Regisztráció  Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Segítség! Kilakoltattak!
  2017-02-23 02:04:20, csütörtök
 
  SEGÍTSÉG! KILAKOLTATTAK!
https://www.youtube.com/watch?v=l81m_2xAZo0&feature=youtu.be _
*
Erről is írtam már 1996 óta folyamatosan. De nem foglalkoztatok vele!
Most miért olyan nagyon fontos nektek hirtelen?
*
1991 óta aggódom emiatt, mert akkor a Díjbeszedőnél dolgoztam a Jogügyi Osztályon a hátralékosok nyilvántartásában és könyvelésében.
*
Tanúsíthatom 26. éve, hogyan gerjesztettek szándékosan olyan lakásoknál hátralékot, amelyiket kinézett magának valamelyik pénzeszsák haver!
Engem akkor kirúgtak - mert szóvá mertem tenni! És utána nem tudtam többé elhelyezkedni, mint könyvelő! Bedolgozó varrónő voltam éveken keresztül... filléres munkabérért be sem voltam jelentve!
*
Megírtam a díjnyertes szociográfiámban is, amit azóta is agyonhallgattak!
Elvittem a Nemzeti Konzultációs testülethez is de lesajnálták nagy ívben!
*
Itt a facén, pedig örökösen lehurrogtok, hogy minek foglalkozni a múlttal! Hát csak azért, mert ha megtették egyszer és nem lett semmi, de semmi következménye, akkor meg fogják tenni végestelen végig, újra és újra!
*
Olyan politikusoknak adnak lehetőséget mostanában a médiában, akiknek semmi köze nem volt soha ezekhez a nehéz-sorsú emberekhez!
Sőt! képviselők voltak éveken keresztül és most hirtelen felcsaptak a kilakoltatottak szószólójának! Mert ők megtehetik!
Nekik meg van engedve! Úgyhogy elmentek ti megmondom majd 1x, hogy hova!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5. Kiváncsi lennék arra... (MSZMP KB 1989-es Jegyzőkönyvek
  2017-02-23 01:56:47, csütörtök
 
  6.) MSZMP KB 1989-es ülésein készült JEGYZŐKÖNYVI RÉSZLETEK

KIVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy 1990-ben: az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
*
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részleteiben olvashatók, melyek itt láthatók:
http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559
*
A Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek, másolata itt is olvasható:
*
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP

Valamint a Facebookon:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1266969146672412
*
Ezekből a titkosított jegyzőkönyvi kivonatolt részletekből egyértelműen kiderül, hogy milyen nagymértékben LESAJNÁLTÁK A MUNKÁSOKAT és csakis kizárólag a hatalom és a pártvagyon minden áron való átmentésével foglalkoztak!!!!
*
Az, hogy az un. szocializmus csődje be fog következni várható volt, mert az egyetlen párt - a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT - oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményére már 1963-tól
*
- a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival,

- annak minden infrastrukturális hátterével és

- az alkalmazottaik bérével,

- reprezentációs költségeivel,

hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...

*
Bűn volt ezt elhallgatni, mert az igazság elhallgatásának hazugságával megszerzett hatalom csak újabb és újabb hazugságokkal szerezhető vissza és tartható meg.
*
Ezt a hazaárulással felérő bűnt követte el 1990 óta minden egyes - a hatalmat megszerző - párt!!!
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4.) Kíváncsi lennék arra... (A III/III-as pol. oszt.)
  2017-02-22 20:59:12, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy az un. rendszerváltozást követően, a kádári idők elviselhetetlen III/III-as pol osztálya nem szűnt meg, csak átalakult Boross Péter "titokminiszter" segedelmével....
*
Gondoljatok erre, amikor értetlenkedtek hova lett a MAGYAR ÖNTUDAT!
*
El kellene végre gondolkodni azon is, hogy a titkos szolgálatok MEGBÍZÓINAK MEGBÍZOTTAI minden, a magyarság sorsának jobbításáért tenni akarót ellehetetlenítenek, tönkretesznek és kiiktatnak! (Lásd: Csengey Dénes, Síklaky István... sorolhatnám)
*
Mint a Vendéglátó Vállalat egyik (Dél-pesti) igazgatója, elhelyezte a vendéglátó egységekben a titkos szolgálatos embereit, így gondoskodva arról, hogy az önpusztító életmód továbbra is népszerű legyen a magyarság körében.
*
Jól bevált gyakorlat volt ez már a kádári időkben is. NEM FELEJTEM EL azokat a gyárkapuba telepített fabodega ITALKIMÉRŐKET, ahol azt a kis fizetésüket is azon mód elkölthették a szerencsétlen MUNKÁSOK!
Így pusztítva le egy egész munkássá kontraszelektált nemzedéket, hogy azután "önmagától" kipusztuljon!

*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. Kíváncsi lennék arra... (Paktum)
  2017-02-22 02:28:52, szerda
 
  KIVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy az egy-párti (MSZMP) elődből kiváló jobb- és baloldali pártok megkötötték egymással azt a PAKTUMOT, amit 27. éve ELHALLGATNAK
*
A PAKTUM röviden azt jelenti, hogy lepaktálnak egymással a politikai felek és mindenben megegyeznek egymással. Abban is, hogy nem lesz elszámoltatás semmiért és nem lesz bántódása senkinek, akinek volt valami köze pl. a szocializmus csődbe viteléhez... stb.
*

*
Boross Péter a PAKTUMRÓL:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
*
Köszönöm a visszaemlékezőnek és az MDF-Fórum 2003. decemberi, 5. számában megjelenő mondatot! Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor érthetetlen történésre!
http://furaila.xfree.hu/212714
*
Azért is érintett különösképpen fájdalmasan az idézett mondat, mert a “tudatlanság" és a “félismeret" úgy szerepel benne, mint olyan tényezők, amelyek kizárják egész nemzedékemet és utódainkat a felelősségteljes döntésképességből !

Pl. 1.: A ,,tudatlanság" és ,,félismeret" miatt kizárt a választások előtt a saját közösségeinkből történő képviselő jelöltek felelősségteljes kiválasztása.
Pl. 2.: Tudatlanságunk" és ,,félismeretünk" miatt elfogadjuk a régi-új pártok jelöltjeit, akikre azután a média sulykolásának hatására szavazunk.
*
*
Azért is fájdalmas az üzenete ennek az egyetlen mondatnak, mert nemcsak szüleink korosztályának jelentett üzenetet az a bizonyos “p a k t u m", hanem az előző rendszer “hatalmi elitjének" is!
*
Mert, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és “tudás" adta előnyeikkel! Ugyanis, ők azok, akik nálunknál is jobban tudják, hogy ki az, akit 1990 után is el ,,kell" lehetetleníteni, aki elől el ,,kell" venni minden lehetőséget!
*
*
Szüleink, pedig úgy gondolták, hogy: ,,még nem jött el az igazmondás ideje" és ezért a családi múlt hiteles történetét elvitték magukkal a sírba.
Itt hagytak minket nyakig a HAZUGSÁGBAN!
Ez azért tragikus, mert nincs veszélyesebb hazugság az igazság ELHALLGATÁSÁNÁL!
Mert, amiről nem tudunk, az ellen védekezni sem tudunk!
*
Csakhogy, én ebbe nem tudtam beletörődni és magánkutatásba fogtam. Tartoztam vele magamnak, de legfőképpen - az utókornak.
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Kíváncsi lennék arra... (Politikai Főiskola)
  2017-02-22 02:27:22, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne végre, hogy a rendszerváltoztató politikai "elithez" tartozóknak akkora átmentett ,,ismereti"- anyagi- gazdasági- és kapcsolati tőke volt a birtokukban, amiből pillanatok alatt továbbra is hatalmi tőkét lehetett kovácsolni.
*
Tessék csak megnézni a Politikai Főiskola 1986. évi Fórum c. kiadványának jelmondatát:
*
,,Világ proletárjai egyesüljetek!"
*
Együtt- egymással paktumot kötve akarták a világ proletárjait egyesíteni akár IMF hitelből - még 1986-ban is, amikor már 4. éve (és napjainkban is) érvényben volt az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Ebből egyértelműen kiderül, hogy egészen egyszerűen hülyének nézték a magyar dolgozó népet!
*
Azt a munkásosztályt, amelyik képviseletére FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti funkcionáriusként NAPPALI tagozaton tanulhattak azon a Politikai Főiskolán ahova a munkahelyük iskolázta be őket. És, ami a legnagyobb árulás, hogy három évig kapták a munkahelyüktől a havi fizetésüket!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Kíváncsi lennék arra... (Függetlenített-rendszer))
  2017-02-22 02:22:37, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy vezetőik tisztában voltak már az 1970-es években is azzal, hogy ezt a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti apparátust nem fogja tudni fenn- és eltartani a dolgozó munkásság.
Ezért vették igénybe a nyugati banki világ kölcsöneit. Vagyis, az un. szocializmust is NYUGATI BANKOK tartották fönn.
Pontosan úgy, ahogy az un. RENDSZERVÁLTOZÁS óta is a BANKOK nélkül csődöt kellett volna MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK jelenteni!
*
Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=
I1_1326320839250&parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=
720540082&_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
*
*
Ebből az egészből nyilvánvaló, hogy mennyire álságos ezeket a bankokat bűnbakként kikiáltani és hibáztatni akkor, amikor mindenki tudja, hogy ezt az un. fogyasztói társadalmi- EU-val összhangban lévő berendezkedést a bankok tartják fönn.
Éppen ezért, NEM a bankokat kellene kikiáltani bűnbaknak, hanem a magát a DEMOKRATIKUSNAK HAZUDOTT - a csődbe vitt szocializmus romjaira épített - RENDSZERT KELLENE MEGVÁLTOZTATNI!
Teljesen új alapokra lenne szükség, amire fel lehetne építeni a Szent Korona értékrend szerinti országlást.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
85 évvel ezelőtt született Pongrátz Gergely
  2017-02-20 10:52:01, hétfő
 
  Hivatalos életrajzát bárhol olvashatjuk. Ezért, most arról írnék, amit halála előtt közvetlen szerettem volna megkérdezni tőle.
*
Az történt, hogy 2000-ben egyik elnökjelöltje volt a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉNEK. Máig talány számomra, hogy miért lépett vissza!?
*
Patrubány Miklós említi az interjúban, hogy 1996 és 2000 között már alelnöke volt a Magyarok Világszövetségének. Éppen ezért, csodálkozom azon hogyan nem emlékezik az 1996-os kampányra. http://furaila.xfree.hu/257277


Már 1996-ban, az ős-MDF-es Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület)
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257277&kid=170533&sort=
összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170535&aid=257277


Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!
*
A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha a Haza és Haladással kampányolni kellett valaki mellett.
*
2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk...


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257487&kid=194887&sort=


Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...


És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?
Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:


- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."


Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás?
Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
*
DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:


- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"


*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?


Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet,
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487__
amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.
Ahol megkérdeztem tőle:
- mikor beszélhetnénk?
*
Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot...
*
Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, hogy hirtelen meghalt szívrohamban...
*
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével...
*
Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!!!
*
Pongrátz Gergelytől, pedig soha nem tudtam megkérdezni, hogyan is értette azt az indiánosdit és, hogy miért lépett vissza akkor 2000-ben a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára?!
*
Fáj, ahogy elment Pongrátz Gergely! Azóta már a könyvét forgatom, hátha megkapom a válaszokat kérdéseimre az abban leírtakból! Nézem a könyvborítón a dátumot: 2002. Azóta már én is annyi idős lettem, mint amennyi ő volt akkor.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Orbán, te tehetsz mindenről"
  2017-02-19 02:17:51, vasárnap
 
  https://www.youtube.com/watch?v=Jff-lSi8r9Y
hírdeti megjátszott gyűlölettől felajzottan ezen a videón egy újsütetű pártelnökasszony.
*
Egy másikon, viszont pont arról beszél, hogy "minél több szeretet, annál többet kapsz belőle vissza"... Ezzel a kétpólusú-és ellentmondásos arculattal meglehetősen zavart tudatúvá lehet tenni a politikában csalódott SZAVAZÓPOLGÁROKAT.
Az elmúlt években létrehozott pártok vezetői és képviselő jelöltjei ezzel a zavarkeltéssel igyekeznek maguk és programjuk számára szavazópolgárokat megnyerni és SZAVAZATOKAT szerezni.
*
Nyílvánvaló, hogy miért teszik ezt. Azért, mert már kezdett kínos lenni, hogy nincs "hiteles" ellenzéke a magát jobboldalinak és nemzetinek kommunikáló - egy-párti elődből kiváló - politikai pártoknak, ezért a titkos szolgálatok műhelyében megtervezett és megkreált "személyiségek" alapíthattak pártokat 2014-et követően.
*
Miből gondolom, hogy a titkos szolgálatok politikus-csináló műhelyében lettek ezek az újonnan feltűnő pártok és elnökeik, vezetői megtervezve és megkreálva?
Onnan, hogy 2011-ben olvastam egy volt "TITOKMINISZTER", BOROSS PÉTER nyilatkozatát a MINISZTERELNÖK "RUGDOSÁSÁRÓL".
Ebből a nyilatkozatból jöttem arra rá, hogy van összefüggés ezek, a jelenlegi miniszterelnököt "rugdosó" és gyűlöletkeltő kampányt folytató újsütetű politikus-jelöltek és a volt titokminiszter, valamint az általa újjászervezett titkos szolgálatok között.
*
Még a nagy alkotmányozási láz idején, 2011-ben eltettem egy Heti Választ, pontosan az ápr. 28-i számát, melyben megjelent az Alaptörvényről egy hosszú cikk "RADIKÁLISABB IS LEHETNE" címmel. Ebben egy idősebb és egy ifjabb politikus nyilatkozik erről-arról...
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=271067&kid=172933&sort=
*
Az egyik nyilatkozatban bukkantam arra, hogy - idézem:
- "A miniszterelnököt lehet rugdosni a parlamentben, legfeljebb visszarugdos."


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=271067&kid=172934&sort=


A fenti kinagyított és kiemelt részletben ez, a miniszterelnököt való rugdosásra bíztatás adott okot számomra arra a következtetésre, hogy van összefüggés aközött, hogy 1990-ben a nyilatkozó újjászervezte a titkos szolgálatokat... amely azóta is az akkori átszervezés szerint működik. És a szellemiségét áthatja a nyilatkozó-átszervező, volt belügyminiszter (megbízott miniszterelnök) felfogása...
*
1. kérdésem: van-e összefüggés aközött, hogy ekkora gyűlöletkampány, "rugdosás" folyik a jelenlegi miniszterelnök ellen - kiprovokálandó a visszarugdosást és azzal azt a NÉPHARAGOT, ami nagyon jól jönne a NATO-imádó politikusoknak egy polgárháborús helyzet kirobbantásához?
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott (és utódaik) politikai "elit"-hez tartozók megkötöttek egymással és a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan BETARTATNAK!
Ezért, csakis az általuk megtervezett arculatú személyek alapíthatnak pártokat... kaphatnak nyilvánosságot és médiatámogatást!
*
A lényeg: az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,.
,,A gerjesztett népharag és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. A forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben."
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Magyarok Világszövetsége
  2017-02-19 02:15:40, vasárnap
 
  KIRAKATORSZÁG LETTÜNK
*
1.) Egyik KIRAKATSZERVEZETE a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
*
Patrubány Miklós 1996 és 2000 között már alelnöke volt a Magyarok Világszövetségének. Éppen ezért, csodálkozom azon hogyan nem emlékezik az 1996-os kampányra. http://furaila.xfree.hu/257277
Már 1996-ban, az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület)
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257277&kid=170533&sort=
összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170535&aid=257277
*
(HA VALAKINEK FELTŰNNE, HOGY A HAZA ÉS HALADÁS BAJNAI GORDON KAMPÁNYÁT TÁMOGATTA 2014-BEN, akkor ne kételkedjen azon, hogy ez-e az a Haza és Haladás, mert EZ AZ!)
*
Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
*
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!
*
,,Mi, a Magyar nők világkonferenciája oktatási szekciójának résztvevői: a nemzet szellemi, erkölcsi, fizikai állapotáról, társadalmi- és gazdasági helyzetéről tanácskozva - arra a meggyőződésre jutottunk, hogy csak a földrajzi, nemzedéki, társadalmi különbségek fölött együttműködő magyarság nyerheti el méltó helyét a XXI. század népei között. Nyilvánvalóvá vált, hogy - itt és most: egy nemzet vívja élet-halál harcát; hogy nem volt még az emberiség történelmében olyan korszak, melyben a nőnek annyi szerepnek, társadalmi elvárásnak kellett megfelelnie, mint az elmúlt ötven évben- napjainkig. Soha vissza nem térő alkalom nyílhat arra, hogy úgy rendezzük be társadalmunkat, hogy az utódokról való gondoskodás, mint megmaradásunk záloga, a legfontosabb tényező legyen!"
*
12-es kép: 1999-es meghívó http://furaila.xfree.hu/257851
*
Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a Magyar Írószövetség folyóiratának - a Magyar Napló szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban.
Amiért szó szerint idézte Jókai Anna a szöveget a szociográfiámból, már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek. Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim.
Csakhogy, Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...
*
13-as kép: http://furaila.xfree.hu/257487


Az történt, hogy 1996-ban hirdette meg a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG a Magyar Naplóban a
,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatát.
*
Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több-mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni!
Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak!
*
Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!
*
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat.


http://furaila.xfree.hu/257487 http://furaila.xfree.hu/55534
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194889&aid=257487
14-es kép: Meghívó 2000-ben http://furaila.xfree.hu/257851
A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett.
*
1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért... Viszont, 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk... http://furaila.xfree.hu/257487

levél PG-nek http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487
*
Jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?
Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:

- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás?
Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
*

DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?

(Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... A Magyarok Szövetsége - egy a Nemzetvédelmi Egyetemen oktató katonatiszt vezetésével - ugyanis 2008-tól megpróbálta felkészíteni a magyarságot a rezervátum életre.)
*

Minden esetre,Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet,
http://furaila.xfree.hu/257487 http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487__
amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.
Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele?
Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot...
*
Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, hogy hirtelen meghalt szívrohamban...
*
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével... Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!!!

*
Az egészből logikusan következik, hogy ez sem véletlen!

Boros(s) Péter 1990 előtt, mint vendéglátós vezérigazgatónak, volt gyakorlata abban, hogyan lehet kiadni "GEBINBE" azon állami vendéglátó-egységeket, melyek nem voltak eléggé látogatottak. A gebinesnek lehetősége volt úgy kezelni ezen vendéglátó helyiségeket, mint saját MAGÁNVÁLLALKOZÁST.

*
Ez történt a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉVEL is. Ki lett adva gebinbe az erdélyi Patrubány Miklósnak, akinek sikerült kirakatszervezet szintjén 2000 óta a saját költségén fenntartani...


Csak akkor szorul össze a szívem, amikor négy évenként megtartják - nagy, látványos külsőségek közepette kongresszusaikat - és a többség mit sem tud az egészről!!! Pedig, nem ártana némi információt begyűjtenünk nekünk is, akik szintén a MAGYAR NEMZETHEZ tartozók vagyunk. Még akkor is, ha nem férünk bele a kirakatba!

*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Nemzeti Konzultációs Testület
  2017-02-19 02:14:51, vasárnap
 
  2. KIRAKATORSZÁG LETTÜNK
*
2.) Másik megtévesztő nemzetinek nevezett kirakatszervezete Magyarországnak a 2005-ben létrehozott NEMZETI KONZULTÁCIÓS TESTÜLET
*
Sajnos, ismét vissza kell térnem az Írószövetségre, Jókai Annára, sőt még a Nemzeti Konzultációs Testület tanult és tudós tagjaira is!
Akik nagyon is jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom!


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=225154&sort=
*
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
*
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
*
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehetett és lehet vezetni?
*
Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét?
*
Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle elszámoltatás?


http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=119644&n=furaila&blog
2013-05-27 10:17:43, hétfő
*
Pedig, az elszámoltatás JOGOS ÖNVÉDELEM lett volna!
*
Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a veszélyeztetettség helyzete.
*
Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az JOGOS ÖNVÉDELEM!
*
Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 36 db bejegyzés
Összes: 7042 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 700
  • e Hét: 4779
  • e Hónap: 16715
  • e Év: 37904
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.