Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ooOoo
  2019-01-30 07:44:27, szerda
 
 


Asztráltest: új-platónikus fogalom, melyet a középkor teozofusai is elfogadtak. Asztráltestnek egy könnyű finom, szerves burkolatát a léleknek képzelték, mely a látható testben foglaltatik és mintegy közvetlen burka a léleknek.

Asztrál "kötél": projekciós technika fő alkotóeleme egy láthatatlan, képzeletbeli "kötél". Az asztrális utazás során a tudat az asztrrálvilágot járja be, mely nem más, mint a lények összességének kivetített tudata az asztrális síkon.


Az asztráltest: Az asztráltestet gyakran összekeverik az Aurával. Az asztráltestünkben a tudatunk benne tárolódik. Az Auránk rezgése megszűnik fizikai testünk halálával együtt.

Az asztrális univerzum: finom fény-és színvibrációkból áll, sok százszor nagyobb, mint az anyagi világ. Nem más, mint az emberek érzelmei, képzelete, álmai által teremtett világ, mely azonban nagyon is létezik.

Az asztrális sík: lakóinak nincsenek fizikai szintű vágyódásai. Intuíciójuk felfogja az egész világot. Hideg, meleg nem befolyásolja őket. Az asztrálsíkon többnyire fiatalos formában élnek, de van, aki idősebb alakját kedveli.

Az asztrális szintek: Az asztrális világ a lélek lakóhelye. A két, itt ható alapvető erő a szimpátia és unszimpátia, a vonzás és taszítás. Minden forma ezekből épül fel, és jellegét a kettő aránya szabja meg.

Az asztrális test (Az asztrális világ és jelenségei)

* Asztrál vagy érzelmi test:
Okai az elfojtott vágyak vagy túlzottan kielégített vágyak, hangulatok, elfojtások, frusztrációk, keserűség
* Mentális test:
Hibás gondolatok, tévedések, tévhitek, kegyetlenség, keménység,
büszkeség, stb.

Az asztrálutazás mindenki számára tanulságos, elvisz egy olyan előző életbe, amelynek tanulságait a legjobban tudjuk jelenlegi életünkben hasznosítani.

Az asztrális sík tehát szintén háromdimenziós, mint a körülöttünk levő fizikai világ, azonban az utóbbival ellentétben nem a lineáris idővel, hanem a Nagyidővel alkot egységes téridőt.

Az étertest és az asztráltest: Végül, mikor az említett három léttagozathoz a negyedik, az Én (a szellem) járul, akkor jön létre az ember, aki külsőleg, testileg a legfejlettebb emlős állatokra hasonlít, belsőleg azonban már nemcsak primitíven érezni.

A legérdekesebb az asztrális testük vagy vetületük, ami merőben más, mint az emberé.

Az első a fizikai test, a második az asztrál, a harmadik a mentális, a negyedik a szellemi vagy kauzális test.

A svadhistana csakra: az asztrális síkon helyezkedik el, de ide tartozik a szórakozás, a fantázia, a nem-létezés, a féltékenység, a könyörületesség, az irigység, és az öröm is. Az asztrál sík az Ég és a Föld között helyezkedik el.

Minden betegség tudatszintről indulva, az asztráltesten és az éterikus testen keresztül realizálódik az emberi testben úgy, hogy a meridiánrendszerben blokádok keletkeznek, Ezek feloldásával hatnak és tesznek egészségessé az erőközpontok.

A negyedik csakra az asztrális réteghez kapcsolódik. Ez a réteg egyfajta ötvözete az alsó három és a felső három rétegnek. Az asztráltest köti össze a fizikai jellegű rétegeket a szellemi, lelki jellegű rétegekkel.

Képes leszel elhagyni testedet tudatosan amikor alszol és utazni a harmadik szemen keresztül az asztrál világba az álomvilágába a negyedik dimenziónak.Hogy hova mész innen az függ a képzeletedtől,képzelőerődtől.

Létezik egy jelenség, melynek során a lelkünk - vagy szaknyelven asztrális testünk - kilép hús-vér fizikai valónkból, és szabadon lebeg, sőt, akár "utazásra" is indulhat. Ez az úgynevezett testen kívüli élmény.

A drog és az alkohol az egyént nem az ösztönösség legmagasabb fokára, hanem egy magasabb asztrál szintre emeli.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: színvibrációkból, asztrrálvilágot, könyörületesség, asztráltestnek, háromdimenziós, képzelőerődtől, asztráltestet, léttagozathoz, legfejlettebb, összességének, asztrálutazás, legérdekesebb, tudatszintről, asztráltesten, képzeletedtől, egészségessé, összekeverik, álomvilágába, feloldásával, erőközpontok, asztrálsíkon, realizálódik, féltékenység, kegyetlenség, frusztrációk, képzeletbeli, befolyásolja, hasznosítani, asztráltest, ellentétben, úgynevezett, helyezkedik, svadhistana, körülöttünk, tanulságait, legmagasabb, középkor teozofusai, könnyű finom, léleknek képzelték, látható testben, asztrális utazás, asztrrálvilágot járja, lények összességének, asztrális síkon, asztráltestet gyakran, tudatunk benne, asztrális univerzum, anyagi világ, emberek érzelmei, egész világot, asztrálsíkon többnyire, asztrális szintek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Heltai Jenő: Március  2004-es kivégzés után  Nem hazudnak  Jó éjszakát  A tavasz nem csak önmagában sz...  Ködvirágok  Maci az északi fény alatt  Búzavirág  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi van, ha?  Sokszor  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Devecsery László - Húsvét  Kezdjük annak a megértésével,....  A tavasz nem csak önmagában sz...  Manna OWell tollából  Maci az északi fény alatt  Heltai Jenő: Március  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Nárciszok  Boldog virágvasárnapot minden...  A nagyhét eseményei  Válaszok a halál után  Szép estét kedves látogatóimna...  Karinthy Frigyes: Almafa  Az erdőterápia egészségre gyak...  Csak egy életed van....  Facebookon kaptam  képre írva  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Búzavirág  Nagy Feró megmondta?  Ködvirágok  Alvó baby  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Alvó baby  képre írva  Talppontok közérthetően  Virág vasárnap  Facebookon kaptam  A nagy természet  Alvó baby  Manna OWell tollából  Szívet megérintő . . .  Fülpontok  Kinyílni egy beteg világban: v...  Facebookon kaptam  Ködvirágok  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Sokszor  Facebookon kaptam Krisztinától  Szimbólumok  Szép estét  Nagy Feró megmondta?  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy Feró megmondta?  Szép estét kedves látogatóimna...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  A Víz Világnapja.  Maci az északi fény alatt  A jó lelkek  Búzavirág  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  A víz abszolút súlya nem számí...  képre írva  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  képre írva  Csak egy életed van....  Várnai Zseni - Éveim  Harang ( gif )  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
középkor teozofusai, könnyű finom, léleknek képzelték, látható testben, asztrális utazás, asztrrálvilágot járja, lények összességének, asztrális síkon, asztráltestet gyakran, tudatunk benne, asztrális univerzum, anyagi világ, emberek érzelmei, egész világot, asztrálsíkon többnyire, asztrális szintek, asztrális világ, lélek lakóhelye, kettő aránya, asztrális test, elfojtott vágyak, asztrálutazás mindenki, olyan előző, legjobban tudjuk, körülöttünk levő, utóbbival ellentétben, lineáris idővel, említett három, legfejlettebb emlős, asztrális testük, fizikai test, szellemi vagy, svadhistana csakra, éterikus testen, emberi testben, negyedik csakra, asztrális réteghez, réteg egyfajta, alsó három, felső három, asztráltest köti, fizikai jellegű, harmadik szemen, asztrál világba, negyedik dimenziónak, úgynevezett testen, ösztönösség legmagasabb, magasabb asztrál, színvibrációkból, asztrrálvilágot, könyörületesség, asztráltestnek, háromdimenziós, képzelőerődtől, asztráltestet, léttagozathoz, legfejlettebb, összességének, asztrálutazás, legérdekesebb, tudatszintről, asztráltesten, képzeletedtől, egészségessé, összekeverik, álomvilágába, feloldásával, erőközpontok, asztrálsíkon, realizálódik, féltékenység, kegyetlenség, frusztrációk, képzeletbeli, befolyásolja, hasznosítani, asztráltest, ellentétben, úgynevezett, helyezkedik, svadhistana, körülöttünk, tanulságait, legmagasabb, intuíciójuk, ösztönösség, foglaltatik, kielégített, unszimpátia, szaknyelven, alkotóeleme, láthatatlan, dimenziónak, kapcsolódik, keletkeznek, gondolatok, teozofusai, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 329
  • e Hónap: 2166
  • e Év: 10585
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.