Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mágneses pólusváltás
  2011-05-22 19:56:59, vasárnap
 
   
  Mágneses pólusváltás a Földön

A Föld szerkezete egy szilárd belső magból, képlékeny magkülsőből, földköpenyből, és egy szilárd kéregből áll, illetve a belső mag anyagi összetétele (vas, nikkel) létrehoznak egy mágneses mezőt. Ez a mágneses mező merőben eltér a gravitációtól, hiszen az többé-kevésbé egyenletes a Föld felszínén, míg a mágneses mező kétsarkú, azaz létezik egy északi pólus és egy déli.A mágneses északi sarkot 1831-ben fedezték fel, majd 1903-1905-ben pontosították. A déli mágneses sarkot 1909-ben fedezték fel.A mágneses sarkokban futnak össze a földmágnesességi erővonalak, amelyeknek az irányában az iránytűk beállnak.A Napból a Földre tartó elektronok útvonalát a mágneses erővonalak határozzák meg, ahol az elektronok elérik a Földet ott alakul ki a sarki fénynek nevezett jelenség, ez a két pólusnál található. Napkitörések idején különösen jól látható a sarki fény, hiszen ilyenkor lényegesen több a Napból kilőtt elektron.

A földmágnesesség jelentősége
A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél, stb. Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túlél, az mutálódik, új fajok jönnek létre.A föld mágnesességét már i.e. 4-6.000 évvel is ismerték, a sumer leírások részletesen és pontosan taglalják. A sumer társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is. Nagy Sándor az utolsó, aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget, pedig tanítója Arisztotelész tudott róla. Az újra felfedés a Krisztus születése körüli időkre tehető, ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén.

Mágneses pólusváltás
A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Ez egy természetes jelenség. A kőzetminták ezt a folyamatot igazolják. Azonban az utóbbi években lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás. Az elmúl 150 év alatt 1.100 km-t haladt Kanadától Szibéria irányába.
A Föld mágneses ereje csökken, az elmúlt 200 évben kb. 10%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5-szöröse volt a mai értéknek) A mágneses tér folyamatosan csökken. Ez azért nagyon fontos, mert például a csontszövet stabilitását nagyban befolyásolja a mágneses tér erőssége. Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás. Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulástól. Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak (üdítők, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog, stb.) tovább fokozódik a csontritkulás, hiszen ahhoz, hogy a szervezet életben maradjon, kalciumot kell kioldjon a csontokból. De ez már egy másik történet.
A mágneses pólusváltás mindig összefügg a dimenzióváltással.

A dimenzióváltás fogalma
Első lépésként mindig meggyengül a mágneses mező, vándorolnak a pólusok. Előfordul, hogy a mágneses mezők összezavarodnak. A repülőtereken nemrég világszerte át kellett állítani a mágneses műszereket a térképek használhatósága miatt. Az állatvilág, mely a mágneses vonalakat követi, gyakran eltéved, így nem találnak haza a madarak, a tengeri állatok pedig kiúsznak a partra a mélytenger helyett. Változhat a Föld alap rezonancia frekvenciája, a Schumann hullámok frekvenciája, és egyéb energia átalakulások is zajlanak.

Sok német és orosz tanulmány foglalkozik a témával, és kiemelten Gregg Barden.

A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben. Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni. Ez teljesen hasonló azzal, mint amikor a számítógép memóriája csak akkor tárol információt és dolgozik vele, ha áramot kap. Ha lekapcsoljuk az áramot, minden törlődik a műveleti memóriából. Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső, földi teret.A dimenzióváltás és a hozzá kapcsolódó pólusváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt. Ez a hanyatlás nagyon mély. Időtartama néhány hónaptól, két évig szokott tartani. A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth, illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik. Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy ,,csak" kőből tudnak építkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.

Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció, hasonló módon történő ,,eltűnéséről" beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléi. Ide járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokat ,,feltalálnak". Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznek. Az Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok. Egy, két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.

Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön. Sötét üresség. Ez azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rossz. Fontos, hogy tudatosak legyünk. Ez az üresség 1-2-3 napig tarthat. Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előtt. Naptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.

A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkat. Fontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremt. Érdemes vele szórakozni. Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjuk. Ha valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődik. Ekkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMET. Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság. Mi pedig mint jó birkák, elhisszük.

Ennek az új dimenziónak van egy komoly hátránya is. Mivel jelenlegi tudatunkat magunkkal visszük, félelmeink életre kelnek. Lásd Gömb c. film.
Ha el kezdünk félni, hogy valaki meg fog támadni minket, akkor meg is fog. Gondolunk egy fegyverre és ott lesz a kezünkben. Azonban szokásos földi félelmeink alapján tudjuk, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, stb. Előbb vagy utóbb összehozzuk, hogy megöletjük magunkat.
Az új dimenzióban való túléléshez tudni kell, hogy a világegyetemben minden ember alkotta scifi filmtől eltérően nem a harc és a halál a domináns, hanem a szeretet.

Ha mégis másképp lesz?
A régi írások 1998, illetve 1999 évekre jósolták az eseményt. Szerencsénkre, az említett módon mindez nem történt meg. De lehet, hogy mégis zajlik másképpen?
Rengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik. Az emberek tudata folyamatosan nyílik. Kezdjük megérteni a régi kultúrák ránk maradt dokumentumait. A materializmust ma már az emberek többsége megmosolyogja. Amikor Hawking gondolataival irányítja tolószékét, számítógépét, beszéd szintetizátorát, akkor tényleg nem értjük, hogy mi történik velünk?

Tanulság
A fenti nagyon rövid összefoglaló nem azért született, hogy féljünk, hiszen nem az az élet célja. Inkább azért, hogy erről is tudjunk. A kozmoszban tíz év annyi, mint ezer, de nekünk nem. Nem tudni, hogy mit élünk még meg és mit nem. Egy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen. Váltás lesz. Hogy ez milyen mélyen történik, azt nincs ember, aki megmondhatná. Kívánom, hogy a fentieket mindenki raktározza el mélyen az agyában, ne ítéljen, ne építsen korlátokat, hanem csak tárolja el, és ha szükség lesz rá, vegye elő a tudást, és csak annyit mondjon, hogy tudom mi ez, tudom, mit kell tenni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: információtároló, földmágnesességi, csontritkulástól, használhatósága, dimenzióváltást, világegyetemben, mágnesességének, földmágnesesség, szintetizátorát, összezavarodnak, dimenzióváltás, feltöltődjenek, pólusvándorlás, materializmust, földköpenyből, csontritkulás, szempontjából, gravitációtól, gondolataival, megmosolyogja, smaragdtáblái, arisztotelész, pontosították, szerencsénkre, civilizációja, elfelejtődött, dokumentumait, mágnesességét, megteremtődik, repülőtereken, mesterségesen, változtatják, folyamatosan, naptárjukban, napkitörések, átalakulások, szilárd belső, szilárd kéregből, mágneses mezőt, mágneses mező, többé-kevésbé egyenletes, északi pólus, mágneses északi, déli mágneses, mágneses sarkokban, földmágnesességi erővonalak, iránytűk beállnak, mágneses erővonalak, elektronok elérik, sarki fénynek, sarki fény, földmágnesesség jelentősége, Nagy Sándor, Kanadától Szibéria, Gregg Barden, Edgar Cayce, TUDAT TEREMET, Lásd Gömb, Amikor Hawking,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.30. 23:24 Koronavírus - Vesztegzár alá vonták a járvány romániai gócpontjává vált Suc...
03.30. 22:44 Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rend...
03.30. 22:25 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba
03.30. 22:24 Koronavírus - Németország ellenzi a közös euróövezeti koronavírus-kötvény j...
03.30. 22:24 Koronavírus - Több vállalat segíti felajánlásokkal az egészségügyiek étkezt...
03.30. 22:05 Koronavírus - New York állam kormányzója az orvosok és az ápolók segítségét...
03.30. 22:04 Koronavírus - A Mol továbbra sem lát lehetőséget a közgyűlés megtartására
03.30. 22:04 Koronavírus - A török elnök héthavi fizetését felajánlotta a rászorulók meg...
03.30. 21:54 Neuer elutasította a Bayern München szerződéshosszabbítási ajánlatát
03.30. 21:24 Koronavírus - A Fehér Ház is megerősítette Trump és Putyin telefonbeszélget...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Bűnbánó zsoltárok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Koronavírus Magyarországon: 40...  Tanulj meg várni az Úrra!  Kellemes napot és hetet kíván...  Bűnbánó zsoltárok  Legyen csodás napotok.  Kezdődik a fekete hét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Óraátállítás (...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  XI. ker. Újbuda - Vigyázat CS...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Mindig tudd!  Ahogy az ember öregszik  Homályba hullnak a vágyak  Szép álmokat!  Png nő  Mai harmónia kártyám  Kellemes napot  Beszéltem Istennel  Kellemes napot  Orchidea  Facebookon kaptam  Kislány virág koszorúval  Png rózsa  Szép álmokat!  Vízcseppes rózsa  Árvai Feri atya megszívlelendő...  A falak . . .  Png nő  Betty Boop  Betty Boop  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  A Tottenham védője tabletekkel...  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Jó kívánságom !  Pethes Mária : Benedictio  Férfiak  Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM  447-re nőtt a beazonosított ko...  Római katolikus szentmise Debr...  Aranyosi Ervin: A holnap-terem...  Facebookon kaptam  Gondolat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kutyus sállal  Csokor kancsóban  Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazsá...  Érdekes házak  - , megtaníthatjuk arra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Facebookon kaptam  Legyen csodás napotok.  Tanulni kellene ebből a helyze...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Tanulj meg várni az Úrra!  Egy kis mosoly is  Az egyházi rend szentsége: A p...  Png cica  Facebookon kaptam  Nagyböjt 5. vasárnapja -fekete...  Kívánom, hogy mindig legyenek ...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Rózsaszín rózsa  Szentmise a Szent István-bazil...  Krisztus foglya  Facebookon kaptam  Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM  Duduj Szilvia versei  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes napot és hetet kíván...  Jézus élete  Facebookon kaptam  Virslis kifli kelt tésztából  Ugye, Uram, most is sírsz?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szörnyű titok  Az igazakra világosság fénylik...  Olga szelet  Betty Boop  2. Titkok, melyeket nem vihete...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Óra állítás  Orchidea  Jó kívánságom !  Ferenc pápa globális és azonna...  Szèp napot kívánok  A kormány telefonon is tájékoz...  A 72 éves Giuseppe Berardelli ...  Facebookon kaptam  Ahogy az ember öregszik 
Bejegyzés Címkék
szilárd belső, szilárd kéregből, mágneses mezőt, mágneses mező, többé-kevésbé egyenletes, északi pólus, mágneses északi, déli mágneses, mágneses sarkokban, földmágnesességi erővonalak, iránytűk beállnak, mágneses erővonalak, elektronok elérik, sarki fénynek, sarki fény, földmágnesesség jelentősége, élet szempontjából, mágneses pajzs, bolygó élőlényeit, világűrből érkező, kozmikus sugárzás, kozmikus sugárzások, élet bizonyos, föld mágnesességét, sumer leírások, sumer társadalom, újra felfedés, arabok révén, mágneses pólusok, természetes jelenség, folyamatot igazolják, utóbbi években, csontszövet stabilitását, szervezet életben, másik történet, mágneses pólusváltás, dimenzióváltás fogalma, mágneses mezők, repülőtereken nemrég, mágneses műszereket, térképek használhatósága, mágneses vonalakat, tengeri állatok, mélytenger helyett, legfontosabb azonban, geomágneses mezők, emberi tudatra, első orosz, földi rezgéseket, amerikai űrhajósok, emberi agyban, számítógép memóriája, műveleti memóriából, hozzá kapcsolódó, bolygó civilizációja, hanyatlás nagyon, dimenzióváltásról részletes, sámán világ, dimenzióváltás előtt, másik dimenziót, természetes anyagok, több százezer, téma egyik, nagy feltalálók, nagyon régi, nagy homokozó, adott pillanatban, üresség 1-2-3, egyik indián, utolsó ilyen, egyébként csupa, dimenzióváltás után, gondolatunk teremt, harmadik dimenzióban, komoly hátránya, ellenfél ügyesebb, világegyetemben minden, régi írások, említett módon, emberek tudata, régi kultúrák, emberek többsége, fenti nagyon, formában életképtelen, fentieket mindenki, információtároló, földmágnesességi, csontritkulástól, használhatósága, dimenzióváltást, világegyetemben, mágnesességének, földmágnesesség, szintetizátorát, összezavarodnak, dimenzióváltás, feltöltődjenek, pólusvándorlás, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 392
  • e Hónap: 8161
  • e Év: 31517
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.