Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
62 éve élek titkos szolgálati elszigeteltségben
  2018-11-11 02:25:37, vasárnap
 
   
  Miért? Azért, mert LÁTTAM AZOKAT A RÖPLAPOKAT 1956-ban, már AUGUSZTUSBAN!
Tessék csak meghallgatni ezt a videót! Ezen hallható, látható 1956 katonai története!
https://www.youtube.com/watch?v=aVfUixwHYtM
Hol van ebben a videóban arról szó, hogy már 1956 AUGUSZTUSÁBAN a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről terjesztették azokat a röplapokat, melyekkel oly sikeresen kiprovokálták az egyébként jogos népharagot, hogy október 23-án szervezetten, nagy tömeg jelent meg a pesti utcákon?
*
ÉN LÁTTAM AZOKAT A RÖPLAPOKAT MÁR AUGUSZTUSBAN!
Mert az akkori MINISZTERELNÖK, HEGEDÜS ANDRÁS testvérénél: HEGEDÜS ETELKÁNÁL és nagybátyámnál töltöttem a nyári szünidőt.
Hol lehet itt bármelyik videón, vagy történetírásban HEGEDÜS ANDRÁSRÓL,, vagy az akkori honvédelmi miniszterről: BATA ISTVÁNRÓL hallani????
Sehol! Mert elhallgatják! Ugyanis, védi őket is a PAKTUM!
*
Sőt, ifjabb HEGEDÜS ANDRÁS - a volt miniszterelnök fia JELENLEG is - a Nemzetbiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában kutathatja 1956 történéseit!
*
A volt honvédelmi miniszter, BATA ISTVÁN leszármazottja, pedig a telekszomszédom, aki a háza tetején - az egyik cserép alá - kamerát rejtett el, ami az ablakaimra néz és a lakásajtómra... Bárhova megyek, már kint áll a sarkon és figyeli merre, melyik busszal veszem az irányt! Mert mindenhol ott vannak a megfigyelők és ha valami olyasmit szeretnék intézni, amivel előnyös élethelyzetbe kerülhetnék, máris a tett mezejére lépve - titkos szolgálati módszerekkel - ellehetetlenítenek!.
Mert én : BÓNA MÁRIA ILONA még mindig MEGFIGYELT CÉLSZEMÉLY VAGYOK! MIÉRT? Azért, mert már 1956 AUGUSZTUSÁBAN láttam azokat a röpcédulákat? És ezzel tudomást szereztem arról, hogy a rokonaim segítettek a terjesztésben?
Ezért - mint vétlen SZEMTANÚNAK - 62 éve titkos szolgálati elszigeteltségben és ellenőrzöttségben kell tengetem napjaimat!?
Ugyanis, ha mindez kiderülne HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, az 1956-os miniszterelnökről és BATA ISTVÁNRÓL, akkori honvédelmi miniszterről, hogy ők provokálták - az előre legyártott ás általuk terjesztett RÖPLAPOKKAL - az egyébként jogos népharagot, akkor nyilvánvaló lenne, hogy HAZAÁRULÁST követtek el!
Ami a MAI törvények szerint is büntetendő, ha nem lenne érvényben - a nép tudta és beleegyezése nélkül - megkötött PAKTUM, ami a HAZAÁRULÓKAT VÉDI.
Miközben engem, a vétlen szemtanút, pedig titkos szolgálati eszközökkel - hátrányos megkülönböztetésben tartva, szigorú megfigyeléssel - elszigetel és minden társadalmi tevékenységemben megakadályoz!!!!
*
MIÉRT OLYAN NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL A KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN! ???
*
Ezen a képen látható KOVÁCS LÁSZLÓ ,,házibarát", aki befurakodott a családunkba és 1957-től jelentett rólunk..., mint szigorúan titkos ügynök. Az egyik ÜGYNÖKLISTÁN a következő olvasható róla:
- ,,BM III/III-5-a. Alosztály [kiemelt objektumok védelme] Kovács László hadnagy II."
A kép a szülőinek hitt ház kertjében készült és látható az az orgona bokor, amelyik alatt meghúztam magamat, amikor kizártak a házból.
Hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről forgatott filmjét! KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy: ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!"".
*
Ez a volt III/III-as titkos ügynök, KOVÁCS LÁSZLÓ, még anya 1998-ban bekövetkezett halálakor is egy utolsót alázhatott rajtam. Az történt, hogy apának nem volt pénze a feleségét eltemettetni és nekem kellett ennél a sorsrondítónál kölcsön-pénzért kuncsorogni! Amit végül NEM is láttam, mert nem nekem adta át, hanem a kísérőmnek adott egy borítékot. Amiről fogalmam nem volt, hogy mi van! Kár volt, hogy kísérővel mentem, mert ő otthagyott kettesben ezzel az élet-halál-ura ügynökkel! Aki az alatt az idő alatt porig alázva megerőszakolta a lelkemet azzal, hogy rettenetes dolgokkal rágalmazva szidta apát, húgomat... Visszaélt azzal, hogy nem volt pénzem eltemettetni anyát és féltem, ha ellentmondok bármiben, akkor nem is lesz...

Ennek már 20 éve és én még azóta sem szabadulhattam!
*
Közben megtudtam, hogy BÓNA REZSŐ ,,Rudi" sokkal rosszabbul járt nálamnál...
BÓNA RUDI 1996 NOVEMBER 28-án HALT MEG. Hogy miért csak hónapokkal később, 1997. március 4-én temették el a mártír "kölyökharcos": MANSFELD PÉTER legjobb barátját?
Az bizony annak a KETTŐS MÉRCÉNEK köszönhető, amivel az 1956-os kölyökharcosokat kezelték az 1956-ot követő megtorlás éveiben és amit kiterjesztettek az 1990-et követő évekre is.
*
Igaz, engem nem ítéltek el bíróságon, mint a TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT azok miatt a röplapok miatt.
*
A kölyökharcosokat nem kímélte a kegyetlen megtorló hatalom!
Tizenéves gyerekeket - mint Egei Attilát - ítéltek több évi börtönbüntetésre azok miatt a röplapok miatt, melyeket maguk a magyar vezetők gyártottak és terjesztettek, hogy kiPROVOKÁLJÁK a forradalmat, ÜRÜGYET teremtve vele a szovjetek újabb csapatainak behívására.
Sajnos erről még mindig nem lehet beszélni. Vagyis, arról hogyan is kezdődött 1956-ban a forradalom!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tevékenységemben, pincebörtönökről, kölyökharcosokat, nemzetbiztonsági, börtönbüntetésre, kiterjesztettek, telekszomszédom, történetírásban, repülőgépeiről, megfigyeléssel, megerőszakolta, miniszterelnök, sorsrondítónál, leszármazottja, szabadulhattam, terjesztettek, ellentmondást, kiprovokálják, nagybátyámnál, terjesztették, kiprovokálták, augusztusában, terjesztésben, élethelyzetbe, bekövetkezett, ügynöklistán, szervezetten, befurakodott, megakadályoz, miniszterről, módszerekkel, levéltárában, lakásajtómra, röpcédulákat, elhallgatják, beleegyezése, videóban arról, egyébként jogos, pesti utcákon, akkori MINISZTERELNÖK, nyári szünidőt, akkori honvédelmi, volt miniszterelnök, volt honvédelmi, háza tetején, egyik cserép, tett mezejére, rokonaim segítettek, 1956-os miniszterelnökről, előre legyártott, vétlen szemtanút, képen látható, LÁTTAM AZOKAT RÖPLAPOKAT, Magyar Néphadsereg, LÁTTAM AZOKAT RÖPLAPOKAT MÁR AUGUSZTUSBAN, HEGEDÜS ANDRÁS, HEGEDÜS ETELKÁNÁL, HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, BATA ISTVÁNRÓL, Nemzetbiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, BATA ISTVÁN, BÓNA MÁRIA ILONA, MEGFIGYELT CÉLSZEMÉLY VAGYOK, HAZAÁRULÓKAT VÉDI, MIÉRT OLYAN NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN, KOVÁCS LÁSZLÓ, Kovács László, DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről, ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE, BÓNA REZSŐ, BÓNA RUDI, HALT MEG, MANSFELD PÉTER, KETTŐS MÉRCÉNEK, TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT, Egei Attilát, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  A sors  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fehér virág  A jó emberek mindig szépek mar...  A televizió nem a kultúrát kép...  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Garai Gábor - Takarítás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Elköszönt  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Kerüld el az evangélium örömén...  képre írva  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Png cica  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Esti kép  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Hogy lehet megtartani  Alázat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Kaffka_Margit  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Németh László tollából  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 21  Egy hatékony szolga  Fekete István - Akác  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png ház  Sose bánj semmit  Png kislány  Reménység és erő Krisztustól e...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Julian Brass gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png lepke  Akarat  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Neked tudnod kell  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png rózsa csokor  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 19  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Fehér virág  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
videóban arról, egyébként jogos, pesti utcákon, akkori MINISZTERELNÖK, nyári szünidőt, akkori honvédelmi, volt miniszterelnök, volt honvédelmi, háza tetején, egyik cserép, tett mezejére, rokonaim segítettek, 1956-os miniszterelnökről, előre legyártott, vétlen szemtanút, képen látható, egyik ÜGYNÖKLISTÁN, következő olvasható, szülőinek hitt, életben &#8222, utolsót alázhatott, feleségét eltemettetni, sorsrondítónál kölcsön-pénzért, kísérőmnek adott, élet-halál-ura ügynökkel, lelkemet azzal, bizony annak, 1956-os kölyökharcosokat, 1956-ot követő, 1990-et követő, röplapok miatt, kegyetlen megtorló, magyar vezetők, szovjetek újabb, tevékenységemben, pincebörtönökről, kölyökharcosokat, nemzetbiztonsági, börtönbüntetésre, kiterjesztettek, telekszomszédom, történetírásban, repülőgépeiről, megfigyeléssel, megerőszakolta, miniszterelnök, sorsrondítónál, leszármazottja, szabadulhattam, terjesztettek, ellentmondást, kiprovokálják, nagybátyámnál, terjesztették, kiprovokálták, augusztusában, terjesztésben, élethelyzetbe, bekövetkezett, ügynöklistán, szervezetten, befurakodott, megakadályoz, miniszterről, módszerekkel, levéltárában, lakásajtómra, röpcédulákat, elhallgatják, beleegyezése, kölyökharcos, hazaárulókat, augusztusban, ellentmondok, eltemettetni, meghallgatni, hazaárulást, kuncsorogni, röplapokkal, provokálták, forradalmat, megfigyelők, szolgálatok, néphadsereg, eszközökkel, kerülhetnék, nyilvánvaló, szemtanúnak, avfuixwhytm, terjesztett, családunkba, történéseit, csapatainak, testvérénél, szolgálati, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 629
  • e Hét: 2339
  • e Hónap: 10943
  • e Év: 46884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.