Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkos szolgálati elszigeteltségben élek
  2019-03-06 06:04:22, szerda
 
   
  ... 10 éves korom óta
http://furaila.xfree.hu/278102
LÁTTAM AZOKAT A RÖPLAPOKAT 1956-ban, már AUGUSZTUSBAN!
Tessék csak megnézni ezt a videót! Ezen hallható, látható 1956 katonai története!
https://www.youtube.com/watch?v=aVfUixwHYtM
Hol lehet itt bármelyik videón, vagy történetírásban HEGEDÜS ANDRÁSRÓL,, vagy az akkori honvédelmi miniszterről: BATA ISTVÁNRÓL hallani????
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/19/00/11/www.tvn.hu_
d8d3ad2e55aebc25b7c98fba2d65cc07.jpg
Sehol! Mert elhallgatják!
Ugyanis, védi őket is a PAKTUM!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
Sőt, ifjabb HEGEDÜS ANDRÁS - a volt miniszterelnök fia - JELENLEG is a Nemzetbiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában kutathatja 1956 történéseit.
*
A volt honvédelmi miniszter, BATA ISTVÁN leszármazottja, pedig a telekszomszédom, aki a háza tetején - az egyik cserép alá - kamerát rejtett el, ami az ablakaimra néz és a lakásajtómra.
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/19/00/10/www.tvn.hu_
e4ef53f2d140cc852517dfe154c59480.jpg
Bárhova megyek, már kint áll a sarkon és figyeli merre, melyik busszal veszem az irányt!
Mert mindenhol ott vannak a megfigyelők, és ha valami olyasmit szeretnék intézni, amivel előnyös élethelyzetbe kerülhetnék, máris a tett mezejére lépve - titkos szolgálati módszerekkel - ELLEHETETLENÍTENEK!.
*
Mert én : BÓNA MÁRIA ILONA még mindig MEGFIGYELT CÉLSZEMÉLY VAGYOK!
MIÉRT?
Nálam az a tragikus tény, hogy Bóna I. nagybátyám pont Hegedüs Etelkát vette feleségül, aki annak a HEGEDÜS ANDRÁSNAK volt a testvére, aki 1956-ban BEHÍVTA A SZOVJET CSAPATOK ÚJABB EGYSÉGEIT!
1956 AUGUSZTUSÁBAN OTT TÖLTÖTTEM NÁLUK A SZÜNIDŐT és ezzel tudomást szereztem arról, hogy a rokonaim segítettek a RÖPLAPOK TERJESZTÉSÉBEN már 1956 augusztusától?!
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/19/00/12/www.tvn.hu_
fd443c83534020c3ecc7c452418b7ea6.jpg
Ezért - mint vétlen SZEMTANÚNAK - 63 éve titkos szolgálati elszigeteltségben és ellenőrzöttségben kell tengetnem napjaimat!??
*
https://www.youtube.com/watch?v=aVfUixwHYtM
Hol van ebben a videóban arról szó, hogy már 1956 AUGUSZTUSÁBAN a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről terjesztették azokat a röplapokat, melyekkel oly sikeresen kiprovokálták az egyébként jogos népharagot, hogy október 23-án szervezetten, nagy tömeg jelent meg a pesti utcákon?
*
Hol van ebben arról szó, hogy akkoriban HEGEDÜS ANDRÁS volt Magyarország miniszterelnöke? Sehol!
*
Hol van ebben arról szó, hogy valójában Hegedüs Andrással és Bata Istvánnal tárgyaltak 1955-ben a szovjet csapatok Ausztriából történő kivonása után Magyarországra történő átirányításáról?
Sehol!
*
Ugyanis, ha mindez kiderülne HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, az 1956-os miniszterelnökről és BATA ISTVÁNRÓL, akkori honvédelmi miniszterről, hogy ők provokálták - az előre legyártott ás általuk terjesztett RÖPLAPOKKAL - az egyébként jogos népharagot - azért, hogy legyen ÜRÜGY behívni a szovjet csapatok újabb egységeit, akkor nyilvánvaló lenne, hogy HAZAÁRULÁST követtek el!
Márpedig, HEGEDÜS ANDRÁS, akkori miniszterelnök (1955-1956)
,,1956. október 24-én, a nép és kormányának követelésére kénytelen volt átadni a hatalmat Nagy Imrének. "Október 28-án ő írta alá antedatálva a szovjet hadsereg segítségül hívásáról szóló kérelmet. Október 28-án elvesztette KV és PB tagságát, majd október 29-én a Szovjetunióba menekítették"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)
*
Ami a MAI törvények szerint is büntetendő, ha nem lenne érvényben - a nép tudta és beleegyezése nélkül - megkötött PAKTUM, ami a HAZAÁRULÓKAT VÉDI.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
Hol van ebben a videóban a fegyveres harcok előtt megalakult HONVÉDELMI BIZOTTSÁGRÓL SZÓ?
SEHOL!
Védelmet élvezve megúszhatták az 1956 október 25-i Kossuth téri, mosonmayaróvári, salgótarjáni... stb SORTŰZÉRT VALÓ FELELŐSSÉGREVONÁST is! Pedig, HEGEDÜS ANDRÁS 1994. március 16-án VALLOMÁST tett az ÜGYÉSZSÉGEN.
IDÉZEM:
,,"... a mi am orf testületünk ... létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt.
Ebben a Katonai Bizottságban volt
- Apró Antal,
- Fehér Lajos,
- Bata (István),
- Piros (László),
- Földes László.
Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt.""
*
NA ÉS? KIT ÉRDEKEL? SENKIT!
*
NEM ELÉG HANGOZTATNI, HOGY "SZERETEM A HAZÁMAT", HA BENNE ÉLŐ NEHÉZ-SORSÚAK IRÁNT NINCS SEMMI, DE SEMMI FELELŐSSÉG-ÉRZETETEK!!!!
*
BÓNA ZSIGMOND NAGYBÁTYÁMAT még mindig nem lehet tudni hova temették el, vagy egyáltalán eltemették-e?
*
BÓNA RUDI a társadalom eremére taszított, megbélyegzett "börtöntöltelék"-ként halt meg....
*
Engem, a vétlen szemtanút, pedig titkos szolgálati eszközökkel - hátrányos megkülönböztetésben tartva, szigorú megfigyeléssel - elszigetel és minden társadalmi tevékenységemben megakadályoz a MINDENKORI HATALOM!
*
MIÉRT OLYAN NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL A KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN! ???
*
Ezen a videón látható KOVÁCS LÁSZLÓ ,,házibarátként" családunkba befurakodó, aki a PINCEBÖRTÖNÖK c. filmben, 9. perctől - oly szemrebbenés nélkül HAZUDIK.

https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s_

Az egyik ÜGYNÖKLISTÁN a következő olvasható róla:
- ,,BM III/III-5-a. Alosztály [kiemelt objektumok védelme] Kovács László hadnagy II."
*
KOVÁCS LÁSZLÓRÓL A KÉP a szülőinek hitt ház kertjében készült és látható az az orgonabokor, amelyik alatt éjszakánként meghúztam magamat, amikor az ő parancsára kizártak a szülőinek hitt házból, akkor, amikor apa éjszakai műszakban dolgozott.. http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/18/23/59/www.tvn.hu_
d8be6970b3481c5f5558f1d4dd834ee3.jpg

Tették ezt azért, mert minden tilalom ellenére TOVÁBBTANULTAM - MUNKA MELLETT - a DOLGOZÓK esti- GIMNÁZIUMÁBAN.
Akkor voltam 17 éves és nagyon-nagyon szerelmes. Szerelmem apja azonban egy AVH-s katonatiszt volt, aki a fiát hivatásos katonai pályára szánta.
Erről semmit nem tudva, szerelmem miatt akartam minden áron én is érettségizni, hogy utána tudjak a tanítóképzőbe jelentkezni.
Ugyanis, már KISLÁNYKOROM ÓTA TANÍTÓ SZERETTEM VOLNA LENNI.
Szerelmemmel ezt is megbeszéltük, meg azt is, hogy a két hivatást könnyen össze lehet majd egyeztetni.
Azonban, 'mit sem sejtve
1. apa: BÓNA GÁBOR 1956-os ,,nemzetőr"-ködéséről, meg
2. BÓNA REZSŐ ,,RUDI" 1956-os kölyökharcos féltestvéremről,
3. meg a Kossuth téren szitává lőtt BÓNA ZSIGMOND nagybátyámról
- engem is hátrányos megkülönböztetés ért minden téren.
*
Minderről semmit sem tudva, szembeszálltam a szülőinek hitt akarattal és - MUNKAHELYI JAVASLAT NÉLKÜL is - örökösen továbbtanultam munka mellett.
Majd, amikor szerelmem a felvételi vizsgájára készült, felkereste Horváth István (AVH-s népi bíró a Mansfeld Péter .és Bóna Rezső perében) állítólagos szüleimet, hogy megbeszéljék milyen módon lehetne engem az ő fiáról LEVÁLASZTANI..
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/10/21/12/55/www.tvn.hu_
ec00385cf3936ac8e3a67e65401b75dd.jpg
*
Ma már tudom, hogy Horváth István nem engedhette meg, hogy én tönkretegyem a fia karrierjét!
Találtak a feladatra egy agresszív- alkoholista fiút, akinek lakást ígértek cserébe....
Kovács László titkos ügynökkel kitervelték az én elveszejtésemnek részleteit..
*
Az fáj az egészben a legjobban, hogy ennek MEG TUDTÁK AZT AZ EMBERT NYERNI, AKIT ANYÁMNAK HITTEM!
Ezt is megírtam már nagyon sokszor és meg is osztottam itt is. Legutóbb, KICSI KATI ÉS A SZERELEM címmel.
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/kicsi-kati-szerelme/181 3425762026745/
Azt az öt évet, amit el kellett szenvednem az erőszaktevő- FÉRJNEK ÁLCÁZOTT mellett, csak úgy tudtam TÚLÉLNI, hogy dolgoztam még hétvégén is és mellette folyamatosan - CSAK AZÉRT IS(!) TOVÁBBTANULTAM.
Akkor is elmentem a vizsgára, ha előtte veréssel akart engem ettől eltántorítani a férjnek álcázott.
Ez a kép a gyors- és gépíróiskola tablóképe, melyen a guggolók között vagyok napszemüvegben - takarandó a kék-lila monoklit a szemem körül.
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/21/13/18/www.tvn.hu_
0b4b46e4466dd9b1de4735c404034086.jpg
Nem az én szégyenem volt a sok kék-lila folt az arcomon és a testemen, hanem azé a rendszeré, amelyik a kedvezményezettjeit mindenféle előnyben részesített, miközben engem a ,,T"iltom-listára , a társadalom peremére száműzött.
EZ NEM MAGÁNÜGY, MERT NEKI: A FÉRJNEK ÁLCÁZOTTNAK EZ VOLT A TITKOS SZOLGÁLATI MEGBÍZATÁSA! AKÁR MEG IS ÖLHETETT VOLNA, AZT IS "ELSIKÁLTÁK" VOLNA!!!
*
ALJASSÁGÁBAN MÉRHETETLEN AZ A RENDSZER, amelyik anyákat, férjeket arra képes rávenni, hogy gyermekét, feleségét kiszolgáltatva ELÁRULJA az akkor már kegyetlenkedéseiről hírhedt III/III-as titkos szolgálatosoknak, személy szerint KOVÁCS LÁSZLÓNAK!
*
Amikor az erőszaktevő férjnek álcázottnak ELLENTMONDTAM egy hideg téli éjszakán, kirugdosott a lakásból és a szomszédok találtak rám. Ők értesítették állítólagos szüleimet, akik helyett az akkor már nagykorú ,,húgom" jött értem egy munkásőr teherautóval. Orvos nem látott, pedig nagyon rossz testi-lelki állapotban voltam. Ezt követően ,,közös beleegyezéssel" elváltam. A lakást az ÁRULÓNAK ítélték, mert elhagytam!!!!. Három évig voltam a ,,szülőinek hitt" házban, amikor ismét kizártak a házból, éjszakai kóborlásra kényszerítve engem. Az volt a kifogás, hogy a dolgozók esti iskolájából hetente 2x későn mentem ,,haza"... Valójában nem lett volna szabad hagyniuk, hogy leérettségizzek. Amiért a tilalom ellenére is továbbtanultam, és a fizetésemet sem adtam haza - hanem csak lakbért akartam fizetni - kijelentették, hogy nekik nincs szükségük ,,albérlő gyerekre"!
*
Ismét azok alatt az orgonabokrok alatt töltöttem az éjszakát, amelyek alatt 17 évesen reszketve sírtam! Azok előtt az orgonabokrok előtt, ahol KOVÁCS LÁSZLÓ - házibarátnak álcázott - TITKOS SZOLGA OLY BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG kismacskával a karjában.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102
*
Ismét menekülni kényszerültem és ezért egyik kollégámmal megbeszéltük, hogy együtt befizetünk egy lakótelepi lakásra. Csakhogy, akkoriban csakis házastársaknak járt ez a lehetőség! Kényszer-házasságot kellett kötnünk, hogy legyen hol laknunk és életben maradjunk!!! Mindkettőnket ebbe az irányba tereltek az akkori III/III-asok.
*
Hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről forgatott filmét!

https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s_

KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:

- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!"".
*
Ez a volt III/III-as titkos ügynök, KOVÁCS LÁSZLÓ, még anya 1998-ban (a rendszerváltoztatásban) bekövetkezett halálakor is egy utolsót alázhatott rajtam.
Az történt, hogy apának nem volt pénze a feleségét eltemettetni. Ezért, nekem kellett ennél a sorsrondítónál kölcsön-pénzért kuncsorogni! Amit végül NEM is láttam, mert nem nekem adta át, hanem a BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, aki tudta nélkül akkor sem és azóta (a JELENBEN) sem mehetek sehova!
A mai napig nem tudom, hogy valójában mi volt a borítékban!!
A legnagyobb fájdalmam az volt, hogy a beszervezett kísérő otthagyott órákra kettesben ezzel az élet-halál-ura ügynökkel! Aki az alatt az idő alatt porig alázva megerőszakolta a lelkemet azzal, hogy rettenetes dolgokkal rágalmazva szidta apát, húgomat, akiket nem tudtam megvédeni, mert akkor sem volt ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT.
Féltem, ha ellentmondok bármiben, akkor nem is lesz...Ennek már 22 éve és én még AZÓTA SEM SZABADULHATTAM!
*
Közben megtudtam, hogy BÓNA REZSŐ ,,Rudi" sokkal rosszabbul járt nálamnál...
http://furaila.xfree.hu
BÓNA RUDI hajléktalanként, 1996 NOVEMBER 28-án HALT MEG. Hogy miért csak hónapokkal később, 1997. MÁRCIUS 4-én temették el a mártír "kölyökharcos": MANSFELD PÉTER legjobb barátját?
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog_
cim=In memoriam Bóna Rudi
Az bizony amiatt a KETTŐS MÉRCE miatt volt (van) amivel az 1956-os kölyökharcosokat kezelték az 1956-ot követő megtorlás éveiben, és amit kiterjesztettek az 1990-et követő évekre is.
*
Engem nem ítéltek el bíróságon, mint a TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT azok miatt a röplapok miatt, azonban, egy életen át tartó elszigeteltségben tarthattak, tarthatnak!
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/18/23/51/www.tvn.hu_
35284e5bcf1106fd4f3dadfe4681bd93.jpg
*
A KÖLYÖKHARCOSOKAT NEM KÍMÉLTE az 1956 utáni- KEGYETLEN MEGTORLÓ HATALOM!
Tizenéves gyerekeket - mint Egei Attilát - ítéltek több évi börtönbüntetésre
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/18/23/50/www.tvn.hu_
ecd71057fa84beefa37f4f319386ce9f.jpg
azok miatt a röplapok miatt, melyeket maguk a magyar vezetők gyártottak és terjesztettek már augusztusban!
Tették ezt előre eltervelve, hogy kiPROVOKÁLJÁK a forradalmat, ÜRÜGYET teremtve vele a szovjetek újabb csapatainak behívására.
Sajnos erről még mindig nem lehet beszélni. Vagyis, arról hogyan is kezdődött 1956-ban a forradalom!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kölyökharcosokat, nemzetbiztonsági, megkülönböztetés, börtönbüntetésre, elveszejtésemnek, szolgálatosoknak, pincebörtönökről, tevékenységemben, történetírásban, leérettségizzek, miniszterelnöke, mosonmayaróvári, kiterjesztettek, telekszomszédom, átirányításáról, hajléktalanként, féltestvéremről, sorsrondítónál, felhatalmaztuk, szembeszálltam, miniszterelnök, továbbtanultam, magyarországra, leszármazottja, megerőszakolta, kiszolgáltatva, napszemüvegben, terjesztésében, szabadulhattam, beleegyezéssel, megfigyeléssel, repülőgépeiről, börtöntöltelék, házastársaknak, bekövetkezett, augusztusától, akkori honvédelmi, volt miniszterelnök, volt honvédelmi, háza tetején, egyik cserép, tett mezejére, rokonaim segítettek, videóban arról, egyébként jogos, pesti utcákon, szovjet csapatok, 1956-os miniszterelnökről, előre legyártott, hatalmat Nagy, szovjet hadsereg, fegyveres harcok, LÁTTAM AZOKAT RÖPLAPOKAT, HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, BATA ISTVÁNRÓL, HEGEDÜS ANDRÁS, Nemzetbiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, BATA ISTVÁN, BÓNA MÁRIA ILONA, MEGFIGYELT CÉLSZEMÉLY VAGYOK, Bóna, Hegedüs Etelkát, HEGEDÜS ANDRÁSNAK, BEHÍVTA SZOVJET CSAPATOK ÚJABB EGYSÉGEIT, AUGUSZTUSÁBAN OTT TÖLTÖTTEM NÁLUK SZÜNIDŐT, RÖPLAPOK TERJESZTÉSÉBEN, Magyar Néphadsereg, Hegedüs Andrással, Bata Istvánnal, Nagy Imrének, HAZAÁRULÓKAT VÉDI, HONVÉDELMI BIZOTTSÁGRÓL SZÓ, SORTŰZÉRT VALÓ FELELŐSSÉGREVONÁST, Katonai Bizottságot, Párt Katonai Bizottsága, Katonai Bizottságban, Apró Antal, Fehér Lajos, Földes László, ELÉG HANGOZTATNI, SZERETEM HAZÁMAT, BENNE ÉLŐ NEHÉZ-SORSÚAK IRÁNT NINCS SEMMI, SEMMI FELELŐSSÉG-ÉRZETETEK, BÓNA ZSIGMOND NAGYBÁTYÁMAT, BÓNA RUDI, MINDENKORI HATALOM, MIÉRT OLYAN NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN, KOVÁCS LÁSZLÓ, Kovács László, KOVÁCS LÁSZLÓRÓL KÉP, MUNKA MELLETT, KISLÁNYKOROM ÓTA TANÍTÓ SZERETTEM VOLNA LENNI, BÓNA GÁBOR, BÓNA REZSŐ, BÓNA ZSIGMOND, MUNKAHELYI JAVASLAT NÉLKÜL, Horváth István, Mansfeld Péter, Bóna Rezső, TUDTÁK AZT AZ EMBERT NYERNI, AKIT ANYÁMNAK HITTEM, KICSI KATI ÉS SZERELEM, FÉRJNEK ÁLCÁZOTT, CSAK AZÉRT IS, MERT NEKI, FÉRJNEK ÁLCÁZOTTNAK EZ VOLT TITKOS SZOLGÁLATI MEGBÍZATÁSA, AKÁR MEG IS ÖLHETETT VOLNA, ALJASSÁGÁBAN MÉRHETETLEN AZ RENDSZER, KOVÁCS LÁSZLÓNAK, TITKOS SZOLGA OLY BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG, DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről, ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE, BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT, AZÓTA SEM SZABADULHATTAM, HALT MEG, MANSFELD PÉTER, Bóna Rudi, KETTŐS MÉRCE, TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT, KÖLYÖKHARCOSOKAT NEM KÍMÉLTE, KEGYETLEN MEGTORLÓ HATALOM, Egei Attilát, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Szent Sebestyén, vértanú 01.20  Angyal fehérben gif  Megértésben - szeretetben !  Facebookon kaptam Krisztinától  Javaslatok influenza esetére  Havas rózsa  Guillaume Musso idézet  Szél elfújt mindent már  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Balatonfüred télen is csodálat...  Piros rózsák  Téli este  Szentmise a Tusnádfürdői Szent...  EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN...  Csaba testvér szomorú, de bold...  Szent Fábián, pápa és vértanú ...  Facebookon kaptam  Balatonfüred télen is csodálat...  Amit a szénhidrátról tudni kel...  Álom keringő - magyar film  Vigyázzunk rájuk !! .......  2. évközi hét csütörtök 01.21  Spiti-völgy, India  Facebookon kaptam  Marton Zsolt hirdetett igét a ...  Paeli Suutari szavai  Kisangyalok a havazásban gif  Útravaló – 2021. január ...  Álom keringő - magyar film  A megszámlálhatatlan sokaság  Facebookon kaptam  Png rózsa  Szép napot kedves látogatóimna...  Jól tudjuk: Anya csak egy van  Vannak pillanatok  Facebookon kaptam  Érdekes kutatás:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nagyon hideg van ma  Csak  Szent Margit kolostora - Marg...  Facebookon kaptam  Minden nap választanod kell  Aleluya de G.F.Händel  Hygge – A dánok titka (e...  Téli este  Marton Zsolt hirdetett igét a ...  Romos kis ház . . .  Karjaid közt . . .  Elégedettség  Szép napot kívánok  Png rózsa  Téli kép  Mit árul el a családrajz?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolat........  Őszike  Elégedettség  Téli este  Gyorsan összeomlott  Tragédia a távoktatáson - Oszt...  Barbár módon meggyilkoltak egy...  Minden nap választanod kell  Vannak pillanatok  Csokor kancsóban  Évente egy focipályával zsugor...  Naplemente  Üzenet Sas Józsefnek  Vigyázzunk rájuk !! .......  Boldog Özséb áldozópap 01.20  Elégedettség  Facebookon kaptam  Sohasem volt ember,  Kézilabda V.B. középdöntők  Benes - újtratöltve  Őrangyalka gif  10+1 tipp kézügyesség fejlesz...  Főpásztori szentmise Szent Mar...  Útravaló – 2021. január ...  Csaba testvér szomorú, de bold...  Nő virággal  Téli este  Facebookon kaptam  Balatonfüred télen is csodálat...  Üzenet Sas Józsefnek  Téli kép  Kellemes kávézást  Vörös-kanyon Mui Ne,Vietnam  Első Magyar film - A régi nyár...  Egyenruha  Téli kép  Megértésben - szeretetben !  Seljalandsfoss-vízesés Izland...  Sorscsapások  Kellemes teázást  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
akkori honvédelmi, volt miniszterelnök, volt honvédelmi, háza tetején, egyik cserép, tett mezejére, rokonaim segítettek, videóban arról, egyébként jogos, pesti utcákon, szovjet csapatok, 1956-os miniszterelnökről, előre legyártott, hatalmat Nagy, szovjet hadsereg, fegyveres harcok, 1956 október, helyzet értékelésétől, társadalom eremére, vétlen szemtanút, videón látható, egyik ÜGYNÖKLISTÁN, következő olvasható, szülőinek hitt, fiát hivatásos, tanítóképzőbe jelentkezni, felvételi vizsgájára, agresszív- alkoholista, erőszaktevő- FÉRJNEK, férjnek álcázott, guggolók között, kék-lila monoklit, szemem körül, társadalom peremére, erőszaktevő férjnek, hideg téli, szomszédok találtak, munkásőr teherautóval, dolgozók esti, tilalom ellenére, orgonabokrok alatt, orgonabokrok előtt, lakótelepi lakásra, irányba tereltek, életben &#8222, utolsót alázhatott, feleségét eltemettetni, sorsrondítónál kölcsön-pénzért, legnagyobb fájdalmam, beszervezett kísérő, élet-halál-ura ügynökkel, lelkemet azzal, bizony amiatt, 1956-os kölyökharcosokat, 1956-ot követő, 1990-et követő, röplapok miatt, 1956 utáni-, magyar vezetők, szovjetek újabb, kölyökharcosokat, nemzetbiztonsági, megkülönböztetés, börtönbüntetésre, elveszejtésemnek, szolgálatosoknak, pincebörtönökről, tevékenységemben, történetírásban, leérettségizzek, miniszterelnöke, mosonmayaróvári, kiterjesztettek, telekszomszédom, átirányításáról, hajléktalanként, féltestvéremről, sorsrondítónál, felhatalmaztuk, szembeszálltam, miniszterelnök, továbbtanultam, magyarországra, leszármazottja, megerőszakolta, kiszolgáltatva, napszemüvegben, terjesztésében, szabadulhattam, beleegyezéssel, megfigyeléssel, repülőgépeiről, börtöntöltelék, házastársaknak, bekövetkezett, augusztusától, , ,
2020.12 2021. Január 2021.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 829
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 22500
  • e Év: 22500
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.