Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Összegzés 2013
  2013-12-31 08:09:10, kedd
 
   
  VOLT-E RÓZSADOMBI VAGY AKÁRMILYEN PAKTUM?


Ezzel a témával kapcsolatosan kaptam egy linket, melyen egy általam már régóta ismert közéleti személyiség fejtegetését lehet látni, hallani:

http://www.youtube.com/watch?v=P2nTvi2cS2s

A legjellemzőbb az ebben a videóban elhangzottakra, hogy MAGYARORSZÁG HATÁRAIN KÍVÜL KERESI ÉS VÉLI MEGTALÁLNI A PAKTUMÉRT FELELŐSÖKET.

*****

Arra kérem ismerőseimet, hogy próbáljanak a külföldi bűnbakkereséstől elszakadni és a PAKTUM létrejöttéről és annak betartatásáról - MAGYARORSZÁG határain belüli történések alapján - ELGONDOLKODNI ÉS ÍTÉLKEZNI...01-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Bizony, bizony, nem itt tartanánk, ha képesek lettek volna a TISZTA FEHÉR LAPPAL való kezdésre!
Csakhogy, a TISZTA FEHÉR LAPPAL (TABULA RASA) VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI A MÚLT BŰNEIT!!! Be kellett volna vallani, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt...

Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható kivonatát!)
http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB-jegyzőkönyv fizetésképtelenségről: 0102-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!! Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében. Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

A másik bizonyíték az 1989-es MSZMP KB jegyzőkönyvek tartalma!
http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB jkv. Az ország tönkretevéséről- eladósításáról:

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

Tessék csak elolvasni Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében! Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)
BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.
A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek hiánya egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra." És akkor még nem is beszéltünk a szakmunkásokról. Ők a további 42,5 %-ban találhatók - a középfokú és felsőfokú szakképzettségűekkel együtt - egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Tetszik érteni? 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!03-as kép: http://furaila.xfree.hu/257851

És ezzel az osztályáruló HATALOMMAL kötötte meg a PAKTUMOT úgy - a magát demokratikusnak HAZUDÓ - új HATALOM, hogy MINDEN FELELŐSSÉGET áthárított az egyszerű polgárra, a volt melósra, aki elveszített mindenét és mehetett a munkaügyi hivatalba munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!! Mondván:
- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"

ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!

http://furaila.xfree.hu/213604

Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!04-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?
Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján fogunk elmenni "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI-tudni!!!
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

"...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559
Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???
Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!05-ös kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Arról nem is beszélve, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399

Zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!!

Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?

És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!!! Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!!!
Így, sajnos, a 2014-es sem lesz valójában "SZABAD", mint ahogy az 1990-es sem - és az azóta összes nem volt az!!!06-os kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Ez a "ne érje szó a ház elejét"-kényszer, ,eg az ,,ÚGYSEM TEHETÜNK MÁR SEMMIT" is rettenetesen sokat ront abban a folyamatban, hogy ismét nemzetté váljon a nép, ami egyáltalán most kezd újra néppé válni. Hiszen a JOBB- és BAL-oldalra való osztottság is gátja ennek.
A NÉP valójában két ,,nyájjá" válva, felsorakozva - 23. éve ott ,,béget" a maga vezére mögött. Tetszett ez az okt. 23-i Békemenet még akkor is, ha nyájként lettek feltüntetve mindkét oldalon... Igen! Mindkét oldalon!!!
Pedig, a Békemenetelőket teljesen alaptalanul tüntetik fel BALRÓL ,,JOBBOSOKNAK", JOBBRÓL, pedig ,,Fideszbirkák"-nak!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=123508&n=furaila&blog (2013-11-08 05:33:25, péntek)

A JOBB- és BAL-oldalra való osztottság azért sem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek, mert ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!!! http://furaila.xfree.hu/256215

Ezért folyik az uszítás és az alaptalan vádaskodás jobbról is és balról is... azok ellen, akik valójában KÖZÉPEN állva a Fidesz-szel rokonszenveznek és Békemeneteket szervezve a két oldal között egyfajta HIDAT alkotnak, vagy inkább azt a mélységes árkot szeretnék némiképpen betemetni, amit jobbról és balról is megpróbálnak minden létező módon és eszközzel (pl: média) mélyíteni.
Pedig, a nép már kezd belefáradni ebbe. Talán ezért követelte október 23-án oly kétségbe esetten a baloldalinak nevezettek rendezvényén az "összefogást", hogy egyik vezérük percekig nem tudott megszólalni. Szemlátomást már ez a ,,nyáj" is belefáradt ebbe a megosztottságba.
Csakhogy, az ő vezérük nem a nemzeti összetartozásra, hanem pont ellenkezőleg: a gyűlölködésre való összefogásra szólította föl balosnak hazudott híveit.
Mindaddig, míg ez így van, nem jöhet létre semmilyen összefogás a ,,NEMZETEGYESÍTÉS" jegyében!
07-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Ez mind elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezése, és ezzel egy-időben a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY jogfolytonosságának helyreállítása!

Helyette, fondorlatos módon - megváltoztatva a népszavazási törvényt - beerőszakolták Magyarországot a NATO-ba... hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága...

Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó fő paktumozó politikust: http://furaila.xfree.hu/25621508-as kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Boross Péter beszél még arról is, hogy ,,...erős miniszterelnökre van szükség, akit lehet rugdosni..." Hát, rugdosták is rendesen, igaz, egyenlőre ,,csak" a gipszszobrát... (Az alábbi fotón a jobb oldali szélső hasáb fölső-első bekezdése.)
http://furaila.xfree.hu/25621509-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Erről jut eszembe, hogy Bajnait elintézi annyival, hogy: ,,Bajnainak nincsenek egészséges politikai ösztönei... azonnal szakítani kellett volna azokkal akik azt a gyalázatos bábulikvidálást, imitált kivégzést.". Az újságíró még közbe is szól, hogy: Bajnai ,,beszédével gerjesztette a lincshangulatot...".
Megjelent a Magyar Nemzet 2013. október 19-i számában a ,,NEMZETI IRÁNYULTSÁG DÖNT" címmel. A másolata itt látható: http://furaila.xfree.hu/25621510-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Jobban megérthetjük Boross Péter: ejnye-bejnye nyilatkozatát - Bajnai Gordonnal kapcsolatban - ha megismerjük az előzményeket, amikor is Csoóri Sándor leköszönőben volt a Magyarok Világszövetségének elnöki tisztéről. Éppen ezért, tisztújításra lett szükség. Megelőzte ezt az elnöki tisztségre való jelölés, a kampány, majd a választás...
01-es kép:
Akkoriban az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület)
http://furaila.xfree.hu/25727711-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.
http://furaila.xfree.hu/257277

Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://furaila.xfree.hu/241359
Ezen látható a Zrínyi Ilona Alapítvány rendezvényére szóló meghívás is. Ez azért érdekes, mert ez az alapítvány is ugyanoda lett bejegyezve. Vagyis, megegyezik a címűk.
http://furaila.xfree.hu/257487
Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!
,,Mi, a Magyar nők világkonferenciája oktatási szekciójának résztvevői: a nemzet szellemi, erkölcsi, fizikai állapotáról, társadalmi- és gazdasági helyzetéről tanácskozva - arra a meggyőződésre jutottunk, hogy csak a földrajzi, nemzedéki, társadalmi különbségek fölött együttműködő magyarság nyerheti el méltó helyét a XXI. század népei között. Nyilvánvalóvá vált, hogy - itt és most: egy nemzet vívja élet-halál harcát; hogy nem volt még az emberiség történelmében olyan korszak, melyben a nőnek annyi szerepnek, társadalmi elvárásnak kellett megfelelnie, mint az elmúlt ötven évben- napjainkig. Soha vissza nem térő alkalom nyílhat arra, hogy úgy rendezzük be társadalmunkat, hogy az utódokról való gondoskodás, mint megmaradásunk záloga, a legfontosabb tényező legyen!"12-es kép: 1999-es meghívó http://furaila.xfree.hu/257851

http://furaila.xfree.hu/257487
Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a Magyar Írószövetség folyóiratának - a Magyar Napló szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban. Amiért szó szerint idézte Jókai Anna a következő szöveget a szociográfiámból: - "Miért természetes az, ha egy "nagydarab", kövérkés, nehézkes mozgású (leány)gyereket nem akarnak minden áron balerinának kiképezni...?"
már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek. Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim. Csakhogy, Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...13-as kép: Pályázat értékelése http://furaila.xfree.hu/257851

http://furaila.xfree.hu/257487
Az történt, hogy 1996-ban hirdette meg a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG a Magyar Naplóban a ,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatát. Erre készítettem el én is a ,,Bízom ,,Külkertesben!" jeligéjű szociográfiát, amivel 1996. augusztus utolsó napjának hajnalán lettem kész. Az egészet kinyomtattam CD-re, majd papírra, amit le is fénymásoltam. Ezzel a paksamétával indultam el a Magyar Napló szerkesztőségébe... ahol leadtam egy ajánlólevéllel és egy borítékkal (a jelige feloldására) együtt. Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több, mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak... Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat.14-es kép: Meghívó 2000-ben http://furaila.xfree.hu/257851

http://furaila.xfree.hu/257487
A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett. 1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért... Viszont, 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk...15-ös kép: levél PG-nek http://furaila.xfree.hu/257851

http://furaila.xfree.hu/257487
Jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig... Csak az oktatási szekció NYILATKOZATÁT több, mint 40-en írtuk alá! És, akkor hazamenvén, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy: "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára." Hát, csak hüledeztem...
Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek! DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

"Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"

Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, h. miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...? Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... Minden esetre,Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.
Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele? Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban...16.r.
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével... Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!!! És, most jön a lényeg! 2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog (2008-04-20 10:41:32, vasárnap)17.r.
Bajnai megkapta ezért - szinte tálcán a miniszterelnökséget. És, most, hogy újra kampányolhat ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!

Erre a PAKTUM MINDEN ÁRON VALÓ BETARTATÁSA MIATT VOLT KIZÁRÓLAG S"SZÜKSÉG"! Hogy SOHA NE LEHESSEN MÉG CSAK BESZÉLNI SEM AZ ÁLTALA ÚJJÁSZERVEZETT TITKOS-SZOLGÁLATOKRÓL SEM AZ ELŐTTIRŐL, SEM SEMMIRŐL, AMIVEL TÖNKRETETTÉK MAGYARORSZÁGOT ÉS A BENNE ÉLŐKET!!!

Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak!

A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás...

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!

Azóta meg, hogy a Fidesz nemzeti érdekeltségben gondolkodik, nem szorgalmazza ezen törvény betartatását... Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.

Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/4358818.r.
16-os kép: Nemzeti Konzultációs Testület http://furaila.xfree.hu/257851

http://furaila.xfree.hu/257487
Sajnos, ismét vissza kell térnem az Írószövetségre, Jókai Annára, sőt még a Nemzeti Konzultációs Testület tanult és tudós tagjaira! Ők nagyon is jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom! Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV???? Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla? Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehet vezetni? Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét? Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle elszámoltatás?

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=119644&n=furaila&blog (2013-05-27 10:17:43, hétfő)

Az elszámoltatás JOGOS ÖNVÉDELEM! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a veszélyeztetettség helyzete.
Az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKDETET tettenérjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!
Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!!

Jelen összegzést szerkesztettem: 2013. december 30-án, Budapesten

Bóna Mária Ilona
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jogfolytonossága, szociográfiámban, szociográfiámból, szerkesztőségébe, berendezkedésben, megállapíthatjuk, magánvagyonaikat, lakóközösségéből, alaptörvénykezés, bűnbakkereséstől, miniszterelnökre, elszámoltatásra, megerősítéséért, összetartozásra, törvényjavaslat, nemzetegyesítés, magyarországnak, szabadságharcos, demokratikusnak, agyonhallgatják, törvényrendelet, rokonszenveznek, békemenetelőket, analfabétizmust, világszövetsége, miniszterelnöki, szeméthegyeitől, szakmunkásokról, bábulikvidálást, sorskérdésekről, szavazópolgárok, lincshangulatot, legalattomosabb, tönkretevéséről, kapitalizmussal, megosztottságba, témával kapcsolatosan, videóban elhangzottakra, külföldi bűnbakkereséstől, magukat szocialistának, 1989-es MSZMP, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, másik bizonyíték, ország tönkretevéséről-, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, VOLT-E RÓZSADOMBI VAGY AKÁRMILYEN PAKTUM, MAGYARORSZÁG HATÁRAIN KÍVÜL KERESI ÉS VÉLI MEGTALÁLNI PAKTUMÉRT FELELŐSÖKET, ELGONDOLKODNI ÉS ÍTÉLKEZNI, TISZTA FEHÉR LAPPAL, TABULA RASA, VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI MÚLT BŰNEIT, MSZMP KB, MSZMP KB-jegyzőkönyv, Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, Báthory Zoltán, Tankönyv Kiadónál, BÁTHORY ZOLTÁN, Statisztikai Évkönyv, VÉGEZTE EL, MINDEN FELELŐSSÉGET, AKARTATOK KAPITALIZMUST, AZÓTA IS KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI, VOLT SZABAD, Mansfeld Pétert, ÚGYSEM TEHETÜNK MÁR SEMMIT”, OSZD MEG ÉS URALKODJ, TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY, Boross Péter, Magyar Nemzet, NEMZETI IRÁNYULTSÁG DÖNT”, Bajnai Gordonnal, Csoóri Sándor, Magyarok Világszövetségének, Haladás Alapítvány, Magyarok Házába, Zrínyi Ilona Alapítvány, Kanadától Ausztráliáig, Nyíregyházától Sopronig, Jókai Anna, Magyar Írószövetség, Magyar Napló, MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG, Magyar Naplóban, MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN”, IGAZSÁG ELHALLGATÁSA LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL, Gellért Szálló Tea-Szalonjában, Ausztráliától Kanadáig, Pongrátz Gergely, Pongrátz Gergelynek, Magyarok Világszövetségével, Magyarok Világszövetsége, Bajnai Gordon, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA, PAKTUM MINDEN ÁRON VALÓ BETARTATÁSA MIATT VOLT KIZÁRÓLAG, Hogy SOHA NE LEHESSEN MÉG CSAK BESZÉLNI SEM AZ ÁLTALA ÚJJÁSZERVEZETT TITKOS-SZOLGÁLATOKRÓL SEM AZ ELŐTTIRŐL, AMIVEL TÖNKRETETTÉK MAGYARORSZÁGOT ÉS BENNE ÉLŐKET, GERGÉNYI PÉTER, MINDEN Haza, Magyar Nők Világfórumán, ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD, Nemzeti Konzultációs Testület, Jókai Annára, JOGOS ÖNVÉDELEM, ÁRTÓ SZÁNDÉKOT, Bóna Mária Ilona,
Kevei Kristóf (#1)   2014-03-18 21:00:02
Hát igen....
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 11:51 ITM: magyar technológiák segíthetik a nyugat-balkáni térség klímavédelmét
04.06. 11:32 Koronavírus - A nehéz helyzetbe került szabadúszó filmeseket segítené a Nem...
04.06. 11:31 Virtuális hagyományaink címmel pályázatot hirdet a Hagyományok Háza
04.06. 11:31 Szabályismertető applikációt adott ki a Nemzetközi Tenisz Szövetség
04.06. 11:31 Koronavírus - Újdonságokkal bővül az ÉletMentő applikáció
04.06. 11:31 Koronavírus - Romlott a német autóipar üzleti környezete - ifo
04.06. 11:11 Gryllus Dániel és Lackfi János előadásai a Várkert Bazár Facebook-oldalán
04.06. 11:11 Koronavírus - Tovább lassult a járvány Németországban, de újabb szigorítást...
04.06. 11:02 A partifecskék veszélyes helyre költözésének elkerülésére figyelmeztet az M...
04.06. 11:01 Koronavírus - Ukrajnában újabb szigorítások léptek életbe, tilos arcmaszk n...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Virtuális  Éljük meg a hálát  Az idei virágvasárnapon Jézus ...  Facebookon kaptam  Üzenet a postásnak.......  Osztozik velünk a szenvedésben  Magányról - járvány idején- Vi...  Üzenet a postásnak.......  Imádság  Bohóc bíztató......  6. Titkok, melyeket nem vihete...  Facebookon kaptam  Szentmise közvetítés szombat e...  Üzenet a postásnak.......  Délutáni mosoly.......  Ferenc pápa virágvasárnapi hom...  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Facebookon kaptam  6. Titkok, melyeket nem vihete...  Betty Boop  Png nő  Lukátsi Vilma:Virágvasárnap A...  TÚRMEZEI ERZSÉBET: Virágvasárn...  Virágvasárnap  Tavaszi kép  Hozsánna: Áldott Aki jön az Úr...  Virágvasárnap Déván 04.05  Facebookon kaptam  Tormakrém sonkatekercsbe  TÚRMEZEI ERZSÉBET: Virágvasárn...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Facebookon kaptam  Szülinapra  Focista  Facebookon kaptam  Jézus  Végig itt volt az orrunk előtt...  Ferenc pápa virágvasárnapi hom...  Szülinapra  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly.......  Facebookon kaptam  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Virágvasárnapi szentmise a Szé...  Áldott Virágvasárnapot!  Facebookon kaptam  Virágvasárnap Déván 04.05  Kellemes teázást!  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Virágvasárnapi református iste...  Bárányka  Virágvasárnapi szentmise  Vásárláshoz öltözve........  Virágvasárnap a nagyhét ünnepé...  Csíksomlyói szentmisén - Rózsa...  Üzenet a postásnak.......  Virágvasárnapi szentmise Debre...  Fejfájás  Valóban szenvedett Jézus?  6. Titkok, melyeket nem vihete...  Vajon miért szakadt ez a járvá...  Facebookon kaptam  Rózsa csokor szívvel  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Petőfi Sándor - Bölcselkedés É...  Márai Sándor - Zsoltár  Kellemes teázást!  Szülinapra  Hozsánna: Áldott Aki jön az Úr...  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Rózsa csokor szívvel  Ünnepélyes Mária-köszöntő. Csí...  Kámaszutra.......  Károly atyával riport műsor a ...  Tormakrém sonkatekercsbe  Kis GIF képek  Krisztus imádkozik értünk  Isten szeretete  Telefonáló kutyus  Hajbalzsam a konyhánkból  Esti ima  Gyermekek Bibliával!  Jézus pere az Írások szerint  Keresztút 2020. április 4-én a...  Virágzó fa  A cinke  Virágvasárnap  Szèp estét kedves látogat...  Alázatos kérés  Tormakrém sonkatekercsbe  Facebookon kaptam  Virágvasárnap Veszprém 04.05  Facebookon kaptam  Alázatos kérés  Facebookon kaptam  Magamhoz  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Happy easter  Virágvasárnapi szentmise a Szé... 
Bejegyzés Címkék
témával kapcsolatosan, videóban elhangzottakra, külföldi bűnbakkereséstől, magukat szocialistának, 1989-es MSZMP, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, másik bizonyíték, ország tönkretevéséről-, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, 1980-as évek, továbbtanulási arányuk, okokat &#8222, egzisztenciálisan halmozott, kilencvenes évek, többség számára, korábbi értékrendek, társadalmi kommunikáció, reménytelenül leszakadókra, 1990-ben elvégzett, magát szocialistának, osztályáruló HATALOMMAL, magát demokratikusnak, egyszerű polgárra, volt melósra, munkaügyi hivatalba, régi-új bürokraták, kapitalizmusra szavazott, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, azóta eltelt, választási lehetőség, legfőbb GYILKOSAI, 1956-os népfölkelés, munkásosztály árulásáért, országot privatizáció, dolgozó munkásság, fenti képen, bíró megindokolta, azóta összes, maga vezére, benne élőknek, alaptalan vádaskodás, mélységes árkot, baloldalinak nevezettek, nemzeti összetartozásra, gyűlölködésre való, népszavazási törvényt, történelmi alkotmány, alábbi Alaptörvénykezés, alábbi fotón, jobb oldali, gyalázatos bábulikvidálást, elnöki tisztségre, ős-emdéefes Haza, világ magyar, későbbi meghívót, világ minden, magyarság lányai, elszakított területekről, nemzet szellemi, meggyőződésre jutottunk, nemzet vívja, emberiség történelmében, nőnek annyi, elmúlt ötven, utódokról való, legfontosabb tényező, következő szöveget, szerző nevét, egészet kinyomtattam, paksamétával indultam, jelige feloldására, nemzet írójának, következőekben mindig, akkori elnöki, oktatási szekció, nagy fölhajtás, 1956-os szabadságharcos, saját hazánkban, későbbiekben magyarázatot, kiskunmajsai címével, 1956-os múzeumot, mindenkori ilyen-olyan, maga milláit, egész ország, akkori népszavazási, korábbi képet, logisztikai központ, izraeli műszaki, nagy feladatra, akkori SZU-katonaság, őszödi beszéd, meghívott előadók, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 7683 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 175
  • e Hét: 628
  • e Hónap: 2684
  • e Év: 75031
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.