Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Évtizedek óta tüneti kezelés folyik
  2015-10-18 05:05:14, vasárnap
 
   
  EZ EGY HELYZETELEMZÉS, melynek olyan funkciója lenne, mint az orvoslásban a helyes és PONTOS DIAGNÓZIS megfogalmazásának.

*

Egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek a korosztályok: ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*
Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor B.P.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság... Na, ez az, amiről nem tudnak a generációk! Ezért, senkinek sincs tudomása arról, hogy miért nem haladnak a dolgok.
*
Azért, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát átgázolt ezen az új munkásságon és szemrebbenés nélkül becsődöltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál! A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!
*
A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!! És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és utódait?
*
Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM a magyarországi "NÉP"-nek létkérdés a NATO magyarországi jelenléte, hanem, ellenségeinek!
*
Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!
*
Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!
*
KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpra állni, amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!
*
Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!

Lásd Susan Georg LUGANOI TANULMÁNY-át, mmelyből idéznék egy rövid részletet:

''"... a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni.

Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz.
Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés.

De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés?

A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak.

Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!

Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra.

Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére.'''
http://magyarmegmaradasert.hu/.../2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1...

*

Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!
*
Elsősorban ajánlatos figyelembe venni azokat a népirtásos technikákat, amivel már ,,sikerrel" a temetőbe küldték azt a korosztályt, amelyiket 40 éves kora körül ért az 1990-es rendszerváltozásnak mondott változás.
Annál inkább fontos lenne a FELÜLVIZSGÁLAT, mert mára már ennek a korosztálynak a gyermekei is 40 éves korba kerülve ugyanolyan módszerekkel vannak ellehetetlenítve, miközben rájuk nehezedik a szüleik korosztályának nyugdíjának kitermelése és az utódokról való gondoskodás is. Sajnos, köztudott mára, hogy a mai aktív-korúak számára még szüleikénél is rosszabb sorsot szán az EU mögé bújó hatalom...
*
Úgyhogy, nem kellene itt a generációkat minősítgetni, mert már kurvára ismerjük azt, hogy senki még csak nem is szellenthet ebben az országban a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI által MEGBÍZOTT jelengetői tudta nélkül!
Naná, hogy miniszterelnök, de még képviselő sem lehet az, akinek az nincs megengedve!!!

http://gepnarancs.hu/2013/10/elbaszott-generacio/

*

Általában, a helyzetelemzések úgy működnek, mint az orvoslásban a helyes és pontos diagnózis megfogalamazása. Mert csakis akkor lehet szó a legmegfelelőbb és leghatékonyabb gyógymód kiválasztása.
*
És ehhez azért szükséges lenne olyan "ORVOSRA", vagyis VEZETŐRE, aki képes erre. Képes OK-OKOZATI összefüggéseiben látni a társadalmi helyzetet!!!!!!!!!
*
Mert az a gond évtizedek óta, hogy senkit nem érdekel a sok társadalmi problémát kiváltó ok, hanem mindenki az okozatokat sorolgatja (mármint a problémákat) és senki nem kíváncsi az azt kiváltó okra, vagy okokra! Ezért, TÜNETI KEZELÉS FOLYIK és erre szeretném a figyelmeteket fölhívni!!!!
*
Olyan vezetőre van szükség, aki TÖBBRE KÉPES, MINT A TÜNETEK SOROLÁSA ÉS AZOK KEZELÉSE!!!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellehetetlenítve, kertgazdálkodást, helyzetelemzések, összefüggéseiben, proletarizálták, kiprivatizálták, megfogalamazása, fennmaradhasson, középosztályát, magánszektorra, leghatékonyabb, tönkretételére, szocialistának, munkásosztályt, miniszterelnök, felülvizsgálat, legmegfelelőbb, világgazdasági, helyzetelemzés, korosztályának, magyarságukhoz, munkáspártnak, lázadhatnának, erőforrásokat, alkalmazhatók, ellenségeinek, javasolhatunk, kiválasztását, szocializmust, megvalósulhat, figyelmeteket, korosztálynak, magyarországi, becsődöltette, világháborúk, módszerekkel, kertgazdálkodást megvalósító, alulról fölhozott, saját fajtája, 1980-as évekre, akkorra munkássá, kádári időkben, nagy büdös, határról túlról, erdélyiek sírnak, román szekusok, saját fajtájával, magyarságukhoz ragaszkodók, előbbiek miatt, történések miatt, maga vezére, koncot félti, PONTOS DIAGNÓZIS, HELYCSERÉS TÁMADÁS, KIHALT AZ KOROSZTÁLY, ERKÖLCSI ALAP, Lásd Susan Georg LUGANOI TANULMÁNY-át, Képes OK-OKOZATI, TÜNETI KEZELÉS FOLYIK, TÖBBRE KÉPES, MINT TÜNETEK SOROLÁSA ÉS AZOK KEZELÉSE, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Őrizkednünk kell...  Idő  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Png fotel  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Png fotel  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Éretlen vers  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png ház  Png kislány  Png virág  Akik bántanak téged  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Sose bánj semmit  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A sors  Lóhere  képre írva  Facebookon kaptam  Png kutya  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy lelki imádság  Tavaszi kép  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Neked tudnod kell  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png nő  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kislány  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy lelki imádság  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sose bánj semmit  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Még csak most kezdődik a nap  Egy lelki imádság  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy bizonyos határt  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Zilahy Lajos gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nevem  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kertgazdálkodást megvalósító, alulról fölhozott, saját fajtája, 1980-as évekre, akkorra munkássá, kádári időkben, nagy büdös, határról túlról, erdélyiek sírnak, román szekusok, saját fajtájával, magyarságukhoz ragaszkodók, előbbiek miatt, történések miatt, maga vezére, koncot félti, saját vagyonát, hatalmat hazugsággal, 40-es életévüket, rövid részletet, liberális rendnek, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, kevesebb ember, liberális rend, fenntartható fejlődés, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, születésszám csökkentésre, halálozási számok, további pusztítást, népirtásos technikákat, temetőbe küldték, szüleik korosztályának, utódokról való, generációkat minősítgetni, titkos szolgálatok, nincs megengedve, társadalmi helyzetet, okozatokat sorolgatja, figyelmeteket fölhívni, ellehetetlenítve, kertgazdálkodást, helyzetelemzések, összefüggéseiben, proletarizálták, kiprivatizálták, megfogalamazása, fennmaradhasson, középosztályát, magánszektorra, leghatékonyabb, tönkretételére, szocialistának, munkásosztályt, miniszterelnök, felülvizsgálat, legmegfelelőbb, világgazdasági, helyzetelemzés, korosztályának, magyarságukhoz, munkáspártnak, lázadhatnának, erőforrásokat, alkalmazhatók, ellenségeinek, javasolhatunk, kiválasztását, szocializmust, megvalósulhat, figyelmeteket, korosztálynak, magyarországi, becsődöltette, világháborúk, módszerekkel, tanulmányban, középosztály, viszonylagos, parasztságot, fenntartható, szemrebbenés, korosztályok, generációkat, körülményben, kiválasztása, csökkentésre, alkalmazandó, fölszámolták, minősítgetni, szervezkedés, stratégiának, fogalmazzunk, valószínűleg, módszereknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 307
  • e Hét: 584
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 45129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.