Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
torna
  2016-10-04 15:06:07, kedd
 
 



6 egyszerű gyakorlat, amivel néhány hét alatt átformálhatod a tested!


Álmaid alakját elérni nem a világ legkönnyebb dolga, de ha eléred a célod, az egész életedet megváltoztathatod! Már csak el kell szánnod magad és bele is vághatsz!

Ez a hét gyakorlat teljesen át fogja alakítani a testedet egyetlen hónap alatt. Ami még nagyszerű bennük, hogy elvégzésükhöz nincs szükség többre napi 10 percnél, nem kell hozzá kimozdulnod otthonról vagy bármilyen speciális eszközt vásárolnod.

Plank

A plank a valaha volt legjobb, teljes testet formáló gyakorlat. Statikus, csupán egyetlen testhelyzetet kell megtartani ahhoz, hogy hasson. A könyökeken, az alkarokon, a lábfejeken kell megtartani magunkat, mindvégig deszkaegyenes háttal. Nem emelheted fel a feneked és nem eresztheted le a derekad. Miközben így tartod magad, formálod a karizmaidat, a has és a hát izmait, valamint az elülső combizmokat.





6-egyszeru-gyakorlat-amivel-nehany-het-alatt-atformalhatod-a-tested2

Fekvőtámasz

Vedd fel a plank pozíciót és nyomd fel magad a karjaiddal, de a lábaid, a hátad és a feneked formáljanak egyenes vonalat. Térj vissza a kezdő pozícióba! Ez a gyakorlat jó hatással van a has és a kar izmaira.





Guggolás

Állj a talpadon, lábad legyen vállszéles terpeszben. Kezdj leereszkedni lassan, mintha leülnél egy képzeletbeli alacsony székre. A lábfejek és a térdek egy-vonalban kell legyenek. A jobb egyensúly érdekében előrenyújthatod a karjaidat. Amikor lefelé ereszkedsz, a karjaidat lassan felfelé emelheted.

Comb- és fenékizmok

Ereszkedj négykézlábra, majd nyújts ki egyszerre az egyik lábadat és a vele ellentétes karodat. A lábad legyen egyenes, figyelj, hogy véletlenül se hajlítsd be. Ismételd a gyakorlatot az ellentétes karral és lábbal is.





Hasgyakorlat

Feküdj a hátadra, karjaidat nyújts ki a fejed mögött. Lassan emeld fel a bal lábadat, hajlítsd be és a jobb kezeddel érintsd meg a térded. Ismételd a jobb lábaddal és bal karoddal is.





Has és fenék

Hajolj le, hogy a lábfejeid és a kezeid is érintsék a talajt, tested egy háromszöget zárjon be a padlóval. Emeld fel az egyik lábadat, amilyen magasra csak tudod, majd fokozatosan ereszd le úgy, hogy a térdeddel meg tud érinteni az orrod hegyét. A másik lábaddal is ismételd meg.
4 hetes terv

1. hét

Mindennap, 6 napon keresztül végezd el a következőket:

2 perc plank
1 perc fekvőtámasz
1 perc has- és combizom
1 perc hasizom
1 perc has- és fenékizom
1 perc derék
2 perc plank
Tarts 10 másodperc pihenőt minden gyakorlat között

2. hét

A következő 6 napban végezd az alábbiakat:

3 perc derék
3 perc fekvőtámasz
3 perc has- és fenékizom
15 másodpercet pihenj a gyakorlatok között

3. hét

Ismételd az első heti gyakorlatsort.

4. hét

Ismételd a második heti gyakorlatsort.

Az edzésterv végére érkezve garantáltan le leszel nyűgözve az eredményektől! Melegen ajánljuk, hogy ezeket a gyakorlatokat tedd a mindennapjaid részévé, mivel segítenek formában maradni és formálni a tested.
 
 
0 komment , kategória:  torna  
Címkék: előrenyújthatod, testhelyzetet, mindennapjaid, gyakorlatokat, atformalhatod, deszkaegyenes, átformálhatod, gyakorlatsort, elvégzésükhöz, eredményektől, hasgyakorlat, négykézlábra, következőket, képzeletbeli, leereszkedni, fekvőtámasz, eresztheted, kimozdulnod, fokozatosan, másodpercet, karizmaidat, gyakorlatok, háromszöget, combizmokat, formáljanak, legkönnyebb, gyakorlatot, garantáltan, vásárolnod, karjaiddal, ereszkedsz, terpeszben, fenékizmok, megtartani, véletlenül, lábfejeken, világ legkönnyebb, egész életedet, testedet egyetlen, valaha volt, lábfejeken kell, elülső combizmokat, plank pozíciót, feneked formáljanak, kezdő pozícióba, képzeletbeli alacsony, térdek egy-vonalban, jobb egyensúly, karjaidat lassan, egyik lábadat, vele ellentétes, lábad legyen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Kezdet  A közszereplő  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Az ünnepről  Fújjad márciusi szél . . .  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Dóró Sándor: Ma  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Jó éjszakát  Müller Péter tollából  A halolaj és a hal még a migré...  Könnyáztatta asszonysorsok  Házi botox  Kokárda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Március 15-re emlékve  mindent a népért...  Március 15 emlékére virágba bo...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Könnyáztatta asszonysorsok  képre írva Március 15 -re emlé...  Március  Szeretettel  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Nem kellett volna!  Kezdet  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Üdvözöllek az oldalamon  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  A gyász  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Kezdet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Intelem  Sajnos ezt elBalogozták  A közszereplő  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Isten áldja  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Dóró Sándor: Ma 
Bejegyzés Címkék
világ legkönnyebb, egész életedet, testedet egyetlen, valaha volt, lábfejeken kell, elülső combizmokat, plank pozíciót, feneked formáljanak, kezdő pozícióba, képzeletbeli alacsony, térdek egy-vonalban, jobb egyensúly, karjaidat lassan, egyik lábadat, vele ellentétes, lábad legyen, ellentétes karral, fejed mögött, jobb kezeddel, jobb lábaddal, háromszöget zárjon, orrod hegyét, másik lábaddal, gyakorlatok között, első heti, második heti, edzésterv végére, gyakorlatokat tedd, mindennapjaid részévé, előrenyújthatod, testhelyzetet, mindennapjaid, gyakorlatokat, atformalhatod, deszkaegyenes, átformálhatod, gyakorlatsort, elvégzésükhöz, eredményektől, hasgyakorlat, négykézlábra, következőket, képzeletbeli, leereszkedni, fekvőtámasz, eresztheted, kimozdulnod, fokozatosan, másodpercet, karizmaidat, gyakorlatok, háromszöget, combizmokat, formáljanak, legkönnyebb, gyakorlatot, garantáltan, vásárolnod, karjaiddal, ereszkedsz, terpeszben, fenékizmok, megtartani, véletlenül, lábfejeken, vállszéles, ellentétes, könyökeken, alábbiakat, emelheted, gyakorlat, karjaidat, ereszkedj, segítenek, speciális, egyensúly, érdekében, egyszerre, mindvégig, lábfejeid, alkarokon, fenékizom, edzésterv, bármilyen, térdeddel, mindennap, alakítani, nagyszerű, másodperc, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 227
  • e Hét: 716
  • e Hónap: 2767
  • e Év: 30990
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.