Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Több száz amerikai jön hozzánk csatagéppel
  2015-10-15 06:03:36, csütörtök
 
   
  Több száz amerikai jön hozzánk csatagéppel:
http://hirhatar.com/tobb-szaz-amerikai-jon-hozzank-csatageppel/

*

KOMMENT:
Kár, hogy senki nem akarja tudomásul venni, hogy 2008 óta törvény van arról, hogy a NATO Magyarországon építhesse ki európai támaszpontját!


ELŐZMÉNYEK:

Bajnai Gordon által előterjesztett, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva megszavazta 2008. április 22-én azt a törvényt (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - egyenként 10 km-es sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn...

RÉSZLET A TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁSBÓL:
A/35 §-hoz:
Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete
27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."

Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.

Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán megkapta a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép.

Boross 1999-ben olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levitetni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=185005&aid=242747
(Heti Válasz XI. évfolyam, 17. sz. 2011. április 28.)

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

A lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! http://furaila.xfree.hu/257851

A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... http://furaila.xfree.hu/43588
*
Igen, jól tetszik olvasni! 1956-ban is PROVOKÁCIÓVAL találtak ÜRÜGYET az egyébként akkor is jogos népharag felkorbácsolására, majd LEVERETÉSÉRE a SZU hadseregével! Ugyanis, én már 1956 augusztusában láttam azokat a röpcédulákat, melyekkel októberben sikerült kirobbantani a népfölkelést... Méghozzá a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről ledobált bálákba csomagolva!!!

Persze, Rácz Sándornak mostanában elolvastam a még 2005-ben kiadott PARÁZSLÓ SZÁNDÉK című ,,EMLÉKEK ÉS TÉNYEK 1956-BÓL" alcímű könyvét...és ebben bukkantam rá arra, amit Rácz Sándor írt erről az '56-os PROVOKÁCIÓRÓL:
- ,,Vajon a magyar forradalmat valóban tudatosan, előre megtervezve robbantották-e ki? Az eltelt 49 évben sokszor hallottam erről a feltételezésről. Az általam olvasott anyagok erősen arra engednek következtetni, hogy a jaltai találkozón valóban erről tárgyaltak..."
Ez után még sorakozik öt nagyon fontos tény-kérdés a könyvben, amiről a mai napig HALLGATNAK a történészek és politikusok!


Most is ÜRÜGYRE lenne szükség... mint 2006-ban az őszödi beszéd és a TV-székház ,,ostroma"... a 2006-os rendőri beavatkozás
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!
Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! Ezért is emeltem ki a nevét: http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225158&aid=257851

*
Csakhogy, akkor még nem volt kész a - 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként előterjesztett - TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT T/3511. sz. TÖRVÉNYJAVASLAT!
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy maradék kis országunk NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/43588

Amiért hiábavalónak tűnt a TÜRELMETLEN paktumozóknak a magyarság hergelése, ezért Ukrajnában robbantották ki azt a polgárháborús helyzetet, amit eredetileg még ide terveztek Magyarországra!
*
Azonban, hogy hiába ment a különféle uszítás, rászabadították Magyarországra a migránsokat, akik között elvegyülve a dzsihadista fanatikusok, majd tenni is fognak azért, hogy meglegyen végre az ÜRÜGY mindarra, amivel végérvényesen fölszámolható lenne Magyarország.

MEGVALÓSULHATNA egy másik DK-s terve, hogy még a térképről is eltűnjön maradék kicsiny hazánk! Gyurcsány Ferenc ugyanis - a 2016-os EP választási kampányát megnyitó beszédében -bejelentette:
- ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":
http://beregihirek.hu/.../gyurcsany.../Kiss_Barnabas.html _


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kampányolhatott, feltételezésről, szeméthegyeitől, megvalósulhatna, rászabadították, törvényjavaslat, magyarországra, újjászervezett, módosításaként, székesfehérvár, előterjesztett, repülőgépeiről, magyarországon, elsajátítására, magyarországot, tevékenységét, felhasználási, provokációról, kialakítására, következtetni, közigazgatási, támaszpontját, osztottsággal, fölszámolható, provokációval, provokációnak, augusztusában, polgárháborús, megszállására, egyesületével, valósulhatott, végérvényesen, paktumozóknak, világfórumán, népszavazási, módosításból, egész ország, honvédelmi terület, település közigazgatási, akkori népszavazási, korábbi képet, általa újjászervezett, benne élőket, logisztikai központ, izraeli műszaki, nagy feladatra, akkori SZU-katonaság, őszödi beszéd, meghívott előadók, meghívókon ezért, hatalmi provokációnak, 2006-os véres, NATO Magyarországon, Bajnai Gordon, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA, RÉSZLET TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁSBÓL, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, Heti Válasz XI, GERGÉNYI PÉTER, MINDEN Haza, Magyar Nők Világfórumán, Magyar Néphadsereg, Rácz Sándornak, PARÁZSLÓ SZÁNDÉK, EMLÉKEK ÉS TÉNYEK, Rácz Sándor, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT, ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD, Gyurcsány Ferenc, Eltörölné Magyarországot, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét  Mindent de mindent visszakap  Egy tavasz  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  ajándék, mellyel meglepem  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Az ember  Facebookon kaptam  IGEN így  Mindig lesz olyan  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Erdei gyöngyvirág  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét  Tanmese  Dóró Sándor: Embernek maradni  Latinovits Zoltán tollából  Mit ünnepelnek a görögök márci...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Szép estét kedves látogatóimna...  Ott van  Nevelőszülőkhöz adták,  Bársony székben  Somlyó Zoltán - Orgonával  Sorsunk miatt...  Latinovits Zoltán tollából  Egy tavasz  Kertem  Erdei gyöngyvirág  IGEN így  Jázmin  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Segíts neki dicsérni Téged  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Alvó cica  Csend  Egy tavasz  Egy párkányon  Hamvas Béla  különleges  Bornyi Veronika haiku verse  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos mondta  Isten hűségének mértéke  Jó éjszakát  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Megígért békesség  Jó éjszakát  Egy barátság története  Márai Sándor tollából  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Szép estét  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A pitypang legendája 
Bejegyzés Címkék
egész ország, honvédelmi terület, település közigazgatási, akkori népszavazási, korábbi képet, általa újjászervezett, benne élőket, logisztikai központ, izraeli műszaki, nagy feladatra, akkori SZU-katonaság, őszödi beszéd, meghívott előadók, meghívókon ezért, hatalmi provokációnak, 2006-os véres, egyébként akkor, magyar forradalmat, általam olvasott, jaltai találkozón, 2006-os rendőri, mögötte álló, logisztikai központok, uszítás ezerrel&#8230, részét kiképezik, fogyasztói társadalom, magyarság hergelése, polgárháborús helyzetet, különféle uszítás, dzsihadista fanatikusok, másik DK-s, kampányolhatott, feltételezésről, szeméthegyeitől, megvalósulhatna, rászabadították, törvényjavaslat, magyarországra, újjászervezett, módosításaként, székesfehérvár, előterjesztett, repülőgépeiről, magyarországon, elsajátítására, magyarországot, tevékenységét, felhasználási, provokációról, kialakítására, következtetni, közigazgatási, támaszpontját, osztottsággal, fölszámolható, provokációval, provokációnak, augusztusában, polgárháborús, megszállására, egyesületével, valósulhatott, végérvényesen, paktumozóknak, világfórumán, népszavazási, módosításból, tönkretették, szerződéssel, újságcikkről, kirobbantani, magyarország, robbantották, népfölkelést, támaszponttá, szabadkikötő, tiszaújváros, röpcédulákat, mellékletben, felsorolását, leveretésére, hadseregével, bejelentette, kiépítésével, hiábavalónak, türelmetlen, logisztikai, nagykanizsa, forradalmat, beavatkozás, dzsihadista, figyelemmel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 270
  • e Hét: 1013
  • e Hónap: 1960
  • e Év: 37901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.