Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kiút keresése az évtizedek óta tartó krízishelyzetből
  2015-01-08 01:25:10, csütörtök
 
   
  HOGYAN IS TÖRTÉNT A "MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" CÍMŰ SZOCIOGRÁFIA több, mint kétezer pályaművének agyonhallgatása?

Akkoriban 1996-ban, az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület) http://furaila.xfree.hu/257277 összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra. (Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://furaila.xfree.hu/241359 )

Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG folyóiratának - a MAGYAR NAPLÓ szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban.

Amiért szó szerint idézte Jókai Anna az összejövetelünk céljához passzoló szöveget a szociográfiámból, már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek.

Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim. Vajon, ha tudják, hogy én írtam, akkor is tapsoltak volna?

Már talán soha nem fogom megtudni, mert Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...

*

Az történt, hogy a pályaművekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni!

Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak... Elhallgatták és hallgatnak róla azóta is!!! Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA, pedig a LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!

http://furaila.xfree.hu/55534


*

B. T. : Szívesen elolvasnám a fontosabb pályaműveket. Az is érdekel, hogy a mai társadalmi problémákra milyen megoldásokon dolgoznak különböző szakmai műhelyekben (pl. milyen munka folyik a KDNP Társadalmi Műhelyében)? Mi lesz a tartós munkanélküliek nyugdíjával? Lesz-e változtatás az adórendszeren (adókulcsok és családtámogatás), lesz-e valóban családbarád segítség a kormányzat részéről pl. a munkaerőpiacon? Mit tesz a kormányzat és más, szakmai és civil szervezetek a magyarság kárpát-medencei ill. ezen belül csonkországi tragikus térvesztésének visszafordításáért? Mit tesznek a társadalompolitikai műhelyekben azért, hogy a megújuló erőforrások felhasználásának aránya és gazdaságossága növekedjen, a tudomány pedig mit tesz ugyenezért? (Mivelhogy érv az is hogy nincs rá mód! De miért is nincs? Atomerőművek kifejlesztésére volt irdatlan pénz, az emberiség fenntartható jövőjére nincs?) Mit tehetünk azért, hogy a társadalmi összetartás helyi szinteken erősödjék és a társadalmi érdekérvényesítés hallathassa hangját az érdemi döntéshozatalban? Mi az alternatívája az adósságspirálnak, amivel ez a velejéig romlott fedezetlen világrend megbilincseli a társadalmakat, az emberiséget? MA A VILÁG 85 EMBERE GAZDAGABB, MINT AZ EMBEREK SZEGÉNYEBBIK FELE!

http://www.maszol.ro/.../23685-nyolcvanot-embere-a-vilag...

TÚLNÉPESEDÉSRŐL ÉS DEMOKRÁCIÁRÓL PAPOLNAK, MIKÖZBEN A SZÉLSŐSÉGES TÁRSADALMI ELOSZTÁS MEGÖLI A FÖLDET! Miközben az egész emberiség elférne egy Borsod-Abaúj-Zemplén megye nagyságú nagyvárosban!

http://kep.cdn.index.hu/.../2458636...


*

BMI: Volt olyan, hogy Nemzeti Konzultációs Testület a fővárosi Madách téren megnyitott irodában. Oda is elzarándokoltam és beszéltem személyesen Jókai Annával is, meg még két kompetens személyiséggel. azonban, akkor sem történt semmi. Pedig, özönlött aq nép a panaszáradatával, nekem elhiheted! Volt egy Fidesz nagygyűlés, amit azért hívtak össze, hogy tájékoztatást adjanak a népnek a Nemzeti Konzultációs Testülethez befolyt adatok alapján elkészített Fidesz-programról... Ez elmaradt. Kirakodós zsibvásár lett belőle, ahol Pataki Attila próbálta a vidám hangulatot kelteni... Annyira harsány módon, hogy elmenekültem onnan is, miután kiderült, hogy Pozsgay Imrétől kezdve senki nem mert kiállni a színpadra és legalább egy rövid összegzéssel méltatni a nagybecsű testülethez beérkező információkat... a NÉP mindenféle állapotjáról.

Kiderült, ugyanis, hogy nagyon-nagy a baj és iszonyatos- elkhúzódó krízishelyzetben van az un. NÉP... Azért sem vállalhatta föl mindezt a "konzultációs Testület", mert akkor azt is fel kellett volna vállalnia, hogy mindez még 1990 előtt kezdődött! És, bizony, ehhez ők - mint akik a kádári időkben szerzett tanultságú és tudós emberek - bizony ASSZISZTÁLTAK évtizedeken keresztül!

*

A másik, ami miatt nem juthatunk ötről- a hatra, az azért is van, mert egyik párt sem tehet mást, mint-hogy betartja az EU-val kompatibilitás elvét. Vagyis, semmit nem valósíthat meg mindabból az elképzeléséből, ami nincs az EU-val összhangban. Márpedig, az EU úgy működik, mint ahogy az a LUGANOI TANULMÁNYBAN foglaltatik. Vagyis, míg EU-tagország vagyunk, mese habbal minden, a magyarság érdekében kigondolt elképzelés!!! Jól bevált igérgetős kampányfogás csupán...

IDÉZE T A TANULMÁNYBÓL: "Mivel azonban abból indultunk ki, hogy a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz. Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés. De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak. Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet! Az alkalmazandó módszereknek:

* olcsónak kell lenniük,

* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá

* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,

* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra..".

h ttp://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila ...

IDÉZET FOLYTATÁSA: "Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére. Végső célként pedig azt kell kitűzni, hogy 2020-ra a világ jelenlegi 6 milliárdos lakossága 4 milliárdra csökkenjen le. Ehhez el kell érni, hogy a népesség a 20 év alatt évente átlagosan legalább 100 millióval csökkenjen. Ez a születésszám csökkentésével és a halálozás gyorsításával oldható meg. A módszerek pedig - mint már említettük- nem lehetnek durvák, nyilvánvalóak. Hogyan alapozhatjuk meg a népesség csökkentési tervet?

A négy pillér, amire támaszkodhatunk a következő:

* ideológiai-etikai,

* gazdasági,

* politikai és

* pszichológiai."

Részletesebben itt is olvasható: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila ...

*

Visszatérve a "MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatra, azt tudom neked írni, hogy az alábbi értékelést a Magyar Naplóban (a Magyar Írószövetség folyóirata) talán 1998 októberében tették közzé...

Majd, 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-szalonjában megtartott - média nélküli -

http://furaila.xfree.hu/55534

díjkiosztón bejelentették - a Magyar Napló akkori főszerkesztőjével az élen - hogy a MN fenntartja a díjnyertes pályamunkák első közlésének a jogát. (Én is ott vehettem át az alábbi emléklapot és a 25.000,- Ft-ot, amiből a pár nap múlva elhúnyt apámnak egy rendes koporsót tudtam venni.)

Csakhogy, ezt követően - pénzhiányra hivatkozva - hónapokig meg sem jelent 1998. dec.,1999 jan. febr. a Magyar Napló. Majd, márciusban megjelent színes fénynyomással egy un. összevont ünnepi szám az 1848-as forradalommal kapcsolatos írásokkal... Ezt követően örök feledésbe merült az egész pályázat. Pont úgy, mint ahogy a Nemzeti Konzultációs Testülethez beérkező panaszáradat...

*

A többi kérdésedre válaszolva ezt a jegyzetet küldeném:

MAGYARÁZAT A MOSTANI TÜNTETÉSEK OKAIRA

ÜRÜGYRE lenne szükség... (mint 1956-ban) hogy megépülhessen a nato (direkt írtam kisbetűkkel) európai támaszpontja hazánk területén.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog2006-ban sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!

Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás...

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat, amit azóta már el is fogadtak!!Ezért kellett és kell az un. baloldalnak és a mögöttük álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével. (Azt is meg kellene kérdezni tőle, hogy milyen tanácsok is értek meg - külföldi érdekeltségű szervezeteknek - havi négy millió forintot?)

Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok szegényebbik részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos "civil" szövetségek tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/43588

*

Ide tartozik még az is, hogy

1.) BÁRKA-faluba menekítené egy csoport mindazt, ami elengedhetetlenül szükséges egy esetleges "özönvíz" túléléséhez.

Összeszorult a szívem ettől, mert a Magyarországon élők többsége lakótelepi lakásokban él a nagyvárosokban. Ha jönne egy "özönvíz", akkor - szerintetek - őket nyugodtan elsodorhatja? Számukra nem is kellene megpróbálni némi megmenekülési lehetőséget felmutatni?

Ugyanakkor, egy esetleges "özönvíz" elől nem menekülhet meg a Bárkafalu lakossága sem!

A veszélyhelyzet, viszont valóságos probléma, amely túlélésre volt már a történelem során példa. A Szovjetúnió pl. a Hátországba menekítette az iparát, a nagyvárosok lakosságát, az asszonyokat, gyerekeket és ezzel a HÁTORSZÁGGAL sikerült nekik győzni és túlélni!!!

Magyarország, viszont Európa közepén lévén és mint ilyen országnak nincs lehetősége országos HÁTORSZÁG kiépítésére.

A mi haznákban minden egyes egyénnek és az általuk alkotott családnak ki kellene tudni építeni a saját magánéleti "hátországát".

Egyfajta túlélő programra lenne szükség. Ehhez azonban meg kellene tanulnunk FELELŐS FELNŐTTKÉNT az ÖNÁLLÓSÁG FELELŐSSÉGÉVEL gondolkodni... Nem ártana az sem,ha globálisan gondolkodva és lokálisan cselekedve készülnénk egy esetleges "özönvíz" túlélésére.

*

2.) Volt még az 1998-as kormányzása idején a Fidesznek egy falu-újraélesztési programja.

Felmérés készült az elnéptelenedő falvakról, amit családalapító fiatalokkal terveztek benépesíteni. Ez aztán elhalt az EU-tagságot követően...

A Fidesz is beállt a sorba az eu-s népességcsökentő program megvalósításának követésével. Kivéve a magyarországi cigányságot, akik számára olyan integrácis programot dolgozott ki, amivel a magyar-magyarság kárvalottjait lefokozza az ő szintjükre... Ezzel kivívva az EU elismerését, hogy még véletlenül se lehessen ráfogni a magyarországi hatalomra a SZEGREGÁCIÓ vádját! Inkább továbbra is pusztuljon le a magyarság rendszerváltoztatni nem tudó kárvalott rétege is...*

Az energia-témával kapcsolatban, pedig az a terv kezd megvalósulni látszani, amit még Gyurcsányék idejében elterveztek... Magyarország lenne Európa energia-elosztója egy bazi nagy atomerőművel Magyarországon.... Megírtam már korábban és még 2007-ben bemásoltam a blogomba is. Mostanság felújítottam és betettem a facés jegyzetek közé is.

https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/energiamez%C5%91k-%C3%A 9s-a-bazi-nagy-atomer%C5%91m%C5%B1-terve-magyarorsz%C3%A1gon/755486307820701

*

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=2590&n=furaila&blog*B.T.: Szerinted valahogy, társadalmi alapon, helyi szinten, el lehetne indítani egy modellt, közösen végiggondolt alapvető szempontok mentén?

*

BMI: Nem lehetne, mert semmit nem tehet a helyi lakosság, ha nincs meg az aktuális hatalomban lévők általi támogatottság hozzá!!!

2013-ban a Barikádban olvastam az önellátó falvak találkozójáról. Elő kéne ásnom azt a számot, mert ott föl vannak sorolva ezek a falvak... név szerint. Az ő programjait kéne népszerűsíteni...

Azt hiszem, hogy a 2014-es választásokat követően ezek is beállnak az eu-kompatibilitás sorába.

*

Jelenleg négy (öt) olyan csoportosulás között próbálok meg közvetíteni, amelyik "közösen végiggondolt szempontok mentén" önszerveződik. Ezek: Bárkaprogram, Teremtsünk boldog Magyarországot!, a Nemzetegyesítés és a Nemzeti Ellenállás, valamint a Konföderáció Magyarország (Halász József) Ja, és van egy a harmadik utasok Brindza András vezetésével, akikkel nem tartom a kapcsolatot, viszont B.A. le sem veszi rólam a szemét!!!! Ugye érted?

Az a gondom mindegyikkel, hogy a "diktatúrát" 1990-től, valamint 2012. jan. 1-től - az Alaptörvény bevezetésétől - eredeteztetik... Ők is az 1990 előtti időkben szerezték bárminemű kompetenciájukat (mint az aktuálisan hatalmon lévők) csak 1990-et követően elveszítették azt... Ezért aztán, számukra az 1990 előtti idők nem képezik vita tárgyát... Sőt, nem ismerik el, hogy a rendszerváltozásra is azért volt szükség, mert az aktuális, magukat szocialistának mondók becsődöltették azt, amit szocializmusnak mondanak... Pedig, 1990 előtti időkben a magukat szocialistának mondók azok, akik felszámolták az osztálytársadalmat már 1980-as évektől kezdődően és ezzel a munkásosztály árulói lettek. Ezt azonban a nyugati államokból támogatott IMF és más pénzolligarcháknak tulajdonítják...

És most figyelj!!! Azért nem fáj sem jobbról, sem balról, sőt semmilyen oldalról egyik pártorientáltnak sem a szíve az elárult és megsemmisített munkás-parasztságért, mert 1945-öt és 1956-ot követően megvalósult a proletárdiktatúra. Méghozzá egy speciálisan HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL.

Vagyis, mint minden rendszer- hatalmi struktúra kitermeli a maga "elitjét" és elnyomott rétegét (osztályát), így az is, amit szocialistának neveztek/neveznek megtette ezt. Így, azok a munkások és parasztok, akiket ebbéli státuszban ért a rendszerváltozás nevezetű felforgatás, nem voltak azonosak azokkal akik megvalósították az un. proletárdiktatúrát, hanem azokkal AZONOSAK, AKIKEN MEGVALÓSULT AZ!!!!!

Érted? Ezért nincs semmilyen oldalról szolidaritás azokkal szemben, akiket valósággal lenullázott állapotban ért 1990!!!!

Ők szemtanúkká váltak közben a puszta túlélésükkel!!!! És sajnos, utódaik megörökölték ezt és ez itt a valódi nemzettragédia!!!!

*

Ja, említetted a kádéenpét meg a Társadalmi Műhelyét.... Nahát, erről nem is tudtam.

Ezzel kapcsolatban azt kell, hogy írjam, hogy a főváros azon választókerületében lakom, ahol 1990-ben emdéefes többségű önkormányzat lett, majd ezt követően még fideszes polgármesterünk is volt... Csakhogy, ő is ahhoz a réteghez tartozott, amelyik még 1990 előtt szerezte a hatalomhoz való kompetenciáját. (Diploma=tudásbéli tőke, vállalkozói anyagi tőke és kapcsolatbéli tőke). Ezért, itt semmi nem változott 1990-et követően!

*

A kultúrház (Amit még 1906-ban építettek a vasas munkások összeadott téglajegyekből!) is az új kapitalista módit szolgálja megfizethető programjaival!

Az egyetlen közösségi ház is az emeszempé és belőle kiváló utódpártjainak találkozóhelye.

Péntekenként tartanak az emeszpések és dékások ott összejövetelt, ahonnan ingyen-kajacsomagokkal távoznak a megjelent szimpatizánsok.

*

Itt landolt az összes máshonnan kiszorult pártvezér és valóságos villanegyedet építettek már maguknak a kertvárosi részben, míg az őslakosok lepusztultsága oly nagymérvű, hogy a kipusztulásuk tömeges méreteket öltve, megtelt földi maradványaikkal a temetőnk!!! Nem győznek új földterületet vásárolni, hogy legyen nyughelyük a szerencsétlen, volt munkásoknak, akiket már a maradék utódaik maguk ássák meg a sírgödröt is!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: krízishelyzetben, adósságspirálnak, döntéshozatalban, kompetenciájukat, megvalósításának, rendszerváltozás, pártorientáltnak, szociográfiámból, népességcsökentő, felhasználásának, szociográfiámban, panaszáradatával, nemzetegyesítés, összejövetelünk, elzarándokoltam, legalattomosabb, sorskérdésekről, polgármesterünk, fennmaradhasson, kajacsomagokkal, családtámogatás, támaszkodhatunk, túlnépesedésről, megvalósították, szocializmusnak, kifejlesztésére, maradványaikkal, törvényjavaslat, agyonhallgatása, szeméthegyeitől, magánszektorra, asszonytársaim, magyarországon, világgazdasági, találkozóhelye, szimpatizánsok, ős-emdéefes Haza, világ magyar, későbbi meghívót, összejövetelünk céljához, szerző nevét, pályaművekből olyan, nemzet írójának, fontosabb pályaműveket, tartós munkanélküliek, kormányzat részéről, magyarság kárpát-medencei, megújuló erőforrások, tudomány pedig, emberiség fenntartható, társadalmi összetartás, társadalmi érdekérvényesítés, HOGYAN IS TÖRTÉNT, MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN, CÍMŰ SZOCIOGRÁFIA, Haladás Alapítvány, Magyarok Házába, Jókai Anna, MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG, MAGYAR NAPLÓ, IGAZSÁG ELHALLGATÁSA, LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, KDNP Társadalmi Műhelyében, EMBERE GAZDAGABB, MINT AZ EMBEREK SZEGÉNYEBBIK FELE, TÚLNÉPESEDÉSRŐL ÉS DEMOKRÁCIÁRÓL PAPOLNAK, MIKÖZBEN SZÉLSŐSÉGES TÁRSADALMI ELOSZTÁS MEGÖLI FÖLDET, Nemzeti Konzultációs Testület, Jókai Annával, Nemzeti Konzultációs Testülethez, Pataki Attila, Pozsgay Imrétől, LUGANOI TANULMÁNYBAN, IDÉZE TANULMÁNYBÓL, IDÉZET FOLYTATÁSA, Magyar Naplóban, Magyar Írószövetség, Gellért Szálló Tea-szalonjában, Magyar Napló, MAGYARÁZAT MOSTANI TÜNTETÉSEK OKAIRA, Bajnai Gordon, ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD, FELELŐS FELNŐTTKÉNT, ÖNÁLLÓSÁG FELELŐSSÉGÉVEL, Nemzeti Ellenállás, Konföderáció Magyarország, Halász József, Brindza András, HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL, AKIKEN MEGVALÓSULT AZ, Társadalmi Műhelyét, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 20:43 Koronavírus - Londoni elemzők: példátlan ütemben romlottak a világgazdaság ...
04.08. 20:43 Koronavírus - Cuomo: New York államban kedden 779-en haltak meg
04.08. 20:43 Koronavírus - Az ukrán kormány meg akarja tiltani állampolgárainak, hogy el...
04.08. 20:33 Koronavírus - Törökországban ismét rekordmértékben nőtt az igazolt fertőzöt...
04.08. 20:23 Koronavírus - ITM-államtitkár: a lehető leghamarabb munkához kell juttatni ...
04.08. 20:13 A 4iG igazgatósága részvényenként 22 forintos osztalékot javasol
04.08. 20:03 Az Avignoni Fesztivál igazgatója még reméli, hogy megtartható az idei talál...
04.08. 20:03 Koronavírus - Csökkent a halottak száma egy nap alatt, nőtt a diagnosztizál...
04.08. 20:03 Krónika 10. rész (felsőoktatási alapítványok, napirend után)
04.08. 20:03 Koronavírus - Az Európai Bizottság az unióba irányuló, nem alapvető fontoss...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Rózsaszín rózsa  Pihenő nyuszik  Húsvét  Orbók Ildikó fotója – Pe...  817 főre nőtt a beazonosított ...  Kellemes kávézást!  9. Hittanóra: Hiszem a bűnök b...  Robot szerelem  Útravaló – 2020. április...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyuszi tojást fest  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Bízz az Úrban, mert karja megs...  Imádság  Ünnep váró napok  Tavaszi kép  Magasan áll a Golgota ormán...  Aggodalom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pihenő nyuszik  Rózsa csokrok  Facebookon kaptam  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Rózsa csokor  Png virág  Pestis Járvány megszűnése  Kirakós  Szavazok  Facebookon kaptam  „Ellenszél volt”  Újdonságokkal bővül az ÉletMen...  Facebookon kaptam  Bízz az Úrban, mert karja megs...  Lúd ás a kutyus  Húsvét  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ló és a kutyabari  Posertube  Kellemes délutánt  Kellemes délutánt  Húsvét  9. Hittanóra: Hiszem a bűnök b...  Reménység  Tavaszi csokor  Nő sárkányt ereget  Karantén Passió 2020.04.05  Pio atya mélyen és feltétlenül...  Kislány rózsával  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Gyászba borult Isten csillagvá...  Facebookon kaptam  Húsvéti tojások  Kis GIF képek  Magasan áll a Golgota ormán...  Bízz az Úrban, mert karja megs...  Kutyus és a kistigris  Mindíg  Kis GIF képek  Ferenc pápa: A szegényekhez va...  Facebook  Szèp estét kedves látogat...  Világvége  Nyuszi a kerítésnél  Felfújom  Szavazok  Png rózsa  Pestis Járvány megszűnése  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Hogyan vegyünk részt online sz...  Isten békessége  Döntsünk a szeretet mellett!  Szívetek legyen vidám . . .  Kutyus és a kistigris  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Nyuszi tojást fest  Jézus élete  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Világvége  Ferenc pápa: A szegényekhez va...  Reménység  Lehulott a Jézus vére  Weöres Sándor - Rongyszőnyeg  Sokba került Istennek a megvál...  Png virág  Posertube  Kislány csokorral  Tulipán csokor  Szentmise közvetítés hétfő est...  Facebookon kaptam  Te győzöl Uram! – Keresz...  Isten áldása legyen Mindnyájun...  Virágvasárnap  Júdás eladta a lelkét. Vajon m... 
Bejegyzés Címkék
ős-emdéefes Haza, világ magyar, későbbi meghívót, összejövetelünk céljához, szerző nevét, pályaművekből olyan, nemzet írójának, fontosabb pályaműveket, tartós munkanélküliek, kormányzat részéről, magyarság kárpát-medencei, megújuló erőforrások, tudomány pedig, emberiség fenntartható, társadalmi összetartás, társadalmi érdekérvényesítés, érdemi döntéshozatalban, velejéig romlott, egész emberiség, fővárosi Madách, vidám hangulatot, rövid összegzéssel, nagybecsű testülethez, kádári időkben, magyarság érdekében, liberális rendnek, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, kevesebb ember, liberális rend, fenntartható fejlődés, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, születésszám csökkentésre, halálozási számok, világ jelenlegi, születésszám csökkentésével, halálozás gyorsításával, módszerek pedig, népesség csökkentési, négy pillér, alábbi értékelést, díjnyertes pályamunkák, alábbi emléklapot, rendes koporsót, 1848-as forradalommal, egész pályázat, többi kérdésedre, jegyzetet küldeném, őszödi beszéd, hatalmi provokációnak, 2006-os véres, mögöttük álló, logisztikai központok, uszítás ezerrel&#8230, magyarok szegényebbik, fogyasztói társadalom, csoport mindazt, szívem ettől, történelem során, nagyvárosok lakosságát, általuk alkotott, saját magánéleti, 1998-as kormányzása, elnéptelenedő falvakról, eu-s népességcsökentő, magyarországi cigányságot, magyar-magyarság kárvalottjait, magyarországi hatalomra, energia-témával kapcsolatban, bazi nagy, facés jegyzetek, helyi lakosság, aktuális hatalomban, önellátó falvak, 2014-es választásokat, eu-kompatibilitás sorába, 1990 előtti, aktuálisan hatalmon, magukat szocialistának, munkásosztály árulói, nyugati államokból, speciálisan HELYCSERÉS, rendszerváltozás nevezetű, puszta túlélésükkel, valódi nemzettragédia, főváros azon, réteghez tartozott, hatalomhoz való, vasas munkások, egyetlen közösségi, megjelent szimpatizánsok, összes máshonnan, kertvárosi részben, őslakosok lepusztultsága, kipusztulásuk tömeges, maradék utódaik, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 7683 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 317
  • e Hét: 1443
  • e Hónap: 3499
  • e Év: 75846
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.