Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lengyelország területén halad át...
  2015-03-25 07:34:14, szerda
 
   
  ... az amerikai hadsereg harcjárműkonvoja

2015. március 24., 14:33


Hétfőtől kezdve Lengyelország területén halad át az amerikai hadsereg Dragoon Ride elnevezésű harcjárműkonvoja, amely a Lengyelországban és a balti államokban megtartott rotációs hadgyakorlatok után Németországba tart.

Az Egyesül Államok megígérte, hogy katonai jelenléte Lengyelországban és Kelet-Európában addig tart, amíg szükség van rá, Lengyelország pedig az amerikai fegyveres erők állandó jelenlétét szeretné elérni - mondta el Tomasz Siemoniak nemzetvédelmi miniszter kedden egy lengyel televízióban.

http://www.magyartudat.com/lengyelorszag-teruleten-halad-at-az-amerikai-hadsereg- harcjarmukonvoja/

*

MIÉRT TÖLT EL SZORONGÁSSAL EZ A HÍR?

Talán azért, mert tudván-tudom, hogy ezt az egészet Magyarországnak szánták. Csakhogy, egyenlőre sikerült elodázni azt a fenyegetettséget, amit a NATO-tagság jelent Hazánk számára.

Mire gondoloök?

Arra bizony, hogy mindezt azért, mert nem voltak képesek bevallani a magukat szocialistának hazudók (és a velük PAKTUMOT kötő állítólagos rendszerváltoztatók) - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét.
(Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható KIVONATOLT RÉSZLETEIT! Azt külön kiemelem, amelysikben azt rögzítették, ahogy Medgyessy aggódik Magyarország fizetőképtelensége miatt.)
http://furaila.xfree.hu/234611
valamint a másolatát: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blogA békés átmenet ára

Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményeire - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...
És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!
Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

Bővebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog


És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?
Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!
Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján mentek el az emberek "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI


Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)


Hogy mindez soha ne derülhessen ki, B. P. támogatásával - megváltoztatva a népszavazási törvényt - beerőszakolták Magyarországot a NATO-ba... hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága...

Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó fő paktumozó politikust: http://furaila.xfree.hu/256215

Az ALAPTÖRVÉNY kapcsán B. P. beszél még arról is, hogy
- ,,...erős miniszterelnökre van szükség, akit lehet RUGDOSNI..."

Hát, rugdosták is rendesen, igaz, egyenlőre ,,csak" a gipszszobrát... (Az alábbi fotón a jobb oldali szélső hasáb fölső-első bekezdése.)
HOGYAN ÖSZTÖNÖZHET BÁRKI - AZ AKTUÁLIS MINISZTERELNÖK ,,RUGDOSÁSÁRA" - EGY EGÉSZ ORSZÁGOT?
http://furaila.xfree.hu/256215


Erről jut eszembe, hogy B. P. Bajnai Gordont elintézi annyival egy másik újságcikkben, hogy:
- ,,Bajnainak nincsenek egészséges politikai ösztönei... azonnal szakítani kellett volna azokkal akik azt a gyalázatos bábulikvidálást, imitált kivégzést.".

Az újságíró még közbe is szól, hogy:
- Bajnai ,,beszédével gerjesztette a lincshangulatot...".

Megjelent a Magyar Nemzet 2013. október 19-i számában a ,,NEMZETI IRÁNYULTSÁG DÖNT" címmel. A másolata itt látható: http://furaila.xfree.hu/256215


Jobban megérthetjük B. P. ejnye-bejnye nyilatkozatát - Bajnai Gordonnal kapcsolatban - ha megismerjük az előzményeket, amikor is Csoóri Sándor leköszönőben volt a Magyarok Világszövetségének elnöki tisztéről. Éppen ezért, tisztújításra lett szükség. Megelőzte ezt az elnöki tisztségre való jelölés, a kampány, majd a választás... amit már akkor az a HAZA ÉS HALADÁS ALAPÍTVÁNY (ma Egyesület) támogatott, amelyiknek Bajnai Gordon is köszönhette a milliós támogatását... 2013-ban, 2014-ben. http://furaila.xfree.hu/256215


Akkoriban az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület) 1996-ban http://furaila.xfree.hu/257277 összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.


Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://furaila.xfree.hu/241359
Ezen látható a Zrínyi Ilona Alapítvány rendezvényére szóló meghívás is.
Ez azért érdekes, mert ez az alapítvány is ugyanoda lett bejegyezve. Vagyis, megegyezik a címük.

Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!


A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett. 1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért... Viszont, 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk... http://furaila.xfree.hu/257487


2000-ben, ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig... Külön fölhívnám a figyelmet a meghívóban olvasható előadók között szereplő Gergényi Péterre! Akinek már akkoriban nagyon-nagy szerepet szánt B.P. (A TV-székház ostromát is a téren állva nézte végig) Az is provokáció volt!


És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."

Hát, csak hüledeztem...
Hát ezért volt a nagy fölhajtás? B. P. addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!

De, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"

Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy REZERVÁTUMBA LEGYÜNK ZÁRVA A SAJÁT HAZÁNBAN?

Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... Minden esetre, Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, http://furaila.xfree.hu/257487 amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.
Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele? Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban...

*

És, most jön a lényeg! 2008-ban tudomásomra jutott, hogy BAJNAI GORDON - területfejlesztési törvénybe bújtatva - MEGSZAVAZTATJA 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
2008-04-20 10:41:32, vasárnap

BAJNAI - ezt követően - talán ezért, szinte tálcán MEGKAPTA A MINISZTERELNÖKSÉGET - JUTALMUL

*
Amiért azóta sem valósulhatott meg a NATO európai támaszpontjának Magyarországon való kiépítése a 11 log. Kp.-tal, - mert az erre vonatkozó törvényt a parlament MEGTÉVESZTÉSÉVEL szavaztatták meg - már csak az ÜRÜGYRE: polgárháború kiprovokálására lenne szükség, mint Ukrajnában!!!

Ezért, kénytelen a nato megkerülve hazánkat, eljutni Lengyelországon keresztül Ukrajnába...

A veszély azonban ott lebeg fölöttünk, Magyarország fölött.
Mindezt köszönhetjük az országunkat a NATO-ba beerőszakoló paktumozó politikusoknak, akik az esetleges ELSZÁMOLTATÁS elől az EU és a NATO mögé szándékoztak elbújni. Ezért, képesek voltak Magyarország alig-hogy visszanyert szuverénitását is föláldozni!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországban, jogfolytonossága, alaptörvénykezés, fenyegetettséget, megtévesztésével, harcjárműkonvoja, miniszterelnökre, harcjarmukonvoja, lincshangulatot, támaszpontjának, megerősítéséért, lengyelországon, szabadságharcos, kiprovokálására, agyonhallgatják, bábulikvidálást, magyarországnak, törvényrendelet, nyíregyházától, magyarországon, privatizálható, függetlenített, kapitalistákká, következőekben, megváltoztatva, politikusoknak, bizottságaival, szuverénitását, képviseltették, megszavaztatja, névjegykártyát, beerőszakolták, szakszervezeti, szocialistának, miniszterelnök, alkalmazottaik, amerikai hadsereg, balti államokban, amerikai fegyveres, lengyel televízióban, egészet Magyarországnak, magukat szocialistának, velük PAKTUMOT, 1989-es MSZMP, békés átmenet, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, Dragoon Ride, Egyesül Államok, Tomasz Siemoniak, MIÉRT TÖLT EL SZORONGÁSSAL EZ HÍR, MSZMP KB, KIVONATOLT RÉSZLETEIT, HOGYAN ÖSZTÖNÖZHET BÁRKI, AKTUÁLIS MINISZTERELNÖK, EGÉSZ ORSZÁGOT, Bajnai Gordont, Magyar Nemzet, NEMZETI IRÁNYULTSÁG DÖNT”, Bajnai Gordonnal, Csoóri Sándor, Magyarok Világszövetségének, HAZA ÉS HALADÁS ALAPÍTVÁNY, Bajnai Gordon, Haladás Alapítvány, Magyarok Házába, Zrínyi Ilona Alapítvány, Kanadától Ausztráliáig, Nyíregyházától Sopronig, Ausztráliától Kanadáig, Gergényi Péterre, Pongrátz Gergely, Boross Péter, REZERVÁTUMBA LEGYÜNK ZÁRVA SAJÁT HAZÁNBAN, Pongrátz Gergelynek, BAJNAI GORDON, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, MEGKAPTA MINISZTERELNÖKSÉGET, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.26. 23:23 Elfogadták Eger 45 milliárdos főösszegű költségvetését
02.26. 23:12 Bajnokok Ligája - A Bernabeuban nyert a Manchester City, előnyben a Lyon
02.26. 22:33 Katalán válság - Havonta tanácskozik mostantól a spanyol és a katalán kormá...
02.26. 21:22 A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
02.26. 21:02 A rostszegény étrend magas vérnyomást okozhat
02.26. 20:53 Az idén 3,5 százalékos gazdasági növekedésre számít a Kopint-Tárki
02.26. 20:53 Koronavírus - Londoni elemzők: tartós járvány esetén 5 százalék alá lassulh...
02.26. 20:53 Férfi vízilabda ob I - Gólgazdag mérkőzést nyert a címvédő FTC
02.26. 20:52 Fővárosi Közgyűlés - Fidesz: a saját kampányígéreteit is leszavazta a balol...
02.26. 20:52 Koronavírus - Debreceni repülőtér: az előírásoknak megfelelő a vizsgálat
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Soha ne tegyél tönkre, egy jó ...  Mindszenty József az ország l...  Február 26 Hamvazó szerda  Kellemes délutáni pihenést  Miért írok verseket  Kislány a szekrényen űl  Naplemente  Február 26 Hamvazó szerda  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Clematis  Már régen nem úgy élek  Február vége felé  A hited az amit sosem veszíthe...  Kacsintó narancs  A hited az amit sosem veszíthe...  Kellemes teázást  Sárguló lapok  A Lourdes-i Szűzanyára bízzák ...  Szèp estét  Tulipánok  Dobszay-Meskó Ilona és Láng Is...  A kommonizmus áldozatainak eml...  A kereszt  Posertube  Február 26 Hamvazó szerda  Rákipar  Png táska  Facebookon kaptam Krisztina...  Orchidea  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam Krisztina...  Párizsban járt az Ősz  Himnusz Marton Áron püspökhöz  Ismerős  Február 26 Hamvazó szerda  Hóvirág  Jó éjszakát  Levendula csokrok  Véget ért Mohácson az idei bus...  Harmónia......  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Biztos vagyok Isten szeretében  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Szepes Mária idézet  Esti fűrdés  Kellemes délutáni pihenést  A jó Isten mindannyiunk szívéb...  Lehet a gyermeket könyvből nev...  Facebookon kaptam  Nagyböjti ráhangoló: 3 nagyböj...  Png táska  Ne sürgesd  A jó Isten mindannyiunk szívéb...  Vízcseppes rózsa  Nátha  Facebookon kaptam  Ne sürgesd  Facebookon kaptam  Rákipar  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Jézus  Gerberák  Kellemes kávézást  Szép estét kívánok ! .....  Jó éjszakát  Kellemes délutánt  Png nő  Orchidea  Dolhai Lajos: Úgy várjuk az 52...  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Dobszay-Meskó Ilona és Láng Is...  Égi lámpásként gyúlnak a csill...  Csoki csurgatás  Gyertya  Sárga rózsák  Hamvazószerda. - Csíksomlyó 2...  Elég nekünk Isten kegyelme  Orchidea  A sebészi maszk: -nem szűr tel...  Kellemes délutánt  Aranyosi Ervin: Süni-cica  Böjte Csaba testvér- belső ti...  Tulipánok  Mandarin  Hamvazószerda. - Csíksomlyó 2...  Levendula csokrok  Benedek Elek: Koldus  Sárga rózsa  Csukás István - Annyiszor játs...  Szeretlek  Facebookon kaptam  Png nő 
Bejegyzés Címkék
amerikai hadsereg, balti államokban, amerikai fegyveres, lengyel televízióban, egészet Magyarországnak, magukat szocialistának, velük PAKTUMOT, 1989-es MSZMP, békés átmenet, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, népszavazási törvényt, történelmi alkotmány, alábbi Alaptörvénykezés, alábbi fotón, jobb oldali, másik újságcikkben, gyalázatos bábulikvidálást, elnöki tisztségre, milliós támogatását&#8230, ős-emdéefes Haza, világ magyar, későbbi meghívót, világ minden, magyarság lányai, elszakított területekről, következőekben mindig, akkori elnöki, meghívóban olvasható, téren állva, nagy fölhajtás, 1956-os szabadságharcos, későbbiekben magyarázatot, kiskunmajsai címével, 1956-os múzeumot, egész ország, erre vonatkozó, parlament MEGTÉVESZTÉSÉVEL, nato megkerülve, veszély azonban, esetleges ELSZÁMOLTATÁS, lengyelországban, jogfolytonossága, alaptörvénykezés, fenyegetettséget, megtévesztésével, harcjárműkonvoja, miniszterelnökre, harcjarmukonvoja, lincshangulatot, támaszpontjának, megerősítéséért, lengyelországon, szabadságharcos, kiprovokálására, agyonhallgatják, bábulikvidálást, magyarországnak, törvényrendelet, nyíregyházától, magyarországon, privatizálható, függetlenített, kapitalistákká, következőekben, megváltoztatva, politikusoknak, bizottságaival, szuverénitását, képviseltették, megszavaztatja, névjegykártyát, beerőszakolták, szakszervezeti, szocialistának, miniszterelnök, alkalmazottaik, magyarországot, hadgyakorlatok, kampányoltunk, kárpátaljáról, ausztráliától, jegyzőkönyvek, lengyelorszag, tisztújításra, intézményeire, nyilatkozatot, negyvennégyen, valósulhatott, nyilatkozatát, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 33 db bejegyzés
Összes: 7663 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 3062
  • e Hónap: 19263
  • e Év: 47763
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.