Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2. Helycserés támadás (a Paktum)
  2018-07-09 17:08:30, hétfő
 
   
  A korosztályomhoz tartozók számára már köztudott, ami az utókor számára felfoghatatlan. Ez, pedig az, hogy HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL - kívül-belül - az ellenség!
Erről szólt a HELYCSERÉS TÁMADÁS című, 6 pontba foglalt bevezető.
Lásd: 1-2-3-4-5-6. részeket is!
*
2. rész: Az a bizonyos PAKTUM, amiről nem tudva rengeteg zavar támad még most is a fejekben.
http://uzenete.blogspot.hu/2011/03/rozsadombi-paktum-eredeti-valtozat.html
*
Ami miatt nem lehet még mindig sem írni, sem beszélni arról sem, ami pedig oly egyértelmű volt 1963-ban!
Ez, az a bizonyos amnesztia:
http://epa.oszk.hu/01200/01268/00027/pdf/EPA01268_betekinto_2013_3_takacs.pdf
*
Az 1956-os elítéltek AMNESZTIÁVAL való szabadon engedésétől rettegve féltek az akkori politikai vezetők. Ezért, még a MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉT átírták, és attól fogva, ami addig alanyi jogon ,,JÁRT" azután már csak ,,ADHATÓ" volt.
És, hogy még egyértelműbb legyen, kinek mi ,,JÁR" és mi "ADHATÓ", azt egy külön törvényben fogalmazták meg.
Ez volt az
- 1971. évi IV. Törvény az Ifjúságról.

Ezzel a törvénnyel kezdetét vette az akkori ifjúság egyformásítása és a ,,szocialista embertípus" kinevelése...
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=266935&kid=270841&sort=
*
Ezzel, a törvénnyel végérvényesen gátat szabtak az egyéniségekben rejlő tehetségek kibontakozásának. Lehetővé vált Magyarországon a "szocialista embertípus", a TÖMEGEMBER nagyüzemi előállítása. Vagy, ha mégis kiemeltek a hatalom emberei valakit, azt ,,társadalmi tulajdon"-nak tekintették és aszerint: kényük-kedvükre rendelkeztek vele!
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=266935&kid=270842&sort
*
Ez a KONTRASZELEKCIÓ létrehozta a szocialistának nevezett NEHÉZ-SORSÚ új-proletárjait... amit a hármas ,,T"-vel (Tilt-Tűr-Támogat) valósított meg a vállalatok, intézmények élére telepített FÜGGETLENÍTETT* KISZ- PÁRT- és SZAKSZERVEZETI vezetőkkel a politikai HATALOM.

Ez a mesterséges kiválasztása az embereknek (szelekció) több évtizedig tartott és túltett az 1920-as "numerus clausus"-on. Ennek elhallgatása szintén tudati zavart okoz még ma is az emberek gondolkodásában, ami azért veszélyes, mert amiről nem tudunk, az ellen VÉDTELENEK vagyunk!
*
Éppen ezért zavarkeltő - az a paktumozó, volt titokminiszter és megbízott miniszterelnök - aki még mindig magyar-nemzeti szerepben szerepelhet és szónokolhat! Aki 1989-ben úgy emelte ki ifj. Antall Józsefet az ismeretlenségből, mint egy bűvész!
Tette ezt azért, mert tudván-tudta, hogy érdek-köreinek biztonságot fog nyújtani az un. rendszerváltozásban is, ha a támogatásával miniszterelnököt kreálnak belőle.
Ugyanis, id. Antall József híres volt az ő köreikben a menekítő tevékenységéről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=251800&kid=273994&sort=
*
Ezért nem lehet még napjainkban sem róla tudnunk, nehogy kiderüljön az igazság és nem lehet majd tovább zsarolni a magyarságot a holokauszttal, a "SORSTALANSÁGGAL" és még véletlenül se lehessen a HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL NEHÉZ-SORSÚVÁ tett magyarokról beszélni, vagy írni!
*
Ifj. Antall József be is váltotta ezen reménységüket Boros(s) Péternek, mert rá lehetett venni annak a munkás-parasztságot ELÁRULÓ PAKTUMNAK a megkötésére, amit a mai napig agyonhallgatnak!
És: ami miatt még mindig a volt 56-os véres megtorlók villoghatnak a hatalomban!
*
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
*
*
Ebből az egyetlen mondatból kiderülhet, hogy az azóta eltelt 28 évben is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján szavaznak az állampolgárok és NEM választanak!.
Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
JELMAGYARÁZAT:
*=A "függetlenített" kifejezés azt jelenti, hogy: a párt- kisz- és szakszervezeti titkárok és alkalmazottaik attól a vállalattól kapták a kiemelt fizetésüket, ahol tevékenységükkel inkább hátráltatták a produktív munkát végző munkásságot munkájukban. Sőt! Az évek, évtizedek alatt elélték az adott gyár, üzem és intézmény minden bevételét!

(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ismeretlenségből, kibontakozásának, tevékenységükkel, lakóközösségéből, miniszterelnököt, sorstalansággal, gondolkodásában, korosztályomhoz, agyonhallgatnak, tevékenységéről, kontraszelekció, egyformásítása, függetlenített, egyéniségekben, szakszervezeti, szocialistának, felfoghatatlan, titokminiszter, miniszterelnök, magyarországon, felszámolására, alkalmazottaik, törvénykönyvét, végérvényesen, támogatásával, holokauszttal, állampolgárok, jelmagyarázat, reménységüket, kiválasztása, egyértelműbb, félismeretek, elhallgatása, villoghatnak, parasztságot, amnesztiával, korosztályomhoz tartozók, utókor számára, 1956-os elítéltek, akkori politikai, külön törvényben, törvénnyel kezdetét, akkori ifjúság, törvénnyel végérvényesen, egyéniségekben rejlő, hatalom emberei, szocialistának nevezett, hármas „, politikai HATALOM, mesterséges kiválasztása, emberek gondolkodásában, ellen VÉDTELENEK, HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL, HELYCSERÉS TÁMADÁS, MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉT, FÜGGETLENÍTETT* KISZ- PÁRT-, Antall Józsefet, Antall József, HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL NEHÉZ-SORSÚVÁ, ELÁRULÓ PAKTUMNAK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Várnai Zseni - Éveim  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Benedek Elek - Virágvasárnap  Sonka vásár  Ratkós beszületései a szereplő...  Nem látom őket  képre írva  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Apu  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Maci az északi fény alatt  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Leereszkedés és olvadás  Nem látom őket  Inkább ad  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Haja van  Az idegen országok éghajlata  A tavasz nem csak önmagában sz...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Esti képek  Szép estét  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Odaadja  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Alvó cica  Boldog virágvasárnapot minden...  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam Krisztina b...  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Húsvéti üdvözlet !  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Benedek Elek - Virágvasárnap  Kövesd a vezetőt  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A csend aranyat ért  Esti Ima !  Karinthy Frigyes: Almafa 
Bejegyzés Címkék
korosztályomhoz tartozók, utókor számára, 1956-os elítéltek, akkori politikai, külön törvényben, törvénnyel kezdetét, akkori ifjúság, törvénnyel végérvényesen, egyéniségekben rejlő, hatalom emberei, szocialistának nevezett, hármas &#8222, politikai HATALOM, mesterséges kiválasztása, emberek gondolkodásában, ellen VÉDTELENEK, támogatásával miniszterelnököt, menekítő tevékenységéről, volt 56-os, ismert paktumot, egyetlen mondatból, azóta eltelt, választási lehetőség, párt- kisz-, vállalattól kapták, kiemelt fizetésüket, produktív munkát, adott gyár, ismeretlenségből, kibontakozásának, tevékenységükkel, lakóközösségéből, miniszterelnököt, sorstalansággal, gondolkodásában, korosztályomhoz, agyonhallgatnak, tevékenységéről, kontraszelekció, egyformásítása, függetlenített, egyéniségekben, szakszervezeti, szocialistának, felfoghatatlan, titokminiszter, miniszterelnök, magyarországon, felszámolására, alkalmazottaik, törvénykönyvét, végérvényesen, támogatásával, holokauszttal, állampolgárok, jelmagyarázat, reménységüket, kiválasztása, egyértelműbb, félismeretek, elhallgatása, villoghatnak, parasztságot, amnesztiával, lehetetlenné, hátráltatták, szavazhatunk, proletárjait, rendelkeztek, beleolvasni, magyarságot, szocialista, intézmények, megkötésére, magyarokról, vállalattól, választanak, munkásságot, fizetésüket, szerepelhet, tudatlanság, napjainkban, biztonságot, tekintették, munkájukban, mesterséges, engedésétől, előállítása, szónokolhat, fogalmazták, kinevelése, létrehozta, kiderüljön, zavarkeltő, helycserés, véletlenül, embertípus, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 623
  • e Hónap: 3749
  • e Év: 35479
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.