Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ingyen reklám a Hír-tévén?
  2011-06-20 03:41:40, hétfő
 
   
  A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG LEVELESLÁDÁJA

INGYEN REKLÁM A HÍR-TÉVÉN?


Nem hallgatható el, hogy immáron hónapok óta, a HÍR-TV rendszeres ingyen reklámot szolgáltat az MSZP egykori és jelenlegi főguruinak. Szinte nem múlik el egy olyan nap, hogy Gyurcsány, Mesterházy, Szanyi vagy más MSZP-s "nagyságok" ne jelenjenek meg a HÍR-TV-ben (esetenként minden órában),- illetve az sem ritkaság, hogy "hasznos" eszmecserét folytatnak egyes szerkesztőkkel.

Úgy látszik, hogy a HÍR-TV illetékesei nincsenek tisztában azzal, miszerint a témától függetlenül, a kevésbé tájékozott nézők előtt növelik az ellenzék prominens személyeinek a tekintélyét (hírnevét, ismeretségi indexét, stb.,), még akkor is, ha az adott témakörben negatív szerepet játszanak.

Az esetek többségében úgy tűnik, mintha az ellenzéknek lenne 2/3-os többsége, folyamatosan dobálják a meghökkentő és valótlanságokat tartalmazó "gumicsontszerű" témákat a közvélemény felé, miközben a FIDESZ-KDNP "ráharap" a vádaskodó, hazug, tizedrangú vagy semmitmondó nyilatkozatokra és nem kevés energiát fordítanak a magyarázkodásra vagy cáfolatokra. Kifejezetten - permanens - defenzív állapotban vannak.

Szemléltető például szolgáljon a hetek óta boncolgatott "öszödi" beszéd nyilvánosságra hozatalának a kérdése körüli talányok tálalása, holott ebben az ominózus történetben nem az a lényeg, hogy ki hozta nyilvánosságra Gyurcsány öszödi szövegelését, hanem az, hogy (a helyszínen) több százan hallgatták, de senki sem csapott Gyurcsány szájára, amikor "leqrvázta" az országot, elismerte, hogy "hazudtak reggel, este és éjjel", valamint másfél-két évig nem "csináltak" semmit!

Senki sem állt fel, amikor a jelenlévőket is megalázta és/vagy megfélemlítette a jogtalanul kapott járandóságuk esetleges elvesztésének veszélyére... Senki sem jelentkezett, hogy a semmittevés miatt visszaszolgáltassa a kirabolt adófizetőktől elügyeskedett milliókat, Szili Katalinnak is csak mostanság jutott eszébe, hogy szót emeljen az MSZP politikája ellen, de ő sem törte magát a több tízmilliós forintbankók visszafizetésére.

A legújabb Gyurcsány-féle "gumicsont" annak a felvetése, hogy a példátlanul megnövekedett államadósságért minden párt felelős, beleértve a FIDESZT is! Gyurcsány szűkre szabott memóriájából kiesett, hogy az államadósság katasztrofális növekedése (elődpártjuk) az MSZMP uralkodása alatt jött létre, Kádár és Fekete (Jánosok) tudatos támogatásával, ezzel biztosították a bevörösödött szimpatizánsaik legvidámabb barakkjának fenntartását, a május elsejei ingyenes virsli és serital osztogatását, a fejlett szocialista társadalom alapjainak lerakosgatását, az erről szóló brosúrák tömeggyártását, a belügyi apparátus és besúgóhálózat finanszírozását, a munkásőrség fenntartását, a két-három évre előjegyezhető Trabantok, Dáciák, Moszkvicsok (Ladák) esetleges beszerezhetőségét, a selejtes áruk tömeg-gyártását, a hiánycikkek protekciós vonalon történő beszerzését, a pártüdülők és vadásztanyák hálózatának kiépítését, valamint a túlórázásokkal és GMK-zásokkal némi többlet-jövedelemre szert tehető rétegek szimpátiájának elnyerését.

Az adósságlavina beindulásáért, valamint növekedéséért (tehát) egyértelműen az MSZMP és az MSZP felelős, bár az SZDSZ "csendestársi szerepét" sem lehet lebecsülni. Ezt az adósságot "nyögi" most az ország, azok a "megvezetettek" is, akik vörösre tapsolták a tenyerüket Kádár, Grósz, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai hazugságait hallgatva, eltűrve és támogatva.

A "bohóctüntetés"-ben részvevőknek eszükbe sem jutott, hogy az előző mondatban megnevezett vezérürük uralkodása alatt vajon hányszor és hányan merészkedtek ki "csörgősipkában" a parlament elé, vajon hányan vonultak fel Trabantokkal vagy Daciákkal a jól kihízott (táplált) szakszervezetis vezetők Kádártól vagy Gyurcsánytól követelve magasabb béreket a tagságuk számára? A tüntetésről készült felvételekből kitűnik, hogy a nyomorgókat képviselő autós felvonulók a legkorszerűbb nyugati márkákból öltögették a nyelvüket a kormányra. Vajon Cser Ágnes az OEP élén tiltakozott-e, hogy ne építsenek fürdőszobát az irodája mellé, ne engedélyezzék a heti pezsgős vacsorákat számára és a továbbképzéseket ne a vidéki többcsillagos szállodákban tartsák?

Vagyis: a Hír-TV-ben nem a korrupt és hazug főmuftikat kellene meghívni, és diszkrét kérdésekkel (akarva-akaratlanul) népszerűsíteni őket, hanem azokat akik ismerik a szennyes dolgaikat, és rámutatnak arra, hogy a jelenlegi nehéz helyzetünkért kiket terhel a felelősség, és kiket kell elszámoltatni.

Mert a FIDESZ-KDNP arra kapott felhatalmazást (és azt ígérték a választási kampányban), hogy elszámoltatják az erkölcsi és gazdasági csődért felelősöket.

A felelősségre vonás késlekedéséért felelős a jelenlegi kormányzat, mert üres (kirabolt) "kincstárból" nem emelheti a nehéz sorban lévő (alul fizetett) rétegek bérét, de az elherdált és ellopott vagyonok egy részét régen vissza lehetett volna szerezni, nem beszélve a büntetőjogi felelősségre vonásról, mert például: miért kell Biszku vizsgálni (?), ki volt a belügyminiszter a megtorlás időszakában, félezer ember akasztásáért, gödörbekaparásáért, hozzátartozók értesítésének elmaradásáért és üldözéséért, a bebörtönzésekért vajon ki a főfelelős? Ha nem tudott ezekről a dolgokról, akkor elmegyógyintézetben a helye és az akkor felvett fizetését (kamatos kamattal) vissza kell venni tőle! Gyurcsány vizsgálatánál sem a telekügyletekkel kell(ene) foglalkozni, hanem tisztázni, hogy ki volt a miniszterelnök amikor az államadósság exponenciálisan megnövekedett, hová tűntek el a tíz és száz milliárdok, ki volt a miniszterelnök 2006-ban a tömegek szétverésekor, a nemzeti zászlók megtaposásakor, a kordonok kiépítésekor, Kóka dübörgő gazdaságának közhírré tételekor, a vidéki postafiókok, iskolák, óvodák vasútvonalak felszámolásakor, stb., stb.

A mindenkori miniszterelnök felelős a miniszterei döntéseiért, a rendőrség tevékenységéért, valamint az ország erkölcsi és gazdasági helyzetét befolyásoló (különféle) hatósági intézkedésékért, illetve azok elmaradásáért.

Radikálisan szakítani kell a bíróságok időhúzási taktikájával, a tizedrangú kérdések időt rabló vizsgálatával, és a felesleges (bürokratikus) szervezetek (bizottságok, funkciók, törvények, stb.) létrehozásával. Ide tartozik például az Alkotmány Bíróság létszámának növelése, amelyre olyan nagy szükség van, mint eszkimóknak a hűtőszekrényre. A világ mintegy másfélszáz államából tíz rendelkezik Alkotmány Bírósággal, létszámuk pedig öt fő körül mozog, mégsem követelik ott az emberek a létrehozását vagy a bővítését...


Végezetül: jelen kis tanulmány célja nem a kormány védelme vagy a tömegek jogos követeléseinek cáfolata, hanem a múltból eredő nehézségek és feltárásuk elmulasztásának bemutatása, a demokrácia pajzsa mögé bújó visszahúzó erők tevékenységének (részleges) ismertetése. A tehetetlenségből fakadó határozott intézkedések elmaradása, amelyeket (főként) most azok kérnek számon és azok gerjesztik a közvélemény indulatát, akik miatt ez a helyzet kialakult, akik úgy vágynak vissza a hatalomba, mint a partra vetett hal a vízbe.

A jobboldali médiák látványos nyitása az ellenzék felé semmit sem segít a gondjainkon, a felkészületlen (vagy túlságosan jóindulatú) riporterek a "hétpróbás" ellenzékieknek (hatalomra törekvőknek) nyújtanak segítséget, mert nem veszik észre, hogy a radikális szószólóikat nem érdekli a békés hangvétel vagy a gyengén megfogalmazott igazság megpendítése.

Emlékezzünk Márai Sándor nyilatkozatára:

"A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt".
(Prof. Dr. Bokor Imre.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tehetetlenségből, továbbképzéseket, telekügyletekkel, visszafizetésére, bebörtönzésekért, megfélemlítette, nyilatkozatokra, tevékenységének, magyarázkodásra, elmulasztásának, felszámolásakor, exponenciálisan, belügyminiszter, szakszervezetis, finanszírozását, valótlanságokat, szimpatizánsaik, tevékenységéért, intézkedésékért, államadósságért, szimpátiájának, tömeggyártását, szerkesztőkkel, miniszterelnök, felhatalmazást, népszerűsíteni, megfogalmazott, lerakosgatását, haszonélvezője, felkészületlen, megtaposásakor, késlekedéséért, gumicsontszerű, elszámoltatják, ellenzékieknek, túlórázásokkal, témától függetlenül, kevésbé tájékozott, adott témakörben, esetek többségében, ellenzéknek lenne, közvélemény felé, magyarázkodásra vagy, kérdése körüli, ominózus történetben, jogtalanul kapott, kirabolt adófizetőktől, több tízmilliós, legújabb Gyurcsány-féle, példátlanul megnövekedett, államadósság katasztrofális, bevörösödött szimpatizánsaik, MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, INGYEN REKLÁM HÍR-TÉVÉN, Szili Katalinnak, Vajon Cser Ágnes, Alkotmány Bíróság, Alkotmány Bírósággal, Márai Sándor, Bokor Imre,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.23. 08:21 Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
01.23. 08:11 Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére
01.23. 07:40 Zenés tárlatvezetés és kézműves programok a Népi Iparművészeti Múzeumban
01.23. 07:10 Folytatódik a Müpa kritikaíró pályázata
01.23. 07:05 Trump részt vesz az abortuszellenes meneten
01.23. 07:05 Impeachment - Republikánusok szerint a demokraták maguk ássák alá a saját ü...
01.23. 07:05 Modern városok - Új vasúti aluljáró épülhet Tatabányán
01.23. 07:05 Hét településen tartanak időközi választást vasárnap
01.23. 07:04 Felvételi - Ma hozzák nyilvánosságra a keresztféléves eljárás ponthatárait
01.23. 07:04 Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Így gyógyítottak a régiek orvo...  Mai harmónia kártyám  Szalagos fánk recept  Kezdet és befejezés  Isten parancsa  Téli kép  Piros liliomok  Facebookon kaptam Krisztina...  Az ellenség kívülről és belülr...  Példa és szó  Köszöntelek oldalamon  Pásztor Árpád: Hó  Vízcseppes rózsák  Png rózsa  Piros liliomok  Kakukkos óra  Csokor vázában  Png rózsa  Rudnyánszky Gyula versei  Hatalom  Szeretet  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Január 22. – A magyar ku...  Havas rózsa  Placido Domingo  A nő mitől nő? Igen,mint sok n...  Facebookon kaptam  Nők rózsával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kutyus a hóban  Facebookon kaptam  A bölcsesség kezdete  Gyerek gügyögés  Szép francia kép  Kellemes napot kívánok!  Mókus magához ölel egy virágot  Pásztor Árpád: Hó  Png nő  Január 22. – A magyar ku...  Piros liliomok  Önvádolás  Így gyógyítottak a régiek orvo...  Posertube  Cica pillangóval  Facebookon kaptam  Sárga rózsa  Facebookon kaptam  Rubens: Vénusz a tükör előtt 1...  Követés  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Hálátlanul aratol  Követés  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretet  Fázós cica  Hatalom  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szívdobbanás  Téli kép  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Hóember  Ki volt?  Facebookon kaptam Krisztina...  Harmónia......  Kakukkos óra  Hibázunk  Rózsa csokor csendélet  Kellemes teázást  Halló Január!  Szèp estét  Mókus magához ölel egy virágot  Kreatív virágos torta  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Téli png  Facebookon kaptam  Adomány  Naplemente  Vízcseppes rózsa  Hibázunk  Követés  Balga  Nők szemüvegben  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Facebookon kaptam Krisztina...  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Szép francia kép  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
témától függetlenül, kevésbé tájékozott, adott témakörben, esetek többségében, ellenzéknek lenne, közvélemény felé, magyarázkodásra vagy, kérdése körüli, ominózus történetben, jogtalanul kapott, kirabolt adófizetőktől, több tízmilliós, legújabb Gyurcsány-féle, példátlanul megnövekedett, államadósság katasztrofális, bevörösödött szimpatizánsaik, május elsejei, fejlett szocialista, erről szóló, belügyi apparátus, munkásőrség fenntartását, két-három évre, selejtes áruk, adósságlavina beindulásáért, tenyerüket Kádár, előző mondatban, tagságuk számára, tüntetésről készült, nyomorgókat képviselő, legkorszerűbb nyugati, heti pezsgős, szennyes dolgaikat, választási kampányban, felelősségre vonás, nehéz sorban, büntetőjogi felelősségre, megtorlás időszakában, bebörtönzésekért vajon, akkor felvett, miniszterelnök amikor, államadósság exponenciálisan, miniszterelnök 2006-ban, tömegek szétverésekor, nemzeti zászlók, kordonok kiépítésekor, vidéki postafiókok, mindenkori miniszterelnök, miniszterei döntéseiért, ország erkölcsi, bíróságok időhúzási, tizedrangú kérdések, világ mintegy, létrehozását vagy, tömegek jogos, demokrácia pajzsa, tehetetlenségből fakadó, közvélemény indulatát, partra vetett, jobboldali médiák, békés hangvétel, gyengén megfogalmazott, kommunizmus megbukott, tehetetlenségből, továbbképzéseket, telekügyletekkel, visszafizetésére, bebörtönzésekért, megfélemlítette, nyilatkozatokra, tevékenységének, magyarázkodásra, elmulasztásának, felszámolásakor, exponenciálisan, belügyminiszter, szakszervezetis, finanszírozását, valótlanságokat, szimpatizánsaik, tevékenységéért, intézkedésékért, államadósságért, szimpátiájának, tömeggyártását, szerkesztőkkel, miniszterelnök, felhatalmazást, népszerűsíteni, megfogalmazott, lerakosgatását, haszonélvezője, felkészületlen, megtaposásakor, késlekedéséért, gumicsontszerű, elszámoltatják, ellenzékieknek, túlórázásokkal, hűtőszekrényre, nyilvánosságra, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 19 db bejegyzés
Összes: 7649 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 360
  • e Hét: 5014
  • e Hónap: 21980
  • e Év: 21980
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.