Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyűlöletkampány zajlik...
  2014-07-31 10:16:46, csütörtök
 
   
  Érthetetlen számomra ekkora gyűlöletkampány! Azért is érthetetlen, mert minden rosszért Orbán Viktort igyekeznek felelőssé tenni.

Nem kezdem védeni OV-t, mert aki ennyire képes gyűlölni valakit, azt nem lehet a gyűlölködésről lebeszélni.

Csak egy dologra hívnám föl a figyelmet, hogy EU-tagország vagyunk. És, hogy belépjünk az EU-ba nem Orbán Viktor kezdeményezte és nem is ő kivitelezte. Márpedig, az EU úgy működik, mint ahogy azt Susan Georg a LUGANO TANULMÁNYÁBAN kifejtette. Csath Magdolna fordította le magyarra. Az ő honlapjáról vettem át és másoltam be a blogomba. Egyébként, itt idéznék belőle, főleg, ami a népirtásos "népességcsökkentéssel" kapcsolatban írva vagyon:


"Hogyan valósítsuk meg a népesség csökkentési tervet?

A négy pillér, amire támaszkodhatunk a következő:

* ideológiai-etikai,

* gazdasági,

* politikai és

* pszichológiai.

Nézzük röviden ezek lényegét!

1. Az ideológiai-etikai pillér azért fontos, mert az emberek igényelik a magyarázatokat. A magyarázatokat, a megideológizálást és az etikai elfogadhatóság biztosítását jól fizetett írókra, gondolkodókra, média-szakemberekre kell bíznia. Biztosítani kell, hogy zavartalanul publikálhassanak, és szót kaphassanak a TV- és rádióadásokban. Különösen fontos, hogy a fiatalokra minél nagyobb hatást tudjanak gyakorolni.

2. A gazdasági pillér, a struktúra-átalakító programokkal és a gazdasági megszorításokkal a Világbanknak és az IMF-nek köszönhetően ma már "teszi a dolgát". Segít kiépíteni a "helyi elitet", amelyik sokkal elkötelezettebb a globalizáció, mint saját népe, nemzete iránt. A "gazdasági pillér" segítségével nő a szegénység, romlanak az életkörülmények, csökkennek az egészségügyi kiadások, csökken az élettartam, csökken a születések és nő a halálozások száma.

Különösen jól tetten érhetők ezek a tendenciák Kelet-Közép-Európában.

3. A politikai pillér: bár a gyengébb, kisebb nemzetek általában nem állnak ellent a "gazdasági pillér" Világbank és IMF általi működtetésének, mégis - a biztonság kedvéért - folytatni kell a nemzetállamok legyengítését. Ebben továbbra is vezető szerepet játszhat az IMF azzal, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne csökkenhessen ezen országok adóssága, és így kénytelenek legyenek eleget tenni az IMF követeléseinek. Jól járul hozzá a nemzetállamok lebontásához a WTO is, és ha valaha mégis sikerül keresztülvinni a MAI - a többoldalú beruházási megegyezés - aláírattatását ezekkel az országokkal, akkor a nemzetállam megkaphatja végre az utolsó, halálos döfést. Az új rend fenntartásán pedig sikeresen működnek majd a globális cégek és a NATO.

4. A pszichológiai pillér: a nemzeti kisebbségek ösztönzése önállóságuk erősítésére és az önmegvalósítás bátorítása a különböző deviáns csoportoknál jó hatással van a nemzetállam lebontására. Lehetővé kell tenni ezért számukra, hogy megfelelő sajtójuk legyen, hogy csoportérdekeiket gyakran és határozottan jeleníthessék meg. Erősíteni kell minden szeparatizmus iránti igényt, és növelni kell az egymás iránti bizalmatlanságot. Ez jól szolgálja a nemzeti összetartozás, a szolidaritás leépítését, és így azt, hogy a lakosság- csökkentési terv észrevétlenül végrehajtható legyen. Azokat a nemzeti elkötelezettségű vezetőket pedig, akik értik mi történik, és tenni akarnak ellene, lehetetlenné és hiteltelenné kell tenni. Így el lehet érni, hogy az emberek bizalma elforduljon tőlük.

Ha a négy pillér már áll, hozzákezdhetünk a "grandiózus népességcsökkentő terv" konkrét elemeinek bevezetéséhez." http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila

*

Bizony, bizony, nem itt tartanánk, ha képesek lettek volna 1990-ben a TISZTA FEHÉR LAPPAL való kezdésre!

Csakhogy, a TISZTA FEHÉR LAPPAL (TABULA RASA) VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI A MÚLT BŰNEIT!!! Be kellett volna vallani, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható kivonatait!)

http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB-jegyzőkönyv fizetésképtelenségről

valamint, a másolatát: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila

*

http://furaila.xfree.hu/25785

Be kellett volna vallani, hogy amiért a Magyar Szocialista Munkáspárt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...

És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!! Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.) http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila

*

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas FÜGGETLENÍTETT PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvét olvasva megtudhatjuk, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.

A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek). BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek ezt bizonyítják. (Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!

(Egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!

*

EGY EGÉSZ GENERÁCIÓT ÉRT TELJESEN ELADÓSÍTVA ÉS LENULLÁZVA A RENDSZERVÁLTOZÁS. ÉS NEM VOLT SZÁMUKRA MENEKVÉS. MÁR KINT PORLADNAK A VELÜK MEGTELT MAGYAR TEMETŐKBEN!!!!

ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST és Orbán Viktort OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!

Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!

http://furaila.xfree.hu/213604

Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!

*

És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?

Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján fogunk elmenni "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI-tudni!!!

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???

Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!

*

Arról nem is beszélve, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

Mansfeld Pétert a ,,munkásosztály árulásáért" ítélték el - még kiskorúan - halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.

http://furaila.xfree.hu/146399

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furailaZavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölött! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a "munkásosztály ÁRULÁSA" volt!!!

Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?

*

A JOBB- és BAL-oldalra való osztottság azért sem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek, mert ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!!! http://furaila.xfree.hu/256215

Ezért folyik az uszítás és az alaptalan vádaskodás jobbról is és balról is... azok ellen, akik valójában KÖZÉPEN állva a Fidesz-szel rokonszenveznek és Békemeneteket szervezve a két oldal között egyfajta HIDAT alkotnak, vagy inkább azt a mélységes árkot szeretnék némiképpen betemetni, amit jobbról és balról is megpróbálnak minden létező módon és eszközzel (pl: média) mélyíteni.

Pedig, a nép már kezd belefáradni ebbe. Talán ezért követelte október 23-án oly kétségbe esetten a baloldalinak nevezettek rendezvényén az "összefogást", hogy egyik vezérük percekig nem tudott megszólalni. Szemlátomást már ez a ,,nyáj" is belefáradt ebbe a megosztottságba.

Csakhogy, az ő vezérük nem a nemzeti összetartozásra, hanem pont ellenkezőleg: a gyűlölködésre való összefogásra szólította föl balosnak hazudott híveit.

Mindaddig, míg ez így van, nem jöhet létre semmilyen összefogás a ,,NEMZETEGYESÍTÉS" jegyében!

*

Ez mind elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezése, és ezzel egy-időben a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY jogfolytonosságának helyreállítása!

Helyette, fondorlatos módon - megváltoztatva a népszavazási törvényt - beerőszakolták Magyarországot a NATO-ba... hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága...

Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó fő paktumozó politikust: http://furaila.xfree.hu/256215

*

Boross Péter beszél még arról is, hogy ,,...erős miniszterelnökre van szükség, akit lehet rugdosni..." Hát, rugdosták is rendesen, igaz, egyenlőre ,,csak" a gipszszobrát... (Az alábbi fotón a jobb oldali szélső hasáb fölső-első bekezdése.)

http://furaila.xfree.hu/256215

Boross Péter ezzel kikiáltotta a miniszterelnököt bűnbaknak - ráirányítva a népharagot. Pedig, mint az előzőekből is kitűnik, Orbán Viktor és a Fidesz legnagyobb hibája az volt, hogy betartja azt a hazaáruló PAKTUMOT!!!! Amit egyébként, nem a Fidesz kötött meg a Magyarországot teljesen eladósító MSZMP-vel és utódpártjaival!!!! És, ami miatt magára hagytak egy egész nemzedéket, akik még 1990-ben is építették szorgosan a szocializmust! Pedig, akkor már rég folyt a vállalatok, üzemek - a magukat szocialistának hazudó politikusok általi -kiárusítása!!!

*

Egyébként, meg, amint előzőekben bizonyítom, be lettünk az EU-ba és a nato-ba erőszakolva, mondván, hogy: ,,ODA BE KELLETT LÉNI!" Sőt, hogy érvényes legyen a népszavazás, még a törvényt is megmanipulálták!

Ezen kívül, emlékezzünk csak a 2004-es EU-s kampányra! Mekkora uszítás folyt a határon túli magyarok ellen! Az oszd meg és uralkodj elve alapján! Ma, pedig már megvalósult a részleges nemzetegyesítés az állampolgárság megadásával...

Igen, valóságos népirtás folyik évtizedek óta! A Fidesznek is a kádári időkben jómódúvá váló középosztályra van szüksége! Tessék csak elolvasni Susan Georg LUGANOI TANULMÁNYÁT, amire ezen hozzászólásom elején is kitérek! http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121622&n=furaila

Bóna Mária Ilona


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, lakóközösségéből, magánvagyonaikat, miniszterelnökre, elkötelezettségű, jogfolytonossága, alaptörvénykezés, publikálhassanak, rendszerváltozás, bizalmatlanságot, megszorításokkal, demokratikusnak, életkörülmények, megosztottságba, elkötelezettebb, gyűlöletkampány, megmanipulálták, összetartozásra, törvényrendelet, kapitalizmussal, rokonszenveznek, agyonhallgatják, nemzetegyesítés, támaszkodhatunk, hozzákezdhetünk, magyarországnak, állampolgárság, rádióadásokban, privatizálható, munkásosztályt, függetlenített, kapitalistákká, magyarországon, magyarázatokat, szocialistának, továbbtanulási, gyűlölködésről lebeszélni, dologra hívnám, népesség csökkentési, négy pillér, ideológiai-etikai pillér, emberek igényelik, etikai elfogadhatóság, fiatalokra minél, gazdasági pillér, gazdasági megszorításokkal, egészségügyi kiadások, halálozások száma, politikai pillér, biztonság kedvéért, nemzetállamok legyengítését, nemzetállamok lebontásához, Orbán Viktort, Orbán Viktor, Susan Georg, LUGANO TANULMÁNYÁBAN, Csath Magdolna, TISZTA FEHÉR LAPPAL, TABULA RASA, VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI MÚLT BŰNEIT, MSZMP KB, MSZMP KB-jegyzőkönyv, Magyar Szocialista Munkáspárt, Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, FÜGGETLENÍTETT PÁRT, Báthory Zoltán, BÁTHORY ZOLTÁN, Tankönyv Kiadónál, VÉGEZTE EL, Statisztikai Évkönyv, EGÉSZ GENERÁCIÓT ÉRT TELJESEN ELADÓSÍTVA ÉS LENULLÁZVA RENDSZERVÁLTOZÁS, VOLT SZÁMUKRA MENEKVÉS, KINT PORLADNAK VELÜK MEGTELT MAGYAR TEMETŐKBEN, AZÓTA IS KAPITALIZMUST, Orbán Viktort OKOLJA MINDENKI, VOLT SZABAD, Mansfeld Pétert, OSZD MEG ÉS URALKODJ, TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY, Boross Péter, KELLETT LÉNI, Susan Georg LUGANOI TANULMÁNYÁT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.04. 08:11 Koronavírus - 1,1 millió felett a fertőzöttek száma a világban, és több min...
04.04. 07:50 Koronavírus - Meghalt hat beteg, 678-ra nőtt a fertőzöttek száma Magyarorsz...
04.04. 07:04 Koronavírus - Az Egyesült Államokban egyetlen nap alatt csaknem 1500-zal nő...
04.04. 07:04 Megújult Fegyverneken az újtelepi óvoda és bölcsőde
04.04. 07:04 Koronavírus - Donald Trump: ajánlott, de nem kötelező a szájmaszkok viselés...
04.04. 07:04 Koronavírus/Hitelminősítés - Megerősítette az amerikai, a francia és a néme...
04.04. 07:03 Megszúrtak egy férfit Budapesten egy villamoson, belehalt sérüléseibe
04.03. 22:13 Koronavírus - Ausztriában a 11 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzö...
04.03. 22:13 Koronavírus - Erdogan: a török hatóságok 31 várost lezárnak a személyforgal...
04.03. 22:13 Koronavírus - Franciaországban 6500 fölött a halottak száma
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Keresztút Angyalföldön 04.03  Fürdőző kutyák  Tíz évvel ezelőtt halt meg Sze...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Jézus, aki szenvedett Poncius ...  Pilinszky János költő  Keresztút Angyalföldön 04.03  Facebookon kaptam  Jó reggelt , Fejér megye !  Ibolya csokor  Facebookon kaptam  Szentmise 04. 02. Veszprém  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Facebookon kaptam  Bíró András: Ez a húsvét  Hatékony szorongásoldók  Ima  Facebookon kaptam  A fejfájás gyógyítása gyógysze...  Keresztút és szentmise Csíksom...  Facebookon kaptam  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Vártalak...  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  Képzelt riport Szent Rafael ar...  Facebookon kaptam  A szavak  Pilinszky János költő  Facebookon kaptam  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Ravasz vagy te, április,  Aranyosi Ervin: Lépj ki a fény...  Facebookon kaptam  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Sárga tulipánok  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Keresztút Angyalföldön 04.03  Megjelentünk - Háromszázharmad...  Facebookon kaptam  Lila rózsa  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  A pápa azért imádkozott,  Az egész ország területén növe...  A tengeri só előnyei  Többé nem tapad a por a bútoro...  Facebookon kaptam  Francba  Jó éjszakát  A gyógyulás zsoltára  A hatósági házi karantén adato...  Facebookon kaptam  Fürdőző kutyák  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  Png virág  Fogd be a szád  Fájdalomcsillapító és gyulladá...  Kellemes délutáni pihenést  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Png virág  Nagyanyó gitárral  Facebookon kaptam  Megjelentünk - Háromszázharmad...  A fejfájás gyógyítása gyógysze...  Facebookon kaptam  Néha állj meg, csak egy percre...  Rúzsa Magdi - Most élsz (Marad...  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Fogd be a szád  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Petőfi Sándor - István Öcsém...  Facebookon kaptam  Tulipánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  623 főre nőtt a beazonosított ...  Harmónia......  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  Kellemes teázást!  Ez itt az én Hazám  5. Titkok, melyeket nem vihete...  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Országos Felhívás! Csalók a mo...  Az egész ország területén növe...  A keresztyének szomorúsága  A pápa azért imádkozott,  Vártalak...  Cicák az ablaknál  Facebookon kaptam  Hogyan és mire használhatjuk a...  Ami ma mellbe vágott  A tengeri só előnyei 
Bejegyzés Címkék
gyűlölködésről lebeszélni, dologra hívnám, népesség csökkentési, négy pillér, ideológiai-etikai pillér, emberek igényelik, etikai elfogadhatóság, fiatalokra minél, gazdasági pillér, gazdasági megszorításokkal, egészségügyi kiadások, halálozások száma, politikai pillér, biztonság kedvéért, nemzetállamok legyengítését, nemzetállamok lebontásához, többoldalú beruházási, nemzetállam megkaphatja, globális cégek, pszichológiai pillér, nemzeti kisebbségek, önmegvalósítás bátorítása, különböző deviáns, nemzetállam lebontására, egymás iránti, nemzeti összetartozás, szolidaritás leépítését, lakosság- csökkentési, nemzeti elkötelezettségű, emberek bizalma, magukat szocialistának, 1989-es MSZMP, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, 1980-as évek, továbbtanulási arányuk, okokat &#8222, egzisztenciálisan halmozott, mások munkáját, 1990-ben elvégzett, magát szocialistának, kapitalizmusra szavazott, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, azóta eltelt, választási lehetőség, legfőbb GYILKOSAI, 1956-os népfölkelés, országot privatizáció, dolgozó munkásság, fenti képen, bíró megindokolta, benne élőknek, alaptalan vádaskodás, mélységes árkot, baloldalinak nevezettek, nemzeti összetartozásra, gyűlölködésre való, népszavazási törvényt, történelmi alkotmány, alábbi Alaptörvénykezés, alábbi fotón, jobb oldali, miniszterelnököt bűnbaknak, hazaáruló PAKTUMOT, egész nemzedéket, nato-ba erőszakolva, 2004-es EU-s, határon túli, részleges nemzetegyesítés, állampolgárság megadásával, kádári időkben, miniszterelnököt, lakóközösségéből, magánvagyonaikat, miniszterelnökre, elkötelezettségű, jogfolytonossága, alaptörvénykezés, publikálhassanak, rendszerváltozás, bizalmatlanságot, megszorításokkal, demokratikusnak, életkörülmények, megosztottságba, elkötelezettebb, gyűlöletkampány, megmanipulálták, összetartozásra, törvényrendelet, kapitalizmussal, rokonszenveznek, agyonhallgatják, nemzetegyesítés, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7681 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 163
  • e Hét: 3288
  • e Hónap: 1727
  • e Év: 74074
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.