Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Éles István: Időutazás: Örök körök
  2019-02-25 04:13:49, hétfő
 
   
  [Utazás az időben]

* A meditációs technika

* A képek megjelenése

Amikor az előző élet képei kezdenek kibontakozni, többnyire az illető azt sem tudja, fiú-e vagy lány. Ez persze nem meglepő, hiszen először a környezet képei bontakoznak ki. Az első jelenet alkalmával leginkább olyan jelenet tárulkozik fel, ahol az illető egyedül van. Tehát nem egy mozgalmas helyszín, inkább egy kis tisztás vagy tengerpart, ahol éppen csak pihen, és semmi különöset nem csinál.

Kezdetben tehát csak a környező tájat látja, majd fokozatosan lehet beazonosítani az illetőt: az akkori életében hogyan is néz ki, milyen a ruházata, egyáltalán férfi vagy nő, és körülbelül hány éves. Tegyük hozzá, ha most valaki fentről beleszállna a testünkbe és kinézne a szemünkön keresztül, mindenekelőtt a környezetünket látná, a szobát, a berendezéseket. Hogy meglássa, kik is vagyunk valójában, ahhoz egy fali tükörhöz kellene mennie.

Amennyiben sikerül megtapadni az adott kor képeinél, szép lassan elindulhat az akkori élet feltérképezése. Először célszerű csupán néhány órát előremenni az időben, esetleg egy-két napot. Ebből alapvetően ki kell derülnie, hogy az illető milyen korba csöppent. A lakhely, más emberekkel való találkozás, és sok fontos információ jöhet elő az adott kor földrajzi és időbeli beazonosítására.

A továbbiakban, mint egy videómagnón előre-hátra, pergethetjük a filmet, megtekinthetjük a gyerekkor eseményeit, milyen körülmények között nevelkedett, kik voltak a szülei, majd ezután lehet időrendben szép sorban előrehaladva megnézni az akkori életének részleteit. Utasításként megjelülhetünk életéveket az illető számára, "utazzunk előre az időben, nézzük meg, hogy 25 évesen milyen esemény zajlik az életében", és az illető filmje, követve az instrukciót, arra az életévre pereg előre, majd megjelenít a tudatában egy eseménysort.

Utasításként azonban helyesebb, ha valamilyen "fontosabb" esemény megtekintését adjuk meg célként, így az illető tudata annál a jelenetnél állítja meg a filmet, amelyik az illető számára fontosnak ígérkezik az akkori élet alakulása szempontjából. Így nem ugorhatunk át lényeges jeleneteket. Egy adott életév megjelőlése tehát nem biztos, hogy eredménnyel jár, hiszen lehet, hogy az adott életévben semmi jelentős dolog nem történik az illetővel. A "fontos" esemény viszont a lényeghez vezethet bennünket, hiszen éppen az a célunk, hogy a lényeges, az adott életre leginkább jellemző jeleneteket tárjuk fel.

Az időutazó és a "meditációt" vezető között folyamatos a párbeszéd, kell is a külső "tudatosság" (vezető) a meditatív állapot szinten tartása érdekében, egyrészt azért, hogy ne aludjon bele az illető, továbbá, hogy ne ragadjon le egy-egy jelenetnél. A külső segédelettel gyakorlatilag végig lehet nézni a feltárulkozó élet filmjét a születéstől a halálig. A fontosabb jeleneteknél ellehet időzni, körbejárni a témát. Célszerű megnézni a szereplőket, hátha a jelenlegi életben is van velük valamilyen kapcsolat.

Az egyes életek rendkívül változatosak, már csak azért is, mert különböző korokban játszódnak, ráadásul némelyik kalandos, fordulatokban gazdag élet. [...]

° Utasításként (vezetett hipnotizációról van szó)
° film (a fizikális test halála után is ilyen "filmek" peregnek le a tudatban avagy szellemben)

* Előző életek
* Földönkívüliek
* Kommunikálás a szíriuszi kapcsolattal

- Milyennek látod a bolygót?
- Pirosnak, narancssárgás, de mattabb színe van.
- Van rajta víz?
- Van, de mintha a földfelszín alatt lenne.
- Nézzük meg, milyen a felszíne ennek a bolygónak. Vannak-e rajta városok? Vagy azok is a földfelszín alatt vannak?
- Is-is. Vannak városok, de nem sűrűn lakottak. Épületek vannak a földfelszín fölött és a földfelszín alatt egybe épülve.
- Nézzük meg az egyik ilyen várost részletesebben.
- Hatalmas épületegyüttesek. De mintha nem ez a bolygó lenne a központja az ő rendszerüknek. Itt is többen élnek, de nem ez az ő központjuk. Mintha ez egy gyarmat lenne.
- Ez egy kitelepített kolónia?
- Nem. Itt kisebb városok vannak, de ugyanakkor ezek hatalmas épületkomlexumokból állnak. Az egyik ilyen nagy hat nagy részből áll, három rész a földfelszín fölött található. Olyan, mint egy háromágú virágtartó állvány, ívelt lábai vannak és a végén lapos diszkoszszerű tényérok, ebben nagyon sokan vannak, és ebből is jönnek ki az űrhajók. Ugyanígy három rész van a földfelszín alatt. A színét nem lehet meghatározni az épületnek, mintha az a fény beesésétől függően változna. Különleges anyagból van, vagy csak azzal van bevonva. A földfelszín viszont kopár.
- Növényeket nem látsz?
- Nem, csak maradványokat. A földfelszín alá húzódtak vissza.
- Miért kell a földfelszín alatt élniük?
- Túlságosan közel van a "Nap" (Csillag), túlságosan erősen süt. Elégetett mindent.
- A légkör milyen, rendes levegő van?
- Belélegezhető, normális légkör van, de nem sokat tartózkodnak a lakók a földfelszínen.
- A káros sugárzás miatt?
- Igen.
- Nincs ózonréteg vagy egyéb védőpajzs a bolygó körül?
- Van, de gyenge. Gyengébb mint volt, mert talán megduzzadt a "Nap", vagy talán a fény lett erősebb, ezt nem tudom. De érzékenyebb a bőrük, mint a földi embereké.
- Itt mivel foglalkoznak, mi a fő tevékenységük?
- Segítséget érzékelek. Nem azt, hogy baj van, de sietnek valamivel, hogy összeszedjenek valamit.
- El kell hagyni a bolygót?
- Nem, nem az, mintha a túlélésről lenne szó, ők és mások túléléséről. Mintha más faj, vagy fajok túlélését akarnák segíteni, akikkel ők is kapcsolatban vannak, de kevés az idejük... Lent, a földfelszín alatt termelik az élelmiszert, amit elfogyasztanak, mesterséges táplálék. Folyadék van a földfelszín alatt, de sokat nem fogyasztanak belőle. Elöregedett a fajuk.
- Genetikailag elöregedett?
- Még sokáig élnek, de mintha...
- Nem életképesek az utódok?
- Nem tudnak már változni, fejlődni. Kezdem megint érezni azt a nyomást, mint a múltkor.
- A kapcsolatfelvétel létrejön?
- Igen. Mint amikor az ember szeretne összefogni valamit, de nem tudja a kiterjedését. Mint egy energia, amely ránehezedik, de ugyanakkor kellemes bizsergő érzés is. A súlyát nem érzem, csak az erejét. Mintha egy tudat lenne mellettem, nem a test, hanem a tudata. Megnyugtat és kiegészít.
- Ő lenne a szíriuszi kapcsolat?
- Igen, ő az aki segít nekem, hatalmas tudással bír.
- Akkor segítsen nekünk megérteni a világ dolgait.
- Segít, de csak amennyit ő is tud. Ők sem tudnak mindent.
- Tudja-e, hogy mi is ez az egész világmindenség? Honnan van, mióta létezik, ki teremtette? Egyáltalán mi ez? Mi a létezés?
- Küldi az információt, de nehéz a mi szavainkkal megfogalmazni. Nincs megfelelő, pontos emberi kifejezés a létezésre. Mintha a létezés nem volna más, mint maga a gyönyör, vagy valami hasonló érzés. Érzékelem, mi az, amit ő tud, de nehéz megtalálni hozzá a megfelelő szavakat, tudatosul a tudatomban, később emlékezni fogok rá. A lényeg a létezésben a kellemes érzés, a jó.
- Erre kell törekedni, hogy kellemesen érezzük magunkat?
- Nem kell erre törekedni, ez önmagában jó, csak mindig valami elrontja. Ez magában foglalja a rosszat is.
- Nem tudják, hogy miért van élet, vagy hogy ki teremtette a világot, hogy hogyan teremtődött?
- Az élet szerintük úgy jött létre, hogy volt az energia, amely tudattal rendelkezett, ez egy hatalmas tömegű, nyomású valami volt, amelyik tudattal bírt. Mint amikor kipattan egy burokból valami, mert már nem fér bele. Mintha itt is kipattant volna valami a belső feszültség hatására, és úgy jött létre minden.
- A tudat hozta létre az anyagi világot?
- A tudat és az energia. Ahogy szétpattant, úgy jött létre. Mint mikor szétrobban valami és elkezdenek távolodni egymástól a kisebb részei, úgy ment szét mindenfelé.
- Ez vissza fog térni eredeti állapotába? A tágulás után összehúzódás jön?
- A szellemi energiavilág független az anyagi világtól, a kettő ugyan együtt létezik, de az előbbi magában foglalja az anyagi világot. Az anyagi világ, mintha pulzálna, de emellett a másik átfogja és uralja azt.
- Az anyagi világban létezésünk időről időre ismétlődik? Létezik az örök körforgás? Ugyanaz reprodukálódik az anyagi világ minden egyes kiterjedésénél?
- Másképp kérdezd, kérlek!
- Az anyagi világ valamikor összehúzódik, megszűnik, majd újra indul, létezik a pulzálás. Ebben az anyagi világban élünk mi emberek, az anyagi világ minden egyes újraszületésénél mi újra beleszületünk ebbe az anyagi világba, újra ugyanazt az életet éljük?
- Lényegében hasonló, de csak kis dolgokban tér el.
- Tehát így létezik az örök körforgás, ugyanazt csináljuk, reprodukáljuk a cselekvést.
- Igen, lényegében ugyanaz történik minden körben. Kissé befolyásolható, de nagy mértékben nem. Tulajdonképpen úgy néz ki az egész, mintha két halmazt raknánk egymásba. A szellemi energiahalmaz az állandó, az anyagi viszont pulzál benne. Közben ennek a kapcsolatnak az ereje úgy megváltozott, megnövekedett, mintha Budapest kontnens méretűre növekedett volna. Hatalmasnak éreztem ezt az erőt. Mintha közben más erő is bekapcsolódna segíteni.
- Úgy gondloják, hogy jó úton járunk? Jól gondolkodunk? Érzik azt, hogy rátapintottunk valami lényegesre?
- Tudják, hogy van miért segíteni, hogy jól teszik, hogy segítenek.

* Két élet között
* Jövőbeli életek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: épületegyüttesek, újraszületésénél, hipnotizációról, beazonosítására, megtekinthetjük, berendezéseket, környezetünket, földönkívüliek, részletesebben, összeszedjenek, megjelülhetünk, elfogyasztanak, reprodukálódik, világmindenség, feltérképezése, befolyásolható, tulajdonképpen, kiterjedésénél, rátapintottunk, megtekintését, megnövekedett, rendszerüknek, diszkoszszerű, szempontjából, tevékenységük, bekapcsolódna, gyakorlatilag, mindenekelőtt, beazonosítani, energiahalmaz, beleszületünk, belélegezhető, fordulatokban, reprodukáljuk, megfogalmazni, földfelszínen, meditációs technika, képek megjelenése, előző élet, környezet képei, első jelenet, illető egyedül, mozgalmas helyszín, környező tájat, akkori életében, szemünkön keresztül, környezetünket látná, fali tükörhöz, akkori élet, illető milyen, videómagnón előre-hátra, gyerekkor eseményeit, Éles István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
07.12. 18:32 Putyin: Moszkva és Kijev viszonya nem a Krím elcsatolása miatt romlott meg
07.12. 18:32 Babis mozgalma tartja vezető pozícióját Csehországban
07.12. 17:52 Koronavírus - MSZP: a kormány tegye ingyenessé a vízparti strandokat!
07.12. 17:52 A német online kiskereskedelmi üzletek áraiban nem jelent meg a csökkentett...
07.12. 17:42 Eresztvényben zárult a Muzsikál az erdő programsorozata vasárnap
07.12. 17:22 Stájer Nagydíj - Végeredmény, a vb-pontversenyek állása
07.12. 17:22 Labdarúgó NB I - Boér Gábor lett a Zalaegerszeg vezetőedzője
07.12. 17:02 Stájer Nagydíj - Hamilton rajt-cél győzelmet aratott
07.12. 16:52 Baráth Botond visszatér a Budapest Honvédhoz
07.12. 16:01 Coronavirus - Ministru ungar: trebuie împiedicată introducerea virusului în...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs ildikótól  Áldott - szép estét kívánok !  A Szentmise Csodája.....Pio at...  Néha olyan dolgok történnek ve...  Isten  Vannak helyzetek,  Ha ajándékot kapsz az élettől  Vízbe fulladt a kétszeres vilá...  Facebookon kaptam  Vízbe fulladt a kétszeres vilá...  Szeretettel vártalak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az emberi élet egyik legalapve...  Facebookon kaptam  Hárs illatú éjszakák . . .  Minden napot fejezz be úgy, ho...  Facebookon kaptam  A simogatás lényege  Nem kell egyedül szembenézned ...  Szeretettel vártalak  Szép napot kívánok!  Gary Chapman idézet  Png csokor  Jó éjszakát  Jó volna még  Pio atya breviáriuma Felkészül...  Minden mosolyban, egy mágikus ...  Nem mehetsz vissza  Zhao Rong Szent Ágoston áldozó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti szentmise Dáva 07.09  Ne ítélj  Facebookon kaptam  Pio atya aláírása és képes üze...  Szent  Isten  Sokféle lehet  Imádom a barátságos embereket ...  A simogatás lényege  Én úgy vágyom szeretni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  Isten gyötrődései  Istenre és bibliára hivatkozó,...  Ha majd elcsitul a vihar  Beszédek 38. Máriagyűdi Ifjúsá...  Jókívánságom Mindenkinek!  Nem véletlenül tanácsolják  Az Aranycsapat három játékosár...  Három pohár  Facebookon kaptam  Istenre és bibliára hivatkozó,...  Ha majd elcsitul a vihar  Én szeretetet kínálok  Az erős embert mindenki csodál...  Szépséges petúniák  Ne ítélj  Png virág  Szèp estét kedves látogat...  Három pohár  Jézus tökéletesen elfogadott  Esti szentmise Dáva 07.09  Szèp estét kedves látogat...  Bizalom  Rendben vagy Istennel?  Elég a nigériai keresztények e...  Amiben most élünk, egy átmenet...  Jeruzsálem jövendő boldogsága  Facebookon kaptam  Sárga rózsa pillangóval  Isten  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Orchidea  Kicsike porszem, ne lázadj!  Ha az embereknek nem tetszik, ...  Orchidea  Megváltás  Imádom a barátságos embereket ...  Szeretteinkkel harmóniában éln...  Kellemes teázást!  Pio atya breviáriuma Felkészül...  I. János Pál pápa százhúsz kín...  Gary Chapman idézet  Dévényi Erika: Szívünk közel  14. évközi hét csütörtök 07.09  Ha jószívű vagy, szép erény  A pusztaság  Kellemes délutánt kívánok  I. János Pál pápa százhúsz kín...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Szeretteinkkel harmóniában éln...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Naplemente  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Kellemes hétvégét 
Bejegyzés Címkék
meditációs technika, képek megjelenése, előző élet, környezet képei, első jelenet, illető egyedül, mozgalmas helyszín, környező tájat, akkori életében, szemünkön keresztül, környezetünket látná, fali tükörhöz, akkori élet, illető milyen, videómagnón előre-hátra, gyerekkor eseményeit, akkori életének, illető számára, illető filmje, életévre pereg, illető tudata, adott életév, adott életévben, lényeghez vezethet, adott életre, meditatív állapot, külső segédelettel, feltárulkozó élet, fontosabb jeleneteknél, jelenlegi életben, egyes életek, fizikális test, tudatban avagy, szíriuszi kapcsolattal, földfelszín alatt, felszíne ennek, földfelszín fölött, egyik ilyen, bolygó lenne, gyarmat lenne, kitelepített kolónia, háromágú virágtartó, végén lapos, földfelszín viszont, légkör milyen, káros sugárzás, bolygó körül, fény lett, földi embereké, túlélésről lenne, kapcsolatfelvétel létrejön, ember szeretne, tudat lenne, szíriuszi kapcsolat, világ dolgait, egész világmindenség, megfelelő szavakat, kellemes érzés, élet szerintük, hatalmas tömegű, burokból valami, belső feszültség, tudat hozta, anyagi világot, kisebb részei, tágulás után, szellemi energiavilág, anyagi világtól, kettő ugyan, előbbi magában, anyagi világ, másik átfogja, anyagi világban, örök körforgás, anyagi világba, életet éljük, szellemi energiahalmaz, anyagi viszont, épületegyüttesek, újraszületésénél, hipnotizációról, beazonosítására, megtekinthetjük, berendezéseket, környezetünket, földönkívüliek, részletesebben, összeszedjenek, megjelülhetünk, elfogyasztanak, reprodukálódik, világmindenség, feltérképezése, befolyásolható, tulajdonképpen, kiterjedésénél, rátapintottunk, megtekintését, megnövekedett, rendszerüknek, diszkoszszerű, , ,
2020.06 2020. Július 2020.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 154
  • e Hónap: 3033
  • e Év: 62090
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.