hogy nem hagyjuk, hogy a negatív dolgok átvegyék az irányítást a tudatunkon (lásd Polaritás törvénye).

A nemek törvénye

Az univerzum törvénye szerint mindennek van férfi (yang) és női (yin) tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi és női energiákat meg tanulhatjuk úgy egyensúlyozni, hogy ez által mesterek és az Istenekkel egyenrangú igaz társteremtők legyünk.

A vonzás törvénye

Az univerzális törvény megmutatja, hogyan alkothatunk dolgokat, alakíthatunk eseményeket, és hogyan hívhatunk be embereket az életünkbe. Gondolataink, érzéseink, szavaink és tetteink energiát termelnek, amik szintén energiát vonzanak magukhoz - a negatív energia negatív energiát, a pozitív pedig pozitívat. Ha valamire vágysz, képzeld el oly módon, hogy a lehető legkevésbé korlátozd annak megvalósulását. Ne félj nagyokat kérni: mindenkinek adatik. Tágítsd ki határaid. Mivel a világegyetemben az adás és kapás összhangban működik, neked is fel kell ajánlanod valamit, neked is tenned kell érte.

A vonzás törvénye ezoterikus fogalom. Alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki, és a hasonló a hasonlót, vonzza.

A mai felfogás szerint a vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondolunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik. A gondolatok lehetnek tudatosak vagy tudattalanok.

A gondolatoknak olyan energiájuk van, ami a mágnesességhez hasonlóan vonzó energiával bír. Ahhoz, hogy irányítani tudjuk ezt az energiát, négy dolgot kell gyakorolnunk:
Tudnod kell, hogy valójában mire vágysz, és kérd azt az univerzumtól.
Univerzum fogalmát tágan használják: teremtőként, Istenként vagy bármi másként is felfogható.
Összpontosítsd az érzelmeidet a kívánt dologra, és érezz hálát, lelkesedj érte.
Viselkedj és érezz úgy, mintha már megtörtént volna a kívánt dolog.
Légy nyitott, és fogadd el, amit kapsz.

Ha az ember arra gondol, hogy mije nincs, akkor a hiányból fog még többet kapni; ezt a negatív gondolatoknak köszönheti.

A vonzás törvénye hívei szerint a törvény nem a tudományos értelemben értendő, hanem hasonló például a karma törvényéhez.

A vonzás törvényét az orvostudományban is alkalmazták. A betegség erősen összefügg a beteg képzeletével. Aki meg akar gyógyulni, annak egészségesnek kell éreznie magát.

Minden gondolat, bármekkora is, vonzási energiával bír, egyre nagyobb ereje van, mígnem a növekedési folyamat befejeződik és ténnyé válik. Minden emberi történést egy gondolat előz meg.

A vonzás törvénye kimondja, hogy a hasonló a hasonlót vonzza.
Feltétel nélküli összefüggés van aközött, amit gondolsz és érzel és aközött, ami aztán megjelenik a tapasztalatodban.
Aminek figyelmet szentelsz, azt behívod az életedbe.
Aminek figyelmet, gondolatot szentelsz, arról kialakul benned egy kép, ami mint egy mágnes működik és a külső körülményeid is ennek megfelelően fognak alakulni.

Figyelj oda, minek mekkora figyelmet szentelsz, mit mennyire engedsz a fejedbe! Törekedj rá, hogy pozitív érzelmeket kiváltó gondolatokkal, képekkel legyél tele!

Ez egy állandóan ható, egyetemes törvény, melyet, ha ismersz, tudod a szándékaid szerint irányítani az életedet, minden és mindenki más hatásától függetlenül. Képes leszel megérteni, mi miért történik a világban, nemcsak veled, hanem másokkal is.

Ha eddig nem tudtál róla, és mégis sikeresnek érzed az életedet, az azért van, mert sok emberben ösztönösen felszínen van ez a tudás.
A vonzás törvényéről szóló tudás nem mai keletű, de most terjed el széles körben a földön.

A vonzás törvényével az általad vágyott élet megteremtése:

Megalkotod gondolatban annak a képét, amit szeretnél elérni!
Az illető dologgal kapcsolatos negatív gondolataidat megszünteted!
A többit elrendezi a vonzás törvénye.

Ha szüksége lesz a te közreműködésedre is, akkor belső inspirációt fogsz érezni.
Minél többet gondolsz rá és minél pozitívabb érzelmekkel, annál hamarabb megjelenik a tapasztalatodban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tapasztalatodban, kiegyensúlyozzák, orvostudományban, közreműködésedre, világegyetemben, gondolatainkból, keresztülmenjen, összpontosítsd, megvalósulását, gondolatainkra, kívánságainkra, mágnesességhez, részesedhetünk, gondolatainkat, felülemelkedni, következményei, gondolatoknak, egyensúlyozni, felismerheted, ellenkezőjére, barátságokban, gondolatokkal, alacsonyabbat, egészségesnek, következménye, gondolataidat, körülményeid, gyakorolnunk, viszonylagos, gondolataink, törvényeinek, univerzumban, érzelmeinket, alapelveinek, képzeletével, ajándékokban, univerzumot körülöttünk, vibráció törvénye, univerzumban minden, éteri világban, saját egyedi, tett törvénye, univerzális törvény, belső fényét, próbákat mind, szívünkkel összhangban, legjobban megoldani, egyezés törvénye, fizikai világot, univerzumban semmi, viszonzás törvénye, univerzum törvényei,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Szép estét kedves látogatóimn...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Egy gondolat  Azért kaptad  Töröld le  Márai Sándor tollából  Szívek  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Pitypang szökőkút  képre írva  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jázmin  Minden tavaszból őrizz..  Ady Endre - Mindegy átka  Egy párkányon  jó reggelt  Annyira tisztelem a szabadságo...  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Bornyi Veronika haiku verse  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Walter Chrysler mondta  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó éjszakát  Robert Merle tollából  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  különleges  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Magyar költészet napja  Hogyan válunk hűségesekké?  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Különleges  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Kertem  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Walter Chrysler mondta  Bársony székben  Az ember  Somlyó Zoltán - Orgonával  Robert Merle tollából  Eduardo Sacheri gondolata  Nevelőszülőkhöz adták,  39 ígéret  Szép estét  Facebookon kaptam  Magamnak  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t... 
Bejegyzés Címkék
univerzumot körülöttünk, vibráció törvénye, univerzumban minden, éteri világban, saját egyedi, tett törvénye, univerzális törvény, belső fényét, próbákat mind, szívünkkel összhangban, legjobban megoldani, egyezés törvénye, fizikai világot, univerzumban semmi, viszonzás törvénye, univerzum törvényei, magasabb vibráció, életét azáltal, univerzális törvényeket, egyensúlyra törekszik, polaritás törvénye, ellenkezőjére gondolunk, mentális vibráció, pillanat alatt, ritmus törvénye, pozitív ciklusok, ciklusok negatív, negatív dolgok, nemek törvénye, univerzum törvénye, egész teremtés, bennünk lévő, vonzás törvénye, negatív energia, pozitív pedig, lehető legkevésbé, emberek gondolatai, elmélet szerint, gondolatoknak teremtő, valósággá válik, gondolatok lehetnek, gondolatoknak olyan, mágnesességhez hasonlóan, kívánt dologra, kívánt dolog, ember arra, negatív gondolatoknak, tudományos értelemben, karma törvényéhez, vonzás törvényét, betegség erősen, beteg képzeletével, növekedési folyamat, gondolat előz, hasonlót vonzza, mágnes működik, külső körülményeid, állandóan ható, szándékaid szerint, vonzás törvényéről, vonzás törvényével, általad vágyott, illető dologgal, többit elrendezi, tapasztalatodban, kiegyensúlyozzák, orvostudományban, közreműködésedre, világegyetemben, gondolatainkból, keresztülmenjen, összpontosítsd, megvalósulását, gondolatainkra, kívánságainkra, mágnesességhez, részesedhetünk, gondolatainkat, felülemelkedni, következményei, gondolatoknak, egyensúlyozni, felismerheted, ellenkezőjére, barátságokban, gondolatokkal, alacsonyabbat, egészségesnek, következménye, gondolataidat, körülményeid, gyakorolnunk, viszonylagos, gondolataink, törvényeinek, univerzumban, érzelmeinket, alapelveinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 967
  • e Hónap: 1580
  • e Év: 12514
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.