Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tüntetés a Parlament előtt 17:
  2009-02-23 20:26:49, hétfő
 
   
  2009 február 23




Nagyjából másfél ezren gyűltek össze a Parlament épülete előtt, hogy jelenlétükkel is követeljék a parlament takarodását. A Kossuth tér környékén lesben a rendőrök, az országgyűlés önfeloszlatásáról szavaznak ma a Házban. A téren megjelent Budaházy György, Melocco Miklós és Gonda László is.


17:26 A sorfal megtorpant a körtáncot járók előtt. Egyre több kisgyerek is összekapaszkodik és részese lesz az össztáncnak. A sorfal áll, a táncolók a Csitári hegyek alatt című népdalt éneklik. A hó szakad, és felhangzik a Kossuth nóta.

17:19 Megkezdődött az oszlatás, a rendőrök a Kossuth téri parkoló felé terelik a tömeget, többen korbeállnak és táncolni kezdenek a hulló hóban. A rendőrök félkörben lezárták a Kossuth tér előtti füves részt, és indulnak a táncolók felé. Mint a rendőrök parancsnoka elmondta, a Kossuth téri parkolóba akarják szorítani a tömeget.

17:13 Elindul a kiemelőék abba az irányba, ahonnan be lehet keríteni a tömeget. A pajzsosok elfoglalják a kordon nélküli területeket, és felemelt védőeszközzel készen állnak arra, hogy eltolják a tömeget.

17:11 A tömeg hangosan skandálja: "Veszprém, Olaszliszka!", és beállt az a rendőrségi terepjáró is, amellyel a tömegoszlatás előtt szokták felszólítani az egybegyűlteket. Ez az jelenti, hogy akár a rendőrroham is benne van a délutánban. "Gyilkosok! ÁVH!" - skandálja a tömeg és megindul egy csoport rendőr a középen elhelyezkedő mag irányába. Kétsoros alakzatot vesznek fel, kezükben pajzs, gumibot. Vélelmezhetően megkezdődik az akció, hiszen hátulról hógolyókat is dobálnak ismeretlenek, és a rendőri jelenlét már iszonyú nagyságú lett.

17:08 A rendőrök teszik a tiszteletköröket a belső kordonoknál, illetve érkezik az újabb erősítés arra a területre, ahová még nem sikerült kordont állítani. Feszültebb a helyzet ebben a pillanatban, ÁVH! - kiabálja a tömeg, a rendőrök pajzzsal felsorakoztak és egymás után érkeznek a csapatszállító járművek. Gyilkosok! - skandálja a tömeg, s a legújabb jelszó: "Veszprémbe!"

17:06 A hangulat és nem a helyzet fokozódik, hiszen a tömeg diskurzusba kerül a rendőrökkel, akik közül van mutogatós, van nevetős, de nem tűnik jelen pillanatban véresnek az egész. Azokra a beszólásokra, hogy "egész életemben dolgoztam, és eltartunk benneteket", nem szólnak semmit, egyedül pár marconább robotember fenyegette meg Budaházyt, aki nevetve csinált bohócot pár hangosabb robotemberből. Fiatalok, idősek egyre többen vannak, megint nő a létszám, és a kormány lemondását követelik folyamatosan.

A tavaszi ülésszak harmadik ülésén elég foghíjasok a padsorok, így feltehetően nem oszlatja fel magát majd az országgyűlés. Mindez legkorábban délután 5 órakor derülhet ki.

HunHír.Hu
(Tudósítónktól
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összekapaszkodik, tiszteletköröket, egybegyűlteket, vélelmezhetően, csapatszállító, felsorakoztak, robotemberből, jelenlétükkel, tömegoszlatás, védőeszközzel, tudósítónktól, ismeretlenek, országgyűlés, felszólítani, folyamatosan, elhelyezkedő, beszólásokra, megkezdődött, megkezdődik, rendőrroham, területeket, elfoglalják, korbeállnak, parancsnoka, össztáncnak, feltehetően, legkorábban, kordonoknál, pillanatban, olaszliszka, diskurzusba, rendőrökkel, takarodását, felhangzik, feszültebb, fenyegette, parlament takarodását, országgyűlés önfeloszlatásáról, téren megjelent, sorfal megtorpant, körtáncot járók, hulló hóban, rendőrök félkörben, táncolók felé, rendőrök parancsnoka, kiemelőék abba, pajzsosok elfoglalják, kordon nélküli, tömeg hangosan, tömegoszlatás előtt, csoport rendőr, középen elhelyezkedő, Budaházy György, Melocco Miklós, Gonda László,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ködvirágok  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  virágvasárnap  A nagyhét eseményei  Virág lány  Vérnyomáscsökkentés  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Az izmaink nem csak testmozgás...  Virág lány  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Sadhguru idézet  képre írva  A jó kedv a világon  Humor is meg nem is szerinted?  Alvó kutyák  Figyeld meg az "én"-t  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzavirág  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csak egy életed van....  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Talppontok közérthetően  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Virág lány  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Heltai Jenő: Március  Alvó cica  Táplálékok a máj egészségének ...  J. Donald Walters  Sárkány  Öröknek hinni . . .  Soli Deo gloria  Heltai Jenő: Március  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó lelkek  Búzavirág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Isten . . .  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét  Szép estét  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  A jó kedv a világon  Könyvek  Sokszor  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  virágvasárnap  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 25  Sokszor  Heltai Jenő: Március  Márciuzs 24.  Az út  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Várnai Zseni - Éveim  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reményik Sándor: Itt most virá...  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  Devecsery László - Húsvét  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Esti kép  képre írva 
Bejegyzés Címkék
parlament takarodását, országgyűlés önfeloszlatásáról, téren megjelent, sorfal megtorpant, körtáncot járók, hulló hóban, rendőrök félkörben, táncolók felé, rendőrök parancsnoka, kiemelőék abba, pajzsosok elfoglalják, kordon nélküli, tömeg hangosan, tömegoszlatás előtt, csoport rendőr, középen elhelyezkedő, rendőri jelenlét, rendőrök teszik, belső kordonoknál, újabb erősítés, helyzet ebben, rendőrök pajzzsal, csapatszállító járművek, legújabb jelszó, helyzet fokozódik, tömeg diskurzusba, kormány lemondását, tavaszi ülésszak, összekapaszkodik, tiszteletköröket, egybegyűlteket, vélelmezhetően, csapatszállító, felsorakoztak, robotemberből, jelenlétükkel, tömegoszlatás, védőeszközzel, tudósítónktól, ismeretlenek, országgyűlés, felszólítani, folyamatosan, elhelyezkedő, beszólásokra, megkezdődött, megkezdődik, rendőrroham, területeket, elfoglalják, korbeállnak, parancsnoka, össztáncnak, feltehetően, legkorábban, kordonoknál, pillanatban, olaszliszka, diskurzusba, rendőrökkel, takarodását, felhangzik, feszültebb, fenyegette, lemondását, foghíjasok, robotember, benneteket, hógolyókat, veszprémbe, rendőrségi, délutánban, követeljék, megtorpant, budaházyt, kiemelőék, marconább, környékén, hangosabb, skandálja, mutogatós, gyilkosok, pajzsosok, félkörben, fokozódik, parlament, életemben, dolgoztam, szorítani, parkolóba, eltartunk, területre, kisgyerek, megjelent, alakzatot, körtáncot, szavaznak, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 236
  • e Hét: 578
  • e Hónap: 3704
  • e Év: 35434
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.