Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A cigányság úgy tudja: a magyarok is ingyen jutnak lakáshoz
  2020-02-06 12:56:43, csütörtök
 
   
  A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY A MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ 1990 ELŐTT ÉS UTÁN!

EZ ÓRIÁSI TÉVHIT, MERT az 1960-as évek végére a MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT - az 1945 UTÁN A POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT - úgynevezett ,,TÁRSADALMI TULAJDONBA" VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL!

Az történt, hogy mire az 1945 után született ifjaknak (az 1960-as évek végére családalapító korba kerültek) meg kellett vásárolni a házgyári panelekből épült lakásokat. Azonban, mint minden, ez is KÁDERFÜGGŐ volt! Azt is a FÜGGETLENÍTETT vállalati (üzemi, intézményi) KISZ- PÁRT és SZAKSZERVEZETI bizottságok vezetői döntötték el, hogy ki vásárolhat 30 éves törlesztő részletre OTP (banki) hitelből lakást! A fővárosban még külön követelmény volt (a házaspár legalább egyik tagjának) az 5 éves állandóra bejelentett lakhatósággal való rendelkezés. ,,Megtelt ugyanis Budapest"... Kelendőek lettek a fővárosi ifjú férfiak és nők a vidékiek számára. A lakásvásárlás reményében még a kényszer-házasságra is képesek voltak ezek az akkori vidéki fiatalok! Hiszen, a lakásvásárlási szerződés megkötése előtt be kellett mutatni a házassági anyakönyvi kivonatot, és, ha még nem volt gyermekük, akkor alá kellett írni legalább 2 gyermek vállalásáról szóló szerződést, valamint a lakás vásárlási árának 30 %-át készpénzben.

Mit jelentett ez akkor, amikor egy szakmunkásnak átlag 2.000,- Ft volt a havi (teljesítmény)bére?! Ebből nem lehetett takarékoskodni!!! Mindenképpen szükség volt a napi 8 órai hivatalos munkahelyi munkavégzésen TÚLI MUNKÁVAL MEGSZEREZHETŐ JÖVEDELEMRE! ISMERTEM OLYAN PÁLYAKEZDŐ ORVOS HÁZASPÁRT, AKIK MOSÓKONYHÁBAN LAKTAK ALBÉRLETBEN 2 KISGYEREKKEL ÉS NEM KAPTAK LEHETŐSÉGET A LAKÁSVÁSÁRLÁSRA!

MINDEN CIGÁNYNAK ÉS NEM CIGÁNYNAK MEG KELL TUDNIA VÉGRE, HOGY ez a KOROSZTÁLY - az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS IDEJÉN napi 16 órát dolgozott azért, hogy be tudjon fizetni egy OTP értékesítésű "öröklakás" nevezetű betonkalodára!!!! Ez, az 1969-től az 1970-es évek MUNKÁS-FIATALJAIRA volt érvényes.
Éppen ezért, ideje, hogy MEGTUDJA AZ UTÓKOR (MAGYAROK ÉS CIGÁNYOK) AZ 1970-ES ÉVEK IFJÚSÁGÁNAK RÁMENT AZ EGÉSZ ÉLETE ARRA, HOGY EGYÁLTALÁN LAKJON VALAHOL!!!!

Az ily-módon megnehezített otthonhoz-jutás és családalapítás miatt el lehetett érni, hogy NE tudja sem MINŐSÉGILEG, sem MENNYISÉGILEG REPRODUKÁLNI ÖNMAGÁT A MAGYARSÁG!
1.) Magyarország speciális helyzetbe került ebben a tekintetben mert:
- míg a magyar arra kényszerült, hogy lemondjon az utódok világra hozataláról - nehogy elveszítse társadalmi státuszát és ezzel a MINŐSÉGI REPRODUKCIÓ lehetőségét;
2.) - addig a cigányságot oly módon segélyezték, hogy önmaga MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁBÓL biztosított volt (legalább 6 gyermek életre-hívásával) a család MUNKA-NÉLKÜLI MEGÉLHETÉSE!

Ebből is világosan kiderül, hogy GENERÁCIÓK MARADTAK KI A MAGYAR CSALÁDOKBAN! Pontosan azért, mert a segélyezésből megélő és önmaga MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁRA szoktatott cigányság segélyét is a MUNKAVÁLLALÓ magyarságnak kellett évtizedekig megtermelnie.

A 2010-es választásokat követően "reformprogrammal" próbálták ezt a folyamatot megállítani. A segélyhez jutást különböző feltételekhez kötötték/kötik.
- Ezek közül a legfontosabb, hogy csakis azok a szülők (legyen az cigány, vagy magyar) részesülhettek a családtámogatásból, akik bölcsődébe, óvodába és iskolába járatják gyermekeiket!
- Ez: egyfelől előnyt jelent a cigányság felzárkóztatásában - anélkül, hogy a szegregáció vádjával megvádolná az EU Magyarországot!
- Másfelől, viszont a jó szülő-gyermek kapcsolatban nagy törést jelent a magyarság számára... Valósággal az 1950-es években elkezdett erőszakos KOLLEKTIVIZÁLÁSI törekvéseket idézi.
- Arról nem is beszélve, hogy nincsenek megteremtve annak feltételei, hogy fogadóképes ÓVODÁK, ISKOLÁK álljanak rendelkezésre - megfelelő férőhelyekkel és körülményekkel! Gondoljunk csak a szocialistának sulykolt baloldalinak hazudott kormányok iskolabezárásos és vasútmegszüntető rendelkezéseire!!!!

Most, ismét rendeletileg és törvényekkel KÉNYSZERHELYZETBE került a magyarság, a családi élet rovására. Ez azért is tragikus, mert a családi minőség társadalmi minőséget is jelent.
- Ismét az a cél, hogy minél előbb bevonják a magyarságot a társadalmi munkamegosztásba a szakmunkásképzés erőltetésével már 14 éves kortól... mint az 1950-es években! Csakhogy, akkor voltak munkahelyi TANMŰHELYEK! Most, meg nincsenek!

A FELNŐTTKÉPZÉSBEN, pedig nem voltak képesek 30 éven keresztül megszervezni az ELADHATÓ ISMERETEK INGYENES OKTATÁSÁT!
Már régen a közoktatás részévé kellett volna tenni a felnőttképzést, illetve átképzést! Mert pontosan a legrászorultabbak nem képesek megfizetni a tanfolyami díjakat. Miközben a RENDSZER-VÁLTOZTATÁSKOR első dolguk volt felszámolni az un. esti és levelező iskolákat!
A munkanélküliek tanfolyamain is illene differenciálni a képzési anyagot! Ne ültessék már egy padba a diplomás munkanélkülit az analfabétával!!!
Főleg akkor, ha az a tanfolyam az írás-olvasás és számolás alapvető műveleteire korlátozódik! Mindezt azért, mert retteg a hatalom attól hogy az EU megvádolhatja őket a szegregációval!!!

30 éves lemaradást kellene megszüntetni azzal, hogy MEGSZERVEZZÉK a TÁVOKTATÁS RENDSZERÉT is... ingyenesen lehetőleg, hogy az esetleg GYED-en, GYES-en lévő kismama (kispapa) minél zavartalanabbul vissza tudjon térni a "munkaerő piacra"... eladható szakmai ismereteket tudjon szerezni anélkül hogy magára hagyná gyermekeit.
Az interneten keresztül ez nem okozna gondot!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: reformprogrammal, reprodukciójából, kollektivizálási, vasútmegszüntető, szakmunkásképzés, felnőttképzésben, munkamegosztásba, reprodukciójára, zavartalanabbul, lakásvásárlásra, iskolabezárásos, rendelkezéseire, munkanélküliek, változtatáskor, szegregációval, magyarországot, differenciálni, körülményekkel, szakszervezeti, családalapítás, függetlenített, felnőttképzést, szocialistának, takarékoskodni, részesülhettek, lakásvásárlási, bérlakásokból, családalapító, férőhelyekkel, lakhatósággal, rendelkezésre, lakásvásárlás, feltételekhez, megvádolhatja, segélyezésből, mosókonyhában, 1960-as évek, 1945 UTÁN, 1945 után, házgyári panelekből, házaspár legalább, fővárosi ifjú, vidékiek számára, lakásvásárlás reményében, akkori vidéki, lakásvásárlási szerződés, házassági anyakönyvi, lakás vásárlási, szakmunkásnak átlag, 1970-es évek, ily-módon megnehezített, tekintetben mert, MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ, ELŐTT ÉS UTÁN, ÓRIÁSI TÉVHIT, MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT, UTÁN POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT, TÁRSADALMI TULAJDONBA”, VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL, KISZ- PÁRT, TÚLI MUNKÁVAL MEGSZEREZHETŐ JÖVEDELEMRE, ISMERTEM OLYAN PÁLYAKEZDŐ ORVOS HÁZASPÁRT, AKIK MOSÓKONYHÁBAN LAKTAK ALBÉRLETBEN, KISGYEREKKEL ÉS NEM KAPTAK LEHETŐSÉGET LAKÁSVÁSÁRLÁSRA, MINDEN CIGÁNYNAK ÉS NEM CIGÁNYNAK MEG KELL TUDNIA VÉGRE, GAZDASÁGI MECHANIZMUS IDEJÉN, MEGTUDJA AZ UTÓKOR, MAGYAROK ÉS CIGÁNYOK, ÉVEK IFJÚSÁGÁNAK RÁMENT AZ EGÉSZ ÉLETE ARRA, HOGY EGYÁLTALÁN LAKJON VALAHOL, MENNYISÉGILEG REPRODUKÁLNI ÖNMAGÁT MAGYARSÁG, MINŐSÉGI REPRODUKCIÓ, MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁBÓL, MUNKA-NÉLKÜLI MEGÉLHETÉSE, GENERÁCIÓK MARADTAK KI MAGYAR CSALÁDOKBAN, MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁRA, ELADHATÓ ISMERETEK INGYENES OKTATÁSÁT, TÁVOKTATÁS RENDSZERÉT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kövesd a cowboyt!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Erdőn  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kerüld el az evangélium örömén...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Bounty krémes  s immár én is felragyogva, ért...  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  A boldog családok mind hasonló...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Örülök, hogy látlak!  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Kellemes délutánt kívánok  Jó éjszakát  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Erdőn  A kételkedés kezelése  Irgalom és ítélet  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  A televizió nem a kultúrát kép...  Reménység és erő Krisztustól e...  Hogy lehet megtartani  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Mi lenne ha  Albert Einsteinről  Rátalálsz  Próbálj meg ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Fehér virág  Png férfi  Png rózsa csokor  Mai harmónia kártyám  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét  Tanuld meg ezt a versemet  Idő  Png kislány  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
1960-as évek, 1945 UTÁN, 1945 után, házgyári panelekből, házaspár legalább, fővárosi ifjú, vidékiek számára, lakásvásárlás reményében, akkori vidéki, lakásvásárlási szerződés, házassági anyakönyvi, lakás vásárlási, szakmunkásnak átlag, 1970-es évek, ily-módon megnehezített, tekintetben mert, magyar arra, utódok világra, család MUNKA-NÉLKÜLI, segélyezésből megélő, 2010-es választásokat, folyamatot megállítani, segélyhez jutást, szegregáció vádjával, magyarság számára&#8230, 1950-es években, szocialistának sulykolt, családi élet, családi minőség, társadalmi munkamegosztásba, szakmunkásképzés erőltetésével, közoktatás részévé, tanfolyami díjakat, munkanélküliek tanfolyamain, képzési anyagot, diplomás munkanélkülit, hatalom attól, esetleg GYED-en, interneten keresztül, reformprogrammal, reprodukciójából, kollektivizálási, vasútmegszüntető, szakmunkásképzés, felnőttképzésben, munkamegosztásba, reprodukciójára, zavartalanabbul, lakásvásárlásra, iskolabezárásos, rendelkezéseire, munkanélküliek, változtatáskor, szegregációval, magyarországot, differenciálni, körülményekkel, szakszervezeti, családalapítás, függetlenített, felnőttképzést, szocialistának, takarékoskodni, részesülhettek, lakásvásárlási, bérlakásokból, családalapító, férőhelyekkel, lakhatósággal, rendelkezésre, lakásvásárlás, feltételekhez, megvádolhatja, segélyezésből, mosókonyhában, szakmunkásnak, megszervezzék, megszerezhető, munkavégzésen, megnehezített, mennyiségileg, betonkalodára, választásokat, erőltetésével, munkanélkülit, magyarországi, analfabétával, kisgyerekkel, reprodukálni, rendeletileg, törvényekkel, értékesítésű, teljesítmény, munkavállaló, magyarságnak, megtermelnie, gyermekeiket, kapcsolatban, vállalásáról, baloldalinak, mindenképpen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 12361
  • e Év: 48302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.