Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Maják bölcsessége
  2011-09-11 21:33:48, vasárnap
 
  "Elérkezett a Változás és Fejlődés időszaka!

Izgalmas idők előtt állunk. Szeptember 11-el nemcsak egy fontos és meghatározó dátumhoz érkeztünk, hanem egy nagyon izgalmas és felettébb mozgalmasnak ígérkező időszakhoz is.

Ezen a napon nyílik a 10. Solara Csillagkapu és egyben elkezdődik egy új 260 napos Maja ciklus is. Ám ezek még csak előszelei mindannak, ami ebben az évben még ránk vár.

A Solara kapu megnyílásával újabb energiák, Fény és tiszta információ érkezik és horgonyzódik le a bolygón, ezzel megemelve a már beérkezett és jelenlévő energiák rezgését.

Emellett a Maják egyik meghatározó ciklusának, a Tzolkinnak is kezdete ez a nap. Ez már önmagában közvetíti az üzenetet, miszerint egy új, 260 napos időszak indul el, mely ezzel új lehetőségeket, új megoldásokat hordoz magában. A Tzolkin indulása mindig új lehetőségeket hoz, ezért szeptember 11-én érdemes kitűzni a céljainkat erre a 260 napra. Merjünk nagyot álmodni, és írjuk le a személyes, a környezetre és a világra vonatkozó álmainkat egyaránt. Fogalmazzunk meg mindent, amit szeretnénk, legyen az bármilyen nagynak érzett kép is. Ezzel már neki is indulhatunk ennek a varázslatos időszaknak, hiszen ez a két esemény egy napon még csak az előszele az őszi és téli eseményeknek.

Szeptember vége felé (26-án) érkezik a következő energetikai változás, amikor is egy másik Maja fejlődési ciklus vált, és lép fel a következő lépcsőfokra. Ennek a 113 napos szakasznak az üzenete, hogy dolgozzuk ki magunkból régi, mélyre nyúló sérüléseinket, melyeket Lelkünk legsötétebb zugába száműztünk. Ekkor felszínre kerül minden, ezáltal lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük ezeket a tapasztalásokat, felszabadítsuk a bennük raktározódott energiákat, integráljuk a hozzájuk kapcsolódó aspektusokat. Ezzel egyidőben megkérdőjeleződik összes emberi kapcsolatunk, előtérbe kerül az érzelmi alapon való függőségek kérdése. Ez az időszak megtámogat minket mind régi érzelmi sokkjaink elengedésében, mind függő kapcsolataink felszámolásában.

Ezután érkezünk el az októberhez, amikor is 17-én a Föld visszalép a Foton övbe, ezzel nemcsak a Napunk lesz a tiszta fény sávjában, hanem a bolygó is. Újra elérhetővé válnak a magasabb energiák, tudás és információ, mely segítségünkre van az átmenet során. Majd október 28-án egy következő tudatossági szint ugrás történik, mely által nemcsak egyénenként, hanem az egész bolygó is lehetőséget kap a fejlődésre és a változásra.

Ezen események csodálatos zárásaként érkezünk el 2011. 11. 11-éhez, amikor is egy óriási energetikai esemény következik be. Lezáródik a Solara 11:11 Csillagkapuk folyamata, hiszen ezen a napon nyílik meg az utolsó, 11. kapu, és özönlik be általa rengeteg új energia.

Most már láthatjuk, hogy energiákban és eseményekben gazdag 2 hónap kezdődik el a mai napon. Ez egy csodálatos és ritka alkalom a fejlődésre, a belső, tudatos munkára. Ha képként kellene lefestenem, számomra olyan ez, mintha az ösvényünk, mely eddig kanyargós, nehézségekkel és buktatókkal teli volt, most hirtelen egyenessé, világossá, könnyeddé, légiessé válna, és a levegő kitisztulásával megláthatjuk, hogy az addig magányosnak hitt ösvényünk mellett szorosan, több másik ösvény fut, melyen hozzánk hasonló emberek sétálnak ugyanabba az irányba.

Az energiák egyértelműen biztos talajt nyújtanak számunkra ahhoz, hogy végigvigyük benső folyamatainkat, elengedjük régi érzelmi sérüléseinket, haragot, fájdalmat, neheztelést, áthatoljunk ezek sűrű falán, és mögötte megleljük önmagunkban azt a Fénylényt, akik valójában vagyunk, és aki ezt a létidőt és tapasztalást választotta, mint a fejlődés és változás hihetetlen lehetőségét. Általa végtelen bölcsességhez és szeretethez juthatunk, és olyan bátorítást adhat további utunkhoz, melyet mások képtelenek lennének nekünk megadni.

Tőlünk függ, hogy ezt az utat bejárjuk-e, ledöntjük-e saját magunknak emelt falainkat és korlátainkat, hogy mögöttük egy új, fényesebb, szeretettelibb világ tárulhasson fel. Vagy visszafordulunk ösvényünkön, esetleg megállunk nézelődni, vagy megfordulunk, és a múlt szépségeit csodáljuk, de vehetünk néhány mély levegőt, és végig is sétálhatunk rajta.

Ne feledjük, hogy társaink is vannak az úton, akik vezetnek, biztatnak, kicsit meglöknek, ha elakadnánk, itt az idő és a lehetőség, hogy elengedjük ragaszkodásainkat, és egyedül, de mégis csoportban, egymás kezét fogva tegyük meg azt a fejlődési utat, mely egy új minőségű Élet, egy másfajta világ létrejöttéhez vezet.

Az idő, melyre évek óta várunk, elérkezett! A lehetőség mindenkinek adott, a kérdés csak az, hogy ki-ki mit kezd vele. Fogalmazd meg világosan célodat és döntésedet, hogy merre kívánsz menni, mert az energiák folyama arra fog magával sodorni.

Segítségképp álljon itt három jótanács a Majáktól:
1. Mindig légy tudatában annak, hogy Isten mindig jelen van; ne ess kétségbe és ne futamodj meg, de mindig légy szívből alázatos és szeretetben Istennel.
2. Légy békességben mindenkivel, kivétel nélkül.
3. Ne vesztegesd az idődet. Egy nagyon értékes földi életet kaptál, használd bölcsen és kreatívan."






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felszámolásában, tapasztalásokat, kitisztulásával, visszafordulunk, szeretettelibb, felszabadítsuk, folyamatainkat, raktározódott, sérüléseinket, nehézségekkel, megnyílásával, létrejöttéhez, kapcsolataink, bölcsességhez, segítségünkre, elengedésében, lehetőségeket, segítségképp, kapcsolatunk, aspektusokat, megláthatjuk, korlátainkat, tapasztalást, fogalmazzunk, megoldásokat, megfordulunk, egyértelműen, eseményeknek, eseményekben, horgonyzódik, mozgalmasnak, csillagkapuk, energetikai, sétálhatunk, végigvigyük, energiákban, nagyon izgalmas, napon nyílik, céljainkat erre, világra vonatkozó, bármilyen nagynak, varázslatos időszaknak, következő energetikai, másik Maja, következő lépcsőfokra, bennük raktározódott, hozzájuk kapcsolódó, érzelmi alapon, időszak megtámogat, tiszta fény, magasabb energiák, átmenet során, Solara Csillagkapu,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nevem  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szívem  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Erdőn  Paul David Tripp Április 21  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Png kislány  Alvó cicák  Csak a fogyatkozás látható  Radikális szeretet  Hogy lehet megtartani  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Próbálj meg ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 19  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mai harmónia kártyám  Erdőn  Png lepke  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  A jó emberek mindig szépek mar...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szívem tiéd  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Akarat  Alvó cicák  Jó éjszakát  képre írva  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Nem méltó hozzád  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szép napot kívánok  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Lóhere  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagyon izgalmas, napon nyílik, céljainkat erre, világra vonatkozó, bármilyen nagynak, varázslatos időszaknak, következő energetikai, másik Maja, következő lépcsőfokra, bennük raktározódott, hozzájuk kapcsolódó, érzelmi alapon, időszak megtámogat, tiszta fény, magasabb energiák, átmenet során, következő tudatossági, egész bolygó, óriási energetikai, levegő kitisztulásával, addig magányosnak, energiák egyértelműen, utat bejárjuk-e, múlt szépségeit, fejlődési utat, másfajta világ, lehetőség mindenkinek, kérdés csak, energiák folyama, nagyon értékes, felszámolásában, tapasztalásokat, kitisztulásával, visszafordulunk, szeretettelibb, felszabadítsuk, folyamatainkat, raktározódott, sérüléseinket, nehézségekkel, megnyílásával, létrejöttéhez, kapcsolataink, bölcsességhez, segítségünkre, elengedésében, lehetőségeket, segítségképp, kapcsolatunk, aspektusokat, megláthatjuk, korlátainkat, tapasztalást, fogalmazzunk, megoldásokat, megfordulunk, egyértelműen, eseményeknek, eseményekben, horgonyzódik, mozgalmasnak, csillagkapuk, energetikai, sétálhatunk, végigvigyük, energiákban, lépcsőfokra, buktatókkal, legsötétebb, meghatározó, magányosnak, neheztelést, áthatoljunk, választotta, tudatossági, lehetőségét, szeretethez, környezetre, egyénenként, lehetőséget, ösvényünkön, önmagunkban, tárulhasson, varázslatos, indulhatunk, mindenkivel, mindenkinek, integráljuk, békességben, szeretetben, csillagkapu, kapcsolódó, csodálatos, időszakhoz, szeptember, energiákat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 236
  • e Hónap: 4640
  • e Év: 36369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.