Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teremtés
  2019-01-26 14:35:29, szombat
 
   
  "Ismeretlentől olyasmi ami ismert, nevét nem tudom hogy "kitől származik", nem mintha érdekelne, de azt hogy mitől származik, azt csupán csak sejtem." (Eposz)

Közvetítő: Fényrend Közösség (Eposz megjegyzés: Nem tartozok "hivatalosan" közéjük sem, nem is fogok. Egyik rendhez sem tartozok és egyik szervezethez sem "hivatalosan", nem is fogok. Nálam mint írtam korábban ez amolyan "hobbi", kíváncsiságom határtalansága, kérdéseim határtalanságára keresett alternatív válaszok.)

Teremtés:

* Végtelenség - Forrás: Üresség.

* Végtelen: Végtelenben minden benne volt. A Végtelen az a Forrás amely felé mindannyian törekszünk, a Végtelen ugyanaz mint a Végtelen: Egységes Teremtő, akinek az alapállapota és a természetes pozíciója az, hogy Ő: Végtelen, mindent átölel, és olyan értelemben Végtelen amit mi még nehezen tudunk megérteni. Neki az első gondolata egyfajta Tudatosság kialakulása volt.

* Tudatosság: A Tudatosság az amit a Biblia az eredeti héber nyelvén ógörög nyelvre fordítva úgy hivatkozik rá hogy Logosz. De behelyettesítve egybevehetjük a Tudatosságot azzal a fogalommal is amit mi a szeretethez társítunk. Miben volt más a Tudatosság ahhoz képest hogy végtelen valami? Ugye ez egy nagyon jó kérdés. Egy kicsit úgy lehetne ezt megvilágítani hogy a Végtelennek is valamilyen Tudatossággal kellett rendelkeznie hiszen Ő: A Forrás. Mégis mit jelent itt az hogy Tudatosság? Ezt úgy lenne érdemes földi emberi miáltalunk ismert szavakkal megfogalmazni, hogy amikor egy illető benne van egy meditatív tudatállapotban és tökéletesen gyakorolja azt hogy gondolatüresség. Ha gondolatürességben tud maradni bizonyos etapig ily tökéletes módon, akkor az valójában egy Végtelen állapota lesz az illető létezésének. Amelyben nem izgat semmi, nem mozdít ki semmi, és érzések és tapasztalások nélkül élvezi az illető a "semmittevést". Nincs gondolat. Mivel az illető Minden (ebben a tudatállapotban), a Forrás szemszögéből vizsgálva még "az sem tud megtörténni" hogy valaki benyit a szobába. Ezt úgy kell érteni, hogy az illető nem fogja érzékelni. Nem tudják az illetőt még megzavarni sem ebben a gondolatürességben. Miért Végtelen még? Mert ebben az ürességben éppúgy ahogyan itt a fizikai világban is az ürességben rejlő potenciál, Végtelen. Az a gyógyító, az a spirituális tanító aki nem tud ürességben lenni, az semmilyen komoly spirituális munkát nem tud végezni. Az ürességből indul bármely spirituális munka és beavatkozás, nevezzük "beavatkozásnak", amelyet mondjuk egy gyógyító el kíván végezni. Ebben a végtelen potenciálban jelent meg egy gondolat, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Lehet hogy valamit kellene csinálni." Ez a "valódi" Tudatosság. Megjelent tehát egy olyan gondolat és utána gondolatmenet, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Valamit kellene tenni, mert már épp eleget voltam ebben az üres és kellemes állapotban, és tudom hogy nem tud senki megzavarni, ezért támadt egy gondolatom (ötletem). Ennek a gondolatnak (ötletnek) a lényege az volt, hogy valami történjen. Mi is történjen? Valami olyasmi történjen ami ad nekem egy kis izgalmat, ad nekem egy kis olyan dolgot amit talán egy kicsit kevésbé tudok kiszámítani, habár "Én" vagyok a végtelen potenciállal rendelkező Létező." Ez pedig az Akarat Szabadsága.

* Akarat Szabadsága: A harmadik lépés a Teremtésben amely megjelent és az Akarat Szabadságát nevezhetjük úgy mint amit a fizikai világunkban és Univerzumunkban a "Big Boom"-nak vagyis magyar nyelven az Ősrobbanásnak szoktunk nevezni. A spirituális Ősrobbanás az volt, amikor az a Tudatosságból arra a következtetésre jutott a Végtelen, hogy az Akaratnak Szabadsága lesz az a legjobb dolog amit Önmaga részének adhat. Az is hozzátartozik hogy "Itt" született meg arról a döntés, hogy Ő bizony szétszabdalja bizonyos szempontból saját magát, és a leszabott részeinek Szabad Akaratot biztosít mint az Egység Törvényének elsődleges torzulását. Miért torzulás ez? Mert a Végtelen kiinduló állapothoz képest ezt felfoghatjuk egy torzult állapotnak hiszen az Egységes Végtelen szétosztja saját magát, és ezért torzult Egységes Végtelenné válik. Az Akarat Szabadsága folytán a szétszabdalt részek által Végtelen Számú Dimenzió jött létre.

* Végtelen Számú Dimenzió: Ezek a részek ugye különváltak a Szabad Akarat által olyan mozgások olyan történések jöttek létre, fölfoghatjuk úgy hogy Másodlagos Gondolatok jöttek létre (születtek) a Dimenziókban amelyeket jelölhetünk szabályos körökkel. Bennük nagyon-nagyon sok minden megjelent az Akarat Szabadsága által amelyet kaptak. Lényegre törően megfogalmazva Végtelen Számú Dimenzió hiszen ők is rendelkeztek akár azzal a lehetőséggel hogy még tovább úgymond "bomlasszák" saját Önmagukat és az elképzelhető legszélesebb skálán határozzák meg a saját további létezésük módját. Tehát létrejött egy Végtelen Számú Dimenzió amely végtelen számú tapasztalási lehetőség. Akkor valami nagyon fontos dolog történt, ugyanis rájöttek azok a részek akik persze nem voltak függetlenek az Egésztől - Végtelentől, rájöttek arra hogy van egy nagyon jó módszer arra hogy sok-sok tapasztalást sok-sok izgalmat tudjanak saját maguknak teremteni. Mert az eredeti gondolat, a tudatosság gondolata az volt, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Jó lenne ha valami történne." Ez pedig egy nagyon jó kis ötlet volt, a Végesség Illúziója.

* Végesség - Örök Jelen Illúziója: a Végesség az egy Illúzió ebben az Egész Teremtésben. Milyen célt szolgál? Mi tartozik a Végességhez? Az Idő megjelenése a Ciklusoknak a megjelenése hogy valamire egy adott mennyiségű Időillúzióm van és egy adott feladat többé-kevésbé megfelelően való elvégzéséhez, egy véges mennyiségű energia adatik "Nekem". Tehát a Végesség az egy nagyon fontos lépcsője a teremtési folyamatnak. Miután megjelent a Végesség, a Végesség után még inkább elkezdtek egyéniesülni ezek a Darabkák és még a Darabkákon belüli Darabkák is a Végesség katalizátora által (fogalmazzuk így) egyfajta Egót teremtettek saját maguknak, egyfajta határozott Akaratot: "Na, "Én" itt mostan tényleg valamit csinálni szeretnék, adatott rá nekem ennyi Idő, akkor "Én" ezt az Időt kihasználom." Ez az egyéniesülés az amikor megjelentek abban a Társ-Teremtők a Teremtésben ahogyan mi ismerjük őket.

* Egyéniesülés - Társ-Teremtők: Valójában mi földi emberek (is) a példányai vagyunk ezeknek a Társ-Teremtőknek. Ugyan egy részük mára már valaha azok voltak, de ezen a ponton jelenik meg az első olyan Társ-Teremtők akik bármily furcsán is hangzik egyfajta Egóval rendelkező lények voltak, egyfajta Céllal és határozott Akarattal rendelkező Al-Logoszok voltak. Tehát a Társ-Teremtőnek a szinonimája (hasonlósága) amit Al-Logosznak (is) hívhatunk. Mi volt ennek az eredménye? Ennek az eredménye az volt hogy megszülettek a fizikai Univerzumok, ezen Al-Logoszok vagyis Társ-Teremtők tevékenysége által és megszülettek ezekben a fizikai Univerzumokban, ezekben megszülettek jellegüket tekintve bizonyos Általános Törvények. Ez volt az a pont amit mi "Big Boom"-ként, vagyis Ősrobbanásból visszamaradt egyik Univerzumunkat érzékeljük amiben jelenleg mi is benne létezünk. Tehát a spirituális Ősrobbanásnak csupán egy folyománya volt a fizikai Univerzumokban ismert Ősrobbanás. Tehát mindegyik fizikai Univerzumban ami létrejött volt egy ilyen Ősrobbanás. Egy kicsit megkísérelve jobban fölfogni állíthatjuk hogy még fizikai síkon is Végtelen Számú Dimenzió létezik, hiszen nagyon sok Társ-Teremtő volt akik közül mindegyik a saját Univerzumát létrehozta. Mi jelenleg is az egyik ilyenben létezünk most is. Ennek következtében mit történt? Ugye a fizikai Univerzumok létrejöttek és még tovább fokozódott az Egész mert az Al-Logoszokból Al-Al-Logoszok jöttek létre.

* Al-Al-Logoszok, Galaxisok, Napok, Lokális Törvények: Tehát a Társ-Teremtők Társ-Teremtői akik nem mások mint a Galaxisok, a Napok (Csillagok) amelyeket ebben az Univerzumban ismerünk és létrehozták az ő helyi lokális rendszereikre vonatkozó Lokális Törvényeket, melyek valamennyire következményei voltak az Általános Törvényeknek.

Ez pontosan 8 lépés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: határtalanságára, behelyettesítve, gondolatüresség, univerzumunkban, tudatállapotban, következtetésre, univerzumunkat, beavatkozásnak, következményei, határtalansága, univerzumokban, tudatossággal, ősrobbanásnak, következtében, megfogalmazni, tapasztalások, hozzátartozik, tudatosságból, szétszabdalja, kíváncsiságom, megvilágítani, rendszereikre, ősrobbanásból, egybevehetjük, gondolatmenet, ismeretlentől, megfogalmazva, tapasztalást, törvényeknek, lehetőséggel, szemszögéből, megszülettek, elvégzéséhez, univerzumban, szétszabdalt, tudatosságot, természetes pozíciója, első gondolata, eredeti héber, szeretethez társítunk, hogy Tudatosság, illető benne, meditatív tudatállapotban, illető létezésének, illető Minden, ürességben éppúgy, fizikai világban, ürességben rejlő, semmilyen komoly, ürességből indul, végtelen potenciálban, olyan gondolat, Fényrend Közösség, Egységes Teremtő, Miért Végtelen, Akarat Szabadsága, Akarat Szabadságát, Akaratnak Szabadsága, Szabad Akaratot, Egység Törvényének, Egységes Végtelen, Egységes Végtelenné, Végtelen Számú Dimenzió, Szabad Akarat, Másodlagos Gondolatok, Végesség Illúziója, Örök Jelen Illúziója, Egész Teremtésben, Általános Törvények, Al-Logoszokból Al-Al-Logoszok, Lokális Törvények, Társ-Teremtők Társ-Teremtői, Lokális Törvényeket, Általános Törvényeknek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 11:51 ITM: magyar technológiák segíthetik a nyugat-balkáni térség klímavédelmét
04.06. 11:32 Koronavírus - A nehéz helyzetbe került szabadúszó filmeseket segítené a Nem...
04.06. 11:31 Virtuális hagyományaink címmel pályázatot hirdet a Hagyományok Háza
04.06. 11:31 Szabályismertető applikációt adott ki a Nemzetközi Tenisz Szövetség
04.06. 11:31 Koronavírus - Újdonságokkal bővül az ÉletMentő applikáció
04.06. 11:31 Koronavírus - Romlott a német autóipar üzleti környezete - ifo
04.06. 11:11 Gryllus Dániel és Lackfi János előadásai a Várkert Bazár Facebook-oldalán
04.06. 11:11 Koronavírus - Tovább lassult a járvány Németországban, de újabb szigorítást...
04.06. 11:02 A partifecskék veszélyes helyre költözésének elkerülésére figyelmeztet az M...
04.06. 11:01 Koronavírus - Ukrajnában újabb szigorítások léptek életbe, tilos arcmaszk n...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Pio atya idézetei  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szülinapra  Facebookon kaptam  Csíksomlyói szentmisén - Rózsa...  Lukátsi Vilma:Virágvasárnap A...  Imádság  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Istenért vagyunk itt!  Betty Boop  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Betty Boop  Rózsa csokor szívvel  Vízcseppes rózsa  Üzenet a postásnak.......  Ki fogja túlélni?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2020. április 5., vasárnap  Krisztus imádkozik értünk  Ne hagyjuk Jézust egyedül. - G...  Éljük meg a hálát  Vajon miért szakadt ez a járvá...  Cica virággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kámaszutra.......  Virágvasárnap Csíksomlyó 04.05  Fagylalt csokival  Facebookon kaptam  A cinke  Virágvasárnapi szentmise Debre...  Mosás  Virágvasárnapra ima  Szèp estét kedves látogat...  Nem mindenkiből  Mai harmónia kártyám  Angelo Comastri bíboros: II. J...  Üzenet a postásnak.......  A cinke  Bohóc bíztató......  Károly atyával riport műsor a ...  Hova világítsak  Ne hagyjuk Jézust egyedül. - G...  Karantén........  Facebookon kaptam  Nyaralás  Ferenc pápa virágvasárnapi hom...  Márai Sándor - Zsoltár  Kámaszutra.......  Károly atyával riport műsor a ...  Hajbalzsam a konyhánkból  Betty Boop  Napi cuki  Kis GIF képek  Az én imám  Imádság  Délutáni mosoly.......  Nem mindenkiből  Virágvasárnap ékes virágjai  Facebookon kaptam  Hozsánna: Áldott Aki jön az Úr...  Fejfájás  Szülinapra  Imádság  A virágok jelképezik  Facebookon kaptam  Éljük meg a hálát  733 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Baba bumm  Facebookon kaptam  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Facebookon kaptam  Virágvasárnapra ima  Szülinapra  Imádság  Bohóc bíztató......  Erdő Péter virágvasárnapi vide...  Pio atya idézetei  Betty Boop  Ünnepélyes Mária-köszöntő. Csí...  Alázatos kérés  Facebookon kaptam  Valóban szenvedett Jézus?  Bach nagyböjti zeneimája  Virágzó fa  Mexikó  Virágvasárnap Csíksomlyó 04.05  Nem mindenkiből  Áldott Virágvasárnapot!  Virágvasárnap 04.05  Jézus a hegyen  Hogyan tud szeretni?  Tépjék szét az álmaimat  Facebookon kaptam  Imádság  Esti ima 
Bejegyzés Címkék
természetes pozíciója, első gondolata, eredeti héber, szeretethez társítunk, hogy Tudatosság, illető benne, meditatív tudatállapotban, illető létezésének, illető Minden, ürességben éppúgy, fizikai világban, ürességben rejlő, semmilyen komoly, ürességből indul, végtelen potenciálban, olyan gondolat, kicsit kevésbé, végtelen potenciállal, harmadik lépés, fizikai világunkban, spirituális Ősrobbanás, következtetésre jutott, leszabott részeinek, torzult állapotnak, szétszabdalt részek, részek ugye, lehetőséggel hogy, elképzelhető legszélesebb, saját további, részek akik, eredeti gondolat, tudatosság gondolata, megjelenése hogy, adott mennyiségű, adott feladat, véges mennyiségű, teremtési folyamatnak, amikor megjelentek, példányai vagyunk, részük mára, ponton jelenik, első olyan, volt hogy, fizikai Univerzumok, fizikai Univerzumokban, spirituális Ősrobbanásnak, folyománya volt, ilyen Ősrobbanás, kicsit megkísérelve, saját Univerzumát, egyik ilyenben, határtalanságára, behelyettesítve, gondolatüresség, univerzumunkban, tudatállapotban, következtetésre, univerzumunkat, beavatkozásnak, következményei, határtalansága, univerzumokban, tudatossággal, ősrobbanásnak, következtében, megfogalmazni, tapasztalások, hozzátartozik, tudatosságból, szétszabdalja, kíváncsiságom, megvilágítani, rendszereikre, ősrobbanásból, egybevehetjük, gondolatmenet, ismeretlentől, megfogalmazva, tapasztalást, törvényeknek, lehetőséggel, szemszögéből, megszülettek, elvégzéséhez, univerzumban, szétszabdalt, tudatosságot, potenciálban, dimenziókban, egyéniesülés, elképzelhető, visszamaradt, egyéniesülni, rendelkeznie, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 372
  • e Hónap: 1720
  • e Év: 34468
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.