Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Internetes fórumozás, melyek kiverték a biztosítékot
  2019-05-31 12:07:55, péntek
 
   
  ... A TITKOSSZOLGÁLATOKNÁL 2005-ben

,,,,Azt hittem teljes naivsággal, hogy azért nem tudják megfelelően megszólítani a másik szekértáborhoz tartozókat, mert nem tudják hogyan kell. Én, pedig elkezdtem magyarázni nekik, hogy milyen is az a ,,munkás-paraszt", aki állítólag 1990-ig hatalmon volt és milyen ,,nagyon jó dolga" is volt a kádári időkben...

Bóna Mária Ilona 2005-10-06 09:51:13
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php...
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php... ,,
,,Sajnos, a vendégkönyvi bejegyzésemre sem kaptam véleményt, pedig a Fidesz azzal a szlogennel kampányolt, hogy: ,,Szavazz a VÁLTOZÁSRA!" ...
,,Akkor sem és azóta sem árulta el nekem senki, hogyan a csudában szavazzon bárki egy elképzelhetetlenül ISMERETLEN VÁLTOZÁSRA? Ami még ennél is fontosabb: hogyan változzon szegény kis magyar átlagpolgár, ha a ,,hogyan"-ról, még a vezetőinek sincs semmiféle határozott elképzelése? Azokról meg nem is beszélve, kiknek évtizedekig - a kádári időkben - az volt az egyetlen érdemük, hogy ,,mertek kicsik lenni"! Mint ahogy azt Kovács László (emeszempés, majd 1990 után) emeszpés országgyűlési képviselő, majd EU-parlamenti képviselő tanácsolta- valósággal megparancsolta választópolgárainak."
Éppen ezért, elkezdtem bemásolni a FELNŐTTKÉZÉSRŐL szóló diplomamunkámat, amit egy 1997-98-as országos projekt keretén belül, mint ösztöndíjas, végzős főiskolai hallgató vettem részt. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=370006&aid=248314
,,... be kell vallanom, hogy a ,,FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZ"-ról való bejegyzésemet követően folyamatosan megszakadt az internetes kapcsolatom.
Sőt, még a számítógépem is örökösen lefagyott. Amint kétségbeesetten próbáltam visszalépni a netre és a Vendégkönyvbe, egyszer-csak csöngettek.
Telefonszerelők voltak...
A lakás ablakából kinézve láttam, amint az egyik - jeltelen, sötétkék munkás-overálba öltözött - szerelő a szemközti telefonoszlopra elindult fölfelé. Torkomban dobogó szívvel visszaültem a számítógéphez és a következő bejegyzést írtam be:
Bóna Mária Ilona 2005-10-06 14:52:04
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php?start=37240&udb=20
Tisztelt Mindenki! Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de itt vannak a telefonszerelők és a viszonylag új vezetéket ki akarják cserélni. Nem engedtem be őket, de lehet, hogy az oszlopról leszerelik és akkor itt maradok internet nélkül. Elköszönök Önöktől. Tisztelettel: Bóna Mária Ilona"
...
,,Ezután kikapcsoltam a számítógépet és kiszaladtam az utcára, át a másik oldalra és megpróbáltam lekiabálni az oszlopról azt a szerelőt, aki már elkezdett valamit bütykölni. Szemrebbenés nélkül folytatta a ténykedését.
Ez az egész a buszmegállóban, a buszra várók szemeláttára és füle hallatára történt.
Én azonban minden áron le akartam azt a szerelőt az oszlopról hozni, még mielőtt leszereli a telefonvezetéket. Ezért, egyre hangosabban beszéltem.
Már kiabálva mondtam, hogy:
- Nem rendelte meg senki ennek az új vezetéknek a cseréjét! Azonnal hagyja abba a leszerelést!
- De, igen, minket azzal küldtek ki, hogy ki kell modernebbre cserélni a fogyasztó kívánsága szerint.
Válaszolta onnan föntről a szerelő.
Eszembe jutott, hogy akkor lennie kell náluk ,,MUNKALAP"-nak, melyre a szereléshez szükséges eszközöket kiadják részükre a raktárból! Nem véletlenül tanultam én éveken keresztül könyvelést!
A k..va életben! - Gondoltam magamban és elordítottam magamat, hogy:
- Azonnal mutassák meg akkor a MUNKALAPOT, amit a munkaadójuk ki kellett, hogy állítson önöknek!

Láttam ugyanis, hogy nem volt a magasban bütykölőnél semmiféle cserevezeték! Ő egyszerűen le akarta szerelni valakik utasítására az oly nagy-nehezen kiharcolt vezetékes telefonunk vezetékét!

(Eszembe jutott az, amit a FELNŐTTKÉPZÉS kapcsán - Agárdiról, Bauerről és Hidyről - írtam a korábbi vendégkönyvi beírásomban, és: már mindent értettem. Rendszerváltozás ide, vagy oda, engem még mindig hátrányosan megkülönböztetnek!)
*
Erre lejött a szerelő és gyorsan átjött velem a lakás elé és ott úgy tett, mintha az oldaltáskából papírokat venne elő, miközben elmagyarázta, hogy
- ,,Mink valójában erre utasítva lettünk, hogy szereljük le a vezetéket, és munkalapot nem tudunk mutatni. Az bent maradt a központban... ,,
*
Amiért valósággal elkezdtek nekem az ismerőseim a buszmegállóban - bátorítólag átkiabálva a másik oldalról - köszöngetni... olyan gyorsan elhúztak, mint ahogy odajöttek.
*
Akkor éreztem, hogy az egyszerű emberek szeretik, ha valaki kiáll magáért... (helyettük is). Ez nekem újabb lendületet adott a további fórumozáshoz.
*
Ez után az ,,ütközet" után, még mindig remegve az erőfeszítéstől ültem vissza fórumozni. Amint ismét bekapcsoltam a számítógépet, elégedetten vettem tudomásul, hogy működik a netem és a számítógépem sem fagy le. ,,

,,A Vendégkönyvben poszt-kérdező újabb üzenete várt.
post-kerdezo 2005-10-06 16:16:37
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php?start=37240&udb=20 ,,"
*
(Részlet a VENDÉGKÖNYV c. könyvből.)
*
A könyv 2013-as megjelenését követően, a titkos szolgálatok minden létező módon meggátolták és meggátolják a forgalmazását. Valamint a hivatkozott linkeken annak idején megjelenő vendégkönyvi beírásaimat TÖRÖLTÉK!!!
Hipp-hipp hurrá! De jó nekem/nekünk, mert mindezt valójában a globál-hatalmi háttér művelte velem a kis volt munkásnővel!
Nem ám a suttyom-terrort megvalósító III/III-asok! Vagyis, a belőlük bújtatott hatalomközeli állásokban elhelyezett volt jelentgetők és a hazaáruló MEGBÍZÓIK!! Ó, nem az a csúnya, gonosz globálhatalom tette és teszi az összes rosszat ellenünk!!!!!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, telefonvezetéket, kétségbeesetten, telefonoszlopra, telefonszerelők, diplomamunkámat, felnőttkézésről, buszmegállóban, erőfeszítéstől, felnőttképzési, vendégkönyvben, megparancsolta, szekértáborhoz, hatalomközeli, számítógéphez, oldaltáskából, bejegyzésemre, globálhatalom, forgalmazását, bejegyzésemet, országgyűlési, felnőttképzés, vendégkönyvbe, elordítottam, elmagyarázta, megpróbáltam, vendégkönyvi, cserevezeték, szemeláttára, szemrebbenés, számítógépet, kikapcsoltam, számítógépem, folyamatosan, megszólítani, bekapcsoltam, másik szekértáborhoz, kádári időkben…, vendégkönyvi bejegyzésemre, szlogennel kampányolt, csudában szavazzon, vezetőinek sincs, kádári időkben, egyetlen érdemük, 1997-98-as országos, internetes kapcsolatom, lakás ablakából, egyik –, szemközti telefonoszlopra, következő bejegyzést, falra festeni, oszlopról leszerelik, Bóna Mária Ilona, ISMERETLEN VÁLTOZÁSRA, Kovács László, FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZ”, Bóna Mária Ilona 2005-10-06, Tisztelt Mindenki, Elköszönök Önöktől, Bóna Mária Ilona”,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sok ember olyan,  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 25  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Nem jár  Nagy Feró megmondta?  képre írva  Sadhguru idézet  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nagy természet  Leereszkedés és olvadás  Inkább ad  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Játékos kis cicák  Szívet megérintő . . .  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Márciuzs 24.  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Alvó baby  Nem hazudnak  J. Donald Walters  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Sárkány  képre írva  Paul David Tripp Március 28  Alvó cica  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Hibáztam már  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Színház az egész világ,  A nagy természet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Az út  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Képes idézet !  A haj állapotának javítása egy...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Graffiti bölcsesség  A nagy természet  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Odaadja  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Szép estét  Az idegen országok éghajlata 
Bejegyzés Címkék
másik szekértáborhoz, kádári időkben&#8230, vendégkönyvi bejegyzésemre, szlogennel kampányolt, csudában szavazzon, vezetőinek sincs, kádári időkben, egyetlen érdemük, 1997-98-as országos, internetes kapcsolatom, lakás ablakából, egyik &#8211, szemközti telefonoszlopra, következő bejegyzést, falra festeni, oszlopról leszerelik, másik oldalra, buszra várók, oszlopról hozni, fogyasztó kívánsága, szereléshez szükséges, magasban bütykölőnél, korábbi vendégkönyvi, oldaltáskából papírokat, bent maradt, másik oldalról, egyszerű emberek, további fórumozáshoz, erőfeszítéstől ültem, könyv 2013-as, titkos szolgálatok, hivatkozott linkeken, globál-hatalmi háttér, suttyom-terrort megvalósító, belőlük bújtatott, hazaáruló MEGBÍZÓIK, összes rosszat, rendszerváltozás, telefonvezetéket, kétségbeesetten, telefonoszlopra, telefonszerelők, diplomamunkámat, felnőttkézésről, buszmegállóban, erőfeszítéstől, felnőttképzési, vendégkönyvben, megparancsolta, szekértáborhoz, hatalomközeli, számítógéphez, oldaltáskából, bejegyzésemre, globálhatalom, forgalmazását, bejegyzésemet, országgyűlési, felnőttképzés, vendégkönyvbe, elordítottam, elmagyarázta, megpróbáltam, vendégkönyvi, cserevezeték, szemeláttára, szemrebbenés, számítógépet, kikapcsoltam, számítógépem, folyamatosan, megszólítani, bekapcsoltam, fórumozáshoz, tisztelettel, megjelenését, modernebbre, munkásnővel, leszerelést, megvalósító, ösztöndíjas, kiszaladtam, kapcsolatom, hangosabban, elképzelése, visszalépni, orbanviktor, vendegkonyv, átlagpolgár, visszaültem, ténykedését, évtizedekig, munkaadójuk, elhelyezett, jelentgetők, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 11
  • e Hét: 634
  • e Hónap: 3760
  • e Év: 35490
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.