|
2012-10-08 20:33:50, hétfő
|
|
|
Birsalmasajt
Az érett birseket negyedelem, de nem hámozom és eltávolítom a magházát. Forró vízbe téve puhára főzöm. Leszűröm, majd szitán áttöröm. Minden kg-hoz 80 dkg cukrot és fél citrom levét veszek és lábasban előbb a birspépet kavargatva főzöm negyed óráig, majd a cukorral még vagy 10 percig. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve 2-3 hétig kiterítve és időnként forgatva meleg helyen megszikkasztom és folpackba csomagolva száraz hűvös helyen tárolom.
|
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: megszikkasztom, dermedéspróba, megdermesztem, birsalmasajt, eltávolítom, negyedelem, csomagolva, kavargatva, folpackba, kiterítve, birspépet, lábasban, időnként, leszűröm, forgatva, cukorral, formákba, magházát, birseket, azokból, hámozom, áttöröm, tárolom, citrom, veszek, negyed, percig, szitán, puhára, helyen, száraz, töltöm, cukrot, minden, kivéve, lapos, érett birseket, birspépet kavargatva,
|
|
|
|
érett birseket, birspépet kavargatva, megszikkasztom, dermedéspróba, megdermesztem, birsalmasajt, eltávolítom, negyedelem, csomagolva, kavargatva, folpackba, kiterítve, birspépet, lábasban, időnként, leszűröm, forgatva, cukorral, formákba, magházát, birseket, azokból, hámozom, áttöröm, tárolom, citrom, veszek, negyed, percig, szitán, puhára, helyen, száraz, töltöm, cukrot, minden, kivéve, lapos, hétig, meleg, előbb, hűvös, vízbe, levét, forró, főzöm, érett, óráig, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 213
- e Hét: 1087
- e Hónap: 5491
- e Év: 37220
|
|
|