Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az őszödi beszéd rejtett üzenete a mának
  2017-02-02 00:16:36, csütörtök
 
   
  A 2006-os őszödi beszéd, mint provokáció, ürügyül szolgált - az egyébként jogos - népharag kiprovokálására.
Ami elgondolkodtató a beszédben és tanulságul szolgálhat, azt kiemeltem és korabeli dokumentumokkal véleményeztem
*
*
KIEMELÉS a beszédből:
*
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."
*
*
Ehhez a következőkezőket fűzném:
*
Az, hogy mire készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években.
Valóban nehéz helyzetben voltak és vannak, mert attól a perctől fogva, hogy fölszámolták az osztálytársadalmat és a munkásosztályt... - mint baloldali- szocialista pártnak - megszűnt a politikai életbeli létjogosultságuk.
Az sem véletlen, hogy az MSZP-ből kiválva később a Demokratikus Koalíció nevet vették föl...
*
Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi Péter végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
*
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos T/5311-es törvény-tervezete (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) már ,,le volt papírozva"... (Gyurcsány erre utalhatott a beszédében.)
*
Arra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn...
*
IDÉZET A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSBÓL:
,,"Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli."
,,Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.""
*
*
KIEMELÉSEK a beszédből:
*
2. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet."
*
3. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
*
*
Ezekhez a következőket fűzném:
*
Bizony, nem tehettek mást, minthogy hazudják a szocialista voltukat, hazudják az ateista baloldaliságukat, miközben a legvadabb templomos kapitalistákká lettek...
*
Hazugságra épült az egész III. Köztársaság, amit elhallgattak a magyarországi lakosok elől.
- Azért nem írok NÉP-et, mert olyan már az 1980-as években sem létezett.
- A ,,szocialista embertípus" kinevelése megtörtént az ,,internacionalitás" nevében.
- Majd, 1990 után ennek az embertömegnek a fokozatos kihalásával a régi-új hatalomnak szüksége volt arra a TÖMEGEMBERRE, aki jó fogyasztó- kozmopolita- EU-polgár.
*
Ezzel előidézték önnön politikai feleslegességüket.
*
Ezért voltak kénytelenek hazudozni és a valódi TÖRTÉNELMI TÉNYEKET ELHALLGATNI.
*
Gyurcsány Ferenc tudván-tudta, hogy nehéz lenne a néppel elfogadni azt a történelmi tényt, hogy az 1990 előtti hatalomból nőtte ki magát az a politikai "elit", amelyik csődbe vitte azt, amit szocializmusnak neveznek, és amelyik levezényelte 1990 után az un. rendszerváltozást?
*
26 évnyi vergődés után el kell gondolkodni azon, hogy vajon hogyan szavazott volna a NÉP, ha tisztázva lett volna - még 1990-ben - hogy az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/234611
*
Ez annak az árulásnak a BIZONYÍTÉKA, hogy 1989-ben a Szocialista MUNKÁSPÁRT vezetőinek kisebb gondja is nagyobb volt a MUNKÁSOK gondja-bajánál! Kizárólag a pártvagyon és a HATALMI tőke ÁTMENTÉSÉNEK módjairól tanakodtak ezeken a központi bizottsági üléseken!
A Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek másolata itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn...
MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveiből kivonatolt részletekből egyértelműen kiderülhetne mindenki számára (ha nem titkosították volna) hogy leszarták a munkásosztályhoz tartozókat és kisebb gondjuk is nagyobb náluknál!
Pedig még 1994-ben is azt hazudták a kampányban, hogy az ő érdeküket képviselik! Kizárólag arról szólnak ezek a HITELES jegyzőkönyvi kivonatolt részletek, hogyan mentsék át a pártvagyont magáncélra kft-be, meg mit tudom én, hogy mikbe...
*
Miért olyan nehéz belátni, hogy amikor már nem volt jó üzlet a "szovjet-magyar barátság", akkor a VEZETŐ politikai "elit" nyugat-felé kezdett orientálódni????
Másik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi...
*
*
KIEMELÉS a beszédből:
*
4. ) ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."
*
*
Ehhez a következőket fűzném:
*
Ki kellett tartaniuk, míg ki nem pusztult az az ,,internacionalista-szocialista" embertípus, akit a baloldalinak és szocialistának nevezett hatalmi elődök neveltek ki. Annyira rettegtek és rettegnek egy jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, hogy még a HAZAÁRULÁSRA is képesek.
*
Az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak.
Gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva - a II. "Trianont"!
Mert, bizony,
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a MUNKÁS-PARASZTSÁGHOZ tartozó rétegét érintette végzetesen!
Tették és tehették ezt büntetlenül, miközben az ezt végrehajtó politikusok továbbra is baloldalinak és azokkal szolidárisnak hazudják magukat, akik "mertek kicsik lenni"!
Egyébként semmiféle baloldaliságnak nem lett volna létjogosultsága 1990-et követően! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828037&aid=257851
*
És ezzel az osztályáruló HATALOMMAL kötötte meg a PAKTUMOT. Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
Nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 26 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek szavazni és NEM választani.
*
Mert milyen egy választási lehetőség volt az, amikor a NÉP nem választhatott jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kellett fogadni - a demokratikusra és liberálisra oszlott - egy-párti előd utódainak jelöltjeit, akikre aztán szavazhattunk?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.
*
*
KIEMELÉS a beszédből:
*
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani.""
*
*:
Ehhez a következőket fűzném:
*
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás.
*
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL építtettek föl.
Viszont, ahogy teltek-múltak az évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a BALOLDALI politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában.
Sőt, már EGYIK PÁRTÉRA SEM LEHET SZÁMÍTANI! A magukat jobboldalinak és demokratikus néppártinak kommunikáló Fideszre sem!!!
Ugyanis, hiába az összes nemzetmentő pártprogram, ha az nem egyezik az EU nemzeteket gyengítő- ,,NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ" programjával!
Ezt a programot Susan Georg dolgozta ki és ,,LUGANOI TANULMÁNY" címmel elhíresülve bejárta már az egész világot.
*
Ebből idézném az ide vonatkozó NÉPIRTÁSOS részletet:
*
,,... liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... ,, De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak." ... ,,Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"
,,Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."
,,Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére."
(Susan Georg: Luganói tanulmány:
http://magyarmegmaradasert.hu/.../2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1... )
*
*
Ebből is láthatjuk, hogy oly módon behatároltak, bekerítettek minket: egyszerű magyar állampolgárokat - a jobb- és baloldalon kiválasztódott politikusok és az őket támogató titkos szolgálat MEGBÍZÓI és az általuk irányított média - hogy nincs az a SZERVEZKEDÉS, amelyik hatékonyan felléphetne a NATO-val és az Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT párt-politikusokkal szemben!
*
*
De, elkeseredésre csak azoknak van okuk, akik képtelenek pártpolitikai behatároltság nélkül megszervezni a MAGÁNÉLETÜKET!
*
*
Az ugyanis, már 2006. október 6-án kiderült, hogy a Gyurcsány-beszéd kiszabadította a szellemet a palackból és tömegeket mozgatott meg eleinte. Azonban, október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre és futni hagyta a ,,rányomott" provokátorokat.
http://furaila.xfree.hu/43588
*
*
Semmit nem értek el a tüntetésekkel! Hiszen, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án.
Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
http://www.irodalmilap.net/...
*
*
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:
Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
*
*
Még szerencse, hogy mi: egyszerű magyar (állam)polgárok, nem csak TÁRSADALMI lények vagyunk, hanem MAGÁNEMBEREK is, akik megvédhetik önmagukat és szeretteiket a magánéletükben.
Hogyan, ha a politika - titkos ügynökök által - a magánéletünkre is rátelepszik?
*
Bóna Mária Ilona
*
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megsemmisüléstől, elszámoltatástól, következőkezőket, rendszerváltozás, lakóközösségéből, jegyzőkönyvekből, létjogosultságuk, munkásosztályhoz, jegyzőkönyveiből, baloldaliságukat, szocializmusnak, fennmaradhasson, megszavaztatták, törvényrendelet, létjogosultsága, gondolkodhatunk, szocializmusból, baloldaliságnak, javadalmazásért, dokumentumokkal, kiprovokálására, állampolgárokat, elgondolkodtató, demokratikusra, nyilvánvalóbbá, munkásosztályt, becsődöltetése, kapitalistákká, kiválasztódott, magánéletükben, porcelángyártó, elkövetkezendő, lehetőségeinek, magánéletünkre, kiszabadította, magyarországon, 2006-os őszödi, egyébként jogos, választási kampány, következőkezőket fűzném, elkövetkezendő hónapokban, perctől fogva, politikai életbeli, település közigazgatási, utolsó másfél-két, következőket fűzném, szocialista voltukat, ateista baloldaliságukat, legvadabb templomos, magyarországi lakosok, 1980-as években, fokozatos kihalásával, Demokratikus Koalíció, Gergényi Péter, IDÉZET TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSBÓL, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, TÖRTÉNELMI TÉNYEKET ELHALLGATNI, Gyurcsány Ferenc, MSZMP KB, Szocialista MUNKÁSPÁRT, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság, Magyar Szocialista Párt, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat…, LEHETETT TUDNI, KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL, EGYIK PÁRTÉRA SEM LEHET SZÁMÍTANI, Susan Georg, LUGANOI TANULMÁNY”, Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST, ÜZENETE MÁNAK, Nyugodtan TOVÁBB, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Téli kép  Vádló  Rokka  Szép estét  Különleges  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Téli kép  Jó reggelt , szép napot  Advent második vasárnapja. Csí...  Ne kérdezt, ki voltam - 109 év...  Emlékkép  Karácsonyi előzetes - hangulat...  Szép napot  Téli kép  Ne íjesztgess  Sajt reszelés  Téli kép  Téli kép  Advent második angyala  Karácsonyfa  Töltőtoll  Nő téli öltözékben  Emlékkép  Ami ma nincsen meg...  Advent  Szép napot  Fenyőág díszekkel  A tél virága  A tél virága  Törvény és pénz  Téli kép  Karácsonyi dekoráció  Advent , 2.  Advent második vasárnapja. Csí...  Kellemes vasárnapot  Mese a szeretetről  Nyuszi a hóban  Karácsonyi dekoráció  Tövis és rózsa  Nő téli öltözékben  Nő hóemberrel  Szép estét  Karácsony  Advent második vasárnapja  XIII. hét: 3. Parancsolat : Az...  Kellemes hétvégét  Advent 2  Ismeretlen veszély  Karácsonyi dekoráció  Png nő  Békés, boldog ADVENT 2 vasárna...  Karácsony  Posertube  Png nő  Karácsonyi díszek  Szép estét  Békés, boldog ADVENT 2 vasárna...  Sárga rózsa  Téli ablak  Hóember  Hóember és a gyerekek  Png kislány  Egy angyal és a gyerekek  Hóemberek  Kisfiú almákkal  Karácsonyi dekorációk  Karácsonyi gömb  Karácsonyi dekoráció  December 8.  Karácsonyi boldogság .  December 8.  Színházasdi játszás  Gyertyák  Békés, boldog 2. gyertyagyújt...  Szép estét  Didergő szerelem  Orvos  Reinhard Bonnke hazaköltözött ...  Png nő  Advent , 2.  Szabó M Gita: Újabb epizód szo...  Facebookon kaptam  Egy angyal és a gyerekek  Advent 2.vasárnapja  Facebookon kaptam  Ami ma nincsen meg...  Harangok  Szép napot  ADVENT 2 Két gyertyaláng  Varga Imre : Fehér vers  Korcsolyázó nők  Rokka  A lélek sötét éjszakája  Advent  Tanulás  Barát  Vízcseppes rózsa  Sajt reszelés  Bántalmazás 
Bejegyzés Címkék
2006-os őszödi, egyébként jogos, választási kampány, következőkezőket fűzném, elkövetkezendő hónapokban, perctől fogva, politikai életbeli, település közigazgatási, utolsó másfél-két, következőket fűzném, szocialista voltukat, ateista baloldaliságukat, legvadabb templomos, magyarországi lakosok, 1980-as években, fokozatos kihalásával, régi-új hatalomnak, valódi TÖRTÉNELMI, néppel elfogadni, történelmi tényt, 1990 előtti, 1989-es MSZMP, központi bizottsági, munkásosztályhoz tartozókat, pártvagyont magáncélra, máig érvényben, ország lehetőségein, liberálisok közös, jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, külföldi érdekeltségű, szocializmus becsődöltetése, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, osztályáruló HATALOMMAL, ismert paktumot, azóta eltelt, emberek szavazni, választási lehetőség, társadalmi csoportot, 1990-es rendszerváltozás, 1956 után, magukat jobboldalinak, összes nemzetmentő, programot Susan, egész világot, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, születésszám csökkentésre, halálozási számok, őket támogató, általuk irányított, rendőrség kegyetlenül, békés tüntetőkre, szavazási eredmény, milliós javadalmazásért, politika &#8211, megsemmisüléstől, elszámoltatástól, következőkezőket, rendszerváltozás, lakóközösségéből, jegyzőkönyvekből, létjogosultságuk, munkásosztályhoz, jegyzőkönyveiből, baloldaliságukat, szocializmusnak, fennmaradhasson, megszavaztatták, törvényrendelet, létjogosultsága, gondolkodhatunk, szocializmusból, baloldaliságnak, javadalmazásért, dokumentumokkal, kiprovokálására, állampolgárokat, elgondolkodtató, demokratikusra, nyilvánvalóbbá, munkásosztályt, becsődöltetése, kapitalistákká, kiválasztódott, magánéletükben, porcelángyártó, elkövetkezendő, lehetőségeinek, magánéletünkre, kiszabadította, magyarországon, politikusokkal, módosításaként, magánszektorra, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 190 db bejegyzés
Összes: 7618 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 874
  • e Hónap: 4912
  • e Év: 138568
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.