Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
4. Hirtelen halált halt: Szüle Zsolt
  2018-11-27 17:20:16, kedd
 
   
  Ma 13 éve, hogy meghalt SZÜLE ZSOLT
Az a Szüle Zsolt, aki olyan nagy türelemmel és oly jó fotókat készített gyermekeimről még 1983-ban! És, akit soha többé nem láthattam viszont...
2005-ben kezdtem internetezni és így iratkoztam föl a Polgári Hírszemlére. Tőlük értesültem a polgári körök pestlőrinci (Bp. XVIII. ker.) rendezvényéről.

Nagyot dobbant a szívem, amikor ismerős névre bukkantam, méghozzá SZÜLE ZSOLT-éra.
El is határoztam, hogy mindenképpen el fogok menni arra a rendezvényre, amelyiken ő lett volna az egyik előadó. Jelentkeztem is a megadott telefonszámon.
Csakhogy, akkor még nem tudtam, hogy a számítógépen bármit írok bárkinek, azt általam ismeretlenek követhetik és nem értettem, hogy miért nem tudtam napokig belépni a postafiókomba, meg még számos kellemetlen furcsaságot.
Például.:
1. Levelező társaim sorra jelezték, hogy a tőlem kapott üzenet megnyitásakor elszállt a postafiókjuk és lefagyott a számítógépük.
2. Ennek ellenére, tovább folytattam a fórumozást az általam kiválasztott Vendégkönyvben és ott is kaptam a negatív visszajelzéseket, míg végül kimellőztek. A tényeken alapuló igazságra ott sem voltak kíváncsiak.
3. Például azt sem értettem, hogy amikor a vezetékes telefonon - valakik által nemkívánatosnak tartott - számot hívok, miért hal el a vonal a nagy csöndben a tárcsázás után? (Akkor még nem volt mobil telefonom sem. Mióta van, már tudom, hogy azzal is - talán még jobban - ugyanezt meg lehet tenni!)
*
Éppen ezért, szerettem volna SZÜLE ZSOLTTAL személyesen találkozni.
*
Csakhogy, sok kellemetlenség történt aznap, amit többnyire megbízott okozott és nem tudtam időben elindulni. Olyan helyzetet teremtett, ami miatt kénytelen voltam elfogadni ajánlatát, hogy elvisz kocsival.
Gondolataimba merülten ültem a hátsó ülésen, amiből az zökkentett ki, hogy miért haladunk oly lassan és miért teszünk akkora kerülőt. Meg is kérdeztem, de azonnal megbántam, hiszen ilyenkor ingerült elhárító és tagadó ledorongolás következett.
Megtörten elhallgattam. Magamba roskadtam az aggodalomtól, hogy nem fogok tudni SZÜLE ZSOLT-tal beszélni. Eszembe jutott az egy évvel korábbi eset, amikor ugyanígy kerestem BUBIK ISTVÁNNAL a kapcsolatot és ő is hirtelen halállal halt 2004. nov. 28-án -még mielőtt beszélhettem volna vele!
*
Végre - legalább 15 perces késéssel - megérkeztünk az épület elé. Mielőtt kiszálltam volna megbízott készségesen kijelentette, hogy meg fog várni.
Pár pillanatig tétováztam. Elbizonytalanított az is: a késés miatt éreztem, hogy nehéz lesz majd az előadást követően Szüle Zsoltot megközelíteni.
Egyetlen reménysugaram abban volt, hogy ha Szüle Zsolttal mégis tudok beszélni, akkor talán ő tanácsot fog tudni nekem adni, hogyan szervezhetném meg én is a XX. kerületben a polgári kört.
*
Ezért aztán elszántan elküldtem megbízót és besiettem a jelzett épület színháztermébe. Meglepett, hogy nem voltak székek és a sok értetlen és hüledező ember tanácstalanul álldogált.
Már akkor majdnem elsírtam magamat, amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy elmarad a rendezvény, csak azt nem tudtam, hogy miért?
Sorra kérdezgettem a tanácstalannak tűnő jelenlévőket, de senki nem válaszolt csak riadt tekintetükből éreztem, hogy valami baj van...
Amint elhaladtam egy csoportba verődött társaság mellett hallottam, amint mondja az egyikőjük, hogy:

- ,,... a büfében rosszul lett és lehet, hogy szívrohamot kapott ...".
*
Reményvesztetten és megrendülten ténferegtem az utcán, keresve a hazafelé busznak a megállóját. A megállóban sajnos sokan várakoztak és nagyon-nagyon sokára jött végre a busz, már majd megfulladtam a visszafogott zokogástól.
*
Pár nap múlva egy újsághírt olvastam a Magyar Nemzetben:

2005. november 27-én MEGHALT SZÜLE ZSOLT...

http://s9.images.www.tvn.hu/2016/11/29/15/23/www.tvn.hu_
bd3222a5456d89895ff8b97e20192d4f.jpg
*
FOGJÁTOK FÖL VÉGRE - MÍG ÉRVÉNYBEN VAN A PAKTUM - ÉLETVESZÉLYES HEGEDÜS ANDRÁS POLITIKUS "ROKONÁNAK" LENNI!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: reményvesztetten, visszajelzéseket, nemkívánatosnak, kellemetlenség, színháztermébe, rendezvényéről, tanácstalannak, vendégkönyvben, telefonszámon, postafiókomba, gondolataimba, megközelíteni, megnyitásakor, gyermekeimről, nyilvánvalóvá, reménysugaram, életveszélyes, tanácstalanul, tekintetükből, szervezhetném, ismeretlenek, visszafogott, megfulladtam, számítógépen, postafiókjuk, rendezvényre, jelentkeztem, mindenképpen, számítógépük, megérkeztünk, elhallgattam, aggodalomtól, kérdezgettem, jelenlévőket, kiválasztott, megrendülten, polgári körök, egyik előadó, megadott telefonszámon, számítógépen bármit, tőlem kapott, általam kiválasztott, negatív visszajelzéseket, tényeken alapuló, vezetékes telefonon, nagy csöndben, tárcsázás után, hátsó ülésen, késés miatt, előadást követően, polgári kört, jelzett épület, Szüle Zsolt, SZÜLE ZSOLT, Polgári Hírszemlére, SZÜLE ZSOLT-éra, SZÜLE ZSOLTTAL, SZÜLE ZSOLT-tal, BUBIK ISTVÁNNAL, Szüle Zsoltot, Szüle Zsolttal, Magyar Nemzetben, MEGHALT SZÜLE ZSOLT, FOGJÁTOK FÖL VÉGRE, ÉRVÉNYBEN VAN PAKTUM, ÉLETVESZÉLYES HEGEDÜS ANDRÁS POLITIKUS, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Minden tavaszból őrizz..  Töröld le  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Zilahy Lajos gondolata  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Csend  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 13  különleges  Nevelőszülőkhöz adták,  Jó éjszakát  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  József Attila - Kopogtatás nél...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Esterházy Péterre emlékezünk  Magamnak  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Paul David Tripp Április 15  jó reggelt  Paul David Tripp Április 13  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Magyar költészet napja  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy párkányon  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Gebhardt Nóra versei II.  Magyar költészet napja  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Különleges  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Gebhardt Nóra versei II.  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Előnyök, amelyeket a meditáció...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  IGEN így  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Jó éjszakát  40 felett  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
polgári körök, egyik előadó, megadott telefonszámon, számítógépen bármit, tőlem kapott, általam kiválasztott, negatív visszajelzéseket, tényeken alapuló, vezetékes telefonon, nagy csöndben, tárcsázás után, hátsó ülésen, késés miatt, előadást követően, polgári kört, jelzett épület, tanácstalannak tűnő, csoportba verődött, büfében rosszul, hazafelé busznak, megállóban sajnos, visszafogott zokogástól, újsághírt olvastam, reményvesztetten, visszajelzéseket, nemkívánatosnak, kellemetlenség, színháztermébe, rendezvényéről, tanácstalannak, vendégkönyvben, telefonszámon, postafiókomba, gondolataimba, megközelíteni, megnyitásakor, gyermekeimről, nyilvánvalóvá, reménysugaram, életveszélyes, tanácstalanul, tekintetükből, szervezhetném, ismeretlenek, visszafogott, megfulladtam, számítógépen, postafiókjuk, rendezvényre, jelentkeztem, mindenképpen, számítógépük, megérkeztünk, elhallgattam, aggodalomtól, kérdezgettem, jelenlévőket, kiválasztott, megrendülten, kijelentette, beszélhettem, ledorongolás, internetezni, kellemetlen, furcsaságot, következett, szívrohamot, személyesen, ténferegtem, kapcsolatot, kimellőztek, készségesen, pestlőrinci, hírszemlére, iratkoztam, zökkentett, megállóban, várakoztak, tétováztam, pillanatig, zokogástól, türelemmel, rendezvény, folytattam, fórumozást, elhaladtam, kíváncsiak, követhetik, kiszálltam, kerületben, találkozni, megállóját, értesültem, határoztam, vezetékes, istvánnal, telefonon, nemzetben, bukkantam, csoportba, érvényben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 6693
  • e Hónap: 7640
  • e Év: 43581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.