Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy legyek boldog, amikor nem élhetek szabadon
  2019-09-12 12:26:05, csütörtök
 
   
  HOGY LEGYEN BOLDOG A NÉVNAPOM, VAGY BÁRMELY NAPOM, AMIKOR NEM ÉLHETEK SZABADON?
1990-ben azt hittem, hogy eljött végre a szabadság számomra is és én is tehetek végre valamit magamért, szeretteimért, lakótársaimért... Jelentkeztem a helyi MDF irodán, hogy leadjam az általam és kisiskolás gyerekeim által összegyűjtött ifjúsági és mesekönyveket, amivel egy lelkes kis csoport indult Erdélybe, az ottani magyarokhoz.
Dr. VIZY BÉLA, az akkori elnök udvariasan fogadott és elkezdett kikérdezni, hogy mi a foglalkozásom és az iskolai végzettségem. Őszintén elmondtam, hogy
- Jelenleg kicsi gyerekeimet nevelem és, hogy otthon lehessek velük bedolgozó varrást vállalok.
Közben telefonhoz hívták és amikor visszatért, már nagyon elutasítóan kijelentette:
- Magának ott vannak a baloldali pártok!
Ennek már 30 éve és jelenleg is itt tartok! Tőlem nem kellett és most sem kell semmi senkinek! Közben elvégeztem egy főiskolát levelezőn és mégsem kellett a tudásom senkinek! Ezért, rászoktam arra, hogy leírjam mindazt, aminek megváltoztatásával jobbá tehetnénk a NEHÉZ-SORSÚ embertársaink életét is!
Két évvel ezelőtt kaptam egy linket, amire kattintva Dr. Vizy Béláról is olvashattam. ,,Tizenhét évig szolgálta a politikai rendőrséget. Az igazi nagy kiugrás lehetősége azonban a rendszerváltozással jött el a számára."
http://www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm

http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf
A döbbenettől nem kaptam levegőt! Hát ezért volt olyan ellenséges Dr. Vizy Béla! De könyörgöm, mondja már meg végre valaki, hogy MIÉRT???? Miért ez az engesztelhetetlen ellenségesség jobbról és balról is irányomba? Kinek, mit ártottam én kislánykorom óta?
Azt tudom, hogy a kádári suttyom-terrort olyan titkos szolgálati besúgóhálózattal valósították meg, amilyen pl. a németeknél a Stázi volt. Csakhogy,: a Stázit elszámoltatták a rendszerváltozás kezdetén, míg a III/III-asokat ÚJJÁSZERVEZTE - a PAKTUM értelmében - Boross Péter akkori titokminiszter. Így fordulhatott elő az, hogy a legjobban bevált megbízottakat mindenféle bújtatott - hatalom-közeli - polgári állásokban elhelyezve továbbra is aktiválta!
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/%C3%BCgyn%C3%B6klista/2 080387171997268/
Az én életemet 1957-től keserítette meg az a KOVÁCS LÁSZLÓ - házibarátnak álcázott - TITKOS SZOLGA, aki OLY BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG kismacskával a karjában a szülői ház kertjében.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102
Bizonyítékul,. hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről forgatott filmjét!
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s
KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:
- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!""
Ez a volt III/III-as titkos ügynök, KOVÁCS LÁSZLÓ, még anya 1998-ban (a rendszerváltoztatásban) bekövetkezett halálakor is egy utolsót alázhatott rajtam.
Az történt, hogy apának nem volt pénze a feleségét eltemettetni. Ezért, nekem kellett ennél a sorsrondítónál kölcsön-pénzért kuncsorogni! Amit végül NEM is láttam, mert nem nekem adta át, hanem a BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, aki tudta nélkül akkor sem és azóta (a JELENBEN) sem mehetek sehova!
A mai napig nem tudom, hogy valójában mi volt a borítékban!!
Valószínű, hogy AKKOR ADTA ÁT KÍSÉRŐMNEK a STAFÉTABOTOT is az az emberféleség! A legnagyobb fájdalmam az volt, hogy a beszervezett kísérő otthagyott órákra kettesben ezzel az élet-halál-ura ügynökkel! Aki az alatt az idő alatt porig alázva megerőszakolta a lelkemet azzal, hogy rettenetes dolgokkal rágalmazva szidta apát, húgomat, akiket nem tudtam megvédeni, mert akkor sem volt ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT.
Féltem, ha ellentmondok bármiben, akkor nem is lesz...

Ennek már 21 éve és én még AZÓTA SEM SZABADULHATTAM!
Engem nem ítéltek el bíróságon, mint a TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT azok miatt az 1956-os röplapok miatt.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1177532628949398
Azonban, egy életen át tartó elszigeteltségben tarthattak, tarthatnak! Úgy működtetve engem, mint KÖZVETETT INFORMÁTORT, ha mégis bármilyen társadalmi tevékenységre szánom rá magamat.
Amikor ezt felismertem, már 2013-at írtunk és én azóta ,,ÖNKÉNTES" SZÁMŰZETÉSBEN tengetem napjaimat. Rájöttem arra is, hogy csak így vehetem elejét annak, hogy bármilyen szervezkedést miattam leblokkoljanak pont akkor, amikor az már sikeres kezd lenni!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pincebörtönökről, rendszerváltozás, besúgóhálózattal, szabadulhattam, megerőszakolta, titokminiszter, leblokkoljanak, lakótársaimért, sorsrondítónál, elszámoltatták, szeretteimért, szervezkedést, ellenségesség, foglalkozásom, embertársaink, tevékenységre, bekövetkezett, mesekönyveket, összegyűjtött, ellentmondást, száműzetésben, újjászervezte, megbízottakat, stafétabotot, bizonyítékul, kijelentette, emberféleség, beszervezett, kismacskával, végzettségem, házibarátnak, barátságosan, kislánykorom, eltemettetni, ellentmondok, valósították, szabadság számomra, ottani magyarokhoz, akkori elnök, iskolai végzettségem, baloldali pártok, főiskolát levelezőn, tudásom senkinek, politikai rendőrséget, igazi nagy, engesztelhetetlen ellenségesség, kádári suttyom-terrort, rendszerváltozás kezdetén, legjobban bevált, életben „, utolsót alázhatott, feleségét eltemettetni, HOGY LEGYEN BOLDOG NÉVNAPOM, VAGY BÁRMELY NAPOM, AMIKOR NEM ÉLHETEK SZABADON, VIZY BÉLA, Vizy Béláról, Vizy Béla, III-asokat ÚJJÁSZERVEZTE, Boross Péter, KOVÁCS LÁSZLÓ, TITKOS SZOLGA, BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG, DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről, ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE, BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, AKKOR ADTA ÁT KÍSÉRŐMNEK, ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT, AZÓTA SEM SZABADULHATTAM, TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT, KÖZVETETT INFORMÁTORT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hegedüs Géza: Magyar költészet  Dóró Sándor: Embernek maradni  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Van néhány kérdés, amin gondol...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Otthon  A felvilágosodás...  39 ígéret  40 felett  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Egyszerű  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Alvó cica  Dóró Sándor: Embernek maradni  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  39 ígéret  Borzasztó  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szép álmokat!  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  jó reggelt  Csend  Szép estét kedves látogatóimna...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Horváth Szilvia tollából  Egy gondolat  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Egyszerű  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Egy tavasz  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét  A hagyma antibakteriális hatás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Jó éjszakát  A hagyma antibakteriális hatás...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  IGEN így  Ott van  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Szép estét  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Latinovits Zoltán tollából  különleges  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Bársony székben 
Bejegyzés Címkék
szabadság számomra, ottani magyarokhoz, akkori elnök, iskolai végzettségem, baloldali pártok, főiskolát levelezőn, tudásom senkinek, politikai rendőrséget, igazi nagy, engesztelhetetlen ellenségesség, kádári suttyom-terrort, rendszerváltozás kezdetén, legjobban bevált, életben &#8222, utolsót alázhatott, feleségét eltemettetni, sorsrondítónál kölcsön-pénzért, legnagyobb fájdalmam, beszervezett kísérő, élet-halál-ura ügynökkel, lelkemet azzal, 1956-os röplapok, pincebörtönökről, rendszerváltozás, besúgóhálózattal, szabadulhattam, megerőszakolta, titokminiszter, leblokkoljanak, lakótársaimért, sorsrondítónál, elszámoltatták, szeretteimért, szervezkedést, ellenségesség, foglalkozásom, embertársaink, tevékenységre, bekövetkezett, mesekönyveket, összegyűjtött, ellentmondást, száműzetésben, újjászervezte, megbízottakat, stafétabotot, bizonyítékul, kijelentette, emberféleség, beszervezett, kismacskával, végzettségem, házibarátnak, barátságosan, kislánykorom, eltemettetni, ellentmondok, valósították, jelentkeztem, fordulhatott, elutasítóan, gyerekeimet, magyarokhoz, felismertem, kuncsorogni, döbbenettől, rendőrséget, informátort, keserítette, olvashattam, telefonhoz, legnagyobb, társadalmi, értelmében, rettenetes, borítékban, tarthattak, lehetősége, visszatért, rágalmazva, elvégeztem, kísérőmnek, tarthatnak, jövedelmem, állásokban, alázhatott, otthagyott, váratlanul, szolgálati, mariailona, elhelyezve, tetettetni, mindenféle, kikérdezni, működtetve, udvariasan, ellenséges, németeknél, kisiskolás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 342
  • e Hónap: 1289
  • e Év: 37230
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.