Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
7. A megtorló hatalom kegyetlen volt a kölyökharcosokkal
  2018-10-21 12:58:15, vasárnap
 
   
  AZ ÉN 1956-OM
7. rész: A MEGTORLÓ HATALOM KÍMÉLETLENÜL LECSAP(OTT) A KÖLYÖKHARCOSOKRA
A forradalom leverését követő véres megtorlások idején - tizenéves kölyökharcosokat ítéltek több évi börtönbüntetésre, majd életfogytig tartó rendőri felügyeletre! Ilyenek voltak Egei Attila és Bóna Rezső (Rudi) is... Hogyan is történhetett mindez meg?
Ismét visszatérnék az 1989-es Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának ülésein készült jegyzőkönyvekhez. Olvassuk csak miként beszél 1989.02.10-11-i ülésen HORN GYULA az ,,ELLENFORRADALMÁROKRÓL" és az ellenük fegyvert fogó megtorlókról!
,,Én szerintem nincs és nem is szabad megengednünk azt, hogy 1956 kapcsán valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik akkor fegyvert fogtak, mert AKIK FEGYVERT FOGTAK NOVEMBERBEN, és NOVEMBERBEN FELLÉPTEK, AZOK AZ ELLENFORRADALOMMAL SZEMBEN léptek fel. És ez a lényeg. És ezért kapták a kitüntetést, vagy az elismerést, és így tovább /62. old. HORN Gyula/"
(Ez egy hónappal a PAKTUM megkötése előtti kijelentése HORN GYULÁNAK.)
*
Pontosan ezért, teljes felelősséggel kijelenthetem, hogy az un. RENDSZERVÁLTOZÁST megelőzte egy FORGATÓKÖNYV, amely alapján megtörtént mindaz, amiről itt is írtam:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1877314798971174?__tn__=K-R
*
Ezért sem lehet azon csodálkozni, hogy a mai napig ünnepelhetnek az 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb ÁRULÓI lettek 1990-et kövezően a MUNKÁS-PARASZTSÁGNAK és az 1956-os népfölkelésben részt vevőknek.

http://furaila.xfree.hu/278070

*.
Az 1956-os kölyökharcos MANSFELD PÉTERT a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
Mit érdemelnének a mai MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók?
*
Tizenéves kölyökharcosokat - EGEI ATTILA, BÓNA REZSŐ - ítéltek több évi börtönbüntetésre azoknak a röplapoknak a terjesztéséért, melyeket valójában maga a MAGYAR NÉPHADSEREG gyártott és kezdett el terjeszteni már 1956 AUGUSZTUSÁBAN.
Amiért én láttam azokat a röplapokat még augusztusban, egy életöltőn át tartó negatív megkülönböztetés lett az osztályrészem.
*
Szörnyű tragédiák sorát idézték és IDÉZIK ELŐ - BÜNTETLENÜL- titkos szolgálati módszerekkel.
Ilyen volt az, amit elkövettek ellenem - szülői segédlettel - 1963-ban...
Az igazi tragédia akkor történt velem, amikor szerelmes lettem egyik iskolatársamba,
Horváth Jóskába, akitől csak erőnek erejével - egy szörnyű erőszakot követően - tudtak elszakítani!
Itt olvasható annak a rettenetes erőszaknak a története:
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/kicsi-kati-szerelme/181 3425762026745/
HORVÁTH JÓZSEF 1991-BEN HALT MEG agyi ödémában. A Székesfehérvári Alakulat alezredese volt. Soha nem volt alkalmam elmondani neki miért nem tudtam MEGVÁRNI! Soha többé nem tudtam vele beszélni. Mint ahogy másokkal sem - úgy általában. Az egész történetben ez fáj a legjobban!
Az 1956 utáni megtorlások idején rendezett perek során történt, hogy Jóska apja, Horváth István ,,NÉPI BÍRÓ" volt abban a perben, amit Mansfeld Péter és társai ügyében tartottak.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=275829&aid=146399 __ (Részlet Kósa Csaba: Alhattál-e kisfiam? c., Mansfeld Péterről szóló könyvéből.)
El lehet képzelni, hogy Horváth bácsi mennyire NEM hagyta volna, hogy az egy-szem fia egy ,,ellenforradalmár"-Bóna-lánnyal összeházasodjon!
A mi szerelmünk halálra volt ítélve már az első pillanattól fogva!
És, amiért Jóskát az apja katonatisztnek szánta, egyre kellemetlenebb volt Jóska apja számára a fia szerelme irántam.
A pokoli terv már akkor kész volt, amikor sikerült a szakmunkás vizsgám és apáék befejezettnek tekintették a rólam való ,,gondoskodást".
Megszületett az ördögi terv az én elveszejtésemre is.
Amiért engem nem tudtak börtönbe zárni, mint Rudit, ezért erkölcsileg tettek élő halottá! Itt olvasható Rudi szenvedéstörténete:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog_
_cim=In memoriam Bóna Rudi
*
Öt évig tartott a házasság nevezetű testi-lelki erőszak. Egy hideg téli estén nem bírtam tovább és fellázadtam az erőszakos ellen. Ezt azonnal megtorolta és mínusz 10 fokos hidegben egy-szál hálóruhában kirugdosott a lakásból.
Ismét ,,otthon" voltam a szülőinek hitt házban. Ismét kezdődött minden ott, ahol azelőtt 5 éve abbamaradt. Ráadásul, tilos volt beszélni a sok szenvedésről. Nem illett volna abba a hazug képbe, amit helyette kitaláltak. Azt híresztelték és még a titkos szolgálati jelentésekben is az szerepel, hogy azért váltam el, mert nem volt katonatiszt, hanem csak egy géplakatos szakmunkás. Ennek pont az ellenkezője volt igaz! Ugyanis, a lelkem mélyén mindig nehezteltem a katonaságra azért, hogy elvette tőlem Jóskát, az egyetlen igaz szerelmemet!
*
Három évig voltam ,,otthon" és amikor ismét szerelmes lettem valakibe, ismét kizártak a házukból, éjszakai kóborlásra ítélve engem. Ezért, amikor a vállalati szakszervezeti titkár és a személyzetis felszólított, hogy szakítsak szerelmemmel, mert máskülönben kénytelenek lesznek engem elbocsájtani - szakítottam. A fiú ugyanis, 6 évvel fiatalabb volt nálam és szintén egy 1956-os szabadságharcos volt a családjukban... Vagyis, a káderlapjaink nem illettek egymáshoz! A fiút behívták hirtelen SORKÖTELES KATONAI SZOLGÁLATRA, és akkor én megbeszéltem az egyik munkatársammal, hogy együtt befizetünk egy OTP értékesítésű öröklakásra! Csakhogy, kellett hozzá a házassági anyakönyvi kivonat és-a-többi, és-a-többi... Ezzel, a TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓ(ZAT) ÖRÖKRE BEZÁRULT KÖRÜLÖTTEM.
*
- VÉGE -
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kölyökharcosokra, börtönbüntetésre, kölyökharcosokat, jegyzőkönyvekhez, megkülönböztetés, ellenforradalmár, összeházasodjon, elveszejtésemre, szabadságharcos, székesfehérvári, munkatársammal, születésnapját, katonatisztnek, kellemetlenebb, iskolatársamba, szakszervezeti, népfölkelésben, terjesztéséért, munkásosztályt, parasztságnak, jelentésekben, emlékezéseken, ünnepelhetnek, lelkiismereti, munkásosztály, káderlapjaink, befejezettnek, bizottságának, kijelenthetem, osztályrészem, augusztusában, felelősséggel, személyzetis, forgatókönyv, megtorlókról, érdemelnének, forradalom leverését, 1989-es Magyar, ellenük fegyvert, 1956-os népfölkelés, legfőbb ÁRULÓI, 1956-os népfölkelésben, 1956-os kölyökharcos, munkásosztály árulásáért, igazi tragédia, szörnyű erőszakot, rettenetes erőszaknak, egész történetben, 1956 utáni, első pillanattól, apja katonatisztnek, pokoli terv, MEGTORLÓ HATALOM KÍMÉLETLENÜL LECSAP, Egei Attila, Bóna Rezső, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának, HORN GYULA, AKIK FEGYVERT FOGTAK NOVEMBERBEN, NOVEMBERBEN FELLÉPTEK, AZOK AZ ELLENFORRADALOMMAL SZEMBEN, HORN Gyula, HORN GYULÁNAK, MANSFELD PÉTERT, EGEI ATTILA, BÓNA REZSŐ, MAGYAR NÉPHADSEREG, IDÉZIK ELŐ, Horváth Jóskába, HORVÁTH JÓZSEF, HALT MEG, Székesfehérvári Alakulat, Horváth István, NÉPI BÍRÓ”, Mansfeld Péter, Részlet Kósa Csaba, Mansfeld Péterről, Bóna Rudi, SORKÖTELES KATONAI SZOLGÁLATRA, TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓ, ÖRÖKRE BEZÁRULT KÖRÜLÖTTEM, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét  Facebookon kaptam  képre írva  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó baby  Amikor még kicsi voltál...  Apu  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  virágvasárnap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Most - segíts meg Mária ,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  A tavasz nem csak önmagában sz...  Paul David Tripp Március 28  képre írva  Manna OWell tollából  A szeretetről  Nagy Feró megmondta?  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Most - segíts meg Mária ,  A nagy természet  Alvó baby  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Alvó baby  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Alvó kutya  Maci az északi fény alatt  Válaszok a halál után  képre írva  Szép estét  Óraállítás  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Nagyhétfő:  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nárcisz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Esti kép  Óraállítás  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Sárkány  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Alvó baby  képre írva  Alvó baby  Sir Andrew Lloyd Webber  Boldog virágvasárnapot minden...  Nem jár  Facebookon kaptam  képre írva  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A jó kedv a világon  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
forradalom leverését, 1989-es Magyar, ellenük fegyvert, 1956-os népfölkelés, legfőbb ÁRULÓI, 1956-os népfölkelésben, 1956-os kölyökharcos, munkásosztály árulásáért, igazi tragédia, szörnyű erőszakot, rettenetes erőszaknak, egész történetben, 1956 utáni, első pillanattól, apja katonatisztnek, pokoli terv, szakmunkás vizsgám, rólam való, ördögi terv, házasság nevezetű, hideg téli, erőszakos ellen, szülőinek hitt, hazug képbe, titkos szolgálati, géplakatos szakmunkás, ellenkezője volt, lelkem mélyén, katonaságra azért, egyetlen igaz, vállalati szakszervezeti, személyzetis felszólított, 1956-os szabadságharcos, fiút behívták, egyik munkatársammal, házassági anyakönyvi, kölyökharcosokra, börtönbüntetésre, kölyökharcosokat, jegyzőkönyvekhez, megkülönböztetés, ellenforradalmár, összeházasodjon, elveszejtésemre, szabadságharcos, székesfehérvári, munkatársammal, születésnapját, katonatisztnek, kellemetlenebb, iskolatársamba, szakszervezeti, népfölkelésben, terjesztéséért, munkásosztályt, parasztságnak, jelentésekben, emlékezéseken, ünnepelhetnek, lelkiismereti, munkásosztály, káderlapjaink, befejezettnek, bizottságának, kijelenthetem, osztályrészem, augusztusában, felelősséggel, személyzetis, forgatókönyv, megtorlókról, érdemelnének, augusztusban, szenvedésről, kölyökharcos, szerelmemmel, módszerekkel, megengednünk, családjukban, felügyeletre, gondoskodást, visszatérnék, történhetett, elbocsájtani, értékesítésű, megszületett, felszólított, híresztelték, megbeszéltem, kíméletlenül, keletkezzen, erkölcsileg, segédlettel, büntetlenül, kitüntetést, megtorlások, kijelentése, mindazoknál, tekintették, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 42
  • e Hét: 665
  • e Hónap: 3791
  • e Év: 35521
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.