Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeptemberi horoszkóp
  2015-09-01 08:04:35, kedd
 
   
  Kos
Munkahelyén nem árthat most résen lennie és nyitva tartania a szemét, mert megeshet, hogy feltűnik valaki, aki az ön helyére szeretne pályázni és emiatt akár olyan dolgoktól sem riad vissza, melyet ön valószínűleg mélyen elítél. Előfordulhat, hogy enyhébb emésztőrendszeri problémákkal kell szembenéznie, melyeket először könnyen félvállról vehet, ám ezek előbb-utóbb kényelmetlenséget okozhatnak majd önnek. Azoknak, akik hosszabb ideje élnek tartós kapcsolatban, kifejezetten kellemesen telhetnek majd ezek a hetek, hiszen az alattomos módon kapcsolatukon eluralkodott megszokást és rutint most a felszínre törő érzelmeiknek köszönhetően, könnyedén felválthatja majd az egymás iránt érzett, olthatatlan vágy


Bika
Ez az időszak kétségtelenül a legalkalmasabb arra, hogy őszintén, tiszta szívvel megélje a szerelmet. Szerencsésnek érezheti magát, hiszen párjában igazi lelki társra, megfelelő intellektuális és szexuális partnerre talált, ezért most úgy érzi, képes lenne vele pénz nélkül, akár a világ legtávolabbi csücskében is a boldogságra, lényeg, hogy szeretet legyen. Remek egészségnek örvend, ám ne feledje, hogy évszámainak gyarapodásával fordítottan arányosan, évről évre csökken az energiaszükséglete, így az eddig megszokott mennyiségű és összetételű étrendje most lassú hízáshoz kezd vezetni. Munkahelyén baljós csend veheti önt körül, így jogosan nem érzi túlságosan stabilnak a helyzetét, ezért aztán bármennyire is szeretne maximálisan teljesíteni, a folytonos bizonytalanság érzése meggátolhatja ebben. Legyen figyelmes, hátha meghall valamit, ami a segítségére lehet még akkor is, ha ez nem éppen jó hír lesz az ön számára.

Ikrek
Munkahelyén és magánéletében egyaránt adódhatnak olyan problémák, melyek önt talán most a kelleténél jobban nyomasztják, ez által szinte folyamatos stresszben éli hétköznapjait. Elsősorban talán a fejében kellene rendet tenni, persze ez nem egyszerű feladat és nem is megy egyik pillanatról a másikra, viszont arra minden lehetősége megvan, hogy az önben felhalmozódott feszültséget képes legyen hatékonyan oldani. Nehezebb időszakot ígérnek most a csillagok, szerelmi élete nem egészen úgy alakul majd ebben a hónapban, mint ahogyan azt ön szeretné. Lehetséges, hogy a harmóniára való törekvése már-már görcsös akarásba fordulhat, így nem csak a kívánt idillt nem lesz képes elérni, de még az is lehet, hogy az eddig elért szintről is visszacsúszik a viszonya. Munkája miatt nem sok ideje jut most pihenésre, ám ez most önt nem fogja zavarni, hiszen hatalmas lendülettel vetheti bele magát nap mint nap feladatai elvégzésébe, mely most igazán nagy örömmel töltheti el önt.

Rák
Kissé antiszociális hangulatban találhatja önt a szeptember, ám nagy valószínűséggel, ha bárki megkérné arra, hogy mesélje el, visszahúzódásának mi lehet a valódi oka, szinte biztos, hogy nem tudna neki konkrét választ adni a kérdésre. Sértettséget érezhet most magában, szinte haragszik az egész világra, ám ezt leginkább párjával fogja éreztetni, hiszen - mint mindig - most is ő van kéznél. Nehezen indulhat ez a hónap a munkahelyén. Előfordulhat, hogy bármennyire is igyekszik és szeretne teljesíteni, mégis nehezére esik majd bizonyos feladatok végrehajtása, s abban is szinte biztos lehet, hogy döcögősebben rázódik bele a munkahelyi életbe, mint ahogyan azt a kollégái öntől megszokták. Általánosan jónak mondható az állapota. Vissza-visszatérő hörgőproblémái, esetlegesen elhúzódó, makacs köhögése miatt viszont érdemes lenne kizárni egy allergiavizsgálattal annak lehetőségét, hogy tüneteit külső behatások okozzák.

Oroszlán
Az átlagosnál nehezebben viselheti ezekben a hetekben a korlátozásokat, melynek köszönhetően kisebb hatalmi harcokba keveredhet párjával. Szinte biztos, hogy kettejük közül ön az, akinek kicsit változnia kellene a hozzáállásán, mert bár azt szokták mondani önről, hogy nem az a bizonyos tucatember, aki mellett túlságosan unalmas lenne az élet, meglehet, hogy ezekben a hetekben társa inkább vágyna egy unalmas partnerre, mint egy második kamaszkorát élő, lázadozó kedvesre. Álmatlanság kínozhatja ezekben a hetekben, amit nem ért, hiszen minden este hulla fáradtan esik be az ágyába. Túlhajszolt életmódja előbb-utóbb olyan kimerültséghez vezethet, melyet már nem lesz képes egy-egy hétvégi, délutáni szunyókálással kompenzálni. Meglehet, hogy munkahelyén még most is a nyári szabadságolások miatt keletkezett csúszást kénytelen bepótolni, s az is lehetséges, hogy ezt nem lesz képes másképp megoldani, csak úgy, hogy folyamatosan a lyukakat tömködi, hiszen mire az egyik feladatát elvégzi, máris ott van a másik.

Szűz
Párkapcsolatát harmónia és szeretet jellemezheti az elkövetkezendő hetekben, ön mégsem lesz képes arra, hogy lazítson, így szinte olyan érzése lehet a párjának, hogy ő bármit tesz is kettejük érdekében, az önnek sosem lesz kedvére való. Érzelmekben gazdag, mindkettejük számára tanulságos időszak előtt állnak kedvesével, mely alkalmat kínálhat arra, hogy eddig ismeretlen vizekre is elevezzenek, újabb tapasztalatokra tegyenek szert, mellyel mindketten csak gazdagodhatnak, s kapcsolatuk javát szolgálhatják. Amennyiben őszinte szeretne lenni önmagához, úgy beláthatja, hogy jelenlegi munkahelyén pusztán anyagi megfontolásból dolgozik, meg persze azért, mert egyelőre nincs lehetősége arra, hogy nagyon helyezkedjen. Hátfájdalmakra panaszkodhat ezekben a hetekben, melyek valószínűleg lelki eredetűek lehetnek, s mivel a pszichoszomatikus jelenségek háttere rendkívül összetett, ezért az ön panaszaira létezhet akár több magyarázat is.


Mérleg
Mostanra rájöhetett, hogy az unalomig ismételt, rutinból végzett feladatok sokkal inkább kifárasztják, mint az új kihívások, ráadásul semmilyen sikerélményt nem nyújtanak, ezért úgy dönthet, hogy kilép a biztonságosnak ítélt zónából és dacolva a lehetséges kudarcok által okozott lelki sérülésekkel, új helyzetekben is kipróbálja magát, ezért mielőbb igyekszik olyan feladatot találni magának, melyben kellőképpen kibontakoztathatja tudását és hasznát veheti eddig megszerzett tapasztalatainak is. Meglehet, hogy úgy érzi, szinte elrepült a nyár és a kellemesen meleg hónapok anélkül teltek el, hogy önnek elegendő ideje vagy módja lett volna arra, hogy kikapcsolódjon és kipihenhesse az egész éves fáradalmakat, így most szinte számolja a napokat, hiszen alig várja a szeptembert, hogy végre valahára szusszanhasson egyet. Közérzete nem mondható túlságosan jónak, emésztési panaszai már-már állandóan foglalkoztathatják, ezért nem ártana, ha jobban odafigyelne arra, milyen élelmiszereket fogyaszt.


Skorpió
Kifejezetten jó egészségnek örvend, s a szeptemberi, kellemesen langyos, késő délutáni napsütésben fürdőzve szinte megduplázódhatnak életenergiái, melynek köszönhetően lendületét sikerül majd egész hónapra megőriznie. Ügyeljen arra, hogy bár már nem jár annyira magasan a nap, mint nyár derekán, de azért a káros UV-sugarakkal szemben éppen annyira védtelen lehet, ezért igyekezzen továbbra is védeni bőrét a leégéstől. Szakmai szempontból közepesen sikeres hónap elébe nézhet. Munkahelyén igyekszik az öntől megszokott fegyelemmel végezni a munkáját, segítőkészségét most nagyra értékelheti kollégája, akinek a továbbiakban talán előrejutását is köszönheti majd. Nagyszerű családjának és szerelmének köszönhetően ebben a hónapban minden lehetőség adva lesz az ön számára ahhoz, hogy sikeresnek könyvelhesse el kapcsolatát és remekül érezze magát az önt körülvevő emberek társaságában. Eljött az az időszak az életében, mikor már képes felülkerekedni a hétköznapi dolgokon, így szinte akaratlanul is vastag páncélt vonva maga köré, melyen keresztül talán nincs is ember, aki képes lenne áttörni.


Nyilas
Egyik szeme sír, a másik meg nevet, hiszen ereje teljében érzi magát, mégis úgy látja, hogy munkaadója nem fedezte fel az önben rejlő lehetőségeket és kapacitásának a felét sem használja ki munkahelyén. Időnként viszont éppen emiatt érzi magát szerencsésnek, hiszen így biztos, hogy nem kell erőn felül teljesítenie, így szépen, komótosan tudja végezni az önre bízott feladatokat. Érzelmi életében mozgalmas napok várhatók, melynek következtében megjárhatja a poklot, de akár a föld felett egy méterrel is lebeghet ugyanattól a gondolattól, szinte már önmagát sem érti, hogy miért gondolja egyik pillanatban feketének, a másikban meg fehérnek (esetleg rózsaszínnek) a helyzetét, mikor az közben semmit sem változott? Állandó feszültségét az utóbbi időben evéssel kompenzálta, melynek köszönhetően a nyári hónapokban, amikor pedig azt hitte, hogy akkor kizárt, hogy hízzon, mert nincs ami eltakarja a fölösleget, alaposan kigömbölyödött.

Bak
Szakmai vitába keveredhet egyik munkatársával, melyből most nem biztos, hogy győztesként fog kijönni, s ez igencsak megnyirbálhatja önbizalmát. Bár nehezen dolgozza majd fel, hogy azt érzi, mindenki az ön melléfogásán mosolyog, egyszerűen gondoljon úgy a történtekre, hogy egyszer fenn, egyszer lenn, egyébként meg biztosra vehető, hogy egyik kollégája sem neveti ki önt a háta mögött, sőt, ők már rég elfelejtették az incidenst. Labilis lelkiállapota súlygyarapodással fenyegeti, ezért érdemes lenne idejében odafigyelnie arra, hogy ne édességgel vigasztalódjon egy-egy munkahelyi vagy magánéleti kudarca után, hiszen ez nagyon könnyen beidegződéssé, amolyan rossz szokásává válhat, így aztán szinte észre sem veszi majd, hogy alattomosan kúsznak önre a kilók. Amikor körülnéz az ismerősei között és az önhöz korban közel állókat vesz szemügyre, legtöbbször azt érezheti, hogy ön egy főnyeremény kedvese számára, hiszen úgy külsőleg, mint intellektuálisan felveheti a harcot az önnél fiatalabb korosztállyal, ráadásul bölcsességének és tapasztalatainak köszönhetően igazi társa partnerének.


Vízöntő
Talán a gondolattól is kirázza a hideg, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön, vagy bárkitől is függjön anyagilag, ám most, ha igazán őszinte akarna lenni magához, talán bevallhatja, hogy mennyire jól esne, ha valaki levenné a válláról az anyagi terheket... Kialvatlansága okozhat panaszt önnek ebben az időszakban, ami elsősorban a stresszes életéből adódó alvási nehézségeinek köszönhető. Leginkább a stresszt kiváltó okoktól kellene megszabadulnia, ám ez most szinte teljesen kivitelezhetetlen az ön számára, így maradt a tünetek enyhítésére szolgáló néhány praktika, mellyel hatásosan képes lehet levezetni a feszültségét. Munkahelyén nem igazán rózsás a hangulat, így megeshet, hogy nem szívesen megy be reggelente vagy összeugrik a gyomra, ha esténként arra gondol, hogy másnap munkanap van. Minden bizonnyal nem érzi jól magát a jelenlegi helyzetben, ám ez az időszak nem lesz kedvező a változtatásokra, úgyhogy önnek kellene változtatnia egy kicsit a hozzáállásán.


Halak
Úgy érezheti, hogy pályafutásában új időszak nyílt a hónap első napjával kezdődően, ezért hihetetlen lelkesedéssel, munkájába hatalmas energiát fektetve vághat neki az elkövetkező heteknek. Lehetséges, hogy hamis illúziókat kergetett és az új időszámítás még kissé váratni fog magára, ám ez ne szegje kedvét, hiszen az, amit az utóbbi időben letett az asztalra, már most önre irányította felettesei figyelmét, így nincs kizárva, hogy nemsokára bezsebelheti a szorgalmáért járó elismerést és akár hamarosan anyagilag is profitálhat belőle. Amennyiben nyáron a pluszkilók leadásával küzdött, most igen veszélyes időszak előtt áll, hiszen a nappalok egyre rövidülnek, s ön hajlamos lehet arra, hogy a hosszabb estéket némi nasival a kezében, a kanapéra vonulva töltse. Túlzott bizalmatlansága igen keserves napokat okozhat önnek, hiszen bármennyire is szeretne hinni kedvesének, valahogy nem sikerül, éppen ezért már meg sem kérdezi őt, hogy merre járt vagy hogyan telt a napja, hiszen előre meg van győződve arról, hogy úgysem az igazat fogja önnek mondani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tapasztalatainak, intellektuálisan, emésztőrendszeri, valószínűséggel, segítőkészségét, tapasztalatokra, bizalmatlansága, kiszolgáltatott, szabadságolások, változtatásokra, megnyirbálhatja, korlátozásokat, megfontolásból, pályafutásában, hátfájdalmakra, hörgőproblémái, biztonságosnak, legalkalmasabb, felülkerekedni, kigömbölyödött, intellektuális, vigasztalódjon, felhalmozódott, megszabadulnia, szunyókálással, bölcsességének, kimerültséghez, élelmiszereket, párkapcsolatát, gazdagodhatnak, szusszanhasson, kialvatlansága, kikapcsolódjon, elkövetkezendő, gyarapodásával, bizonytalanság, alattomos módon, felszínre törő, egymás iránt, időszak kétségtelenül, legalkalmasabb arra, világ legtávolabbi, eddig megszokott, folytonos bizonytalanság, segítségére lehet, kelleténél jobban, fejében kellene, önben felhalmozódott, harmóniára való, kívánt idillt, eddig elért, egész világra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.26. 23:23 Elfogadták Eger 45 milliárdos főösszegű költségvetését
02.26. 23:12 Bajnokok Ligája - A Bernabeuban nyert a Manchester City, előnyben a Lyon
02.26. 22:33 Katalán válság - Havonta tanácskozik mostantól a spanyol és a katalán kormá...
02.26. 21:22 A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
02.26. 21:02 A rostszegény étrend magas vérnyomást okozhat
02.26. 20:53 Az idén 3,5 százalékos gazdasági növekedésre számít a Kopint-Tárki
02.26. 20:53 Koronavírus - Londoni elemzők: tartós járvány esetén 5 százalék alá lassulh...
02.26. 20:53 Férfi vízilabda ob I - Gólgazdag mérkőzést nyert a címvédő FTC
02.26. 20:52 Fővárosi Közgyűlés - Fidesz: a saját kampányígéreteit is leszavazta a balol...
02.26. 20:52 Koronavírus - Debreceni repülőtér: az előírásoknak megfelelő a vizsgálat
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Babits Mihály – Húnyt sz...  Rózsa csokor  Színes ceruzák  Harmónia......  Png virág  Pio atya - hamvazó szerda  Png doboz  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Fontos információk koronavírus...  Tulipán  Lilába borult a szombathelyi K...  Kellemes kávézást  Színes virágok  Csoki csurgatás  Nem késik el az Úr, hanem hoss...  Szemlér Ferenc versei  Az igaz művész  Ne sürgesd  Margaretta csokor  Ismerős  Levendula csokrok  Hamvazószerda, a nagyböjt első...  Margaretta csokor  Álarc  Busójárás 2019 évben  A sebészi maszk: -nem szűr tel...  Tavasz  Orchidea  A sebészi maszk: -nem szűr tel...  Tűzkő utcai kis kertben is nyí...  Sárga rózsa  A Lourdes-i Szűzanyára bízzák ...  Kislányok  Png nő  Nem tartanak szentmiséket, elm...  Muskátli  Valóban feláldozta őt  Pio atya - hamvazó szerda  Muskátli  Tavaszváró  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Türelem  Rózsa  Posertube  Jó reggelt  Mindszenty József az ország l...  Posertube  Szivárvány  Fehér csokor  Posertube  Facebookon kaptam  Szocska Ábel püspök tanácsai a...  Február 26 Hamvazó szerda  Facebookon kaptam  „Tanúim lesztek”  Margaretta csokor  Levendula csokrok  Levendula csokrok  Facebookon kaptam  Png nő  Kellemes délutánt  Szivárvány  Rákipar  Nő kalapban  Szèp estét kedves látogat...  Mai harmónia kártyám  Találjuk meg önmagunk belső vi...  Amikor idős leszek  Vízcseppes rózsa  Elvárások  Lilába borult a szombathelyi K...  Csokor vázában  Szèp estét  Kereszt  Png nő  Esti fűrdés  Nő kalapban  Szèp estét kedves látogat...  Png nő  Hamvazószerda. - Csíksomlyó 2...  Már régen nem úgy élek  Busójárás 2019 évben  Aranyosi Ervin: Süni-cica  Fehér csokor  Png virág  George Clooney  Köszöntő  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Margaretta csokor  Kis vizsga  Nagyon csinos  Szív alakú lufi  Elvárások  Duna csillag virág  Kék rózsák  Ha a szív vérzik  Orchidea  Az igaz művész  Kellemes délutánt 
Bejegyzés Címkék
alattomos módon, felszínre törő, egymás iránt, időszak kétségtelenül, legalkalmasabb arra, világ legtávolabbi, eddig megszokott, folytonos bizonytalanság, segítségére lehet, kelleténél jobban, fejében kellene, önben felhalmozódott, harmóniára való, kívánt idillt, eddig elért, egész világra, munkahelyi életbe, kollégái öntől, átlagosnál nehezebben, hetekben társa, unalmas partnerre, második kamaszkorát, nyári szabadságolások, lyukakat tömködi, egyik feladatát, elkövetkezendő hetekben, önnek sosem, pszichoszomatikus jelenségek, unalomig ismételt, biztonságosnak ítélt, lehetséges kudarcok, kellemesen meleg, egész éves, káros UV-sugarakkal, öntől megszokott, továbbiakban talán, hónapban minden, hétköznapi dolgokon, önben rejlő, önre bízott, föld felett, közben semmit, utóbbi időben, nyári hónapokban, háta mögött, ismerősei között, önhöz korban, főnyeremény kedvese, önnél fiatalabb, anyagi terheket&#8230, stresszes életéből, stresszt kiváltó, tünetek enyhítésére, jelenlegi helyzetben, hónap első, elkövetkező heteknek, szorgalmáért járó, pluszkilók leadásával, nappalok egyre, hosszabb estéket, kanapéra vonulva, igazat fogja, tapasztalatainak, intellektuálisan, emésztőrendszeri, valószínűséggel, segítőkészségét, tapasztalatokra, bizalmatlansága, kiszolgáltatott, szabadságolások, változtatásokra, megnyirbálhatja, korlátozásokat, megfontolásból, pályafutásában, hátfájdalmakra, hörgőproblémái, biztonságosnak, legalkalmasabb, felülkerekedni, kigömbölyödött, intellektuális, vigasztalódjon, felhalmozódott, megszabadulnia, szunyókálással, bölcsességének, kimerültséghez, élelmiszereket, párkapcsolatát, gazdagodhatnak, szusszanhasson, kialvatlansága, kikapcsolódjon, elkövetkezendő, gyarapodásával, bizonytalanság, kapcsolatukon, elfelejtették, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1616 db bejegyzés
e év: 3819 db bejegyzés
Összes: 74340 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1706
  • e Hét: 26628
  • e Hónap: 169878
  • e Év: 379502
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.