Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok
  2020-06-16 22:54:46, kedd
 
 


Tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok

Jókor címmel tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok, a Magyar Államkincstár kiadásában negyedévente megjelenő színes kiadvány első számát a napokban, a következő hetekben veheti kézbe a több mint 2 millió nyugdíjas jelentette be Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a sajtótájékoztatón azt mondta, a lapban az idősek egyebek mellett egészségügyi kérdésekről, a nagyszülői gyedről, vagy a Nők 40 programról is olvashatnak.

Tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok
Nyitrai Zsolt elmondta, az Idősek Tanácsa kezdeményezte egy olyan hiteles tájékoztató kiadvány megjelentetését, amely a legfontosabb közérdekű információkat tartalmazza a nyugdíjasoknak. A magazin a Magyar Államkincstár kiadásában, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Idősek Tanácsa és a Miniszterelnöki Kabinetiroda együttműködésében jelenik meg - tette hozzá.

A miniszterelnöki megbízott azt hangoztatta, az idősek munkája nélkül Magyarország ma nem állna olyan fejlettségi szinten, mint napjainkban, és ezért - mondta -köszönettel és tisztelettel tartozunk nek . Nyitrai Zsolt emlékeztetett arra, hogy a Fidesz-KDNP még ellenzékben kötött szövetséget a nyugdíjasokkal, amelyet kormányra kerülve, 2010-ben megújított. Ennek lényege, hogy a nyugdíjasokat érintő döntéseknél minden körülmények között figyelembe veszik a szempontjaikat - fűzte hozzá.

Novák Katalin azt mondta, a nyugdíjasok a negyedéves magazinból közvetlenül, hiteles forrásból kapnak tájékoztatást minden őket érintő kérdésről. Utalt arra, hogy a koronavírus-járvány idején voltak, akik visszaéltek az idősek kiszolgáltatott helyzetével, és nem is mindenhonnan kaptak hiteles tájékoztatást.

Mekkora állami nyugdíjra számíthatsz Számold ki ITT

Az államtitkár kitért a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítéséről szóló kormányzati döntésre. Ismertetése szerint azt minden nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő megkapja majd, és a kormány emellett fenntartja a nyugdíjprémium intézményét is.

Arra hívta fel a figyelmet: 2010-ben vállalták, hogy megőrzik a nyugdíjak reálértékét, a nyugdíjak mindig lépést tartanak az áremelkedéssel, és ezt sikerült is betartania a kormánynak. Mészáros József, a Magyar Államkincstár elnöke ismertette: 2 millió 130 ezer példányban jelenik meg az általuk kiadott magazin, és azt a Magyar Posta közreműködésével juttatják el az időseknek. Reményét fejezte ki, hogy az újságot az idősek megelégedéssel fogadják, és abból hiteles, objektív és pontos tájékoztatást kapnak.

Hulák Zsuzsa, az Idősek Tanácsának tagja azt mondta, azért javasolták a tájékoztató újság kiadását, mert sokszor téves információk jelentek meg az időseket érintő ügyekben. Példaként említette, hogy idősek azért estek pánikba, mert valahol azt olvasták, csökkentik, vagy megadóztatják a nyugdíjukat. Kell egy olyan fórum, ahol az ilyen téves hírekre azonnal lehet reagálni - hangoztatta.

A nyugdíjasok egyebek mellett az egészségvédelemről, sportolási lehetőségekről, kulturális témákról is szívesen olvasnak, ez a magazin pedig alkalmas erre, ezért is örülnek a megjelenésének - tette hozzá.

Az újságíróknak is kiosztott 16 oldalas színes magazin első számában Orbán Viktor miniszterelnök köszönti a nyugdíjasokat, a lapban Monspart Sarolta tájfutó világbajnokkal és férjével, Feledy Péter újságíróval, valamint Farkas Bertalan űrutazóval is olvasható interjú.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumának, visszaépítéséről, közreműködésével, kiszolgáltatott, megjelentetését, miniszterelnöki, nyugdíjasoknak, nyugdíjprémium, nyugdíjasokkal, szempontjaikat, megjelenésének, miniszterelnök, világbajnokkal, megelégedéssel, lehetőségekről, áremelkedéssel, információkat, tájékoztatást, államkincstár, kezdeményezte, ifjúságügyért, nyugdíjasokat, minisztériuma, emlékeztetett, megadóztatják, nyugdíjszerű, államtitkára, egészségügyi, legfontosabb, magyarország, újságíróknak, tisztelettel, kabinetiroda, mindenhonnan, negyedévente, döntéseknél, következő hetekben, több mint, idősek egyebek, nagyszülői gyedről, olyan hiteles, legfontosabb közérdekű, miniszterelnöki megbízott, idősek munkája, nyugdíjasokat érintő, negyedéves magazinból, idősek kiszolgáltatott, államtitkár kitért, kormány emellett, nyugdíjprémium intézményét, nyugdíjak reálértékét, nyugdíjak mindig, Magyar Államkincstár, Nyitrai Zsolt, Novák Katalin, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Idősek Tanácsa, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Mészáros József, Magyar Posta, Hulák Zsuzsa, Idősek Tanácsának, Orbán Viktor, Monspart Sarolta, Feledy Péter, Farkas Bertalan,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Bounty krémes  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Nem számIt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy maradéktalanul uralt világ  Radikális szeretet  Makszim Gorkij gondolata  Neked tudnod kell  Esti kép  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Nagyi telefonál  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hiányzik  Nem számIt  A másik dolog,  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Elköszönt  Gonosz démon-álarc  Reggel van  Erdőn  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Gonosz démon-álarc  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Egy hatékony szolga  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Adakozás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mindig jusson idő nevetni  Egy hatékony szolga  Popper Péter szavai  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Erdőn  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Bounty krémes  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Alvó cicák  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Mai harmónia kártyám  Erdőn  Nevem 
Bejegyzés Címkék
következő hetekben, több mint, idősek egyebek, nagyszülői gyedről, olyan hiteles, legfontosabb közérdekű, miniszterelnöki megbízott, idősek munkája, nyugdíjasokat érintő, negyedéves magazinból, idősek kiszolgáltatott, államtitkár kitért, kormány emellett, nyugdíjprémium intézményét, nyugdíjak reálértékét, nyugdíjak mindig, általuk kiadott, idősek megelégedéssel, tájékoztató újság, időseket érintő, olyan fórum, ilyen téves, nyugdíjasok egyebek, magazin pedig, lapban Monspart, minisztériumának, visszaépítéséről, közreműködésével, kiszolgáltatott, megjelentetését, miniszterelnöki, nyugdíjasoknak, nyugdíjprémium, nyugdíjasokkal, szempontjaikat, megjelenésének, miniszterelnök, világbajnokkal, megelégedéssel, lehetőségekről, áremelkedéssel, információkat, tájékoztatást, államkincstár, kezdeményezte, ifjúságügyért, nyugdíjasokat, minisztériuma, emlékeztetett, megadóztatják, nyugdíjszerű, államtitkára, egészségügyi, legfontosabb, magyarország, újságíróknak, tisztelettel, kabinetiroda, mindenhonnan, negyedévente, döntéseknél, szövetséget, körülmények, nyugdíjasok, koronavírus, közvetlenül, ellenzékben, köszönettel, tartalmazza, tájékoztató, erőforrások, hangoztatta, napjainkban, fejlettségi, visszaéltek, nyugdíjukat, információk, újságíróval, számíthatsz, államtitkár, kormányzati, reálértékét, intézményét, helyzetével, ismertetése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 136 db bejegyzés
e év: 585 db bejegyzés
Összes: 9041 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1154
  • e Hét: 5115
  • e Hónap: 14137
  • e Év: 81902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.